Whoopi Goldberg


13 noiembrie 1955 12:48 (GMT-5) 40°43’N 74°00’V
New York City, SUA

Înălțime 165 cm
Zodiac european Scorpion
Zodiac chinezesc Oaie de Lemn
Zodiac aztec Vânt
Zodiac arboricol Castan
Zodiac egiptean Thoth
Zodiac floral Albăstrea
Zodiac indian Leu
Zodiac grecesc Sfinx
Temperament echilibrat
Număr destin 8
Număr psihic 4

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Whoopi Goldberg (n. 13 noiembrie 1955) este o actriță americană de comedie, cântăreață, compozitoare și deținătoare a Premiului Emmy.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Vărsător
Este neglijent si foarte degajat. Nu stie sa se prefaca, fiind sincer si direct. Este inventiv, original, atras de progres, avangardist si nonconformist. Are un curaj nebun, un spirit de libertate foarte mare si nu suporta nicio constrangere. Prietenii sunt foarte importanti, este influentabil si poate fi atras usor de aventura si necunoscut. Isi atrage multi prieteni pe care ii pastreaza toata viata.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Berbec
Succes financiar gratie folosirii energiei si spiritului antreprenorial. Tinde sa fie risipitor. Este foarte ambitios.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Taur
Niciunde nu-i mai bine ca acasa. Va calatori putin si nu va avea initiative neasteptate sau examinate in prealabil. Totul este calculat; motto "incet si sigur".

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Gemeni
Ii este imposibil sa stea locului. Isi va schimba des casa. Daca serviciul este monoton, il va schimba. Profesia ideala va fi una care sa-i ofere schimbari, miscare, deplasari, intalniri cu alti oameni. Se poate astepta sa fie la fel de nestatornica si in dragoste, in viata sentimentala.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Gemeni
Urmareste sa placa. Cheltuie ore in baie pregatindu-se pentru o iesire, in speranta ca intalnind pe cineva sa fie stralucitor. Ii plac discutiile interminabile cu prietenii.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Rac
Ii va place un serviciu in contact cu publicul. Punct vulnerabil: stomac.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Leu
Casatorie din dragoste, bazata pe intelegere, onestitate, sinceritate.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Balanță
Batranete fericita, moarte naturala.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Scorpion
Ii plac calatoriile lungi, in special cele pe mare. Ii place riscul.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Săgetător
Serviciu ce presupune calatorii, in special la distanta si daca este posibil chiar riscante.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Săgetător
Multi prieteni, dar in permanenta cautare de afinitati de caracter, de obiceiuri si distractii. Curiozitate calma, care favorizeaza un bun acord cu cel apropiat. Risc de neliniste, frustrare, importanta excesiva acordata mediului. Posibile inselatorii.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Capricorn
Dezamagirile sunt greu digerabile, amaraciunile pot dura mult timp inainte ca el sa fie in stare din nou sa reactioneze pozitiv.


Soarele

Soarele în Scorpion
Soarele in Scorpion, atunci cand are aspecte bune, da o mare energie, un curaj la orice proba, un caracter independent. Face mentalul activ; favorizeaza succesul in anumite cariere cum ar fi cea de chirurg sau de soldat. Tinde de asemenea sa amelioreze finantele dupa casatorie, dar duce si la risipire. Daca Soarele este in cadere in aceasta zodie, persoana va avea maniere bruste si putin curtenitoare, sentimentul ca parerea lui valoreaza mai mult decat cea a altora si o tendinta de a calca in picioare persoanele si lucrurile care se gasesc in drumul sau. Aceasta il face adesea indiferent la durerile celuilalt si il poate schimba pe chirurg in macelar.

Soarele în Casa IX
Aceasta pozitie face intelectul stralucitor, inspira subiectului un ideal inalt si mari ambitii, il face generos, tolerant cu parerile celuilalt, nobil si binevoitor. Cu nevoia innascuta de a invata de ce-ul si cum-ul lucrurilor, intelectul se intoarce firesc spre filosofie, religie si lege. Cum excelam intotdeauna in ceea ce iubim, persoanele care au Soarele in Casa a IX-a devin oameni de Stat, jurisconsulti sau preoti excelenti. Stralucesc in orice cariera intelectuala sau stiintifica. Misiunea lor ii antreneaza adesea in tari straine.

