Dave Gahan


9 mai 1962 5:00 (GMT+1) 51°37’N 0°05’E
Chigwell, Anglia

Înălțime 180 cm
Zodiac european Taur
Zodiac chinezesc Tigru de Apă
Zodiac aztec Maimuță
Zodiac arboricol Plop
Zodiac egiptean Anubis
Zodiac floral Trandafir
Zodiac indian Capră
Zodiac grecesc Cerber
Temperament sanguin
Număr destin 5
Număr psihic 9

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Dave Gahan este numele de scenă al lui David Gahan (născut în data de 9 mai 1962 la Epping, Essex, Anglia, Marea Britanie), solist vocal al trupei Depeche Mode de la fondare (1980) până în prezent.

El este chiar cel care a pus acest nume formației, care înainte se numea Composition of Sound. Din acest motiv, el poate fi considerat unul dintre membrii fondatori ai grupului. Înainte de cooptarea lui Dave Gahan formația Composition of Sound era compusă doar din Vince Clarke, Martin Gore și Andrew Fletcher.

Dave Gahan este solist vocal pe cvasitotalitatea pieselor Depeche Mode sau cântă în duet cu Martin Gore o mică parte a repertoriului. Piesele care nu sunt cântate de Dave Gahan sunt fie instrumentale, fie îl au ca solist vocal pe Martin Gore. Singurele excepții, care nu se încadrează în nici unul dintre cele trei registre menționate sunt: "Interlude #2 - Crucified" (hidden track de pe albumul "Violator", care este practic instrumentală cu excepția unui singur cuvânt, "Crucified", spus de Andrew Fletcher, fapt ce poate cataloga piesa drept singura cântată cu vocea de către acesta), "Are People People?" (recompozitie a piesei "People Are People", prezentă pe single-ul "Master and Servant" și pe ediția de trei CD-uri a albumului "Remixes 81-04" unde până acum nu se știe cu exactitate a cui voce este, versurile fiind o înșiruire de onomatopee care se repetă) și de piesele care inițial sunt cântate de Dave Gahan, dar în anumite concerte au fost cântate de Martin Gore.

Dave Gahan a avut piese compuse de el (în colaborare cu Christian Eigner și Andrew Phillpott) pe ultimele albume de studio ale formației, "Playing the Angel" și "Sounds of the Universe". În 2003 a lansat primul său album solo din carieră, intitulat "Paper monsters", ale cărui piese sunt compuse de el, în aceeași formulă. În 2007 a apărut și al doilea său album solo, "Hourglass".


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Taur
Este ferm, perseverent, metodic, gelos, traditionalist, muncitor, avand o mare atractie spre placerile de tot felul. De obicei, este receptiv doar la lucrurile concrete si palpabile. Este foarte incapatanat si este ferm convins ca are dreptate. Isi mentine directia aleasa si nici un argument nu il poate face sa devieze. Isi apara ideile pana in panzele albe. Are o mare atractie pentru muzica si bijuterii.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Gemeni
Succesul financiar va fi atins gratie activitatilor variate, schimband des activitatea sau locul de munca.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Gemeni
Se va adapta bine si cu entuziasm, oricarui fel de schimbare. Nu-i place monotonia. Va fi nevoit sa se mute din ratiuni de serviciu.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Rac
Ii place viata de familie, copiii avand un loc aparte in inima sa. Are o natura calma, afectuoasa, delicata si tandra.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Leu
Poate sa iubeasca doar o persoana onesta, cinstita si inteligenta. Ii place sa-si admire partenerul. O dragoste sincera, stabila si fidela. Educatie rafinata.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Fecioară
Muncile in mediul medical sau paramedical ii vor fi cele mai potrivite. Punct vulnerabil: nervii si intestinele.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Scorpion
Pasiuni, pasiuni. Infierbantat si imbatat de dragoste. Intepaturi, discutii, dispute in dragoste.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Săgetător
Moartea va surveni intr-o tara straina sau intr-o calatorie mai lunga. Cu toate aceastea va fi o moarte linistita dupa o viata lunga, cand corpul este prea istovit pentru a continua. Moarte usoara.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Săgetător
Lungi calatorii in departari. Atractie spre a se stabili intr-o tara straina. Munca intelectuala, minte matematica.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Capricorn
Incredere totala in munca. Respectabil, ireprosabil in munca si in ce priveste calitatile morale, scrupulos si demn de toata lauda.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Vărsător
Ii place sa reconstruiasca lumea impreuna cu prietenii sai. Aceste discutii pot dura toata noaptea si cu aceasta lume nou creata, se va retrage la culcare.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Pești
Contradictii si neplaceri.


