Trent Reznor


17 mai 1965 23:53 (GMT-4) 41°00’N 80°21’V
New Castle, SUA

Înălțime 171 cm
Zodiac european Taur
Zodiac chinezesc Șarpe de Lemn
Zodiac aztec Vultur
Zodiac arboricol Castan
Zodiac egiptean Anubis
Zodiac floral Margaretă
Zodiac indian Elefant
Zodiac grecesc Cerber
Temperament melancolic-flegmatic
Număr destin 7
Număr psihic 8

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Michael Trent Reznor (n. 17 mai 1965) este un muzician, cântăreț, cantautor, producător și multi-instrumentist american. El este fondatorul formației de industrial rock cunoscută sub numele de Nine Inch Nails și a avut diferite legături cu alte formații, în trecut, cum ar fi Option 30, Exotic Birds, și Tapeworm. Reznor a părăsit Interscope Records în 2007, și actual este independent.

Reznor a început să creeze muzică devreme în viața sa, găsindu-și propria sa copilărie ca fiind o influență pentru muzica sa. După ce a fost implicat în mai multe formații bazate pe sintetizator în anii '80, Reznor a obținut o slujbă la Right Track Studios și a început să-și creeze propria sa muzică la studio, când acesta era închis. Prima lansare a lui Reznor cu Nine Inch Nails, Pretty Hate Machine (1989), a fost un succes din punct de vedere comercial, și de atunci a mai avut șapte lansări majore.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Capricorn
Are o fire tacuta, retinuta, melancolica, de cele mai multe ori pesimista. Este banuitor, nelinistit, cu grija zilei de maine, adeseori avar, concentrat, predispus a cerceta cauza lucrurilor si a se deda studiilor pasionante, obscure. Este un bun organizator si va ajunge sa-si formeze o situatie, de cele mai multe ori, numai prin meritul propriu.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Vărsător
Succesul in viata profesionala nu va putea avea loc fara ajutorul prietenilor si protectorilor. Daca va castiga sume mari de bani ii va putea pierde foarte repede daca nu va fi foarte cumpatat.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Berbec
Inteligenta vie. Este ambitios. Este oricand gata pentru orice fel de initiativa care presupune o schimbare sau innoire.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Taur
Va fi un bun tata. Ii va place sa fie acasa, in compania familiei si a copiilor. Apreciaza confortul, pacea, linistea, mancarea simpla dar buna.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Taur
Va avea o casa placuta, o sotie incantatoare, copii dulci si iubitori. Seri petrecute cu dulcegarii si vorbe afectuoase: asta-i adevarata viata.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Gemeni
Bun secretar si in aceeasi masura bun reprezentant de vanzari. Punct vulnerabil: nervii, uneori si plamanii.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Rac
Casatorie. O familie mica si draguta.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Leu
Control medical regulat la inima si circulatie.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Balanță
Ii place dreptatea, cinstea si loialitatea. Poate fi un bun avocat.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Scorpion
Ii plac profesiile care presupun risc. Ii este recomandata o meserie cum ar fi cea de politist. Ii place sa investigheze. Are o natura curioasa, isi asuma riscuri si lupta pentru succes.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Scorpion
Adora dezbaterile nesfarsite cu prietenii care nu au idei asemanatoare. Discutiile pot duce la ridicarea tonului, sau chiar la violenta verbala.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Săgetător
Probleme din departare, sau cu straini, sau va emigra, exila.


Soarele

Soarele în Taur
Este o pozitie favorabila norocului financiar, dar da si o tendinta la extravaganta, mai ales vestimentara; o atractie puternica fata de sexul opus, ducand cateodata la consecinte suparatoare; o mare forta fizica; o mandrie care-l impinge pe nativ sa se expuna pentru a i se admira vitejiile. Taurul guverneaza laringele, e motivul pentru care Soarele in Taur adauga forta corzilor vocale si da persoanei o voce puternica si agreabila.

Soarele în Casa IV
Aceasta pozitie este, intr-un anumit sens, dintre cele mai nenorocite deoarece priveaza individul de ajutorul influentei solare in cea mai mare parte a vietii sale care devine, din aceasta cauza, o lupta constanta si grea. Totusi, cum Casa a IV-a guverneaza sfarsitul vietii, e consolant sa stii ca ultimii ani ai subiectului vor fi iluminati de Soarele succesului. Aceasta certitudine va face sarcina mai usor de purtat.