Soarele în conjuncție cu Saturn (2°50)
Indica tenacitate, pesimism, dar si un caracter echilibrat. Cel in cauza invata din lovituri grele, isi reprima emotiile si sentimentele, este patruns de responsabilitate, seriozitate, gust pentru munca, canalizandu-si vointa in vederea unor scopuri constructive.

Soarele în careu cu Pluton (7°57)
Indica o fire dictatoriala, comportament nemilos, supus transformarilor, atractie pentru putere. Persoana este tentata sa-i manipuleze pe ceilalti, are nevoie sa invete credinta.

Luna

Luna în Scorpion
Luna in Scorpion da un caracter curajos, independent, energic. Persoana care va avea aceasta configuratie nu va permite sa se intervina in planurile sale si nu va suporta nici o constrangere. Este adesea foarte brusca in manierele si cuvintele sale, iute la manie, indiferenta la amenintari, dar sensibila la bunavointa. Are o vointa puternica si incapatanata, cu hotararea bine stabilita de a-si atinge scopurile, orice ar face. Aceasta pozitie da si o mare atractie spre stiintele oculte, dar daca este stresata, predispune la dezmat si atrage neplaceri cu femeile. Cauzeaza dificultati la nasteri.

Luna în Casa IX
Luna in Casa a IX-a, in bune aspecte, da subiectului o inteligenta clara, serioasa, cu tendinte religioase, legale sau filosofice, dupa natura aspectului. Prevesteste calatorii lungi ce aduc castiguri si placeri; uneori, notorietate. Subiectul este inclinat spre reverie, viziuni, mai ales daca Luna este in configuratie cu Neptun. Daca Luna este stresata, subiectul va fi impulsiv si irational, spre marele sau detriment. Daca intreprinde calatorii, va fi expus la a suferi multe neplaceri. Va fi de asemenea susceptibil de a-si schimba religia, intr-un mod negandit, ceea ce ii va atrage numeroase critici.

Luna în conjuncție cu Mercur (3°31)
Indica inteligenta, memorie buna, hipersensibilitate, stare de nervozitate. Individul este atras de schimbare pana la a-si produce pagube. Dispune de mari aptitudini pentru studiu, fiind un excelent teoretician. Are pasiuni si preocupari artistice, inclinate spre visare si poezie, dar si spre logoree.

Mercur

Mercur în Scorpion
Mercur in Scorpion da un spirit subtil, aspiratii arzatoare, o inteligenta vie, o limba ascutita, capabile de sarcasme muscatoare care inteapa ca si acul Scorpionului. Nativul este indarjit, incapatanat si e dificil sa te intelegi cu el. Totusi acesti subiecti sunt plini de resurse, de neimblanzit si capabili sa invinga toate obstacolele ce li se pun in cale. Sunt atrasi de lucruri oculte ca acul de magnet. Cand Mercur este afectat, sunt susceptibili de a avea dezamagiri in tot ceea ce intreprind; certareti, cinici, avanseaza intotdeauna o parere contrara celei a altora.

Mercur în Casa VIII
Mercur in Casa a VIII-a, daca e bine plasat, asigura castiguri prin agentii literare, stiintifice sau alte ocupatii din domeniul lui Mercur, cu conditia sa fie cu titlu de asociat. Aceasta pozitie indica si o mostenire si succesul financiar al casatoriei. Dar daca Mercur este stresat, pozitia sa in Casa a VIII-a prevesteste probleme financiare aduse de partener si, probabil, o afacere litigioasa relativ la o mostenire facuta nativului.

Mercur în conjuncție cu Luna (3°31)
Indica inteligenta, memorie buna, hipersensibilitate, stare de nervozitate. Individul este atras de schimbare pana la a-si produce pagube. Dispune de mari aptitudini pentru studiu, fiind un excelent teoretician. Are pasiuni si preocupari artistice, inclinate spre visare si poezie, dar si spre logoree.

