Kurt Russell


17 martie 1951 10:42 (GMT-5) 42°06’N 72°36’V
Springfield, SUA

Înălțime 180 cm
Zodiac european Pești
Zodiac chinezesc Iepure de Metal
Zodiac aztec Floare
Zodiac arboricol Tei
Zodiac egiptean Isis
Zodiac floral Margaretă
Zodiac indian Yoghin
Zodiac grecesc Harpie
Temperament echilibrat
Număr destin 9
Număr psihic 8

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Kurt Vogel Russell (n. 17 martie 1951, Springfield, Massachusetts) este un actor american.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Rac
Are un temperament retras, o predispozitie pentru traditie si visare. Isi exprima si apara convingerile cu tarie. Isi foloseste mai mult imaginatia si intuitia. Este un diplomat perfect si are o abilitate fantastica de a se adapta la orice situatie obtinand ceea ce doreste. Dragoste pentru familie, tendinta de a iubi puternic si de a fi iubit.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Rac
Succesul financiar poate intarzia, poate veni din sfera comertului.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Leu
Este un foarte bun organizator. Totul este atent studiat, explicat si prompt executat.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Fecioară
Va fi un bun tata. Vegheaza asupra copiilor, facand nopti albe la capul copilului bolnav, ingrijindu-l cu multa rabdare. Il poti cunoaste dupa perfectiunea din casa, dupa cum iese din dificultati gratie simtului practic si inteligentei.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Balanță
Este delicat si plin de bune maniere, cu gust pentru lux, prietenii lui deasemenea, fini si cu slujbe foarte bune. Doreste sa se casatoreasca (si nu numai sa traiasca cu partenerul).

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Scorpion
Ii plac profesiunile riscante. Punct vulnerabil: zona organelor genitale.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Capricorn
Pericol de raceala, greutate, austeritate inflexibila, moralism. Relatii sporadice. Ambient inconjurator melancolic. Viata retrasa, insensibilitate si suspiciune intrinseci in casnicie, si in general in toate asocierile.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Capricorn
Risc de izolare spirituala, de pagube economice, de moarte in familie. Dinamism scazut in fata infruntarii cu fapte negative. Gelozie si respingere din cauza unor probleme legate de proprietate. Indepartare si raceala in fata ideii de moarte. Moarte naturala la o varsta foarte inaintata. Mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Vărsător
Este inovativ si original in profesie. Ii place sa calatoreasca, sa comunice cu diferiti oameni.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Pești
Succes profesional in profesii solitare. Arhivist, librar, istoric etc.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Berbec
Ii place sa fie inconjurat de prieteni vigurosi, solizi, spirituali.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Taur
Dificultatile sunt privite cu calm. Simt puternic al proprietatii, sprijinire pe lucruri. Risc de a renunta si subaprecia placerea existentei. Resemnare exagerata in fata adversitatilor.


Soarele

Soarele în Pești
Aceasta pozitie da o natura prietena cu retragerea si favorizeaza ocupatiile la adapost de privirile publicului, in inchisori, spitale, institutiile de caritate etc. Daca persoana va merita ura cuiva, va fi disculpata, desi i s-ar putea murdari reputatia. Cei care au Soarele in Pesti au o puternica tendinta spre psihism, mediumnitate si ocultism in general.

Soarele în Casa X
Este unul dintre indicii cei mai siguri ai unui succes general in viata. Soarele in Casa a X-a acorda favoarea de a fi printre persoanele cele mai inalte pe scara sociala si procura situatii de incredere si responsabilitate. Subiectul este foarte respectat de anturajul sau si adesea onorat de a fi ales intr-un post public. Putem fi siguri ca va fi demn de increderea ce i se acorda.

Soarele în conjuncție cu Jupiter (4°28)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Soarele în opoziție cu Saturn (2°58)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Soarele în conjuncție cu Nodul Nord (7°15)
Nativul trebuie sa se exprime si sa se afirme, sa-si manifeste spiritul de initiativa si puterea de creatie, pentru a dobandi succes, recunoasterea posibilitatilor sale, cu curaj si incredere in capacitatea sa de a oferi celorlalti ceea ce le poate lumina viata si ii poate ajuta sa se bucure de ceea ce exista in planul fizic. Trebuie sa iasa la lumina intr-un fel sau altul, ca sa dea lumii tot ce are mai bun in el.

