Emilia Clarke


26 octombrie 1986 12:00 (GMT) 51°31’N 0°08’V
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Londra, Anglia

Înălțime 157 cm
Zodiac european Scorpion
Zodiac chinezesc Tigru de Foc
Zodiac aztec Cerb
Zodiac arboricol Nuc
Zodiac egiptean Isis
Zodiac floral Margaretă
Zodiac indian Delfin
Zodiac grecesc Sfinx
Temperament -
Număr destin 33 / 6
Număr psihic 8

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Emilia Clarke s-a născut în anul 1986 în Londra (Anglia) şi a copilărit în Berkshire. A început să joace la vârsta de 3 ani după ce a urmărit un musical la care tatăl ei lucra pe atunci, Show Boat. Şcoala a făcut-o la St Edward's School, Oxford, între 2000 şi 2005; de asemeni a absolvit şcoala de artă teatrală şi cinematografică Drama Centre din Londra, în 2009 fiind cooptată în echipa "Game of Thrones". Emilia devine populară dupa apariţia în acest serial.


Ora nașterii este necunoscută. Nu se pot calcula pozițiile Caselor în semne și nici pozițiile planetelor în Case.


Soarele

Soarele în Scorpion
Soarele in Scorpion, atunci cand are aspecte bune, da o mare energie, un curaj la orice proba, un caracter independent. Face mentalul activ; favorizeaza succesul in anumite cariere cum ar fi cea de chirurg sau de soldat. Tinde de asemenea sa amelioreze finantele dupa casatorie, dar duce si la risipire. Daca Soarele este in cadere in aceasta zodie, persoana va avea maniere bruste si putin curtenitoare, sentimentul ca parerea lui valoreaza mai mult decat cea a altora si o tendinta de a calca in picioare persoanele si lucrurile care se gasesc in drumul sau. Aceasta il face adesea indiferent la durerile celuilalt si il poate schimba pe chirurg in macelar.

Soarele în careu cu Luna (6°18)
Indica inconstanta, nehotarare, ghinion, insuccese, certuri si necazuri cu parintii si in societate, sentimente de frustrare, conflicte si crize emotionale, vitalitate slaba, oboseala, dispersia energiilor. Posibititatea de a-si pierde slujba in mod frecvent, dificultati in casatorie si probleme oculare.

Soarele în careu cu Marte (7°23)
Indica rezistenta fizica slabita, accidente, operatii chirurgicale, posibila moarte violenta, fire certareata, impulsiva, pusa pe contrazicere. Conflict permanent intre dorinta si ratiune. Nativul actioneaza precipitat si negandit, este arogant, pretentios si vesnic nemultumit. Posibila viata dezordonata, scandaluri si conflicte, cariera plina de situatii extreme, succesul nefiind de durata. Posibile boli de inima, nenorociri care il pot afecta pe sot, sau pe tatal acestuia. Beneficiaza de multa energie, dar o risipeste si-si pune viata in pericol prin actiunile sale; temperament excitabil; poate fi un militar care isi sacrifica viata ca un erou, un sportiv care face totul pentru a castiga, desi in final va pierde.

Soarele în sextil cu Neptun (0°44)
Indica o imaginatie puternica, inspiratie, talente artistice. Nativul se neglijeaza pe sine pentru un ideal, iubind muzica si stiintele secrete, oculte. Spirit vizionar, clarviziune, idealism, mediumnitate, atractie spre lucruri antice, spre arta si frumos.

Soarele în conjuncție cu Pluton (4°20)
Indica predispozitie pentru crize, caracter laudaros, atras de putere, instinct erotic puternic, tendinta de a distruge pentru a putea reconstrui pe temelii noi.

Luna

Luna în Leu
Luna in Leu lumineaza inteligenta si da un caracter puternic, increzator in sine, o natura indrazneata, temerara si un rar talent ca organizator. Este motivul pentru care persoanele care au Luna in aceasta pozitie ajung de obicei sa dirijeze persoanele din imediata lor apropiere. Sunt de o probitate absoluta, atat in materie financiara, cat si sociala; sunt nobile si generoase in raporturile lor cu ceilalti si sunt de asemenea foarte cautate.

Luna în careu cu Soarele (6°18)
Indica inconstanta, nehotarare, ghinion, insuccese, certuri si necazuri cu parintii si in societate, sentimente de frustrare, conflicte si crize emotionale, vitalitate slaba, oboseala, dispersia energiilor. Posibititatea de a-si pierde slujba in mod frecvent, dificultati in casatorie si probleme oculare.

