Damon Albarn


23 martie 1968 2:00 (GMT+1) 51°31’N 0°08’V
Londra, Anglia

Înălțime 180 cm
Zodiac european Berbec
Zodiac chinezesc Maimuță de Pământ
Zodiac aztec Uliu
Zodiac arboricol Alun
Zodiac egiptean Isis
Zodiac floral Iris
Zodiac indian Toporișcă
Zodiac grecesc Pegas
Temperament sanguin-coleric
Număr destin 5
Număr psihic 5

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Damon Albarn, OBE, (/ˈdeɪmən ˈælbɑːrn/; născut la 23 martie 1968) este un cântăreț, compozitor și producător englez. Este solistul formației Blur și vocalistul și instrumentalistul formației virtuale Gorillaz.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Săgetător
Este foarte corect, idealist si influentabil. Nativul poseda aproape intodeauna un puternic scrupul. Are o dubla fire: idealista si animalica in acelasi timp. Una ii va imbia catre lucruri sublime, si alta catre instinctul brutal.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Capricorn
Obtinerea succesului in viata profesionala va presupune un drum lung si laborios. Continuand sa-si vada perseverent de munca va obtine in final recunoasterea universala a succesului.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Pești
Idei schimbatoare si dezvoltat simt al umorului. Calatorii, calatorii pe mare sau un serviciu in legatura cu marea.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Berbec
Este predestinat sa aiba autoritate in familie. Stie cum sa-si asume destinul familiei, cum sa-l ia in propriile maini. Plin de energie, foarte puternic, stie cum sa iasa din esecurile ce i le aduce viata.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Taur
Va avea o casa placuta, o sotie incantatoare, copii dulci si iubitori. Seri petrecute cu dulcegarii si vorbe afectuoase: asta-i adevarata viata.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Taur
Are incredere deplina in munca. Stie sa pastreze un secret si este de o onestitate ireprosabila. Punct vulnerabil: gatul.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Gemeni
Se casatoreste de tanar si mai tarziu divorteaza. Al doilea mariaj va contine mai putina pasiune si mai multa prietenie. Frica de a ramane singur la batranete.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Rac
Mici mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Fecioară
Este devotat oricarei cauze care aduce confort sau ajuta oamenii in dificultate.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Balanță
Intampinandu-i pe toti cu bonomie inainteaza spre succesul social, profesional, in casatorie etc. Ii place viata de societate, prieteniile care il pot ajuta profesional. Uneori slujbe in legatura cu justitia, dar totdeauna in anturajul unor oameni importanti si influenti.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Scorpion
Adora dezbaterile nesfarsite cu prietenii care nu au idei asemanatoare. Discutiile pot duce la ridicarea tonului, sau chiar la violenta verbala.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Scorpion
Lucreaza in politie, ii place sa investigheze viata privata a altor persoane.


Soarele

Soarele în Berbec
Berbecul este zodia de exaltare a Soarelui, aceasta pozitie este, prin urmare, cea mai puternica a astrului central. Ea iradiaza o forta vitala fara pereche, care da persoanei un fond minunat de energie pentru a rezista asalturilor bolii si o puternica forta de regenerare pentru a o scapa repede din stransoarea bolii. Indivizii care au aceasta pozitie in tema lor astrologica sunt mai ales predispusi la febra din cauza caldurii excesive a Soarelui in Berbec. Cum aceasta zodie guverneaza capul, acest exces de caldura usuca adesea pielea capului, impiedica cresterea parului si aduce o calvitie precoce.

Soarele în Casa III
Favorizeaza calatoriile si-l face pe individ stralucitor si observator, curios sa stie de ce-ul si cum-ul lucrurilor; aceasta pozitie da o turnura stiintifica spiritului, este favorabila scriitorilor, prevesteste atentia si favoarea publicului.

