Harrison Ford


13 iulie 1942 11:41 (GMT-5) 41°51’N 87°39’V
Chicago, SUA

Înălțime 185 cm
Zodiac european Rac
Zodiac chinezesc Cal de Apă
Zodiac aztec Maimuță
Zodiac arboricol Ulm
Zodiac egiptean Anubis
Zodiac floral Albăstrea
Zodiac indian Țestoasă
Zodiac grecesc Sirenă
Temperament sanguin-coleric
Număr destin 9
Număr psihic 4

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

De-a lungul carierei sale, Harrison Ford a devenit unul dintre cei mai apreciati actori, si aceasta intr-un mod popular, ai timpurilor noastre.

Munca sa include 38 de filme, unsprezece dintre care au depasit fiecare pragul de o suta de milioane de dolari profitul. Prin intermediul rolurilor sale in realizari cinematografice de un succes rasunator se numara trilogiile Star Wars si Indiana Jones, The Fugitive, Air Force One si Patriot Games, el a reusit sa reprezinte chintesenta eroului american pentru toti cei din toata lumea care sunt pasionati de filme.

Nominalizat la Premiul Oscar si la Premiul Globul de Aur pentru interpretarea sa din thriller-ul de suspans Witness (1985), Ford de asemenea a primit nominalizari la Globul de Aur pentru rolurile principale avute in filmele Sabrina (1995), The Fugitive (1993) si The Mosquito Coast (1986). The National Association of Theater Owners l-au numit Starul Secolului in anul 1994. Revista People la desemnat „Cel Mai Sexy Barbat in Viata” in anul 1998, si in acelasi an, el acastigat Premiul People’s Choice Award pentru Actorul Favorit Intr-un Film. In anul 1999, el a castigat Premiul People’s Choice Award pentru Starul Favorit al Tuturor Timpurilor si, din nou in anul 2000 el l-au desemnat Actorul Favorit Intr-un Film. De asemenea in anul 2000, el a primit prestigiosul Premiu Pentru Intreaga Cariera din parte Institutului American de Film. In anul 2002, Golden Globes l-a onorat cu Premiul Cecil B. DeMille Pentru Intreaga Cariera.

Nascut in Chicago, Ford a urmat Colegiul Ripon in Wisconsin inainte de a se muta in Los Angeles pentru a-si urma cariera de actor. El a inceput ca actor cu contract cu Columbia Pictures, facandu-si debutul in film in drama Dead Heat on a Merry-Go-Round (1966) . Dupa un mic rol in filmul Getting Straight (1970), a reusit sa nu isi mai lase alegerile pentru rolurile din cariera sa fie dicatate de probleme financiare, asa ca s-a intors la tamplarie in timp ce astepta rolul potrivit.

In 1973, dupa o absenta de trei de pe marele ecrane, George Lucas l-a distribuit in filmul American Graffiti. Anul urmator, a primit un rol secundar proeminent in filmul lui Francis Ford Coppola The Conversation, care a fost urmat de un rol important in productia de televiziune a lui Stanley Kramer Judgement: The Court Martila of Lt. William Calley.

Ford s-a reintors la filmele de pe marele ecrane in anul 1977 cand George Lucas l-a distribuit in rolul pilotului rebel Han Solo din filmul Star Wars, filmul care a spulberat toate recordurile de incasari si a facut din Harrison Ford un nume important. Dupa aceea a jucat in Hanover Street (1978) si in filmul The Frisco Kid (1979), si a avut roluri de camee in Apocalypse Now (1979) si in More American Graffiti (1979), inainte de a fi distribuit de catre regizorul Steven Speilberg in rolul intreprinzatorului aventurier Indiana Jones in Raiders of the Lost Ark (1981). Filmul adevenit un alt film cu cele mai mari castiguri de-a lungul tutror timpurilor.

