Edward Norton


18 august 1969 14:05 (GMT-4) 42°22’N 71°04’V
Boston, SUA

Înălțime 185 cm
Zodiac european Leu
Zodiac chinezesc Cocoș de Pământ
Zodiac aztec Apă
Zodiac arboricol Cedru
Zodiac egiptean Horus
Zodiac floral Trandafir
Zodiac indian Urs
Zodiac grecesc Grifon
Temperament coleric-melancolic
Număr destin 6
Număr psihic 9

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Edward Harisson Norton s-a nascut la data de 18.08.1969 in orasul american Boston, Massachusetts, dar si-a petrecut cea mai mare parte a copilariei in Columbia, Maryland. Este fiul lui Edward Norton sr., avocat si fost procuror federal sub administratia Jimmy Carter, si al lui Robin Norton, profesoara de limba engleza, decedata la data de 06.03.1997 din cauza unui cancer cerebral. Are doi frati mai tineri, James si Molly.

A fost atras iremediabil de actorie inca de la varsta de 5 ani, atunci cand bona sa Betsy True l-a dus sa vizioneze piesa de teatru " If I were a princess", in care ea detinea un rol secundar. A absolivit prestigioasa Universitate Yale, luandu-si licenta in istorie, dar a urmat si numeroase cursuri de actorie si de limba japoneza. Dupa terminarea facultatii a lucrat o vreme in Japonia, la Osaka, pe post de consultant la Enterprise Foundation, fundatia ale carei baze au fost puse de catre bunicul sau dinspre mama, James Rouse, celebru arhitect si intreprinzator american. Intors in Statele Unite ale Americii s-a stabilit la New York si, pentru a se putea intretine, a lucrat timp de 2 ani ca sufleur, asistent de regie sau chelner. In cele din urma talentul sau a fost descoperit de scriitorul si scenaristul Edward Albee, care l-a cooptat in echipa lui de tineri actori de la Signature Theater Company si l-a distribuit in primul sau rol intr-o piesa de teatru.

La varsta de 27 de ani, Edward Norton isi face debutul fulminant in lumea filmului, rolul lui Aaron Stampler din pelicula "Primal fear" aducandu-i prima nominalizare la Oscar din cariera si castigarea primului Glob de Aur.

Edward Norton detine si o casa de productie intitulata Class 5 films, in colaborare cu fratele sau James Norton, producatorul Bill Migliore si prietenul sau de la Universitatea Yale, scenaristul Stuart Blumberg, cu care a lucrat si la proiectul "Keeping the faith" in urma cu opt ani. Intrucat Class 5 films este impartita in doua divizii separate, una axata pe producerea de filme artistice, iar cealalta pe producerea de filme documentare, Ed Norton s-a preocupat indeaproape si de dezvoltarea celei de-a doua ramuri, fiind el insusi implicat ca producator executiv in cateva documentare de succes.

Astfel, in anul 2004, a realizat filmul documentar "Dirty Work" care a cucerit premiul special al juriului la Festivalul de Film de la Atlanta si care prezinta viata a trei persoane cu meserii indispensabile pentru societate, dar pe care nimeni altcineva nu le-ar face cu placere deoarece pot fi incadrate in categoria de locuri de munca cu grad sporit de rusine.

