Joan Collins


23 mai 1933 3:00 (GMT+1) 51°31’N 0°08’V
Londra, Anglia

Înălțime 168 cm
Zodiac european Gemeni
Zodiac chinezesc Cocoș de Apă
Zodiac aztec Trestie
Zodiac arboricol Frasin
Zodiac egiptean Anubis
Zodiac floral Iris
Zodiac indian Fir
Zodiac grecesc Cerber
Temperament echilibrat
Număr destin 8
Număr psihic 5

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Dame Joan Henrietta Collins, DBE (născută la 23 mai 1933) este o autoare și actriță engleză.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Berbec
Primeaza sentimentul, senzatia, impresionabilitatea si instinctul, mai puternic decat ratiunea. Ii place sa conduca, sa ia initiative dar nu va avea perseverenta necesara sa duca totul la bun sfarsit. Incearca sa demonstreze celorlalti calitatile sale si sa obtina recunoastere si atentie. Este energic, impulsiv, curajos, plin de incredere, generos, entuziasmat.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Taur
Succesul social va fi atins printr-o munca laborioasa, de lunga durata si care necesita multa rabdare.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Gemeni
Se va adapta bine si cu entuziasm, oricarui fel de schimbare. Nu-i place monotonia. Va fi nevoit sa se mute din ratiuni de serviciu.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Rac
Ii place viata de familie, copiii avand un loc aparte in inima sa. Are o natura calma, afectuoasa, delicata si tandra.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Rac
Se va indragosti de multe ori, asta pana in ziua in care va face alegerea. Apoi flirturile ramanand in urma va avea un singur scop: sa-si cladeasca o familie cu cat mai multi copii posibil.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Leu
Abilitate de a comanda, autoritate in munca. Punct vulnerabil: inima, aparatul circulator, ochii.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Balanță
Casatorie din dragoste cu cineva din inalta societate, care ii va aduce luxul si rafinamentul dorit.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Scorpion
Prea marea vivacitate si graba vor pune viata in pericol prea des pana cand se va umple paharul.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Săgetător
Lungi calatorii in departari. Atractie spre a se stabili intr-o tara straina. Munca intelectuala, minte matematica.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Capricorn
Incredere totala in munca. Respectabil, ireprosabil in munca si in ce priveste calitatile morale, scrupulos si demn de toata lauda.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Capricorn
Relatii de prietenie dificile, in afara de faptul cand se bazeaza pe o profunda afinitate. Acordul cu ceilalti generat mai mult de ratiuni decat de sentimente. Pericol de ruptura din lipsa de entuziasm si exces de pedanterie.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Vărsător
Prietenii ii pot crea multe probleme.


Soarele

Soarele în Gemeni
Aceasta zodie este o zodie mercuriana, a treia din serie. Rezulta ca aceasta pozitie da influenta combinata a Soarelui, a lui Mercur si a Casei a III-a. Favorizeaza exprimarea lui Mercur care anima corzile vocale si produce calitatea sunetului in laringele Taurului. Ii favorizeaza de asemenea pe scriitori si pe calatori. Intelectul este iluminat de Soare in Gemeni si cand persoana trebuie sa calatoreasca, castiga atat fizic cat si mental; are o dispozitie agreabila si amicala, ceea ce face sa fie in general iubita in cercul cunostintelor sale.

Soarele în Casa II
El pronosticheaza ca nativul va obtine favoruri pe langa persoane capabile sa-l ajute sa-si mareasca prosperitatea si isi va asigura cu ajutorul lor o existenta confortabila. In acelasi timp aceasta pozitie da si o tendinta spre risipire dupa cum zice si preceptul: ceea ce se castiga fara truda se cheltuie fara grija. Doar daca acest instinct nu se indreapta va aduce dificultati financiare, caci nu atat ceea ce castigam conteaza, ci ceea ce cheltuim. Vom fi saraci daca avem un venit de doua milioane si cheltuim tot doua.

