Alyssa Milano


19 decembrie 1972 7:00 (GMT-5) 40°39’N 73°57’V
Brooklyn, SUA

Înălțime 157 cm
Zodiac european Săgetător
Zodiac chinezesc Șobolan de Apă
Zodiac aztec Iepure
Zodiac arboricol Smochin
Zodiac egiptean Isis
Zodiac floral Floarea soarelui
Zodiac indian Metal
Zodiac grecesc Minotaur
Temperament coleric-melancolic
Număr destin 5
Număr psihic 1

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Alyssa Jayne Milano (n. 19 decembrie 1972) este o actriță, producătoare de televiziune și fostă cântăreață americană. Ea este cunoscută mai ales pentru portretizarea personajului Samantha Micelli în sitcomul Who's the Boss? (1984–92) de pe ABC, rolul Jennifer Mancini în telenovela Melrose Place (1997–98) de pe Fox, și Phoebe Halliwell în serialul Charmed (1998–2006) de la The WB. Începând cu 2013 ea joacă în rolul lui Savannah Davis în drama Mistresses pe canalul ABC.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Săgetător
Este foarte corect, idealist si influentabil. Nativul poseda aproape intodeauna un puternic scrupul. Are o dubla fire: idealista si animalica in acelasi timp. Una ii va imbia catre lucruri sublime, si alta catre instinctul brutal.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Capricorn
Obtinerea succesului in viata profesionala va presupune un drum lung si laborios. Continuand sa-si vada perseverent de munca va obtine in final recunoasterea universala a succesului.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Pești
Idei schimbatoare si dezvoltat simt al umorului. Calatorii, calatorii pe mare sau un serviciu in legatura cu marea.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Berbec
Este predestinat sa aiba autoritate in familie. Stie cum sa-si asume destinul familiei, cum sa-l ia in propriile maini. Plin de energie, foarte puternic, stie cum sa iasa din esecurile ce i le aduce viata.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Taur
Va avea o casa placuta, o sotie incantatoare, copii dulci si iubitori. Seri petrecute cu dulcegarii si vorbe afectuoase: asta-i adevarata viata.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Gemeni
Bun secretar si in aceeasi masura bun reprezentant de vanzari. Punct vulnerabil: nervii, uneori si plamanii.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Gemeni
Se casatoreste de tanar si mai tarziu divorteaza. Al doilea mariaj va contine mai putina pasiune si mai multa prietenie. Frica de a ramane singur la batranete.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Rac
Mici mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Fecioară
Este devotat oricarei cauze care aduce confort sau ajuta oamenii in dificultate.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Balanță
Intampinandu-i pe toti cu bonomie inainteaza spre succesul social, profesional, in casatorie etc. Ii place viata de societate, prieteniile care il pot ajuta profesional. Uneori slujbe in legatura cu justitia, dar totdeauna in anturajul unor oameni importanti si influenti.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Scorpion
Adora dezbaterile nesfarsite cu prietenii care nu au idei asemanatoare. Discutiile pot duce la ridicarea tonului, sau chiar la violenta verbala.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Săgetător
Probleme din departare, sau cu straini, sau va emigra, exila.


Soarele

Soarele în Săgetător
Da un ideal inalt si aspiratii nobile, cu dorinta de a se inalta ridicandu-i in acelasi timp si pe ceilalti. Persoana este binevoitoare si filantropica: este, din aceasta cauza, iubita de intregul sau anturaj. E adesea covarsita de onoruri, numita intr-un post de incredere sau insarcinata cu o misiune de natura delicata. Nu am putea face de altfel o alegere mai buna, caci astfel de persoane au suflete de elita. Aceasta pozitie anunta inaltarea in vreo functie religioasa, politica sau judiciara, da o inteligenta vasta, capabila de a-si da masura in cele mai mari probleme ale vietii.

