Rihanna


20 februarie 1988 12:00 (GMT-4) 13°06’N 59°37’V
Bridgetown, Barbados

Înălțime 173 cm
Zodiac european Pești
Zodiac chinezesc Dragon de Pământ
Zodiac aztec Apă
Zodiac arboricol Pin
Zodiac egiptean Geb
Zodiac floral Bujor
Zodiac indian Perlă
Zodiac grecesc Harpie
Temperament sanguin-coleric
Număr destin 3
Număr psihic 2

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Robyn Rihanna Fenty s-a născut la data de 20 februarie 1988 în parohia Saint Michael din Barbados şi este primul copil al familiei sale, având doi fraţi mai mici, Rorrey şi Rajad Fenty. Tatăl său, cu ascendenţi irlandezi şi barbadieni, Ronald, este paznicul unui depozit, iar mama sa, Monica este o contabilă cu origini guianeze. Rihanna a început să cânte la vârsta de şapte ani, avându-le ca surse de inspiraţie pe Alicia Keys şi Beyonce Knowles.

Copilăria interpretei a fost afectată de mariajul nefericit al părinţilor săi, care au divorţat când ea avea paisprezece ani, dar şi de faptul că tatăl său era dependent de droguri. Rihanna a urmat cursurile Şcolii Memoriale Charles F. Broome în gimnaziu, iar mai târziu Şcoala Combermere, unde a format un grup muzical alături de două dintre colegele sale. In adolescenţă ea s-a înrolat într-un program militar, care organiza antrenamente alături de militarii din Barbados, cântăreaţa Shontelle fiindu-i instructor.

După ce a semnat contractul cu Def Jam, Rihanna a început să înregistreze diverse cântece pentru albumul său de debut, a cărui producţie a durat trei luni. Discul conţine compoziţii de Evan Rogers, Carl Sturken, Stargate şi Trackmasters. Primul disc single al interpretei, intitulat „Pon de Replay”, a fost lansat pe 22 august, 2005, iar la scurt timp a devenit un hit în S.U.A., câştigând poziţia secundă în ierarhia Billboard Hot 100.

Una dintre cele mai puternice influenţe asupra Rihannei a avut-o cântăreaţa Mariah Carey, pe care interpreta o admiră încă din copilărie. Într-un interviu ea a declarat: „O admir ca şi artist, iar faptul că i-am făcut concurenţă în clasamente a fost unul dintre momentele pe care nu le voi uita niciodată.” De asemenea, Rihanna a numit-o pe Beyoncé Knowles, despre care a spus că a avut o influenţă puternică asupra sa încă din adolescenţă, când o vedea la televizor cântând împreună cu grupul Destiny's Child. Printre celelalte influenţe muzicale se numără Bob Marley, Alicia Keys, Whitney Houston, Michael Jackson, Celine Dion, Brandy Norwood şi Gwen Stefani. Fiind născută în Barbados, Rihanna a fost influenţată şi de muzica tradiţională barbadiană, iar prietena sa, Fefe Dobson, i-a fost idol în adolescenţă.

Într-un interviu, Rihanna a declarat că în copilărie a crescut ascultând muzică reggae, iar în momentul în care s-a mutat în Statele Unite a fost expusă unor stiluri muzicale diferite şi unor noi influenţe. Cântăreaţa americană Madonna a influenţat-o pe Rihanna, aceasta din urmă declarând că admiră abilitatea Madonnei de a se reinventa. De asemenea, Rihanna a avut-o ca idol pe Janet Jackson, la adresa căreia a declarat: „Ea este atât de vibrantă, emană atâta energie. Am văzut-o pe scenă, loc unde poate să stea douăzeci de minute, iar întreg publicul să îi rostească numele. Nu poţi să nu o iubeşti pe Janet.”

