Teal Swan


16 iunie 1984 7:35 (GMT-6) 35°41’N 105°57’V
Santa Fe, SUA

Înălțime -
Zodiac european Gemeni
Zodiac chinezesc Șobolan de Lemn
Zodiac aztec Șarpe
Zodiac arboricol Smochin
Zodiac egiptean Seth
Zodiac floral Orhidee
Zodiac indian Diamant
Zodiac grecesc Satir
Temperament melancolic-flegmatic
Număr destin 8
Număr psihic 7

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Teal Swan este un lider spiritual recunoscut la nivel internațional și o voce influentă în domeniul metafizicii. S-a născut cu o serie de abilitati extrasenzoriale, inclusiv clarviziunea, clarsimțirea, și claraudiția. Teal a supraviețuit 13 ani de abuz fizic, mental și sexual, înainte de a scăpa de agresorul ei la varsta de 19 ani și de a începe propriul proces de recuperare și transformare.

Astăzi ea împărtășește ceea ce a învățat cu milioane de oameni, învățându-i cum să găsească iertare, fericire, libertate și iubire de sine în viața lor. Ea ajunge la un public larg printr-o serie de resurse online puternice si accesibile și prin diverse publicații, interviuri mass-media, prin care se prezintă în întreaga lume.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Rac
Are un temperament retras, o predispozitie pentru traditie si visare. Isi exprima si apara convingerile cu tarie. Isi foloseste mai mult imaginatia si intuitia. Este un diplomat perfect si are o abilitate fantastica de a se adapta la orice situatie obtinand ceea ce doreste. Dragoste pentru familie, tendinta de a iubi puternic si de a fi iubit.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Leu
Succesul financiar va fi atins foarte usor gratie sprijinului unor persoane influente. Tendinta de a cheltui mai mult decat castiga.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Fecioară
Desface totul in bucati, analizeaza si critica. Nu porneste niciodata nimic fara o examinare pro si contra. Este foarte atent pana la a fi maniac, nu face nimic fara o analiza la cel mai mic detaliu.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Balanță
O viata simpla, un camin modest nu sunt pentru el. Daca nu are un serviciu bine platit sau nu si-a dobandit confortul financiar printr-o casatorie din interes, probabil va fi nefericit. Ii place confortul luxuriant, iesirile, petrecerile. Accepta in anturaj doar lume rafinata, poate uneori un pic prefacuti, si cu slujbe bune.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Scorpion
Va fi orbit si imbatat de dragoste; totul se invarte in jurul dragostei lui. Pasiunile lui sunt furioase, exclusive si este de la sine inteleasa aparitia certurilor familiale. Viata sentimentala fertila.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Săgetător
Il atrag serviciile ce presupun deplasari, pe distante cat mai mari. Punct vulnerabil: circulatia sangelui.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Capricorn
Pericol de raceala, greutate, austeritate inflexibila, moralism. Relatii sporadice. Ambient inconjurator melancolic. Viata retrasa, insensibilitate si suspiciune intrinseci in casnicie, si in general in toate asocierile.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Vărsător
Mostenire neasteptata.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Pești
Ii plac crozierele pe mare. Uneori are idei stralucite care vin de nicaieri.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Berbec
Dispune de toate calitatile de lider: autoritate, energie, initiativa, carisma si bineinteles inteligenta.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Taur
Ii place sa fie inconjurat de prieteni inimosi si plini de franchete.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Gemeni
Anxietate, preocupat de iubita lui.


Soarele

Soarele în Gemeni
Aceasta zodie este o zodie mercuriana, a treia din serie. Rezulta ca aceasta pozitie da influenta combinata a Soarelui, a lui Mercur si a Casei a III-a. Favorizeaza exprimarea lui Mercur care anima corzile vocale si produce calitatea sunetului in laringele Taurului. Ii favorizeaza de asemenea pe scriitori si pe calatori. Intelectul este iluminat de Soare in Gemeni si cand persoana trebuie sa calatoreasca, castiga atat fizic cat si mental; are o dispozitie agreabila si amicala, ceea ce face sa fie in general iubita in cercul cunostintelor sale.

