Yoko Ono


18 februarie 1933 20:30 (GMT+9) 35°42’N 139°42’E
Tokyo, Japonia

Înălțime 157 cm
Zodiac european Vărsător
Zodiac chinezesc Cocoș de Apă
Zodiac aztec Ploaie
Zodiac arboricol Cedru
Zodiac egiptean Geb
Zodiac floral Trandafir
Zodiac indian Apă
Zodiac grecesc Harpie
Temperament sanguin-flegmatic
Număr destin 9
Număr psihic 9

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Yoko Ono Lennon (n. 18 februarie 1933) este o artistă și muziciană japonezo-americană. Este cunoscută pentru lucrările sale de avangardă dar mai ales pentru mariajul ei cu John Lennon.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Balanță
Inteligenta este imaginativa si aluneca adesea spre iluzie. Are o tendinta puternica de a tinde catre altul si de a nu putea trai singur in viata, sub nici o forma. Este o fire schimbatoare, se adapteaza usor la toate schimbarile. Cand are dificultati, isi revine destul de repede si se apuca iute sa dreaga pierderile suferite. Nativul este guraliv, dualist, diplomat si un bun negociator. Poate prezenta o problema de pe doua pozitii opuse, cu argumente bine justificate. Are un inalt spirit al justitiei si corectitudinii, respect pentru lege si autoritate.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Scorpion
Succesul financiar va veni dintr-o munca in legatura cu moartea (maestru de funeralii, autopsier, constructor de monumente funerare etc) ori gratie unei mosteniri.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Săgetător
Va studia multa vreme, va fi erudit. Foarte inteligent, un spirit deschis si independent, va avea legaturi cu tari straine. Inteligenta fertila.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Capricorn
Dupa ce va munci toata viata ca sa-si atinga telurile si in final va reusi, va dori sa se retraga in pace si liniste, resorbit intr-o perfecta contemplatie, inchis in propria natura. Va gestiona banii cu mare grija. Va fi pus sa administreze proprietati.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Vărsător
Nu-i place rutina si banalul. Este romantic, plin de fantezie si imaginatie. El este prietenul pe care se poate conta.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Pești
Va lucra in comert. Punct vulnerabil: rinichii.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Berbec
Dragoste la prima vedere, casatorie pripita. Nu va dori sa-si schimbe obiceiurile, deci neintelegerile familiale sunt previzibile.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Taur
Batranete fericita, moarte naturala. Mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Gemeni
Ii place studiul, este deschis pentru tot ce este nou, accepta si isi recunoaste erorile, evolueaza totdeauna in sens pozitiv. Ii plac calatoriile, descoperirile, sa intalneasca oameni noi.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Rac
Ii place contactul cu publicul, cu multimile. Profesie care presupune intalniri cu multa lume. Succesul profesional vine gratie simtului datoriei.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Leu
Prietenii sunt ajutati cu bunavointa, dar si putine avantaje. Capacitate de a participa la viata comunitatii, generozitate, posibile tensiuni din cauza unor interese ascunse.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Fecioară
Lucreaza intr-un laborator de cercetari.


Soarele

Soarele în Vărsător
Aceasta este o combinatie intre influentele Soarelui, ale lui Uranus si ale Casei a XI-a care da persoanei o percepere intuitiva a naturii lucrurilor, o pune in contact cu fortele si ideile regatelor spirituale, o incita, atunci cand se prezinta ocazia, sa se ralieze noilor culte mai avansate sau sa adopte noile metode curative ca Naturismul, Electroterapia, Astroterapia, Psihoterapia etc. si sa-l atraga spre cercetari stiintifice sau spre religii ultraintelectuale. Aceasta pozitie da multa popularitate si aduce prieteni din cei capabili de a-i face servicii si a-l ajuta sa-si realizeze ambitiile.