Luna în opoziție cu Marte (1°04)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Luna în trigon cu Saturn (1°19)
Indica o persoana demna de incredere, modestie, spirit practic, capacitate de a ocupa pozitii de raspundere, prudenta, diplomatie, tact, abilitate executiva, rabdare, economie, sanatate buna, stapanire de sine. Nativul poate sa-i influenteze pe cei din jur, este abil, increzator in propriile forte de respectul public.

Luna în careu cu Pluton (1°58)
Indica o fire incapatanata, violenta, distructiva, iresponsabila, manipulativa; tendinte spre fanatism. Persoana traieste in conditii stresante, inteligenta fiind in conflict cu sexualitatea; moartea unei rude apropiate.

Mercur

Mercur în Scorpion
Mercur in Scorpion da un spirit subtil, aspiratii arzatoare, o inteligenta vie, o limba ascutita, capabile de sarcasme muscatoare care inteapa ca si acul Scorpionului. Nativul este indarjit, incapatanat si e dificil sa te intelegi cu el. Totusi acesti subiecti sunt plini de resurse, de neimblanzit si capabili sa invinga toate obstacolele ce li se pun in cale. Sunt atrasi de lucruri oculte ca acul de magnet. Cand Mercur este afectat, sunt susceptibili de a avea dezamagiri in tot ceea ce intreprind; certareti, cinici, avanseaza intotdeauna o parere contrara celei a altora.

Venus

Venus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Venus în Scorpion
Venus in Scorpion este cea mai rea pozitie in care aceasta planeta poate fi plasata; caci si aici raza de iubire a lui Venus se topeste in focul martian al pasiunii in zodia care guverneaza organele genitale, in asa fel incat, daca nu exista alte influente salvatoare sau restrictive in tema de nativitate, iubirea se va transforma in dezmat (viciu), in dorinte nestavilite pentru placerile carnii, mai ales daca Luna si Marte sunt si ele in aceasta zodie. Toate acestea tind sa mineze constitutia nativului si, desi efectul poate sa nu fie aparent un timp destul de lung, vitalitatea astfel sapata va produce intr-o zi o prostratie generala care nu reprezinta, in rest, nimic in comparatie cu efectul moral produs de practicile pe care aceasta pasiune le inspira. Trebuie sa adaugam, in interesul celor care au aceasta pozitie in tema lor, ca e putin important daca aceste abuzuri sunt comise in sau in afara casatoriei; natura nu se preocupa de a legaliza legile inventate de oameni: din punctul sau de vedere, aceste practici sunt o violare a legii vietii si vor fi pedepsite, ca vor fi sau nu sanctionate de societate. Aceasta pozitie dezvolta si iubirea pentru lux, pentru orice lucru care trezeste emotiile si gratifica simturile. Dar ceea ce este destul de curios, e ca uneori da nativului un simt de profunda devotiune care serveste astfel de iesire pentru sentimentele exagerate ale nativului. Acest aspect creeaza si griji si gelozie in casatorie iar persoana este predispusa la a fi defaimata. Venus bine plasata in Scorpion este susceptibila de a procura o mostenire.

Venus în careu cu Marte (7°55)
Indica o sexualitate puternica, lipsa de tact, imprudente financiare, indulgenta fata de sine insusi, dificultati in viata afectiva si in autoexprimare, tendinta spre adulter si legaturi clandestine, schimbari bruste de comportament si prea multa importanta acordata placerilor. Fire capricioasa, aroganta, impulsiva, neglijenta, extravaganta, capabila de a-si transforma iubirea in ura si de a deveni distructiva.

Venus în trigon cu Jupiter (4°49)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Marte

Marte în Vărsător
Marte in Varsator, atunci cand este bine aspectat, anunta o persoana spirituala si intuitiva, ingenioasa si originala, intreprinzatoare si ambitioasa, muncitoare neobosita pentru a-si asigura succesul in cariera aleasa, astfel ea va castiga prietenia persoanelor care vor fi gata sa o ajute sa-si realizeze sperantele si dorintele. Acesti oameni sunt foarte abili si in mecanica si in lucrurile care au legatura cu electricitatea; reusesc si ca administratori sau angajati intr-o asociatie filantropica sau o societate de utilitate publica. Marte afectat in Varsator, face ca persoana sa fie prea independenta, pompoasa si predispusa sa urasca orice autoritate, directa in discursul si comportamentul sau fata de ceilalti si ranchiunoasa in cel mai inalt grad, daca nu o tratam cu respectul si consideratia care i se par datorate. Aceste persoane foarte dificile de caracter se cearta adesea cu anturajul lor. Vor avea tendinta sa suporte pierderi prin joc si speculatii. Un Marte afectat in Varsator predispune la tulburari vizuale pentru ca Varsatorul guverneaza eterurile. Prin actiunea reflexa in semnul opus, Leul, poate cauza palpitatii cardiace.

