Eric Cantona


24 mai 1966 0:30 (GMT+1) 43°18’N 5°24’E
Marseille, Franța

Înălțime 188 cm
Zodiac european Gemeni
Zodiac chinezesc Cal de Foc
Zodiac aztec Cerb
Zodiac arboricol Frasin
Zodiac egiptean Anubis
Zodiac floral Mac
Zodiac indian Fir
Zodiac grecesc Cerber
Temperament sanguin-flegmatic
Număr destin 33 / 6
Număr psihic 6

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Éric Daniel Pierre Cantona (n. 24 mai 1966 în Paris, crescut în Marseille) este un fotbalist francez, retras din activitate. Și-a încheiat cariera de profesionist la Manchester United, unde a câștigat patru titluri de campion în cinci ani, inclusiv două duble. Cantona este considerat unul dintre artizanii renașterii lui United ca putere la nivel mondial, și este un simbol al clubului. În 2001 a fost votat jucătorul secolului pentru Manchester United, și fanii lui United îl numesc și astăzi „Eric the King” (Regele Eric).

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Vărsător
Este neglijent si foarte degajat. Nu stie sa se prefaca, fiind sincer si direct. Este inventiv, original, atras de progres, avangardist si nonconformist. Are un curaj nebun, un spirit de libertate foarte mare si nu suporta nicio constrangere. Prietenii sunt foarte importanti, este influentabil si poate fi atras usor de aventura si necunoscut. Isi atrage multi prieteni pe care ii pastreaza toata viata.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Pești
Succes usor in viata profesionala datorat inteligentei, ingeniozitatii si catorva prieteni. Este gijuliu cu banii, fara a fi zgarcit. Este chiar generos.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Taur
Niciunde nu-i mai bine ca acasa. Va calatori putin si nu va avea initiative neasteptate sau examinate in prealabil. Totul este calculat; motto "incet si sigur".

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Gemeni
Ii este imposibil sa stea locului. Isi va schimba des casa. Daca serviciul este monoton, il va schimba. Profesia ideala va fi una care sa-i ofere schimbari, miscare, deplasari, intalniri cu alti oameni. Se poate astepta sa fie la fel de nestatornica si in dragoste, in viata sentimentala.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Gemeni
Urmareste sa placa. Cheltuie ore in baie pregatindu-se pentru o iesire, in speranta ca intalnind pe cineva sa fie stralucitor. Ii plac discutiile interminabile cu prietenii.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Rac
Ii va place un serviciu in contact cu publicul. Punct vulnerabil: stomac.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Leu
Casatorie din dragoste, bazata pe intelegere, onestitate, sinceritate.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Fecioară
Mici mosteniri. Batranete fericita, moarte naturala.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Scorpion
Ii plac calatoriile lungi, in special cele pe mare. Ii place riscul.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Săgetător
Serviciu ce presupune calatorii, in special la distanta si daca este posibil chiar riscante.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Săgetător
Multi prieteni, dar in permanenta cautare de afinitati de caracter, de obiceiuri si distractii. Curiozitate calma, care favorizeaza un bun acord cu cel apropiat. Risc de neliniste, frustrare, importanta excesiva acordata mediului. Posibile inselatorii.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Capricorn
Dezamagirile sunt greu digerabile, amaraciunile pot dura mult timp inainte ca el sa fie in stare din nou sa reactioneze pozitiv.


Soarele

Soarele în Gemeni
Aceasta zodie este o zodie mercuriana, a treia din serie. Rezulta ca aceasta pozitie da influenta combinata a Soarelui, a lui Mercur si a Casei a III-a. Favorizeaza exprimarea lui Mercur care anima corzile vocale si produce calitatea sunetului in laringele Taurului. Ii favorizeaza de asemenea pe scriitori si pe calatori. Intelectul este iluminat de Soare in Gemeni si cand persoana trebuie sa calatoreasca, castiga atat fizic cat si mental; are o dispozitie agreabila si amicala, ceea ce face sa fie in general iubita in cercul cunostintelor sale.