Soarele în careu cu Marte (7°46)
Indica rezistenta fizica slabita, accidente, operatii chirurgicale, posibila moarte violenta, fire certareata, impulsiva, pusa pe contrazicere. Conflict permanent intre dorinta si ratiune. Nativul actioneaza precipitat si negandit, este arogant, pretentios si vesnic nemultumit. Posibila viata dezordonata, scandaluri si conflicte, cariera plina de situatii extreme, succesul nefiind de durata. Posibile boli de inima, nenorociri care il pot afecta pe sot, sau pe tatal acestuia. Beneficiaza de multa energie, dar o risipeste si-si pune viata in pericol prin actiunile sale; temperament excitabil; poate fi un militar care isi sacrifica viata ca un erou, un sportiv care face totul pentru a castiga, desi in final va pierde.

Soarele în careu cu Neptun (5°55)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Soarele în careu cu Nodul Nord (2°02)
Predispune la incercari care tind sa distruga egoismul nativului, provocind frustrari si amanari in tentativele sale de ridicare sociala sau de creatie, pana cand el isi descopera un sens altruist si isi dirijeaza activitatea in folosul celorlalti. Dorinta de afirmare sau ambitiile vor trebui sa fie reconstruite pe un fond de constiinta superioara fata de rolul pe care il joaca nativul in societate. Arata ca personalitatea individului (latura sa egotica, mai precis) reprezinta un obstacol in calea realizarii menirii sale existentiale. Depasirea egoului, altruismul sunt necesare in procesul evolutiei.

Soarele în conjuncție cu Lilith (6°30)
In cazul unei femei acest aspect afecteaza imaginea barbatului interior (modelul barbatului ideal), fiinta avand tendinta de a fi atrasa (la nivel sufletesc) de barbati extremisti, demoniaci, avand un dinamism necontrolat, o pasionalitate dizarmonioasa, porniri sadice, distructive. Risc de moarte prematura a tatalui sau sotului (uneori divort). Pentru un barbat, indica o manifestare extremista a propriei personalitati (grandomanie, obsesii sexuale, sadism, duritate, probleme de constientizare). Tensiuni in relatiile cu barbatii.

Luna

Luna în Taur
Taurul este zodia de exaltare a Lunii, iar efectul sau este, in consecinta, foarte puternic in bine, daca acest astru este liber de constrangeri si daca este bine plasat, caci natura fixa a Taurului tempereaza atunci instabilitatea Lunii care se amesteca si cu raza lui Venus si face astfel caracterul mai bland, amabil, desi hotarat si increzator in sine. Aceasta pozitie da perseverenta, previziune, bunatate - ceea ce ii atrage persoanei toate fericirile vietii: sanatate, avere, prieteni, familie, case si proprietati cu posibilitatea de a se bucura din plin de toate aceste daruri, caci este sociabila, ospitaliera, prietena distractiilor sanatoase, a artelor, muzicii si a tot ceea ce face frumusetea vietii.

Luna în Casa I
Atunci cand Luna rasare in Casa Intai, la nastere, si mai ales intr-o zodie cardinala sau comuna, ea da subiectului o natura foarte instabila. Acesta va incerca in mod constant sa-si schimbe situatia, anturajul, ocupatia. Rezulta o nevoie insatiabila de a vagabonda, de a fi intotdeauna gata sa plece in aventura. Luna intr-un semn fix indica mai multa stabilitate dar, chiar si atunci, subiectul va cheltui, probabil, o mare parte din timpul sau intr-o existenta ratacitoare. Persoanele cu Luna in Casa Intai sunt de obicei mai senzitive, mai ales daca Luna este intr-un semn psihic, Racul sau Pestii. Au imaginatia foarte vie si sunt foarte intuitive. Aceasta pozitie a Lunii are o putere puternica asupra sanatatii, mai ales in tema de nativitate a unei femei, aspectele pe care le primeste Luna determinand vigoarea constitutiei. Este si o indicatie de succes in ocupatii in care persoana se va gasi in contact cu publicul.

Luna în conjuncție cu Mercur (7°47)
Indica inteligenta, memorie buna, hipersensibilitate, stare de nervozitate. Individul este atras de schimbare pana la a-si produce pagube. Dispune de mari aptitudini pentru studiu, fiind un excelent teoretician. Are pasiuni si preocupari artistice, inclinate spre visare si poezie, dar si spre logoree.

