Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Gabriel Dorobanțu.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Gabriel Dorobanțu
3 ianuarie 1953 6:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România
Compatibilitate 50.8 %

61 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
35
Sextil
53
Careu
-41
Trigon
24
Inconjuncție
-7
Opoziție
-3
Total
61

S-au luat în calcul 39 aspecte.


Plan romantic
8
Plan mental
-1
Plan fizic
10

Relația între Albă ca Zăpada și Gabriel Dorobanțu este mai curând pozitivă decât negativă. Există suficiente puncte forte pentru a face față situației.


Rezultatul nu este concludent, deoarece între cele două hărți există doar 39 aspecte, iar numărul minim pentru o analiză corectă este 40.


Capricorn - Capricorn

De la început el știe ce vrea, ea știe ce vrea și bineînțeles, amândoi vor același lucru. Ce bine că acești doi nativi ambițiosi, foarte realiști (și foarte sexy) s-au întâlnit unul cu celălalt. Lucrul pe care Capricornul îl apreciază cel mai mult într-o relație este respectul și pentru că este o combinație între persoane aparținând aceluiași semn, vor exista din plin respect și considerație (precum și spirit practic) pentru a fi fericiți amândoi. Scopurile vieții lor sunt într-un acord perfect. Amândoi își doresc să dobândească siguranța cât mai curând posibil, deci vor munci din greu ca să pună bani la bancă și să se mute într-o casă proprie. Există riscul ca munca să le consume viețile. Capricornii care nu își rezervă timpul pentru distracție ar putea deveni mult prea serioși și plictisitori. Dar având atât de multe lucruri în comun, acest cuplu are o mare șansă să găsească fericirea durabilă. Cu siguranță, acești doi realiști nu se vor înșela niciodată reciproc atunci când își vor spune ce așteaptă de la viață - și de la dragoste. Este o relație care în timp nu poate decât să meargă din ce în ce mai bine.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Gabriel Dorobanțu

Delicat si romantic, posezi o arta a seductiei ce se caracterizeaza printr-o insinuare abia perceptibila in inima si gandurile iubitei. Mangaietor si refuzandu-i foarte rar indeplinirea dorintelor, ai o sexualitate care se manifesta adesea independent de datele fizice si psihice ale partenerei. Atunci cand nu-ti mai convine ceva (de pilda, cand esti tinut prea din scurt si sufocat cu dovezi de dragoste) te retragi din relatie la fel de insesizabil precum ai intrat.

Esti atras de femeia neobisnuita si independenta. Nu te deranjeaza nici daca e excentrica in vre-un fel. Ea ar trebui sa-si pretuiasca libertatea, desi ai vrea ca ea sa-ti fie loiala doar tie.
Cărți interesante

Mistere neelucidate și noua structură ADN

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Jeff Buckley

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Planete acum

16 decembrie 2018 12:56 (GMT)
24° 30' 38"
06° 16' 03"
03° 22' 40"
09° 31' 15"
19° 37' 06"
08° 26' 31"
09° 33' 52"
28° 47' 37"
13° 49' 34"
20° 05' 31"
27° 15' 40"
15° 37' 13"
27° 55' 19"

Quiz

Care e jobul tău ideal?