Marte în careu cu Soarele (7°23)
Indica rezistenta fizica slabita, accidente, operatii chirurgicale, posibila moarte violenta, fire certareata, impulsiva, pusa pe contrazicere. Conflict permanent intre dorinta si ratiune. Nativul actioneaza precipitat si negandit, este arogant, pretentios si vesnic nemultumit. Posibila viata dezordonata, scandaluri si conflicte, cariera plina de situatii extreme, succesul nefiind de durata. Posibile boli de inima, nenorociri care il pot afecta pe sot, sau pe tatal acestuia. Beneficiaza de multa energie, dar o risipeste si-si pune viata in pericol prin actiunile sale; temperament excitabil; poate fi un militar care isi sacrifica viata ca un erou, un sportiv care face totul pentru a castiga, desi in final va pierde.

Marte în opoziție cu Luna (1°04)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Marte în careu cu Venus (7°55)
Indica o sexualitate puternica, lipsa de tact, imprudente financiare, indulgenta fata de sine insusi, dificultati in viata afectiva si in autoexprimare, tendinta spre adulter si legaturi clandestine, schimbari bruste de comportament si prea multa importanta acordata placerilor. Fire capricioasa, aroganta, impulsiva, neglijenta, extravaganta, capabila de a-si transforma iubirea in ura si de a deveni distructiva.

Marte în sextil cu Saturn (2°24)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Marte în careu cu Pluton (3°02)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Pești
Jupiter in Pesti da o fire caritabila, simpatica si ospitaliera, placandu-i sa-i ajute pe paria societatii. Aceste persoane sunt adevarati ingeri de compasiune, ocupandu-se cu solicitudine de toate suferintele corpului, ale sufletului si ale spiritului. Bolnavii si prizonierii ii cunosc bine. Fiind dotati cu o mare sensibilitate si predispusi influentelor lumii invizibile, au adesea manifestari psihice si devin adepti ai ocultismului. Le place muzica, artele, literatura, si daca Jupiter este in buna configuratie cu Venus in Pesti, indica o mare abilitate de executare. Jupiter afectat in Pesti da un spirit nehotarat, o natura apatica, lasa, se complac in viciu si in depravarea cea mai rusinoasa; ei sunt parazitii societatii.

Jupiter în trigon cu Venus (4°49)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Saturn

Saturn în Săgetător
Saturn in Sagetator, atunci cand este bine aspectat, da o fire caritabila, filantropica si o dorinta de a ajuta omenirea sa se inalte din ea insasi sub legi drepte si sub o independenta hotarat religioasa. Imbina toate virtutile saturniene binevoitorului spirit de aspiratie al lui Jupiter, in asa fel incat subiectul vizeaza sa lucreze pentru binele public pe masura capacitatilor sale si situatiei sale sociale. De aceea este respectat, onorat, cautat pentru functii in care sunt cerute aceste calitati, intr-un cerc fie social, fie religios. Dar Saturn afectat in Sagetator, face ca subiectul sa fie fals, cinic, sarcastic, ambitios in a atinge posturi de onoare si de incredere doar in vederea interesului sau; susceptibil de a avea probleme cu justitia si de a suporta mari pierderi. Aceasta pozitie afecteaza plamanii si ar trebui sa aiba mare grija sa nu raceasca.

Saturn în trigon cu Luna (1°19)
Indica o persoana demna de incredere, modestie, spirit practic, capacitate de a ocupa pozitii de raspundere, prudenta, diplomatie, tact, abilitate executiva, rabdare, economie, sanatate buna, stapanire de sine. Nativul poate sa-i influenteze pe cei din jur, este abil, increzator in propriile forte de respectul public.