Luna în trigon cu Marte (7°33)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Luna în trigon cu Jupiter (3°17)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Luna în careu cu Saturn (0°26)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Mercur

Mercur în Taur
Mercur in Taur da un spirit care are timp sa se gandeasca, dar o data ce a ajuns la o hotarare, este aproape la fel de dificil sa-l faci sa si-o schimbe; este ca si cum ai vrea sa modifici legea Mezilor si Persilor. Totusi, judecata nativului este demna de incredere, caci este intotdeauna bazata pe reflectie si ratiune. Nativul crede in vechea maxima: Tacerea este de aur, si o observa. E un bun consilier caruia putem, fara grija, sa-i incredintam un secret. Totusi nativul este departe de a trai sechestrat; are, dimpotriva, o fire amabila si sociabila. Ii place sa glumeasca si sa se amuze; are inclinatie spre muzica, arte, literatura - aceasta daca Mercur este bine plasat. Dar daca este afectata, subiectul este incapatanat, prefacut si avar.

Mercur în Casa II
Mercur in Casa a II-a anunta castiguri provenind din ocupatii mercuriene, mai ales daca persoana este platita de altcineva, caci aceasta ii va pune in evidenta capacitatile sale guvernate de Mercur ca agent, mesager, cleric, scriitor etc.

Mercur în conjuncție cu Luna (7°47)
Indica inteligenta, memorie buna, hipersensibilitate, stare de nervozitate. Individul este atras de schimbare pana la a-si produce pagube. Dispune de mari aptitudini pentru studiu, fiind un excelent teoretician. Are pasiuni si preocupari artistice, inclinate spre visare si poezie, dar si spre logoree.

Mercur în sextil cu Pluton (2°53)
Indica o fire abila. Persoana este dotata cu multa diplomatie, stiind sa critice cu talent, fara a jigni sau supara, avand o exprimare fermecatoare, cu un mare spirit de observatie si analiza, percepand esenta subtila a fenomenelor si cauzele cele mai ascunse. Are o mare forta creatoare, in special in domeniul literaturii si oratoriei, favorizandu-i-se o cariera in politica.

Mercur în conjuncție cu Chiron (4°18)
Cercetarea nativului are o latura intelectuala si rationala. Ii place sa studieze, sa se informeze si sa inteleaga lumea gandurilor altuia. El comunica la toate nivelurile. Stie sa gaseasca solutia cheie intr-o situatie blocata.

Venus

Venus în Gemeni
Venus in Gemeni aliaza frumusetea lui Venus capacitatii de exprimare a lui Mercur, in asa fel incat, cel care are aceasta configuratie este capabil sa-si aleaga cuvintele cu o usurinta singulara si sa infuzeze un ritm, care este ca o muzica suava urechilor auditoriului. Este o pozitie care da poeti, numai sa nu se opuna, bineinteles, alte indicatii ale temei astrologice. Trebuie ca studentul sa-si aminteasca bine ca o pozitie sau un aspect izolat nu sunt suficiente pentru a determina o caracteristica predominanta, pe care o poate da tema astrologica in ansamblu. Aceasta pozitie inalta mentalul si inclina spre cariere artistice sau literare. Persoana va fi iubita de fratii sai si de surorile sale, de vecinii sai si de tot anturajul sau. Acest aspect inclina spre casatorie si, adesea, persoana se casatoreste de mai multe ori. Favorizeaza calatoriile pentru afaceri sau pentru agrement, mai ales calatoriile de scurta durata.

Venus în Casa II
Venus in Casa a II-a este o indicatie de succes financiar. Oamenii care o au pe Venus in aceasta Casa sunt in general indragiti de prietenii lor, care ii ajuta sa obtina pozitii lucrative. Totusi Venus in Casa a II-a are o tendinta in a face persoana risipitoare, generoasa, ceea ce o face sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Banul este in general cheltuit nebuneste pe toalete, pe podoabe, pe bijuterii pentru ea, daca e o femeie, pentru o iubire, daca e un barbat. Adesea aceasta configuratie duce la excese care submineaza sanatatea. Venus in Casa a II-a prevesteste si succesul si norocul in comertul cu lucruri guvernate de Venus, ca stofele, bijuteriile, muzica etc.

Venus în careu cu Marte (0°32)
Indica o sexualitate puternica, lipsa de tact, imprudente financiare, indulgenta fata de sine insusi, dificultati in viata afectiva si in autoexprimare, tendinta spre adulter si legaturi clandestine, schimbari bruste de comportament si prea multa importanta acordata placerilor. Fire capricioasa, aroganta, impulsiva, neglijenta, extravaganta, capabila de a-si transforma iubirea in ura si de a deveni distructiva.