Soarele în Casa I
Soarele este sursa vitalitatii. Casa Intai semnifica starea constitutiei noastre si caminul copilariei noastre; astfel ca Soarele in aspect bun in Casa Intai adauga vitalitate zodiei Ascendente si mareste puterea de asimilatie. Insoreste viata de-a lungul copilariei, stabilizeaza firea (natura), facand persoana mai vesela, doritoare de a reusi in viata, curajoasa in fata obstacolelor. Aspectul vietii este vesel si optimist ceea ce ii mareste sansele de succes. Oamenii care au Soarele in aceasta pozitie, le place sa-i conduca pe ceilalti si sa-si exerseze autoritatea asupra lor; sunt foarte doritori de stima anturajului lor; sunt integri si onesti in afaceri. Cand Soarele este stresat in Casa Intai, diminueaza vitalitatea; indica timiditatea, nehotararea si o lipsa de curaj si de ambitie. Rezulta ca sansele unei vieti prospere sunt slabe, doar daca mai multe aspecte bune nu modifica aceasta conditie.

Luna

Luna în Gemeni
Luna in Gemeni confera o inteligenta agila, pasionata de literatura si stiinte, plina de resurse si capabila a se masura cu vicisitudinile vietii. Spiritul este larg, liberal, gata de a adopta ideile noi de progres de care se prinde cu aviditate. Subiectul este puternic atras de muncile literare, dar mai ales de ziaristica, care ii va permite sa treaca de la un subiect la altul cum o cere turnura sa de spirit extrem de miscatoare. Aceasta pozitie da si un gust marcat pentru calatorii si pentru orice profesie care il pune in raport cu publicul; favorizeaza deci slujbe de comisi-voiajori, agenti electorali sau alte ocupatii de acest gen.

Luna în Casa VI
Luna in Casa a VI-a este o pozitie putin favorabila, mai ales in nativitatea unei femei. Orice persoana care va avea Luna in aceasta pozitie va reusi mai bine intr-o slujba subalterna, decat intr-o afacere pentru sine, caci astfel isi va pastra cu greu servitorii sau angajatii.

Luna în opoziție cu Mercur (7°38)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Luna în conjuncție cu Saturn (1°20)
Acest aspect nu trebuie sa fie intotdeauna clasat printre cele rele, cel putin in ceea ce priveste calitatile mentale, caci da o judecata sigura si profunda, o mare putere de concentrare. Daca Saturn este puternic prin zodie, Balanta sau Capricornul, daca pe de alta parte Luna este bine aspectata, aceasta pozitie va conferi calitatile lui Saturn, desi in orice alta ocazie acest aspect da un caracter sumbru si o tendinta la accese periodice de melancolie. Dar daca Saturn este slab prin zodie, mai ales Berbecul, si daca pe de alta parte Luna este prost aspectata, conjunctia sa trebuie sa fie interpretata in acelasi mod ca si careul sau opozitia (probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac).

Luna în trigon cu Uranus (7°28)
Indica imaginatie puternica, ambitie, calitati psihice, romantism, multi prieteni, o personalitate stralucitoare si plina de energie, beneficiind de succese neasteptate. Nativul poate avea relatii cu televiziunea, cinematografia, inventii moderne. Este atras de miraculos si de necunoscut; poate obtine succesul prin metode neobisnuite; are parte de prietenii feminine.

Luna în opoziție cu Lilith (0°31)
Indica refuzul mamei si a tot ce vine din partea ei, conflict cu mama, imaginatie bolnavicioasa, impulsul de a marturisi totul, simt exagerat al vinovatiei si nevoia de a se pedepsi. In tema masculina indica lipsa modelului inconstient al femeii iubite, castrare psihica datorata mamei sau autocastrare pentru femei in general, teama bolnavicioasa de femei, mergand de la misoginie pana la impotenta si tendinte homosexuale. Imagine materna negativa, blocaj afectiv, gelozie, rivalitate, fantasme, probleme cu femeile. Tendinta de a-si reprima sensibilitatea, intuitia si imaginatia.

Luna în sextil cu Chiron (2°01)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Mercur

Mercur în Săgetător
Mercur in Sagetator este una dintre cele mai tari pozitii ale acestei planete si, daca e bine plasata, doteaza persoana cu un spirit excesiv de nobil cu tendinta religioasa si filosofica ce dispretuieste obstacolele conventionale peste tot pe unde acestea blocheza libertatea gandirii si a cuvantului, fara a se rataci totusi pe caile contrare a ceea ce este acceptat de obicei ca regula a stiintei vietii si a bunelor moravuri. Subiectul se restrange intotdeauna in limitele legii si ale ordinii, ceea ce face ca persoanele care au Mercur in aceasta pozitie, sa fie foarte respectate de societate. Mercur in Sagetator da gustul pentru calatorii, cu scopul de a admira frumusetile naturii si de a cunoaste obiceiurile popoarelor straine. Da de asemenea, iubirea pentru animale, pentru animalele preferate. Cand Mercur este afectat, duce la dispret fata de lege, la rea credinta, la sofism, la inselatorie.