Luna

Luna în Capricorn
Luna in Capricorn cand este bine aspectata asigura nativului ajutorul persoanelor mai sus pe scara sociala, in asa fel incat oricare ar fi succesele obtinute in viata, le va avea prin ceilalti caci este prea timid pentru a inainta singur; in plus, avand o stare de spirit melancolica, va fi excesiv de sensibil la esecurile reale sau imaginare. Daca Luna este stresata, expune la defaimare, meritata sau nu. Aceasta pozitie are si un efect nociv asupra digestiei. Persoanele cu Luna in aceasta pozitie au adesea o teama irationala de a cadea in saracie, de aceea devin avare refuzandu-si orice confort pentru a pune de o parte (pentru a economisi) pentru zilele negre. Au putina mila pentru ele insele si deloc pentru altii.

Luna în Casa I
Atunci cand Luna rasare in Casa Intai, la nastere, si mai ales intr-o zodie cardinala sau comuna, ea da subiectului o natura foarte instabila. Acesta va incerca in mod constant sa-si schimbe situatia, anturajul, ocupatia. Rezulta o nevoie insatiabila de a vagabonda, de a fi intotdeauna gata sa plece in aventura. Luna intr-un semn fix indica mai multa stabilitate dar, chiar si atunci, subiectul va cheltui, probabil, o mare parte din timpul sau intr-o existenta ratacitoare. Persoanele cu Luna in Casa Intai sunt de obicei mai senzitive, mai ales daca Luna este intr-un semn psihic, Racul sau Pestii. Au imaginatia foarte vie si sunt foarte intuitive. Aceasta pozitie a Lunii are o putere puternica asupra sanatatii, mai ales in tema de nativitate a unei femei, aspectele pe care le primeste Luna determinand vigoarea constitutiei. Este si o indicatie de succes in ocupatii in care persoana se va gasi in contact cu publicul.

Luna în careu cu Marte (3°46)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Luna în trigon cu Uranus (4°23)
Indica imaginatie puternica, ambitie, calitati psihice, romantism, multi prieteni, o personalitate stralucitoare si plina de energie, beneficiind de succese neasteptate. Nativul poate avea relatii cu televiziunea, cinematografia, inventii moderne. Este atras de miraculos si de necunoscut; poate obtine succesul prin metode neobisnuite; are parte de prietenii feminine.

Luna în sextil cu Neptun (3°48)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Luna în trigon cu Pluton (1°18)
Indica un caracter vizionar, profetic, aventuros, capabil sa reuseasca, imaginatie fertila, ratiune foarte dezvoltata, talente oculte.

Luna în careu cu Nodul Nord (3°44)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Luna în careu cu Lilith (2°17)
Indica refuzul mamei si a tot ce vine din partea ei, conflict cu mama, imaginatie bolnavicioasa, impulsul de a marturisi totul, simt exagerat al vinovatiei si nevoia de a se pedepsi. In tema masculina indica lipsa modelului inconstient al femeii iubite, castrare psihica datorata mamei sau autocastrare pentru femei in general, teama bolnavicioasa de femei, mergand de la misoginie pana la impotenta si tendinte homosexuale. Imagine materna negativa, blocaj afectiv, gelozie, rivalitate, fantasme, probleme cu femeile. Tendinta de a-si reprima sensibilitatea, intuitia si imaginatia.

Mercur

Mercur în Pești
Mercur in Pesti, semn ocult de apa, doteaza subiectul cu o anumita capacitate psihica care nu este atat intuitie, cat imaginatie. Isi imagineaza sau crede ca un lucru trebuie sa fie astfel si, fapt uimitor, cel mai adesea, este asa; dar aceasta capacitate este periculoasa caci duce spre mediumnitate, daca Mercur este afectat sau daca Neptun, octava superioara a lui Mercur, se gaseste in Casa a XII-a. Daca Mercur este afectat de catre Saturn, in Pesti, predispune persoana la melancolie, mereu nelinistita, certareata; dar in general persoanele care au Mercur in Pesti au un caracter amabil, binevoitor. Este si un bun indiciu de succes ca si chimist, dietetician sau igienist.

Mercur în Casa II
Mercur in Casa a II-a anunta castiguri provenind din ocupatii mercuriene, mai ales daca persoana este platita de altcineva, caci aceasta ii va pune in evidenta capacitatile sale guvernate de Mercur ca agent, mesager, cleric, scriitor etc.