Venus în careu cu Jupiter (3°43)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Venus în trigon cu Saturn (6°34)
Indica loialitate, ratiune, logica deductiva, responsabilitate, modestie, calm, siguranta, caracter puternic, stapanire a instinctelor si a senzualitatii. Nativul este econom, prevazator, are gusturi rafinate, abilitate in afaceri, stiind sa traga foloase din orice. Posibila casatorie cu persoana mai in varsta, care are o pozitie inalta pe scara sociala. Sentimente constante, fidelitate, batranete fericita, maturitate in manifestari inca de la o varsta frageda.

Venus în careu cu Neptun (2°23)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Venus în careu cu Nodul Nord (6°16)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Venus în conjuncție cu Lilith (1°48)
In cazul unui barbat, indica o atractie fizica (erotica) spre femei perverse, ciudate, demoniace, prostituate, spre a-si procura cu bani servicii sexuale. Dorinta obsesiva de bani, de relatii cu sexul opus, de valori artistice (dar optiunile sunt orientate catre tot ce este pervers, straniu, morbid, dizarmonios, anormal). Uneori, poate face apel la magie (vrajitorie) pentru a-si satisface dorintele. In cazul unei femei, indica o manifestare extremista a laturii sentimentale si erotice proprii (femeie perversa, prostituata, obsedata de imbogatire, care este vrajitoare sau face apel la acestea).

Marte

Marte în Fecioară
Marte in Fecioara, in aspectele bune, da o fire ambitioasa, o inteligenta treaza, capabila de a prinde o idee si de a o analiza pana la capat. Fortifica calitatile mentale si le da o turnura specifica, cu simtul aplicativ al acestor capacitati, fie spre o munca stiintifica, fie spre afaceri. Persoanele cu acest aspect sunt energice, intreprinzatoare; finetea si vivacitatea inteligentei lor le asigura succesul si avansarea in meseriile aflate in raport cu bolnavii, asa ca cele de infirmieri, doctori, chimisti, igienisti, dieteticieni, etc. Daca persoanele care au Marte in Fecioara, se afla ele insele sub imperiul bolii, aceasta pozitie le va da posibilitatea de a-si reface repede forttele si le face mai putin predispuse bolilor cronice, cum se intampla adesea nativilor din Fecioara. Marte afectat in Fecioara, predispune mentalul la neliniste, la iritare si da o tendinta in a trece prin sita de nenumarate ori necazuri pur imaginare. Oricare ar fi munca sau locul in care acesti oameni lucreaza, isi critica intotdeauna camarazii sau patronii, sunt nemultumiti de tot ceea ce este legat de munca lor, au o fire putin cinstita, nu li se poate incredinta nici un post de responsabilitate. Aceasta pozitie predispune la lacomie si, in consecinta, la probleme intestinale.

Marte în Casa VI
Marte in casa a VI-a, atunci cand este in configuratie buna, da o persoana muncitoare, vie, energica, capabila de a se ridica la o pozitie eminenta in subordine, astfel incat cu cat firma la care va lucra va fi mai importanta, cu atat mai mare ii va fi sansa. Ar trebui sa se fereasca de a se lansa in afaceri pe cont propriu, caci oamenii cu Marte in Casa a VI-a reusesc intotdeauna mai bine ca angajati, decat ca patroni. Aceasta pozitie creste si vitalitatea, si, daca in urma altor configuratii planetare, persoana devenea predispusa bolii, energia dinamica si puterea regeneratoare ale lui Marte, ar fi ars si eliminat repede otravurile organismului si ar fi dat o sanatate mai buna decat inainte. Atunci cand Marte este afectat in Casa a VI-a, exista pericolul neplacerilor si certurilor cu angajatii sau cu patronul. Daca persoana ar fi ea insasi in capul unei afaceri, ea ar fi mereu in dezacord cu angajatii sai, si predispusa pierderilor fie prin furt sau prin necinstea acestor din urma; angajatii ar risipi marfurile sale si nu s-ar preocupa de interesele sale. Aceasta pozitie da o tendinta spre febra, spre boli inflamatorii; ea indica pericolul de arsuri sau de opareli, de incendii sau de accidente survenite in timpul lucrului.