Mercur în Casa XII
Mercur in Casa a XII-a, bine plasat, da un intelect inclinat spre cercetari secrete, misterioase sau oculte. Acesta va fi mai ales cazul in care Mercur este situat intre Soare si M.C. (Mijlocul Cerului), adica daca Mercur se afla inaintea Soarelui (rasare inaintea acestui luminator), caci, in acest sens, lumina spiritului straluceste puternic si da persoanei o inteligenta clara si alerta. Este o buna pozitie si pentru investigatii politiste, cercetari stiintifice sau oculte. Chimisti de o mare abilitate au acest aspect in nativitatea lor, caci propriu acestor persoane este sa analizeze in cele mai mici detalii lucruri care ar parea nesemnificative altora. Daca Mercur este stresat in Casa a XII-a, mai ales de Saturn sau de Marte, sau daca este in combustie - inainte si dupa - Soare, exista pericolul ca intelectul sa se intunece si sa rezulte nebunia. Trebuie sa remarcam de asemenea ca factorul stresant variaza in functie de natura planetei in aspect cu Mercur; daca este Marte sau Uranus, subiectul va putea fi extrem de violent; daca este Saturn, va deveni melancolic; dar oricare caz ar fi, daca Mercur este stresat in Casa a XII-a, orice forma de limitare va restrange inteligenta, caci Casa a XII-a indica restrictia, constrangerea. Surzenia este de asemenea rezultatul acestei pozitii a lui Mercur atunci cand e grav afectat de Saturn.

Mercur în opoziție cu Luna (7°38)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Mercur în conjuncție cu Venus (6°20)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Mercur în conjuncție cu Neptun (1°26)
Indica o fire senzitiva, cu o puternica imaginate. Individul poate deveni subiect al autoamagirii, trecand deseori prin stari de confuzie interioara si avand nevoie de mult timp pentru odihna si refacere. Are o mare doza de inspiratie si este tentat sa exploreze domenii necunoscute sau ciudate, fiind atras de literatura de aventura, identificandu-se uneori cu marii eroi si marii descoperitori, avand atractie pentru calatorii pe apa. Este dornic sa schimbe mereu starea de lucruri existenta si sa caute ceva nou si misterios.

Mercur în sextil cu Pluton (2°54)
Indica o fire abila. Persoana este dotata cu multa diplomatie, stiind sa critice cu talent, fara a jigni sau supara, avand o exprimare fermecatoare, cu un mare spirit de observatie si analiza, percepand esenta subtila a fenomenelor si cauzele cele mai ascunse. Are o mare forta creatoare, in special in domeniul literaturii si oratoriei, favorizandu-i-se o cariera in politica.

Mercur în trigon cu Chiron (5°36)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Venus

Venus în Săgetător
Venus in Sagetator este alta pozitie dintre cele mai puternice, deoarece calitatile lui Venus se unesc cu cele ale lui Jupiter, planeta bunavointei, pentru a alimenta iubirea si bunavointa printre oameni. Aceasta pozitie indica si un caracter vesel si optimist, o inima intelegatoare, buna si generoasa; o iubire pentru Dumnezeu exprimata prin devotiunea religioasa sau o iubire pentru omenire manifestata prin filantropie si caritate. Indica un spirit rafinat, cultivat, pasionat de arta dramatica, de arta in general, si de muzica. Da viata imaginatiei, intuitiei si, la fel ca celelalte semne duble, Gemenii si Pestii, indica mai multe casatorii.