Mercur în conjuncție cu Venus (2°20)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Venus

Venus în Pești
Venus in Pesti este in propria sa zodie de exaltare, unde isi amesteca din nou razele sale benefice cu cele ale lui Jupiter. In plus, cum Pestii sunt o zodie de apa, aceasta pozitie semnifica o mare emotivitate imblanzita, stapanita de elementul durerii inerente a Casei a XII. Aceasta pozitie il indica deci pe cineva care este capabil de a resimti un sentiment ca acela simtit de Salvatorul Nostru cand a spus: Veniti la mine, voi toti cei ce sunteti slabi si impovarati, va voi oferi odihna. Venus in Pesti indica deci o natura ce aspira sa-i usureze pe toti cei care sufera de trup si suflet. Adesea nativul, impins de o blanda mila isi ia o slujba intr-o inchisoare, un spital sau o institutie caritabila unde gaseste o solutie pentru compasiunea sa. Aceasta pozitie da si o iubire intensa de muzica si, daca alte aspecte sunt favorabile, un mare talent vocal sau instrumental, caci muzica este cea mai minunata refulare oferita emotiilor celor mai profunde pe care o poate resimti sufletul omenesc. Persoanele care au Venus in Pesti sunt mai ales predispuse in a fi inselate in afaceri si sa aiba probleme ca urmare a unei legaturi ilegale.

Venus în Casa II
Venus in Casa a II-a este o indicatie de succes financiar. Oamenii care o au pe Venus in aceasta Casa sunt in general indragiti de prietenii lor, care ii ajuta sa obtina pozitii lucrative. Totusi Venus in Casa a II-a are o tendinta in a face persoana risipitoare, generoasa, ceea ce o face sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Banul este in general cheltuit nebuneste pe toalete, pe podoabe, pe bijuterii pentru ea, daca e o femeie, pentru o iubire, daca e un barbat. Adesea aceasta configuratie duce la excese care submineaza sanatatea. Venus in Casa a II-a prevesteste si succesul si norocul in comertul cu lucruri guvernate de Venus, ca stofele, bijuteriile, muzica etc.

Venus în conjuncție cu Mercur (2°20)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Marte

Marte în Berbec
Marte in Berbec da o natura energica, entuziasta, impulsiva, agresiva, iritandu-se la orice constrangere. Oricare ar fi obstacolele ridicate in drumul lor, aceste persoane vor incerca imposibilul pentru a le depasi, si adesea vor reusi datorita marii lor indrazneli. Ele sunt originale, pline de resurse, foarte abile in mecanica. Cu cat o actiune le va parea mai aventuroasa si mai indrazneata, cu atat se vor incapatana mai tare sa o realizeze. Aceasta pozitie da o supraabundenta de vitalitate, placerea de sport si de exercitii musculare. Persoana e la fel de entuziasmata in bucuriile sale, in recreatiile sale, in placerile sale ca si in munca sa, obtinand astfel maximum de placere din viata. Marte afectat in Berbec da un caracter violent, expus la accidente prin arsuri, opareli, febra si boli inflamatorii; mentalul este de asemenea amenintat.

Marte în Casa IV
Marte in Casa a IV-a, atunci cand este bine aspectat, da o constitutie viguroasa, care se va mentine chiar si la o varsta avansata. Sunt bune mai ales functiile digestive; sanatatea si vigoarea sunt de asemenea robuste. Acest aspect face persoana foarte agresiva in eforturile sale de a-si umple sacul si de a tezauriza in vederea batranetii si a zilelor negre. Exista posibilitatea de mostenire din partea parintilor. Este o pozitie foarte favorabila mai ales daca Marte este in Berbec, Leu sau Capricorn; dar daca Marte este slab, ca in Rac sau in Pesti, si afectat de un careu sau de o opozitie, tulburari digestive sau o viata imprastiata vor distruge vitalitatea, iar persoana va deveni din ce in ce mai certareata si dezagreabila. Exista pericolul de accident prin incendiere in casa; febra si boli inflamatorii de asemenea. Persoanele cu Marte in Casa a IV-a ar trebui sa-si paraseasca locul de nasstere pe cat de repede posibil si sa incerce astfel sa inlature pericolele.