Soarele în Casa V
Casa a V-a guverneaza iubirile, copiii, placerile, educatia si imaginea publica. Cand Soarele se afla aici, favorizeaza toate acestea, mai putin copiii. Prezice favoruri pe langa sexul opus, bucurie deplina de viata, succes ca instructor, pulicist sau editor; dar, lucru straniu, desi Soarele guerneaza inima din care se nasc copiii, pozitia sa in Casa a V-a este putin propice obtinerii acestora, mai ales daca a cincea zodie, zodia de foc a Leului, este pe varful casei, caci atunci intensa caldura pasionala pare sa arda samanta umana inainte ca ea sa fi avut timp sa germineze. Aceasta tendinta este modificata intr-o anumita masura cand un semn de apa se gaseste pe varful Casei a V-a. Totusi, atunci cand unul dintre soti are Soarele in Casa a V-a, copiii nu sunt niciodata numerosi.

Soarele în careu cu Chiron (5°38)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Luna

Luna în Săgetător
Luna in Sagetator face ca persoana sa fie alerta si activa, o face sa adore mersul pe jos, plimbarile cu calul sau orice alta forma de exercitiu fizic; da o natura vagabonda, placerea de calatorii in strainatate, iubirea de animale, mai ales de cai si caini; o inclinatie vie pentru studiul religiei, dreptului, filosofiei sau stiintelor oculte. Intotdeauna intr-o buna dispozitie, optimist si vesel, subiectul este un partener ideal, cu conditia ca Luna sa nu fie afectata: pozitia sa in Sagetator conduce atunci la indolenta si la excese.

Luna în Casa III
Luna in Casa a III-a indica gustul spre studiu, o imaginatie vie si fertila, o inclinatie spre ocupatii intelectuale, mai ales daca acestea nu cer continuitate, de exemplu reportajul si redactarea in ziare unde trebuie sa fii in alerta pentru a aduna vestile si sa ratacesti ici si colo pentru a le aduna. Acestor persoane le plac lucrurile concrete; daca Luna este intarita de aspecte bune ale lui Mercur, persoanele pot ajunge la o pozitie inalta.

Luna în careu cu Mercur (3°14)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Luna în sextil cu Venus (2°39)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Luna în careu cu Marte (3°59)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Luna în sextil cu Saturn (1°23)
Indica o persoana demna de incredere, modestie, spirit practic, capacitate de a ocupa pozitii de raspundere, prudenta, diplomatie, tact, abilitate executiva, rabdare, economie, sanatate buna, stapanire de sine. Nativul poate sa-i influenteze pe cei din jur, este abil, increzator in propriile forte de respectul public.

Luna în careu cu Neptun (2°03)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Luna în careu cu Nodul Nord (3°19)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Luna în opoziție cu Lilith (0°18)
Indica refuzul mamei si a tot ce vine din partea ei, conflict cu mama, imaginatie bolnavicioasa, impulsul de a marturisi totul, simt exagerat al vinovatiei si nevoia de a se pedepsi. In tema masculina indica lipsa modelului inconstient al femeii iubite, castrare psihica datorata mamei sau autocastrare pentru femei in general, teama bolnavicioasa de femei, mergand de la misoginie pana la impotenta si tendinte homosexuale. Imagine materna negativa, blocaj afectiv, gelozie, rivalitate, fantasme, probleme cu femeile. Tendinta de a-si reprima sensibilitatea, intuitia si imaginatia.

Mercur

Mercur în Pești
Mercur in Pesti, semn ocult de apa, doteaza subiectul cu o anumita capacitate psihica care nu este atat intuitie, cat imaginatie. Isi imagineaza sau crede ca un lucru trebuie sa fie astfel si, fapt uimitor, cel mai adesea, este asa; dar aceasta capacitate este periculoasa caci duce spre mediumnitate, daca Mercur este afectat sau daca Neptun, octava superioara a lui Mercur, se gaseste in Casa a XII-a. Daca Mercur este afectat de catre Saturn, in Pesti, predispune persoana la melancolie, mereu nelinistita, certareata; dar in general persoanele care au Mercur in Pesti au un caracter amabil, binevoitor. Este si un bun indiciu de succes ca si chimist, dietetician sau igienist.

