Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Christopher Reeve.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Christopher Reeve
25 septembrie 1952 3:12 (GMT-4) 40°43’N 74°00’V
New York City, SUA
Compatibilitate 5.8 %

7 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
36
Sextil
32
Careu
-75
Trigon
24
Inconjuncție
1
Opoziție
-11
Total
7

S-au luat în calcul 40 aspecte.


Plan romantic
-5
Plan mental
-4
Plan fizic
0

Este mai bine să se evite orice tip de relație și mai ales căsătoria. Relația nu va avea o evoluție favorabilă și durabilă (cazul regăsirilor karmice negative). Înțelegerea între Albă ca Zăpada și Christopher Reeve este dificilă, chiar dacă unele puncte dau iluzia contrariului. Trebuie aprofundat studiul relațional, pentru a se înțelege ceea ce nu merge și de ce.


Balanță - Capricorn

Pentru că le stă foarte bine împreună și pentru că în esență au aceleași scopuri în viață, combinația între cei doi poate fi încununată de succes. Cu siguranță, această potrivire va fi aplaudată de prieteni și familie. Amândoi își doresc respectul mariajului tradițional și admirația celorlalți oameni. Nu va mai dura mult până ce își vor pune pirostriile. Aceasta nu înseamnă că cei doi nu au și ei diferențele lor. Capricornul apreciază integritatea mai mult decât orice și uneori va fi enervat de preocuparea excesivă a Balanței pentru scena socială. El va privi acest lucru ca pe un caz de prefăcătorie, și nu de sinceritate. Balanța în schimb îl va interpreta ca pe un caz de strălucire, și nu de obscuritate. Uneori Capricornul poate fi mult prea greoi și depresiv pentru Balanță, care ar putea fi copleșită de cerințele sexuale ale partenerului cu un libido deosebit. Chiar și așa, acesta este un cuplu a cărui dorință de a reuși în viață va trece dincolo de diferențele dintre parteneri. Faptul că vor fi priviți ca o pereche demnă, reușită, cu o bună imagine, va da amândorura o mare satisfacție și mulțumire.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Christopher Reeve

Aventuros, idealist si adesea infidel, putin imprudent si iresponsabil, ilustrezi foarte bine tipul cavaleresc, mereu gata de a comite actele cele mai nebunesti pentru a cuceri femeia adorata si capabil sa o poarte pe culmile pasiunii. Nu esti omul care sa-si faca prea multe calcule, nu computerizezi argumentele si caile de acces la inima ei, ci consideri ca totul trebuie sa decurga rapid, liber, natural. Nu agreezi o viata tihnita si plictisitoare, caile aventurii fiindu-ti totdeauna deschise.

Esti atras de femeia care e blanda, romantica si bine crescuta, tipul dulce si feminin.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Voltaire

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Planete acum

6 decembrie 2021 0:35 (GMT)
14° 05' 45"
08° 14' 07"
17° 53' 13"
23° 09' 05"
24° 51' 21"
26° 04' 54"
09° 22' 37"
11° 35' 26"
20° 24' 30"
25° 09' 53"
01° 42' 46"
10° 39' 11"
08° 31' 20"

Quiz

Cum se numește personajul din film?