In anul 2005, Edward Norton a inceput o colaborare fructuoasa cu National Geographic, colaborare din care a rezultat filmul documentar "Strange days on Planet Earth", in patru episoade a cate o ora fiecare, purtand denumirile de "Predators", "Invaders", "Troubled waters" si "The one degree factor". Respectivul documentar, narat si prezentat integral de catre Ed Norton, a fost marele castigator la categoria filmelor documentare pe teme legate de problemele mediului inconjurator, un echivalent al premiilor Oscar pentru filmele artistice.
Productia gazduita de postul TV PBS aduce in atentia populatiei Terrei pericolul pe care il reprezinta incalzirea globala si progresele incontrolabile ale stiintei si tehnicii pentru mediu si pentru viata insasi a tuturor speciilor care vietuiesc pe planeta noastra. Reliefand relatia cauza - efect, documentarul arata cum invazia unor termite provenite din sudul Chinei a distrus putin cate putin - in timp indelungat - solul din orasul american New Orleans, cum barajele construite de oameni pe lacul Guri din Venezuela au determinat invadarea cu apa a unor teritorii altadata acoperite de vegetatie si disparitia sau, din contra, inmultirea necontrolata a anumitor specii de animale in detrimentul altora, cum administrarea de ingrasaminte chimice pentru cresterea porumbului de catre fermieri a avut ca rezultat contaminarea apelor si aparitia unor anomalii la sistemul reproducator al brostelor in sensul ca multe dintre acestea au devenit exemplare hermafrodite, cum o epidemie de astm la copiii din Trinidad si Barbados a fost cauzata de furtunile de nisip din desertul african sau cum fenomenul incalzirii globale cu numai un grad Farenheit in restul Globului s-a manifestat in Alaska si in nord-vestul Canadei printr-o ridicare a temperaturii normale cu 11 grade Farenheit, ceea ce a produs moartea numeroaselor specii de vietati si plante, incapabile sa se adapteze la noile schimbari climatice.

Foarte dedicat proiectelor sale caritabile, Edward Norton organizeaza majoritatea premierelor filmelor lui la Senator Theatre din Baltimore ( regiunea lui natala ) si doneaza incasarile de la aceste evenimente in scopuri nobile precum achizitionarea de aparatura medicala pentru spitalul John Hopkins sau sprijinirea cauzelor puse pe tapet de Grand Canyon Trust, al carui co-fondator este.

Cu toate acestea, proiectul sau de suflet ramane Solar Neighbor, implicandu-se puternic in a convinge o mare corporatie producatoare de panouri pentru captarea energiei soarelui sa doneze cate un panou unei familii cu venituri modeste ori de cate ori el insusi reuseste sa determine o vedeta plina de succes si cu venituri considerabile sa cumpere un asemenea panou solar. Chiar s-a folosit de invitatia pe care a primit-o in emisiunea Larry King Show pentru a-l convinge pe moderator sa achizitioneze un asemenea panou solar.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Scorpion
Are spirit de observatie, o fire inclinata spre critica si disputa, mult curaj, de multe ori mergand pana la impudenta si un comportament imprevizibil. Este foarte intuitiv si sesizeaza repede cele mai ascunse aspecte ale problemelor. Isi apara intodeauna drepturile, fara sa se supuna vreodata la ceea ce i se impune, in timp ce calca fara rusine drepturile altora.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Capricorn
Obtinerea succesului in viata profesionala va presupune un drum lung si laborios. Continuand sa-si vada perseverent de munca va obtine in final recunoasterea universala a succesului.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Vărsător
Este totdeauna in fruntea progresului. Ii place orice este nou, original si ingenios. Ii place viata plina de schimbari si intalniri.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Pești
Este foarte influentat de starile celor din jurul lui. O educatie dura il poate marca pe viata. Cand este copil trebuie sa i se acorde protectie, incredere.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Berbec
Manifesta foarte multa initiativa. Actioneaza in forta, cu vigoare, pentru a-si atinge telurile. Se manifesta la fel si in viata sentimentala.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Taur
Are incredere deplina in munca. Stie sa pastreze un secret si este de o onestitate ireprosabila. Punct vulnerabil: gatul.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Taur
Casatoria poate fi o afacere de dragoste dar si una financiara. Mai bine amandoua.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Rac
Mici mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Leu
Este tolerant, accepta diferentele de opinii si le respecta. Este onest si loial.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Fecioară
Orice munca medicala, paramedicala sau sociala ii este recomandata.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Balanță
Isi cauta prietenii printre cei bine plasati social.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Scorpion
Lucreaza in politie, ii place sa investigheze viata privata a altor persoane.