Soarele în Casa IV
Aceasta pozitie este, intr-un anumit sens, dintre cele mai nenorocite deoarece priveaza individul de ajutorul influentei solare in cea mai mare parte a vietii sale care devine, din aceasta cauza, o lupta constanta si grea. Totusi, cum Casa a IV-a guverneaza sfarsitul vietii, e consolant sa stii ca ultimii ani ai subiectului vor fi iluminati de Soarele succesului. Aceasta certitudine va face sarcina mai usor de purtat.

Luna

Luna în Rac
Luna in Rac da un caracter amabil, sociabil, simpatic dar indolent, dusman al oricarui efort fizic, moral sau mental. Acestor persoane le place sa fie dusi de curent si doar biciul necesitatii poate sa le stimuleze. Sunt adesea sensibile la conditiile psihice, mai ales daca Luna este in conjunctie cu Neptun sau cu Uranus: natura acestui aspect decide atunci daca influenta este sau nu favorabila. Aceasta pozitie da si iubirea de caminul familial si de confortul sau. Activeaza digestia si, in consecinta, actioneaza intr-un mod favorabil asupra sanatatii, daca aspectele sunt bune; daca sunt rele, va cauza tulburari digestive.

Luna în Casa VI
Luna in Casa a VI-a este o pozitie putin favorabila, mai ales in nativitatea unei femei. Orice persoana care va avea Luna in aceasta pozitie va reusi mai bine intr-o slujba subalterna, decat intr-o afacere pentru sine, caci astfel isi va pastra cu greu servitorii sau angajatii.

Luna în careu cu Venus (3°27)
Indica vulgaritate si senzualitate de prost-gust, lipsa de conduita morala, indolenta, neglijenta, fire cheltuitoare, capricioasa, barfitoare, provocatoare de neintelegeri si certuri cu cei din jur si cu familia. Persoana are mare nevoie de dragoste, fiind in stare sa-si daruiasca afectivitatea tuturor. Posibile tulburari digestive sau sanguine. Pierdere de reputatie, scandaluri, divort, separatie, necazuri cu sexul opus.

Luna în sextil cu Uranus (2°09)
Indica imaginatie puternica, ambitie, calitati psihice, romantism, multi prieteni, o personalitate stralucitoare si plina de energie, beneficiind de succese neasteptate. Nativul poate avea relatii cu televiziunea, cinematografia, inventii moderne. Este atras de miraculos si de necunoscut; poate obtine succesul prin metode neobisnuite; are parte de prietenii feminine.

Luna în trigon cu Neptun (2°51)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Luna în sextil cu Pluton (1°49)
Indica un caracter vizionar, profetic, aventuros, capabil sa reuseasca, imaginatie fertila, ratiune foarte dezvoltata, talente oculte.

Mercur

Mercur în Taur
Mercur in Taur da un spirit care are timp sa se gandeasca, dar o data ce a ajuns la o hotarare, este aproape la fel de dificil sa-l faci sa si-o schimbe; este ca si cum ai vrea sa modifici legea Mezilor si Persilor. Totusi, judecata nativului este demna de incredere, caci este intotdeauna bazata pe reflectie si ratiune. Nativul crede in vechea maxima: Tacerea este de aur, si o observa. E un bun consilier caruia putem, fara grija, sa-i incredintam un secret. Totusi nativul este departe de a trai sechestrat; are, dimpotriva, o fire amabila si sociabila. Ii place sa glumeasca si sa se amuze; are inclinatie spre muzica, arte, literatura - aceasta daca Mercur este bine plasat. Dar daca este afectata, subiectul este incapatanat, prefacut si avar.

Mercur în Casa III
Mercur in Casa a III-a, bine dispus, are o influenta minunata asupra calitatilor mentale ale nativului. Ii da un intelect ponderat si optimist, inclinatie spre studiu si spre muncile de cercetare si o mare facilitate de elocutie. Ii asigura succesul in calatorii scurte si aduce relatii armonioase cu fratii si surorile. Cand Mercur este stresat in Casa a III-a, nativul este predispus la griji, la pesimism; va avea neplaceri cu fratii si surorile sale si va suferi dezamagiri in timpul scurtelor calatorii care le va face.