Marte în careu cu Luna (3°46)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Marte în trigon cu Jupiter (0°51)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Marte în conjuncție cu Nodul Nord (7°31)
Poate conduce spre o cariera sau o viata in care curajul si afirmarea de sine sint factorii principali. Este necesara valorificarea spiritului de initiativa si a abilitatilor fizice. Propriile dorinte sint elementele care conduc spre succes, dar nativul trebuie sa treaca la actiune concreta pentru a si le indeplini, neasteptind nimic din afara.

Marte în conjuncție cu Lilith (1°29)
In cazul unei femei, indica o atractie fizica (erotica) spre barbati perversi, ciudati, agresivi, obsedati sexual (eventual gigolo), catre procurarea cu bani a unor servicii sexuale. Feminitatea este serios perturbata din cauza pornirilor agresive, violente, de concurenta cu barbatii (amazoana, de competitie egotica. Apetitul sexual este exarcerbat, dizarmonios, rupt de latura sentimentala. In cazul unui barbat, indica agresivitate, porniri violente in plan sexual (viol), inclinatii distructive sau autodistructive.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Leu
Jupiter in Leu da o fire directa, combinand bunavointa cu curajul, fermitatea cu fidelitatea, vointa cu compasiunea, mila cu dreptatea. Indica, intre altele, un model de virtuti care nu poate fi intrecut in alta parte . Da o abundenta de vitalitate si o constitutie puternica: de aceea indica un leader din punct de vedere fizic, moral si spiritual. O astfel de persoana nu se multumeste niciodata doar sa supravietuiasca, ci se indreapta spre posturi de incredere, de mare responsabilitate, iar cele mai inalte ii par cele mai bune. Intotdeauna la inaltimea sarcinii sale, nu abuzeaza nciodata de increderea celor care i-au incredintat-o. Se arata generoasa, extrem de inteligenta, se pasioneaza de tot ceea ce tinde spre inaltarea omenirii; este o natura profund religioasa, sincera. Aceasta pozitie prevesteste succesul in plasamente speculative. Atunci cand Jupiter este afectat in Leu, persoana este cruda, senzuala, pasionata de placeri si predispusa la pierderi prin plasamente proaste, speculatii si jocuri de noroc.

Jupiter în Casa VIII
Jupiter in Casa a VIII-a, bine aspectat, indica castiguri prin casatorie, prin asociatie sau prin mostenire; o moarte linistita. Dar atunci cand Jupiter este slab sau afectat, indica procese si pierderi de bani.

Jupiter în trigon cu Marte (0°51)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Saturn

Saturn în Berbec
Saturn in Berbec este slab si, in consecinta, incapabil de a-si exprima cele mai bune calitati in intreaga lor intindere, chiar daca este bine dispus. Da, fara indoiala, desi intr-o masura mai mica, ponderatie, incredere in sine, discretie, tact, iubirea de munca, rabdare, perseverenta. dar daca Saturn este afectat in acest semn, persoana se infurie repede; tine ranchiuna, e geloasa, malitioasa si razbunatoare.

Saturn în Casa III
Saturn in Casa a III-a, atunci cand este bine aspectat, da un spirit serios, moderat, reflexiv, meditativ, prietenul stiintelor si a oricarui subiect serios. Da tact, diplomatie, cinste, iubirea de dreptate si alte capacitati mentale saturniene. Din contra, daca Saturn este stresat in Casa a III-a, prevesteste neplaceri cu fratii si surorile, pericole in cursul calatoriilor, amanari, deceptii in materie de educatie. Umple spiritul cu idei negre, presentimente funeste, neliniste, descurajare.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Fecioară
Uranus in Fecioara, bine aspectat, da un spirit fin, original, gustul pentru stiinta, mecanica, o capacitate de intuitie foarte dezvoltata, un simt ascutit al afacerilor care va contribui la succes si-i va sigura mari profituri ca patron. Daca Uranus este afectat in Fecioara, persoana poate fi predispusa la boli stranii, ipohondra, schimbatoare, rautacioasa si iritabila, o greutate pentru ea insasi precum si pentru anturajul sau. Aceasta pozitie pronosticheaza o multime de deceptii in scopurile si ambitiile sale mai ales din cauza dificultatilor pe care persoana va fi incapabila sa le invinga fie ca patron, fie ca angajat.

