George Prinț de Cambridge


22 iulie 2013 16:24 (GMT+1) 51°31’N 0°08’V
Londra, Anglia

Înălțime -
Zodiac european Rac
Zodiac chinezesc Șarpe de Apă
Zodiac aztec Trestie
Zodiac arboricol Ulm
Zodiac egiptean Bastet
Zodiac floral Albăstrea
Zodiac indian Câine
Zodiac grecesc Sirenă
Temperament echilibrat
Număr destin 8
Număr psihic 4

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Prințul George de Cambridge (George Alexander Louis; n. 22 iulie 2013, Londra, Regatul Unit) este fiul Prințului William, Duce de Cambridge și al soției acestuia, Catherine, Ducesă de Cambridge. Este primul nepot al Prințului Charles și al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urma bunicului și a tatălui său. Are o soră mai mică, Charlotte.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Scorpion
Are spirit de observatie, o fire inclinata spre critica si disputa, mult curaj, de multe ori mergand pana la impudenta si un comportament imprevizibil. Este foarte intuitiv si sesizeaza repede cele mai ascunse aspecte ale problemelor. Isi apara intodeauna drepturile, fara sa se supuna vreodata la ceea ce i se impune, in timp ce calca fara rusine drepturile altora.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Săgetător
Succesul social ii va veni dintr-o profesie sau printr-o companie de import-export care va face afaceri cu tari straine.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Vărsător
Este totdeauna in fruntea progresului. Ii place orice este nou, original si ingenios. Ii place viata plina de schimbari si intalniri.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Pești
Este foarte influentat de starile celor din jurul lui. O educatie dura il poate marca pe viata. Cand este copil trebuie sa i se acorde protectie, incredere.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Berbec
Manifesta foarte multa initiativa. Actioneaza in forta, cu vigoare, pentru a-si atinge telurile. Se manifesta la fel si in viata sentimentala.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Taur
Are incredere deplina in munca. Stie sa pastreze un secret si este de o onestitate ireprosabila. Punct vulnerabil: gatul.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Taur
Casatoria poate fi o afacere de dragoste dar si una financiara. Mai bine amandoua.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Gemeni
Daca este scriitor, pictor sau implicat intr-o alta arta si nu ajunge faimos in timpul vietii, atunci recunoasterea va fi postuma. Mici mosteniri de la apropiati. Punct vulnerabil: plamanii Este recomandabil sa nu fumeze (de fapt asta-i valabil la oricine).

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Leu
Este tolerant, accepta diferentele de opinii si le respecta. Este onest si loial.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Fecioară
Orice munca medicala, paramedicala sau sociala ii este recomandata.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Balanță
Isi cauta prietenii printre cei bine plasati social.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Scorpion
Lucreaza in politie, ii place sa investigheze viata privata a altor persoane.


Soarele

Soarele în Rac
Racul este a patra zodie, este guvernat de Luna, astfel incat Soarele in Rac este un amestec de influente ale Soarelui, ale Lunii si ale Casei a IV-a. In horoscopul fundamental in care Berbecul este la Ascendent, Racul este la nadir, iar vitalitatea este in procentul sau cel mai slab; de aceea subiectul al carui Soare este in Rac este inclinat spre indolenta, chiar daca nu este deloc bolnav, e lipsit de rautate, evita certurile. In familie se arata de un caracter linistit si amical, atata vreme cat nu i se cere sa lucreze prea mult. Acesta pozitie a Soarelui face prima parte a vietii sterila, dar aduce succesul in ultimii ani. Racul este un semn psihic; de aceea, cand Soarele se gaseste in el, nativul are o tendinta spre ocultism si adesea sa faca experiente psihice.

Soarele în Casa VIII
Casa a VIII-a este unghiul sub care actioneaza toate fortele ce privesc moartea; cum Soarele este distribuitorul vietii, este evident ca aceasta pozitie este extrem de dezavantajoasa in ceea ce priveste vitalitatea subiectului. O viata ce da mari sperante se termina adesea prematur. Se intampla adesea si ca atunci cand un geniu a fost neinteles si a trecut obscur poarta mortii, o celebritate postuma si imortalitatea ii sunt rezervate datorita acestei pozitii a Soarelui. In timp ce Casa a II-a semnifica situatia financiara a persoanei si arata utilizarea pe care o da banului castigat, Casa a VIII-a arata ceea ce persoana capata in afara propriilor sale eforturi, adica prin mostenire, prin casatorie etc. Deci, Soarele in Casa a VIII-a indica o crestere a averii dupa casatorie, cat si o tendinta a perechii de a fi prea generoasa si a-si imprastia resursele.

