Ryan Reynolds


23 octombrie 1976 4:30 (GMT-7) 49°15’N 123°07’V
Vancouver, Canada

Înălțime 189 cm
Zodiac european Scorpion
Zodiac chinezesc Dragon de Foc
Zodiac aztec Iarbă
Zodiac arboricol Nuc
Zodiac egiptean Isis
Zodiac floral Iris
Zodiac indian Maimuță
Zodiac grecesc Sfinx
Temperament echilibrat
Număr destin 11 / 2
Număr psihic 5

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Ryan Rodney Reynolds (n. 23 octombrie 1976) este actor canadian de film și televiziune, cel mai cunoscut pentru rolurile sale din filme ca Definitely, Maybe, The Proposal și The Change-Up.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Fecioară
Are un bun spirit de observatie, fiind atent la cele mai mici detalii. Este foarte corect, chiar maniac in a respecta regulile si poate deveni birocrat. Are inclinatii practice, fiind o fire pragmatica. Este o persoana activa, vioaie, invata cu usurinta dar cand este ranita de critica poate fi cinica, rece, ranchiunoasa. Vesnic nemultumita, are darul de a se certa cu toata lumea.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Balanță
Venituri venite dintr-o casatorie avantajoasa sau dintr-o foarte utila asociere.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Scorpion
Poate fi un bun investigator pentru ca este foarte curios, ii place cercetarea si o face cu multa rabdare, ii place sa rezolve mistere. Stie cum sa-si asume riscuri daca este constient de pericole.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Săgetător
Se va casatori cu o persoana straina, sau va face in permanenta calatorii lungi sau chiar se poate stabili in strainatate.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Capricorn
Exemplul absolut al tipului "serios". Totul este calculat, cel mai mic risc este analizat, rabdarea fiind una dintre calitatile principale. Una sau doua aventuri sentimentale, casatoria, familia, toate fara sa-i puna probleme, ii daruiesc calmul cu dragoste si intelepciune.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Vărsător
Se va dedica unei cariere sau invatamantului. Punct vulnerabil: circulatia sangelui.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Pești
Pericol de haos material si spiritual, adulter, viciu. Tendinta spre relatiile umane bazate pe simpatie si nu pe ratiune. Simt practic scazut. Dorinte vagi. Idei morbide si nostalgii romantice planeaza asupra asocierilor si casatoriei.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Berbec
Sotia (sotul) va avea tendinta sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Mare atentie la actiunile facute in graba, caci se pot dovedi periculoase. Sofeaza prea repede.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Taur
Calatorii scurte, fara mare atractie pentru departari. Nu-si schimba principiile.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Gemeni
Are o profesie care necesita schimbari si miscare. Daca nu este asa, va schimba multe slujbe. Ii place sa se miste, sa calatoreasca, sa scrie.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Rac
Prietenii sincere si pe viata. Oricum, familia este pe primul loc.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Leu
Cateva probleme cu autoritatile sau cu cineva in exercitiul functiunii.


Soarele

Soarele în Scorpion
Soarele in Scorpion, atunci cand are aspecte bune, da o mare energie, un curaj la orice proba, un caracter independent. Face mentalul activ; favorizeaza succesul in anumite cariere cum ar fi cea de chirurg sau de soldat. Tinde de asemenea sa amelioreze finantele dupa casatorie, dar duce si la risipire. Daca Soarele este in cadere in aceasta zodie, persoana va avea maniere bruste si putin curtenitoare, sentimentul ca parerea lui valoreaza mai mult decat cea a altora si o tendinta de a calca in picioare persoanele si lucrurile care se gasesc in drumul sau. Aceasta il face adesea indiferent la durerile celuilalt si il poate schimba pe chirurg in macelar.

Soarele în Casa II
El pronosticheaza ca nativul va obtine favoruri pe langa persoane capabile sa-l ajute sa-si mareasca prosperitatea si isi va asigura cu ajutorul lor o existenta confortabila. In acelasi timp aceasta pozitie da si o tendinta spre risipire dupa cum zice si preceptul: ceea ce se castiga fara truda se cheltuie fara grija. Doar daca acest instinct nu se indreapta va aduce dificultati financiare, caci nu atat ceea ce castigam conteaza, ci ceea ce cheltuim. Vom fi saraci daca avem un venit de doua milioane si cheltuim tot doua.