Uranus în Casa IX
Uranus in Casa a IX-a da un spirit progresist, independent, un mod de a vedea lucrurile original si inventiv, mergand uneori pana la geniu, intuitia fiind foarte dezvoltata; aceste persoane se complac in a visa la constructii capabile sa transforme lumea. Ar fi posibil cu timpul, cu conditia, bineinteles, ca Uranus sa fie bine aspectat. Totusi, ele sunt considerate ca fiind dezechilibrate, caci ideile lor sunt atat de utopice si atat de inaintea stadiului nostru actual de evolutie incat persoanele cu o inteligenta comuna nu pot sa le priceapa. Daca Uranus este afectat in Casa a IX-a, mai ales de catre Marte, aceste persoane devin niste anarhiste salbatice care nu vor da inapoi nici chiar in fata varsarii de sange, pentru a atinge ceea ce ele cred a fi idealul: sunt fanatice, in orice cauza pe care o imbratiseaza. Aceasta pozitie a lui Uranus indica de asemenea neplaceri in calatorie, mai ales pe mare, precum si pericole de accidente comune. De regula, aspectarea ii da pe pionieri si pe exploratori.

Uranus în trigon cu Luna (4°23)
Indica imaginatie puternica, ambitie, calitati psihice, romantism, multi prieteni, o personalitate stralucitoare si plina de energie, beneficiind de succese neasteptate. Nativul poate avea relatii cu televiziunea, cinematografia, inventii moderne. Este atras de miraculos si de necunoscut; poate obtine succesul prin metode neobisnuite; are parte de prietenii feminine.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Scorpion
Neptun in Scorpion, bine aspectat, da capacitatea de a sonda secretele naturii; e deci o buna posibilitate pentru cei care se ocupa cu cercetarile stiintifice si oculte. Aceasta pozitie da energie, entuziasm, o perceptie inspirata, depasind domeniul ratiunii si prevesteste indeplinirea fericita a tot ceea ce realizeaza. Neptun afectat da un caracter senzual, o pasiune dereglata pentru licorile puternice si droguri, dar si pericolul de a se ineca prin accident sau cu buna stiinta.

Neptun în Casa XI
Neptun in Casa a XI-a, bine aspectat, denota o persoana dotata cu inalte aspiratii spirituale si capacitatea de a atrage la ea alte persoane de natura asemanatoare care o vor ajuta sa-si realizeze dorintele, sperantele si ambitiile. Neptun afectat in Casa a XI-a indica deceptie, tradare din partea persoanelor care, dandu-se drept prieteni, vor cauza neplaceri si pierderi. De aceea, cei care au aceasta pozitie in tema lor astrologica trebuie sa fie foarte circumspecti pe cine frecventeaza si foarte grijulii in alegerea celor pe care ii admit in intimitatea lor.

Neptun în sextil cu Luna (3°48)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Fecioară
Aici s-a gasit Pluton intre 1958 si 1973. Pozitia stimuleaza atitudinile profund rationale, analiza critica a fundamentelor vietii si societatii, si aduce in atentie metode noi de rezolvare a problemelor practice din viata cotidiana, de pilda legate de sanatate si alimentatie. Perioada corespunde in mare parte cu Razboiul Rece. Indica un spirit subtil, atentie fata de detalii, indicand sterilitate, posibile boli ale sistemului digestiv, interes pentru perfectionarea societatii, tendinte de reforma sociala, tratarea alimentatiei la modul radical si fanatic.

Pluton în Casa IX
Indica inclinate spre calatorii, o fire idealista, religioasa, mistica, cu tendinte spre fanatism, dar si atrasa de reforme si de studiul fenomenelor subtile sau de cercetarea stiintifica. Puternic talent artistic; posibilitate de a deveni faimos prin creatiile sale deosebit de originale.

Pluton în trigon cu Luna (1°18)
Indica un caracter vizionar, profetic, aventuros, capabil sa reuseasca, imaginatie fertila, ratiune foarte dezvoltata, talente oculte.