Marte în careu cu Soarele (7°46)
Indica rezistenta fizica slabita, accidente, operatii chirurgicale, posibila moarte violenta, fire certareata, impulsiva, pusa pe contrazicere. Conflict permanent intre dorinta si ratiune. Nativul actioneaza precipitat si negandit, este arogant, pretentios si vesnic nemultumit. Posibila viata dezordonata, scandaluri si conflicte, cariera plina de situatii extreme, succesul nefiind de durata. Posibile boli de inima, nenorociri care il pot afecta pe sot, sau pe tatal acestuia. Beneficiaza de multa energie, dar o risipeste si-si pune viata in pericol prin actiunile sale; temperament excitabil; poate fi un militar care isi sacrifica viata ca un erou, un sportiv care face totul pentru a castiga, desi in final va pierde.

Marte în trigon cu Luna (7°33)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Marte în careu cu Venus (0°32)
Indica o sexualitate puternica, lipsa de tact, imprudente financiare, indulgenta fata de sine insusi, dificultati in viata afectiva si in autoexprimare, tendinta spre adulter si legaturi clandestine, schimbari bruste de comportament si prea multa importanta acordata placerilor. Fire capricioasa, aroganta, impulsiva, neglijenta, extravaganta, capabila de a-si transforma iubirea in ura si de a deveni distructiva.

Marte în conjuncție cu Jupiter (4°16)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Marte în conjuncție cu Neptun (1°51)
Indica o fire egocentrista, ingamfare, indulgenta fata de propriile defecte, tendinte vicioase, mania persecutiei, fire visatoare, haotica, patima pentru jocurile de noroc. Pericol de accident si de scandaluri care pot strica reputatia.

Marte în opoziție cu Nodul Nord (5°44)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Marte în careu cu Lilith (1°16)
Predispune la vointa slaba, o capacitate de a intra in situatii dramatice sau in relatii fatale, distructive. Poate determina reactii agresive fata de sexul masculin, incapacitatea de a exprima sau de a accepta virilitatea la nivel sexual. Nativul trebuie sa-si depaseasca propriile resentimente si rani pentru a putea dobandi, prin echilibrul sau psihic, toata energia necesara unei activitati creatoare. Agresivitate puternica, defulare prin sport, razboi. Refuz al virilitatii, mare violenta exercitata sau suportata (uneori crima), impulsivitate. Pentru o femeie: teama de barbati sau autoritarism ce inspira teama barbatilor. Operatii chirurgicale, crime pasionale, divort, femeie senzuala, uneori homosexualitate.

Jupiter

Jupiter în Fecioară
Jupiter in Fecioara da o natura prudenta, analitica si practica avand capacitatea, aproape de neinvins de a sti sa discearna realitatea de aparenta, adevarul de eroare si sa ajunga la fapte. Aceste persoane nu vor putea, e adevarat, sa descopere secretele prin metode clandestine ca Saturn in Capricorn, care da detectivul ideal, ci daca un judecator are Jupiter in Fecioara, nimeni nu va fi destul de abil in a-i ascunde adevarul. Un Jupiter, bine aspectat in acest semn, este o marca de succes in ceea ce priveste servitorii care-i vor fi loiali si fideli, intotdeauna gata sa execute ordinele stapanilor lor: prevesteste de asemenea prosperitatea in afaceri sau in profesie. Dar Jupiter afectat in Fecioara face ca persoana sa fie cinica, critica, neincrezatoare fata de toti si, din aceasta, expusa la pierderi prin angajatii si servitorii sai: anunta insuccesul in afaceri si o mare dificultate de a pastra un loc; in orice caz conditia sa va fi una din cele inferioare.

Jupiter în Casa VI
Jupiter in Casa a VI-a da o sanatate buna si succes in ingrijirea si vindecarea bolnavilor; servitori fideli, respectul si stima persoanelor care vor fi in contact cu subiectul in cursul ocupatiilor sale. Dar Jupiter afectat in Casa a VI-a prezice tulburari hepatice, hipertrofia ficatului, obezitatea si alte neplaceri produse de excesele la masa.