Luna

Luna în Rac
Luna in Rac da un caracter amabil, sociabil, simpatic dar indolent, dusman al oricarui efort fizic, moral sau mental. Acestor persoane le place sa fie dusi de curent si doar biciul necesitatii poate sa le stimuleze. Sunt adesea sensibile la conditiile psihice, mai ales daca Luna este in conjunctie cu Neptun sau cu Uranus: natura acestui aspect decide atunci daca influenta este sau nu favorabila. Aceasta pozitie da si iubirea de caminul familial si de confortul sau. Activeaza digestia si, in consecinta, actioneaza intr-un mod favorabil asupra sanatatii, daca aspectele sunt bune; daca sunt rele, va cauza tulburari digestive.

Luna în Casa I
Atunci cand Luna rasare in Casa Intai, la nastere, si mai ales intr-o zodie cardinala sau comuna, ea da subiectului o natura foarte instabila. Acesta va incerca in mod constant sa-si schimbe situatia, anturajul, ocupatia. Rezulta o nevoie insatiabila de a vagabonda, de a fi intotdeauna gata sa plece in aventura. Luna intr-un semn fix indica mai multa stabilitate dar, chiar si atunci, subiectul va cheltui, probabil, o mare parte din timpul sau intr-o existenta ratacitoare. Persoanele cu Luna in Casa Intai sunt de obicei mai senzitive, mai ales daca Luna este intr-un semn psihic, Racul sau Pestii. Au imaginatia foarte vie si sunt foarte intuitive. Aceasta pozitie a Lunii are o putere puternica asupra sanatatii, mai ales in tema de nativitate a unei femei, aspectele pe care le primeste Luna determinand vigoarea constitutiei. Este si o indicatie de succes in ocupatii in care persoana se va gasi in contact cu publicul.

Luna în careu cu Marte (5°11)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Luna în trigon cu Jupiter (4°29)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Luna în careu cu Neptun (1°28)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Luna în trigon cu Nodul Nord (1°42)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Mercur

Mercur în Berbec
Mercur in Berbec face persoana inclinata spre dispute si contradictii. Face ca raspunsul sa fie iute si o tendinta spre exagerare - nu neaparat cu un scop, totusi. Daca Mercur este bine plasat, nativul are spiritul larg; este tolerant, cu un caracter studios, abil in a prinde ideile si situatiile; ingrijit de persoana sa si ordonat. Daca Mercur este afectat in Berbec, persoana sare inainte de a masura obstacolele; ii lipseste rabdarea; intelectul este clatinat; fiind lipsita de orice sens al responsabilitatii, nu se poate conta pe ea deloc.

Mercur în Casa X
Mercur in Casa a X-a, bine plasat, indica o capacitate de adaptare si sagacitate, facand apt sa pareze in orice eventualitate. Aceasta pozitie da conferentiarii, publicistii, scriitorii distinsi. Este o pozitie favorabila si succesului in ocultism. Daca Mercur este plasat intr-un semn de aer, puterea sa de expresie este mult ridicata. Se intampla adesea ca persoane avand aceasta pozitie sa aiba mai multe ocupatii; dar, in general, ele reusesc mai bine ca subordonati.

Mercur în careu cu Uranus (3°05)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Mercur în careu cu Chiron (0°00)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Venus

Venus în Berbec
Venus in Berbec da ardoare inclinatiilor afective ale lui Venus unindu-le cu focurile lui Marte, guvernatorul Berbecului, si face persoana foarte ardenta in exprimarea afectiunii sale. Aceasta dispozitie face ca persoana sa fie foarte cautata, mai ales de sexul opus, si sa rezulte o casatorie precipitata; dar acest fel de dragoste nu este, nu poate fi durabil. Eventual, focul pasiunii arde iubirea, in asa fel incat casatoriile incheiate sub aceste auspicii sunt o sursa permanenta de nefericiri conjugale. Aceasta pozitie tinde de asemenea sa-l faca pe nativ impulsiv si irational, de fiecare data cand se face apel la intelegerea sa; de aceea, ajuta adesea cauzele rele. Incita de asemenea persoana la cheltuieli extravagante.