Mercur în Casa V
Mercur in Casa a V-a concentreaza intelectul pe educatie, amuzamente, flirturi si copii. Daca Mercur este bine dispus, are aspecte bune cu Saturn si cu Jupiter, da profunzime inteligentei, asigura succesul in intreprinderi, avand legatura cu educatia, publicatiile, distractiile publice. Aspecte bune ale lui Marte sau ale lui Venus, dau succese in dragoste, dar aspecte adverse fac persoana rea (cruda), inconstanta in afectiunile sale; predispusa la a se nelinisti pentru chestiunile ce privesc copiii sai; superficiala ca invatatoare (educatoare, institutoare). Totusi, un aspect bun venind de la Soare, conjunctie sau paralela, este un excelent indiciu de succes intr-o slujba guvernamentala sau intr-o capacitate pedagogica.

Mercur în careu cu Luna (3°14)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Mercur în opoziție cu Marte (7°14)
Indica o fire iritabila, hipercritica, vesnic nemultumita, avand tendinte spre cinism si sarcasm. Individul este egoist si capabil de duritate si exprimari violente, avand tendinta de a trage concluzii pripite, bazate pe date partiale. Este capabil sa calomnieze si sa minta pentru a-si atinge scopurile, provocand, prin acte necugetate, multe necazuri celor din jur. Are un curaj inconstient, este atras de aventura, putand ajunge foarte usor la stari de surmenaj si uzura fizica. Va suferi din cauza actiunilor sale necugetate, si uneori inutile. Poate avea necazuri cu sanatatea - posibile operatii chirurgicale, sau depresiuni mentale si disfunctionatitati psihice grave.

Mercur în opoziție cu Neptun (1°11)
Indica o imaginate vie, o fire nervoasa, foarte sensibila si usor de ranit, tentata sa traga concluzii eronate. Persoana este naiva, credula, dezordonata, usor de manipulat, posedand o memorie slaba, tendinta spre simulare si frauda, neglijenta si indolenta, tendinte spre dezechilibru nervos si mental si spre o stare de somnolenta si apatie, avand parte, ca atare, de multe deceptii si obsesii.

Mercur în conjuncție cu Nodul Nord (0°05)
Nativul dispune de aptitudini pentru comunicare si ocupatii legate de comunicatii, publicatii, transmiterea informatiilor si cunostintelor, ca si pentru domenii in care se transfera obiecte: transporturi, comert, calatorii. Sensul vietii sale este legat de valorificarea acestor aptitudini.

Mercur în careu cu Lilith (2°56)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Venus

Venus în Vărsător
Venus in Varsator indica un amestec din calitatile lui Uranus: independenta, nerabdare sub restrictie, dispret fata de conventiile sociale, dorinta de originalitate, sinceritate intransingenta inflexibila, intuitie, adaugate atributelor lui Venus, ceea ce da ca rezultat persoane care refuza sa se supuna regulilor societatii in ceea ce priveste afacerile lor de dragoste si care isi urmeaza inclinatiile inimii, fara a le pasa de ceea ce pot spune sau gandi ceilalti. Cred cu tarie in teoria sufletelor-surori, afinitatilor etc. si sunt capabile sa actioneze intr-un mod atat de neprevazut, cu o atata bruschete incat nu pot prevedea nici ele ce vor putea spune sau face la un moment dat. Dar, in acelasi timp, sunt atat de iubitoare, atat de sincere in convingerile lor, incat prietenii nu ii abandoneaza niciodata; si, oricare ar fi succesele la care pot ajunge, vor fi in general datorate eforturilor acestor prieteni care le ajuta sa-si realizeze sperantele, dorintele si aspiratiile lor.