Mercur în careu cu Uranus (6°15)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Mercur în careu cu Chiron (7°43)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Venus

Venus în Săgetător
Venus in Sagetator este alta pozitie dintre cele mai puternice, deoarece calitatile lui Venus se unesc cu cele ale lui Jupiter, planeta bunavointei, pentru a alimenta iubirea si bunavointa printre oameni. Aceasta pozitie indica si un caracter vesel si optimist, o inima intelegatoare, buna si generoasa; o iubire pentru Dumnezeu exprimata prin devotiunea religioasa sau o iubire pentru omenire manifestata prin filantropie si caritate. Indica un spirit rafinat, cultivat, pasionat de arta dramatica, de arta in general, si de muzica. Da viata imaginatiei, intuitiei si, la fel ca celelalte semne duble, Gemenii si Pestii, indica mai multe casatorii.

Venus în Casa X
Venus in Casa a X-a este unul din cele mai bune semne de prosperitate generala, cand astrul este bine plasat. Persoana este foarte cautata, mai ales de sexul opus, si se va inalta pe scara sociala prin casatoria sa. Acest aspect da o mare abilitate in a evita grijile existentei si in a extrage chintesenta din orice placere, in orice situatie posibila. Norocul care ii va surade va intretine optimismul sau fata de toate lucrurile. Dar daca Venus este stresata in Casa a X-a, persoana este rau privita de cei din anturajul sau si, orice ar face pentru a se introduce in acest cerc inchis, nu va primi decat dispret si insulte. O casatorie in graba si irational va invenina lucrurile si o va impinge mult inainte in discreditare.

Venus în trigon cu Uranus (7°13)
Indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale. Indica popularitate, inventivitate, simt artistic, noroc in speculatii financiare. Persoana traieste schimbari benefice, este dornica de libertate si aventuri romantice. Posibila iubire in afara casatoriei, talent creator in muzica si cinema, manifestari bruste ale sentimentelor. Beneficiaza de multe sanse, pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati.

Venus în conjuncție cu Nodul Nord (7°54)
Faciliteaza exprimarea artistica si implinirea sentimentala. Nativul isi gaseste sensul in domeniul in care trebuie sa-si exprime afectivitatea si capacitatea de a se asocia cu altii, de a colabora si de a construi o armonie in convietuire. Poate avea o cariera artistica sau intr-un domeniu legat de frumusete si de femei. Trebuie sa-si valorifice talentele artistice, calitatile estetice, frumusetea sau gratia fizica, afectivitatea si sociabilitatea, sau sa-si construiasca o cale in care ii ajuta pe ceilalti sa-si puna in valoare asemenea aspecte ale personalitatii lor.

Marte

Marte în Balanță
Marte in Balanta, bine aspectat, da o fire ardenta, demonstrativa, iubitoare, foarte atrasa de sexul opus, predispusa deci la o casatorie timpurie. Da de asemenea o placere entuziasta pentru frumusete si arta sub toate manifestarile ei; asigura popularitatea publica si sociala; este o pozitie excelenta pentru un om al legii, caci il va favoriza in acest sens. Este, in general, indiciul unei bune sanatati. Marte afectat in Balanta face ca persoana sa fie foarte nepopulara, predispusa opozitiei si criticii; o expune pericolului unui scandal public, a urmare a infidelitatii in relatiile amoroase, deoarece Marte in Balanta produce intotdeauna o atractie puternica pentru sexul opus, si, daca este afectat, firea este aprinsa si zburatoare, din care rezulta neplaceri inevitabile pentru ca s-a jucat cu afectiunea celuilalt.

Marte în Casa VIII
Marte in Casa a VIII-a, bine aspectat, aduce avantaje financiare prin casatorie sau prin mostenire. In afaceri, aceasta pozitie este de asemenea buna si indica castiguri prin asociatii, procese castigate sau alte afaceri indicate de Casa a VIII-a. Atunci cand Marte este afectat in Casa a VIII-a, bogatia este periclitata dupa casatorie din cauza cheltuielilor excesive ale sotului. Asociatiile, procesele ar trebui evitate, nativul va pierde sigur. Cei care il au pe Marte in aceasta pozitie, nu ar trebui sa amane realizarea testamentului, caci moartea ii va surprinde brusc si pe neasteptate.