Soarele

Soarele în Taur
Este o pozitie favorabila norocului financiar, dar da si o tendinta la extravaganta, mai ales vestimentara; o atractie puternica fata de sexul opus, ducand cateodata la consecinte suparatoare; o mare forta fizica; o mandrie care-l impinge pe nativ sa se expuna pentru a i se admira vitejiile. Taurul guverneaza laringele, e motivul pentru care Soarele in Taur adauga forta corzilor vocale si da persoanei o voce puternica si agreabila.

Soarele în Casa I
Soarele este sursa vitalitatii. Casa Intai semnifica starea constitutiei noastre si caminul copilariei noastre; astfel ca Soarele in aspect bun in Casa Intai adauga vitalitate zodiei Ascendente si mareste puterea de asimilatie. Insoreste viata de-a lungul copilariei, stabilizeaza firea (natura), facand persoana mai vesela, doritoare de a reusi in viata, curajoasa in fata obstacolelor. Aspectul vietii este vesel si optimist ceea ce ii mareste sansele de succes. Oamenii care au Soarele in aceasta pozitie, le place sa-i conduca pe ceilalti si sa-si exerseze autoritatea asupra lor; sunt foarte doritori de stima anturajului lor; sunt integri si onesti in afaceri. Cand Soarele este stresat in Casa Intai, diminueaza vitalitatea; indica timiditatea, nehotararea si o lipsa de curaj si de ambitie. Rezulta ca sansele unei vieti prospere sunt slabe, doar daca mai multe aspecte bune nu modifica aceasta conditie.

Soarele în sextil cu Luna (3°17)
Indica echilibru, succes, casatorie fericita, viata sociala bogata in contacte, belsug, armonie, vitalitate puternica, ambitie, mult noroc.

Soarele în careu cu Saturn (6°47)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Soarele în opoziție cu Neptun (6°05)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Soarele în careu cu Nodul Nord (5°14)
Predispune la incercari care tind sa distruga egoismul nativului, provocind frustrari si amanari in tentativele sale de ridicare sociala sau de creatie, pana cand el isi descopera un sens altruist si isi dirijeaza activitatea in folosul celorlalti. Dorinta de afirmare sau ambitiile vor trebui sa fie reconstruite pe un fond de constiinta superioara fata de rolul pe care il joaca nativul in societate. Arata ca personalitatea individului (latura sa egotica, mai precis) reprezinta un obstacol in calea realizarii menirii sale existentiale. Depasirea egoului, altruismul sunt necesare in procesul evolutiei.

Soarele în trigon cu Lilith (6°42)
Sansa de trezire la constiinta de sine in urma depasirii unor temeri sau trairi obscure, dureroase, prin incredere si iesirea din autohipnoza negativa. Luciditate, sete de absolut, spirit analitic, sprijin secret, originalitate in creatie, magnetism. Tata autoritar. Pentru femei: atractie pentru barbatii Lilith. Transformare.