Luna

Luna în Săgetător
Luna in Sagetator face ca persoana sa fie alerta si activa, o face sa adore mersul pe jos, plimbarile cu calul sau orice alta forma de exercitiu fizic; da o natura vagabonda, placerea de calatorii in strainatate, iubirea de animale, mai ales de cai si caini; o inclinatie vie pentru studiul religiei, dreptului, filosofiei sau stiintelor oculte. Intotdeauna intr-o buna dispozitie, optimist si vesel, subiectul este un partener ideal, cu conditia ca Luna sa nu fie afectata: pozitia sa in Sagetator conduce atunci la indolenta si la excese.

Luna în Casa XII
Luna in Casa a XII-a, in bune aspecte, va asigura succesul oricarei munci indeplinite in locuri retrase, departe de ochii lumii, in inchisori, spitale sau institutii de caritate. Ea indica de asemenea posibilitatea de a avea o legatura amoroasa clandestina care va ramane secreta, daca Luna este bine aspectata. Luna stresata indica pericol din partea dusmanilor secreti care vor suscita suferinte si persecutii.

Luna în careu cu Chiron (5°20)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Mercur

Mercur în Taur
Mercur in Taur da un spirit care are timp sa se gandeasca, dar o data ce a ajuns la o hotarare, este aproape la fel de dificil sa-l faci sa si-o schimbe; este ca si cum ai vrea sa modifici legea Mezilor si Persilor. Totusi, judecata nativului este demna de incredere, caci este intotdeauna bazata pe reflectie si ratiune. Nativul crede in vechea maxima: Tacerea este de aur, si o observa. E un bun consilier caruia putem, fara grija, sa-i incredintam un secret. Totusi nativul este departe de a trai sechestrat; are, dimpotriva, o fire amabila si sociabila. Ii place sa glumeasca si sa se amuze; are inclinatie spre muzica, arte, literatura - aceasta daca Mercur este bine plasat. Dar daca este afectata, subiectul este incapatanat, prefacut si avar.

Mercur în Casa III
Mercur in Casa a III-a, bine dispus, are o influenta minunata asupra calitatilor mentale ale nativului. Ii da un intelect ponderat si optimist, inclinatie spre studiu si spre muncile de cercetare si o mare facilitate de elocutie. Ii asigura succesul in calatorii scurte si aduce relatii armonioase cu fratii si surorile. Cand Mercur este stresat in Casa a III-a, nativul este predispus la griji, la pesimism; va avea neplaceri cu fratii si surorile sale si va suferi dezamagiri in timpul scurtelor calatorii care le va face.

Mercur în trigon cu Uranus (6°59)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Mercur în careu cu Lilith (3°32)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Venus

Venus în Gemeni
Venus in Gemeni aliaza frumusetea lui Venus capacitatii de exprimare a lui Mercur, in asa fel incat, cel care are aceasta configuratie este capabil sa-si aleaga cuvintele cu o usurinta singulara si sa infuzeze un ritm, care este ca o muzica suava urechilor auditoriului. Este o pozitie care da poeti, numai sa nu se opuna, bineinteles, alte indicatii ale temei astrologice. Trebuie ca studentul sa-si aminteasca bine ca o pozitie sau un aspect izolat nu sunt suficiente pentru a determina o caracteristica predominanta, pe care o poate da tema astrologica in ansamblu. Aceasta pozitie inalta mentalul si inclina spre cariere artistice sau literare. Persoana va fi iubita de fratii sai si de surorile sale, de vecinii sai si de tot anturajul sau. Acest aspect inclina spre casatorie si, adesea, persoana se casatoreste de mai multe ori. Favorizeaza calatoriile pentru afaceri sau pentru agrement, mai ales calatoriile de scurta durata.

Venus în Casa V
Venus in Casa a V-a face persoana extrem de afectuoasa si din aceasta rezulta numeroase iubiri care isi vor urma toate cursul fara prea multe piedici. Uniunea va fi fecunda in copii amabili si iubitori. Este o pozitie favorabila pentru persoanele aflate in raport cu institutiile de educatie, cu titlu de profesor si celelalte grade. Este si un bun aspect pentru cei care se ocupa de publicatii literare sau care speculeaza pe stocuri sau alte bunuri de acelasi fel.