Marte în sextil cu Nodul Nord (2°38)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Marte în sextil cu Lilith (3°51)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Jupiter

Jupiter în Leu
Jupiter in Leu da o fire directa, combinand bunavointa cu curajul, fermitatea cu fidelitatea, vointa cu compasiunea, mila cu dreptatea. Indica, intre altele, un model de virtuti care nu poate fi intrecut in alta parte . Da o abundenta de vitalitate si o constitutie puternica: de aceea indica un leader din punct de vedere fizic, moral si spiritual. O astfel de persoana nu se multumeste niciodata doar sa supravietuiasca, ci se indreapta spre posturi de incredere, de mare responsabilitate, iar cele mai inalte ii par cele mai bune. Intotdeauna la inaltimea sarcinii sale, nu abuzeaza nciodata de increderea celor care i-au incredintat-o. Se arata generoasa, extrem de inteligenta, se pasioneaza de tot ceea ce tinde spre inaltarea omenirii; este o natura profund religioasa, sincera. Aceasta pozitie prevesteste succesul in plasamente speculative. Atunci cand Jupiter este afectat in Leu, persoana este cruda, senzuala, pasionata de placeri si predispusa la pierderi prin plasamente proaste, speculatii si jocuri de noroc.

Jupiter în Casa VII
Jupiter in Casa a VII-a da un partener simpatic, cu o inima nobila si generoasa care ii va aduce persoanei favoruri, avere si prestigiu social. Este o pozitie ideala pentru casatorie cat si pentru asociatii in afaceri, deoarece nativul poate fi sugur ca asociatul sau va fi sincer, onest, demn de incredere si ca va contribui prin cooperarea sa intr-o mare masura la succesul comun. Pentru un avocat, indica succesul in jurisprudenta si abilitatea de a reconcilia adversarii. Dar daca Jupiter este slab sau afectat, persoana va pierde toate procesele sale sau va suferi de o incredere prost plasata in asociatul sau; casatoria sa va fi amanata sau rupta, sau - daca s-a consumat deja - indolenta si egoismul partenerului vor tulbura uniunea.

Saturn

Saturn în Scorpion
Saturn in Scorpion, cand este bine amplasat, da o capacitate extraordinara pentru mecanica,o mare ingeniozitate in cazurile cele mai dificile, un curaj de nestavilit si o rabdare perseverenta gratie careia sunt rezolvate problemele cele mai dificile. In consecinta, astfel de persoane devin ingineri foarte experti si pionieri de mare valoare; ei imbina focul lui Marte cu prudenta - cu prevederea lui Saturn - ceea ce ii face invincibili. Isi maresc averea prin mosteniri, prin cumpatarea lor, prin spiritul lor de economie. In plus, resursele lor pecuniare cresc dupa casatorie. O buna sanatate si o viata lunga sunt si ele indicatii ale acestui aspect. Dar daca Saturn este stresat in aceasta zodie, partenerul va fi sarac, taciturn, egoist, exigent, preocupat si susceptibil de boala. Constipatia si hemoroizii sunt cauzele fundamentale care afecteaza in acest caz nervii si organismul intreg.

Saturn în Casa IX
Saturn in Casa a IX-a, atunci cand este bine aspectat da un spirit profund, grav, meditativ, cu gustul pentru studiu, pentru jurisprudenta, pentru stiinte, filosofie, fizica si metafizica. Este o configuratie splendida pentru un presedintele unei corporatii sau directorul unui colegiu, un judecator, un preot. Astfel de persoane isi fac intotdeuna drum in viata; intinderea succesului lor depinde, bine inteles, de aspectele temei si de calea aleasa de ele ca si camp de actiune. Saturn afectat in Casa a IX-a da un bigot cu spirit ingust, critic si sarcastic; predispune de asemenea la necazuri si la pierderi prin procese; la pericole in calatorii; la neplaceri in tari straine.