Venus în Casa XI
Venus in Casa a XI-a, bine aspectata, aduce persoanei o multime de prieteni doritori in a o ajuta sa-si realizeze dorintele si sperantele. Totusi, acest ajutor va depinde de natura si de caracterul zodiei in care Venus este plasata, cat si de forta aspectelor. Daca, de exemplu, Venus se gaseste in Casa a XI-a si intr-o zodie martiana in care este slaba, Berbecul sau Scorpionul, si este atinsa doar de sextilele lui Mercur si ale Lunii, va fi de putin ajutor comparativ cu ceea ce ar da daca ar fi in propriile sale zodii, Taurul sau Balanta, si atinsa de trigoanele Soarelui si ale lui Jupiter. In primul caz, prietenii atrasi de nativ pot fi sinceri in dorinta de a-l ajuta, dar nu vor fi capabili sa o faca. In al doilea caz, vor exercita o puternica influenta si vor face minuni. Daca Venus este stresata in Casa a XI-a, se intampla adesea ca nativul sa-si atraga prieteni care sa se serveasca de el pentru propriile lor interese, apoi, dupa ce l-au folosit bine, sa-l paraseasca.

Venus în conjuncție cu Mercur (6°20)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Venus în conjuncție cu Neptun (4°54)
Indica inspiratie in domenii artistice, muzicalitate excelenta, intuitie, predispozitie pentru a fi inselat in dragoste, tendinta de a idealiza o relatie afectiva si de a o trai mai mult la nivel imaginativ, decat real. Nativul este foarte sensibil, tinde sa se autoamageasca, priveste viata in mod idealist.

Venus în sextil cu Pluton (3°25)
Indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romantism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Marte

Marte în Scorpion
Marte in Scorpion, bine aspectat, da o inteligenta ascutita si solida, un mod brutal de a fi si indiferenta pentru sentimentele delicate ale celorlalti. In consecinta, acesti oameni se fac detestati de la prima vedere, pana ce ne vom fi obisnuit cu manierele lor si ne vom fi dat seama ca nu sunt atat de capcauni precum pareau. Sunt foarte indemanatici, foarte abili in chestiile de mecanica, cu un curaj de neimblanzit, o energie inepuizabila care ii face sa treaca toate obstacolele si sa atinga scopul propus. Sunt foarte personali si gata de a sacrifica tot ceea ce se gaseste in drumul lor; sunt excelenti ca agenti de politie, ca soldati, ca chirurgi; sunt capabili de a face fata oricarei situatii care cere o autoritate de conducere sau folosirea obiectelor transante. In nativitatea unei femei, aceasta pozitie indica ca sotul va fi capabil sa castige multi bani, dar va fi foarte cheltuitor, prea generos pentru mijloacele sale. Ea indica de asemenea posibilitatea de mostenire. Marte afectat in Scorpion, scoate la iveala cea mai rea latura a naturii pasionale a nativului; il conduce la excese sexuale sau la onanism, care ii distrug vitalitatea; este destinat mortii premature doar daca nu se corecteaza. In nativitatea unei femei, aceasta pozitie indica ca sotul isi va cheltui banii pentru propria lui placere; o nastere ar fi pentru ea un eveniment periculos. Pentru ambele sexe, Marte in Scorpion indica un caracter certaret si o limba caustica.

Marte în Casa XI
Marte in Casa a XI-a da liderii de cercuri sociale, entuziasti in urmarirea placerilor si atragand numerosi prieteni, recrutati dintre martieni si atletici. Acest aspect da energia si ardoarea pentru a realiza dorintele, sperantele si aspiratiile. Dar daca Marte este afectat in Casa a XI-a, aceste persoane vor fi susceptibile, extrem de iritabile pentru prietenii lor si, in consecinta, nepopulare si predispuse la a-si face rau lor insasi, prin dorinta lor ardenta de a-si realiza ambitiile.