Venus în careu cu Marte (6°35)
Indica o sexualitate puternica, lipsa de tact, imprudente financiare, indulgenta fata de sine insusi, dificultati in viata afectiva si in autoexprimare, tendinta spre adulter si legaturi clandestine, schimbari bruste de comportament si prea multa importanta acordata placerilor. Fire capricioasa, aroganta, impulsiva, neglijenta, extravaganta, capabila de a-si transforma iubirea in ura si de a deveni distructiva.

Venus în conjuncție cu Jupiter (0°37)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Venus în careu cu Uranus (4°15)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Venus în careu cu Pluton (7°14)
Indica imoralitate, o fire sensibila, irascibila, usor de ranit, dificultati in relatii afective. Nativul este dur, aspru, violent, crud, beneficiind de schimbari romantice in viata. Are tendinte sadice; posibila moarte a partenerului. Predispozitie pentru viol sau abuz sexual, fatalitatea opunandu-se manifestarii libere si normale a afectivitatii.

Venus în conjuncție cu Nodul Nord (7°21)
Faciliteaza exprimarea artistica si implinirea sentimentala. Nativul isi gaseste sensul in domeniul in care trebuie sa-si exprime afectivitatea si capacitatea de a se asocia cu altii, de a colabora si de a construi o armonie in convietuire. Poate avea o cariera artistica sau intr-un domeniu legat de frumusete si de femei. Trebuie sa-si valorifice talentele artistice, calitatile estetice, frumusetea sau gratia fizica, afectivitatea si sociabilitatea, sau sa-si construiasca o cale in care ii ajuta pe ceilalti sa-si puna in valoare asemenea aspecte ale personalitatii lor.

Venus în trigon cu Lilith (6°17)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Marte

Marte în Fecioară
Marte in Fecioara, in aspectele bune, da o fire ambitioasa, o inteligenta treaza, capabila de a prinde o idee si de a o analiza pana la capat. Fortifica calitatile mentale si le da o turnura specifica, cu simtul aplicativ al acestor capacitati, fie spre o munca stiintifica, fie spre afaceri. Persoanele cu acest aspect sunt energice, intreprinzatoare; finetea si vivacitatea inteligentei lor le asigura succesul si avansarea in meseriile aflate in raport cu bolnavii, asa ca cele de infirmieri, doctori, chimisti, igienisti, dieteticieni, etc. Daca persoanele care au Marte in Fecioara, se afla ele insele sub imperiul bolii, aceasta pozitie le va da posibilitatea de a-si reface repede forttele si le face mai putin predispuse bolilor cronice, cum se intampla adesea nativilor din Fecioara. Marte afectat in Fecioara, predispune mentalul la neliniste, la iritare si da o tendinta in a trece prin sita de nenumarate ori necazuri pur imaginare. Oricare ar fi munca sau locul in care acesti oameni lucreaza, isi critica intotdeauna camarazii sau patronii, sunt nemultumiti de tot ceea ce este legat de munca lor, au o fire putin cinstita, nu li se poate incredinta nici un post de responsabilitate. Aceasta pozitie predispune la lacomie si, in consecinta, la probleme intestinale.

Marte în Casa VIII
Marte in Casa a VIII-a, bine aspectat, aduce avantaje financiare prin casatorie sau prin mostenire. In afaceri, aceasta pozitie este de asemenea buna si indica castiguri prin asociatii, procese castigate sau alte afaceri indicate de Casa a VIII-a. Atunci cand Marte este afectat in Casa a VIII-a, bogatia este periclitata dupa casatorie din cauza cheltuielilor excesive ale sotului. Asociatiile, procesele ar trebui evitate, nativul va pierde sigur. Cei care il au pe Marte in aceasta pozitie, nu ar trebui sa amane realizarea testamentului, caci moartea ii va surprinde brusc si pe neasteptate.

Marte în careu cu Venus (6°35)
Indica o sexualitate puternica, lipsa de tact, imprudente financiare, indulgenta fata de sine insusi, dificultati in viata afectiva si in autoexprimare, tendinta spre adulter si legaturi clandestine, schimbari bruste de comportament si prea multa importanta acordata placerilor. Fire capricioasa, aroganta, impulsiva, neglijenta, extravaganta, capabila de a-si transforma iubirea in ura si de a deveni distructiva.