Soarele în opoziție cu Luna (1°41)
Indica inconstanta, nehotarare, ghinion, insuccese, certuri si necazuri cu parintii si in societate, sentimente de frustrare, conflicte si crize emotionale, vitalitate slaba, oboseala, dispersia energiilor. Posibititatea de a-si pierde slujba in mod frecvent, dificultati in casatorie si probleme oculare.

Luna

Luna în Capricorn
Luna in Capricorn cand este bine aspectata asigura nativului ajutorul persoanelor mai sus pe scara sociala, in asa fel incat oricare ar fi succesele obtinute in viata, le va avea prin ceilalti caci este prea timid pentru a inainta singur; in plus, avand o stare de spirit melancolica, va fi excesiv de sensibil la esecurile reale sau imaginare. Daca Luna este stresata, expune la defaimare, meritata sau nu. Aceasta pozitie are si un efect nociv asupra digestiei. Persoanele cu Luna in aceasta pozitie au adesea o teama irationala de a cadea in saracie, de aceea devin avare refuzandu-si orice confort pentru a pune de o parte (pentru a economisi) pentru zilele negre. Au putina mila pentru ele insele si deloc pentru altii.

Luna în Casa II
Aceasta pozitie prevesteste fluctuatii financiare, doar daca nu e fortificata de aspecte bune cu Jupiter, planeta opulentei, sau cu Venus, planeta atractiei. Aspectele bune ale Soarelui fac lucrurile mai stabile.

Luna în opoziție cu Soarele (1°41)
Indica inconstanta, nehotarare, ghinion, insuccese, certuri si necazuri cu parintii si in societate, sentimente de frustrare, conflicte si crize emotionale, vitalitate slaba, oboseala, dispersia energiilor. Posibititatea de a-si pierde slujba in mod frecvent, dificultati in casatorie si probleme oculare.

Mercur

Mercur în Rac
Mercur in Rac da o inteligenta clara, o memorie buna si o minunata adaptabilitate. Persoanele care au Mercur astfel plasat sunt capabile sa indeplineasca orice lucru, sa ocupe orice slujba, adaptandu-se usor ideilor si parerilor celorlalti. Se bucura cand sunt flatati si laudati si de aceea evita cu grija tot ceea ce ar putea face sa piarda opinia buna a celorlalti.

Mercur în Casa VIII
Mercur in Casa a VIII-a, daca e bine plasat, asigura castiguri prin agentii literare, stiintifice sau alte ocupatii din domeniul lui Mercur, cu conditia sa fie cu titlu de asociat. Aceasta pozitie indica si o mostenire si succesul financiar al casatoriei. Dar daca Mercur este stresat, pozitia sa in Casa a VIII-a prevesteste probleme financiare aduse de partener si, probabil, o afacere litigioasa relativ la o mostenire facuta nativului.

Mercur în conjuncție cu Marte (7°24)
Indica o mare energie mentala si abilitate de analiza, reactii fizice si mentale foarte rapide, exprimare grabita, impulsivitate, entuziasm, veselie, o fire spirituala si amuzanta. Persoana este atrasa de stiintele exacte, avand talent la matematica, chimie, dar si medicina. Poseda har oratoric, o inteligenta ridicata, dar si spirit de contrazicere, fiind capabil de critica excesiva.

Mercur în conjuncție cu Jupiter (7°33)
Indica optimism, capacitati intelectuale, abilitate oratorica si stiintifica, inclinatie spre filozofie si spiritualitate, o fire toleranta, dar cu un usor complex de superioritate. Persoana poseda un caracter cinstit, o buna cunoastere a firii oamenilor, intuitie dezvoltata, o mare capacitate de sinteza, buna coordonare si strategie a ideilor, imaginatie vie cu aplicabilitate mare, aptitudini pentru comert sau literatura. Ii lipseste ambitia si are tendinte de automultumire. Poate fi un bun magistral sau om politic.