Jupiter în trigon cu Luna (3°17)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Jupiter în careu cu Venus (3°43)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Jupiter în conjuncție cu Marte (4°16)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Saturn

Saturn în Vărsător
Saturn in Varsator, bine dispus da inclinatii filantropice, un caracter amabil si simpatic, un mod clar si deliberat de a se exprima si un spirit patrunzator in afaceri; astfel nativul isi face prieteni printre persoanele in varsta, bogate, intelectuale, in masura sa-l ajute sa se ridice pe scara sociala. Dar cand Saturn este afectat in aceasta zodie, caracterul este viclean, folosindu-se de subterfugii, gata sa se agate de ceilalti ca de o prada, seducandu-le increderea si prietenia; subiectul cade deci obligatoriu pe ultima treapta a societatii. Aceasta pozitie da si o tendinta spre boli de inima si spre varice.

Saturn în Casa XII
Saturn in Casa a XII-a predispune la o viata solitara sau o slujba care va tine persoana in afara oricarui contact cu publicul. Bine aspectat, este un indiciu de succes intr-o sarcina oficiala intr-o institutie publica: azil, spital, inchisoare, etc. Daca este stresat, arata un semn de pericol de a sta la pat ani lungi sau de a fi inchis, eventual indica un functionar intr-un post subaltern.

Saturn în careu cu Luna (0°26)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Saturn în trigon cu Venus (6°34)
Indica loialitate, ratiune, logica deductiva, responsabilitate, modestie, calm, siguranta, caracter puternic, stapanire a instinctelor si a senzualitatii. Nativul este econom, prevazator, are gusturi rafinate, abilitate in afaceri, stiind sa traga foloase din orice. Posibila casatorie cu persoana mai in varsta, care are o pozitie inalta pe scara sociala. Sentimente constante, fidelitate, batranete fericita, maturitate in manifestari inca de la o varsta frageda.

Uranus

Uranus în Berbec
Uranus in Berbec da o fire originala, independenta, plina de energie si ambitie, ingenioasa, plina de resurse, capabila sa infrunte toate dificultatile, mai ales cele de natura mecanica sau electrica. Felul de a fi spontan si direct al acestor persoane, care totusi nu sunt rau intentionate, cauzeaza rani si resentimente in jurul lor. Rar satisfacute sa ramana in acelasi loc, ele calatoresc mult, schimbari de loc sau de situatie le sunt adesea impuse de modul lor direct de a vorbi, mentionat mai sus.

Uranus în Casa I
Uranus in Casa I, chiar si atunci cand planeta este bine aspectata, face ca persoana sa fie foarte originala si foarte excentrica. Pare ca-i face placere sa actioneze impotriva conventiilor si obiceiurilor, doar pentru a parea stranie. Gaseste intotdeauna un mod original de a face lucrurile, diferit de cel al lumii celeilalte, convinsa ca modurile sale de realizare si ideile sale sunt mai bune decat ale celorlalti. Daca Uranus este afectat in vreun fel, isi va apara ideile fata de toti si impotriva tuturor, exagerand. Un Uranus bine aspectat in Casa I indica, in general, toleranta fata de parerile celorlalti, un spirit de amabilitate opus sentimentelor dure, concepute de un Uranus afectat. Uranus la Ascendent indica o natura nelinistita, numeroase schimbari bruste, bune sau rele, in functie de aspecte. In orice caz, chemarea locurilor indepartate, bogate in speranta, fara incetare prezente in ochii spiritului, face ca Uranienii sa fie mereu gata de a deveni pionierii noilor actiuni, noilor cauze, din simplul fapt ca exista sansa de a trai aventura - chiar si riscul.

Neptun

Neptun în Fecioară
Mercur, planeta intelectului, logicii si a ratiunii este exaltat in Fecioara, iar Neptun, planeta oculta, profetica, spirituala, religioasa si muzicala este octava lui Mercur; in consecinta, amestecul de calitati mercuriene si neptuniene, produs de Neptun in Fecioara, da capacitati mentale excesiv de rafinate, de inspiratie profetica, devotamentul fata de un ideal si mai inalt atunci cand Neptun este intr-o configuratie buna, caci atunci Neptun adauga caldura si simpatie racelii lui Mercur. Totusi astfel de persoane au idei stranii, mai ales in ceea ce priveste casatoria pe care o considera ca fiind pur platonica. Daca Neptun este afectat in Fecioara, le da tendinte de ipohondrie si mania de a-si descoperi tot felul de boli de care aud vorbindu-se, ceea ce le face viata mizerabila. Aceasta pozitie indica o tendinta de a deveni jucaria spiritelor-control, nu numai ca medium, ci prin obsesie directa; atunci cand aceasta calamitate a aparut, este foarte dificil sa eliberezi corpul de entitatea obsedanta.