Soarele în Casa XII
Este semnul sufletului solitar care, ca un retras, se inchide departe de lume. Aduce un pericol de conflict cu autoritatile sau incapacitatea de a se adapta conditiilor vietii de familie; in orice caz, datorita dificultatilor ce vin una dupa alta, persoana isi petrece restul vietii intr-un exil voluntar sau impus, ca o straina printre straini. Cand nu e vorba de un caz atat de extrem, prima treime a vietii este de obicei risipita in eforturi zadarnice pentru a gasi echilibrul si a alege o cariera sau o profesie. Ca si pozitia Soarelui in Casa a VI-a, aceasta indica succesul intr-o functie avand legaturi cu spitalele, cu inchisorile; in orice munca in raport cu un laborator ca si chimist; da interesul fata de ocultism si gustul pentru cercetarile ciudate.

Soarele în conjuncție cu Mercur (7°57)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Soarele în conjuncție cu Venus (0°10)
Indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste la prima vedere si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Soarele în trigon cu Pluton (3°53)
Indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Luna

Luna în Vărsător
Luna in Varsator, intr-o configuratie buna, da o imaginatie vie, cu puterea de a-si reprezenta imagini in spirit incat par aproape tangibile. In rest, aceste persoane nu se bazeaza pe capacitatea lor de rationare caci intuitia lor este extrem de bine dezvoltata. Caracterul este sociabil, amabil si politicos; ca urmare isi atrag multi prieteni si sunt foarte cautate in anturajul lor. Sunt ajutate de prieteni in masura aspectelor favorabile ale Lunii. Pe de alta parte, Luna stresata da un spirit excesiv de vagabond.

Luna în Casa VII
Luna in Casa a VII-a prevesteste o casatorie fericita, reusita prin asociatii si, in general, succes in toate raporturile cu ceilalti. Dar daca Luna este serios afectata, ea indica un partener cu un comportament usor, inconstant; pierderi de bani prin procese, asociatii, opozitie publica si nepopularitate.

Luna în trigon cu Nodul Nord (5°30)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Luna în sextil cu Lilith (0°33)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Luna în trigon cu Chiron (3°46)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Mercur

Mercur în Gemeni
Mercur in Gemeni da placerea de deplasari si de calatorii. Persoana este intotdeauna gata sa faca vreo noua investigatii sau sa mearga in vreun loc nou din placerea schimbarii: pe scurt tot ce este nou il atrage. Dar in acelasi timp daca Mercur este bine fortificat, nativul va castiga mult din aceasta stare de fluiditate mentala caci este clarvazator si patrunzator in judecatile sale si, de indata ce a putut sa-si dea seama de un lucru, il apreciaza la valoarea sa, fara a fi influentat de idei preconcepute sau de opinii stabilite. Cei care au Mercur in Gemeni sunt, in consecinta, abili oameni de afaceri si capacitatea lor de a judeca sanatos lucrurile face din ei judiciosi oameni ai legii. Reusesc la fel de bine ca si agenti comerciali.

Mercur în Casa XII
Mercur in Casa a XII-a, bine plasat, da un intelect inclinat spre cercetari secrete, misterioase sau oculte. Acesta va fi mai ales cazul in care Mercur este situat intre Soare si M.C. (Mijlocul Cerului), adica daca Mercur se afla inaintea Soarelui (rasare inaintea acestui luminator), caci, in acest sens, lumina spiritului straluceste puternic si da persoanei o inteligenta clara si alerta. Este o buna pozitie si pentru investigatii politiste, cercetari stiintifice sau oculte. Chimisti de o mare abilitate au acest aspect in nativitatea lor, caci propriu acestor persoane este sa analizeze in cele mai mici detalii lucruri care ar parea nesemnificative altora. Daca Mercur este stresat in Casa a XII-a, mai ales de Saturn sau de Marte, sau daca este in combustie - inainte si dupa - Soare, exista pericolul ca intelectul sa se intunece si sa rezulte nebunia. Trebuie sa remarcam de asemenea ca factorul stresant variaza in functie de natura planetei in aspect cu Mercur; daca este Marte sau Uranus, subiectul va putea fi extrem de violent; daca este Saturn, va deveni melancolic; dar oricare caz ar fi, daca Mercur este stresat in Casa a XII-a, orice forma de limitare va restrange inteligenta, caci Casa a XII-a indica restrictia, constrangerea. Surzenia este de asemenea rezultatul acestei pozitii a lui Mercur atunci cand e grav afectat de Saturn.