Cea de-a şaizeci şi cincea ediţie a cărţii Contemporary Black Biography o numea pe Rihanna „una dintre puţinele dive ale muzicii rhythm and blues (R&B) care provin din zona Caraibelor.” Fiind considerată a fi o „senzaţie internaţională”, interpreta este recunoscută pentru faptul că promovează muzica R&B, fiind influenţată de ritmurile reggae şi dancehall. Jurnalistul publicaţiei Antrim Times, Peter Coulter, spunea că „ [Rihanna] are o voce impresionantă, pe care o arată pe parcursul interpretărilor acustice, însă mai trebuie să lucreze la stabilirea unei legături între ea şi public.”Odată cu debutul său, recenzorii au numit-o „regina muzicii bubblegum”, iar cântecele sale erau încadrate în categoria teen pop. Odată cu lansarea albumului Good Girl Gone Bad, recenzorul Larry Meyler aprecia schimbarea de stil a Rihannei şi sesiza faptul că interpreta a renunţat la atitudinea tinerească abordată anterior.

După participarea sa de la Ottawa Bluesfest din anul 2006, jurnalistul Denis Armstrong denumea recitalul Rihannei „o fantezie coregrafică asemănătoare celor produse de Disney.” După ce interpreta şi-a schimbat înfăţişarea, purtând costumaţii din piele, ea a început să fie comparată tot mai des cu Janet Jackson.Într-o recenzie făcută de David Sinclair, constumaţiile interpretei erau descrise astfel: „[Costumaţiile] par a fi o versiune a modei adoptate de Ann Summer, evidente fiind tocurile înalte şi puţinele bucăţi de latex.” Pe de altă parte, jurnalistul Stuart Derdeyn spunea că „Rihanna dispune de întreaga haute couture B&D, însă este clar din toate punctele de vedere că interpreta are mult de lucru pentru a deveni noua Janet Jackon.”


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Gemeni
Este foarte sociabil, comunicativ, adaptabil, abil, inclinat spre teorie si abstract. Vrea sa stie totul, dar ii lipseste perseverenta de a termina cercetarea. Se fereste sa ofenseze pe cineva, chiar daca este provocat. Nu trebuie subestimat deoarece este destul de abil in a folosi metode inteligente pentru a-si atinge scopurile.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Rac
Succesul financiar poate intarzia, poate veni din sfera comertului.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Rac
Singurele calatorii pe care va dori sa le faca vor fi vizitarea familiei si prietenilor. Familia si persoana iubita sunt foarte importanti pentru el, acestia pot conta totdeauna pe el cand vor avea dificultati sau necazuri.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Leu
Conduce viata familiei ca pe o afacere, riguros si autoritar. Este atras spre organizatii.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Balanță
Este delicat si plin de bune maniere, cu gust pentru lux, prietenii lui deasemenea, fini si cu slujbe foarte bune. Doreste sa se casatoreasca (si nu numai sa traiasca cu partenerul).

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Scorpion
Ii plac profesiunile riscante. Punct vulnerabil: zona organelor genitale.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Săgetător
Casatorie in strainatate, casatorie cu un strain sau casatorie cu un strain in strainatate.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Capricorn
Risc de izolare spirituala, de pagube economice, de moarte in familie. Dinamism scazut in fata infruntarii cu fapte negative. Gelozie si respingere din cauza unor probleme legate de proprietate. Indepartare si raceala in fata ideii de moarte. Moarte naturala la o varsta foarte inaintata. Mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Capricorn
Respecta religia in care s-a nascut, statornic in credinta. Ii place justitia si loialitatea.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Vărsător
Succes la invatat. Ii plac intalnirile cu ceilalti, pentru a vorbi si a explica.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Berbec
Ii place sa fie inconjurat de prieteni vigurosi, solizi, spirituali.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Taur
Dificultatile sunt privite cu calm. Simt puternic al proprietatii, sprijinire pe lucruri. Risc de a renunta si subaprecia placerea existentei. Resemnare exagerata in fata adversitatilor.


