Paula Iacob


20 februarie 1932 12:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
București, România

Înălțime -
Zodiac european Pești
Zodiac chinezesc Maimuță de Apă
Zodiac aztec Vultur
Zodiac arboricol Pin
Zodiac egiptean Geb
Zodiac floral Bujor
Zodiac indian Perlă
Zodiac grecesc Harpie
Temperament -
Număr destin 1
Număr psihic 2

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Paula Iacob (n. 20 februarie 1932, București - d. 6 octombrie 2015) a fost o avocată română. A devenit studentă la Facultatea de Drept din București la numai 16 ani și a absolvit cursurile la vârsta de 20 de ani. A fost ziaristă la "Sportul popular".

Paula Iacob a intrat în Baroul București în 1954, iar la începutul anilor '90 a fost avocata lui Nicu Ceaușescu.

A fost președinte fondator a Federației Române a Asociațiilor, Centrelor și Cluburilor UNESCO. A fost și președintele Asociației Femeilor de Carieră Juridică.

S-a remarcat prin pozițiile sale publice în apărarea drepturilor animalelor.

A fost căsătorită cu avocatul Niculaie Iacob și are o fiică.

Avocata Paula Iacob a murit marți, 6 octombrie 2015. Decesul a survenit din cauza unui stop cardio-respirator. Avocata se afla la locuinta sa din cartierul Baneasa.

Paula Iacob a suferit un accident vascular. La acel moment a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca din Bucureși, unde a fost ținută sub supraveghere la terapie intensivă, după care a fost mutată la Spitalul Bagdasar-Arseni.

La finalul anului 2014, a căzut pe stradă și a avut nevoie de intervenția medicilor pentru rănile grave suferite. În plus, a suferit o fractură de șold și a avut nevoie de două intervenții chirurgicale, recuperându-se, în vara anului 2015, într-o clinică de profil din România.



Ora nașterii este necunoscută. Nu se pot calcula pozițiile Caselor în semne și nici pozițiile planetelor în Case.


Soarele

Soarele în Pești
Aceasta pozitie da o natura prietena cu retragerea si favorizeaza ocupatiile la adapost de privirile publicului, in inchisori, spitale, institutiile de caritate etc. Daca persoana va merita ura cuiva, va fi disculpata, desi i s-ar putea murdari reputatia. Cei care au Soarele in Pesti au o puternica tendinta spre psihism, mediumnitate si ocultism in general.

Soarele în opoziție cu Neptun (6°12)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Luna

Luna în Leu
Luna in Leu lumineaza inteligenta si da un caracter puternic, increzator in sine, o natura indrazneata, temerara si un rar talent ca organizator. Este motivul pentru care persoanele care au Luna in aceasta pozitie ajung de obicei sa dirijeze persoanele din imediata lor apropiere. Sunt de o probitate absoluta, atat in materie financiara, cat si sociala; sunt nobile si generoase in raporturile lor cu ceilalti si sunt de asemenea foarte cautate.

Luna în trigon cu Venus (0°58)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Luna în conjuncție cu Jupiter (7°43)
Indica o fire omenoasa, optimism, sanatate, tendinte de ingrasare, posibilitatea de realizare in viata, atracte pentru calatorii. Perspicacitate, popularitate, magnetism personal puternic, imaginatie remarcabila.

Luna în trigon cu Lilith (0°15)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Mercur

Mercur în Vărsător
Mercur in Varsator da calitati uraniene de originalitate si o iubire neimblanzita a libertatii spiritului. Persoanele avand Mercur in aceasta pozitie, sunt capabile de a repudia toate conventiile mondene, si de a trai in acord cu conceptiile lor ideale cele mai inalte. Nu se preocupa sa urmeze moda si se imbraca dupa gustul lor. Devin partizanele ideilor sociale cu o mie de ani inaintea stadiului actual de dezvoltare. De exemplu, teoria sufletelor-surori si afinitatilor care, in zilele noastre, cauzeaza atatea tulburari - datorate faptului ca avansarea spirituala a inovatorilor sai nu a ajuns inca in punctul de a face abstractie de sex si de a trai adevarata viata de iubire uraniana, care este pe de-a-ntregul spirituala. Ceea ce precede se aplica mai ales la Mercur in configuratie cu Uranus si persoanele descrise aici sunt produsul extrem al lui Mercur in Varsator. Toti cei care au aceasta configuratie sunt foarte intelectuali; au un ideal inalt, aspiratii nobile, iubind stiintele umaniste, dar si matematica. Sunt in general atrasi de stiintele oculte, mai ales de astrologie, caci au un talent veritabil in a descifra o tema astrologica. Sunt binevoitori, sociabili, le place sa se inconjoare de prieteni si atrag un numar mare de intelectuali in cercul lor de cunostinte. Daca Mercur este afectat, face ca persoana sa fie neloiala, gata de a-si nedreptati prietenii, sa-i critice sau chiar sa-i barfeasca.