Mercur în conjuncție cu Soarele (7°57)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Mercur în opoziție cu Uranus (6°38)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Venus

Venus în Gemeni
Venus in Gemeni aliaza frumusetea lui Venus capacitatii de exprimare a lui Mercur, in asa fel incat, cel care are aceasta configuratie este capabil sa-si aleaga cuvintele cu o usurinta singulara si sa infuzeze un ritm, care este ca o muzica suava urechilor auditoriului. Este o pozitie care da poeti, numai sa nu se opuna, bineinteles, alte indicatii ale temei astrologice. Trebuie ca studentul sa-si aminteasca bine ca o pozitie sau un aspect izolat nu sunt suficiente pentru a determina o caracteristica predominanta, pe care o poate da tema astrologica in ansamblu. Aceasta pozitie inalta mentalul si inclina spre cariere artistice sau literare. Persoana va fi iubita de fratii sai si de surorile sale, de vecinii sai si de tot anturajul sau. Acest aspect inclina spre casatorie si, adesea, persoana se casatoreste de mai multe ori. Favorizeaza calatoriile pentru afaceri sau pentru agrement, mai ales calatoriile de scurta durata.

Venus în Casa XII
Venus in Casa a XII-a, bine aspectata, arata ca persoana va beneficia de avantajele inerente acestei case: slujbe in inchisori, in spitale, in institutiile caritabile, lucru intr-un laborator sau chiar o ocupatie retrasa, fara legatura cu publicul. Aceasta pozitie favorizeaza de asemenea studiul si practicarea stiintelor oculte si indica o tendinta spre o iubire secreta, clandestina care se va derula fara piedici, daca Venus este bine plasata. Dar daca Venus este slabita datorita zodiei in care se afla sau stresata in Casa a XII-a, va cauza neplaceri din gelozie, divort, scandal, sau chiar nasteri dificile din cauza unei proaste perceptii a sexului ca organ al placerilor si simturilor, situatie des intalnita cand Venus este situat in Scorpion, zodie care guverneaza organele genitale, sau Taurul care produce acelasi efect prin actiune reflexa, adica depravarea sexuala.

Venus în conjuncție cu Soarele (0°10)
Indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste la prima vedere si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Venus în trigon cu Pluton (3°43)
Indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romantism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Marte

Marte este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Marte în Scorpion
Marte in Scorpion, bine aspectat, da o inteligenta ascutita si solida, un mod brutal de a fi si indiferenta pentru sentimentele delicate ale celorlalti. In consecinta, acesti oameni se fac detestati de la prima vedere, pana ce ne vom fi obisnuit cu manierele lor si ne vom fi dat seama ca nu sunt atat de capcauni precum pareau. Sunt foarte indemanatici, foarte abili in chestiile de mecanica, cu un curaj de neimblanzit, o energie inepuizabila care ii face sa treaca toate obstacolele si sa atinga scopul propus. Sunt foarte personali si gata de a sacrifica tot ceea ce se gaseste in drumul lor; sunt excelenti ca agenti de politie, ca soldati, ca chirurgi; sunt capabili de a face fata oricarei situatii care cere o autoritate de conducere sau folosirea obiectelor transante. In nativitatea unei femei, aceasta pozitie indica ca sotul va fi capabil sa castige multi bani, dar va fi foarte cheltuitor, prea generos pentru mijloacele sale. Ea indica de asemenea posibilitatea de mostenire. Marte afectat in Scorpion, scoate la iveala cea mai rea latura a naturii pasionale a nativului; il conduce la excese sexuale sau la onanism, care ii distrug vitalitatea; este destinat mortii premature doar daca nu se corecteaza. In nativitatea unei femei, aceasta pozitie indica ca sotul isi va cheltui banii pentru propria lui placere; o nastere ar fi pentru ea un eveniment periculos. Pentru ambele sexe, Marte in Scorpion indica un caracter certaret si o limba caustica.