Soarele

Soarele în Pești
Aceasta pozitie da o natura prietena cu retragerea si favorizeaza ocupatiile la adapost de privirile publicului, in inchisori, spitale, institutiile de caritate etc. Daca persoana va merita ura cuiva, va fi disculpata, desi i s-ar putea murdari reputatia. Cei care au Soarele in Pesti au o puternica tendinta spre psihism, mediumnitate si ocultism in general.

Soarele în Casa X
Este unul dintre indicii cei mai siguri ai unui succes general in viata. Soarele in Casa a X-a acorda favoarea de a fi printre persoanele cele mai inalte pe scara sociala si procura situatii de incredere si responsabilitate. Subiectul este foarte respectat de anturajul sau si adesea onorat de a fi ales intr-un post public. Putem fi siguri ca va fi demn de increderea ce i se acorda.

Soarele în sextil cu Saturn (0°41)
Indica o fire rabdatoare. Nativul este capabil, abil, serios, acumuleaza metodic, se adapteaza la conditii dificile. Are o vitalitate si o vointa puternica, perseverenta, simt politic; este un bun organizator, cunoscand onoruri spre finalul vietii. E atras de filozofie si stiinte spirituale, de statistica si acumulare de date enciclopedice.

Soarele în sextil cu Uranus (1°01)
Indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Luna

Luna în Berbec
Luna in Berbec da subiectului un spirit independent al carui scop este de a-si croi un drum in viata cu orice pret; se supara rapid pe cei care se amesteca in afacerile sale; e ambitios si agresiv, ii lipseste prevederea ceea ce il va face sa suporte multe esecuri. Totusi, aceasta pozitie da un curaj hotarat si dificil de invins. Cand o astfel de persoana a fost infranta pe o latura, incearca imediat o alta aventura; persistenta sa o puna in valoare si ii asigura un succes final, doar daca Luna nu este afectata. In acest caz este predispusa sa alerge de la o ocupatie la alta fara a-si da timp sa incerce serios sa reuseasca intr-una sau in alta.

Luna în Casa XI
Luna in Casa a XI, in configuratie buna, da subiectului numerosi prieteni, mai ales printre femei; dar daca este stresata, cei care vor veni la el cu masca prieteniei o vor face in speranta de a obtine de la el un profit personal.

Luna în sextil cu Mercur (0°13)
Indica inteligenta, caracter sociabil, mult bun simt. Persoana are o fire sociabila, fermecatoare, blandete in manifestari, aspect ingrijit si chiar elegant. Ocupatie rentabila, avand multe avantaje si oportunitati. Inspiratie si intuitie in comunicare, relatii bune cu ceilalti, o mare forta de adaptabilitate si improvizatie.

Luna în conjuncție cu Venus (0°04)
Indica un temperament senzual, bland, afectuos si placut, inclinatie spre lux si spre a-si ingriji aspectul exterior, caruia ii dedica mult timp. Posibilitati de succes si castig financiar, desi profesia va fi modesta. Casnicie fericita, inclinatie spre rafinament, popularitate si prietenii feminine, relatii cu femei frumoase, artiste si celebre.

Luna în careu cu Neptun (3°31)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Luna în trigon cu Lilith (3°56)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Mercur