Mercur în conjuncție cu Marte (0°58)
Indica o mare energie mentala si abilitate de analiza, reactii fizice si mentale foarte rapide, exprimare grabita, impulsivitate, entuziasm, veselie, o fire spirituala si amuzanta. Persoana este atrasa de stiintele exacte, avand talent la matematica, chimie, dar si medicina. Poseda har oratoric, o inteligenta ridicata, dar si spirit de contrazicere, fiind capabil de critica excesiva.

Mercur în careu cu Chiron (6°24)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Venus

Venus în Berbec
Venus in Berbec da ardoare inclinatiilor afective ale lui Venus unindu-le cu focurile lui Marte, guvernatorul Berbecului, si face persoana foarte ardenta in exprimarea afectiunii sale. Aceasta dispozitie face ca persoana sa fie foarte cautata, mai ales de sexul opus, si sa rezulte o casatorie precipitata; dar acest fel de dragoste nu este, nu poate fi durabil. Eventual, focul pasiunii arde iubirea, in asa fel incat casatoriile incheiate sub aceste auspicii sunt o sursa permanenta de nefericiri conjugale. Aceasta pozitie tinde de asemenea sa-l faca pe nativ impulsiv si irational, de fiecare data cand se face apel la intelegerea sa; de aceea, ajuta adesea cauzele rele. Incita de asemenea persoana la cheltuieli extravagante.

Venus în trigon cu Luna (0°58)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Venus în trigon cu Jupiter (6°44)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Venus în conjuncție cu Uranus (7°31)
Indica idei neobisnuite si originale despre arta si dragoste, o fire voluntara, dramatica, romantica; independenta si farmec personal. Individul este inclinat spre studiu, avand posibile talente muzicale si un gust rafinat in arta. Este idealist in probleme sentimentale si uneori devine brutal. Este genul de om care provoaca actiuni fulgeratoare, fara sa se gandeasca la urmari si consecinte. Se bucura de popularitate si de un magnetism care ii aduce succes in relatiile sentimentale. Indica vederi inaintate in plan afectiv, idei originale despre arta si sentimente, fire dramatica, voluntara, romantica, independenta, iubitoare de libertate. Inclinatie spre studiu, spre ocultism, metafizica. Nativul este expert in muzica, rafinat, avand multe cunostinte si prieteni, beneficiind de un puternic magnetism personal, care atrage in mod deosebit sexul opus.

Venus în conjuncție cu Lilith (0°43)
In cazul unui barbat, indica o atractie fizica (erotica) spre femei perverse, ciudate, demoniace, prostituate, spre a-si procura cu bani servicii sexuale. Dorinta obsesiva de bani, de relatii cu sexul opus, de valori artistice (dar optiunile sunt orientate catre tot ce este pervers, straniu, morbid, dizarmonios, anormal). Uneori, poate face apel la magie (vrajitorie) pentru a-si satisface dorintele. In cazul unei femei, indica o manifestare extremista a laturii sentimentale si erotice proprii (femeie perversa, prostituata, obsedata de imbogatire, care este vrajitoare sau face apel la acestea).

Marte

Marte în Vărsător
Marte in Varsator, atunci cand este bine aspectat, anunta o persoana spirituala si intuitiva, ingenioasa si originala, intreprinzatoare si ambitioasa, muncitoare neobosita pentru a-si asigura succesul in cariera aleasa, astfel ea va castiga prietenia persoanelor care vor fi gata sa o ajute sa-si realizeze sperantele si dorintele. Acesti oameni sunt foarte abili si in mecanica si in lucrurile care au legatura cu electricitatea; reusesc si ca administratori sau angajati intr-o asociatie filantropica sau o societate de utilitate publica. Marte afectat in Varsator, face ca persoana sa fie prea independenta, pompoasa si predispusa sa urasca orice autoritate, directa in discursul si comportamentul sau fata de ceilalti si ranchiunoasa in cel mai inalt grad, daca nu o tratam cu respectul si consideratia care i se par datorate. Aceste persoane foarte dificile de caracter se cearta adesea cu anturajul lor. Vor avea tendinta sa suporte pierderi prin joc si speculatii. Un Marte afectat in Varsator predispune la tulburari vizuale pentru ca Varsatorul guverneaza eterurile. Prin actiunea reflexa in semnul opus, Leul, poate cauza palpitatii cardiace.