Jupiter

Jupiter în Capricorn
Jupiter in Capricorn da o natura ambitioasa, independenta, stapana pe ea insasi; anxioasa in a se ridica la o pozitie care sa-i confere autoritate asupra celorlalti. Aceasta pozitie da talentul de a comanda bine si cu intelepciune, o natura ingrijita, economa; oroare de risipa; ingeniozitate, ceva talent ca mecanic. Persoanele care au aceasta pozitie sunt demne de incredere, sincere, cinstite in tot ceea ce fac, si isi tin cu scrupulozitate promisiunile, de aceea se ridica in general la stima, la popularitate, la onoruri. Scopul acestor persoane, cum am spus mai sus, este de a obtine o pozitie independenta in conducerea vreunei afaceri; dar daca nu reusesc, si daca trebuie sa lucreze pentru altii, va fi preferabil pentru ele sa ia o slujba in guvern. Datorita increderii oarbe pe care aceste persoane o inspira prin caracterul lor integru, franchetea si fidelitatea lor, sunt adesea chemate sa asculte (sa primeasca, sa tina) secretele oamenilor care simt nevoia sa-si impartaseasca grijile unei persoane pe a carei discretie si sfat sincer si dezinteresat pot conta. Jupiter, afectat in Capricorn, da avarul ce va tezauriza tot ceea ce va putea sa apuce, refuzandu-si strictul necesar. Va fi, in consecinta, dispretuit de toata lumea.

Jupiter în Casa I
Jupiter in Casa I, atunci cand e bine aspectat, e semnul unei sanatati bune si, in general, semn de prosperitate. Da o fire buna, un caracter amabil, o fire care respira cordialitatea, onoarea si cinstea. Nativului ii plac distractiile, mai ales sportul si calatoriile. O abilitate mare in executie, il va face cautat pentru pozitii eminente. Va avea tendinta sa devina foarte puternic in ultimii ani de viata. Jupiter afectat pe Ascendent indica abandonul intr-o pasiune oarecare, determinata de zodia in care este plasat. In Rac , va insemna un mancacios inveterat facand din stomacul sau un zeu cu rezultatul inevitabil, de-a lungul anilor, al unei ingrasari exagerate si a hipertrofiei ficatului. In Sagetator, prezice un jucator inrait care si-ar risca si sufletul pe cap sau pajura. In Pesti, pronosticheaza un betiv incurabil. In Scorpion, un senzual de cea mai rea specie, si asa mai departe in toate celelalte zodii. Putem spune de asemenea ca atunci cand Jupiter este afectat pe Ascendent, sanatatea se altereaza printr-o intoxicatie a sangelui.

Saturn

Saturn este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Saturn în Gemeni
Saturn in Gemeni, atunci cand este in buna configuratie, da un spirit profund, ordonat, stiintific, capabil de a se adapta circumstantelor si sa infrunte toate dificultatile vietii; iubirea de matematica este in general foarte pronuntata si, daca persoana are vocatia de scriitor, subiectele cele mai serioase, ca industria si mecanica, vor fi preferatele sale. Atunci cand Saturn este stresat in Gemeni, persoana va fi susceptibila de avea neplaceri cu fratii si surorile sale, cu legea si de a fi in pericol in timpul calatoriilor de scurta durata. Acest aspect prevesteste si o tendinta spre boli pulmonare, de aceea nativul ar trebui sa aiba grija sa nu raceasca.

Saturn în Casa VI
Saturn in Casa a VI-a, bine amplasat, da subiectului abilitatea de a dirija functionari si muncitori in maniera cea mai buna, caci este calm si ponderat, ferm si serios. Are un mod foarte personal de a impune respectul care cere o supunere imediata, fara a trezi resentiment pentru aceasta, cum ar face modul zgomotos si tunator al lui Marte. Saturn stresat in Casa a VI-a indica multe boli si daca, pe de alta parte, se afla intr-o zodie slaba, cum e Fecioara, de exemplu, persoana este amenintata de a deveni un invalid cronic, caci o data cuprinsa de boala, forta recuperatorie este atat de slaba ca-i este aproape imposibil de a-si recapata sanatatea: natura principala a bolii este indicata de zodia care ocupa cuspida Casei a VI-a sau a XII-a; dar de obicei cu astfel de subiecti se poate conta pe un numar mare de complicatii agravante. In plus, o persoana cu Saturn stresat in Casa a VI-a are mari dificultati in a-si gasi un loc de munca si e evident ca viata ii va fi dura, fiind incapabila de a-si castiga subzistenta, chiar si cand oricine in locul ei, in aceleasi conditii, ar fi fost in stare sa o faca.