Luna

Luna în Rac
Luna in Rac da un caracter amabil, sociabil, simpatic dar indolent, dusman al oricarui efort fizic, moral sau mental. Acestor persoane le place sa fie dusi de curent si doar biciul necesitatii poate sa le stimuleze. Sunt adesea sensibile la conditiile psihice, mai ales daca Luna este in conjunctie cu Neptun sau cu Uranus: natura acestui aspect decide atunci daca influenta este sau nu favorabila. Aceasta pozitie da si iubirea de caminul familial si de confortul sau. Activeaza digestia si, in consecinta, actioneaza intr-un mod favorabil asupra sanatatii, daca aspectele sunt bune; daca sunt rele, va cauza tulburari digestive.

Luna în Casa IV
Luna in Casa a IV-a, daca este bine aspectata arata conditii fericite in casatorie si viata familiala, mai ales spre sfarsitul vietii; dar daca Luna este rau aspectata, prevesteste contrariul. Aceasta pozitie da si o tendinta spre experiente psihice, mai ales daca Luna ocupa zodia sa proprie, Racul, sau Pestii, alt semn de apa. Ea indica si numeroase schimbari de resedinta, care vor fi fericite sau nefericite, in functie de celelalte aspecte ale Lunii.

Luna în sextil cu Soarele (3°17)
Indica echilibru, succes, casatorie fericita, viata sociala bogata in contacte, belsug, armonie, vitalitate puternica, ambitie, mult noroc.

Luna în careu cu Marte (6°21)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Luna în sextil cu Lilith (3°25)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Mercur

Mercur în Gemeni
Mercur in Gemeni da placerea de deplasari si de calatorii. Persoana este intotdeauna gata sa faca vreo noua investigatii sau sa mearga in vreun loc nou din placerea schimbarii: pe scurt tot ce este nou il atrage. Dar in acelasi timp daca Mercur este bine fortificat, nativul va castiga mult din aceasta stare de fluiditate mentala caci este clarvazator si patrunzator in judecatile sale si, de indata ce a putut sa-si dea seama de un lucru, il apreciaza la valoarea sa, fara a fi influentat de idei preconcepute sau de opinii stabilite. Cei care au Mercur in Gemeni sunt, in consecinta, abili oameni de afaceri si capacitatea lor de a judeca sanatos lucrurile face din ei judiciosi oameni ai legii. Reusesc la fel de bine ca si agenti comerciali.

Mercur în Casa II
Mercur in Casa a II-a anunta castiguri provenind din ocupatii mercuriene, mai ales daca persoana este platita de altcineva, caci aceasta ii va pune in evidenta capacitatile sale guvernate de Mercur ca agent, mesager, cleric, scriitor etc.

Mercur în conjuncție cu Venus (4°15)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Mercur în careu cu Jupiter (0°32)
Indica posibile tulburari digestive, posibil diabet sau boli ale pancreasului. Nativul este intolerant, isi provoaca multe necazuri prin comportament contradictoriu, calomnie si minciuna. Manifesta intoleranta, incapatanare, neclaritate in gandire, avand o fire indiscreta, sovaielnica, tinzand mereu sa exagereze, si neavand rabdare, fapt care genereaza multe schimbari neasteptate in viata sa.

Mercur în trigon cu Saturn (2°23)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Mercur în careu cu Pluton (1°19)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Mercur în sextil cu Nodul Nord (3°56)
Sanse de reusita in viata in domenii mercuriene, legate de comunicatii, publicatii, transporturi si calatorii, sau prilejuri de succes prin folosirea inteligenta a informatiilor de larga circulatie. Capacitate de a intelege importanta lucrurilor pe care le afla in diferite imprejurari.

Mercur în careu cu Chiron (1°25)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Venus

Venus în Gemeni
Venus in Gemeni aliaza frumusetea lui Venus capacitatii de exprimare a lui Mercur, in asa fel incat, cel care are aceasta configuratie este capabil sa-si aleaga cuvintele cu o usurinta singulara si sa infuzeze un ritm, care este ca o muzica suava urechilor auditoriului. Este o pozitie care da poeti, numai sa nu se opuna, bineinteles, alte indicatii ale temei astrologice. Trebuie ca studentul sa-si aminteasca bine ca o pozitie sau un aspect izolat nu sunt suficiente pentru a determina o caracteristica predominanta, pe care o poate da tema astrologica in ansamblu. Aceasta pozitie inalta mentalul si inclina spre cariere artistice sau literare. Persoana va fi iubita de fratii sai si de surorile sale, de vecinii sai si de tot anturajul sau. Acest aspect inclina spre casatorie si, adesea, persoana se casatoreste de mai multe ori. Favorizeaza calatoriile pentru afaceri sau pentru agrement, mai ales calatoriile de scurta durata.