Venus în Casa V
Venus in Casa a V-a face persoana extrem de afectuoasa si din aceasta rezulta numeroase iubiri care isi vor urma toate cursul fara prea multe piedici. Uniunea va fi fecunda in copii amabili si iubitori. Este o pozitie favorabila pentru persoanele aflate in raport cu institutiile de educatie, cu titlu de profesor si celelalte grade. Este si un bun aspect pentru cei care se ocupa de publicatii literare sau care speculeaza pe stocuri sau alte bunuri de acelasi fel.

Venus în sextil cu Luna (2°39)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Venus în conjuncție cu Saturn (4°02)
Indica frustrare, predispozitie pentru a fi inselat, autocenzura in exprimarea sentimentelor, amanarea manifestarii lor pana in a doua jumatate a vietii, atractie fata de persoane mai in varsta, fire geloasa, blocaje si dificultati emotionale.

Venus în trigon cu Lilith (2°57)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Marte

Marte este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Marte în Fecioară
Marte in Fecioara, in aspectele bune, da o fire ambitioasa, o inteligenta treaza, capabila de a prinde o idee si de a o analiza pana la capat. Fortifica calitatile mentale si le da o turnura specifica, cu simtul aplicativ al acestor capacitati, fie spre o munca stiintifica, fie spre afaceri. Persoanele cu acest aspect sunt energice, intreprinzatoare; finetea si vivacitatea inteligentei lor le asigura succesul si avansarea in meseriile aflate in raport cu bolnavii, asa ca cele de infirmieri, doctori, chimisti, igienisti, dieteticieni, etc. Daca persoanele care au Marte in Fecioara, se afla ele insele sub imperiul bolii, aceasta pozitie le va da posibilitatea de a-si reface repede forttele si le face mai putin predispuse bolilor cronice, cum se intampla adesea nativilor din Fecioara. Marte afectat in Fecioara, predispune mentalul la neliniste, la iritare si da o tendinta in a trece prin sita de nenumarate ori necazuri pur imaginare. Oricare ar fi munca sau locul in care acesti oameni lucreaza, isi critica intotdeauna camarazii sau patronii, sunt nemultumiti de tot ceea ce este legat de munca lor, au o fire putin cinstita, nu li se poate incredinta nici un post de responsabilitate. Aceasta pozitie predispune la lacomie si, in consecinta, la probleme intestinale.

Marte în Casa XII
Marte in Casa a XII-a, atunci cand este in bun aspect, poate aduce subiectului beneficiul tuturor lucrurilor semnificate de catre aceasta casa: spitale, inchisori, institutii de binefacere, fie ca e gardian, fie ca e chirurg; ca administrator al unei proprietati sau ca agent al politiei secrete. Cu Marte afectat in Casa a XII-a, persoana va fi predispusa la a suferi necazuri, neplaceri si vicisitudii toata viata. Va fi expusa dusmaniilor anturajului sau, va putea fi inchisa in inchisoare sau intr-un azil de alienati. Daca Racul sau Pestii se gasesc pe cuspida Casei a XII-a, Marte va conduce la betie sau la risipire. Daca Scorpionul se afla pe cuspida, vitalitatea va fi distrusa de abuzul de placeri senzuale sau de onanism. In amandoua cazurile, Marte afectat in Casa XII-a da un declasat, doar daca alte configuratii in horoscop nu rascumpara aceasta pozitie.

Marte în careu cu Luna (3°59)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Marte în opoziție cu Mercur (7°14)
Indica o fire iritabila, hipercritica, vesnic nemultumita, avand tendinte spre cinism si sarcasm. Individul este egoist si capabil de duritate si exprimari violente, avand tendinta de a trage concluzii pripite, bazate pe date partiale. Este capabil sa calomnieze si sa minta pentru a-si atinge scopurile, provocand, prin acte necugetate, multe necazuri celor din jur. Are un curaj inconstient, este atras de aventura, putand ajunge foarte usor la stari de surmenaj si uzura fizica. Va suferi din cauza actiunilor sale necugetate, si uneori inutile. Poate avea necazuri cu sanatatea - posibile operatii chirurgicale, sau depresiuni mentale si disfunctionatitati psihice grave.