Marte în careu cu Jupiter (7°12)
Indica pericol de congestie, friguri, apoplexie, obsesii, boli psihice, dar numai in cazul unei vieti incorecte, plina de excese. Fire intransigenta, capricioasa, violenta, putand suferi pierderi prin speculatii sau prin tendinta de a-i insela pe ceilalti. Intoxicare cu prejudecati; nesabuinta, completata de un pronuntat instinct de jucator. Nativul este dogmatic, rebel, tinzand mereu sa exagereze. Isi canalizeaza prost energiile si este un mare risipitor, cheltuind pe lucruri inutile mari sume de bani.

Marte în opoziție cu Saturn (2°49)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Marte în conjuncție cu Uranus (2°20)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Marte în conjuncție cu Pluton (0°39)
Indica o fire temperamentala, exploziva, indaratnica. Persoana se tortureaza singura, avand tendinte distructive. Poseda o mare forta creatoare, energie fizica si mentala care, in functie de natura Zodiei unde se afla, se poate afirma intr-un domeniu artistic, sportiv, intelectual, ocult sau pragmatic.

Marte în careu cu Nodul Nord (0°45)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Jupiter

Jupiter în Gemeni
Jupiter in Gemeni, in configuratie buna, da un talent literar de mana intai si daca acesta este fondat pe educatia dorita, succesul pe aceasta cale este sigur. Aceasta pozitie prevede si reusita in inventii, gustul pentru matematica si atractia ocultismului. Jupiter in Gemeni arata ca si calatoriile vor aduce in acelasi timp profit si placere. Da persoanei un caracter onorabil, maniere amabile si politicoase. Dar daca Jupiter este afectat, persoana va fi susceptibila de a suporta mari pierderi si de a fi in pericol in calatoriile pe care le va face: va scapa ca prin urechile acului. Va avea neplaceri in legatura in legatura cu religia si cu legea si dificultati cu fratii si surorile si alte rude.

Jupiter în Casa V
Jupiter in Casa a V-a, in configuratie buna, va creste numarul copiilor care vor fi pentru parintii lor o sursa de incantare si profit; asigura popularitatea, buni prieteni care vor fi de mare ajutor nativului. Aceasta pozitie, da un caracter sociabil si iubirea de divertismente, o mare inteligenta. Pronosticheaza castiguri prin speculatia succeselor in educatie, publicatii si ziaristica. Nativul va fi un profesor excelent si va avea o maniera convingatoare de a prezenta lucrurile. Jupiter afectat in Casa a V-a, mai ales in Sagetator, da pasiunea jocului, gustul de sporturi, aversiunea fata de munca. Indica neplaceri cu copiii.

Jupiter în conjuncție cu Venus (0°37)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Jupiter în careu cu Marte (7°12)
Indica pericol de congestie, friguri, apoplexie, obsesii, boli psihice, dar numai in cazul unei vieti incorecte, plina de excese. Fire intransigenta, capricioasa, violenta, putand suferi pierderi prin speculatii sau prin tendinta de a-i insela pe ceilalti. Intoxicare cu prejudecati; nesabuinta, completata de un pronuntat instinct de jucator. Nativul este dogmatic, rebel, tinzand mereu sa exagereze. Isi canalizeaza prost energiile si este un mare risipitor, cheltuind pe lucruri inutile mari sume de bani.

Saturn

Saturn în Pești
Saturn in Pesti, atunci cand este bine plasat, tinde spre succes pe o cale calma, intr-o situatie linistita in care nativul, nascut sedentar, nu va fi in contact cu publicul: lucrari de laborator, de cercetare sau slujbe in institutii de supraveghere sau chiar tutela unei comunitati. Dar cand Saturn este stresat in aceasta zodie, exista pericolul inchiderii in inchisoare sau a retragerii ca urmare a unei boli cronici. Persoana isi va face multi dusmani care o vor persecuta fara incetare si fara mila.

Saturn în Casa II
Saturn in Casa a II-a, cand e bine aspectat, mai ales in semnul sau de exaltare, Balanta, da bogatie prin mostenire si capacitatea de a o mari printr-o economie inteleapta si plasamente prudente. Unii dintre cei mai opulenti financiari ai lumii au Saturn in aceasta pozitie. De la strabunii lor, indicati de Saturn, au fondurile necesare pentru a incepe, iar de la stralucirea saturniana in aceasta casa au aptitudinea in afaceri, metodele lor cu bataie lunga care ii fac capabili nu numai de a-si conserva patrimoniul, ca atatia altii ale caror bogatii le vin prin Saturn, ci si de a inmulti bunurile mostenite. Din contra, daca Saturn este slab sau stresat, viata intreaga se va derula in saracie.

