Oprah Winfrey


29 ianuarie 1954 4:30 (GMT-6) 33°03’N 89°35’V
Kosciusko, SUA

Înălțime 169 cm
Zodiac european Vărsător
Zodiac chinezesc Șarpe de Apă
Zodiac aztec Apă
Zodiac arboricol Chiparos
Zodiac egiptean Mut
Zodiac floral Bujor
Zodiac indian Vultur
Zodiac grecesc Centaur
Temperament sanguin-flegmatic
Număr destin 22 / 4
Număr psihic 2

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Oprah Gail Winfrey (29 ianuarie 1954) este o realizatoare de televiziune americană, cunoscută mai ales pentru serialul talk-show care îi poartă numele. În prezent, conform revistei Forbes, este cea mai bogată femeie de culoare din lume, averea personală fiindu-i cotată la 1,5 miliarde de dolari.

A întreprins ample acțiuni filantropice și este considerată una dintre cele mai influente femei din lume.

S-a născut în 1954, în Kosciusko, Mississippi, ca fiică a unor părinți adolescenți necăsătoriți, care la scurt timp s-au despărțit.

Până la 6 ani a fost crescută de bunică, ce i-a insuflat spiritul religios. Aceasta o învață încă de la trei ani să citească, astfel că încă de mică, Oprah știa pe de rost versete întregi din Biblie, fiind supranumită Micul recitator.

La 19 ani își începe cariera în mass-media la un post de radio din Nashville, dar la scurt timp devine coprezentatoarea programului de știri de la canalul WJZ-TV din Baltimore, iar apoi coprezentatoarea unui show intitulat „People are Talking”.

În 1984 se mută la Chicago, unde prezintă show-ul matinal WLS-TV', primul episod fiind difuzat la 2 ianuarie al acelui an. În mai puțin de o lună, emisiunea devine cel mai vizionat talk-show local. Ulterior, durata acestuia va fi prelungită, fiind redenumit în „Oprah Winfrey Show”. Începând cu 8 septembrie 1986 se va transforma într-o emisiune difuzată la nivel național, devenind cel mai vizionat show din istoria televiziunii.

De-a lungul anilor, Oprah a atras o audiență de peste 16 milioane de telespectatori, iar emisiunea ei primea 1 milion de dolari pentru fiecare 30 de secunde de publicitate, difuzate în timpul show-ului.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Săgetător
Este foarte corect, idealist si influentabil. Nativul poseda aproape intodeauna un puternic scrupul. Are o dubla fire: idealista si animalica in acelasi timp. Una ii va imbia catre lucruri sublime, si alta catre instinctul brutal.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Vărsător
Succesul in viata profesionala nu va putea avea loc fara ajutorul prietenilor si protectorilor. Daca va castiga sume mari de bani ii va putea pierde foarte repede daca nu va fi foarte cumpatat.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Pești
Idei schimbatoare si dezvoltat simt al umorului. Calatorii, calatorii pe mare sau un serviciu in legatura cu marea.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Berbec
Este predestinat sa aiba autoritate in familie. Stie cum sa-si asume destinul familiei, cum sa-l ia in propriile maini. Plin de energie, foarte puternic, stie cum sa iasa din esecurile ce i le aduce viata.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Taur
Va avea o casa placuta, o sotie incantatoare, copii dulci si iubitori. Seri petrecute cu dulcegarii si vorbe afectuoase: asta-i adevarata viata.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Gemeni
Bun secretar si in aceeasi masura bun reprezentant de vanzari. Punct vulnerabil: nervii, uneori si plamanii.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Gemeni
Se casatoreste de tanar si mai tarziu divorteaza. Al doilea mariaj va contine mai putina pasiune si mai multa prietenie. Frica de a ramane singur la batranete.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Leu
Control medical regulat la inima si circulatie.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Fecioară
Este devotat oricarei cauze care aduce confort sau ajuta oamenii in dificultate.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Balanță
Intampinandu-i pe toti cu bonomie inainteaza spre succesul social, profesional, in casatorie etc. Ii place viata de societate, prieteniile care il pot ajuta profesional. Uneori slujbe in legatura cu justitia, dar totdeauna in anturajul unor oameni importanti si influenti.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Scorpion
Adora dezbaterile nesfarsite cu prietenii care nu au idei asemanatoare. Discutiile pot duce la ridicarea tonului, sau chiar la violenta verbala.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Săgetător
Probleme din departare, sau cu straini, sau va emigra, exila.