Mercur este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Mercur în Vărsător
Mercur in Varsator da calitati uraniene de originalitate si o iubire neimblanzita a libertatii spiritului. Persoanele avand Mercur in aceasta pozitie, sunt capabile de a repudia toate conventiile mondene, si de a trai in acord cu conceptiile lor ideale cele mai inalte. Nu se preocupa sa urmeze moda si se imbraca dupa gustul lor. Devin partizanele ideilor sociale cu o mie de ani inaintea stadiului actual de dezvoltare. De exemplu, teoria sufletelor-surori si afinitatilor care, in zilele noastre, cauzeaza atatea tulburari - datorate faptului ca avansarea spirituala a inovatorilor sai nu a ajuns inca in punctul de a face abstractie de sex si de a trai adevarata viata de iubire uraniana, care este pe de-a-ntregul spirituala. Ceea ce precede se aplica mai ales la Mercur in configuratie cu Uranus si persoanele descrise aici sunt produsul extrem al lui Mercur in Varsator. Toti cei care au aceasta configuratie sunt foarte intelectuali; au un ideal inalt, aspiratii nobile, iubind stiintele umaniste, dar si matematica. Sunt in general atrasi de stiintele oculte, mai ales de astrologie, caci au un talent veritabil in a descifra o tema astrologica. Sunt binevoitori, sociabili, le place sa se inconjoare de prieteni si atrag un numar mare de intelectuali in cercul lor de cunostinte. Daca Mercur este afectat, face ca persoana sa fie neloiala, gata de a-si nedreptati prietenii, sa-i critice sau chiar sa-i barfeasca.

Mercur în Casa IX
Mercur in Casa a IX-a, bine plasat, inspira iubirea de religie, de stiinta, de litere, de drept. Da un spirit studios, capabil de a scruta profund problemele vietii; tendinte filosofice si filantropice, dorinta de a calatori departe, daca e necesar, pentru a-si mari cunostintele. Aceasta pozitie faciliteaza scrierea si asigura succesul in religie, filosofie, drept sau stiinta. Spiritul este larg, flexibil, adaptabil: din acest fapt, persoana este susceptibila de a-si schimba de mai multe ori parerea asupra diverselor subiecte ce le va fi studiat - ceea ce va avea intotdeauna o buna cauza. Daca Mercur este stresat in Casa a IX-a, nativul va avea un spirit extrem de instabil, schimbandu-se ca o girueta in tot ceea ce intreprinde si in toate activitatile sale. Nu va ramane niciodata atasat destul de mult timp de un lucru pentru a-l simti; din aceasta cauza, se va indrepta spre o serie de dezastre toata viata sa. Va calatori probabil dintr-un loc in altul in cautarea succesului, dar nu-l va intalni pana ce nu va fi invatat a-si concentra intreaga energie asupra unui singur obiectiv. Aceasta pozitie indica si o sursa permanenta de neplaceri cu legea sau afaceri judiciare.

Mercur în sextil cu Luna (0°13)
Indica inteligenta, caracter sociabil, mult bun simt. Persoana are o fire sociabila, fermecatoare, blandete in manifestari, aspect ingrijit si chiar elegant. Ocupatie rentabila, avand multe avantaje si oportunitati. Inspiratie si intuitie in comunicare, relatii bune cu ceilalti, o mare forta de adaptabilitate si improvizatie.

Mercur în sextil cu Venus (0°08)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Mercur în careu cu Pluton (0°39)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Mercur în opoziție cu Lilith (3°43)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Venus

Venus în Berbec
Venus in Berbec da ardoare inclinatiilor afective ale lui Venus unindu-le cu focurile lui Marte, guvernatorul Berbecului, si face persoana foarte ardenta in exprimarea afectiunii sale. Aceasta dispozitie face ca persoana sa fie foarte cautata, mai ales de sexul opus, si sa rezulte o casatorie precipitata; dar acest fel de dragoste nu este, nu poate fi durabil. Eventual, focul pasiunii arde iubirea, in asa fel incat casatoriile incheiate sub aceste auspicii sunt o sursa permanenta de nefericiri conjugale. Aceasta pozitie tinde de asemenea sa-l faca pe nativ impulsiv si irational, de fiecare data cand se face apel la intelegerea sa; de aceea, ajuta adesea cauzele rele. Incita de asemenea persoana la cheltuieli extravagante.

