Horoscop zilnic pe instagram!

Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Jack White.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Jack White
9 iulie 1975 12:00 (GMT-4) 42°20’N 83°03’V
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Detroit, SUA
Compatibilitate -9.2 %

-11 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
8
Sextil
27
Careu
-68
Trigon
36
Inconjuncție
-7
Opoziție
-7
Total
-11

S-au luat în calcul 41 aspecte.


Plan romantic
6
Plan mental
-1
Plan fizic
6

Este mai bine să se evite orice tip de relație și mai ales căsătoria. Relația nu va avea o evoluție favorabilă și durabilă (cazul regăsirilor karmice negative). Înțelegerea între Albă ca Zăpada și Jack White este dificilă, chiar dacă unele puncte dau iluzia contrariului. Trebuie aprofundat studiul relațional, pentru a se înțelege ceea ce nu merge și de ce.


Rac - Capricorn

Două semne opuse, care au multe în comun. Amândoi pun mare preț pe valorile tradiționale, o slujbă sigură și o casă frumoasă, cu ipoteca platită. Având spirit de inițiativă și un respect sănătos pentru bani, alcătuiesc împreună o echipă de afaceri grozavă. Casa este un rai pentru amândoi, iar masa de dimineață a zilei de duminică va deveni o regulă inviolabilă. Pot fi foarte compatibili, din moment ce Capricornul este un sentimentalist, iar Racul este mai preocupat de carieră decât ar admite vreodată. Amândoi cer loialitate și vor oferi unul celuilalt securitatea emoțională de care au nevoie. Cu toate acestea, Capricornul urăște atitudinile siropoase, în schimb Racul le adoră, iar Capricornului i se va părea că partenerul său este rece și insensibil din când în când. Încăpățânarea Racului de a savura plăcerile de zi cu zi, fără să se gândeasca la un viitor mai bun, ar putea frustra viziunea financiară pe termen lung a Capricornului, care nu îl va copleși cu atențiile zilnice pe care le iubește atât de mult. Cu toate acestea, cei doi pot forma un cuplu fericit.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Jack White

Sexualitatea ta este deosebit de intensa, fiind receptiv la toti stimulii erotici ce plutesc in atmosfera prezentelor feminine, lasandu-te purtat aproape neconditionat de senzatiile tale. Doresti ca femeia iubita sa-ti fie credincioasa (ceea ce ti se pare un lucru elementar); esti foarte gelos si poti devini periculos daca ai impresia ca esti inselat. Jocul seductiei nu-ti reuseste prea bine, neavand o prea mare iscusinta aici si preferand de aceea sa fii tu cel cautat si dorit de o femeie.

Iti place o femeie realista si care raspunde la nevoile tale fara sa faca nazuri.
Cărți interesante

Farmecul Tărâmului Zânelor – Comunicarea cu spiritele naturii și elementali

Ted Andrews

Căutare VIP

Ce zodie este?

Kate Hudson

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări septembrie

Nu ești autentificat

Planete acum

29 septembrie 2020 20:56 (GMT)
07° 09' 57"
14° 58' 19"
02° 47' 32"
26° 31' 15"
25° 20' 50"
17° 51' 41"
25° 20' 15"
09° 54' 00"
19° 03' 34"
22° 29' 31"
23° 22' 17"
19° 00' 24"
07° 09' 26"

Quiz

Ce element este majoritar în sufletul tău?