Saturn în sextil cu Marte (2°24)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Uranus

Uranus în Săgetător
Uranus in Sagetator indica o capacitate intuitiva foarte dezvoltata, cu tendinta spre visare, viziuni, si o imaginatie foarte vie. Aceasta pozitie da o puternica inclinatie spre o credinta heterodoxa si spre practica artelor oculte. Atunci cand planeta este bine aspectata, aceasta pozitie da capacitatea de a intelege problemele zilei in ceea ce priveste religia si educatia, cu dorinta filantropica de a lucra la dezvoltarea si la avansarea omenirii; gustul pentru calatorii pentru cunostintele care se obtin si succesul asigurat prin aspectele favorabile ale nativitatii progresate. Atunci cand Uranus este afectat, da o mentalitate instabila si excentrica, mai ales in ceea ce priveste legea si religia, spiritul de revolta impotriva conditiilor sociale, sursa de neplaceri cu autoritatile, o dorinta de a impune lumii vederile personale, in ciuda protestelor si cu orice pret, de unde discreditarea si defavorizarea.

Neptun

Neptun în Capricorn
Neptun in Capricorn, bine aspectat, da o natura serioasa, contemplativa, capabila de a se concentra asupra oricarui subiect: de aceea, astfel de persoane sunt oameni de afaceri fericiti, avizati, clarvazatori, care lucreaza in general pe o scara larga. In cazul in care natura celorlalte aspecte ii poarta spre muncile secrete, spre ocultism, sunt excelenti politisti, capabili de a rezolva problemele cele mai complicate; sunt buni cercetatori in domeniul psihic: pe scurt, acesti oameni exceleaza in orice ocupatie in care gandirea sau concentrarea sunt cheile succesului. Neptun afectat in Capricorn, face ca firea sa fie melancolica, inchisa si adesea inselatoare si da in general niste retrasi care evita societatea (compania) semenilor lor.

Neptun în sextil cu Soarele (0°44)
Indica o imaginatie puternica, inspiratie, talente artistice. Nativul se neglijeaza pe sine pentru un ideal, iubind muzica si stiintele secrete, oculte. Spirit vizionar, clarviziune, idealism, mediumnitate, atractie spre lucruri antice, spre arta si frumos.

Pluton

Pluton în Scorpion
Aici a fost Pluton intre 1985 si 1996. In numai 11 ani, sistemele sociale din Europa de Est au cunoscut o transformare dramatica. Pozitia stimuleaza crizele regeneratoare la toate nivelurile, chiar cu sacrificii sau cu pierderi de vieti umane, pentru restabilirea sensurilor si gasirea unor directii de mers cu semnificatie mai profunda. Indica fecunditate, impuls erotic mare, atractie pentru stiintele oculte, mister si secret; exista pericolul periclitarii sanatatii prin abuzuri sexuale. Nativul isi va aprofunda cunoasterea de sine prin educatie si prin dezvoltarea capacitatilor psihice de care dispune. Favorizeaza cercetarea si studiul ocultismului si a spiritualitatii. Posibile boli ale organelor intime, in cazul in care este afectat de alte Planete.

Pluton în conjuncție cu Soarele (4°20)
Indica predispozitie pentru crize, caracter laudaros, atras de putere, instinct erotic puternic, tendinta de a distruge pentru a putea reconstrui pe temelii noi.

Pluton în careu cu Luna (1°58)
Indica o fire incapatanata, violenta, distructiva, iresponsabila, manipulativa; tendinte spre fanatism. Persoana traieste in conditii stresante, inteligenta fiind in conflict cu sexualitatea; moartea unei rude apropiate.

Pluton în careu cu Marte (3°02)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Nodul Nord

Nodul Nord în Berbec
In viata anterioara a fost un om comod, problemele personale le atribuia altora si cand se afla in situatii dificile era incapabil sa ia decizii. A facut multe compromisuri, isi dorea armonie si nu era capabil sa spuna NU. In aceasta viata trebuie sa-si dezvolte vointa si constientul. Misiunea lui este sa actioneze independent si sa-si realizeze ideile personale.

Lilith

Lilith în Gemeni
Relatia este trecuta prin filtrul mintii si al gandirii, trairea afectiva fiind neglijata. Dragostea este manifestata in mod declarativ.

Chiron

Chiron în Gemeni
Cercetarea spirituala poate fi legata de schimbul informatiilor (comunicarea sub diverse forme) si a bunurilor.

Junon

Junon în Săgetător
Nativul va cauta un sot optimist, de viata, evoluat spiritual si cu care sa impartaseasca o cercetare, studiu sau sa faca calatorii.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Al Pacino [4031]
Ella Fitzgerald [2749]
George Pădure [3093]
Guglielmo Marconi [2798]
Renée Zellweger [3045]

Mâine

Channing Tatum [3015]
Jet Li [2953]
Rudolf Hess [2724]

Articole

Quiz

Poți spune ce carte este, doar după copertă?