Mercur în careu cu Uranus (1°00)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Mercur în opoziție cu Pluton (3°44)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Mercur în trigon cu Nodul Nord (0°08)
Sanse de reusita in viata in domenii mercuriene, legate de comunicatii, publicatii, transporturi si calatorii, sau prilejuri de succes prin folosirea inteligenta a informatiilor de larga circulatie. Capacitate de a intelege importanta lucrurilor pe care le afla in diferite imprejurari.

Mercur în conjuncție cu Lilith (1°22)
Indica dificultati de comunicare din cauza unei functionari extremiste a mintii. Tensiuni in relatiile cu anturajul (dorinta de dominare a celor apropiati, de a avea relatii sexuale cu persoane din anturaj, uneori incestuoase). Cruzime, duritate la nivel mental. Luciditatea persoanei este afectata serios (dificultati de a privi lucrurile in mod coerent, obiectiv). Poate fi vorba de dezechilibre mentale (boli neuropsihice).

Mercur în trigon cu Chiron (0°16)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Venus

Venus în Fecioară
Venus in Fecioara zodia Casei a VI-a, induce o empatie profunda pentru cei care sufera, iar persoanele care au acest aspect sunt excelenti infirmieri. Aceasta pozitie favorizeaza de asemenea si profesia de chimist sau dietetician. Daca persoana are salariati sau subordonati, relatiile sale cu ei vor fi intotdeauna agreabile si va fi bine servita.

Venus în Casa IX
Venus in Casa a IX-a este o pozitie foarte favorabila daca astrul este bine aspectat, caci fiind astfel inaltat, exercita asupra vietii o influenta considerabila si face caracterul binevoitor, simpatic si saritor, astfel incat, prin aceste calitati, persoana castiga stima tuturor si este cautata mai ales pentru operele filantropice sau religioase caci aceasta pozitie dezvolta si latura pioasa a naturii persoanei in cauza. Acest aspect da iubirea de muzica, de arte in general, de arta dramatica, cat si de orice lucru care poate avea o influenta asupra inaltarii sufletului. De fiecare data cand persoana se va deplasa, fie pentru afaceri, fie pentru propria-i placere,Venus in Casa a IX-a va pregati drumul in fata ei in asa fel incat sa-i faca agreabila calatoria din toate punctele de vedere. Din contra, daca Venus este stresat, persoana va dori sa faca toate aceste lucruri, dar va intalni atat de multe dificultati incat ii va fi imposibil sa-si realizeze dorintele.

Venus în opoziție cu Neptun (4°43)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Marte

Marte în Rac
Marte in Rac, bine aspectat, da o fire independenta si curajoasa, cu tendinta de a se revolta impotriva oricarei constrangeri, iubirea fata de camin. Face ca persoana sa fie foarte ingenioasa (indemanatica), ambitioasa in a aduna tot ceea ce constituie confortul si luxul si de a avea grija de acestea: nativul este deci, in toate cazurile, un bun sustinator material pentru casa. Dar, in acelasi timp, cel care are acest aspect in nativitatea sa, tinde sa exercite o autoritate absoluta asupra oamenilor si lucrurilor din cercul intim al familiei. Aceasta pozitie face caracterul mai degraba nehotarat si da tendinta si dorinta de a schimba ocupatia, astfel incat persoana nu se opreste niciodata la o linie de conduita, ci intreprinde un numar mare de lucruri pentru a le abandona brusc. Marte afectat in Rac, va suscita neplaceri domestice, certuri frecvente, scene violente in casa, cu tendinta de a schimba adesea resedinta; bolile inflamatorii de stomac, tulburarile digestive, accidentele prin foc (incendiu in casa datorita neglijentei) sunt de temut.

Marte în Casa VIII
Marte in Casa a VIII-a, bine aspectat, aduce avantaje financiare prin casatorie sau prin mostenire. In afaceri, aceasta pozitie este de asemenea buna si indica castiguri prin asociatii, procese castigate sau alte afaceri indicate de Casa a VIII-a. Atunci cand Marte este afectat in Casa a VIII-a, bogatia este periclitata dupa casatorie din cauza cheltuielilor excesive ale sotului. Asociatiile, procesele ar trebui evitate, nativul va pierde sigur. Cei care il au pe Marte in aceasta pozitie, nu ar trebui sa amane realizarea testamentului, caci moartea ii va surprinde brusc si pe neasteptate.