Mercur în conjuncție cu Marte (1°51)
Indica o mare energie mentala si abilitate de analiza, reactii fizice si mentale foarte rapide, exprimare grabita, impulsivitate, entuziasm, veselie, o fire spirituala si amuzanta. Persoana este atrasa de stiintele exacte, avand talent la matematica, chimie, dar si medicina. Poseda har oratoric, o inteligenta ridicata, dar si spirit de contrazicere, fiind capabil de critica excesiva.

Mercur în sextil cu Saturn (0°32)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Mercur în opoziție cu Neptun (7°50)
Indica o imaginate vie, o fire nervoasa, foarte sensibila si usor de ranit, tentata sa traga concluzii eronate. Persoana este naiva, credula, dezordonata, usor de manipulat, posedand o memorie slaba, tendinta spre simulare si frauda, neglijenta si indolenta, tendinte spre dezechilibru nervos si mental si spre o stare de somnolenta si apatie, avand parte, ca atare, de multe deceptii si obsesii.

Mercur în conjuncție cu Nodul Nord (3°00)
Nativul dispune de aptitudini pentru comunicare si ocupatii legate de comunicatii, publicatii, transmiterea informatiilor si cunostintelor, ca si pentru domenii in care se transfera obiecte: transporturi, comert, calatorii. Sensul vietii sale este legat de valorificarea acestor aptitudini.

Mercur în careu cu Lilith (0°01)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Mercur în sextil cu Chiron (2°40)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Venus

Venus în Berbec
Venus in Berbec da ardoare inclinatiilor afective ale lui Venus unindu-le cu focurile lui Marte, guvernatorul Berbecului, si face persoana foarte ardenta in exprimarea afectiunii sale. Aceasta dispozitie face ca persoana sa fie foarte cautata, mai ales de sexul opus, si sa rezulte o casatorie precipitata; dar acest fel de dragoste nu este, nu poate fi durabil. Eventual, focul pasiunii arde iubirea, in asa fel incat casatoriile incheiate sub aceste auspicii sunt o sursa permanenta de nefericiri conjugale. Aceasta pozitie tinde de asemenea sa-l faca pe nativ impulsiv si irational, de fiecare data cand se face apel la intelegerea sa; de aceea, ajuta adesea cauzele rele. Incita de asemenea persoana la cheltuieli extravagante.

Venus în Casa II
Venus in Casa a II-a este o indicatie de succes financiar. Oamenii care o au pe Venus in aceasta Casa sunt in general indragiti de prietenii lor, care ii ajuta sa obtina pozitii lucrative. Totusi Venus in Casa a II-a are o tendinta in a face persoana risipitoare, generoasa, ceea ce o face sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Banul este in general cheltuit nebuneste pe toalete, pe podoabe, pe bijuterii pentru ea, daca e o femeie, pentru o iubire, daca e un barbat. Adesea aceasta configuratie duce la excese care submineaza sanatatea. Venus in Casa a II-a prevesteste si succesul si norocul in comertul cu lucruri guvernate de Venus, ca stofele, bijuteriile, muzica etc.

Venus în careu cu Luna (3°27)
Indica vulgaritate si senzualitate de prost-gust, lipsa de conduita morala, indolenta, neglijenta, fire cheltuitoare, capricioasa, barfitoare, provocatoare de neintelegeri si certuri cu cei din jur si cu familia. Persoana are mare nevoie de dragoste, fiind in stare sa-si daruiasca afectivitatea tuturor. Posibile tulburari digestive sau sanguine. Pierdere de reputatie, scandaluri, divort, separatie, necazuri cu sexul opus.

Marte

Marte în Taur
Marte in Taur, bine aspectat, este indiciul unei casatorii precoce. Aceasta pozitie prevesteste castiguri usoare si un caracter liberal si generos in ceea ce priveste banii; o forta interioara de neinvins care va permite persoanei sa-si atinga scopurile cu orice pret, datorita hotararii sale de nezdruncinat, perseverentei calme care nu se declara niciodata invinsa, si merge fara incetare, de la inceput, spre scopul propus in ciuda tuturor obstacolelor. Exista un indiciu de mostenire. Marte afectat in Taur, da un caracter foarte incapatanat, violent si razbunator. Astfel de persoane nu fac decat ceea ce vor, in ciuda oricarui rationament, argument, rugaminte, si, daca cineva incearca sa le contracareze proiectele, nu le-o vor ierta niciodata. Banii le vin usor, dar risipesc nebuneste si se gasesc adesea in dificultati financiare. Daca obtin o mostenire, probabil o vor pierde din cauza dificultatilor legale. Sunt destinate sa aiba neplaceri domestice.

