Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Andrea Bocelli.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Andrea Bocelli
22 septembrie 1958 5:15 (GMT+1) 43°30’N 10°39’E
Lajatico, Italia




Compatibilitate 35.8 %

43 puncte




Aspect
Punctaj
Conjuncție
21
Sextil
39
Careu
-19
Trigon
46
Inconjuncție
-12
Opoziție
-32
Total
43

S-au luat în calcul 44 aspecte.


Plan romantic
4
Plan mental
9
Plan fizic
-1

Înțelegerea cuplului este medie. Este posibil ca această relație să fie favorabilă într-o anumită epocă a existenței sale pentru ca apoi drumurile dintre Albă ca Zăpada și Andrea Bocelli să se despartă. Despărțirea trebuie acceptată, deoarece se vor ivi alte posibilități mai bune.


Fecioară - Capricorn

Doi realiști care au atât de multe în comun, încât nu e de mirare că sunt atrași unul de celălalt. Amândoi sunt tradiționaliști practici, cu picioarele pe pământ, care cred că nu poți culege decât ceea ce ai semănat și pentru ei ideea aceasta valorează cel mai mult. Având atitudini similare față de muncă și bani, ei fac împreună o echipă de afaceri minunată, deși vederile Capricornului sunt ațintite spre idealuri mult mai mari și mai depărtate. Din când în când se pot naște certuri în jurul ideii de muncă pentru că amandoi se simt vinovați dacă își rezervă timp de relaxare. Foarte rar se întâmplă ca cei doi să nu facă nimic - întodeauna mai trebuie ceva de făcut. Deci s-ar putea să fie nevoie să își stabileasca o noapte pasională în agendele lor. Compatibilitatea lor se extinde și în dormitor, unde alcătuiesc un cuplu senzual, foarte original. Unul dintre motivele pentru care prognoza pe termen lung este favorabilă este că au fost suficient de inteligenți să discute despre preferințe, despre lucrurile pe care nu le agreează și țelurile fiecăruia, înainte să își facă promisiuni unul celuilalt - ca să nu apară vreo surpriză neplăcută. Cu un vin bun și vechi, relația celor doi se va îmbunătăți odată cu trecerea anilor.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Andrea Bocelli

Spiritul agitat si curios al acestei zodii se face simtit si in acest domeniu, tu fiind inclinat in mod natural spre infidelitate, spre numeroase aventuri. Esti un fluture ce zboara din floare in floare, cu pasiuni sincere, dar rapid trecatoare. Doresti sa te stii foarte viril si sa-ti dovedesti acest lucru cat mai des, chiar daca (sau poate tocmai de aceea) sexualitatea ta nu atinge cote prea inalte, ba uneori chiar lasa de dorit. Putin autocontrol si responsabilitate nu ti-ar strica, mai ales ca la un moment dat poti avea de suferit din cauza instabilitatii tale erotice.

Iti place o femeie realista si care raspunde la nevoile tale fara sa faca nazuri.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Catherine Ducesă de Cambridge

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Planete acum

16 aprilie 2024 21:24 (GMT)
27° 22' 11"
09° 40' 12"
18° 58' 03"
14° 28' 46"
19° 21' 46"
20° 52' 09"
15° 18' 16"
21° 36' 00"
28° 28' 30"
02° 02' 40"
15° 33' 58"
15° 47' 18"
19° 53' 06"

Quiz

Fostul prieten încă te iubește?