Venus în Casa II
Venus in Casa a II-a este o indicatie de succes financiar. Oamenii care o au pe Venus in aceasta Casa sunt in general indragiti de prietenii lor, care ii ajuta sa obtina pozitii lucrative. Totusi Venus in Casa a II-a are o tendinta in a face persoana risipitoare, generoasa, ceea ce o face sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Banul este in general cheltuit nebuneste pe toalete, pe podoabe, pe bijuterii pentru ea, daca e o femeie, pentru o iubire, daca e un barbat. Adesea aceasta configuratie duce la excese care submineaza sanatatea. Venus in Casa a II-a prevesteste si succesul si norocul in comertul cu lucruri guvernate de Venus, ca stofele, bijuteriile, muzica etc.

Venus în conjuncție cu Mercur (4°15)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Venus în sextil cu Marte (1°52)
Indica tandrete, instinct erotic manifestat timpuriu, sexualitate excesiva, inclinatii artistice, simt al culorii, ritmului si masurii, capacitati creatoare. Persoana va avea parte de succes in societate, de o casatorie fericita, de popularitate, acordand o mare importanta vietii sentimentale. Cheltuieste foarte mult cu sexul opus, putand avea legaturi afective cu persoane de conditie joasa.

Venus în careu cu Jupiter (4°48)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Venus în trigon cu Saturn (1°51)
Indica loialitate, ratiune, logica deductiva, responsabilitate, modestie, calm, siguranta, caracter puternic, stapanire a instinctelor si a senzualitatii. Nativul este econom, prevazator, are gusturi rafinate, abilitate in afaceri, stiind sa traga foloase din orice. Posibila casatorie cu persoana mai in varsta, care are o pozitie inalta pe scara sociala. Sentimente constante, fidelitate, batranete fericita, maturitate in manifestari inca de la o varsta frageda.

Venus în careu cu Pluton (5°34)
Indica imoralitate, o fire sensibila, irascibila, usor de ranit, dificultati in relatii afective. Nativul este dur, aspru, violent, crud, beneficiind de schimbari romantice in viata. Are tendinte sadice; posibila moarte a partenerului. Predispozitie pentru viol sau abuz sexual, fatalitatea opunandu-se manifestarii libere si normale a afectivitatii.

Venus în sextil cu Nodul Nord (0°18)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Venus în careu cu Chiron (2°50)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Marte

Marte în Berbec
Marte in Berbec da o natura energica, entuziasta, impulsiva, agresiva, iritandu-se la orice constrangere. Oricare ar fi obstacolele ridicate in drumul lor, aceste persoane vor incerca imposibilul pentru a le depasi, si adesea vor reusi datorita marii lor indrazneli. Ele sunt originale, pline de resurse, foarte abile in mecanica. Cu cat o actiune le va parea mai aventuroasa si mai indrazneata, cu atat se vor incapatana mai tare sa o realizeze. Aceasta pozitie da o supraabundenta de vitalitate, placerea de sport si de exercitii musculare. Persoana e la fel de entuziasmata in bucuriile sale, in recreatiile sale, in placerile sale ca si in munca sa, obtinand astfel maximum de placere din viata. Marte afectat in Berbec da un caracter violent, expus la accidente prin arsuri, opareli, febra si boli inflamatorii; mentalul este de asemenea amenintat.