Soarele

Soarele în Leu
Soarele in Leu da o natura imperioasa, o mare stapanire de sine, un simt treaz al onoarei si o integritate incoruptibila. Subiectul aspira sa domine, dar i-ar repugna sa-si insuseasca cel mai mic avantaj sau sa faca altora ceva ce nu ar fi in acord cu regula de aur: Ce tie nu-ti place, altora nu face. Legaturile afective sunt profunde, durabile. Persoanele care au Soarele in Leu sunt aparatori puternici ai celor pe care ii iubesc, dar sunt la fel de ardenti in aversiunile lor. Leul este zodia care guverneaza inima. Cei care au Soarele in Leu fac ceea ce intreprind cu o concentrare de efort care aduce succesul. Sunt prieteni veritabili, iar ca dusmani sunt cei mai onorabili si mai generosi.

Soarele în Casa IX
Aceasta pozitie face intelectul stralucitor, inspira subiectului un ideal inalt si mari ambitii, il face generos, tolerant cu parerile celuilalt, nobil si binevoitor. Cu nevoia innascuta de a invata de ce-ul si cum-ul lucrurilor, intelectul se intoarce firesc spre filosofie, religie si lege. Cum excelam intotdeauna in ceea ce iubim, persoanele care au Soarele in Casa a IX-a devin oameni de Stat, jurisconsulti sau preoti excelenti. Stralucesc in orice cariera intelectuala sau stiintifica. Misiunea lor ii antreneaza adesea in tari straine.

Soarele în sextil cu Luna (3°57)
Indica echilibru, succes, casatorie fericita, viata sociala bogata in contacte, belsug, armonie, vitalitate puternica, ambitie, mult noroc.

Soarele în careu cu Neptun (0°22)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Luna

Luna în Balanță
Luna in Balanta procura un mare numar de prieteni si favoarea publica caci face ca persoana sa fie amabila, simpatica, serviabila, optimista si iubitoare de placere si de societate. Aceasta pozitie procura un bun rationament si o capacitate de a judeca sanatos lucrurile. Persoanei ii vor placea artele, muzica, va avea uneori un mare talent ca artist si aspecte bune il vor ajuta.

Luna în Casa XI
Luna in Casa a XI, in configuratie buna, da subiectului numerosi prieteni, mai ales printre femei; dar daca este stresata, cei care vor veni la el cu masca prieteniei o vor face in speranta de a obtine de la el un profit personal.

Luna în sextil cu Soarele (3°57)
Indica echilibru, succes, casatorie fericita, viata sociala bogata in contacte, belsug, armonie, vitalitate puternica, ambitie, mult noroc.

Mercur

Mercur în Fecioară
Mercur in Fecioara este la zenitul puterii sale, caci acolo este exaltat. In consecinta, daca este bine plasat, da persoanei o inteligenta clara, logica; un spirit stiintific, elocventa si usurinta de a se exprima in mai multe limbi; o perspectiva vasta si judicioasa asupra vietii; concluziile sale sunt in general practice si la obiect, deoarece Mercurul Fecioarei, ca cel al Taurului, este prudent inainte de a sari. In rest, aceasta caracteristica a lui Mercur este aplicabila, la un anumit grad, tuturor zodiilor de pamant. Mercur afectat in Fecioara face nativul iritabil, violent, egoist, avand intotdeauna ceva de comentat. Persoanele cu Mercur in Fecioara sunt dieteticieni si chimisti excelenti; sunt de asemenea dotate cu o dexteritate putin obisnuita.

Mercur în Casa X
Mercur in Casa a X-a, bine plasat, indica o capacitate de adaptare si sagacitate, facand apt sa pareze in orice eventualitate. Aceasta pozitie da conferentiarii, publicistii, scriitorii distinsi. Este o pozitie favorabila si succesului in ocultism. Daca Mercur este plasat intr-un semn de aer, puterea sa de expresie este mult ridicata. Se intampla adesea ca persoane avand aceasta pozitie sa aiba mai multe ocupatii; dar, in general, ele reusesc mai bine ca subordonati.

