Horoscop zilnic pe instagram!

Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Bill Cosby.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Bill Cosby
12 iulie 1937 0:30 (GMT-4) 39°57’N 75°10’V
Philadelphia, SUA
Compatibilitate 19.2 %

23 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
26
Sextil
19
Careu
-44
Trigon
56
Inconjuncție
-9
Opoziție
-25
Total
23

S-au luat în calcul 48 aspecte.


Plan romantic
1
Plan mental
6
Plan fizic
0

Este mai bine să se evite orice tip de relație și mai ales căsătoria. Relația nu va avea o evoluție favorabilă și durabilă (cazul regăsirilor karmice negative). Înțelegerea între Albă ca Zăpada și Bill Cosby este dificilă, chiar dacă unele puncte dau iluzia contrariului. Trebuie aprofundat studiul relațional, pentru a se înțelege ceea ce nu merge și de ce.


Rac - Capricorn

Două semne opuse, care au multe în comun. Amândoi pun mare preț pe valorile tradiționale, o slujbă sigură și o casă frumoasă, cu ipoteca platită. Având spirit de inițiativă și un respect sănătos pentru bani, alcătuiesc împreună o echipă de afaceri grozavă. Casa este un rai pentru amândoi, iar masa de dimineață a zilei de duminică va deveni o regulă inviolabilă. Pot fi foarte compatibili, din moment ce Capricornul este un sentimentalist, iar Racul este mai preocupat de carieră decât ar admite vreodată. Amândoi cer loialitate și vor oferi unul celuilalt securitatea emoțională de care au nevoie. Cu toate acestea, Capricornul urăște atitudinile siropoase, în schimb Racul le adoră, iar Capricornului i se va părea că partenerul său este rece și insensibil din când în când. Încăpățânarea Racului de a savura plăcerile de zi cu zi, fără să se gândeasca la un viitor mai bun, ar putea frustra viziunea financiară pe termen lung a Capricornului, care nu îl va copleși cu atențiile zilnice pe care le iubește atât de mult. Cu toate acestea, cei doi pot forma un cuplu fericit.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Bill Cosby

Foarte senzual, ai un temperament agresiv si o personalitate puternica. Nu-ti plac relatiile siropoase, iar daca se lasa cu cateva conflicte cu atat mai bine. Tu trebuie sa-ti intrebuintezi spiritul de lupta de care dispui in permanenta. Nici o dificultate nu te sperie, fie ca provine din interiorul, fie din exteriorul relatiei. Esti foarte pasional, te manii usor si devii, in anumite contexte, deosebit de gelos. Sexualitatea ta poate produce partenerei experiente extrem de profunde, pe care nu le va uita toata viata.

Gasesti foarte atragatoare femeia care e inteligenta, cu o buna armonie spirituala si fair-play.
Cărți interesante

Mesaje de la Maeștrii Ascensionați. O misiune importantă: România – Vol. I

Maria Cristina Stroiny

Căutare VIP

Ce zodie este?

Kanye West

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări septembrie

Nu ești autentificat

Planete acum

29 septembrie 2020 19:17 (GMT)
07° 05' 54"
14° 08' 10"
02° 43' 13"
26° 26' 28"
25° 21' 54"
17° 51' 28"
25° 20' 14"
09° 54' 08"
19° 03' 40"
22° 29' 32"
23° 23' 09"
18° 44' 15"
07° 09' 37"

Quiz

Cât de bine știi să săruți?