Intre filmele Star Wars, episoadele The Empire Strikes Back (19809 si The Return of the Jedi (1983), si episoadele din filmul Raiders, Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) si Indiana Jones and the Last CrusadeI (1989), Harrison Ford a jucat intr-un numae de filme de neuitat. In filmul Blade Runner (1982), el a interpretat cu maiestrie rolul unui politist in viitorul nihilist al orasului Los Angeles. El a fost aclamat de catre critici si a primit o nominalizare pentru Premiul Oscar pentru rolul de politist, care se ascunde in tara Amish, in filmul Witness (1985). Dupa aceea Ford a continuat cu o interpretare indrazneata a excentricului inventator idealistic din filmul The Mosquito Coast (1986). A continuat sa joace in rolul unui protagonist de natura hitchcockiana in filmul Frantic (1988) inainte de a-si arata flerul pentru comedii romantice in filmul Working Girl (1988).

El a interpretat rolul unui avocat acuzat de crima in filmul Presumed Innocent (1990), a interpretat rolul unui yuppie arogant transformat de de glontul unui pungas in filmul Regarding Henry (1991), a interpretat rolul unui fost agent erou CIA Jack Ryan in Patrio Games (1992) si Clear and Present Danger (1994), a interpretat rolul unui doctor pe nederept acuzat de uciderea sotiei sale in filmul The Fugitive (1999), a interpretat rolul unui politist foarte devotat din New York City in filmul The Devil’s Own (1997), a interpretat rolul Presedintelui James Marshall in filmul Air Force One (1997). De asemenea a jucat in reproducerea filmului Sabrina (1995) in rolul original interpretat de Humphrey Bogart.

Cele mai recente aparitii ale lui Ford in filme includ comedia actiune romantica Six Days, Seven Nights (1998), drama romantica Random Hearts (1999) si thriller-ul What Lies Beneath (2000). In anul 2002 a fost lansat filmul sau, K-19, o drama regizata de Kathryn Bigelow, in care joaca de asemena si Liam Neesom. In luna iunie a anului 2003 a fost lansat filmul Hollywood Homicide, care a fost regizat de Ron Shelton si in care a jucat alaturi de Ford, Josh Hartnett.

Foarte devotat problemelor mediului inconjurator, Harrison Ford este activ implicat intr-un numar de grupuri conservationiste. El face parte din Consiliul Director al Conservation International. In Jackson, Wyoming el a donat 389 de acri de pamant din proprietatea sa pentru un ajutor conservationist pentru Jackson Hole Land Trust.

Cele mai recente premii ale sale sunt: Premiul Heart of the City de la Asociatia City Harverst pentru lupta impotriva foametei, NRDC-Forces for Nature, Lindbergh Foundation pentru echilibrul dintre tehnologie si mediul inconjurator, Premiul Distinguished Humanitarian Award de la B’nai B’rith de asemenea pentru munca pentru mediul inconjurator, Premiul World Stunts Awards, Premiul Pentru Intreaga Activitate de la Laguna Playhouse, si in data de 30 mai 2003 el a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Balanță
Inteligenta este imaginativa si aluneca adesea spre iluzie. Are o tendinta puternica de a tinde catre altul si de a nu putea trai singur in viata, sub nici o forma. Este o fire schimbatoare, se adapteaza usor la toate schimbarile. Cand are dificultati, isi revine destul de repede si se apuca iute sa dreaga pierderile suferite. Nativul este guraliv, dualist, diplomat si un bun negociator. Poate prezenta o problema de pe doua pozitii opuse, cu argumente bine justificate. Are un inalt spirit al justitiei si corectitudinii, respect pentru lege si autoritate.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Balanță
Venituri venite dintr-o casatorie avantajoasa sau dintr-o foarte utila asociere.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Scorpion
Poate fi un bun investigator pentru ca este foarte curios, ii place cercetarea si o face cu multa rabdare, ii place sa rezolve mistere. Stie cum sa-si asume riscuri daca este constient de pericole.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Capricorn
Dupa ce va munci toata viata ca sa-si atinga telurile si in final va reusi, va dori sa se retraga in pace si liniste, resorbit intr-o perfecta contemplatie, inchis in propria natura. Va gestiona banii cu mare grija. Va fi pus sa administreze proprietati.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Vărsător
Nu-i place rutina si banalul. Este romantic, plin de fantezie si imaginatie. El este prietenul pe care se poate conta.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Pești
Va lucra in comert. Punct vulnerabil: rinichii.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Berbec
Dragoste la prima vedere, casatorie pripita. Nu va dori sa-si schimbe obiceiurile, deci neintelegerile familiale sunt previzibile.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Berbec
Sotia (sotul) va avea tendinta sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Mare atentie la actiunile facute in graba, caci se pot dovedi periculoase. Sofeaza prea repede.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Taur
Calatorii scurte, fara mare atractie pentru departari. Nu-si schimba principiile.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Rac
Ii place contactul cu publicul, cu multimile. Profesie care presupune intalniri cu multa lume. Succesul profesional vine gratie simtului datoriei.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Leu
Prietenii sunt ajutati cu bunavointa, dar si putine avantaje. Capacitate de a participa la viata comunitatii, generozitate, posibile tensiuni din cauza unor interese ascunse.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Fecioară
Lucreaza intr-un laborator de cercetari.