Marte în conjuncție cu Jupiter (5°34)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Marte în conjuncție cu Neptun (6°02)
Indica o fire egocentrista, ingamfare, indulgenta fata de propriile defecte, tendinte vicioase, mania persecutiei, fire visatoare, haotica, patima pentru jocurile de noroc. Pericol de accident si de scandaluri care pot strica reputatia.

Marte în opoziție cu Nodul Nord (7°19)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Marte în careu cu Lilith (4°17)
Predispune la vointa slaba, o capacitate de a intra in situatii dramatice sau in relatii fatale, distructive. Poate determina reactii agresive fata de sexul masculin, incapacitatea de a exprima sau de a accepta virilitatea la nivel sexual. Nativul trebuie sa-si depaseasca propriile resentimente si rani pentru a putea dobandi, prin echilibrul sau psihic, toata energia necesara unei activitati creatoare. Agresivitate puternica, defulare prin sport, razboi. Refuz al virilitatii, mare violenta exercitata sau suportata (uneori crima), impulsivitate. Pentru o femeie: teama de barbati sau autoritarism ce inspira teama barbatilor. Operatii chirurgicale, crime pasionale, divort, femeie senzuala, uneori homosexualitate.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Fecioară
Jupiter in Fecioara da o natura prudenta, analitica si practica avand capacitatea, aproape de neinvins de a sti sa discearna realitatea de aparenta, adevarul de eroare si sa ajunga la fapte. Aceste persoane nu vor putea, e adevarat, sa descopere secretele prin metode clandestine ca Saturn in Capricorn, care da detectivul ideal, ci daca un judecator are Jupiter in Fecioara, nimeni nu va fi destul de abil in a-i ascunde adevarul. Un Jupiter, bine aspectat in acest semn, este o marca de succes in ceea ce priveste servitorii care-i vor fi loiali si fideli, intotdeauna gata sa execute ordinele stapanilor lor: prevesteste de asemenea prosperitatea in afaceri sau in profesie. Dar Jupiter afectat in Fecioara face ca persoana sa fie cinica, critica, neincrezatoare fata de toti si, din aceasta, expusa la pierderi prin angajatii si servitorii sai: anunta insuccesul in afaceri si o mare dificultate de a pastra un loc; in orice caz conditia sa va fi una din cele inferioare.

Jupiter în Casa XII
Jupiter in Casa a XII-a, atunci cand este bine aspectat, da castiguri si succese prin ocupatii intr-un loc de retragere (recluziune) relativa; de exemplu lucrari de laborator, functie administrativa in spitale, azile, intr-un ordin de fraternitate avand ca obiect ingrijirea bolnavilor sau studiul practicii misticismului sau al stiintelor oculte. Daca persoanele care au pe Jupiter in aceasta pozitie sunt sarace, vor fi coplesite de binefaceri de catre oameni caritabili sau asociatii fraterne sau institutii de caritate. Daca sunt bogate, ele vor fi generoase si vor face opere de binefacere fara sa tina cont de bani. Daca au dusmani, ii vor schimba in prieteni. Jupiter afectat face ca persoana sa fie indolenta, imprevizibila astfel incat cu timpul va ajunge intr-o institutie de caritate unde isi va sfarsi zilele.

Jupiter în conjuncție cu Marte (5°34)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Saturn

Saturn în Vărsător
Saturn in Varsator, bine dispus da inclinatii filantropice, un caracter amabil si simpatic, un mod clar si deliberat de a se exprima si un spirit patrunzator in afaceri; astfel nativul isi face prieteni printre persoanele in varsta, bogate, intelectuale, in masura sa-l ajute sa se ridice pe scara sociala. Dar cand Saturn este afectat in aceasta zodie, caracterul este viclean, folosindu-se de subterfugii, gata sa se agate de ceilalti ca de o prada, seducandu-le increderea si prietenia; subiectul cade deci obligatoriu pe ultima treapta a societatii. Aceasta pozitie da si o tendinta spre boli de inima si spre varice.