Marte în conjuncție cu Mercur (0°58)
Indica o mare energie mentala si abilitate de analiza, reactii fizice si mentale foarte rapide, exprimare grabita, impulsivitate, entuziasm, veselie, o fire spirituala si amuzanta. Persoana este atrasa de stiintele exacte, avand talent la matematica, chimie, dar si medicina. Poseda har oratoric, o inteligenta ridicata, dar si spirit de contrazicere, fiind capabil de critica excesiva.

Marte în careu cu Chiron (7°22)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Leu
Jupiter in Leu da o fire directa, combinand bunavointa cu curajul, fermitatea cu fidelitatea, vointa cu compasiunea, mila cu dreptatea. Indica, intre altele, un model de virtuti care nu poate fi intrecut in alta parte . Da o abundenta de vitalitate si o constitutie puternica: de aceea indica un leader din punct de vedere fizic, moral si spiritual. O astfel de persoana nu se multumeste niciodata doar sa supravietuiasca, ci se indreapta spre posturi de incredere, de mare responsabilitate, iar cele mai inalte ii par cele mai bune. Intotdeauna la inaltimea sarcinii sale, nu abuzeaza nciodata de increderea celor care i-au incredintat-o. Se arata generoasa, extrem de inteligenta, se pasioneaza de tot ceea ce tinde spre inaltarea omenirii; este o natura profund religioasa, sincera. Aceasta pozitie prevesteste succesul in plasamente speculative. Atunci cand Jupiter este afectat in Leu, persoana este cruda, senzuala, pasionata de placeri si predispusa la pierderi prin plasamente proaste, speculatii si jocuri de noroc.

Jupiter în conjuncție cu Luna (7°43)
Indica o fire omenoasa, optimism, sanatate, tendinte de ingrasare, posibilitatea de realizare in viata, atracte pentru calatorii. Perspicacitate, popularitate, magnetism personal puternic, imaginatie remarcabila.

Jupiter în trigon cu Venus (6°44)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Saturn

Saturn în Capricorn
Saturn, bine aspectat, este puternic in Capricorn si calitatile sale sunt puternic marcate: sinceritate, integritate la orice incercare, hotarare de a munci la indeplinirea obiectului dorit, oricat de mult timp e nevoie. De unde rezulta ca, in ciuda tuturor obstacolelor, oamenii care au aceasta pozitie ajung in general la succes si sunt stimati de contemporanii lor. Daca Saturn este stresat in aceasta zodie, dispozitia (starea de spirit) va fi mohorata, iar subiectul va vedea viata sub o lumina proasta; va fi ipocrit, viclean, nedemn de incredere. Un sentiment de nemultumire va putea, in timp, sa-i aduca un dezechilibru mental.

Uranus

Uranus în Berbec
Uranus in Berbec da o fire originala, independenta, plina de energie si ambitie, ingenioasa, plina de resurse, capabila sa infrunte toate dificultatile, mai ales cele de natura mecanica sau electrica. Felul de a fi spontan si direct al acestor persoane, care totusi nu sunt rau intentionate, cauzeaza rani si resentimente in jurul lor. Rar satisfacute sa ramana in acelasi loc, ele calatoresc mult, schimbari de loc sau de situatie le sunt adesea impuse de modul lor direct de a vorbi, mentionat mai sus.