Marte în Casa III
Marte in Casa a III-a, atunci cand este bine aspectat, da un spirit fin, stralucitor, alert, predispus la controversa, ingenios, inventiv, plin de resurse; multa initiativa si abilitate constructiva, o riposta rapida si dreapta. Dar atunci cand Marte este afectat in Casa a III-a, exista probabilitatea de accidente in timpul calatoriilor scurte; persoana va avea o fire certareata, irascibila, care-i va atrage neplaceri cu fratii, surorile, vecinii sai. Ea va fi foarte acerba fata de toata lumea si ca urmare, de temut si evitata pe cat posibil.

Marte în conjuncție cu Mercur (1°51)
Indica o mare energie mentala si abilitate de analiza, reactii fizice si mentale foarte rapide, exprimare grabita, impulsivitate, entuziasm, veselie, o fire spirituala si amuzanta. Persoana este atrasa de stiintele exacte, avand talent la matematica, chimie, dar si medicina. Poseda har oratoric, o inteligenta ridicata, dar si spirit de contrazicere, fiind capabil de critica excesiva.

Marte în sextil cu Saturn (1°19)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Marte în opoziție cu Neptun (5°58)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Marte în conjuncție cu Nodul Nord (1°09)
Poate conduce spre o cariera sau o viata in care curajul si afirmarea de sine sint factorii principali. Este necesara valorificarea spiritului de initiativa si a abilitatilor fizice. Propriile dorinte sint elementele care conduc spre succes, dar nativul trebuie sa treaca la actiune concreta pentru a si le indeplini, neasteptind nimic din afara.

Marte în careu cu Lilith (1°50)
Predispune la vointa slaba, o capacitate de a intra in situatii dramatice sau in relatii fatale, distructive. Poate determina reactii agresive fata de sexul masculin, incapacitatea de a exprima sau de a accepta virilitatea la nivel sexual. Nativul trebuie sa-si depaseasca propriile resentimente si rani pentru a putea dobandi, prin echilibrul sau psihic, toata energia necesara unei activitati creatoare. Agresivitate puternica, defulare prin sport, razboi. Refuz al virilitatii, mare violenta exercitata sau suportata (uneori crima), impulsivitate. Pentru o femeie: teama de barbati sau autoritarism ce inspira teama barbatilor. Operatii chirurgicale, crime pasionale, divort, femeie senzuala, uneori homosexualitate.

Marte în sextil cu Chiron (0°48)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Jupiter

Jupiter în Rac
Influenta lui Jupiter, fie in bine, fie in rau, nu se va face niciodata simtita pe de-a-ntregul inainte de mijlocul vietii si mai ales in cazul in care este plasat in zodia a patra sau in Casa a IV-a. Bine aspectat, da un caracter extrem de linistit, binevoitor si politicos fata de toti; o imaginatie vie, fertila in proiecte imaginare care nu se vor finaliza niciodata; un gust pronuntat pentru ocultism si pentru misticism. Exista totusi o latura practica in natura subiectului, iar acest aspect il face ambitios sa ajunga la succese materiale. Va fi norocos in plasamentele sale de case, pamanturi sau mine, in asa fel incat va aduna avere si va trai bine, mai ales in a doua jumatate a vietii sale. Aceasta pozitie indica de asemenea ca persoana va primi mult ajutor de la parintii sai in timpul vietii lor si o mostenire dupa moartea lor. Jupiter in Rac face ca persoana sa fie inclinata spre placerile mesei, daca acest astru este in aspecte bune, persoana va sti sa se abtina si sanatatea sa nu va avea de suferit, dar daca Jupiter este afectat, duce spre un exces de mancare, care - eventual - va afecta sangele si va cauza boli si excrescente nocive.