Marte în Casa XII
Marte in Casa a XII-a, atunci cand este in bun aspect, poate aduce subiectului beneficiul tuturor lucrurilor semnificate de catre aceasta casa: spitale, inchisori, institutii de binefacere, fie ca e gardian, fie ca e chirurg; ca administrator al unei proprietati sau ca agent al politiei secrete. Cu Marte afectat in Casa a XII-a, persoana va fi predispusa la a suferi necazuri, neplaceri si vicisitudii toata viata. Va fi expusa dusmaniilor anturajului sau, va putea fi inchisa in inchisoare sau intr-un azil de alienati. Daca Racul sau Pestii se gasesc pe cuspida Casei a XII-a, Marte va conduce la betie sau la risipire. Daca Scorpionul se afla pe cuspida, vitalitatea va fi distrusa de abuzul de placeri senzuale sau de onanism. In amandoua cazurile, Marte afectat in Casa XII-a da un declasat, doar daca alte configuratii in horoscop nu rascumpara aceasta pozitie.

Marte în careu cu Luna (6°21)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Marte în sextil cu Venus (1°52)
Indica tandrete, instinct erotic manifestat timpuriu, sexualitate excesiva, inclinatii artistice, simt al culorii, ritmului si masurii, capacitati creatoare. Persoana va avea parte de succes in societate, de o casatorie fericita, de popularitate, acordand o mare importanta vietii sentimentale. Cheltuieste foarte mult cu sexul opus, putand avea legaturi afective cu persoane de conditie joasa.

Marte în sextil cu Saturn (3°43)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Marte în trigon cu Nodul Nord (2°10)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Jupiter

Jupiter în Pești
Jupiter in Pesti da o fire caritabila, simpatica si ospitaliera, placandu-i sa-i ajute pe paria societatii. Aceste persoane sunt adevarati ingeri de compasiune, ocupandu-se cu solicitudine de toate suferintele corpului, ale sufletului si ale spiritului. Bolnavii si prizonierii ii cunosc bine. Fiind dotati cu o mare sensibilitate si predispusi influentelor lumii invizibile, au adesea manifestari psihice si devin adepti ai ocultismului. Le place muzica, artele, literatura, si daca Jupiter este in buna configuratie cu Venus in Pesti, indica o mare abilitate de executare. Jupiter afectat in Pesti da un spirit nehotarat, o natura apatica, lasa, se complac in viciu si in depravarea cea mai rusinoasa; ei sunt parazitii societatii.

Jupiter în Casa XII
Jupiter in Casa a XII-a, atunci cand este bine aspectat, da castiguri si succese prin ocupatii intr-un loc de retragere (recluziune) relativa; de exemplu lucrari de laborator, functie administrativa in spitale, azile, intr-un ordin de fraternitate avand ca obiect ingrijirea bolnavilor sau studiul practicii misticismului sau al stiintelor oculte. Daca persoanele care au pe Jupiter in aceasta pozitie sunt sarace, vor fi coplesite de binefaceri de catre oameni caritabili sau asociatii fraterne sau institutii de caritate. Daca sunt bogate, ele vor fi generoase si vor face opere de binefacere fara sa tina cont de bani. Daca au dusmani, ii vor schimba in prieteni. Jupiter afectat face ca persoana sa fie indolenta, imprevizibila astfel incat cu timpul va ajunge intr-o institutie de caritate unde isi va sfarsi zilele.

Jupiter în careu cu Mercur (0°32)
Indica posibile tulburari digestive, posibil diabet sau boli ale pancreasului. Nativul este intolerant, isi provoaca multe necazuri prin comportament contradictoriu, calomnie si minciuna. Manifesta intoleranta, incapatanare, neclaritate in gandire, avand o fire indiscreta, sovaielnica, tinzand mereu sa exagereze, si neavand rabdare, fapt care genereaza multe schimbari neasteptate in viata sa.