Soarele în conjuncție cu Luna (3°45)
Indica o fire subiectiva, care doreste armonia in viata, are stari periodice de depresie, tinde sa se suprasolicite fizic, are un caracter echilibrat; calitati multiple ce-i permit realizarea cu succes in orice domeniu; o promovare rapida, ajutor din partea unor persoane influente. Casa in care are loc aceasta conjunctie este foarte importanta in viata nativului, deoarece aici se manifesta calitati deosebite, mergand pana la emotivitate si sensibilitate maxima, atingand genialitatea in creatie. In primii ani ai vietii exista o pozitie critica care, pentru a fi benefica, trebuie sa fie sustinuta de un aspect favorabil cu Marte sau Jupiter.

Soarele în conjuncție cu Uranus (6°50)
Indica popularitate, succes public, o fire independenta, originala, excentrica si rebela, controlandu-si foarte greu emotiile. Persoana are spirit stiintific si este atrasa de reforme sociale. Poate avea necazuri cauzate de consumul exagerat de alcool si de unele evenimente total neasteptate, care il surprind nepregatit. Este tentat sa iasa din tiparele obisnuite si sa descopere metode noi. Poseda magnetism personal, inclinatie spre ocultism si viata spirituala. Poate avea capacitati psihice puternice (hipnotism).

Soarele în conjuncție cu Nodul Nord (3°21)
Nativul trebuie sa se exprime si sa se afirme, sa-si manifeste spiritul de initiativa si puterea de creatie, pentru a dobandi succes, recunoasterea posibilitatilor sale, cu curaj si incredere in capacitatea sa de a oferi celorlalti ceea ce le poate lumina viata si ii poate ajuta sa se bucure de ceea ce exista in planul fizic. Trebuie sa iasa la lumina intr-un fel sau altul, ca sa dea lumii tot ce are mai bun in el.

Soarele în opoziție cu Lilith (4°50)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Luna

Luna în Scorpion
Luna in Scorpion da un caracter curajos, independent, energic. Persoana care va avea aceasta configuratie nu va permite sa se intervina in planurile sale si nu va suporta nici o constrangere. Este adesea foarte brusca in manierele si cuvintele sale, iute la manie, indiferenta la amenintari, dar sensibila la bunavointa. Are o vointa puternica si incapatanata, cu hotararea bine stabilita de a-si atinge scopurile, orice ar face. Aceasta pozitie da si o mare atractie spre stiintele oculte, dar daca este stresata, predispune la dezmat si atrage neplaceri cu femeile. Cauzeaza dificultati la nasteri.

Luna în Casa II
Aceasta pozitie prevesteste fluctuatii financiare, doar daca nu e fortificata de aspecte bune cu Jupiter, planeta opulentei, sau cu Venus, planeta atractiei. Aspectele bune ale Soarelui fac lucrurile mai stabile.

Luna în conjuncție cu Soarele (3°45)
Indica o fire subiectiva, care doreste armonia in viata, are stari periodice de depresie, tinde sa se suprasolicite fizic, are un caracter echilibrat; calitati multiple ce-i permit realizarea cu succes in orice domeniu; o promovare rapida, ajutor din partea unor persoane influente. Casa in care are loc aceasta conjunctie este foarte importanta in viata nativului, deoarece aici se manifesta calitati deosebite, mergand pana la emotivitate si sensibilitate maxima, atingand genialitatea in creatie. In primii ani ai vietii exista o pozitie critica care, pentru a fi benefica, trebuie sa fie sustinuta de un aspect favorabil cu Marte sau Jupiter.

Luna în conjuncție cu Marte (6°02)
Fortifica sanatatea si vitalitatea, mai ales in nativitatea unei femei. In cea a unui barbat, indica o casatorie cu o femeie robusta, cu un temperament imperios, cu un caracter urat. Indica o depravare sexuala, mai ales daca Venus ocupa si ea Scorpionul. Firea este nelinistita si agitata, caci in ea se combina cele doua elemente: foc si apa. In zodiile de apa persoana va fi inclinata sa bea.