Mercur în sextil cu Venus (0°43)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Mercur în careu cu Marte (6°36)
Indica o fire iritabila, hipercritica, vesnic nemultumita, avand tendinte spre cinism si sarcasm. Individul este egoist si capabil de duritate si exprimari violente, avand tendinta de a trage concluzii pripite, bazate pe date partiale. Este capabil sa calomnieze si sa minta pentru a-si atinge scopurile, provocand, prin acte necugetate, multe necazuri celor din jur. Are un curaj inconstient, este atras de aventura, putand ajunge foarte usor la stari de surmenaj si uzura fizica. Va suferi din cauza actiunilor sale necugetate, si uneori inutile. Poate avea necazuri cu sanatatea - posibile operatii chirurgicale, sau depresiuni mentale si disfunctionatitati psihice grave.

Mercur în conjuncție cu Pluton (5°16)
Indica o fire sacaitoare, excesiv de zeloasa, agitata, irascibila. Persoana poseda o mare forta in exprimare, dar tinde sa exagereze. Nu are simtul masurii si incercand sa faca prea mult, ajunge sa strice.

Mercur în opoziție cu Nodul Nord (2°42)
Probleme de comunicatie, dificultati in a se face inteles si riscul de a gresi calea sau domeniul in care isi exprima calitatile intelectuale. Nativul trebuie sa-si consolideze si sa-si stapineasca bine cunostintele, spre a le folosi mereu in scopul evolutiei sale. Are posibilitatea sa treaca la forme de comunicare subtila, daca nu se lasa dezamagit de esecurile intimpinate.

Venus

Venus în Rac
Venus in Rac prezinta amestecul caracteristicilor lui Venus, celor ale Lunii si ale naturii psihice a Racului. De aceea aceasta pozitie da persoanei o imagintie foarte fertila si o face apta sa intre in contact cu locuitorii lumilor invizibile sau, cel putin, sa se afilieze la vreo moda de religie mistica. Totusi, aceasta nu este lipsita de pericol, caci Venus este negativa si atrage spre ea fara sa aleaga sau sa distinga, de unde rezulta ca nativul poate deveni prada spiritelor controloare si sa suporte pericolele date de mediumnitate.

Venus în Casa VIII
Venus in Casa a VIII-a va aduce avantaje prin casatorie, prin asociere sau prin mosteniri, daca astrul este bine aspectat; dar daca este stresat, cauzeaza pierderi pecuniare, deceptii in dragoste sau o casatorie extravaganta, neplaceri de ordin legal relativ la un testament.

Venus în sextil cu Mercur (0°43)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Venus în trigon cu Nodul Nord (3°25)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Marte

Marte în Săgetător
Marte in Sagetator, bine aspectat, da placerea argumentatiei si cea a discutiilor pe subiecte de natura serioasa cum ar fi legea, filosofia, religia. Va face ca persoana sa fie candida si deschisa in toate realatiile sale, plina de entuziasm, de ambitie, doritoare sa iasa in avantaj in mediul sau, desi putin inclinata a se ralia la concepte care nu se acorda cu ideile sale de probitate si de dreptate. Aceste persoane fac pe interesantele, vorbareti ideali, mai ales in ultima parte a vietii lor, caci, placandu-le sa calatoreasca, si fiind observatori fini, au un bagaj de subiecte instructive si atragatoare pe care sunt intotdeauna dispuse sa le impartaseasca auditoriului lor. Le plac de asemenea si sporturile, in care exceleaza de altfel, si exercitiile in aer liber. Marte bine aspectat in Sagetator, este o pozitie ideala pentru un om al legii, caci ascute si anima facultatile mentale si oratorii. Marte afectat in Sagetator, da o limba ascutita si un caracter certaret cu o trasatura de necinste; de aceea gasim ca astfel de persoane sunt in general detestate in mediul lor, dar mai ales in cercurile sociale unde par intotdeauna a fi in opozitie cu ideile si opiniile celorlalti si par a adopta o atitudine de dispret suprem fata de cei care nu sunt de parerea lor. Aceste persoane sunt predispuse la a avea accidente in calatorie si numeroase fracturi.