Soarele

Soarele în Rac
Racul este a patra zodie, este guvernat de Luna, astfel incat Soarele in Rac este un amestec de influente ale Soarelui, ale Lunii si ale Casei a IV-a. In horoscopul fundamental in care Berbecul este la Ascendent, Racul este la nadir, iar vitalitatea este in procentul sau cel mai slab; de aceea subiectul al carui Soare este in Rac este inclinat spre indolenta, chiar daca nu este deloc bolnav, e lipsit de rautate, evita certurile. In familie se arata de un caracter linistit si amical, atata vreme cat nu i se cere sa lucreze prea mult. Acesta pozitie a Soarelui face prima parte a vietii sterila, dar aduce succesul in ultimii ani. Racul este un semn psihic; de aceea, cand Soarele se gaseste in el, nativul are o tendinta spre ocultism si adesea sa faca experiente psihice.

Soarele în Casa X
Este unul dintre indicii cei mai siguri ai unui succes general in viata. Soarele in Casa a X-a acorda favoarea de a fi printre persoanele cele mai inalte pe scara sociala si procura situatii de incredere si responsabilitate. Subiectul este foarte respectat de anturajul sau si adesea onorat de a fi ales intr-un post public. Putem fi siguri ca va fi demn de increderea ce i se acorda.

Soarele în conjuncție cu Luna (2°07)
Indica o fire subiectiva, care doreste armonia in viata, are stari periodice de depresie, tinde sa se suprasolicite fizic, are un caracter echilibrat; calitati multiple ce-i permit realizarea cu succes in orice domeniu; o promovare rapida, ajutor din partea unor persoane influente. Casa in care are loc aceasta conjunctie este foarte importanta in viata nativului, deoarece aici se manifesta calitati deosebite, mergand pana la emotivitate si sensibilitate maxima, atingand genialitatea in creatie. In primii ani ai vietii exista o pozitie critica care, pentru a fi benefica, trebuie sa fie sustinuta de un aspect favorabil cu Marte sau Jupiter.

Luna

Luna în Rac
Luna in Rac da un caracter amabil, sociabil, simpatic dar indolent, dusman al oricarui efort fizic, moral sau mental. Acestor persoane le place sa fie dusi de curent si doar biciul necesitatii poate sa le stimuleze. Sunt adesea sensibile la conditiile psihice, mai ales daca Luna este in conjunctie cu Neptun sau cu Uranus: natura acestui aspect decide atunci daca influenta este sau nu favorabila. Aceasta pozitie da si iubirea de caminul familial si de confortul sau. Activeaza digestia si, in consecinta, actioneaza intr-un mod favorabil asupra sanatatii, daca aspectele sunt bune; daca sunt rele, va cauza tulburari digestive.

Luna în Casa X
Luna in Casa a X-a este un semn de noroc, de popularitate si de prosperitate cand este intr-o configuratie buna. Vesteste favoruri din partea femeilor si achizitionarea de bogatii. Aceasta pozitie da un spirit profund, diplomatic, avid de a sti. Cand Luna este stresata, persoana este predispusa sa intalneasca ostilitate din partea publicului si sa suporte rasturnari nefericite ale sortii. Se intampla chiar sa fie amestecata intr-un scandal public.