Neptun în Casa VI
Neptun in Casa a VI-a, bine aspectat, denota capacitati psihice latente care vor putea fi dezvoltate avantajos din punct de vedere spiritual; in timp ce Neptun afectat predispune la prostitutia capacitatilor spirituale prin mediumitate, etc., subiectul putand deveni astfel prada spiritelor-control si sa fie expus la mari pericole obsesionale. Aceasta pozitie prevesteste neplaceri si pierderi datorita angajatilor, boli cronice aducand diformitati, in general, aceste tendinte sunt mai accentuate de o fire senzuala si imprastiata.

Neptun în careu cu Soarele (5°55)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Neptun în careu cu Venus (2°23)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Neptun în conjuncție cu Marte (1°51)
Indica o fire egocentrista, ingamfare, indulgenta fata de propriile defecte, tendinte vicioase, mania persecutiei, fire visatoare, haotica, patima pentru jocurile de noroc. Pericol de accident si de scandaluri care pot strica reputatia.

Pluton

Pluton în Rac
Aici a fost Pluton intre 1914 si 1939. Pozitia stimuleaza transformarile profundeprin crize emotionale si prin reconsiderarea traditiilor sau prin proliferareaaspectelor nationaliste. A corespuns cu primul razboi mondial, cind multe statenationale au aparut in Europa dupa dezmembrarea Imperiului Austro-Ungar, iar in Rusias-a schimbat complet sistemul, si apoi a continuat cu dezvoltarea miscarilornationaliste si dictatoriale in Germania, Italia, Spania. Indica devotament familial, atentie deosebita pentru satisfacerea partenerului, atractie deosebita pentru ocultism, intuitie, vigoare sexuala deosebita, forta creatoare, artistica, cultivarea ceremonialului, tenacitate extrema, revalorificarea traditiilor, interes si abilitate pentru magie.

Pluton în Casa V
Indica un caracter dominator, gelos, atras de legaturi romantice, de aventura, un puternic instinct de jucator ce poate duce la ruina; in schimb, nativul asteapta mult de la copiii sai, dorind ca ei sa fie perfecti. Mare capacitate de creatie artistica, inclinatie spre legaturi sentimentale.

Pluton în sextil cu Mercur (2°53)
Indica o fire abila. Persoana este dotata cu multa diplomatie, stiind sa critice cu talent, fara a jigni sau supara, avand o exprimare fermecatoare, cu un mare spirit de observatie si analiza, percepand esenta subtila a fenomenelor si cauzele cele mai ascunse. Are o mare forta creatoare, in special in domeniul literaturii si oratoriei, favorizandu-i-se o cariera in politica.

Nodul Nord

Nodul Nord în Pești
In viata anterioara si-a dezvoltat capacitatea intelectuala ajungand la o gandire practica si logica, s-a interesat de subiecte rationale incercand sa gaseasca explicatii pentru tot ce exista. In aceasta viata trebuie sa se deschida intuitiei si sensibilitatii, sa acorde mai multa importanta intamplarilor si lucrurilor inexplicabile.

Nodul Nord în Casa XII
In viata anterioara nativul a fost extrem de egoist si critic. I-au lipsit indulgenta, isi dorea sa fie in siguranta, sa stapaneasca totul. In aceasta viata trebuie sa se integreze in societate, sa invete sa-si indrepte atentia asupra lucrurilor deosebite si sa nu-si piarda vremea cu satisfactii meschine. Sa invete sa aprecieze tot ceea ce vede fara sa se mai intrebe de ce si cum.