Saturn în conjuncție cu Soarele (2°50)
Indica tenacitate, pesimism, dar si un caracter echilibrat. Cel in cauza invata din lovituri grele, isi reprima emotiile si sentimentele, este patruns de responsabilitate, seriozitate, gust pentru munca, canalizandu-si vointa in vederea unor scopuri constructive.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Leu
Uranus in Leu da subiectului o natura foarte hotarata, rebela, nesuportand nici o contradictie, situandu-se la extreme, atat in afectiunea, cat si in aversiunea sa, dispretuind complet conventiile atunci cand firea sa pasionala este in joc. Avand o personalitate puternica, egoista; aceste persoane displac adesea celorlalti si isi creeaza multa opozitie. Sunt foarte inconstante in afectiunea lor, se lanseaza intr-o noua iubire inainte chiar sa o fi parasit pe precedenta. Intr-o nativitate feminina, un Uranus afectat indica nasteri grele si poate moartea unui copil prin accident sau de ceva neprevazut si subit. Anunta de asemenea o tendinta puternica spre palpitatii ale inimii. Atunci cand Uranus este foarte bine aspectat in Leu, logodna si fericirea conjugala sunt mult mai calme. Aceasta pozitie indica un geniu original si inventiv, mai ales in jurnalism sau in invatamant, si castiguri in domeniile de divertisment.

Uranus în Casa VI
Aceasta casa guverneaza programul si serviciul, sanatatea si bolile, si de aceea nervosul si spasmodicul Uranus in Casa a VI-a predispune la boli avand o natura stranie, la afixie, la boli mentale si nervoase ca epilepsia. Chiar daca Uranus este in aspecte bune, aceste tendinte nu sunt pe de-ntregul suprimate; in toate cazurile, o persoana avand Uranus in aceasta pozitie va fi foarte nervoasa, foarte senzitiva, foarte iritabila. In ceea ce priveste raporturile sale cu patronii sau prietenii sai, toti cei care au vre-o legatura cu munca sa, ea a fi directa si, in consecinta, predispusa la neplaceri cu programul sau sau cu angajatii. Aceasta pozitie da o tendinta spre mediumitate si duce la faze nedorite de experiente psihice. Daca Uranus este foarte afectat, exista de asemenea pericolul obsesiei si alienarii mintale.

Uranus în careu cu Mercur (6°15)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Uranus în trigon cu Venus (7°13)
Indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale. Indica popularitate, inventivitate, simt artistic, noroc in speculatii financiare. Persoana traieste schimbari benefice, este dornica de libertate si aventuri romantice. Posibila iubire in afara casatoriei, talent creator in muzica si cinema, manifestari bruste ale sentimentelor. Beneficiaza de multe sanse, pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati.

Neptun

Neptun în Balanță
Neptun in Balanta, bine aspectat, da un temperament muzical, poetic, artistic si indica o uniune de o natura inalt spirituala care va asigura fericirea persoanei. Neptun afectat in Balanta anunta o tendinta spre relatii clandestine, ilegale, neregulate, fie din partea persoanei in cauza, fie din cea a partenerului, in functie de natura aspectelor lui Neptun. Subiectul va fi slab de caracter, superemotiv, ceea ce va aduce, pe drept cuvant, animozitatea anturajului sau apropiat.

Neptun în Casa VIII
Neptun in Casa a VIII-a, bine aspectat, pronosticheaza imbogatirea prin casatorie, dar nu pe cale obisnuita, ci intr-un mod bizar. Aceasta pozitie este de asemenea favorabila pentru cercetarile oculte si face adesea ca persoana sa fie capabila sa parvina la cunoasterea directa. Atunci cand Neptun este afectat in Casa a VIII-a, exista pierdere prin frauda sau deceptie din partea partenerului; neplaceri financiare in legatura cu proprietatile sau cu corporatiile; moarte stranie, extraordinara.

Pluton

Pluton în Leu
Aici a fost Pluton intre 1939 si 1958. Pozitia stimuleaza conflictele de orgoliu sitendintele de impunere a autoritatii pe baza unei superioritati mai mult sau maiputin reale, prin cultivarea vointei de a invinge in orice conditii. Perioada corespundemarii confruntari din Al Doilea Razboi Mondial si apoi inceputului Razboiului Rece. Indica legaturi sentimentale cu final trist, lipsa copiilor sau posibilitatea de a-i pierde in copilarie, mare incredere in sine, mare simt al proprietatii asupra ideilor si sferelor de influenta, tendinta de a se simti ca un rege, respect pentru guvern si autoritate.