Luna în conjuncție cu Uranus (3°04)
Indica o fire independenta, excentrica, bucurandu-se de o mare popularitate, de farmec personal, abilitati de executie si un spirit inventiv, in stare sa se adapteze la orice situatie. Persoana tinde sa joace un rol social, dispune de facultati magnetice si traieste tensiuni emotionale puternice. Posibilitatea de a i se dispersa familia. Poate sa se afirme prin stiintele oculte, putand avea castiguri din surse suspecte.

Luna în conjuncție cu Nodul Nord (0°24)
Indica realizari intr-un domeniu public si o promovare a valorilor feminine. Nativul trebuie sa fie receptiv, fiind capabil sa aiba succes intr-un loc in care sa tina seama de sugestiile si cererile celorlalti. Sensul sau este legat de recunoasterea necesitatilor celorlalti si de adaptarea sa emotionala la ceea ce i se cere.

Luna în opoziție cu Lilith (1°04)
Indica refuzul mamei si a tot ce vine din partea ei, conflict cu mama, imaginatie bolnavicioasa, impulsul de a marturisi totul, simt exagerat al vinovatiei si nevoia de a se pedepsi. In tema masculina indica lipsa modelului inconstient al femeii iubite, castrare psihica datorata mamei sau autocastrare pentru femei in general, teama bolnavicioasa de femei, mergand de la misoginie pana la impotenta si tendinte homosexuale. Imagine materna negativa, blocaj afectiv, gelozie, rivalitate, fantasme, probleme cu femeile. Tendinta de a-si reprima sensibilitatea, intuitia si imaginatia.

Mercur

Mercur în Balanță
Mercur in Balanta, cand e bine plasat, da idei largi, un intelect foarte echilibrat, iubirea de arta si de muzica, o foarte mare usurinta de exprimare. Prevesteste succesul ca orator public, uneori ca si cantaret. Cand Mercur este afectat in Balanta, indica neplaceri provenind din procese intentate de asociati sau de un partener infidel.

Mercur în Casa II
Mercur in Casa a II-a anunta castiguri provenind din ocupatii mercuriene, mai ales daca persoana este platita de altcineva, caci aceasta ii va pune in evidenta capacitatile sale guvernate de Mercur ca agent, mesager, cleric, scriitor etc.

Venus

Venus în Săgetător
Venus in Sagetator este alta pozitie dintre cele mai puternice, deoarece calitatile lui Venus se unesc cu cele ale lui Jupiter, planeta bunavointei, pentru a alimenta iubirea si bunavointa printre oameni. Aceasta pozitie indica si un caracter vesel si optimist, o inima intelegatoare, buna si generoasa; o iubire pentru Dumnezeu exprimata prin devotiunea religioasa sau o iubire pentru omenire manifestata prin filantropie si caritate. Indica un spirit rafinat, cultivat, pasionat de arta dramatica, de arta in general, si de muzica. Da viata imaginatiei, intuitiei si, la fel ca celelalte semne duble, Gemenii si Pestii, indica mai multe casatorii.

Venus în Casa III
Venus in Casa a III-a are, in mod particular, un efect benefic asupra calitatilor spiritului: persoana este vesela si inclinata sa vada totul in roz. Aceasta configuratie da iubirea de muzica, de arta, de literatura, de tot ceea ce are o influenta de rafinament; o capacitate extraordinara de a se exprima intr-o maniera corecta, fie in oral, fie in scris. Da placerea calatoriilor de care persoana se va bucura si va beneficia enorm. Asigura buna intelegere a subiectului cu fratii si surorile sale, vecinii sai, prietenii si cunostintele din sfera sa imediata de activitate.