Marte în Casa V
Marte in Casa a V-a, cand este bine aspectat da o natura arzatoare, demonstrativa, iubitoare. Aceasta pozitie face ca persoana sa fie pasionata de exercitiile atletice, sport si eforturi musculare; face ca barbatul sa fie sigur de el, puternic, foarte admirat de sexul opus, sau o femeie cu adevarat potrivita perechii sale. Aceste persoane sunt instructori excelenti, foarte iubiti de catre elevii lor. Reusesc chiar mai bine ca director sau director adjunct al unei institutii de instructie, caci sunt mai buni ca sefi decat ca subordonati. Marte afectat in Casa a V-a face ca persoana sa fie inconstanta in sentimentele sale: se va arunca intr-o noua iubire fara sa fi terminat inca cu cea veche, flirtand in jurul ei si atragandu-si multe neplaceri. Abandonandu-se voluptatii isi va ruina vitalitatea si isi va creea o stare de sanatate suparatoare. In nativitatea unei femei, aceasta pozitie va cauza nasteri grele. In tema unui copil, de orice sex, este un pericol de moarte prematura. Persoanele care il au pe Marte afectat in Casa a V-a sunt de asemenea susceptibile de pierderi la joc sau in speculatia asupra valorilor.

Marte în sextil cu Jupiter (2°02)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Marte în conjuncție cu Saturn (1°30)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Capricorn
Jupiter in Capricorn da o natura ambitioasa, independenta, stapana pe ea insasi; anxioasa in a se ridica la o pozitie care sa-i confere autoritate asupra celorlalti. Aceasta pozitie da talentul de a comanda bine si cu intelepciune, o natura ingrijita, economa; oroare de risipa; ingeniozitate, ceva talent ca mecanic. Persoanele care au aceasta pozitie sunt demne de incredere, sincere, cinstite in tot ceea ce fac, si isi tin cu scrupulozitate promisiunile, de aceea se ridica in general la stima, la popularitate, la onoruri. Scopul acestor persoane, cum am spus mai sus, este de a obtine o pozitie independenta in conducerea vreunei afaceri; dar daca nu reusesc, si daca trebuie sa lucreze pentru altii, va fi preferabil pentru ele sa ia o slujba in guvern. Datorita increderii oarbe pe care aceste persoane o inspira prin caracterul lor integru, franchetea si fidelitatea lor, sunt adesea chemate sa asculte (sa primeasca, sa tina) secretele oamenilor care simt nevoia sa-si impartaseasca grijile unei persoane pe a carei discretie si sfat sincer si dezinteresat pot conta. Jupiter, afectat in Capricorn, da avarul ce va tezauriza tot ceea ce va putea sa apuce, refuzandu-si strictul necesar. Va fi, in consecinta, dispretuit de toata lumea.

Jupiter în Casa VI
Jupiter in Casa a VI-a da o sanatate buna si succes in ingrijirea si vindecarea bolnavilor; servitori fideli, respectul si stima persoanelor care vor fi in contact cu subiectul in cursul ocupatiilor sale. Dar Jupiter afectat in Casa a VI-a prezice tulburari hepatice, hipertrofia ficatului, obezitatea si alte neplaceri produse de excesele la masa.

Jupiter în sextil cu Marte (2°02)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Saturn

Saturn este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Saturn în Scorpion
Saturn in Scorpion, cand este bine amplasat, da o capacitate extraordinara pentru mecanica,o mare ingeniozitate in cazurile cele mai dificile, un curaj de nestavilit si o rabdare perseverenta gratie careia sunt rezolvate problemele cele mai dificile. In consecinta, astfel de persoane devin ingineri foarte experti si pionieri de mare valoare; ei imbina focul lui Marte cu prudenta - cu prevederea lui Saturn - ceea ce ii face invincibili. Isi maresc averea prin mosteniri, prin cumpatarea lor, prin spiritul lor de economie. In plus, resursele lor pecuniare cresc dupa casatorie. O buna sanatate si o viata lunga sunt si ele indicatii ale acestui aspect. Dar daca Saturn este stresat in aceasta zodie, partenerul va fi sarac, taciturn, egoist, exigent, preocupat si susceptibil de boala. Constipatia si hemoroizii sunt cauzele fundamentale care afecteaza in acest caz nervii si organismul intreg.

