Luciano Pavarotti


12 octombrie 1935 1:40 (GMT+1) 44°39’N 10°56’E
Modena, Italia

Înălțime 184 cm
Zodiac european Balanță
Zodiac chinezesc Porc de Lemn
Zodiac aztec Șarpe
Zodiac arboricol Scoruș
Zodiac egiptean Bastet
Zodiac floral Papucul doamnei
Zodiac indian Uliu
Zodiac grecesc Himeră
Temperament echilibrat
Număr destin 22 / 4
Număr psihic 3

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Luciano Pavarotti (n. 12 octombrie 1935, Modena - d. 6 septembrie 2007, Modena) a fost un celebru tenor al secolului XX. Legendă a muzicii de operă, Pavarotti a fost singurul cântareț de operă care a vândut mai mult de 100 de milioane de înregistrări.

S-a născut la Modena, în nordul Italiei, pe 12 octombrie 1935. A murit tot la Modena, în urma unui cancer la pancreas, pe 6 septembrie 2007. În copilărie a făcut mult sport, fiind și la o vârstă înaintată pasionat de fotbal, tenis și călărie.

A debutat pe scena sălii de operă din Reggio Emilia, pe 29 aprilie 1961, cu aria lui Rodolfo din „La Boema” de Puccini. Pavarotti a avut patru fete, trei din prima căsătorie cu Adua și o fată împreună cu a doua soție, Nicoletta Mantovani.

Pe 11 august 1999, Luciano Pavarotti a susținut un concert extraordinar în aer liber, pe o scenă ridicată în Piața Constituției (Palatul Parlamentului) din București, având în program canțonete și arii din opere.

Luciano Pavarotti a susținut ultimul său concert în februarie 2006, la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, când a interpretat aria Nessun dorma. Din cauza condiției sale fizice precare, cauzate de cancerul care îl măcina, ar fi fost prea periculos pentru el să riște o prestație live în fața unei audiențe globale, așa că aceasta a fost prima (și ultima) dată în cariera sa când marele tenor a făcut playback.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Leu
Energic, curajos, are spirit de initiativa stiind sa conduca cu talent. Are o mare doza de orgoliu si incearca sa se impuna in fata celorlalti, pentru a fi recunoscut ca sef. Doreste sa atraga atentia pretutindeni pe unde trece. Are o vointa puternica, este corect si deasupra tertipurilor si exprima mandrie si demnitate in tot ce face. Este un bun organizator.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Fecioară
Nu va castiga bani prin munca directa.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Balanță
Cauta lumea rafinata si fara probleme, cu care va avea lungi discutii, pe ton domol si amabil.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Scorpion
Este gelos, snob, irascibil. Se va certa frecvent cu familia. Este foarte probabila dobandirea unei mosteniri.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Săgetător
Ii plac aventurile, calatoriile, jocurile de noroc, placerile riscante, pe care si le asuma in joaca. O multime de incurcaturi sentimentale (de dragoste).

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Capricorn
Munceste greu, sustinut si cu rabdare. Punct vulnerabil: frigul, schimbarile de temperatura.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Vărsător
Casatorie cam pripita. Relatia dintre sot-sotie va fi foarte prietenoasa si plina de intelegere. Amandoi vor tine la independenta si la libertatea de actiune. Daca unul i le refuza celulalt aparitia divortului este destul de probabila.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Pești
Discutie asupra unei mosteniri. Pericol de inec.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Berbec
Calatorii riscante si pline de aventuri.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Taur
Incredere in munca. Ocupatie in legatura cu pamantul, constructiile, finantele etc.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Gemeni
Ii plac intalnirile, interminabilele discutii cu oameni culti, plini de idei.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Rac
Problemele vin doar din familie.


Soarele

Soarele în Balanță
Balanta este guvernata de Venus; este a saptea zodie, ceea ce face ca ea sa combine influenta lui Venus, cea a Soarelui si cea a celei de a saptea Casa. Rezulta ca subiectului isi iubeste perechea excluzand orice alta persoana si putem spune despre el (despre subiect) ca Soarele rasare si apune in celalalt (in perechea sa). Balanta este si zodia exaltarii lui Saturn si in aceasta zodie aceasta planeta isi atinge maximul sau, adaugand artei lui Venus o dispozitie naturala pentru constructie. Aceasta se manifesta in aptitudine pentru arhitectura sau decoratia in ramurile lor cele mai delicate. Aceasta pozitie da si o voce frumoasa sonora si un talent de cantaret.

Soarele în Casa III
Favorizeaza calatoriile si-l face pe individ stralucitor si observator, curios sa stie de ce-ul si cum-ul lucrurilor; aceasta pozitie da o turnura stiintifica spiritului, este favorabila scriitorilor, prevesteste atentia si favoarea publicului.

Soarele în opoziție cu Luna (2°21)
Indica inconstanta, nehotarare, ghinion, insuccese, certuri si necazuri cu parintii si in societate, sentimente de frustrare, conflicte si crize emotionale, vitalitate slaba, oboseala, dispersia energiilor. Posibititatea de a-si pierde slujba in mod frecvent, dificultati in casatorie si probleme oculare.

Soarele în sextil cu Marte (0°00)
Indica energie, dinamism, actiune, spirit intreprinzator, actiuni calculate si ordonate, abilitati de conducere, fizic puternic depasind orice problema de sanatate. Persoana are tact, vitalitate, curaj, incredere in fortele proprii, talent pentru sport, perseverenta, tenacitate in urmarirea scopurilor, putand sa ajunga rapid in functii importante, posibil in aparatul de stat; este apreciata pentru forta sa, fiind un adversar de temut.