Saturn în conjuncție cu Luna (1°20)
Acest aspect nu trebuie sa fie intotdeauna clasat printre cele rele, cel putin in ceea ce priveste calitatile mentale, caci da o judecata sigura si profunda, o mare putere de concentrare. Daca Saturn este puternic prin zodie, Balanta sau Capricornul, daca pe de alta parte Luna este bine aspectata, aceasta pozitie va conferi calitatile lui Saturn, desi in orice alta ocazie acest aspect da un caracter sumbru si o tendinta la accese periodice de melancolie. Dar daca Saturn este slab prin zodie, mai ales Berbecul, si daca pe de alta parte Luna este prost aspectata, conjunctia sa trebuie sa fie interpretata in acelasi mod ca si careul sau opozitia (probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac).

Uranus

Uranus în Balanță
Uranus in Balanta bine aspectata da capacitati literare si artistice de o natura in acelasi timp originala, dar si iesita din comun, ceea ce va duce ca persoana sa imbratiseze o cariera complet independenta, adesea in raport cu ocultismul. Aceasta pozitie da o intuitie foarte ascutita, o personalitate atragatoare, o imaginatie ardenta, ea indica si o asociatie, o uniune sau o casatorie cu cineva dotat cu un caracter uranian concurand la un camin foarte fericit. Uranus afectat sau dispus prost in Balanta aduce suferinte, neplaceri, dificultati domestice sau moartea partenerului de o boala sau intr-un accident straniu si brusc; sau mai mult, uniunea va fi desfacuta printr-un divort, caci persoanele avand temperamentul pe care il da un Uranus afectat, in Balanta, nu pot ramane fidele unei singure persoane. Aceasta pozitie indica de asemenea dificultati cu publicul sau cu autoritatile tarii din cauza actelor excentrice, socialiste sau anarhiste.

Uranus în Casa X
Uranus in Casa a X-a indica un caracter original si excentric, dispretuind tot ceea ce este conventional, urmandu-si propriile idei, fara grija de ce cred sau spun ceilalti; acesti oameni sunt adesea considerati ca oaia neagra a familiei si tinuti la distanta; nu par a considera aceasta ostracizare ca pe un necaz, caci sunt gata sa sacrifice totul, chiar si viata, pentru o libertate absoluta. Aceste caracteristici aduc de asemenea discreditarea si opozitia opiniei publice. Viata este plina de schimbari bruste, in bine sau in rau, in functie de celelalte aspecte planetare dominante. Daca Uranus este foarte afectat, aceste persoane nu vor ajunge la nimic si nu vor avea niciodata nimic decat necazuri, griji, dezamagiri si esecuri. Cu Uranus bine aspectat, geniul se va revela si va fi cunoscut, cel putin intr-o anumita masura, cel mai adesea in lucrari cu orientari progresiste.

Uranus în trigon cu Luna (7°28)
Indica imaginatie puternica, ambitie, calitati psihice, romantism, multi prieteni, o personalitate stralucitoare si plina de energie, beneficiind de succese neasteptate. Nativul poate avea relatii cu televiziunea, cinematografia, inventii moderne. Este atras de miraculos si de necunoscut; poate obtine succesul prin metode neobisnuite; are parte de prietenii feminine.

Neptun

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Neptun în Casa XII
Neptun in Casa a XII-a, in configuratie buna, asigura succesul in muncile de cercetare stiintifica sau oculta, munci indeplinite in secret. Indica o unire de suflete, secreta, onorabila, de un mare avantaj celor doi prieteni din care unul este adesea in lumea spiritelor; legatura, in acest caz, este mult mai stransa decat ar putea fi intre prieteni locuind in planul fizic. Neptun afectat in Casa a XII-a indica posibilitatea de a face inchisoare sau de a fi internat intr-un spital sau un azil ca urmare a manipularilor unor dusmani secreti dar puternici; prevesteste de asemenea boala cronica, alienare mentala sau dementa datorate practicilor corupte.

Neptun în conjuncție cu Mercur (1°26)
Indica o fire senzitiva, cu o puternica imaginate. Individul poate deveni subiect al autoamagirii, trecand deseori prin stari de confuzie interioara si avand nevoie de mult timp pentru odihna si refacere. Are o mare doza de inspiratie si este tentat sa exploreze domenii necunoscute sau ciudate, fiind atras de literatura de aventura, identificandu-se uneori cu marii eroi si marii descoperitori, avand atractie pentru calatorii pe apa. Este dornic sa schimbe mereu starea de lucruri existenta si sa caute ceva nou si misterios.

