Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Max Martin.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Max Martin
26 februarie 1971 12:00 (GMT+1) 59°20’N 18°04’E
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Stockholm, Suedia
Compatibilitate 35.8 %

43 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
48
Sextil
35
Careu
-57
Trigon
17
Inconjuncție
3
Opoziție
-3
Total
43

S-au luat în calcul 43 aspecte.


Plan romantic
7
Plan mental
4
Plan fizic
3

Înțelegerea cuplului este medie. Este posibil ca această relație să fie favorabilă într-o anumită epocă a existenței sale pentru ca apoi drumurile dintre Albă ca Zăpada și Max Martin să se despartă. Despărțirea trebuie acceptată, deoarece se vor ivi alte posibilități mai bune.


Capricorn - Pești

Un Capricorn și un Pește au daruri minunate de oferit unul celuilalt. Cu vasta imaginație a Peștilor și suprema abilitate organizatorică a Capricornului, compatibilitatea ar putea fi foarte satisfăcătoare și complementară pe multe niveluri. Ar putea primi premiul pentru unul dintre cele mai devotate și mai grijulii cupluri ale zodiacului. Se simt în siguranță împreuna și din punct de vedere sexual totul poate fi calm, senzual, erotic. Capricornul are o influență puternică si îi poate da Peștelui impulsul inițial de care are nevoie pentru a-și împlini potențialul. Peștele poate arăta Capricornului avantajele unei mici perioade de odihnă și relaxare, exact ceea ce acesta are nevoie. Amîndoi pun mare preț pe pacea și liniștea unei vieți familiale sigure. Principala problemă este tendința naturală a Capricornului de a prelua controlul. Incapacitatea nativului din Pești de a acționa organizat îl va înnebuni uneori pe partenerul său, dar acesta va ajunge la concluzia că blândul Pește nu este atât de indisciplinat și împrăștiat cum își imaginase. O legătură între ultimul realist și ultimul visător poate face ca visele să devina realitate.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Max Martin

Aventuros, idealist si adesea infidel, putin imprudent si iresponsabil, ilustrezi foarte bine tipul cavaleresc, mereu gata de a comite actele cele mai nebunesti pentru a cuceri femeia adorata si capabil sa o poarte pe culmile pasiunii. Nu esti omul care sa-si faca prea multe calcule, nu computerizezi argumentele si caile de acces la inima ei, ci consideri ca totul trebuie sa decurga rapid, liber, natural. Nu agreezi o viata tihnita si plictisitoare, caile aventurii fiindu-ti totdeauna deschise.

Esti atras de femeia care are respect fata de sine, care a obtinut o importanta pozitie sociala, sau care actioneaza cel putin cu competenta in propria ei sfera de activitate. In public ea trebuie sa apara senina, dar in intimitate ea trebuie sa fie capabila sa afiseze pasiune si intimitate.
Cărți interesante

Construirea și activarea corpului de lumină

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Sigmund Freud

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat

Planete acum

21 mai 2019 19:43 (GMT)
00° 28' 12"
06° 14' 46"
00° 48' 31"
07° 47' 37"
03° 40' 18"
21° 53' 21"
20° 08' 26"
04° 08' 29"
18° 28' 06"
22° 58' 44"
18° 28' 58"
13° 12' 30"
04° 58' 20"

Quiz

Cât de mult te displac oamenii în secret?