Jupiter în careu cu Venus (4°48)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Saturn

Saturn în Vărsător
Saturn in Varsator, bine dispus da inclinatii filantropice, un caracter amabil si simpatic, un mod clar si deliberat de a se exprima si un spirit patrunzator in afaceri; astfel nativul isi face prieteni printre persoanele in varsta, bogate, intelectuale, in masura sa-l ajute sa se ridice pe scara sociala. Dar cand Saturn este afectat in aceasta zodie, caracterul este viclean, folosindu-se de subterfugii, gata sa se agate de ceilalti ca de o prada, seducandu-le increderea si prietenia; subiectul cade deci obligatoriu pe ultima treapta a societatii. Aceasta pozitie da si o tendinta spre boli de inima si spre varice.

Saturn în Casa XI
Saturn in Casa a XI-a, cand e bine aspectat, aduce din randul persoanelor in varsta, un anumit noroc, dar si prieteni care vor fi pretiosi nativului, ajutandu-l sa-si realizeze ambitiile; dar daca Saturn este stresat subiectul va trebui sa nu-si caute prieteni mai in varsta decat el, caci acestia vor cauta sa se serveasca de el pentru scopuri personale si se vor indeparta de el de indata ce nu va mai putea sa le serveasca la nimic.

Saturn în careu cu Soarele (6°47)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Saturn în trigon cu Mercur (2°23)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Saturn în trigon cu Venus (1°51)
Indica loialitate, ratiune, logica deductiva, responsabilitate, modestie, calm, siguranta, caracter puternic, stapanire a instinctelor si a senzualitatii. Nativul este econom, prevazator, are gusturi rafinate, abilitate in afaceri, stiind sa traga foloase din orice. Posibila casatorie cu persoana mai in varsta, care are o pozitie inalta pe scara sociala. Sentimente constante, fidelitate, batranete fericita, maturitate in manifestari inca de la o varsta frageda.

Saturn în sextil cu Marte (3°43)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Uranus

Uranus în Leu
Uranus in Leu da subiectului o natura foarte hotarata, rebela, nesuportand nici o contradictie, situandu-se la extreme, atat in afectiunea, cat si in aversiunea sa, dispretuind complet conventiile atunci cand firea sa pasionala este in joc. Avand o personalitate puternica, egoista; aceste persoane displac adesea celorlalti si isi creeaza multa opozitie. Sunt foarte inconstante in afectiunea lor, se lanseaza intr-o noua iubire inainte chiar sa o fi parasit pe precedenta. Intr-o nativitate feminina, un Uranus afectat indica nasteri grele si poate moartea unui copil prin accident sau de ceva neprevazut si subit. Anunta de asemenea o tendinta puternica spre palpitatii ale inimii. Atunci cand Uranus este foarte bine aspectat in Leu, logodna si fericirea conjugala sunt mult mai calme. Aceasta pozitie indica un geniu original si inventiv, mai ales in jurnalism sau in invatamant, si castiguri in domeniile de divertisment.