Nodul Nord în careu cu Soarele (2°02)
Predispune la incercari care tind sa distruga egoismul nativului, provocind frustrari si amanari in tentativele sale de ridicare sociala sau de creatie, pana cand el isi descopera un sens altruist si isi dirijeaza activitatea in folosul celorlalti. Dorinta de afirmare sau ambitiile vor trebui sa fie reconstruite pe un fond de constiinta superioara fata de rolul pe care il joaca nativul in societate. Arata ca personalitatea individului (latura sa egotica, mai precis) reprezinta un obstacol in calea realizarii menirii sale existentiale. Depasirea egoului, altruismul sunt necesare in procesul evolutiei.

Nodul Nord în careu cu Venus (6°16)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Nodul Nord în opoziție cu Marte (5°44)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Lilith

Lilith în Gemeni
Relatia este trecuta prin filtrul mintii si al gandirii, trairea afectiva fiind neglijata. Dragostea este manifestata in mod declarativ.

Lilith în Casa II
Nativul intampina obstacole si dificultati in obtinerea veniturilor. Exista tendinta de a castiga bani prin metode incorecte.

Lilith în conjuncție cu Soarele (6°30)
In cazul unei femei acest aspect afecteaza imaginea barbatului interior (modelul barbatului ideal), fiinta avand tendinta de a fi atrasa (la nivel sufletesc) de barbati extremisti, demoniaci, avand un dinamism necontrolat, o pasionalitate dizarmonioasa, porniri sadice, distructive. Risc de moarte prematura a tatalui sau sotului (uneori divort). Pentru un barbat, indica o manifestare extremista a propriei personalitati (grandomanie, obsesii sexuale, sadism, duritate, probleme de constientizare). Tensiuni in relatiile cu barbatii.

Lilith în conjuncție cu Venus (1°48)
In cazul unui barbat, indica o atractie fizica (erotica) spre femei perverse, ciudate, demoniace, prostituate, spre a-si procura cu bani servicii sexuale. Dorinta obsesiva de bani, de relatii cu sexul opus, de valori artistice (dar optiunile sunt orientate catre tot ce este pervers, straniu, morbid, dizarmonios, anormal). Uneori, poate face apel la magie (vrajitorie) pentru a-si satisface dorintele. In cazul unei femei, indica o manifestare extremista a laturii sentimentale si erotice proprii (femeie perversa, prostituata, obsedata de imbogatire, care este vrajitoare sau face apel la acestea).

Lilith în careu cu Marte (1°16)
Predispune la vointa slaba, o capacitate de a intra in situatii dramatice sau in relatii fatale, distructive. Poate determina reactii agresive fata de sexul masculin, incapacitatea de a exprima sau de a accepta virilitatea la nivel sexual. Nativul trebuie sa-si depaseasca propriile resentimente si rani pentru a putea dobandi, prin echilibrul sau psihic, toata energia necesara unei activitati creatoare. Agresivitate puternica, defulare prin sport, razboi. Refuz al virilitatii, mare violenta exercitata sau suportata (uneori crima), impulsivitate. Pentru o femeie: teama de barbati sau autoritarism ce inspira teama barbatilor. Operatii chirurgicale, crime pasionale, divort, femeie senzuala, uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Taur
Nativul va avea nevoie de siguranta materiala. El poseda un simt unic al valorilor. Va trebui sa stie ce vrea si sa actioneze in consecinta.

Chiron în Casa II
Satisfacerea dorintelor nativului este ceea ce-l motiveaza cel mai mult. El poate sa-i ajute pe cei stramtorati. Este senzual si atras de putere. Are o lectie de invatat in privinta banilor si posesiunilor.

Chiron în conjuncție cu Mercur (4°18)
Cercetarea nativului are o latura intelectuala si rationala. Ii place sa studieze, sa se informeze si sa inteleaga lumea gandurilor altuia. El comunica la toate nivelurile. Stie sa gaseasca solutia cheie intr-o situatie blocata.

Junon

Junon în Balanță
Nativul va cauta un sot artist, inteligent, sociabil care sa-i aduca un echilibru. Doreste armonie in casatorie.

Junon în Casa VII
Nativul este atras de un partener artist, inteligent si care sa stie sa-l indrume in viata sociala.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8421]
Carmen Electra [3022]
Carol I Rege al României [3780]
Miranda Kerr [2939]

Mâine

Elisabeta II [4708]
Iggy Pop [2558]
James McAvoy [4650]

Articole

Quiz

Cât de rău ești?