Soarele

Soarele în Vărsător
Aceasta este o combinatie intre influentele Soarelui, ale lui Uranus si ale Casei a XI-a care da persoanei o percepere intuitiva a naturii lucrurilor, o pune in contact cu fortele si ideile regatelor spirituale, o incita, atunci cand se prezinta ocazia, sa se ralieze noilor culte mai avansate sau sa adopte noile metode curative ca Naturismul, Electroterapia, Astroterapia, Psihoterapia etc. si sa-l atraga spre cercetari stiintifice sau spre religii ultraintelectuale. Aceasta pozitie da multa popularitate si aduce prieteni din cei capabili de a-i face servicii si a-l ajuta sa-si realizeze ambitiile.

Soarele în Casa II
El pronosticheaza ca nativul va obtine favoruri pe langa persoane capabile sa-l ajute sa-si mareasca prosperitatea si isi va asigura cu ajutorul lor o existenta confortabila. In acelasi timp aceasta pozitie da si o tendinta spre risipire dupa cum zice si preceptul: ceea ce se castiga fara truda se cheltuie fara grija. Doar daca acest instinct nu se indreapta va aduce dificultati financiare, caci nu atat ceea ce castigam conteaza, ci ceea ce cheltuim. Vom fi saraci daca avem un venit de doua milioane si cheltuim tot doua.

Soarele în conjuncție cu Venus (0°08)
Indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste la prima vedere si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Soarele în trigon cu Jupiter (7°39)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Soarele în careu cu Saturn (0°03)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Soarele în trigon cu Lilith (2°36)
Sansa de trezire la constiinta de sine in urma depasirii unor temeri sau trairi obscure, dureroase, prin incredere si iesirea din autohipnoza negativa. Luciditate, sete de absolut, spirit analitic, sprijin secret, originalitate in creatie, magnetism. Tata autoritar. Pentru femei: atractie pentru barbatii Lilith. Transformare.

Luna

Luna în Săgetător
Luna in Sagetator face ca persoana sa fie alerta si activa, o face sa adore mersul pe jos, plimbarile cu calul sau orice alta forma de exercitiu fizic; da o natura vagabonda, placerea de calatorii in strainatate, iubirea de animale, mai ales de cai si caini; o inclinatie vie pentru studiul religiei, dreptului, filosofiei sau stiintelor oculte. Intotdeauna intr-o buna dispozitie, optimist si vesel, subiectul este un partener ideal, cu conditia ca Luna sa nu fie afectata: pozitia sa in Sagetator conduce atunci la indolenta si la excese.

Luna în Casa XI
Luna in Casa a XI, in configuratie buna, da subiectului numerosi prieteni, mai ales printre femei; dar daca este stresata, cei care vor veni la el cu masca prieteniei o vor face in speranta de a obtine de la el un profit personal.

Mercur

Mercur în Vărsător
Mercur in Varsator da calitati uraniene de originalitate si o iubire neimblanzita a libertatii spiritului. Persoanele avand Mercur in aceasta pozitie, sunt capabile de a repudia toate conventiile mondene, si de a trai in acord cu conceptiile lor ideale cele mai inalte. Nu se preocupa sa urmeze moda si se imbraca dupa gustul lor. Devin partizanele ideilor sociale cu o mie de ani inaintea stadiului actual de dezvoltare. De exemplu, teoria sufletelor-surori si afinitatilor care, in zilele noastre, cauzeaza atatea tulburari - datorate faptului ca avansarea spirituala a inovatorilor sai nu a ajuns inca in punctul de a face abstractie de sex si de a trai adevarata viata de iubire uraniana, care este pe de-a-ntregul spirituala. Ceea ce precede se aplica mai ales la Mercur in configuratie cu Uranus si persoanele descrise aici sunt produsul extrem al lui Mercur in Varsator. Toti cei care au aceasta configuratie sunt foarte intelectuali; au un ideal inalt, aspiratii nobile, iubind stiintele umaniste, dar si matematica. Sunt in general atrasi de stiintele oculte, mai ales de astrologie, caci au un talent veritabil in a descifra o tema astrologica. Sunt binevoitori, sociabili, le place sa se inconjoare de prieteni si atrag un numar mare de intelectuali in cercul lor de cunostinte. Daca Mercur este afectat, face ca persoana sa fie neloiala, gata de a-si nedreptati prietenii, sa-i critice sau chiar sa-i barfeasca.