Uranus în conjuncție cu Venus (7°31)
Indica idei neobisnuite si originale despre arta si dragoste, o fire voluntara, dramatica, romantica; independenta si farmec personal. Individul este inclinat spre studiu, avand posibile talente muzicale si un gust rafinat in arta. Este idealist in probleme sentimentale si uneori devine brutal. Este genul de om care provoaca actiuni fulgeratoare, fara sa se gandeasca la urmari si consecinte. Se bucura de popularitate si de un magnetism care ii aduce succes in relatiile sentimentale. Indica vederi inaintate in plan afectiv, idei originale despre arta si sentimente, fire dramatica, voluntara, romantica, independenta, iubitoare de libertate. Inclinatie spre studiu, spre ocultism, metafizica. Nativul este expert in muzica, rafinat, avand multe cunostinte si prieteni, beneficiind de un puternic magnetism personal, care atrage in mod deosebit sexul opus.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Fecioară
Mercur, planeta intelectului, logicii si a ratiunii este exaltat in Fecioara, iar Neptun, planeta oculta, profetica, spirituala, religioasa si muzicala este octava lui Mercur; in consecinta, amestecul de calitati mercuriene si neptuniene, produs de Neptun in Fecioara, da capacitati mentale excesiv de rafinate, de inspiratie profetica, devotamentul fata de un ideal si mai inalt atunci cand Neptun este intr-o configuratie buna, caci atunci Neptun adauga caldura si simpatie racelii lui Mercur. Totusi astfel de persoane au idei stranii, mai ales in ceea ce priveste casatoria pe care o considera ca fiind pur platonica. Daca Neptun este afectat in Fecioara, le da tendinte de ipohondrie si mania de a-si descoperi tot felul de boli de care aud vorbindu-se, ceea ce le face viata mizerabila. Aceasta pozitie indica o tendinta de a deveni jucaria spiritelor-control, nu numai ca medium, ci prin obsesie directa; atunci cand aceasta calamitate a aparut, este foarte dificil sa eliberezi corpul de entitatea obsedanta.

Neptun în opoziție cu Soarele (6°12)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Rac
Aici a fost Pluton intre 1914 si 1939. Pozitia stimuleaza transformarile profundeprin crize emotionale si prin reconsiderarea traditiilor sau prin proliferareaaspectelor nationaliste. A corespuns cu primul razboi mondial, cind multe statenationale au aparut in Europa dupa dezmembrarea Imperiului Austro-Ungar, iar in Rusias-a schimbat complet sistemul, si apoi a continuat cu dezvoltarea miscarilornationaliste si dictatoriale in Germania, Italia, Spania. Indica devotament familial, atentie deosebita pentru satisfacerea partenerului, atractie deosebita pentru ocultism, intuitie, vigoare sexuala deosebita, forta creatoare, artistica, cultivarea ceremonialului, tenacitate extrema, revalorificarea traditiilor, interes si abilitate pentru magie.

Nodul Nord

Nodul Nord în Pești
In viata anterioara si-a dezvoltat capacitatea intelectuala ajungand la o gandire practica si logica, s-a interesat de subiecte rationale incercand sa gaseasca explicatii pentru tot ce exista. In aceasta viata trebuie sa se deschida intuitiei si sensibilitatii, sa acorde mai multa importanta intamplarilor si lucrurilor inexplicabile.

Lilith

Lilith în Berbec
Personalitatea este puternic marcata de sexualitate, nativul avand nevoie sa-si exteriorizeze sentimentele si instinctele erotice. Nativul cauta mereu ceva nou si interesant intr-o relatie, existand pericolul de a se plictisi.

Lilith în trigon cu Luna (0°15)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Lilith în conjuncție cu Venus (0°43)
In cazul unui barbat, indica o atractie fizica (erotica) spre femei perverse, ciudate, demoniace, prostituate, spre a-si procura cu bani servicii sexuale. Dorinta obsesiva de bani, de relatii cu sexul opus, de valori artistice (dar optiunile sunt orientate catre tot ce este pervers, straniu, morbid, dizarmonios, anormal). Uneori, poate face apel la magie (vrajitorie) pentru a-si satisface dorintele. In cazul unei femei, indica o manifestare extremista a laturii sentimentale si erotice proprii (femeie perversa, prostituata, obsedata de imbogatire, care este vrajitoare sau face apel la acestea).

Chiron

Chiron în Taur
Nativul va avea nevoie de siguranta materiala. El poseda un simt unic al valorilor. Va trebui sa stie ce vrea si sa actioneze in consecinta.

Chiron în careu cu Mercur (6°24)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Chiron în careu cu Marte (7°22)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Junon

Junon în Rac
Nativul va cauta un partener foarte familial, care doreste sa fondeze un camin traditional si care sa accepte responsabilitatile familiale.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2754]
James Franco [2744]
Kate Hudson [2595]

Mâine

Adolf Hitler [8411]
Carmen Electra [3014]
Carol I Rege al României [3770]
Miranda Kerr [2928]

Articole

Quiz

Fostul prieten încă te iubește?