Marte

Marte în Scorpion
Marte in Scorpion, bine aspectat, da o inteligenta ascutita si solida, un mod brutal de a fi si indiferenta pentru sentimentele delicate ale celorlalti. In consecinta, acesti oameni se fac detestati de la prima vedere, pana ce ne vom fi obisnuit cu manierele lor si ne vom fi dat seama ca nu sunt atat de capcauni precum pareau. Sunt foarte indemanatici, foarte abili in chestiile de mecanica, cu un curaj de neimblanzit, o energie inepuizabila care ii face sa treaca toate obstacolele si sa atinga scopul propus. Sunt foarte personali si gata de a sacrifica tot ceea ce se gaseste in drumul lor; sunt excelenti ca agenti de politie, ca soldati, ca chirurgi; sunt capabili de a face fata oricarei situatii care cere o autoritate de conducere sau folosirea obiectelor transante. In nativitatea unei femei, aceasta pozitie indica ca sotul va fi capabil sa castige multi bani, dar va fi foarte cheltuitor, prea generos pentru mijloacele sale. Ea indica de asemenea posibilitatea de mostenire. Marte afectat in Scorpion, scoate la iveala cea mai rea latura a naturii pasionale a nativului; il conduce la excese sexuale sau la onanism, care ii distrug vitalitatea; este destinat mortii premature doar daca nu se corecteaza. In nativitatea unei femei, aceasta pozitie indica ca sotul isi va cheltui banii pentru propria lui placere; o nastere ar fi pentru ea un eveniment periculos. Pentru ambele sexe, Marte in Scorpion indica un caracter certaret si o limba caustica.

Marte în Casa II
Marte in Casa a II-a, atunci cand este bine aspectat, indica o natura liberala, generoasa in materie de bani. Este indiciul unei imbogatiri rapide, al unui mare succes financiar in orice intreprindere de natura martiana, adica intelegand folosirea focului, uneltelor sau a masinilor de fier. Este si o indicatie de bani prin casatorie sau mostenire. Totusi, desi bogattia vine cu usurinta si rapid, persoana nu va economisi, caci va fi foarte generoasa, si ii vor placea confortul, placerile. Atunci cand Marte este afectat in Casa a II-a, banii vor veni la fel de repede ca si sub aspectele bune, cand face aspectari rele vor duce persoana la o extravaganta nebuna, la o indrazneata temeritate in materie de bani cu rezultatul inevitabil de mari pierderi si poate al unei saracii complete. Bunastarea poate fi obtinuta si pierduta de mai multe ori. Aceste persoane nu se descurajaza totusi niciodata, iar atunci cand se afla in fata unui dezastru financiar, se ridica imediat pentru a-si reedifica situatia pe ruinele celei vechi, in general reusesc din nou; dar cum nu pot invata niciodata sa fie mai circumspecte, mai putin extravagante, sunt mereu supuse la noi naufragii financiare.

Marte în conjuncție cu Luna (6°02)
Fortifica sanatatea si vitalitatea, mai ales in nativitatea unei femei. In cea a unui barbat, indica o casatorie cu o femeie robusta, cu un temperament imperios, cu un caracter urat. Indica o depravare sexuala, mai ales daca Venus ocupa si ea Scorpionul. Firea este nelinistita si agitata, caci in ea se combina cele doua elemente: foc si apa. In zodiile de apa persoana va fi inclinata sa bea.

Marte în careu cu Saturn (5°44)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Marte în conjuncție cu Uranus (2°58)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Marte în conjuncție cu Nodul Nord (6°27)
Poate conduce spre o cariera sau o viata in care curajul si afirmarea de sine sint factorii principali. Este necesara valorificarea spiritului de initiativa si a abilitatilor fizice. Propriile dorinte sint elementele care conduc spre succes, dar nativul trebuie sa treaca la actiune concreta pentru a si le indeplini, neasteptind nimic din afara.