Marte în conjuncție cu Mercur (7°24)
Indica o mare energie mentala si abilitate de analiza, reactii fizice si mentale foarte rapide, exprimare grabita, impulsivitate, entuziasm, veselie, o fire spirituala si amuzanta. Persoana este atrasa de stiintele exacte, avand talent la matematica, chimie, dar si medicina. Poseda har oratoric, o inteligenta ridicata, dar si spirit de contrazicere, fiind capabil de critica excesiva.

Marte în conjuncție cu Jupiter (0°08)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Marte în trigon cu Saturn (1°07)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Marte în careu cu Uranus (6°23)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Marte în trigon cu Neptun (1°15)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Marte în opoziție cu Pluton (3°39)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Marte în trigon cu Nodul Nord (7°32)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Marte în trigon cu Chiron (7°07)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Jupiter

Jupiter în Rac
Influenta lui Jupiter, fie in bine, fie in rau, nu se va face niciodata simtita pe de-a-ntregul inainte de mijlocul vietii si mai ales in cazul in care este plasat in zodia a patra sau in Casa a IV-a. Bine aspectat, da un caracter extrem de linistit, binevoitor si politicos fata de toti; o imaginatie vie, fertila in proiecte imaginare care nu se vor finaliza niciodata; un gust pronuntat pentru ocultism si pentru misticism. Exista totusi o latura practica in natura subiectului, iar acest aspect il face ambitios sa ajunga la succese materiale. Va fi norocos in plasamentele sale de case, pamanturi sau mine, in asa fel incat va aduna avere si va trai bine, mai ales in a doua jumatate a vietii sale. Aceasta pozitie indica de asemenea ca persoana va primi mult ajutor de la parintii sai in timpul vietii lor si o mostenire dupa moartea lor. Jupiter in Rac face ca persoana sa fie inclinata spre placerile mesei, daca acest astru este in aspecte bune, persoana va sti sa se abtina si sanatatea sa nu va avea de suferit, dar daca Jupiter este afectat, duce spre un exces de mancare, care - eventual - va afecta sangele si va cauza boli si excrescente nocive.

Jupiter în Casa VIII
Jupiter in Casa a VIII-a, bine aspectat, indica castiguri prin casatorie, prin asociatie sau prin mostenire; o moarte linistita. Dar atunci cand Jupiter este slab sau afectat, indica procese si pierderi de bani.

Jupiter în conjuncție cu Mercur (7°33)
Indica optimism, capacitati intelectuale, abilitate oratorica si stiintifica, inclinatie spre filozofie si spiritualitate, o fire toleranta, dar cu un usor complex de superioritate. Persoana poseda un caracter cinstit, o buna cunoastere a firii oamenilor, intuitie dezvoltata, o mare capacitate de sinteza, buna coordonare si strategie a ideilor, imaginatie vie cu aplicabilitate mare, aptitudini pentru comert sau literatura. Ii lipseste ambitia si are tendinte de automultumire. Poate fi un bun magistral sau om politic.

Jupiter în conjuncție cu Marte (0°08)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Saturn

Saturn în Scorpion
Saturn in Scorpion, cand este bine amplasat, da o capacitate extraordinara pentru mecanica,o mare ingeniozitate in cazurile cele mai dificile, un curaj de nestavilit si o rabdare perseverenta gratie careia sunt rezolvate problemele cele mai dificile. In consecinta, astfel de persoane devin ingineri foarte experti si pionieri de mare valoare; ei imbina focul lui Marte cu prudenta - cu prevederea lui Saturn - ceea ce ii face invincibili. Isi maresc averea prin mosteniri, prin cumpatarea lor, prin spiritul lor de economie. In plus, resursele lor pecuniare cresc dupa casatorie. O buna sanatate si o viata lunga sunt si ele indicatii ale acestui aspect. Dar daca Saturn este stresat in aceasta zodie, partenerul va fi sarac, taciturn, egoist, exigent, preocupat si susceptibil de boala. Constipatia si hemoroizii sunt cauzele fundamentale care afecteaza in acest caz nervii si organismul intreg.