Nodul Nord

Nodul Nord în Berbec
In viata anterioara a fost un om comod, problemele personale le atribuia altora si cand se afla in situatii dificile era incapabil sa ia decizii. A facut multe compromisuri, isi dorea armonie si nu era capabil sa spuna NU. In aceasta viata trebuie sa-si dezvolte vointa si constientul. Misiunea lui este sa actioneze independent si sa-si realizeze ideile personale.

Nodul Nord în Casa IV
In viata anterioara nativul a dispus de autoritate si putere, si si-a creat o karma relationala cu membrii familiei. In aceasta viata nu are voie sa-si neglijeze familia datorita responsabilitatilor sociale si profesionale.

Nodul Nord în careu cu Luna (3°44)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Nodul Nord în conjuncție cu Marte (7°31)
Poate conduce spre o cariera sau o viata in care curajul si afirmarea de sine sint factorii principali. Este necesara valorificarea spiritului de initiativa si a abilitatilor fizice. Propriile dorinte sint elementele care conduc spre succes, dar nativul trebuie sa treaca la actiune concreta pentru a si le indeplini, neasteptind nimic din afara.

Lilith

Lilith în Berbec
Personalitatea este puternic marcata de sexualitate, nativul avand nevoie sa-si exteriorizeze sentimentele si instinctele erotice. Nativul cauta mereu ceva nou si interesant intr-o relatie, existand pericolul de a se plictisi.

Lilith în Casa IV
Educatia sexuala primita in familie cantareste greu in viata nativului. Acesta are tendinta de a fi autoritar si violent sau sa suporte aceaste manifestari.

Lilith în careu cu Luna (2°17)
Indica refuzul mamei si a tot ce vine din partea ei, conflict cu mama, imaginatie bolnavicioasa, impulsul de a marturisi totul, simt exagerat al vinovatiei si nevoia de a se pedepsi. In tema masculina indica lipsa modelului inconstient al femeii iubite, castrare psihica datorata mamei sau autocastrare pentru femei in general, teama bolnavicioasa de femei, mergand de la misoginie pana la impotenta si tendinte homosexuale. Imagine materna negativa, blocaj afectiv, gelozie, rivalitate, fantasme, probleme cu femeile. Tendinta de a-si reprima sensibilitatea, intuitia si imaginatia.

Lilith în conjuncție cu Marte (1°29)
In cazul unei femei, indica o atractie fizica (erotica) spre barbati perversi, ciudati, agresivi, obsedati sexual (eventual gigolo), catre procurarea cu bani a unor servicii sexuale. Feminitatea este serios perturbata din cauza pornirilor agresive, violente, de concurenta cu barbatii (amazoana, de competitie egotica. Apetitul sexual este exarcerbat, dizarmonios, rupt de latura sentimentala. In cazul unui barbat, indica agresivitate, porniri violente in plan sexual (viol), inclinatii distructive sau autodistructive.

Chiron

Chiron în Pești
Nativul va lucra la crearea unei lumi globale, holistice, de era noua. Este optimist si intuitiv. Simte acut nevoia de a-si exprima iubirea, compasiunea. Cauta adevarul, este imaginativ, romantic si visator. Lectia sa consta in surmontarea iluziilor. Viata poate sa-i devina o cruciada mistica.

Chiron în Casa III
Nativul va cauta libertatea absoluta. El este inlantuit de propriile instincte. Tipul evoluat are umor, dar la tipul mai putin evoluat acest umor este nesanatos. Cauta sa acumuleze carti, cunostinte, informatii. Cauta, de asemenea, o legatura frateasca cu un guru.

Junon

Junon în Scorpion
Nativul cauta un sot misterios, magnetic si foarte senzual. Comunicarea este foarte mentala, intima si sensibila.

Junon în Casa XI
Nativul este atras de un partener care este mai ales prietenul lui si care are o fire foarte independenta.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

John Cena [2534]
Shirley Temple [2730]
William Shakespeare [3090]

Mâine

Barbra Streisand [3003]
Kelly Clarkson [2648]
Shirley MacLaine [3131]

Articole

Quiz

Ce fel de înger ești?