Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Jim Caviezel.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Jim Caviezel
26 septembrie 1968 11:14 (GMT-7) 48°25’N 122°20’V
Mount Vernon, SUA
Compatibilitate 17.5 %

21 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
38
Sextil
31
Careu
-50
Trigon
18
Inconjuncție
-1
Opoziție
-15
Total
21

S-au luat în calcul 35 aspecte.


Plan romantic
2
Plan mental
-1
Plan fizic
8

Este mai bine să se evite orice tip de relație și mai ales căsătoria. Relația nu va avea o evoluție favorabilă și durabilă (cazul regăsirilor karmice negative). Înțelegerea între Albă ca Zăpada și Jim Caviezel este dificilă, chiar dacă unele puncte dau iluzia contrariului. Trebuie aprofundat studiul relațional, pentru a se înțelege ceea ce nu merge și de ce.


Rezultatul nu este concludent, deoarece între cele două hărți există doar 35 aspecte, iar numărul minim pentru o analiză corectă este 40.


Balanță - Capricorn

Pentru că le stă foarte bine împreună și pentru că în esență au aceleași scopuri în viață, combinația între cei doi poate fi încununată de succes. Cu siguranță, această potrivire va fi aplaudată de prieteni și familie. Amândoi își doresc respectul mariajului tradițional și admirația celorlalți oameni. Nu va mai dura mult până ce își vor pune pirostriile. Aceasta nu înseamnă că cei doi nu au și ei diferențele lor. Capricornul apreciază integritatea mai mult decât orice și uneori va fi enervat de preocuparea excesivă a Balanței pentru scena socială. El va privi acest lucru ca pe un caz de prefăcătorie, și nu de sinceritate. Balanța în schimb îl va interpreta ca pe un caz de strălucire, și nu de obscuritate. Uneori Capricornul poate fi mult prea greoi și depresiv pentru Balanță, care ar putea fi copleșită de cerințele sexuale ale partenerului cu un libido deosebit. Chiar și așa, acesta este un cuplu a cărui dorință de a reuși în viață va trece dincolo de diferențele dintre parteneri. Faptul că vor fi priviți ca o pereche demnă, reușită, cu o bună imagine, va da amândorura o mare satisfacție și mulțumire.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Jim Caviezel

Esti genul de barbat care nu se poate indragosti de oricine, ci doar de femeia care corespunde tuturor exigentelor tale estetice si intelectuale, fiind in aceasta privinta destul de pretentios. Atunci cand crezi ca ai gasit acea faptura ideala, iti vei pierde autocontrolul proverbial si vei deveni foarte temperamental. Nu suporti femeile delasatoare si neingrijite, de asemenea pe cele cu care nu ai ce discuta. Viata spirituala si cea pragmatic-profesionala sunt foarte importante pentru tine.

Esti atras de femeia intens pasionala si capabila sa se inconjoare de o aura mistica (misterioasa).
Cărți interesante

Cum să îți descoperi viețile anterioare

Ted Andrews

Căutare VIP

Ce zodie este?

Kim Basinger

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări noiembrie

Nu ești autentificat

Planete acum

28 noiembrie 2020 4:26 (GMT)
06° 23' 41"
12° 12' 02"
24° 19' 46"
08° 12' 35"
16° 31' 05"
25° 36' 04"
28° 09' 13"
07° 36' 41"
18° 09' 46"
23° 11' 50"
19° 56' 40"
00° 03' 36"
05° 05' 06"

Quiz

Care este talentul tău ascuns?