Venus în Casa XI
Venus in Casa a XI-a, bine aspectata, aduce persoanei o multime de prieteni doritori in a o ajuta sa-si realizeze dorintele si sperantele. Totusi, acest ajutor va depinde de natura si de caracterul zodiei in care Venus este plasata, cat si de forta aspectelor. Daca, de exemplu, Venus se gaseste in Casa a XI-a si intr-o zodie martiana in care este slaba, Berbecul sau Scorpionul, si este atinsa doar de sextilele lui Mercur si ale Lunii, va fi de putin ajutor comparativ cu ceea ce ar da daca ar fi in propriile sale zodii, Taurul sau Balanta, si atinsa de trigoanele Soarelui si ale lui Jupiter. In primul caz, prietenii atrasi de nativ pot fi sinceri in dorinta de a-l ajuta, dar nu vor fi capabili sa o faca. In al doilea caz, vor exercita o puternica influenta si vor face minuni. Daca Venus este stresata in Casa a XI-a, se intampla adesea ca nativul sa-si atraga prieteni care sa se serveasca de el pentru propriile lor interese, apoi, dupa ce l-au folosit bine, sa-l paraseasca.

Venus în conjuncție cu Luna (0°04)
Indica un temperament senzual, bland, afectuos si placut, inclinatie spre lux si spre a-si ingriji aspectul exterior, caruia ii dedica mult timp. Posibilitati de succes si castig financiar, desi profesia va fi modesta. Casnicie fericita, inclinatie spre rafinament, popularitate si prietenii feminine, relatii cu femei frumoase, artiste si celebre.

Venus în sextil cu Mercur (0°08)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Venus în careu cu Neptun (3°35)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Venus în trigon cu Lilith (3°51)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Marte

Marte în Săgetător
Marte in Sagetator, bine aspectat, da placerea argumentatiei si cea a discutiilor pe subiecte de natura serioasa cum ar fi legea, filosofia, religia. Va face ca persoana sa fie candida si deschisa in toate realatiile sale, plina de entuziasm, de ambitie, doritoare sa iasa in avantaj in mediul sau, desi putin inclinata a se ralia la concepte care nu se acorda cu ideile sale de probitate si de dreptate. Aceste persoane fac pe interesantele, vorbareti ideali, mai ales in ultima parte a vietii lor, caci, placandu-le sa calatoreasca, si fiind observatori fini, au un bagaj de subiecte instructive si atragatoare pe care sunt intotdeauna dispuse sa le impartaseasca auditoriului lor. Le plac de asemenea si sporturile, in care exceleaza de altfel, si exercitiile in aer liber. Marte bine aspectat in Sagetator, este o pozitie ideala pentru un om al legii, caci ascute si anima facultatile mentale si oratorii. Marte afectat in Sagetator, da o limba ascutita si un caracter certaret cu o trasatura de necinste; de aceea gasim ca astfel de persoane sunt in general detestate in mediul lor, dar mai ales in cercurile sociale unde par intotdeauna a fi in opozitie cu ideile si opiniile celorlalti si par a adopta o atitudine de dispret suprem fata de cei care nu sunt de parerea lor. Aceste persoane sunt predispuse la a avea accidente in calatorie si numeroase fracturi.

Marte în Casa VII
Marte in Casa a VII-a, atunci cand este in aspect bun, da un sot capabil, muncitor, extrem de activ, neobosit in cautarea bunastarii familiei sale; o personalitate puternica, numita pentru a guverna, dar care o va face cu bunavointa. Aceasta se aplica ambelor sexe; iar atunci cand in tema natala a unui barbat, femeia este reprezentata de Marte in Casa a VII-a, si ea va fi masculina si va vrea sa guverneze, dar cum Marte in Casa a VII-a da o tendinta spre o uniune prematura, atunci cand cei doi tineri sunt inca flexibili, ei se vor acomoda cu aceste conditii mai usor, decat daca uniunea ar fi consumata la o varsta mai avansata. Marte afectat in Casa a VII-a indica pentru sotul care ar avea o fire autoritara si certareata, accident sau moarte subita, daca unul dintre semnele de apa - Rac, Scorpion sau Pesti - s-ar afla pe cuspida Casei a VII-a. Nativul va fi inclinat spre bautura si spre risipire, aceasta din urma daca Marte este afectat in Scorpion. In acest caz, va aduce si boli inflamatorii ale rectului si ale organelor genitale.