Luna în conjuncție cu Soarele (2°07)
Indica o fire subiectiva, care doreste armonia in viata, are stari periodice de depresie, tinde sa se suprasolicite fizic, are un caracter echilibrat; calitati multiple ce-i permit realizarea cu succes in orice domeniu; o promovare rapida, ajutor din partea unor persoane influente. Casa in care are loc aceasta conjunctie este foarte importanta in viata nativului, deoarece aici se manifesta calitati deosebite, mergand pana la emotivitate si sensibilitate maxima, atingand genialitatea in creatie. In primii ani ai vietii exista o pozitie critica care, pentru a fi benefica, trebuie sa fie sustinuta de un aspect favorabil cu Marte sau Jupiter.

Mercur

Mercur în Rac
Mercur in Rac da o inteligenta clara, o memorie buna si o minunata adaptabilitate. Persoanele care au Mercur astfel plasat sunt capabile sa indeplineasca orice lucru, sa ocupe orice slujba, adaptandu-se usor ideilor si parerilor celorlalti. Se bucura cand sunt flatati si laudati si de aceea evita cu grija tot ceea ce ar putea face sa piarda opinia buna a celorlalti.

Mercur în Casa IX
Mercur in Casa a IX-a, bine plasat, inspira iubirea de religie, de stiinta, de litere, de drept. Da un spirit studios, capabil de a scruta profund problemele vietii; tendinte filosofice si filantropice, dorinta de a calatori departe, daca e necesar, pentru a-si mari cunostintele. Aceasta pozitie faciliteaza scrierea si asigura succesul in religie, filosofie, drept sau stiinta. Spiritul este larg, flexibil, adaptabil: din acest fapt, persoana este susceptibila de a-si schimba de mai multe ori parerea asupra diverselor subiecte ce le va fi studiat - ceea ce va avea intotdeauna o buna cauza. Daca Mercur este stresat in Casa a IX-a, nativul va avea un spirit extrem de instabil, schimbandu-se ca o girueta in tot ceea ce intreprinde si in toate activitatile sale. Nu va ramane niciodata atasat destul de mult timp de un lucru pentru a-l simti; din aceasta cauza, se va indrepta spre o serie de dezastre toata viata sa. Va calatori probabil dintr-un loc in altul in cautarea succesului, dar nu-l va intalni pana ce nu va fi invatat a-si concentra intreaga energie asupra unui singur obiectiv. Aceasta pozitie indica si o sursa permanenta de neplaceri cu legea sau afaceri judiciare.

Mercur în conjuncție cu Jupiter (6°21)
Indica optimism, capacitati intelectuale, abilitate oratorica si stiintifica, inclinatie spre filozofie si spiritualitate, o fire toleranta, dar cu un usor complex de superioritate. Persoana poseda un caracter cinstit, o buna cunoastere a firii oamenilor, intuitie dezvoltata, o mare capacitate de sinteza, buna coordonare si strategie a ideilor, imaginatie vie cu aplicabilitate mare, aptitudini pentru comert sau literatura. Ii lipseste ambitia si are tendinte de automultumire. Poate fi un bun magistral sau om politic.

Mercur în sextil cu Nodul Nord (3°43)
Sanse de reusita in viata in domenii mercuriene, legate de comunicatii, publicatii, transporturi si calatorii, sau prilejuri de succes prin folosirea inteligenta a informatiilor de larga circulatie. Capacitate de a intelege importanta lucrurilor pe care le afla in diferite imprejurari.

Venus

Venus în Gemeni
Venus in Gemeni aliaza frumusetea lui Venus capacitatii de exprimare a lui Mercur, in asa fel incat, cel care are aceasta configuratie este capabil sa-si aleaga cuvintele cu o usurinta singulara si sa infuzeze un ritm, care este ca o muzica suava urechilor auditoriului. Este o pozitie care da poeti, numai sa nu se opuna, bineinteles, alte indicatii ale temei astrologice. Trebuie ca studentul sa-si aminteasca bine ca o pozitie sau un aspect izolat nu sunt suficiente pentru a determina o caracteristica predominanta, pe care o poate da tema astrologica in ansamblu. Aceasta pozitie inalta mentalul si inclina spre cariere artistice sau literare. Persoana va fi iubita de fratii sai si de surorile sale, de vecinii sai si de tot anturajul sau. Acest aspect inclina spre casatorie si, adesea, persoana se casatoreste de mai multe ori. Favorizeaza calatoriile pentru afaceri sau pentru agrement, mai ales calatoriile de scurta durata.