Mercur în Casa II
Mercur in Casa a II-a anunta castiguri provenind din ocupatii mercuriene, mai ales daca persoana este platita de altcineva, caci aceasta ii va pune in evidenta capacitatile sale guvernate de Mercur ca agent, mesager, cleric, scriitor etc.

Mercur în careu cu Marte (4°25)
Indica o fire iritabila, hipercritica, vesnic nemultumita, avand tendinte spre cinism si sarcasm. Individul este egoist si capabil de duritate si exprimari violente, avand tendinta de a trage concluzii pripite, bazate pe date partiale. Este capabil sa calomnieze si sa minta pentru a-si atinge scopurile, provocand, prin acte necugetate, multe necazuri celor din jur. Are un curaj inconstient, este atras de aventura, putand ajunge foarte usor la stari de surmenaj si uzura fizica. Va suferi din cauza actiunilor sale necugetate, si uneori inutile. Poate avea necazuri cu sanatatea - posibile operatii chirurgicale, sau depresiuni mentale si disfunctionatitati psihice grave.

Mercur în trigon cu Jupiter (2°30)
Indica optimism, capacitati intelectuale, abilitate oratorica si stiintifica, inclinatie spre filozofie si spiritualitate, o fire toleranta, dar cu un usor complex de superioritate. Persoana poseda un caracter cinstit, o buna cunoastere a firii oamenilor, intuitie dezvoltata, o mare capacitate de sinteza, buna coordonare si strategie a ideilor, imaginatie vie cu aplicabilitate mare, aptitudini pentru comert sau literatura. Ii lipseste ambitia si are tendinte de automultumire. Poate fi un bun magistral sau om politic.

Mercur în trigon cu Neptun (6°54)
Indica o mare mediumnitate, spirit vizionar, calitati psihice dezvoltate, o fire rafinata, poetica, artistica, inclinata spre mila si compasiune. Nativul este atras de muzica si este un idealist, tentat de proiecte utopice, aratandu-se atras de romantism, misticism si mister. Are o mare forta magnetica, putand sa-i captiveze pe cei din jur.

Mercur în opoziție cu Pluton (4°59)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Mercur în trigon cu Lilith (7°33)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Venus

Venus în Vărsător
Venus in Varsator indica un amestec din calitatile lui Uranus: independenta, nerabdare sub restrictie, dispret fata de conventiile sociale, dorinta de originalitate, sinceritate intransingenta inflexibila, intuitie, adaugate atributelor lui Venus, ceea ce da ca rezultat persoane care refuza sa se supuna regulilor societatii in ceea ce priveste afacerile lor de dragoste si care isi urmeaza inclinatiile inimii, fara a le pasa de ceea ce pot spune sau gandi ceilalti. Cred cu tarie in teoria sufletelor-surori, afinitatilor etc. si sunt capabile sa actioneze intr-un mod atat de neprevazut, cu o atata bruschete incat nu pot prevedea nici ele ce vor putea spune sau face la un moment dat. Dar, in acelasi timp, sunt atat de iubitoare, atat de sincere in convingerile lor, incat prietenii nu ii abandoneaza niciodata; si, oricare ar fi succesele la care pot ajunge, vor fi in general datorate eforturilor acestor prieteni care le ajuta sa-si realizeze sperantele, dorintele si aspiratiile lor.