Saturn în Casa IV
Saturn in Casa a IV-a, bine aspectat, prevesteste avere ca urmare a unei mosteniri si un succes crescand in plasarile de bani sau ajutor, administrarea inteleapta si prudenta de case, pamanturi, proprietati agricole sau miniere. Saturn stresat in Casa a IV-a semnifica moartea prematura a tatalui sau a mamei, discordie si necaz in familie, pierderi de proprietati si necazurile care rezulta din aceasta. Aceasta pozitie, ca este in aspecte bune sau rele, face din subiect un singuratic, mai ales in ultimii ani ai vietii.

Saturn în sextil cu Luna (1°23)
Indica o persoana demna de incredere, modestie, spirit practic, capacitate de a ocupa pozitii de raspundere, prudenta, diplomatie, tact, abilitate executiva, rabdare, economie, sanatate buna, stapanire de sine. Nativul poate sa-i influenteze pe cei din jur, este abil, increzator in propriile forte de respectul public.

Saturn în conjuncție cu Venus (4°02)
Indica frustrare, predispozitie pentru a fi inselat, autocenzura in exprimarea sentimentelor, amanarea manifestarii lor pana in a doua jumatate a vietii, atractie fata de persoane mai in varsta, fire geloasa, blocaje si dificultati emotionale.

Uranus

Uranus în Berbec
Uranus in Berbec da o fire originala, independenta, plina de energie si ambitie, ingenioasa, plina de resurse, capabila sa infrunte toate dificultatile, mai ales cele de natura mecanica sau electrica. Felul de a fi spontan si direct al acestor persoane, care totusi nu sunt rau intentionate, cauzeaza rani si resentimente in jurul lor. Rar satisfacute sa ramana in acelasi loc, ele calatoresc mult, schimbari de loc sau de situatie le sunt adesea impuse de modul lor direct de a vorbi, mentionat mai sus.

Uranus în Casa VII
Uranus in Casa a VII-a indica o casatorie romanesca, brusca si irationala; uneori o legatura libera. Adesea perechea este o persoana cu care nu s-ar fi gandit ca se va casatori niciodata daca raza lui Uranus nu ar fi constrans la casatorie sub impulsul momentului. Persoanele avand Uranus in Casa a VII-a sunt de obicei nefericite in casatorie, pentru ca partenerul, de natura uraniana spasmodica, inconstanta, independenta, revoltandu-se impotriva oricarei constrangeri, nu poate ramane fidel nici unei persoane si se lasa sedus sau antrenat in relatii clandestine ce duc la divort. Aceasta pozitie face adesea loc unui scandal public sau mortii partenerului, amandoua determinate de natura aspectelor. Persoanele care au Uranus in Casa a VII-a, ar trebui sa evite ajungerea in justitie, caci, oricat de dreapta le-ar fi cauza, vor fi contracarate si vor esua din cauza unei circumstante bruste, stranii, neprevazute, care ii va face sa-si piarda cauza. Ar trebui de asemenea, sa nu accepte o functie publica, caci oricat de oneste ar fi, ar putea fi amestecate in probleme si scandaluri in ceea ce priveste profesiunea lor. Insumand, aceasta pozitie nu este buna nici pentru relatiile de orice fel cu publicul si nici unde este implicata legea sau asocierile de orice fel.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Fecioară
Mercur, planeta intelectului, logicii si a ratiunii este exaltat in Fecioara, iar Neptun, planeta oculta, profetica, spirituala, religioasa si muzicala este octava lui Mercur; in consecinta, amestecul de calitati mercuriene si neptuniene, produs de Neptun in Fecioara, da capacitati mentale excesiv de rafinate, de inspiratie profetica, devotamentul fata de un ideal si mai inalt atunci cand Neptun este intr-o configuratie buna, caci atunci Neptun adauga caldura si simpatie racelii lui Mercur. Totusi astfel de persoane au idei stranii, mai ales in ceea ce priveste casatoria pe care o considera ca fiind pur platonica. Daca Neptun este afectat in Fecioara, le da tendinte de ipohondrie si mania de a-si descoperi tot felul de boli de care aud vorbindu-se, ceea ce le face viata mizerabila. Aceasta pozitie indica o tendinta de a deveni jucaria spiritelor-control, nu numai ca medium, ci prin obsesie directa; atunci cand aceasta calamitate a aparut, este foarte dificil sa eliberezi corpul de entitatea obsedanta.