Marte în Casa I
Marte la Ascendent sau in Casa intai, atunci cand este bine aspectat, are cea mai buna influenta asupra constitutiei mai ales daca ocupa o zodie de foc - Berbec, Leu sau Sagetator - sau se gaseste in zodia exaltarii sale, Capricornul. Uneori atunci cand o zodie slaba ca si Racul este la Ascendent si daca celelalte planete sunt foarte afectate, Marte la Ascendent poate infuza in corp o energie suficienta pentru a surmonta perioada critica a copilariei. Aceasta pozitie da si energie, ambitie, curaj; incredere in sine si hotarare, caracteristici extrem de avantajoase pentru a obtine victoria in lupta pentru viata. Aceasta pozitie indica o persoana practica si intreprinzatoare, care nu se va da in laturi de la nici un efort pentru a ajunge la succes. Cand Marte este afectat in Casa Intai, fortifica la fel de mult constitutia si da o forta musculara si capacitate de indurare, dar face persoanele temerare, impulsive si incapatanate; neglijeaza precautiile cele mai elementare in legatura cu sanatatea lor, devin astfel predispuse febrelor si altor boli inflamatorii. Sunt de asemenea predispuse la accidente si la pierderi de sange datorate leziunilor mai mult sau mai putin grave, la dureri derivand din foc cum ar fi arsurile, oparelile, etc., dupa natura planetei afectate. Astfel, Soarele produce in general febra si inflamatii; Marte expune persoana la fracturi de oase sau la accidente mecanice (auto, feroviare, etc.); Uranus si Saturn la caderi si la contuzii; Venus la boli rezultand din excese pasionale.

Marte în careu cu Mercur (6°36)
Indica o fire iritabila, hipercritica, vesnic nemultumita, avand tendinte spre cinism si sarcasm. Individul este egoist si capabil de duritate si exprimari violente, avand tendinta de a trage concluzii pripite, bazate pe date partiale. Este capabil sa calomnieze si sa minta pentru a-si atinge scopurile, provocand, prin acte necugetate, multe necazuri celor din jur. Are un curaj inconstient, este atras de aventura, putand ajunge foarte usor la stari de surmenaj si uzura fizica. Va suferi din cauza actiunilor sale necugetate, si uneori inutile. Poate avea necazuri cu sanatatea - posibile operatii chirurgicale, sau depresiuni mentale si disfunctionatitati psihice grave.

Marte în trigon cu Lilith (1°29)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Marte în trigon cu Chiron (5°43)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Jupiter

Jupiter în Balanță
Jupiter in Balanta, atunci cand este in buna configuratie, da o natura binevoitoare, simpatica si afectuoasa; constiincioasa si sociabila, avand un mare interes pentru tot ceea ce se refera la progresele omenirii in : muzica, arte, literatura, relatii sociale, etc. Astfel persoana este foarte iubita. Aceasta pozitie anunta reusita in afaceri si succes in viata publica. Dar daca Jupiter este afectat in acest semn, indulgenta acordata cerintelor de natura inferioara va aduce subiectului neplaceri, un scandal public, pierderea popularitatii si prestigiului sau.

Jupiter în Casa X
Jupiter in Casa a X-a, bine aspectat prevesteste o viata eminenta, prospera si virtuoasa, mai ales daca este in buna configuratie cu Saturn, Soarele si Luna deoarece atunci persoana se va ridica la o inalta pozitie in Biserica, Stat sau jurisprudenta si va castiga bogatie, onoare si stima publica. In plus, isi va merita toate aceste avantaje caci caracterul sau va fi de cea mai inalta noblete. Dar Jupiter slab sau afectat, mai ales de catre Saturn sau luminatori indica un caracter putin onorabil. Persoana va putea sa se ridice pe scara sociala, dar actiunile sale rele o vor demasca si o vor face sa resimta rasturnari financiare sau pierderea prestigiului sau.