Venus în Casa II
Venus in Casa a II-a este o indicatie de succes financiar. Oamenii care o au pe Venus in aceasta Casa sunt in general indragiti de prietenii lor, care ii ajuta sa obtina pozitii lucrative. Totusi Venus in Casa a II-a are o tendinta in a face persoana risipitoare, generoasa, ceea ce o face sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Banul este in general cheltuit nebuneste pe toalete, pe podoabe, pe bijuterii pentru ea, daca e o femeie, pentru o iubire, daca e un barbat. Adesea aceasta configuratie duce la excese care submineaza sanatatea. Venus in Casa a II-a prevesteste si succesul si norocul in comertul cu lucruri guvernate de Venus, ca stofele, bijuteriile, muzica etc.

Venus în conjuncție cu Soarele (0°08)
Indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste la prima vedere si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Venus în trigon cu Jupiter (7°48)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Venus în careu cu Saturn (0°11)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Venus în trigon cu Lilith (2°44)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Marte

Marte în Scorpion
Marte in Scorpion, bine aspectat, da o inteligenta ascutita si solida, un mod brutal de a fi si indiferenta pentru sentimentele delicate ale celorlalti. In consecinta, acesti oameni se fac detestati de la prima vedere, pana ce ne vom fi obisnuit cu manierele lor si ne vom fi dat seama ca nu sunt atat de capcauni precum pareau. Sunt foarte indemanatici, foarte abili in chestiile de mecanica, cu un curaj de neimblanzit, o energie inepuizabila care ii face sa treaca toate obstacolele si sa atinga scopul propus. Sunt foarte personali si gata de a sacrifica tot ceea ce se gaseste in drumul lor; sunt excelenti ca agenti de politie, ca soldati, ca chirurgi; sunt capabili de a face fata oricarei situatii care cere o autoritate de conducere sau folosirea obiectelor transante. In nativitatea unei femei, aceasta pozitie indica ca sotul va fi capabil sa castige multi bani, dar va fi foarte cheltuitor, prea generos pentru mijloacele sale. Ea indica de asemenea posibilitatea de mostenire. Marte afectat in Scorpion, scoate la iveala cea mai rea latura a naturii pasionale a nativului; il conduce la excese sexuale sau la onanism, care ii distrug vitalitatea; este destinat mortii premature doar daca nu se corecteaza. In nativitatea unei femei, aceasta pozitie indica ca sotul isi va cheltui banii pentru propria lui placere; o nastere ar fi pentru ea un eveniment periculos. Pentru ambele sexe, Marte in Scorpion indica un caracter certaret si o limba caustica.

Marte în Casa XI
Marte in Casa a XI-a da liderii de cercuri sociale, entuziasti in urmarirea placerilor si atragand numerosi prieteni, recrutati dintre martieni si atletici. Acest aspect da energia si ardoarea pentru a realiza dorintele, sperantele si aspiratiile. Dar daca Marte este afectat in Casa a XI-a, aceste persoane vor fi susceptibile, extrem de iritabile pentru prietenii lor si, in consecinta, nepopulare si predispuse la a-si face rau lor insasi, prin dorinta lor ardenta de a-si realiza ambitiile.

Marte în careu cu Mercur (4°25)
Indica o fire iritabila, hipercritica, vesnic nemultumita, avand tendinte spre cinism si sarcasm. Individul este egoist si capabil de duritate si exprimari violente, avand tendinta de a trage concluzii pripite, bazate pe date partiale. Este capabil sa calomnieze si sa minta pentru a-si atinge scopurile, provocand, prin acte necugetate, multe necazuri celor din jur. Are un curaj inconstient, este atras de aventura, putand ajunge foarte usor la stari de surmenaj si uzura fizica. Va suferi din cauza actiunilor sale necugetate, si uneori inutile. Poate avea necazuri cu sanatatea - posibile operatii chirurgicale, sau depresiuni mentale si disfunctionatitati psihice grave.

Marte în trigon cu Uranus (3°15)
Indica un spirit original, practic, minte agera si vioaie, vointa puternica, spirit vesel, optimist, ironie si critica distructiva. Este un individ inclinat spre cercetare si spre tot ce este nou, fiind o fire stiintifica, originala, inventiva. Are o mare incredere in sine si beneficiaza de o mare energie mentala si fizica. Capacitati bioenergetice mari, dar care pot ramane nefolosite.