Marte în trigon cu Jupiter (2°09)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Marte în careu cu Nodul Nord (5°37)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Marte în opoziție cu Chiron (5°39)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Jupiter

Jupiter în Berbec
Jupiter in Berbec da o fire mandra si energica, ambitioasa, intotdeauna la curent cu noile metode utilizabile pentru inaintarea (avansarea) operei mondiale; este adevaratul pionier, nici prea conservator, nici prea impulsiv, cu caracter reflexiv, simpatic, onest, sincer, demn de incredere, de inclinatie mai degraba religioasa. Da aptitudini pentru legislatura sau literatura; gustul pentru jocuri in aer liber; asigura popularitatea in mediile de afaceri si cercurile sociale. Dar daca Jupiter este afectat, starea de spirit nu va fi nici la fel de conservatoare, nici la fel de bine echilibrata. Va exista o tendinta spre actiunile temerare, impulsive, spre nerabdare si manie in fata circumstantelor adverse antrenand, in consecinta, pierderea stimei publice si a popularitatii.

Jupiter în Casa XI
Jupiter bine aspectat in Casa a XI-a anunta prieteni bogati si influenti pe care nativul va putea sa conteze pentru a-l ajuta sa-si realizeze sperantele, dorintele si ambitiile sale. Aceasta pozitie da de asemenea un caracter sociabil si iubirea de placeri. In nativitatea unui barbat, inseamna ca mariajul va fi fecund si ca copiii sai il vor onora si ajuta; totusi, inainte de a emite o parere in acest sens, e bine sa examinam nativitatea femeii pentru a vedea daca ea merge in acest sens, altfel pronosticurile trebuie sa fie modificate. Atunci cand Jupiter este afectat in Casa a XI-a, persoana va intalni prieteni buni si sinceri in dorinta lor de a o ajuta, dar vor fi incapabili sa o faca sau isi va atrage prieteni care vor veni spre ea cu un scop egoist. In ambele cazuri, putin ajutata de catre prienteni, va trebui sa se bazeze pe propriile sale resurse pentru a-si atinge scopul.

Jupiter în trigon cu Marte (2°09)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Saturn

Saturn în Capricorn
Saturn, bine aspectat, este puternic in Capricorn si calitatile sale sunt puternic marcate: sinceritate, integritate la orice incercare, hotarare de a munci la indeplinirea obiectului dorit, oricat de mult timp e nevoie. De unde rezulta ca, in ciuda tuturor obstacolelor, oamenii care au aceasta pozitie ajung in general la succes si sunt stimati de contemporanii lor. Daca Saturn este stresat in aceasta zodie, dispozitia (starea de spirit) va fi mohorata, iar subiectul va vedea viata sub o lumina proasta; va fi ipocrit, viclean, nedemn de incredere. Un sentiment de nemultumire va putea, in timp, sa-i aduca un dezechilibru mental.

Saturn în Casa VII
Saturn in Casa a VII-a, atunci cand e bine amplasat, denota un partener dotat cu virtuti saturniene: castitate, discretie, tact, prudenta, economie, care vor fi de un mare ajutor nativului pentru a-i asigura succesul, atat din punct de vedere social, cat si in materie de finante: este deci o pozitie favorabila bogatiei. Saturn in Casa a VII-a afectat, nu indica obligatoriu si intotdeauna moartea prematura a partenerului. Daca este stresat, mai degraba indica un partener cu o dispozitie sumbra, cu un caracter taciturn, gata intotdeauna la a contraria sau la a contrazice si ale carui Nu fa asta revin pe buze in fiecare clipa. Este si o prevestire de neplaceri si pierderi ca urmare a litigiilor. Persoanele cu acest aspect in tema lor astrologica nu ar trebui sa recurga niciodata la lege, nici sa intre in asociatie, caci vor fi intotdeauna expuse la a fi inselate.