Saturn

Saturn în Taur
Saturn in Taur, bine aspectat, da persoanei o vorbire lenta (totusi ceea ce ea de spus are greutate si merita sa fie ascultata); o fire linistita, inceata in luarea deciziilor, dar incapatanata in a mentine o decizie o data ce a luat-o; o discretie care face fata oricarei incercari. Saturn afectat in Taur, mai ales de catre Mercur, cauzeaza intotdeauna un defect de vorbire; da un caracter violent, mai ales daca Marte este si ea o planeta rau aspectata. Aceasta pozitie aduce dificultati in materie de bani.

Saturn în Casa V
Saturn in Casa a V-a, daca formeaza aspecte bune cu Soarele si Jupiter, va fi favorabil speculatiei in domeniul lucrurilor guvernate de Saturn: case, pamanturi, mine. Aceasta pozitie si aceste aspecte vor da de asemenea persoanei sansa de a obtine o slujba publica, mai ales in materie de educatie. Saturn stresat in Casa a V-a indica neplaceri, dezamagiri, amanari in iubire, mai ales in prima tinerete. E posibil de asemenea, ca subiectul sa-si concentreze afectiunile asupra unei persoane mult mai in varsta decat el. Aceasta pozitie reduce numarul copiilor, prevesteste moartea probabila a celor care se vor naste, multe necazuri si griji.

Uranus

Uranus în Balanță
Uranus in Balanta bine aspectata da capacitati literare si artistice de o natura in acelasi timp originala, dar si iesita din comun, ceea ce va duce ca persoana sa imbratiseze o cariera complet independenta, adesea in raport cu ocultismul. Aceasta pozitie da o intuitie foarte ascutita, o personalitate atragatoare, o imaginatie ardenta, ea indica si o asociatie, o uniune sau o casatorie cu cineva dotat cu un caracter uranian concurand la un camin foarte fericit. Uranus afectat sau dispus prost in Balanta aduce suferinte, neplaceri, dificultati domestice sau moartea partenerului de o boala sau intr-un accident straniu si brusc; sau mai mult, uniunea va fi desfacuta printr-un divort, caci persoanele avand temperamentul pe care il da un Uranus afectat, in Balanta, nu pot ramane fidele unei singure persoane. Aceasta pozitie indica de asemenea dificultati cu publicul sau cu autoritatile tarii din cauza actelor excentrice, socialiste sau anarhiste.

Uranus în Casa X
Uranus in Casa a X-a indica un caracter original si excentric, dispretuind tot ceea ce este conventional, urmandu-si propriile idei, fara grija de ce cred sau spun ceilalti; acesti oameni sunt adesea considerati ca oaia neagra a familiei si tinuti la distanta; nu par a considera aceasta ostracizare ca pe un necaz, caci sunt gata sa sacrifice totul, chiar si viata, pentru o libertate absoluta. Aceste caracteristici aduc de asemenea discreditarea si opozitia opiniei publice. Viata este plina de schimbari bruste, in bine sau in rau, in functie de celelalte aspecte planetare dominante. Daca Uranus este foarte afectat, aceste persoane nu vor ajunge la nimic si nu vor avea niciodata nimic decat necazuri, griji, dezamagiri si esecuri. Cu Uranus bine aspectat, geniul se va revela si va fi cunoscut, cel putin intr-o anumita masura, cel mai adesea in lucrari cu orientari progresiste.

Neptun

Neptun în Scorpion
Neptun in Scorpion, bine aspectat, da capacitatea de a sonda secretele naturii; e deci o buna posibilitate pentru cei care se ocupa cu cercetarile stiintifice si oculte. Aceasta pozitie da energie, entuziasm, o perceptie inspirata, depasind domeniul ratiunii si prevesteste indeplinirea fericita a tot ceea ce realizeaza. Neptun afectat da un caracter senzual, o pasiune dereglata pentru licorile puternice si droguri, dar si pericolul de a se ineca prin accident sau cu buna stiinta.