Venus în Casa XI
Venus in Casa a XI-a, bine aspectata, aduce persoanei o multime de prieteni doritori in a o ajuta sa-si realizeze dorintele si sperantele. Totusi, acest ajutor va depinde de natura si de caracterul zodiei in care Venus este plasata, cat si de forta aspectelor. Daca, de exemplu, Venus se gaseste in Casa a XI-a si intr-o zodie martiana in care este slaba, Berbecul sau Scorpionul, si este atinsa doar de sextilele lui Mercur si ale Lunii, va fi de putin ajutor comparativ cu ceea ce ar da daca ar fi in propriile sale zodii, Taurul sau Balanta, si atinsa de trigoanele Soarelui si ale lui Jupiter. In primul caz, prietenii atrasi de nativ pot fi sinceri in dorinta de a-l ajuta, dar nu vor fi capabili sa o faca. In al doilea caz, vor exercita o puternica influenta si vor face minuni. Daca Venus este stresata in Casa a XI-a, se intampla adesea ca nativul sa-si atraga prieteni care sa se serveasca de el pentru propriile lor interese, apoi, dupa ce l-au folosit bine, sa-l paraseasca.

Venus în opoziție cu Neptun (6°39)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Venus în trigon cu Pluton (7°34)
Indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romantism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Marte

Marte în Berbec
Marte in Berbec da o natura energica, entuziasta, impulsiva, agresiva, iritandu-se la orice constrangere. Oricare ar fi obstacolele ridicate in drumul lor, aceste persoane vor incerca imposibilul pentru a le depasi, si adesea vor reusi datorita marii lor indrazneli. Ele sunt originale, pline de resurse, foarte abile in mecanica. Cu cat o actiune le va parea mai aventuroasa si mai indrazneata, cu atat se vor incapatana mai tare sa o realizeze. Aceasta pozitie da o supraabundenta de vitalitate, placerea de sport si de exercitii musculare. Persoana e la fel de entuziasmata in bucuriile sale, in recreatiile sale, in placerile sale ca si in munca sa, obtinand astfel maximum de placere din viata. Marte afectat in Berbec da un caracter violent, expus la accidente prin arsuri, opareli, febra si boli inflamatorii; mentalul este de asemenea amenintat.

Marte în Casa XI
Marte in Casa a XI-a da liderii de cercuri sociale, entuziasti in urmarirea placerilor si atragand numerosi prieteni, recrutati dintre martieni si atletici. Acest aspect da energia si ardoarea pentru a realiza dorintele, sperantele si aspiratiile. Dar daca Marte este afectat in Casa a XI-a, aceste persoane vor fi susceptibile, extrem de iritabile pentru prietenii lor si, in consecinta, nepopulare si predispuse la a-si face rau lor insasi, prin dorinta lor ardenta de a-si realiza ambitiile.

Marte în careu cu Luna (5°11)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Marte în careu cu Uranus (6°41)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Marte în opoziție cu Neptun (6°40)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Marte în trigon cu Pluton (5°44)
Indica o fire ambitioasa, capabila de mari realizari; incredere in sine, punere in valoare a energiilor fizice si mentale intr-un mod armonios, magnetism, capacitati subtile si sansa de a dezvolta cunoasterea in domeniul spiritual.

Marte în sextil cu Lilith (3°11)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Jupiter

Jupiter în Pești
Jupiter in Pesti da o fire caritabila, simpatica si ospitaliera, placandu-i sa-i ajute pe paria societatii. Aceste persoane sunt adevarati ingeri de compasiune, ocupandu-se cu solicitudine de toate suferintele corpului, ale sufletului si ale spiritului. Bolnavii si prizonierii ii cunosc bine. Fiind dotati cu o mare sensibilitate si predispusi influentelor lumii invizibile, au adesea manifestari psihice si devin adepti ai ocultismului. Le place muzica, artele, literatura, si daca Jupiter este in buna configuratie cu Venus in Pesti, indica o mare abilitate de executare. Jupiter afectat in Pesti da un spirit nehotarat, o natura apatica, lasa, se complac in viciu si in depravarea cea mai rusinoasa; ei sunt parazitii societatii.

Jupiter în Casa X
Jupiter in Casa a X-a, bine aspectat prevesteste o viata eminenta, prospera si virtuoasa, mai ales daca este in buna configuratie cu Saturn, Soarele si Luna deoarece atunci persoana se va ridica la o inalta pozitie in Biserica, Stat sau jurisprudenta si va castiga bogatie, onoare si stima publica. In plus, isi va merita toate aceste avantaje caci caracterul sau va fi de cea mai inalta noblete. Dar Jupiter slab sau afectat, mai ales de catre Saturn sau luminatori indica un caracter putin onorabil. Persoana va putea sa se ridice pe scara sociala, dar actiunile sale rele o vor demasca si o vor face sa resimta rasturnari financiare sau pierderea prestigiului sau.