Saturn în opoziție cu Marte (2°49)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Fecioară
Uranus in Fecioara, bine aspectat, da un spirit fin, original, gustul pentru stiinta, mecanica, o capacitate de intuitie foarte dezvoltata, un simt ascutit al afacerilor care va contribui la succes si-i va sigura mari profituri ca patron. Daca Uranus este afectat in Fecioara, persoana poate fi predispusa la boli stranii, ipohondra, schimbatoare, rautacioasa si iritabila, o greutate pentru ea insasi precum si pentru anturajul sau. Aceasta pozitie pronosticheaza o multime de deceptii in scopurile si ambitiile sale mai ales din cauza dificultatilor pe care persoana va fi incapabila sa le invinga fie ca patron, fie ca angajat.

Uranus în Casa VIII
Uranus in Casa a VIII-a este de un bun augur, deoarece indica, atunci cand viata a ajuns la sfarsit, ca acesta va sosi repede, scutind astfel persoana de suferintele lungi si triste care insotesc atat de des trecerea din lumea fizica in lumile spirituale. Stiind aceasta, este bine ca aceste persoane sa aiba afacerile in ordine, astfel incat moartea sa-i gaseasca pregatiti. Aceasta pozitie aduce adesea, prin partener, o mostenire neprevazuta, daca Uranus este bine aspectat; daca aceasta planeta este afectata, persoana se poate gasi amestecata in litigii legate de o proprietate a unei persoane decedate. Oamenii care il au pe Uranus in Casa a VIII-a arata adesea un mare interes pentru lucrurile oculte si devin foarte mistice. Aceasta pozitie predispune la vise si la experiente psihice ciudate.

Uranus în trigon cu Mercur (6°59)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Uranus în careu cu Venus (4°15)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Uranus în conjuncție cu Marte (2°20)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Scorpion
Neptun in Scorpion, bine aspectat, da capacitatea de a sonda secretele naturii; e deci o buna posibilitate pentru cei care se ocupa cu cercetarile stiintifice si oculte. Aceasta pozitie da energie, entuziasm, o perceptie inspirata, depasind domeniul ratiunii si prevesteste indeplinirea fericita a tot ceea ce realizeaza. Neptun afectat da un caracter senzual, o pasiune dereglata pentru licorile puternice si droguri, dar si pericolul de a se ineca prin accident sau cu buna stiinta.

Neptun în Casa X
Neptun in Casa a X-a, bine aspectat, semnifica inalte aspiratii ale subiectului spiritual dotat, care va putea ajunge la dirijarea afacerilor, la celebritate, la onoruri, fie in vreo societate mistica, fie ca urmare a cercetarilor stiintifice. Aceasta pozitie a lui Neptun indica si un accident, probabil pe apa a unuia dintre parintii subiectului copil fiind, in cazul unei configuratii rele; atunci cand planeta este bine aspectata, o mostenire vine adesea. Neptun in Casa a X-a in trigon cu Soarele sau cu Luna este un semn de capacitate de dezvoltare a viziunii spirituale in aceasta viata, un mare numar de clarvazatori bine cunoscuti au acest aspect. Atunci cand Neptun este afectat in Casa a X-a, indica fraude, deceptii, furturi care, cu timpul, isi vor aduce retributia lor de necazuri, de neplaceri, de scandaluri.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Fecioară
Aici s-a gasit Pluton intre 1958 si 1973. Pozitia stimuleaza atitudinile profund rationale, analiza critica a fundamentelor vietii si societatii, si aduce in atentie metode noi de rezolvare a problemelor practice din viata cotidiana, de pilda legate de sanatate si alimentatie. Perioada corespunde in mare parte cu Razboiul Rece. Indica un spirit subtil, atentie fata de detalii, indicand sterilitate, posibile boli ale sistemului digestiv, interes pentru perfectionarea societatii, tendinte de reforma sociala, tratarea alimentatiei la modul radical si fanatic.