Saturn în Casa V
Saturn in Casa a V-a, daca formeaza aspecte bune cu Soarele si Jupiter, va fi favorabil speculatiei in domeniul lucrurilor guvernate de Saturn: case, pamanturi, mine. Aceasta pozitie si aceste aspecte vor da de asemenea persoanei sansa de a obtine o slujba publica, mai ales in materie de educatie. Saturn stresat in Casa a V-a indica neplaceri, dezamagiri, amanari in iubire, mai ales in prima tinerete. E posibil de asemenea, ca subiectul sa-si concentreze afectiunile asupra unei persoane mult mai in varsta decat el. Aceasta pozitie reduce numarul copiilor, prevesteste moartea probabila a celor care se vor naste, multe necazuri si griji.

Saturn în conjuncție cu Marte (1°30)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Săgetător
Uranus in Sagetator indica o capacitate intuitiva foarte dezvoltata, cu tendinta spre visare, viziuni, si o imaginatie foarte vie. Aceasta pozitie da o puternica inclinatie spre o credinta heterodoxa si spre practica artelor oculte. Atunci cand planeta este bine aspectata, aceasta pozitie da capacitatea de a intelege problemele zilei in ceea ce priveste religia si educatia, cu dorinta filantropica de a lucra la dezvoltarea si la avansarea omenirii; gustul pentru calatorii pentru cunostintele care se obtin si succesul asigurat prin aspectele favorabile ale nativitatii progresate. Atunci cand Uranus este afectat, da o mentalitate instabila si excentrica, mai ales in ceea ce priveste legea si religia, spiritul de revolta impotriva conditiilor sociale, sursa de neplaceri cu autoritatile, o dorinta de a impune lumii vederile personale, in ciuda protestelor si cu orice pret, de unde discreditarea si defavorizarea.

Uranus în Casa V
Casa a V-a guverneaza educatia, publicatiile, placerile, cautarea in casatorie, nasterile. Vagabondul Uranus in aceasta casa va da mai intai idei putin acceptate in ceea ce priveste sexul, va duce la o uniune clandestina, contrara legilor tarii. O femeie care are aceasta pozitie in nativitatea sa se gaseste foarte expusa seductiei, desi nu face constient nici un avans compromitator. Aceasta pozitie daca este nefavorabila, face ca nasterea sa fie foarte dificila, iar daca copilul se naste sanatos, exista pericolul de a-l pierde printr-un accident brusc sau o boala extraordinara. Daca alte influente sunt favorizante, in nativitate dau o tendinta spre literatura, subiectul va fi dispus sa imbratiseze o cauza precum socialismul, anarhismul sau alte miscari de aceeasi factura. Daca Uranus este afectat de Saturn, Marte sau Neptun, operele persoanei sau ale editurii care le va publica vor incita probabil la varsari de sange, la conspiratii, la tradari ducand la certuri cu justitia. Daca, pe de alta parte, Uranus este bine aspectat intr-o nativitate indicand tendinte literare, ideile sustinute, in virtutea acestei influente uraniene, vor fi probabil atat de utopice, atat de idealiste si atat de altruiste incat se vor afla dincolo de intelegerea epocii contemporane. Natura iubitoare a nativului va fi de un caracter atat de ideatic, atat de inalt incat putine persoane, daca exista, vor fi capabile sa-i raspunda. O persoana avand Uranus bine aspectat in Casa a V-a nu va vrea sa joace jocuri de noroc, iar daca cel care are un Uranus afectat se va lasa tentat de joc, va suferi mari pierderi in ciuda oricarei prudente ce o va fi luand. In ceea ce priveste fuga dupa placeri, vedem ca aceste persoane sunt atrase de lucrurile noi si stranii. Spre exemplu, unele dintre ele se gandesc cu placere la momentul in care ar fi posibil sa concureze la concursul de aeroplane sau intr-o cursa la fel de temerara cum ar fi cea de masini.

Uranus în opoziție cu Mercur (6°38)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Capricorn
Neptun in Capricorn, bine aspectat, da o natura serioasa, contemplativa, capabila de a se concentra asupra oricarui subiect: de aceea, astfel de persoane sunt oameni de afaceri fericiti, avizati, clarvazatori, care lucreaza in general pe o scara larga. In cazul in care natura celorlalte aspecte ii poarta spre muncile secrete, spre ocultism, sunt excelenti politisti, capabili de a rezolva problemele cele mai complicate; sunt buni cercetatori in domeniul psihic: pe scurt, acesti oameni exceleaza in orice ocupatie in care gandirea sau concentrarea sunt cheile succesului. Neptun afectat in Capricorn, face ca firea sa fie melancolica, inchisa si adesea inselatoare si da in general niste retrasi care evita societatea (compania) semenilor lor.