Marte în careu cu Pluton (0°34)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Marte în sextil cu Nodul Nord (0°21)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Marte în sextil cu Chiron (0°00)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Gemeni
Jupiter in Gemeni, in configuratie buna, da un talent literar de mana intai si daca acesta este fondat pe educatia dorita, succesul pe aceasta cale este sigur. Aceasta pozitie prevede si reusita in inventii, gustul pentru matematica si atractia ocultismului. Jupiter in Gemeni arata ca si calatoriile vor aduce in acelasi timp profit si placere. Da persoanei un caracter onorabil, maniere amabile si politicoase. Dar daca Jupiter este afectat, persoana va fi susceptibila de a suporta mari pierderi si de a fi in pericol in calatoriile pe care le va face: va scapa ca prin urechile acului. Va avea neplaceri in legatura in legatura cu religia si cu legea si dificultati cu fratii si surorile si alte rude.

Jupiter în Casa VI
Jupiter in Casa a VI-a da o sanatate buna si succes in ingrijirea si vindecarea bolnavilor; servitori fideli, respectul si stima persoanelor care vor fi in contact cu subiectul in cursul ocupatiilor sale. Dar Jupiter afectat in Casa a VI-a prezice tulburari hepatice, hipertrofia ficatului, obezitatea si alte neplaceri produse de excesele la masa.

Jupiter în trigon cu Soarele (7°39)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Jupiter în trigon cu Mercur (2°30)
Indica optimism, capacitati intelectuale, abilitate oratorica si stiintifica, inclinatie spre filozofie si spiritualitate, o fire toleranta, dar cu un usor complex de superioritate. Persoana poseda un caracter cinstit, o buna cunoastere a firii oamenilor, intuitie dezvoltata, o mare capacitate de sinteza, buna coordonare si strategie a ideilor, imaginatie vie cu aplicabilitate mare, aptitudini pentru comert sau literatura. Ii lipseste ambitia si are tendinte de automultumire. Poate fi un bun magistral sau om politic.

Jupiter în trigon cu Venus (7°48)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Saturn

Saturn în Scorpion
Saturn in Scorpion, cand este bine amplasat, da o capacitate extraordinara pentru mecanica,o mare ingeniozitate in cazurile cele mai dificile, un curaj de nestavilit si o rabdare perseverenta gratie careia sunt rezolvate problemele cele mai dificile. In consecinta, astfel de persoane devin ingineri foarte experti si pionieri de mare valoare; ei imbina focul lui Marte cu prudenta - cu prevederea lui Saturn - ceea ce ii face invincibili. Isi maresc averea prin mosteniri, prin cumpatarea lor, prin spiritul lor de economie. In plus, resursele lor pecuniare cresc dupa casatorie. O buna sanatate si o viata lunga sunt si ele indicatii ale acestui aspect. Dar daca Saturn este stresat in aceasta zodie, partenerul va fi sarac, taciturn, egoist, exigent, preocupat si susceptibil de boala. Constipatia si hemoroizii sunt cauzele fundamentale care afecteaza in acest caz nervii si organismul intreg.

Saturn în Casa X
Saturn in Casa a X-a da o natura energica, increzatoare in ea insasi, ambitioasa, cu rabdarea si perseverenta care caracterizeaza persoana destinata sa se inalte in viata prin munca proprie. Este o semnatura a propriului crez creator, culegand succesul virtutilor saturniene in esenta: tact, previziune, cinste, interes sistematic pentru afaceri. Aceasta pozitie da sefii de industrie, presedintii de banci, persoanele exersand o functie avand mari responsabilitati. Atunci cand Saturn este stresat sau slab prin zodie, va da persoanei aceeasi capacitate de a se inalta, dar va fi un adept al manevrelor clandestine, cu ajutorul metodelor abjecte sau cel putin indezirabile. Saturn in Casa a X-a aduse caderea lui Napoleon.