Jupiter în conjuncție cu Soarele (4°28)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Jupiter în trigon cu Luna (4°29)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Saturn

Saturn este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Saturn în Fecioară
Saturn in Fecioara da un spirit studios, profund, stiintific, inclinat spre studiul problemelor celor mai profunde ale vietii. Indica o abilitate innascuta in a-i conduce pe ceilalti. Da ordine, economie, frugalitate; dar daca Saturn este afectat in aceasta zodie, spiritul se concentreaza asupra bolii, iar subiectul devine un ipohondru inveterat. Acesti oameni sunt cei mai buni clienti ai vanzatorilor de remedii brevetate pentru boli mai intotdeauna imaginare. Aceasta pozitie, totusi, face ca nativul sa fie susceptibil de boli intestinale.

Saturn în Casa IV
Saturn in Casa a IV-a, bine aspectat, prevesteste avere ca urmare a unei mosteniri si un succes crescand in plasarile de bani sau ajutor, administrarea inteleapta si prudenta de case, pamanturi, proprietati agricole sau miniere. Saturn stresat in Casa a IV-a semnifica moartea prematura a tatalui sau a mamei, discordie si necaz in familie, pierderi de proprietati si necazurile care rezulta din aceasta. Aceasta pozitie, ca este in aspecte bune sau rele, face din subiect un singuratic, mai ales in ultimii ani ai vietii.

Saturn în opoziție cu Soarele (2°58)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Uranus

Uranus în Rac
Racul este un semn psihic, si, atunci cand in el se afla Uranus, indica o persoana senzitiva, acordata la vibratiile psihice si capabila de a cultiva aceste puteri, fie pentru bine, fie pentru rau, in functie de aspecte. Daca Uranus este afectat, va exista tendinta la indigestii nervoase, caci Racul guverneaza stomacul si, daca nu suntem atenti, putem sa ne asteptam la o afectiune grava a stomacului. Aceste persoane sunt expuse la a fi separate de familiile lor, adesea impotriva vointei lor; din cauza spiritului lor versatil, a caracterului lor iritabil si nerabdator, sunt in general singurele responsabile de izolarea lor pe drept.

Uranus în Casa I
Uranus in Casa I, chiar si atunci cand planeta este bine aspectata, face ca persoana sa fie foarte originala si foarte excentrica. Pare ca-i face placere sa actioneze impotriva conventiilor si obiceiurilor, doar pentru a parea stranie. Gaseste intotdeauna un mod original de a face lucrurile, diferit de cel al lumii celeilalte, convinsa ca modurile sale de realizare si ideile sale sunt mai bune decat ale celorlalti. Daca Uranus este afectat in vreun fel, isi va apara ideile fata de toti si impotriva tuturor, exagerand. Un Uranus bine aspectat in Casa I indica, in general, toleranta fata de parerile celorlalti, un spirit de amabilitate opus sentimentelor dure, concepute de un Uranus afectat. Uranus la Ascendent indica o natura nelinistita, numeroase schimbari bruste, bune sau rele, in functie de aspecte. In orice caz, chemarea locurilor indepartate, bogate in speranta, fara incetare prezente in ochii spiritului, face ca Uranienii sa fie mereu gata de a deveni pionierii noilor actiuni, noilor cauze, din simplul fapt ca exista sansa de a trai aventura - chiar si riscul.

Uranus în careu cu Mercur (3°05)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Uranus în careu cu Marte (6°41)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Balanță
Neptun in Balanta, bine aspectat, da un temperament muzical, poetic, artistic si indica o uniune de o natura inalt spirituala care va asigura fericirea persoanei. Neptun afectat in Balanta anunta o tendinta spre relatii clandestine, ilegale, neregulate, fie din partea persoanei in cauza, fie din cea a partenerului, in functie de natura aspectelor lui Neptun. Subiectul va fi slab de caracter, superemotiv, ceea ce va aduce, pe drept cuvant, animozitatea anturajului sau apropiat.

Neptun în Casa V
Neptun in Casa a V-a, puternic si bine aspectat prevesteste logodna fericita, de o natura inalt spirituala; succese ca profesor de subiecte mistice; castiguri prin plasamente in afaceri dominate de Neptun, acolo unde elementul lichid apare, cum ar fi sporturile acvatice, etc.