Marte în opoziție cu Lilith (4°58)
Predispune la vointa slaba, o capacitate de a intra in situatii dramatice sau in relatii fatale, distructive. Poate determina reactii agresive fata de sexul masculin, incapacitatea de a exprima sau de a accepta virilitatea la nivel sexual. Nativul trebuie sa-si depaseasca propriile resentimente si rani pentru a putea dobandi, prin echilibrul sau psihic, toata energia necesara unei activitati creatoare. Agresivitate puternica, defulare prin sport, razboi. Refuz al virilitatii, mare violenta exercitata sau suportata (uneori crima), impulsivitate. Pentru o femeie: teama de barbati sau autoritarism ce inspira teama barbatilor. Operatii chirurgicale, crime pasionale, divort, femeie senzuala, uneori homosexualitate.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Taur
Jupiter in Taur, in buna configuratie, da o fire eminamente buna si simpatica fata de toti, dar o iubire profunda, vie si tandra pentru cei fata de care relatiile familiale permit aceasta exprimare a iubirii. Aceasta pozitie atrage bogatie si da dispozitii generoase pentru a ajuta in actiuni filantropice; totusi Jupiter in Casa a II-a nu este niciodata excesiv si extravagant in generozitatea sa, ci mai degraba conservator si inclinat sa examineze cu grija avantajele oricarei propuneri inainte de a da o mana de ajutor; pe de alta parte, este numai generozitate pentru ai sai. Caminul sau, familia sa sunt totul pentru el. Cand Jupiter este afectat in Taur, impinge spre cheltuieli extravagante din ostentatie sau pentru satisfacerea naturii inferioare. Subiectul va fi foarte gurmand si va fi predispus, ca rezultat al lacomiei sale, la boli indicate de natura diferitelor aspecte ale planetelor. Va avea adesea dificultati financiare, neplaceri cu creantierii sai.

Jupiter în Casa IX
Jupiter in Casa a IX-a da un caracter nobil, optimist, pacific; o mare bunatate, tendinte religioase; un spirit larg si tolerant, dar favorizeaza ideile cele mai corecte si cele mai bine stabilite. Persoana este foarte stimata in societate; este capabila sa ocupe pozitii eminente in Biserica, Stat sau in institutii de invatamant sau asociatii filantropice. Aceasta pozitie da de asemenea iubirea de calatorii care vor aduce castiguri si placere. Dar cand Jupiter este slab sau afectat prin zodie sau prin aspecte, da aroganta, o iubire de ostentatie si de risipa, de un fast disproportionat fata de resurse: de unde probabilitatea de urmariri judiciare si de discreditare publica. Aceasta pozitie indica si pericole in cursul calatoriilor.

Saturn

Saturn în Leu
Saturn in Leu, atunci cand e bine aspectat, asigura favoarea persoanelor cu o conditie sociala mai inalta si da sansa de a obtine slujbe publice unde sunt cerute calitatile saturniene: tact, diplomatie, spirit de sistem, discretie, onoare, abilitate organizatorie. Constitutia fizica a subiectului lasa de dorit, dar va putea totusi sa-si mentina sanatatea conservandu-si energia, calitate pe care i-o asigura Saturn. Cand Saturn este afectat in Leu, persoana este cruda, violenta, geloasa, fara scrupule si se injoseste la manevre nelegale pentru a-si satisface ambitia. Aceasta pozitie indica de asemena tulburari cardiace.

Saturn în Casa XI
Saturn in Casa a XI-a, cand e bine aspectat, aduce din randul persoanelor in varsta, un anumit noroc, dar si prieteni care vor fi pretiosi nativului, ajutandu-l sa-si realizeze ambitiile; dar daca Saturn este stresat subiectul va trebui sa nu-si caute prieteni mai in varsta decat el, caci acestia vor cauta sa se serveasca de el pentru scopuri personale si se vor indeparta de el de indata ce nu va mai putea sa le serveasca la nimic.

Saturn în careu cu Marte (5°44)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Uranus

Uranus în Scorpion
Uranus in Scorpion, bine aspectat, da persoanei o vointa puternica si hotarata, capabila sa invinga orice obstacol si sa indeplineasca ceea ce a intreprins cu o perseverenta, o incapatanare si o hotarare de nestramutat; o inteligenta fina, subtila, circumspecta, capabila de a prinde cele mai mici detalii si de a se concentra profund asupra oricarei probleme care apare. Indica o abilitate mecanica iesita din comun, o iubire pentru stiinta oculta, cat si pentru stiinta fizica. Uranus afectat in Scorpion indica accidente, asasasinat sau moarte brusca prin explozie, electrocutare, aeroplane, etc. Da o tendinta spre bolile organelor genitale, datorita abuzului de functia creatoare, prin perversiune sau onanism.