Saturn în careu cu Soarele (0°03)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Saturn în careu cu Venus (0°11)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Rac
Racul este un semn psihic, si, atunci cand in el se afla Uranus, indica o persoana senzitiva, acordata la vibratiile psihice si capabila de a cultiva aceste puteri, fie pentru bine, fie pentru rau, in functie de aspecte. Daca Uranus este afectat, va exista tendinta la indigestii nervoase, caci Racul guverneaza stomacul si, daca nu suntem atenti, putem sa ne asteptam la o afectiune grava a stomacului. Aceste persoane sunt expuse la a fi separate de familiile lor, adesea impotriva vointei lor; din cauza spiritului lor versatil, a caracterului lor iritabil si nerabdator, sunt in general singurele responsabile de izolarea lor pe drept.

Uranus în Casa VII
Uranus in Casa a VII-a indica o casatorie romanesca, brusca si irationala; uneori o legatura libera. Adesea perechea este o persoana cu care nu s-ar fi gandit ca se va casatori niciodata daca raza lui Uranus nu ar fi constrans la casatorie sub impulsul momentului. Persoanele avand Uranus in Casa a VII-a sunt de obicei nefericite in casatorie, pentru ca partenerul, de natura uraniana spasmodica, inconstanta, independenta, revoltandu-se impotriva oricarei constrangeri, nu poate ramane fidel nici unei persoane si se lasa sedus sau antrenat in relatii clandestine ce duc la divort. Aceasta pozitie face adesea loc unui scandal public sau mortii partenerului, amandoua determinate de natura aspectelor. Persoanele care au Uranus in Casa a VII-a, ar trebui sa evite ajungerea in justitie, caci, oricat de dreapta le-ar fi cauza, vor fi contracarate si vor esua din cauza unei circumstante bruste, stranii, neprevazute, care ii va face sa-si piarda cauza. Ar trebui de asemenea, sa nu accepte o functie publica, caci oricat de oneste ar fi, ar putea fi amestecate in probleme si scandaluri in ceea ce priveste profesiunea lor. Insumand, aceasta pozitie nu este buna nici pentru relatiile de orice fel cu publicul si nici unde este implicata legea sau asocierile de orice fel.

Uranus în trigon cu Marte (3°15)
Indica un spirit original, practic, minte agera si vioaie, vointa puternica, spirit vesel, optimist, ironie si critica distructiva. Este un individ inclinat spre cercetare si spre tot ce este nou, fiind o fire stiintifica, originala, inventiva. Are o mare incredere in sine si beneficiaza de o mare energie mentala si fizica. Capacitati bioenergetice mari, dar care pot ramane nefolosite.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Balanță
Neptun in Balanta, bine aspectat, da un temperament muzical, poetic, artistic si indica o uniune de o natura inalt spirituala care va asigura fericirea persoanei. Neptun afectat in Balanta anunta o tendinta spre relatii clandestine, ilegale, neregulate, fie din partea persoanei in cauza, fie din cea a partenerului, in functie de natura aspectelor lui Neptun. Subiectul va fi slab de caracter, superemotiv, ceea ce va aduce, pe drept cuvant, animozitatea anturajului sau apropiat.

Neptun în Casa X
Neptun in Casa a X-a, bine aspectat, semnifica inalte aspiratii ale subiectului spiritual dotat, care va putea ajunge la dirijarea afacerilor, la celebritate, la onoruri, fie in vreo societate mistica, fie ca urmare a cercetarilor stiintifice. Aceasta pozitie a lui Neptun indica si un accident, probabil pe apa a unuia dintre parintii subiectului copil fiind, in cazul unei configuratii rele; atunci cand planeta este bine aspectata, o mostenire vine adesea. Neptun in Casa a X-a in trigon cu Soarele sau cu Luna este un semn de capacitate de dezvoltare a viziunii spirituale in aceasta viata, un mare numar de clarvazatori bine cunoscuti au acest aspect. Atunci cand Neptun este afectat in Casa a X-a, indica fraude, deceptii, furturi care, cu timpul, isi vor aduce retributia lor de necazuri, de neplaceri, de scandaluri.