Saturn în sextil cu Soarele (0°41)
Indica o fire rabdatoare. Nativul este capabil, abil, serios, acumuleaza metodic, se adapteaza la conditii dificile. Are o vitalitate si o vointa puternica, perseverenta, simt politic; este un bun organizator, cunoscand onoruri spre finalul vietii. E atras de filozofie si stiinte spirituale, de statistica si acumulare de date enciclopedice.

Uranus

Uranus în Capricorn
Uranus in Capricorn, atunci cand este bine aspectat, da un caracter ambitios si intreprinzator, o fire serioasa si perseverenta, un viu simt al responsabilitatilor, idei originale despre afacerile care ii vor aduce succesul, mai ales in carierele legate de electricitate sau aerotehnica. Uranus afectat da un spirit oscilant, excentric, voluntar, incapatanat, care trebuie sau sa conduca sau sa distruga, certaret, in termeni rai cu societatea in general si cu familia in particular. Aduce, deci, ca urmare, un mare numar de necazuri si neplaceri implicand adesea schimbari bruste de situatie sau de anturaj.

Uranus în Casa VII
Uranus in Casa a VII-a indica o casatorie romanesca, brusca si irationala; uneori o legatura libera. Adesea perechea este o persoana cu care nu s-ar fi gandit ca se va casatori niciodata daca raza lui Uranus nu ar fi constrans la casatorie sub impulsul momentului. Persoanele avand Uranus in Casa a VII-a sunt de obicei nefericite in casatorie, pentru ca partenerul, de natura uraniana spasmodica, inconstanta, independenta, revoltandu-se impotriva oricarei constrangeri, nu poate ramane fidel nici unei persoane si se lasa sedus sau antrenat in relatii clandestine ce duc la divort. Aceasta pozitie face adesea loc unui scandal public sau mortii partenerului, amandoua determinate de natura aspectelor. Persoanele care au Uranus in Casa a VII-a, ar trebui sa evite ajungerea in justitie, caci, oricat de dreapta le-ar fi cauza, vor fi contracarate si vor esua din cauza unei circumstante bruste, stranii, neprevazute, care ii va face sa-si piarda cauza. Ar trebui de asemenea, sa nu accepte o functie publica, caci oricat de oneste ar fi, ar putea fi amestecate in probleme si scandaluri in ceea ce priveste profesiunea lor. Insumand, aceasta pozitie nu este buna nici pentru relatiile de orice fel cu publicul si nici unde este implicata legea sau asocierile de orice fel.

Uranus în sextil cu Soarele (1°01)
Indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Neptun

Neptun în Capricorn
Neptun in Capricorn, bine aspectat, da o natura serioasa, contemplativa, capabila de a se concentra asupra oricarui subiect: de aceea, astfel de persoane sunt oameni de afaceri fericiti, avizati, clarvazatori, care lucreaza in general pe o scara larga. In cazul in care natura celorlalte aspecte ii poarta spre muncile secrete, spre ocultism, sunt excelenti politisti, capabili de a rezolva problemele cele mai complicate; sunt buni cercetatori in domeniul psihic: pe scurt, acesti oameni exceleaza in orice ocupatie in care gandirea sau concentrarea sunt cheile succesului. Neptun afectat in Capricorn, face ca firea sa fie melancolica, inchisa si adesea inselatoare si da in general niste retrasi care evita societatea (compania) semenilor lor.

Neptun în Casa VIII
Neptun in Casa a VIII-a, bine aspectat, pronosticheaza imbogatirea prin casatorie, dar nu pe cale obisnuita, ci intr-un mod bizar. Aceasta pozitie este de asemenea favorabila pentru cercetarile oculte si face adesea ca persoana sa fie capabila sa parvina la cunoasterea directa. Atunci cand Neptun este afectat in Casa a VIII-a, exista pierdere prin frauda sau deceptie din partea partenerului; neplaceri financiare in legatura cu proprietatile sau cu corporatiile; moarte stranie, extraordinara.