Jupiter în Casa V
Jupiter in Casa a V-a, in configuratie buna, va creste numarul copiilor care vor fi pentru parintii lor o sursa de incantare si profit; asigura popularitatea, buni prieteni care vor fi de mare ajutor nativului. Aceasta pozitie, da un caracter sociabil si iubirea de divertismente, o mare inteligenta. Pronosticheaza castiguri prin speculatia succeselor in educatie, publicatii si ziaristica. Nativul va fi un profesor excelent si va avea o maniera convingatoare de a prezenta lucrurile. Jupiter afectat in Casa a V-a, mai ales in Sagetator, da pasiunea jocului, gustul de sporturi, aversiunea fata de munca. Indica neplaceri cu copiii.

Saturn

Saturn în Pești
Saturn in Pesti, atunci cand este bine plasat, tinde spre succes pe o cale calma, intr-o situatie linistita in care nativul, nascut sedentar, nu va fi in contact cu publicul: lucrari de laborator, de cercetare sau slujbe in institutii de supraveghere sau chiar tutela unei comunitati. Dar cand Saturn este stresat in aceasta zodie, exista pericolul inchiderii in inchisoare sau a retragerii ca urmare a unei boli cronici. Persoana isi va face multi dusmani care o vor persecuta fara incetare si fara mila.

Saturn în Casa I
Saturn in Casa Intai, bine aspectat, este un semn de noroc, caci oricare ar fi maniera in care o persoana este handicapata la inceputul vietii, un succes ultim ii este asigurat prin rabdare, perseverenta, stapanire de sine gratificata de un Saturn bine plasat. Aceste persoane au o minunata capacitate de lucru; par a nu fi niciodata obosite si nu abandoneaza niciodata o sarcina inceputa fara a o termina, in ciuda tuturor obstacolelor intalnite. Au o incredere nelimitata in ele insele si in abilitatea lor de a indeplini ceea ce intreprind: de aceea sfarsesc intotdeauna prin a reusi. Dar cand Saturn este slab si stresat in Casa Intai, face ca subiectul sa fie timid si putin dispus la a-si lua responsabilitati; un subtil, disimulat, banuitor, cu un caracter taciturn, predispus la a cauta singuratatea. Astfel de persoane sunt evitate de toata lumea si destinate suferintei, deceptiilor, amanarilor si tot felul de neplaceri intreaga lor viata. Este de asemenea un indiciu rau pentru sanatate, mai ales in timpul copilariei. Aceasta pozitie prevesteste contuzii la cap, guturai si, daca Scorpionul este la Ascendent, constipatie; in Leu, circulatie proasta; in Rac, digestie proasta; in Balanta, obstructie renala, calculi... si asa mai departe pentru toate celelalte zodii.

Saturn în sextil cu Mercur (0°32)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Saturn în sextil cu Marte (1°19)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Uranus

Uranus în Fecioară
Uranus in Fecioara, bine aspectat, da un spirit fin, original, gustul pentru stiinta, mecanica, o capacitate de intuitie foarte dezvoltata, un simt ascutit al afacerilor care va contribui la succes si-i va sigura mari profituri ca patron. Daca Uranus este afectat in Fecioara, persoana poate fi predispusa la boli stranii, ipohondra, schimbatoare, rautacioasa si iritabila, o greutate pentru ea insasi precum si pentru anturajul sau. Aceasta pozitie pronosticheaza o multime de deceptii in scopurile si ambitiile sale mai ales din cauza dificultatilor pe care persoana va fi incapabila sa le invinga fie ca patron, fie ca angajat.