Saturn în Casa XI
Saturn in Casa a XI-a, cand e bine aspectat, aduce din randul persoanelor in varsta, un anumit noroc, dar si prieteni care vor fi pretiosi nativului, ajutandu-l sa-si realizeze ambitiile; dar daca Saturn este stresat subiectul va trebui sa nu-si caute prieteni mai in varsta decat el, caci acestia vor cauta sa se serveasca de el pentru scopuri personale si se vor indeparta de el de indata ce nu va mai putea sa le serveasca la nimic.

Saturn în trigon cu Marte (1°07)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Berbec
Uranus in Berbec da o fire originala, independenta, plina de energie si ambitie, ingenioasa, plina de resurse, capabila sa infrunte toate dificultatile, mai ales cele de natura mecanica sau electrica. Felul de a fi spontan si direct al acestor persoane, care totusi nu sunt rau intentionate, cauzeaza rani si resentimente in jurul lor. Rar satisfacute sa ramana in acelasi loc, ele calatoresc mult, schimbari de loc sau de situatie le sunt adesea impuse de modul lor direct de a vorbi, mentionat mai sus.

Uranus în Casa IV
Persoanele care au aceasta pozitie ar trebui sa-si paraseasca locul de nastere de indata ce lucrul acesta este posibil, caci acolo nu vor avea succes. Parintii lor, vecinatatea si anturajul lor le vor fi ostili. Daca parintii sunt bogati, vor incerca sa dezmosteneasca copilul care va avea Uranus in Casa a IV-a. Chiar si atunci cand Casele a VII-a si a VIII-a ar fi foarte bine fortificate, e indoielnic ca procesul sa fie castigat de copil si sa obtina partea sa de patrimoniu, deoarece opinia publica in locul sau de nastere, unde procedura va fi avand probabil loc, ar fi atat de impotriva lui incat ar sfarsi prin a-si pierde cauza. Ar fi de asemenea dezastruos ca aceasta persoana sa se casatoreasca si sa-si creeze un camin, caci pacea, buna armonie nu pot exista acolo unde se afla nervosul si schimbatorul Uranus, atunci cand este afectat. Daca Uranus este bine aspectat, e putin probabil ca persoana sa se gandeasca vreodata sa se casatoreasca, tendintele sale vor fi prea vaste, ele o vor lansa intr-un camp de activitati mai intinse, pe o scara mai universala. Aceasta pozitie da de asemenea o mare atractie pentru stiintele oculte.

Uranus în careu cu Mercur (1°00)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Uranus în careu cu Marte (6°23)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Pești
Neptun in Pesti, in aspecte bune, da iubirea fata de misticism si tendinta cercetarilor in lumea oculta subiectului, care isi va putea dezvolta capacitatile spirituale si sa obtina cunoasterea directa. Compatimitor, modest, retinut in manierele sale; va fi foarte iubit si va primi adesea de la ceilalti un ajutor dat cu mare inima. Atunci cand Neptun este afectat in Pesti, persoana este predispusa mediumitatii, obsesiei si deceptiilor cauzate de dusmani secreti. Exista pericolul inchiderii, o tendinta de a-i place bauturile, narcoticele, ceea ce nu aduce decat necaz si conduce la decadere.

Neptun în Casa III
Neptun in Casa a III-a, bine aspectat, dezvolta considerabil capacitatile mentale si da o mare capacitate literara si oratorie de inalta inspiratie. Dar daca Neptun este afectat in Casa a III-a, mentalitatea este inferioara; subiectul este viclean, ipocrit, uneori imbecil, idiot cu gusturi fanteziste (ciudate, bizare) si cu simturile pervertite. Neptun in Casa a III-a anunta calatorii frecvente, mai ales pe apa, dar pentru a sti daca sunt norocoase sau nu, trebuie consultate aspectele.

Neptun în opoziție cu Venus (4°43)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Neptun în trigon cu Marte (1°15)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Capricorn
Aici este Pluton intre 2009-2024. Este o perioada de reorganizare a mecanismelor autoritatilor politice si economice, intr-un sens al maximei eficiente si al stabilirii unei discipline rentabile, bazate si pe posibilitati mai bune de gestionare a resurselor materiale si energetice. Indica un caracter dur, autoritar, tenace, pus pe schimbari si reforme, abilitate politica, diplomatie, dorinta de a aduce noutati in viata politica si sociala. Tendinta spre dictatura, militarizare, regim de teroare.