Venus în Casa IX
Venus in Casa a IX-a este o pozitie foarte favorabila daca astrul este bine aspectat, caci fiind astfel inaltat, exercita asupra vietii o influenta considerabila si face caracterul binevoitor, simpatic si saritor, astfel incat, prin aceste calitati, persoana castiga stima tuturor si este cautata mai ales pentru operele filantropice sau religioase caci aceasta pozitie dezvolta si latura pioasa a naturii persoanei in cauza. Acest aspect da iubirea de muzica, de arte in general, de arta dramatica, cat si de orice lucru care poate avea o influenta asupra inaltarii sufletului. De fiecare data cand persoana se va deplasa, fie pentru afaceri, fie pentru propria-i placere,Venus in Casa a IX-a va pregati drumul in fata ei in asa fel incat sa-i faca agreabila calatoria din toate punctele de vedere. Din contra, daca Venus este stresat, persoana va dori sa faca toate aceste lucruri, dar va intalni atat de multe dificultati incat ii va fi imposibil sa-si realizeze dorintele.

Venus în sextil cu Marte (0°17)
Indica tandrete, instinct erotic manifestat timpuriu, sexualitate excesiva, inclinatii artistice, simt al culorii, ritmului si masurii, capacitati creatoare. Persoana va avea parte de succes in societate, de o casatorie fericita, de popularitate, acordand o mare importanta vietii sentimentale. Cheltuieste foarte mult cu sexul opus, putand avea legaturi afective cu persoane de conditie joasa.

Venus în sextil cu Chiron (3°37)
Nativul daruieste multa iubire. El este un artist original si creator. Are har. Doreste sa-l ajute si sa-l protejeze pe altul.

Marte

Marte în Leu
Marte in Leu, bine aspectat, da o fire muncitoare, cinstita, intreprinzatoare si independenta, sentimentul onoarei si al responsabilitatii, ceea ce duce repede la ocuparea unui post de incredere in afacerile publice sau private. Aceste persoane sunt entuziaste si energice, atat in munca, cat si in distractie; le plac in general sporturile si momentele agreabile; au o admiratie foarte ardenta pentru sexul opus si curteaza obiectul inflacararii lor cu o intensitatea care aboleste dificultatile, ia totul si ajunge la o consumare rapida. Aceste persoane nu se ascund niciodata dupa deget pentru a a spune ceea ce gandesc si o fac intr-un mod brutal, care este adesea extrem de jenant. Argumentele lor sunt puternice si transante pentru sau impotriva a ceea ce spun, sau contesta, de unde rezulta vii opozitii din partea interlocutorilor lor cu opinii diferite. Acesti oameni sunt foarte aventurosi si se lauda cu riscurile la care s-au expus fie in placeri , fie in afaceri. Marte afectat in Leu, da un temperament de foc, foarte violent, predispus febrei, bolilor inflamatorii, palpitatiilor inimii, crizelor biliare, halucinatiilor. Exista riscul legaturilor ilegale, neplaceri in timpul logodnei, pierderi de copii, pierderi financiare prin speculatii. Un Marte afectat in Leu da aceeasi indrazneala ca atunci cand este bine aspectat, dar pericolul de accidente este mai mare, deoarece persoana care are planeta afectata aici, este cutezatoare si irationala.

Marte în Casa XI
Marte in Casa a XI-a da liderii de cercuri sociale, entuziasti in urmarirea placerilor si atragand numerosi prieteni, recrutati dintre martieni si atletici. Acest aspect da energia si ardoarea pentru a realiza dorintele, sperantele si aspiratiile. Dar daca Marte este afectat in Casa a XI-a, aceste persoane vor fi susceptibile, extrem de iritabile pentru prietenii lor si, in consecinta, nepopulare si predispuse la a-si face rau lor insasi, prin dorinta lor ardenta de a-si realiza ambitiile.

Marte în sextil cu Venus (0°17)
Indica tandrete, instinct erotic manifestat timpuriu, sexualitate excesiva, inclinatii artistice, simt al culorii, ritmului si masurii, capacitati creatoare. Persoana va avea parte de succes in societate, de o casatorie fericita, de popularitate, acordand o mare importanta vietii sentimentale. Cheltuieste foarte mult cu sexul opus, putand avea legaturi afective cu persoane de conditie joasa.