Uranus în Casa II
Uranus in Casa a II-a care guverneaza averea indica o stare de avut instabila; multe suisuri si coborasuri in viata, si chiar daca persoana este favorizata de alte aspecte bune care o pun sa se gandeasca pe drept si la alte subiecte, se intampla ca din punctul de vedere al banilor sa fie incapabila sa se apere impotriva pierderilor bruste, neprevazute sau a castigurilor. Pentru ea nu exista plasament sigur, solid deoarece conditii dintre cele mai neprevazute pot surveni care sa o faca sa castige sume neasteptate sau sa suporte pierderi importante cu o asa de mare repeziciune, incat nu va avea nici un mijloc de aparare; este deci imposibil sa dam o parere in materie de bani unor astfel de persoane, caci si un plasament la fel de solid ca proverbiala stanca din Gibraltar ar putea fi scuturat de un cutremur de pamant.

Uranus în conjuncție cu Soarele (6°50)
Indica popularitate, succes public, o fire independenta, originala, excentrica si rebela, controlandu-si foarte greu emotiile. Persoana are spirit stiintific si este atrasa de reforme sociale. Poate avea necazuri cauzate de consumul exagerat de alcool si de unele evenimente total neasteptate, care il surprind nepregatit. Este tentat sa iasa din tiparele obisnuite si sa descopere metode noi. Poseda magnetism personal, inclinatie spre ocultism si viata spirituala. Poate avea capacitati psihice puternice (hipnotism).

Uranus în conjuncție cu Luna (3°04)
Indica o fire independenta, excentrica, bucurandu-se de o mare popularitate, de farmec personal, abilitati de executie si un spirit inventiv, in stare sa se adapteze la orice situatie. Persoana tinde sa joace un rol social, dispune de facultati magnetice si traieste tensiuni emotionale puternice. Posibilitatea de a i se dispersa familia. Poate sa se afirme prin stiintele oculte, putand avea castiguri din surse suspecte.

Uranus în conjuncție cu Marte (2°58)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Neptun

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Neptun în Casa III
Neptun in Casa a III-a, bine aspectat, dezvolta considerabil capacitatile mentale si da o mare capacitate literara si oratorie de inalta inspiratie. Dar daca Neptun este afectat in Casa a III-a, mentalitatea este inferioara; subiectul este viclean, ipocrit, uneori imbecil, idiot cu gusturi fanteziste (ciudate, bizare) si cu simturile pervertite. Neptun in Casa a III-a anunta calatorii frecvente, mai ales pe apa, dar pentru a sti daca sunt norocoase sau nu, trebuie consultate aspectele.

Pluton

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Pluton în Casa I
Indica o personalitate puternica, inteligenta, autoritara, conservatoare, sceptica, traind o viata intensa cu multe experiente, unele foarte dure, avand crize si transformari radicale in viata personala. Nativul trebuie sa invete sa fie mai tolerant si mai constructiv, deoarece este foarte critic si genereaza distrugere in jurul sau.

Nodul Nord

Nodul Nord în Scorpion
In viata anterioara nativul s-a agitat foarte mult pentru a-si aduna si pastra averea. Valorile spirituale nu prezentau interes pentru el si nu avea idealuri inalte. In aceasta viata va trebui sa renunte la posesiune si la teama de a-si pierde averea. Trebuie sa se acomodeze cu schimbarea permanenta, sa-si schimbe scara de valori si sa puna elementele spirituale inaintea celor materiale.

Nodul Nord în Casa II
In trecut nativul a fost posesiv, gelos, si-a utilizat gresit forta sexuala creandu-si probleme relationale. In aceasta viata va pastra o latura materialista din precedentele vieti. Trebuie sa invete sa obtina si sa-si administreze corect finantele realizate prin munca proprie sau prin exploatarea talentelor native pe care le are.