Neptun în careu cu Luna (3°31)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Neptun în careu cu Venus (3°35)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Scorpion
Aici a fost Pluton intre 1985 si 1996. In numai 11 ani, sistemele sociale din Europa de Est au cunoscut o transformare dramatica. Pozitia stimuleaza crizele regeneratoare la toate nivelurile, chiar cu sacrificii sau cu pierderi de vieti umane, pentru restabilirea sensurilor si gasirea unor directii de mers cu semnificatie mai profunda. Indica fecunditate, impuls erotic mare, atractie pentru stiintele oculte, mister si secret; exista pericolul periclitarii sanatatii prin abuzuri sexuale. Nativul isi va aprofunda cunoasterea de sine prin educatie si prin dezvoltarea capacitatilor psihice de care dispune. Favorizeaza cercetarea si studiul ocultismului si a spiritualitatii. Posibile boli ale organelor intime, in cazul in care este afectat de alte Planete.

Pluton în Casa VI
Indica o fire caritabila, tendinta de a se sacrifica pe sine, atractie pentru medicina, igiena si educatie sanitara. Persoana trebuie sa invete sa nu astepte prea mult de la ceilalti, deoarece va fi dezamagita. Posibile boli rare, cu aparitie brusca, tendinta spre ipohondrie.

Pluton în careu cu Mercur (0°39)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Nodul Nord

Nodul Nord în Pești
In viata anterioara si-a dezvoltat capacitatea intelectuala ajungand la o gandire practica si logica, s-a interesat de subiecte rationale incercand sa gaseasca explicatii pentru tot ce exista. In aceasta viata trebuie sa se deschida intuitiei si sensibilitatii, sa acorde mai multa importanta intamplarilor si lucrurilor inexplicabile.

Nodul Nord în Casa X
In viata anterioara nativul a avut probleme relationale cu familia sa, fiind nerecunoscator. In aceasta viata el trebuie sa stabileasca bune relatii cu cei apropiati. Va trebui sa invete sa se maturizeze si sa actioneze in afara dizarmoniei familiale, pentru a-si capata simtul demnitatii.

Nodul Nord în careu cu Marte (5°37)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Lilith

Lilith în Leu
Nativul are o vointa puternica, putand trece usor peste sentimentele celorlalti. Partenerul este tratat violent, nativul avand tendinta de a-l domina.

Lilith în Casa III
Sentimentele sunt privite la modul estetic si teoretic. Nativul gandeste mult partea relationala, este demonstrativ si nu se poate pune baza pe declaratiile lui de dragoste.

Lilith în trigon cu Luna (3°56)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Lilith în opoziție cu Mercur (3°43)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Lilith în trigon cu Venus (3°51)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Chiron

Chiron în Gemeni
Cercetarea spirituala poate fi legata de schimbul informatiilor (comunicarea sub diverse forme) si a bunurilor.

Chiron în Casa I
Cercetarea nativului este principala sa motivatie. Tipul de nativ mai evoluat este un ghid bun, cu un spirit foarte deschis. El poate deveni un vindecator, un om de spirit, un indrumator, un instructor, iar uneori un Guru.

Chiron în opoziție cu Marte (5°39)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Junon

Junon în Berbec
Se cauta un partener puternic, hotarat si impulsiv, care sa controleze si sa dirijeze aceasta viata mai indecisa. O posibila lupta constanta, care face parte din placerea provocarilor si atingerea unor reusite mai dificile.

Junon în Casa XI
Nativul este atras de un partener care este mai ales prietenul lui si care are o fire foarte independenta.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Al Pacino [4031]
Ella Fitzgerald [2749]
George Pădure [3091]
Guglielmo Marconi [2798]
Renée Zellweger [3045]

Mâine

Channing Tatum [3015]
Jet Li [2953]
Rudolf Hess [2724]

Articole

Quiz

Care e jobul tău ideal?