Marte în conjuncție cu Chiron (3°19)
Nativul isi asuma riscuri pentru realizarea cercetarii sale. El este mai curand un actor, decat un contemplator. Este un tip decizional si chiar erou uneori; un luptator si un combatant ce-si face dusmani. Dorinte puternice.

Jupiter

Jupiter în Rac
Influenta lui Jupiter, fie in bine, fie in rau, nu se va face niciodata simtita pe de-a-ntregul inainte de mijlocul vietii si mai ales in cazul in care este plasat in zodia a patra sau in Casa a IV-a. Bine aspectat, da un caracter extrem de linistit, binevoitor si politicos fata de toti; o imaginatie vie, fertila in proiecte imaginare care nu se vor finaliza niciodata; un gust pronuntat pentru ocultism si pentru misticism. Exista totusi o latura practica in natura subiectului, iar acest aspect il face ambitios sa ajunga la succese materiale. Va fi norocos in plasamentele sale de case, pamanturi sau mine, in asa fel incat va aduna avere si va trai bine, mai ales in a doua jumatate a vietii sale. Aceasta pozitie indica de asemenea ca persoana va primi mult ajutor de la parintii sai in timpul vietii lor si o mostenire dupa moartea lor. Jupiter in Rac face ca persoana sa fie inclinata spre placerile mesei, daca acest astru este in aspecte bune, persoana va sti sa se abtina si sanatatea sa nu va avea de suferit, dar daca Jupiter este afectat, duce spre un exces de mancare, care - eventual - va afecta sangele si va cauza boli si excrescente nocive.

Jupiter în Casa X
Jupiter in Casa a X-a, bine aspectat prevesteste o viata eminenta, prospera si virtuoasa, mai ales daca este in buna configuratie cu Saturn, Soarele si Luna deoarece atunci persoana se va ridica la o inalta pozitie in Biserica, Stat sau jurisprudenta si va castiga bogatie, onoare si stima publica. In plus, isi va merita toate aceste avantaje caci caracterul sau va fi de cea mai inalta noblete. Dar Jupiter slab sau afectat, mai ales de catre Saturn sau luminatori indica un caracter putin onorabil. Persoana va putea sa se ridice pe scara sociala, dar actiunile sale rele o vor demasca si o vor face sa resimta rasturnari financiare sau pierderea prestigiului sau.

Jupiter în conjuncție cu Mercur (6°21)
Indica optimism, capacitati intelectuale, abilitate oratorica si stiintifica, inclinatie spre filozofie si spiritualitate, o fire toleranta, dar cu un usor complex de superioritate. Persoana poseda un caracter cinstit, o buna cunoastere a firii oamenilor, intuitie dezvoltata, o mare capacitate de sinteza, buna coordonare si strategie a ideilor, imaginatie vie cu aplicabilitate mare, aptitudini pentru comert sau literatura. Ii lipseste ambitia si are tendinte de automultumire. Poate fi un bun magistral sau om politic.

Saturn

Saturn în Gemeni
Saturn in Gemeni, atunci cand este in buna configuratie, da un spirit profund, ordonat, stiintific, capabil de a se adapta circumstantelor si sa infrunte toate dificultatile vietii; iubirea de matematica este in general foarte pronuntata si, daca persoana are vocatia de scriitor, subiectele cele mai serioase, ca industria si mecanica, vor fi preferatele sale. Atunci cand Saturn este stresat in Gemeni, persoana va fi susceptibila de avea neplaceri cu fratii si surorile sale, cu legea si de a fi in pericol in timpul calatoriilor de scurta durata. Acest aspect prevesteste si o tendinta spre boli pulmonare, de aceea nativul ar trebui sa aiba grija sa nu raceasca.