Neptun în Casa XII
Neptun in Casa a XII-a, in configuratie buna, asigura succesul in muncile de cercetare stiintifica sau oculta, munci indeplinite in secret. Indica o unire de suflete, secreta, onorabila, de un mare avantaj celor doi prieteni din care unul este adesea in lumea spiritelor; legatura, in acest caz, este mult mai stransa decat ar putea fi intre prieteni locuind in planul fizic. Neptun afectat in Casa a XII-a indica posibilitatea de a face inchisoare sau de a fi internat intr-un spital sau un azil ca urmare a manipularilor unor dusmani secreti dar puternici; prevesteste de asemenea boala cronica, alienare mentala sau dementa datorate practicilor corupte.

Neptun în careu cu Soarele (0°22)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Pluton

Pluton în Fecioară
Aici s-a gasit Pluton intre 1958 si 1973. Pozitia stimuleaza atitudinile profund rationale, analiza critica a fundamentelor vietii si societatii, si aduce in atentie metode noi de rezolvare a problemelor practice din viata cotidiana, de pilda legate de sanatate si alimentatie. Perioada corespunde in mare parte cu Razboiul Rece. Indica un spirit subtil, atentie fata de detalii, indicand sterilitate, posibile boli ale sistemului digestiv, interes pentru perfectionarea societatii, tendinte de reforma sociala, tratarea alimentatiei la modul radical si fanatic.

Pluton în Casa X
Indica fire independenta, autoritara. Persoana sufera de complexul puterii, schimba multe ocupatii, este inclinata spre metode dictatoriale si duritate, poate avea numeroase scandaluri; posibila pierdere a reputatiei. Posibila pozitie de conducere in a doua parte a vietii.

Pluton în conjuncție cu Mercur (5°16)
Indica o fire sacaitoare, excesiv de zeloasa, agitata, irascibila. Persoana poseda o mare forta in exprimare, dar tinde sa exagereze. Nu are simtul masurii si incercand sa faca prea mult, ajunge sa strice.

Nodul Nord

Nodul Nord în Pești
In viata anterioara si-a dezvoltat capacitatea intelectuala ajungand la o gandire practica si logica, s-a interesat de subiecte rationale incercand sa gaseasca explicatii pentru tot ce exista. In aceasta viata trebuie sa se deschida intuitiei si sensibilitatii, sa acorde mai multa importanta intamplarilor si lucrurilor inexplicabile.

Nodul Nord în Casa IV
In viata anterioara nativul a dispus de autoritate si putere, si si-a creat o karma relationala cu membrii familiei. In aceasta viata nu are voie sa-si neglijeze familia datorita responsabilitatilor sociale si profesionale.

Nodul Nord în opoziție cu Mercur (2°42)
Probleme de comunicatie, dificultati in a se face inteles si riscul de a gresi calea sau domeniul in care isi exprima calitatile intelectuale. Nativul trebuie sa-si consolideze si sa-si stapineasca bine cunostintele, spre a le folosi mereu in scopul evolutiei sale. Are posibilitatea sa treaca la forme de comunicare subtila, daca nu se lasa dezamagit de esecurile intimpinate.

Nodul Nord în trigon cu Venus (3°25)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Lilith

Lilith în Leu
Nativul are o vointa puternica, putand trece usor peste sentimentele celorlalti. Partenerul este tratat violent, nativul avand tendinta de a-l domina.

Lilith în Casa IX
Aventurile erotice pot fi imbracate sub o forma spirituala, gen Tantra Yoga. Poate exista vise erotice puternice, putandu-se ajunge la obsesii.

Lilith în trigon cu Marte (1°29)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa IV
Nativul are sentimentul ca apartine omenirii in totalitatea sa. El isi influenteaza anturajul. Are simtul eternitatii si respectul traditiilor. Individul trebuie sa capete constiinta trecerii timpului precum si calitatile de parinte.

Chiron în trigon cu Marte (5°43)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Junon

Junon în Capricorn
Partenerul trebuie sa aiba o anume reputatie si calitati de sef.

Junon în Casa I
Partenerul va completa imaginea de sine. Are mult farmec.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2752]
James Franco [2741]
Kate Hudson [2590]

Mâine

Adolf Hitler [8405]
Carmen Electra [3010]
Carol I Rege al României [3766]
Miranda Kerr [2925]

Articole

Quiz

Care e jobul tău ideal?