Neptun în Casa XI
Neptun in Casa a XI-a, bine aspectat, denota o persoana dotata cu inalte aspiratii spirituale si capacitatea de a atrage la ea alte persoane de natura asemanatoare care o vor ajuta sa-si realizeze dorintele, sperantele si ambitiile. Neptun afectat in Casa a XI-a indica deceptie, tradare din partea persoanelor care, dandu-se drept prieteni, vor cauza neplaceri si pierderi. De aceea, cei care au aceasta pozitie in tema lor astrologica trebuie sa fie foarte circumspecti pe cine frecventeaza si foarte grijulii in alegerea celor pe care ii admit in intimitatea lor.

Neptun în careu cu Luna (2°03)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Neptun în opoziție cu Mercur (1°11)
Indica o imaginate vie, o fire nervoasa, foarte sensibila si usor de ranit, tentata sa traga concluzii eronate. Persoana este naiva, credula, dezordonata, usor de manipulat, posedand o memorie slaba, tendinta spre simulare si frauda, neglijenta si indolenta, tendinte spre dezechilibru nervos si mental si spre o stare de somnolenta si apatie, avand parte, ca atare, de multe deceptii si obsesii.

Neptun în conjuncție cu Marte (6°02)
Indica o fire egocentrista, ingamfare, indulgenta fata de propriile defecte, tendinte vicioase, mania persecutiei, fire visatoare, haotica, patima pentru jocurile de noroc. Pericol de accident si de scandaluri care pot strica reputatia.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Rac
Aici a fost Pluton intre 1914 si 1939. Pozitia stimuleaza transformarile profundeprin crize emotionale si prin reconsiderarea traditiilor sau prin proliferareaaspectelor nationaliste. A corespuns cu primul razboi mondial, cind multe statenationale au aparut in Europa dupa dezmembrarea Imperiului Austro-Ungar, iar in Rusias-a schimbat complet sistemul, si apoi a continuat cu dezvoltarea miscarilornationaliste si dictatoriale in Germania, Italia, Spania. Indica devotament familial, atentie deosebita pentru satisfacerea partenerului, atractie deosebita pentru ocultism, intuitie, vigoare sexuala deosebita, forta creatoare, artistica, cultivarea ceremonialului, tenacitate extrema, revalorificarea traditiilor, interes si abilitate pentru magie.

Pluton în Casa X
Indica fire independenta, autoritara. Persoana sufera de complexul puterii, schimba multe ocupatii, este inclinata spre metode dictatoriale si duritate, poate avea numeroase scandaluri; posibila pierdere a reputatiei. Posibila pozitie de conducere in a doua parte a vietii.

Nodul Nord

Nodul Nord în Pești
In viata anterioara si-a dezvoltat capacitatea intelectuala ajungand la o gandire practica si logica, s-a interesat de subiecte rationale incercand sa gaseasca explicatii pentru tot ce exista. In aceasta viata trebuie sa se deschida intuitiei si sensibilitatii, sa acorde mai multa importanta intamplarilor si lucrurilor inexplicabile.