Saturn în Casa IX
Saturn in Casa a IX-a, atunci cand este bine aspectat da un spirit profund, grav, meditativ, cu gustul pentru studiu, pentru jurisprudenta, pentru stiinte, filosofie, fizica si metafizica. Este o configuratie splendida pentru un presedintele unei corporatii sau directorul unui colegiu, un judecator, un preot. Astfel de persoane isi fac intotdeuna drum in viata; intinderea succesului lor depinde, bine inteles, de aspectele temei si de calea aleasa de ele ca si camp de actiune. Saturn afectat in Casa a IX-a da un bigot cu spirit ingust, critic si sarcastic; predispune de asemenea la necazuri si la pierderi prin procese; la pericole in calatorii; la neplaceri in tari straine.

Uranus

Uranus în Gemeni
Uranus in Gemeni da o natura extrem de originala, intuitiva si versatila, pasionata de studiile stiintifice in general, mai ales pentru electricitate, aviatie sau alte subiecte mai putin obisnuite. Acesti oameni au spiritul larg, progresist: sunt pionieri in toate lucrurile noi si moderne. Au, printre altele, un gust pronuntat pentru ocultism si astrologie. Sunt foarte iubiti de fratii si surorile lor, de vecinii lor, cu conditia ca Uranus sa fie bine aspectat; dar daca Uranus este afectat, subiectul este excentric, plin de fantezii, ceea ce face din el un flagel, un dezechilibrat, detestat de toti, si mai ales de fratii si surorile sale, de vecinii sai. Aceasta pozitie pronosticheaza necazuri si posibilitati de accidente in calatoriile scurte.

Uranus în Casa IX
Uranus in Casa a IX-a da un spirit progresist, independent, un mod de a vedea lucrurile original si inventiv, mergand uneori pana la geniu, intuitia fiind foarte dezvoltata; aceste persoane se complac in a visa la constructii capabile sa transforme lumea. Ar fi posibil cu timpul, cu conditia, bineinteles, ca Uranus sa fie bine aspectat. Totusi, ele sunt considerate ca fiind dezechilibrate, caci ideile lor sunt atat de utopice si atat de inaintea stadiului nostru actual de evolutie incat persoanele cu o inteligenta comuna nu pot sa le priceapa. Daca Uranus este afectat in Casa a IX-a, mai ales de catre Marte, aceste persoane devin niste anarhiste salbatice care nu vor da inapoi nici chiar in fata varsarii de sange, pentru a atinge ceea ce ele cred a fi idealul: sunt fanatice, in orice cauza pe care o imbratiseaza. Aceasta pozitie a lui Uranus indica de asemenea neplaceri in calatorie, mai ales pe mare, precum si pericole de accidente comune. De regula, aspectarea ii da pe pionieri si pe exploratori.

Neptun

Neptun în Fecioară
Mercur, planeta intelectului, logicii si a ratiunii este exaltat in Fecioara, iar Neptun, planeta oculta, profetica, spirituala, religioasa si muzicala este octava lui Mercur; in consecinta, amestecul de calitati mercuriene si neptuniene, produs de Neptun in Fecioara, da capacitati mentale excesiv de rafinate, de inspiratie profetica, devotamentul fata de un ideal si mai inalt atunci cand Neptun este intr-o configuratie buna, caci atunci Neptun adauga caldura si simpatie racelii lui Mercur. Totusi astfel de persoane au idei stranii, mai ales in ceea ce priveste casatoria pe care o considera ca fiind pur platonica. Daca Neptun este afectat in Fecioara, le da tendinte de ipohondrie si mania de a-si descoperi tot felul de boli de care aud vorbindu-se, ceea ce le face viata mizerabila. Aceasta pozitie indica o tendinta de a deveni jucaria spiritelor-control, nu numai ca medium, ci prin obsesie directa; atunci cand aceasta calamitate a aparut, este foarte dificil sa eliberezi corpul de entitatea obsedanta.

Neptun în Casa XII
Neptun in Casa a XII-a, in configuratie buna, asigura succesul in muncile de cercetare stiintifica sau oculta, munci indeplinite in secret. Indica o unire de suflete, secreta, onorabila, de un mare avantaj celor doi prieteni din care unul este adesea in lumea spiritelor; legatura, in acest caz, este mult mai stransa decat ar putea fi intre prieteni locuind in planul fizic. Neptun afectat in Casa a XII-a indica posibilitatea de a face inchisoare sau de a fi internat intr-un spital sau un azil ca urmare a manipularilor unor dusmani secreti dar puternici; prevesteste de asemenea boala cronica, alienare mentala sau dementa datorate practicilor corupte.