Uranus în Casa VII
Uranus in Casa a VII-a indica o casatorie romanesca, brusca si irationala; uneori o legatura libera. Adesea perechea este o persoana cu care nu s-ar fi gandit ca se va casatori niciodata daca raza lui Uranus nu ar fi constrans la casatorie sub impulsul momentului. Persoanele avand Uranus in Casa a VII-a sunt de obicei nefericite in casatorie, pentru ca partenerul, de natura uraniana spasmodica, inconstanta, independenta, revoltandu-se impotriva oricarei constrangeri, nu poate ramane fidel nici unei persoane si se lasa sedus sau antrenat in relatii clandestine ce duc la divort. Aceasta pozitie face adesea loc unui scandal public sau mortii partenerului, amandoua determinate de natura aspectelor. Persoanele care au Uranus in Casa a VII-a, ar trebui sa evite ajungerea in justitie, caci, oricat de dreapta le-ar fi cauza, vor fi contracarate si vor esua din cauza unei circumstante bruste, stranii, neprevazute, care ii va face sa-si piarda cauza. Ar trebui de asemenea, sa nu accepte o functie publica, caci oricat de oneste ar fi, ar putea fi amestecate in probleme si scandaluri in ceea ce priveste profesiunea lor. Insumand, aceasta pozitie nu este buna nici pentru relatiile de orice fel cu publicul si nici unde este implicata legea sau asocierile de orice fel.

Uranus în sextil cu Luna (2°09)
Indica imaginatie puternica, ambitie, calitati psihice, romantism, multi prieteni, o personalitate stralucitoare si plina de energie, beneficiind de succese neasteptate. Nativul poate avea relatii cu televiziunea, cinematografia, inventii moderne. Este atras de miraculos si de necunoscut; poate obtine succesul prin metode neobisnuite; are parte de prietenii feminine.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Scorpion
Neptun in Scorpion, bine aspectat, da capacitatea de a sonda secretele naturii; e deci o buna posibilitate pentru cei care se ocupa cu cercetarile stiintifice si oculte. Aceasta pozitie da energie, entuziasm, o perceptie inspirata, depasind domeniul ratiunii si prevesteste indeplinirea fericita a tot ceea ce realizeaza. Neptun afectat da un caracter senzual, o pasiune dereglata pentru licorile puternice si droguri, dar si pericolul de a se ineca prin accident sau cu buna stiinta.

Neptun în Casa IX
Neptun in Casa a IX-a este foarte favorabil la cultivarea capacitatilor spirituale. Atunci cand planeta este bine aspectata, ea procura viziuni stranii si presentimente intuitive ciudate; pronosticheaza castiguri si placeri in calatoriile lungi. Daca Neptun este afectat in Casa a IX-a, spiritul va fi temator, anxios, mereu in garda, cu presentimente vagi. Aceasta pozitie indica o inclinatie pentru calatorii, care nu vor fi ferite de neplaceri, pericol de proces si pierderi rezultand din aceasta.

Neptun în trigon cu Luna (2°51)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Neptun în opoziție cu Mercur (7°50)
Indica o imaginate vie, o fire nervoasa, foarte sensibila si usor de ranit, tentata sa traga concluzii eronate. Persoana este naiva, credula, dezordonata, usor de manipulat, posedand o memorie slaba, tendinta spre simulare si frauda, neglijenta si indolenta, tendinte spre dezechilibru nervos si mental si spre o stare de somnolenta si apatie, avand parte, ca atare, de multe deceptii si obsesii.

Neptun în opoziție cu Marte (5°58)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Fecioară
Aici s-a gasit Pluton intre 1958 si 1973. Pozitia stimuleaza atitudinile profund rationale, analiza critica a fundamentelor vietii si societatii, si aduce in atentie metode noi de rezolvare a problemelor practice din viata cotidiana, de pilda legate de sanatate si alimentatie. Perioada corespunde in mare parte cu Razboiul Rece. Indica un spirit subtil, atentie fata de detalii, indicand sterilitate, posibile boli ale sistemului digestiv, interes pentru perfectionarea societatii, tendinte de reforma sociala, tratarea alimentatiei la modul radical si fanatic.

Pluton în Casa VII
Indica un spirit competitiv, atras de complexul puterii. Nu trebuie sa invete sa fie cooperant si tolerant; poate trai o transformare radicala intr-un anumit moment al vietii, ca urmare a influentei altei persoane. Necazuri in casnicie, infidelitate; totusi, are grija sa pastreze aparentele, posibil divort.

Pluton în sextil cu Luna (1°49)
Indica un caracter vizionar, profetic, aventuros, capabil sa reuseasca, imaginatie fertila, ratiune foarte dezvoltata, talente oculte.