Neptun în trigon cu Mercur (6°54)
Indica o mare mediumnitate, spirit vizionar, calitati psihice dezvoltate, o fire rafinata, poetica, artistica, inclinata spre mila si compasiune. Nativul este atras de muzica si este un idealist, tentat de proiecte utopice, aratandu-se atras de romantism, misticism si mister. Are o mare forta magnetica, putand sa-i captiveze pe cei din jur.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Leu
Aici a fost Pluton intre 1939 si 1958. Pozitia stimuleaza conflictele de orgoliu sitendintele de impunere a autoritatii pe baza unei superioritati mai mult sau maiputin reale, prin cultivarea vointei de a invinge in orice conditii. Perioada corespundemarii confruntari din Al Doilea Razboi Mondial si apoi inceputului Razboiului Rece. Indica legaturi sentimentale cu final trist, lipsa copiilor sau posibilitatea de a-i pierde in copilarie, mare incredere in sine, mare simt al proprietatii asupra ideilor si sferelor de influenta, tendinta de a se simti ca un rege, respect pentru guvern si autoritate.

Pluton în Casa VIII
Indica un puternic instinct erotic, atractie pentru ocultism, pentru studiul fenomenelor subtile ale vietii si ale mortii. Persoana este tentata de preocupari morbide, distructive, traind crize periodice de factura diversa, fiind capabila sa-si transforme personalitatea intr-un mod radical. Posibilitate de accidente, necazuri cu legea, posibile boli rare.

Pluton în opoziție cu Mercur (4°59)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Pluton în careu cu Marte (0°34)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Nodul Nord

Nodul Nord în Capricorn
Nativul mai multe vieti la rand s-a impotrivit maturizarii sale, personalitatea sa fiind cea a "copilului vesnic" care se impotriveste duritatii vietii. Sarcina sa actuala este dobandirea responsabiliattii si a autocontrolului. I se cere maturizarea si asumarea raspunderii pentru faptele sale.

Nodul Nord în Casa I
In trecut nativul s-a sprijinit prea mult pe altii. Acum trebuie sa invete sa actioneze cu incredere de sine, sa-si corecteze spiritul justitiar spre corectarea propriilor actiuni, sa-si afirme punctul de vedere, sa-si dezvolte spiritiul de initiativa si independenta.

Nodul Nord în sextil cu Marte (0°21)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Lilith

Lilith în Balanță
Este amplificata sfera sentimentala si manifestarile poetice ale nativului, care simte o mare nevoie de a seduce.

Lilith în Casa IX
Aventurile erotice pot fi imbracate sub o forma spirituala, gen Tantra Yoga. Poate exista vise erotice puternice, putandu-se ajunge la obsesii.

Lilith în trigon cu Soarele (2°36)
Sansa de trezire la constiinta de sine in urma depasirii unor temeri sau trairi obscure, dureroase, prin incredere si iesirea din autohipnoza negativa. Luciditate, sete de absolut, spirit analitic, sprijin secret, originalitate in creatie, magnetism. Tata autoritar. Pentru femei: atractie pentru barbatii Lilith. Transformare.

Lilith în trigon cu Mercur (7°33)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Lilith în trigon cu Venus (2°44)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Chiron

Chiron în Capricorn
Nativul doreste sa realizeze cercetarea sa printr-o reusita sociala sau putere. El cauta stima altuia. Tipul evoluat gandeste ca fiecare trebuie sa-si gaseasca propria cale. Tipul mai putin evoluat gandeste ca propria cercetare este exemplara.

Chiron în Casa I
Cercetarea nativului este principala sa motivatie. Tipul de nativ mai evoluat este un ghid bun, cu un spirit foarte deschis. El poate deveni un vindecator, un om de spirit, un indrumator, un instructor, iar uneori un Guru.

Chiron în sextil cu Marte (0°00)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Junon

Junon în Leu
Nativul cauta un partener stralucitor, creator, artist si generos. Concepe casatoria ca pe un fel de flirt si aventura.

Junon în Casa VIII
Nativul va fi sedus de un partener senzual, cu un puternic magnetism si posedand un farmec plin de mister.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2748]
James Franco [2737]
Kate Hudson [2587]

Mâine

Adolf Hitler [8396]
Carmen Electra [3005]
Carol I Rege al României [3763]
Miranda Kerr [2921]

Articole

Quiz

Ești drăguță sau fierbinte?