Nodul Nord în conjuncție cu Soarele (3°21)
Nativul trebuie sa se exprime si sa se afirme, sa-si manifeste spiritul de initiativa si puterea de creatie, pentru a dobandi succes, recunoasterea posibilitatilor sale, cu curaj si incredere in capacitatea sa de a oferi celorlalti ceea ce le poate lumina viata si ii poate ajuta sa se bucure de ceea ce exista in planul fizic. Trebuie sa iasa la lumina intr-un fel sau altul, ca sa dea lumii tot ce are mai bun in el.

Nodul Nord în conjuncție cu Luna (0°24)
Indica realizari intr-un domeniu public si o promovare a valorilor feminine. Nativul trebuie sa fie receptiv, fiind capabil sa aiba succes intr-un loc in care sa tina seama de sugestiile si cererile celorlalti. Sensul sau este legat de recunoasterea necesitatilor celorlalti si de adaptarea sa emotionala la ceea ce i se cere.

Nodul Nord în conjuncție cu Marte (6°27)
Poate conduce spre o cariera sau o viata in care curajul si afirmarea de sine sint factorii principali. Este necesara valorificarea spiritului de initiativa si a abilitatilor fizice. Propriile dorinte sint elementele care conduc spre succes, dar nativul trebuie sa treaca la actiune concreta pentru a si le indeplini, neasteptind nimic din afara.

Lilith

Lilith în Taur
Pot exista dificultati in exprimarea senzualitatii. Latura materiala are o deosebita importanta pentru nativ, iar sentimentele pot fi neglijate.

Lilith în Casa VIII
Sexualitatea este manifestata excesiv, existand porniri sadice. Nativul are tendinta de a-i manipula pe cei din jurul sau, in special pe partener.

Lilith în opoziție cu Soarele (4°50)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Lilith în opoziție cu Luna (1°04)
Indica refuzul mamei si a tot ce vine din partea ei, conflict cu mama, imaginatie bolnavicioasa, impulsul de a marturisi totul, simt exagerat al vinovatiei si nevoia de a se pedepsi. In tema masculina indica lipsa modelului inconstient al femeii iubite, castrare psihica datorata mamei sau autocastrare pentru femei in general, teama bolnavicioasa de femei, mergand de la misoginie pana la impotenta si tendinte homosexuale. Imagine materna negativa, blocaj afectiv, gelozie, rivalitate, fantasme, probleme cu femeile. Tendinta de a-si reprima sensibilitatea, intuitia si imaginatia.

Lilith în opoziție cu Marte (4°58)
Predispune la vointa slaba, o capacitate de a intra in situatii dramatice sau in relatii fatale, distructive. Poate determina reactii agresive fata de sexul masculin, incapacitatea de a exprima sau de a accepta virilitatea la nivel sexual. Nativul trebuie sa-si depaseasca propriile resentimente si rani pentru a putea dobandi, prin echilibrul sau psihic, toata energia necesara unei activitati creatoare. Agresivitate puternica, defulare prin sport, razboi. Refuz al virilitatii, mare violenta exercitata sau suportata (uneori crima), impulsivitate. Pentru o femeie: teama de barbati sau autoritarism ce inspira teama barbatilor. Operatii chirurgicale, crime pasionale, divort, femeie senzuala, uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa VIII
Individul va trebui sa invete sa-si stapaneasca instinctele de agresivitate si sexualitate excesiva. Dispune de o mare energie pe care trebuie sa o canalizeze in folosul lui. Este un cercetator rece si disciplinat.

Junon

Junon în Balanță
Nativul va cauta un sot artist, inteligent, sociabil care sa-i aduca un echilibru. Doreste armonie in casatorie.

Junon în Casa II
Nativul poate fi sedus de aptitudinile financiare si de simtul valorilor de care dispune partenerul.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8421]
Carmen Electra [3022]
Carol I Rege al României [3779]
Miranda Kerr [2938]

Mâine

Elisabeta II [4707]
Iggy Pop [2557]
James McAvoy [4649]

Articole

Quiz

Alegeri dificile