Nodul Nord

Nodul Nord în Taur
In viata anterioara s-a interesat de tot ce este ocult si secret. A trait cautand puterea si placerea, si a abuzat de acestea. In aceasta viata va trebui sa puna in planul doi patimile si dorintele de dominare. Trebuie sa se straduiasca sa-si gaseasca linistea si seninatatea si sa le realizeze in mediul sau apropiat. Misiunea sa karmica este de a fi un sprijin solid pentru ceilalti.

Nodul Nord în Casa III
In viata anterioara nativul a lucrat mult pentru a-si imbunatati cunostintele si intelepciunea pe care nu intodeauna le-a folosit in mod constient. In aceasta viata trebuie sa renunte la idealism, filozofie si estetism pentru a aborda viata intr-un mod logic, rational si pragmatic.

Nodul Nord în conjuncție cu Mercur (3°00)
Nativul dispune de aptitudini pentru comunicare si ocupatii legate de comunicatii, publicatii, transmiterea informatiilor si cunostintelor, ca si pentru domenii in care se transfera obiecte: transporturi, comert, calatorii. Sensul vietii sale este legat de valorificarea acestor aptitudini.

Nodul Nord în conjuncție cu Marte (1°09)
Poate conduce spre o cariera sau o viata in care curajul si afirmarea de sine sint factorii principali. Este necesara valorificarea spiritului de initiativa si a abilitatilor fizice. Propriile dorinte sint elementele care conduc spre succes, dar nativul trebuie sa treaca la actiune concreta pentru a si le indeplini, neasteptind nimic din afara.

Lilith

Lilith în Vărsător
Nu exista conventii morale sau reguli in exprimarea erotismului. Pot exista excese erotice ce pot inrautati sanatatea.

Lilith în Casa I
Sexul are o mare importanta in viata nativului. Pot apare crize datorita neimplinirii sexuale.

Lilith în careu cu Mercur (0°01)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Lilith în careu cu Marte (1°50)
Predispune la vointa slaba, o capacitate de a intra in situatii dramatice sau in relatii fatale, distructive. Poate determina reactii agresive fata de sexul masculin, incapacitatea de a exprima sau de a accepta virilitatea la nivel sexual. Nativul trebuie sa-si depaseasca propriile resentimente si rani pentru a putea dobandi, prin echilibrul sau psihic, toata energia necesara unei activitati creatoare. Agresivitate puternica, defulare prin sport, razboi. Refuz al virilitatii, mare violenta exercitata sau suportata (uneori crima), impulsivitate. Pentru o femeie: teama de barbati sau autoritarism ce inspira teama barbatilor. Operatii chirurgicale, crime pasionale, divort, femeie senzuala, uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Pești
Nativul va lucra la crearea unei lumi globale, holistice, de era noua. Este optimist si intuitiv. Simte acut nevoia de a-si exprima iubirea, compasiunea. Cauta adevarul, este imaginativ, romantic si visator. Lectia sa consta in surmontarea iluziilor. Viata poate sa-i devina o cruciada mistica.

Chiron în Casa I
Cercetarea nativului este principala sa motivatie. Tipul de nativ mai evoluat este un ghid bun, cu un spirit foarte deschis. El poate deveni un vindecator, un om de spirit, un indrumator, un instructor, iar uneori un Guru.

Chiron în sextil cu Mercur (2°40)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Chiron în sextil cu Marte (0°48)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Junon

Junon în Taur
Nativul va cauta un sot stabil, solid, cu picioarele pe pamant, materialist, serios si practic. Nativul are nevoie de siguranta materiala in casatorie. Sotul este posibil sa fie posesiv si gelos. Este foarte senzual.

Junon în Casa III
Nativul este atras de cunostintele intelectuale ale partenerului.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Al Pacino [4030]
Ella Fitzgerald [2746]
George Pădure [3089]
Guglielmo Marconi [2796]
Renée Zellweger [3043]

Mâine

Channing Tatum [3011]
Jet Li [2950]
Rudolf Hess [2721]

Articole

Quiz

Ce vârstă simți că ai?