Neptun în careu cu Luna (1°28)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Neptun în opoziție cu Venus (6°39)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Neptun în opoziție cu Marte (6°40)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Leu
Aici a fost Pluton intre 1939 si 1958. Pozitia stimuleaza conflictele de orgoliu sitendintele de impunere a autoritatii pe baza unei superioritati mai mult sau maiputin reale, prin cultivarea vointei de a invinge in orice conditii. Perioada corespundemarii confruntari din Al Doilea Razboi Mondial si apoi inceputului Razboiului Rece. Indica legaturi sentimentale cu final trist, lipsa copiilor sau posibilitatea de a-i pierde in copilarie, mare incredere in sine, mare simt al proprietatii asupra ideilor si sferelor de influenta, tendinta de a se simti ca un rege, respect pentru guvern si autoritate.

Pluton în Casa III
Indica un mental activ, inclinat spre cercetare, un spirit de observatie deosebit; atractie pentru calatorii, ocultism si mister. Subject al unor gelozii puternice in familie, tendinta spre cinism, o fire foarte senzitiva, intuind mereu ce gandeste cel din fata sa si avand un limbaj mult prea expresiv uneori.

Pluton în trigon cu Venus (7°34)
Indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romantism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Pluton în trigon cu Marte (5°44)
Indica o fire ambitioasa, capabila de mari realizari; incredere in sine, punere in valoare a energiilor fizice si mentale intr-un mod armonios, magnetism, capacitati subtile si sansa de a dezvolta cunoasterea in domeniul spiritual.

Nodul Nord

Nodul Nord în Pești
In viata anterioara si-a dezvoltat capacitatea intelectuala ajungand la o gandire practica si logica, s-a interesat de subiecte rationale incercand sa gaseasca explicatii pentru tot ce exista. In aceasta viata trebuie sa se deschida intuitiei si sensibilitatii, sa acorde mai multa importanta intamplarilor si lucrurilor inexplicabile.

Nodul Nord în Casa X
In viata anterioara nativul a avut probleme relationale cu familia sa, fiind nerecunoscator. In aceasta viata el trebuie sa stabileasca bune relatii cu cei apropiati. Va trebui sa invete sa se maturizeze si sa actioneze in afara dizarmoniei familiale, pentru a-si capata simtul demnitatii.

Nodul Nord în conjuncție cu Soarele (7°15)
Nativul trebuie sa se exprime si sa se afirme, sa-si manifeste spiritul de initiativa si puterea de creatie, pentru a dobandi succes, recunoasterea posibilitatilor sale, cu curaj si incredere in capacitatea sa de a oferi celorlalti ceea ce le poate lumina viata si ii poate ajuta sa se bucure de ceea ce exista in planul fizic. Trebuie sa iasa la lumina intr-un fel sau altul, ca sa dea lumii tot ce are mai bun in el.

Nodul Nord în trigon cu Luna (1°42)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Lilith

Lilith în Gemeni
Relatia este trecuta prin filtrul mintii si al gandirii, trairea afectiva fiind neglijata. Dragostea este manifestata in mod declarativ.

Lilith în Casa XII
Nativul are o viata erotica duplicitara, ascunsa. Exista tendinta de izolare, datorita educatiei rigide primite.

Lilith în sextil cu Marte (3°11)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Capricorn
Nativul doreste sa realizeze cercetarea sa printr-o reusita sociala sau putere. El cauta stima altuia. Tipul evoluat gandeste ca fiecare trebuie sa-si gaseasca propria cale. Tipul mai putin evoluat gandeste ca propria cercetare este exemplara.

Chiron în Casa VII
Nativul cauta intalniri si uniuni. Are nevoie de dreptate si de egalitate. Toate relatiile sale reprezinta tot atatea lectii. Cercetarea sa se realizeaza, in general, prin colaborare.

Chiron în careu cu Mercur (0°00)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Junon

Junon în Săgetător
Nativul va cauta un sot optimist, de viata, evoluat spiritual si cu care sa impartaseasca o cercetare, studiu sau sa faca calatorii.

Junon în Casa VI
Nativul este sedus de simtul datoriei si de responsabilitatile partenerului lui. Ii place sa lucreze cu el.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8421]
Carmen Electra [3022]
Carol I Rege al României [3780]
Miranda Kerr [2939]

Mâine

Elisabeta II [4708]
Iggy Pop [2558]
James McAvoy [4650]

Articole

Quiz

Ce element este majoritar în sufletul tău?