Nodul Nord în Casa V
In viata anterioara imaginatia si iventivitatea nativului au facut minuni. Pentru a-si realiza dorintele si proiectele s-a folosit de prietenii sai. In aceasta viata va avea probleme in relatiile cu prietenii, existand riscul de a fi inselat si escrocat de acestia. Trebuie sa se bazeze pe munca sa, sa dezvolte o activitate de creatie si sa realizeze ceva important prin fortele sale proprii.

Nodul Nord în careu cu Luna (3°19)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Nodul Nord în conjuncție cu Mercur (0°05)
Nativul dispune de aptitudini pentru comunicare si ocupatii legate de comunicatii, publicatii, transmiterea informatiilor si cunostintelor, ca si pentru domenii in care se transfera obiecte: transporturi, comert, calatorii. Sensul vietii sale este legat de valorificarea acestor aptitudini.

Nodul Nord în opoziție cu Marte (7°19)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Lilith

Lilith în Gemeni
Relatia este trecuta prin filtrul mintii si al gandirii, trairea afectiva fiind neglijata. Dragostea este manifestata in mod declarativ.

Lilith în Casa IX
Aventurile erotice pot fi imbracate sub o forma spirituala, gen Tantra Yoga. Poate exista vise erotice puternice, putandu-se ajunge la obsesii.

Lilith în opoziție cu Luna (0°18)
Indica refuzul mamei si a tot ce vine din partea ei, conflict cu mama, imaginatie bolnavicioasa, impulsul de a marturisi totul, simt exagerat al vinovatiei si nevoia de a se pedepsi. In tema masculina indica lipsa modelului inconstient al femeii iubite, castrare psihica datorata mamei sau autocastrare pentru femei in general, teama bolnavicioasa de femei, mergand de la misoginie pana la impotenta si tendinte homosexuale. Imagine materna negativa, blocaj afectiv, gelozie, rivalitate, fantasme, probleme cu femeile. Tendinta de a-si reprima sensibilitatea, intuitia si imaginatia.

Lilith în careu cu Mercur (2°56)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Lilith în trigon cu Venus (2°57)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Lilith în careu cu Marte (4°17)
Predispune la vointa slaba, o capacitate de a intra in situatii dramatice sau in relatii fatale, distructive. Poate determina reactii agresive fata de sexul masculin, incapacitatea de a exprima sau de a accepta virilitatea la nivel sexual. Nativul trebuie sa-si depaseasca propriile resentimente si rani pentru a putea dobandi, prin echilibrul sau psihic, toata energia necesara unei activitati creatoare. Agresivitate puternica, defulare prin sport, razboi. Refuz al virilitatii, mare violenta exercitata sau suportata (uneori crima), impulsivitate. Pentru o femeie: teama de barbati sau autoritarism ce inspira teama barbatilor. Operatii chirurgicale, crime pasionale, divort, femeie senzuala, uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Taur
Nativul va avea nevoie de siguranta materiala. El poseda un simt unic al valorilor. Va trebui sa stie ce vrea si sa actioneze in consecinta.

Chiron în Casa VIII
Individul va trebui sa invete sa-si stapaneasca instinctele de agresivitate si sexualitate excesiva. Dispune de o mare energie pe care trebuie sa o canalizeze in folosul lui. Este un cercetator rece si disciplinat.

Chiron în careu cu Soarele (5°38)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Junon

Junon în Scorpion
Nativul cauta un sot misterios, magnetic si foarte senzual. Comunicarea este foarte mentala, intima si sensibila.

Junon în Casa I
Partenerul va completa imaginea de sine. Are mult farmec.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Benedict XVI Papa [3550]
Charlie Chaplin [3566]
Selena [3171]

Mâine

Jennifer Garner [2638]
Maynard James Keenan [2903]
Victoria Beckham [3196]

Articole

Quiz

Cât de bine știi să săruți?