Neptun în conjuncție cu Venus (4°54)
Indica inspiratie in domenii artistice, muzicalitate excelenta, intuitie, predispozitie pentru a fi inselat in dragoste, tendinta de a idealiza o relatie afectiva si de a o trai mai mult la nivel imaginativ, decat real. Nativul este foarte sensibil, tinde sa se autoamageasca, priveste viata in mod idealist.

Pluton

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Pluton în Casa IX
Indica inclinate spre calatorii, o fire idealista, religioasa, mistica, cu tendinte spre fanatism, dar si atrasa de reforme si de studiul fenomenelor subtile sau de cercetarea stiintifica. Puternic talent artistic; posibilitate de a deveni faimos prin creatiile sale deosebit de originale.

Pluton în sextil cu Mercur (2°54)
Indica o fire abila. Persoana este dotata cu multa diplomatie, stiind sa critice cu talent, fara a jigni sau supara, avand o exprimare fermecatoare, cu un mare spirit de observatie si analiza, percepand esenta subtila a fenomenelor si cauzele cele mai ascunse. Are o mare forta creatoare, in special in domeniul literaturii si oratoriei, favorizandu-i-se o cariera in politica.

Pluton în sextil cu Venus (3°25)
Indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romantism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Nodul Nord

Nodul Nord în Capricorn
Nativul mai multe vieti la rand s-a impotrivit maturizarii sale, personalitatea sa fiind cea a "copilului vesnic" care se impotriveste duritatii vietii. Sarcina sa actuala este dobandirea responsabiliattii si a autocontrolului. I se cere maturizarea si asumarea raspunderii pentru faptele sale.

Nodul Nord în Casa I
In trecut nativul s-a sprijinit prea mult pe altii. Acum trebuie sa invete sa actioneze cu incredere de sine, sa-si corecteze spiritul justitiar spre corectarea propriilor actiuni, sa-si afirme punctul de vedere, sa-si dezvolte spiritiul de initiativa si independenta.

Lilith

Lilith în Săgetător
Sentimentele sunt blocate si anihilate, nefiind lasate sa se exprime liber. Exista probleme afective, ascunse sub o masca a multumirii afisate.

Lilith în Casa XII
Nativul are o viata erotica duplicitara, ascunsa. Exista tendinta de izolare, datorita educatiei rigide primite.

Lilith în opoziție cu Luna (0°31)
Indica refuzul mamei si a tot ce vine din partea ei, conflict cu mama, imaginatie bolnavicioasa, impulsul de a marturisi totul, simt exagerat al vinovatiei si nevoia de a se pedepsi. In tema masculina indica lipsa modelului inconstient al femeii iubite, castrare psihica datorata mamei sau autocastrare pentru femei in general, teama bolnavicioasa de femei, mergand de la misoginie pana la impotenta si tendinte homosexuale. Imagine materna negativa, blocaj afectiv, gelozie, rivalitate, fantasme, probleme cu femeile. Tendinta de a-si reprima sensibilitatea, intuitia si imaginatia.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa III
Nativul va cauta libertatea absoluta. El este inlantuit de propriile instincte. Tipul evoluat are umor, dar la tipul mai putin evoluat acest umor este nesanatos. Cauta sa acumuleze carti, cunostinte, informatii. Cauta, de asemenea, o legatura frateasca cu un guru.

Chiron în sextil cu Luna (2°01)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Chiron în trigon cu Mercur (5°36)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Junon

Junon în Scorpion
Nativul cauta un sot misterios, magnetic si foarte senzual. Comunicarea este foarte mentala, intima si sensibila.

Junon în Casa XI
Nativul este atras de un partener care este mai ales prietenul lui si care are o fire foarte independenta.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8421]
Carmen Electra [3022]
Carol I Rege al României [3780]
Miranda Kerr [2939]

Mâine

Elisabeta II [4708]
Iggy Pop [2558]
James McAvoy [4650]

Articole

Quiz

Ce poreclă ți se potrivește?