Uranus în Casa V
Casa a V-a guverneaza educatia, publicatiile, placerile, cautarea in casatorie, nasterile. Vagabondul Uranus in aceasta casa va da mai intai idei putin acceptate in ceea ce priveste sexul, va duce la o uniune clandestina, contrara legilor tarii. O femeie care are aceasta pozitie in nativitatea sa se gaseste foarte expusa seductiei, desi nu face constient nici un avans compromitator. Aceasta pozitie daca este nefavorabila, face ca nasterea sa fie foarte dificila, iar daca copilul se naste sanatos, exista pericolul de a-l pierde printr-un accident brusc sau o boala extraordinara. Daca alte influente sunt favorizante, in nativitate dau o tendinta spre literatura, subiectul va fi dispus sa imbratiseze o cauza precum socialismul, anarhismul sau alte miscari de aceeasi factura. Daca Uranus este afectat de Saturn, Marte sau Neptun, operele persoanei sau ale editurii care le va publica vor incita probabil la varsari de sange, la conspiratii, la tradari ducand la certuri cu justitia. Daca, pe de alta parte, Uranus este bine aspectat intr-o nativitate indicand tendinte literare, ideile sustinute, in virtutea acestei influente uraniene, vor fi probabil atat de utopice, atat de idealiste si atat de altruiste incat se vor afla dincolo de intelegerea epocii contemporane. Natura iubitoare a nativului va fi de un caracter atat de ideatic, atat de inalt incat putine persoane, daca exista, vor fi capabile sa-i raspunda. O persoana avand Uranus bine aspectat in Casa a V-a nu va vrea sa joace jocuri de noroc, iar daca cel care are un Uranus afectat se va lasa tentat de joc, va suferi mari pierderi in ciuda oricarei prudente ce o va fi luand. In ceea ce priveste fuga dupa placeri, vedem ca aceste persoane sunt atrase de lucrurile noi si stranii. Spre exemplu, unele dintre ele se gandesc cu placere la momentul in care ar fi posibil sa concureze la concursul de aeroplane sau intr-o cursa la fel de temerara cum ar fi cea de masini.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Scorpion
Neptun in Scorpion, bine aspectat, da capacitatea de a sonda secretele naturii; e deci o buna posibilitate pentru cei care se ocupa cu cercetarile stiintifice si oculte. Aceasta pozitie da energie, entuziasm, o perceptie inspirata, depasind domeniul ratiunii si prevesteste indeplinirea fericita a tot ceea ce realizeaza. Neptun afectat da un caracter senzual, o pasiune dereglata pentru licorile puternice si droguri, dar si pericolul de a se ineca prin accident sau cu buna stiinta.

Neptun în Casa VII
Neptun in Casa a VII-a, in configuratie buna indica o casatorie cu o persoana avand o aspiratie oculta inalta, o iubire platonica, in general, care satisface din plin dorintele sufletului, o unire a doua suflete facute intr-adevar unul pentru celalalt. Aceasta pozitie indica de asemenea succesul ca si conferentiar despre subiectele oculte sau mistice. Neptun afectat in Casa a VII-a anunta un partener extrem de emotionabil, predispus spre mediumitate, putin demn de incredere; frauda sau inselatorie, in ceea ce priveste casatoria, poate bigamie din partea unuia dintre soti. Poate de asemenea anunta unul din acei paraziti care fura publicul sau unul din cei care devin victimele defavorii publice, totul in functie de natura aspectelor.

Neptun în opoziție cu Soarele (6°05)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Fecioară
Aici s-a gasit Pluton intre 1958 si 1973. Pozitia stimuleaza atitudinile profund rationale, analiza critica a fundamentelor vietii si societatii, si aduce in atentie metode noi de rezolvare a problemelor practice din viata cotidiana, de pilda legate de sanatate si alimentatie. Perioada corespunde in mare parte cu Razboiul Rece. Indica un spirit subtil, atentie fata de detalii, indicand sterilitate, posibile boli ale sistemului digestiv, interes pentru perfectionarea societatii, tendinte de reforma sociala, tratarea alimentatiei la modul radical si fanatic.

Pluton în Casa VI
Indica o fire caritabila, tendinta de a se sacrifica pe sine, atractie pentru medicina, igiena si educatie sanitara. Persoana trebuie sa invete sa nu astepte prea mult de la ceilalti, deoarece va fi dezamagita. Posibile boli rare, cu aparitie brusca, tendinta spre ipohondrie.

Pluton în careu cu Mercur (1°19)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Pluton în careu cu Venus (5°34)
Indica imoralitate, o fire sensibila, irascibila, usor de ranit, dificultati in relatii afective. Nativul este dur, aspru, violent, crud, beneficiind de schimbari romantice in viata. Are tendinte sadice; posibila moarte a partenerului. Predispozitie pentru viol sau abuz sexual, fatalitatea opunandu-se manifestarii libere si normale a afectivitatii.

Nodul Nord

Nodul Nord în Leu
Nativul in viata anterioara a trait inconjurat de oameni care probabil il ajutau pentru rezolvarea problemelor sale. Nu a avut curaj de a rezolva ceva de unul singur si se simtea in siguranta numai sub protectia prietenilor. In aceasta viata misiunea lui este de a-si dezvolta creativitatea si aceasta numai prin forte proprii.