Pluton în Casa VIII
Indica un puternic instinct erotic, atractie pentru ocultism, pentru studiul fenomenelor subtile ale vietii si ale mortii. Persoana este tentata de preocupari morbide, distructive, traind crize periodice de factura diversa, fiind capabila sa-si transforme personalitatea intr-un mod radical. Posibilitate de accidente, necazuri cu legea, posibile boli rare.

Pluton în careu cu Venus (7°14)
Indica imoralitate, o fire sensibila, irascibila, usor de ranit, dificultati in relatii afective. Nativul este dur, aspru, violent, crud, beneficiind de schimbari romantice in viata. Are tendinte sadice; posibila moarte a partenerului. Predispozitie pentru viol sau abuz sexual, fatalitatea opunandu-se manifestarii libere si normale a afectivitatii.

Pluton în conjuncție cu Marte (0°39)
Indica o fire temperamentala, exploziva, indaratnica. Persoana se tortureaza singura, avand tendinte distructive. Poseda o mare forta creatoare, energie fizica si mentala care, in functie de natura Zodiei unde se afla, se poate afirma intr-un domeniu artistic, sportiv, intelectual, ocult sau pragmatic.

Nodul Nord

Nodul Nord în Gemeni
Dorinta de libertate si independenta isi are originea in viata anterioara cand a trait independent, fara a tine seama de parerile celorlalti. A beneficiat de vaste cunostinte filozofice si spirituale. In aceasta viata va avea dificultati in comunicare. Va trebui sa nu mai considere ca el este singurul detinator al adevarului.

Nodul Nord în Casa V
In viata anterioara imaginatia si iventivitatea nativului au facut minuni. Pentru a-si realiza dorintele si proiectele s-a folosit de prietenii sai. In aceasta viata va avea probleme in relatiile cu prietenii, existand riscul de a fi inselat si escrocat de acestia. Trebuie sa se bazeze pe munca sa, sa dezvolte o activitate de creatie si sa realizeze ceva important prin fortele sale proprii.

Nodul Nord în conjuncție cu Venus (7°21)
Faciliteaza exprimarea artistica si implinirea sentimentala. Nativul isi gaseste sensul in domeniul in care trebuie sa-si exprime afectivitatea si capacitatea de a se asocia cu altii, de a colabora si de a construi o armonie in convietuire. Poate avea o cariera artistica sau intr-un domeniu legat de frumusete si de femei. Trebuie sa-si valorifice talentele artistice, calitatile estetice, frumusetea sau gratia fizica, afectivitatea si sociabilitatea, sau sa-si construiasca o cale in care ii ajuta pe ceilalti sa-si puna in valoare asemenea aspecte ale personalitatii lor.

Nodul Nord în careu cu Marte (0°45)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Lilith

Lilith în Vărsător
Nu exista conventii morale sau reguli in exprimarea erotismului. Pot exista excese erotice ce pot inrautati sanatatea.

Lilith în Casa I
Sexul are o mare importanta in viata nativului. Pot apare crize datorita neimplinirii sexuale.

Lilith în careu cu Mercur (3°32)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Lilith în trigon cu Venus (6°17)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Chiron

Chiron în Pești
Nativul va lucra la crearea unei lumi globale, holistice, de era noua. Este optimist si intuitiv. Simte acut nevoia de a-si exprima iubirea, compasiunea. Cauta adevarul, este imaginativ, romantic si visator. Lectia sa consta in surmontarea iluziilor. Viata poate sa-i devina o cruciada mistica.

Chiron în Casa II
Satisfacerea dorintelor nativului este ceea ce-l motiveaza cel mai mult. El poate sa-i ajute pe cei stramtorati. Este senzual si atras de putere. Are o lectie de invatat in privinta banilor si posesiunilor.

Chiron în careu cu Luna (5°20)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Junon

Junon în Vărsător
Casatoria nu este foarte favorabila pentru nativ, el cauta un partener care sa fie mai mult un prieten decat sot. Este extremist, original si cauta pe cineva de admirat.

Junon în Casa I
Partenerul va completa imaginea de sine. Are mult farmec.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

David Tennant [3077]
Kourtney Kardashian [2877]
Zazie [3164]

Mâine

Hayden Christensen [2737]
James Franco [2729]
Kate Hudson [2577]

Articole

Quiz

Poți spune ce carte este, doar după copertă?