Pluton

Pluton în Leu
Aici a fost Pluton intre 1939 si 1958. Pozitia stimuleaza conflictele de orgoliu sitendintele de impunere a autoritatii pe baza unei superioritati mai mult sau maiputin reale, prin cultivarea vointei de a invinge in orice conditii. Perioada corespundemarii confruntari din Al Doilea Razboi Mondial si apoi inceputului Razboiului Rece. Indica legaturi sentimentale cu final trist, lipsa copiilor sau posibilitatea de a-i pierde in copilarie, mare incredere in sine, mare simt al proprietatii asupra ideilor si sferelor de influenta, tendinta de a se simti ca un rege, respect pentru guvern si autoritate.

Pluton în Casa X
Indica fire independenta, autoritara. Persoana sufera de complexul puterii, schimba multe ocupatii, este inclinata spre metode dictatoriale si duritate, poate avea numeroase scandaluri; posibila pierdere a reputatiei. Posibila pozitie de conducere in a doua parte a vietii.

Nodul Nord

Nodul Nord în Fecioară
Nativul a suferit mult in vietile anterioare . A vazut foarte multa suferinta in jurul sau si s-a indentificat cu suferintele celorlalti patimind alaturi de cei pe care nu a stiut sa-i ajute. In aceasta viata va retrai unele spaime din trecut si ii va fi greu sa scape de ideea ca este intr-un permanent pericol. Este posibil sa-si petreaca o parte din viata acordand ajutor unei persoane aflate intr-o situatie dificila.

Nodul Nord în Casa XI
In viata anterioara nativul a trait numeroase istorii de dragoste doar pentru a-si satisface egoul. A fost orgolios si tiranic cu altul. In aceasta viata trebuie sa invete valorile prieteniei. Sa renunte la mandria egoista si sa accepte viata asa cum este.

Nodul Nord în sextil cu Mercur (3°43)
Sanse de reusita in viata in domenii mercuriene, legate de comunicatii, publicatii, transporturi si calatorii, sau prilejuri de succes prin folosirea inteligenta a informatiilor de larga circulatie. Capacitate de a intelege importanta lucrurilor pe care le afla in diferite imprejurari.

Lilith

Lilith în Gemeni
Relatia este trecuta prin filtrul mintii si al gandirii, trairea afectiva fiind neglijata. Dragostea este manifestata in mod declarativ.

Lilith în Casa IX
Aventurile erotice pot fi imbracate sub o forma spirituala, gen Tantra Yoga. Poate exista vise erotice puternice, putandu-se ajunge la obsesii.

Chiron

Chiron în Leu
Nativul cauta recunostinta altuia. Ii place sa realizeze ceea ce nimeni nu poate sa realizeze in locul lui. Va trebui sa invete increderea in sine.

Chiron în Casa XI
Individul poate fi in fruntea unui grup pe care-l poate ghida spre o noua era. Lectia sa insa consta in a invata si in a sti sa-si aleaga prietenii si sa ajute oamenii sa-si exprime talentele. Poate fi un vizionar, un creator, un idealist, chiar un revolutionar.

Chiron în sextil cu Venus (3°37)
Nativul daruieste multa iubire. El este un artist original si creator. Are har. Doreste sa-l ajute si sa-l protejeze pe altul.

Chiron în conjuncție cu Marte (3°19)
Nativul isi asuma riscuri pentru realizarea cercetarii sale. El este mai curand un actor, decat un contemplator. Este un tip decizional si chiar erou uneori; un luptator si un combatant ce-si face dusmani. Dorinte puternice.

Junon

Junon în Scorpion
Nativul cauta un sot misterios, magnetic si foarte senzual. Comunicarea este foarte mentala, intima si sensibila.

Junon în Casa II
Nativul poate fi sedus de aptitudinile financiare si de simtul valorilor de care dispune partenerul.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2748]
James Franco [2737]
Kate Hudson [2587]

Mâine

Adolf Hitler [8396]
Carmen Electra [3005]
Carol I Rege al României [3763]
Miranda Kerr [2921]

Articole

Quiz

La ce vârstă vei găsi adevărata dragoste?