Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Michael Stipe.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Michael Stipe
4 ianuarie 1960 0:26 (GMT-5) 33°45’N 84°23’V
Atlanta, SUA
Compatibilitate 55 %

66 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
55
Sextil
46
Careu
-41
Trigon
23
Inconjuncție
-4
Opoziție
-13
Total
66

S-au luat în calcul 41 aspecte.


Plan romantic
5
Plan mental
0
Plan fizic
4

Relația între Albă ca Zăpada și Michael Stipe este mai curând pozitivă decât negativă. Există suficiente puncte forte pentru a face față situației.


Capricorn - Capricorn

De la început el știe ce vrea, ea știe ce vrea și bineînțeles, amândoi vor același lucru. Ce bine că acești doi nativi ambițiosi, foarte realiști (și foarte sexy) s-au întâlnit unul cu celălalt. Lucrul pe care Capricornul îl apreciază cel mai mult într-o relație este respectul și pentru că este o combinație între persoane aparținând aceluiași semn, vor exista din plin respect și considerație (precum și spirit practic) pentru a fi fericiți amândoi. Scopurile vieții lor sunt într-un acord perfect. Amândoi își doresc să dobândească siguranța cât mai curând posibil, deci vor munci din greu ca să pună bani la bancă și să se mute într-o casă proprie. Există riscul ca munca să le consume viețile. Capricornii care nu își rezervă timpul pentru distracție ar putea deveni mult prea serioși și plictisitori. Dar având atât de multe lucruri în comun, acest cuplu are o mare șansă să găsească fericirea durabilă. Cu siguranță, acești doi realiști nu se vor înșela niciodată reciproc atunci când își vor spune ce așteaptă de la viață - și de la dragoste. Este o relație care în timp nu poate decât să meargă din ce în ce mai bine.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Michael Stipe

Aventuros, idealist si adesea infidel, putin imprudent si iresponsabil, ilustrezi foarte bine tipul cavaleresc, mereu gata de a comite actele cele mai nebunesti pentru a cuceri femeia adorata si capabil sa o poarte pe culmile pasiunii. Nu esti omul care sa-si faca prea multe calcule, nu computerizezi argumentele si caile de acces la inima ei, ci consideri ca totul trebuie sa decurga rapid, liber, natural. Nu agreezi o viata tihnita si plictisitoare, caile aventurii fiindu-ti totdeauna deschise.

Iti place o femeie care are o abordare directa a vietii, genul suplu, care e atrasa de sporturi, activitati in aer liber. Nu-ti place genul pretentios si lipicios.
Cărți interesante

Cum să te vindeci cu ajutorul sunetelor sacre

Ted Andrews

Căutare VIP

Ce zodie este?

Robert Downey Jr.

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Planete acum

16 decembrie 2018 12:37 (GMT)
24° 29' 50"
06° 06' 13"
03° 21' 49"
09° 30' 37"
19° 36' 35"
08° 26' 21"
09° 33' 47"
28° 47' 38"
13° 49' 33"
20° 05' 30"
27° 15' 41"
15° 38' 34"
27° 55' 18"

Quiz

Cât de bine știi să săruți?