Neptun în Casa VI
Neptun in Casa a VI-a, bine aspectat, denota capacitati psihice latente care vor putea fi dezvoltate avantajos din punct de vedere spiritual; in timp ce Neptun afectat predispune la prostitutia capacitatilor spirituale prin mediumitate, etc., subiectul putand deveni astfel prada spiritelor-control si sa fie expus la mari pericole obsesionale. Aceasta pozitie prevesteste neplaceri si pierderi datorita angajatilor, boli cronice aducand diformitati, in general, aceste tendinte sunt mai accentuate de o fire senzuala si imprastiata.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Pluton în Casa IV
Indica puternice legaturi ereditare, tendinte dictatoriale, trecand prin transformari bruste si radicale in sfera domestica, persoana trebuind sa invete sa coopereze cu membrii familiei. Nativul are tendinta de a fi stapan la el in casa, uneori depasind limitele si putand deveni despotic sau cicalitor fata de ceilalti. El trebuie sa invete sa coopereze cu cei din familie sau din mediul sau de viata, sa devina mai tolerant si sa nu impuna altora mai mult decat pot face. Poate fi un reformator al vietii din propriul camin, dar trebuie sa dea dovada de tact si de o putere de convingere care sa nu fie persuasiva. Poate trai drame legate de familie, sau evenimente care transforma profund viata familiei sale, ajutandu-l sa se regaseasca si sa-si asume responsabilitati fata de altii.

Pluton în trigon cu Soarele (3°53)
Indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Pluton în trigon cu Venus (3°43)
Indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romantism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Nodul Nord

Nodul Nord în Gemeni
Dorinta de libertate si independenta isi are originea in viata anterioara cand a trait independent, fara a tine seama de parerile celorlalti. A beneficiat de vaste cunostinte filozofice si spirituale. In aceasta viata va avea dificultati in comunicare. Va trebui sa nu mai considere ca el este singurul detinator al adevarului.

Nodul Nord în Casa XI
In viata anterioara nativul a trait numeroase istorii de dragoste doar pentru a-si satisface egoul. A fost orgolios si tiranic cu altul. In aceasta viata trebuie sa invete valorile prieteniei. Sa renunte la mandria egoista si sa accepte viata asa cum este.

Nodul Nord în trigon cu Luna (5°30)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Lilith

Lilith în Berbec
Personalitatea este puternic marcata de sexualitate, nativul avand nevoie sa-si exteriorizeze sentimentele si instinctele erotice. Nativul cauta mereu ceva nou si interesant intr-o relatie, existand pericolul de a se plictisi.

Lilith în Casa IX
Aventurile erotice pot fi imbracate sub o forma spirituala, gen Tantra Yoga. Poate exista vise erotice puternice, putandu-se ajunge la obsesii.

Lilith în sextil cu Luna (0°33)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Chiron

Chiron în Gemeni
Cercetarea spirituala poate fi legata de schimbul informatiilor (comunicarea sub diverse forme) si a bunurilor.

Chiron în Casa XI
Individul poate fi in fruntea unui grup pe care-l poate ghida spre o noua era. Lectia sa insa consta in a invata si in a sti sa-si aleaga prietenii si sa ajute oamenii sa-si exprime talentele. Poate fi un vizionar, un creator, un idealist, chiar un revolutionar.

Chiron în trigon cu Luna (3°46)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Junon

Junon în Rac
Nativul va cauta un partener foarte familial, care doreste sa fondeze un camin traditional si care sa accepte responsabilitatile familiale.

Junon în Casa I
Partenerul va completa imaginea de sine. Are mult farmec.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Al Pacino [4038]
Ella Fitzgerald [2755]
George Pădure [3099]
Guglielmo Marconi [2806]
Renée Zellweger [3055]

Mâine

Channing Tatum [3023]
Jet Li [2962]
Rudolf Hess [2736]

Articole

Quiz

La ce vârstă vei găsi adevărata dragoste?