Pluton în Casa II
Indica venituri obtinute din surse ciudate, capacitati nebanuite. Cel in cauza este supus unor teribile fluctuatii financiare, fiind inclinat spre risipa si spre a obtine bani prin metode incorecte. Trebuie sa invete sa fie econom si sa respecte proprietatea altuia.

Pluton în opoziție cu Mercur (3°44)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Pluton în opoziție cu Marte (3°39)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Nodul Nord

Nodul Nord în Scorpion
In viata anterioara nativul s-a agitat foarte mult pentru a-si aduna si pastra averea. Valorile spirituale nu prezentau interes pentru el si nu avea idealuri inalte. In aceasta viata va trebui sa renunte la posesiune si la teama de a-si pierde averea. Trebuie sa se acomodeze cu schimbarea permanenta, sa-si schimbe scara de valori si sa puna elementele spirituale inaintea celor materiale.

Nodul Nord în Casa XII
In viata anterioara nativul a fost extrem de egoist si critic. I-au lipsit indulgenta, isi dorea sa fie in siguranta, sa stapaneasca totul. In aceasta viata trebuie sa se integreze in societate, sa invete sa-si indrepte atentia asupra lucrurilor deosebite si sa nu-si piarda vremea cu satisfactii meschine. Sa invete sa aprecieze tot ceea ce vede fara sa se mai intrebe de ce si cum.

Nodul Nord în trigon cu Mercur (0°08)
Sanse de reusita in viata in domenii mercuriene, legate de comunicatii, publicatii, transporturi si calatorii, sau prilejuri de succes prin folosirea inteligenta a informatiilor de larga circulatie. Capacitate de a intelege importanta lucrurilor pe care le afla in diferite imprejurari.

Nodul Nord în trigon cu Marte (7°32)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Lilith

Lilith în Rac
Nativul este imaginativ si sensibil. Trairile erotice sunt amplificate, existand tendinte spre adulter si infidelitate.

Lilith în Casa VIII
Sexualitatea este manifestata excesiv, existand porniri sadice. Nativul are tendinta de a-i manipula pe cei din jurul sau, in special pe partener.

Lilith în conjuncție cu Mercur (1°22)
Indica dificultati de comunicare din cauza unei functionari extremiste a mintii. Tensiuni in relatiile cu anturajul (dorinta de dominare a celor apropiati, de a avea relatii sexuale cu persoane din anturaj, uneori incestuoase). Cruzime, duritate la nivel mental. Luciditatea persoanei este afectata serios (dificultati de a privi lucrurile in mod coerent, obiectiv). Poate fi vorba de dezechilibre mentale (boli neuropsihice).

Chiron

Chiron în Pești
Nativul va lucra la crearea unei lumi globale, holistice, de era noua. Este optimist si intuitiv. Simte acut nevoia de a-si exprima iubirea, compasiunea. Cauta adevarul, este imaginativ, romantic si visator. Lectia sa consta in surmontarea iluziilor. Viata poate sa-i devina o cruciada mistica.

Chiron în Casa III
Nativul va cauta libertatea absoluta. El este inlantuit de propriile instincte. Tipul evoluat are umor, dar la tipul mai putin evoluat acest umor este nesanatos. Cauta sa acumuleze carti, cunostinte, informatii. Cauta, de asemenea, o legatura frateasca cu un guru.

Chiron în trigon cu Mercur (0°16)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Chiron în trigon cu Marte (7°07)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Junon

Junon în Vărsător
Casatoria nu este foarte favorabila pentru nativ, el cauta un partener care sa fie mai mult un prieten decat sot. Este extremist, original si cauta pe cineva de admirat.

Junon în Casa III
Nativul este atras de cunostintele intelectuale ale partenerului.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8421]
Carmen Electra [3022]
Carol I Rege al României [3779]
Miranda Kerr [2938]

Mâine

Elisabeta II [4707]
Iggy Pop [2557]
James McAvoy [4649]

Articole

Quiz

Poți spune ce carte este, doar după copertă?