Pluton în Casa VII
Indica un spirit competitiv, atras de complexul puterii. Nu trebuie sa invete sa fie cooperant si tolerant; poate trai o transformare radicala intr-un anumit moment al vietii, ca urmare a influentei altei persoane. Necazuri in casnicie, infidelitate; totusi, are grija sa pastreze aparentele, posibil divort.

Pluton în careu cu Soarele (7°57)
Indica o fire dictatoriala, comportament nemilos, supus transformarilor, atractie pentru putere. Persoana este tentata sa-i manipuleze pe ceilalti, are nevoie sa invete credinta.

Nodul Nord

Nodul Nord în Săgetător
In viata anterioara nativul si-a dezvoltat o mare capacitate intelectuala. In aceasta viata repeta aceeasi greseala si acest lucru il impiedica sa-si realizeze misiunea. Trebuie sa invete sa se impuna si sa nu mai depinda de altii. Solutia o poate gasi numai pe cale afectiva, sentimentala si prin renuntarea la mintea prea cerebrala. In a doua parte a vietii poate descoperi credinta.

Nodul Nord în Casa X
In viata anterioara nativul a avut probleme relationale cu familia sa, fiind nerecunoscator. In aceasta viata el trebuie sa stabileasca bune relatii cu cei apropiati. Va trebui sa invete sa se maturizeze si sa actioneze in afara dizarmoniei familiale, pentru a-si capata simtul demnitatii.

Nodul Nord în conjuncție cu Venus (7°54)
Faciliteaza exprimarea artistica si implinirea sentimentala. Nativul isi gaseste sensul in domeniul in care trebuie sa-si exprime afectivitatea si capacitatea de a se asocia cu altii, de a colabora si de a construi o armonie in convietuire. Poate avea o cariera artistica sau intr-un domeniu legat de frumusete si de femei. Trebuie sa-si valorifice talentele artistice, calitatile estetice, frumusetea sau gratia fizica, afectivitatea si sociabilitatea, sau sa-si construiasca o cale in care ii ajuta pe ceilalti sa-si puna in valoare asemenea aspecte ale personalitatii lor.

Nodul Nord în sextil cu Marte (2°38)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Lilith

Lilith în Săgetător
Sentimentele sunt blocate si anihilate, nefiind lasate sa se exprime liber. Exista probleme afective, ascunse sub o masca a multumirii afisate.

Lilith în Casa X
Erotismul poate fi folosit de nativ pentru ascensiunea sociala.

Lilith în sextil cu Marte (3°51)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Vărsător
Nativul poseda un suflet fratern. Motivatia actiunilor sale si-o afla in viitor, fiind un vizionar inspirat. El cauta sa-si manifeste viziunea sa creatoare a unei noi ere de pace si iubire. Nu-i intelege pe aceia care refuza sa evolueze.

Chiron în Casa XII
Nativul are tendinta de a se replia in sine, pentru a cerceta adevarurile si cunostintele ascunse. El poate sa se sacrifice pentru cercetarea sa. Transformarea sa trece printr-o cufundare in tenebre, de unde va iesi total transformat. Isi inconjoara viata personala cu un val de ceata.

Chiron în careu cu Mercur (7°43)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Junon

Junon în Săgetător
Nativul va cauta un sot optimist, de viata, evoluat spiritual si cu care sa impartaseasca o cercetare, studiu sau sa faca calatorii.

Junon în Casa IX
Nativul este atras de un partener aventurier, iubitor de calatorii sau de un esoterist si spiritualist care il indruma.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

David Tennant [3082]
Kourtney Kardashian [2883]
Zazie [3169]

Mâine

Hayden Christensen [2745]
James Franco [2735]
Kate Hudson [2586]

Articole

Quiz

La ce vârstă vei găsi adevărata dragoste?