Nodul Nord în Casa V
In viata anterioara imaginatia si iventivitatea nativului au facut minuni. Pentru a-si realiza dorintele si proiectele s-a folosit de prietenii sai. In aceasta viata va avea probleme in relatiile cu prietenii, existand riscul de a fi inselat si escrocat de acestia. Trebuie sa se bazeze pe munca sa, sa dezvolte o activitate de creatie si sa realizeze ceva important prin fortele sale proprii.

Nodul Nord în careu cu Soarele (5°14)
Predispune la incercari care tind sa distruga egoismul nativului, provocind frustrari si amanari in tentativele sale de ridicare sociala sau de creatie, pana cand el isi descopera un sens altruist si isi dirijeaza activitatea in folosul celorlalti. Dorinta de afirmare sau ambitiile vor trebui sa fie reconstruite pe un fond de constiinta superioara fata de rolul pe care il joaca nativul in societate. Arata ca personalitatea individului (latura sa egotica, mai precis) reprezinta un obstacol in calea realizarii menirii sale existentiale. Depasirea egoului, altruismul sunt necesare in procesul evolutiei.

Nodul Nord în sextil cu Mercur (3°56)
Sanse de reusita in viata in domenii mercuriene, legate de comunicatii, publicatii, transporturi si calatorii, sau prilejuri de succes prin folosirea inteligenta a informatiilor de larga circulatie. Capacitate de a intelege importanta lucrurilor pe care le afla in diferite imprejurari.

Nodul Nord în sextil cu Venus (0°18)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Nodul Nord în trigon cu Marte (2°10)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Lilith

Lilith în Fecioară
Exista o teama fata de iubire, atat de a da cat si de a primi. Instinctul erotic este infranat si manifestat in mod cerebral.

Lilith în Casa VI
Pot apare boli de natura ciudata sau ale aparatului genital. Nativul are necazuri la locul de munca, sau isi poate schimba ocupatia destul de des.

Lilith în trigon cu Soarele (6°42)
Sansa de trezire la constiinta de sine in urma depasirii unor temeri sau trairi obscure, dureroase, prin incredere si iesirea din autohipnoza negativa. Luciditate, sete de absolut, spirit analitic, sprijin secret, originalitate in creatie, magnetism. Tata autoritar. Pentru femei: atractie pentru barbatii Lilith. Transformare.

Lilith în sextil cu Luna (3°25)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Chiron

Chiron în Pești
Nativul va lucra la crearea unei lumi globale, holistice, de era noua. Este optimist si intuitiv. Simte acut nevoia de a-si exprima iubirea, compasiunea. Cauta adevarul, este imaginativ, romantic si visator. Lectia sa consta in surmontarea iluziilor. Viata poate sa-i devina o cruciada mistica.

Chiron în Casa XII
Nativul are tendinta de a se replia in sine, pentru a cerceta adevarurile si cunostintele ascunse. El poate sa se sacrifice pentru cercetarea sa. Transformarea sa trece printr-o cufundare in tenebre, de unde va iesi total transformat. Isi inconjoara viata personala cu un val de ceata.

Chiron în careu cu Mercur (1°25)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Chiron în careu cu Venus (2°50)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Junon

Junon în Gemeni
Nativul cauta un sot cu care sa-si poata imparti interesele intelectuale. Are nevoie mai mult de un prieten sau de un interlocutor decat de un sot.

Junon în Casa II
Nativul poate fi sedus de aptitudinile financiare si de simtul valorilor de care dispune partenerul.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2754]
James Franco [2746]
Kate Hudson [2595]

Mâine

Adolf Hitler [8412]
Carmen Electra [3016]
Carol I Rege al României [3773]
Miranda Kerr [2930]

Articole

Quiz

Ești drăguță sau fierbinte?