Soarele în careu cu Nodul Nord (0°24)
Predispune la incercari care tind sa distruga egoismul nativului, provocind frustrari si amanari in tentativele sale de ridicare sociala sau de creatie, pana cand el isi descopera un sens altruist si isi dirijeaza activitatea in folosul celorlalti. Dorinta de afirmare sau ambitiile vor trebui sa fie reconstruite pe un fond de constiinta superioara fata de rolul pe care il joaca nativul in societate. Arata ca personalitatea individului (latura sa egotica, mai precis) reprezinta un obstacol in calea realizarii menirii sale existentiale. Depasirea egoului, altruismul sunt necesare in procesul evolutiei.

Soarele în trigon cu Chiron (1°37)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Luna

Luna în Berbec
Luna in Berbec da subiectului un spirit independent al carui scop este de a-si croi un drum in viata cu orice pret; se supara rapid pe cei care se amesteca in afacerile sale; e ambitios si agresiv, ii lipseste prevederea ceea ce il va face sa suporte multe esecuri. Totusi, aceasta pozitie da un curaj hotarat si dificil de invins. Cand o astfel de persoana a fost infranta pe o latura, incearca imediat o alta aventura; persistenta sa o puna in valoare si ii asigura un succes final, doar daca Luna nu este afectata. In acest caz este predispusa sa alerge de la o ocupatie la alta fara a-si da timp sa incerce serios sa reuseasca intr-una sau in alta.

Luna în Casa IX
Luna in Casa a IX-a, in bune aspecte, da subiectului o inteligenta clara, serioasa, cu tendinte religioase, legale sau filosofice, dupa natura aspectului. Prevesteste calatorii lungi ce aduc castiguri si placeri; uneori, notorietate. Subiectul este inclinat spre reverie, viziuni, mai ales daca Luna este in configuratie cu Neptun. Daca Luna este stresata, subiectul va fi impulsiv si irational, spre marele sau detriment. Daca intreprinde calatorii, va fi expus la a suferi multe neplaceri. Va fi de asemenea susceptibil de a-si schimba religia, intr-un mod negandit, ceea ce ii va atrage numeroase critici.

Luna în opoziție cu Soarele (2°21)
Indica inconstanta, nehotarare, ghinion, insuccese, certuri si necazuri cu parintii si in societate, sentimente de frustrare, conflicte si crize emotionale, vitalitate slaba, oboseala, dispersia energiilor. Posibititatea de a-si pierde slujba in mod frecvent, dificultati in casatorie si probleme oculare.

Luna în trigon cu Marte (2°21)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Luna în careu cu Nodul Nord (1°56)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Luna în sextil cu Chiron (0°43)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Mercur

Mercur este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Mercur în Scorpion
Mercur in Scorpion da un spirit subtil, aspiratii arzatoare, o inteligenta vie, o limba ascutita, capabile de sarcasme muscatoare care inteapa ca si acul Scorpionului. Nativul este indarjit, incapatanat si e dificil sa te intelegi cu el. Totusi acesti subiecti sunt plini de resurse, de neimblanzit si capabili sa invinga toate obstacolele ce li se pun in cale. Sunt atrasi de lucruri oculte ca acul de magnet. Cand Mercur este afectat, sunt susceptibili de a avea dezamagiri in tot ceea ce intreprind; certareti, cinici, avanseaza intotdeauna o parere contrara celei a altora.

Mercur în Casa III
Mercur in Casa a III-a, bine dispus, are o influenta minunata asupra calitatilor mentale ale nativului. Ii da un intelect ponderat si optimist, inclinatie spre studiu si spre muncile de cercetare si o mare facilitate de elocutie. Ii asigura succesul in calatorii scurte si aduce relatii armonioase cu fratii si surorile. Cand Mercur este stresat in Casa a III-a, nativul este predispus la griji, la pesimism; va avea neplaceri cu fratii si surorile sale si va suferi dezamagiri in timpul scurtelor calatorii care le va face.

Mercur în trigon cu Saturn (3°31)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Mercur în opoziție cu Uranus (3°33)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Venus

Venus în Fecioară
Venus in Fecioara zodia Casei a VI-a, induce o empatie profunda pentru cei care sufera, iar persoanele care au acest aspect sunt excelenti infirmieri. Aceasta pozitie favorizeaza de asemenea si profesia de chimist sau dietetician. Daca persoana are salariati sau subordonati, relatiile sale cu ei vor fi intotdeauna agreabile si va fi bine servita.

Venus în Casa I
Venus in Casa I prevesteste o copilarie fericita. Da subiectului un caracter amabil, dispozitii sociabile si serviabile, care il vor face iubit de toti; iubirea de muzica, de arta si de divertisment. Aceasta pozitie poate fi considerata ca fericita, deoarece il face pe subiect atragator pentru toti cei cu care vine in contact, ceea ce ii asigura un succes general in viata. E buna si din punctul de vedere al sanatatii.

Venus în opoziție cu Saturn (5°13)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Venus în trigon cu Uranus (5°11)
Indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale. Indica popularitate, inventivitate, simt artistic, noroc in speculatii financiare. Persoana traieste schimbari benefice, este dornica de libertate si aventuri romantice. Posibila iubire in afara casatoriei, talent creator in muzica si cinema, manifestari bruste ale sentimentelor. Beneficiaza de multe sanse, pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati.

Venus în conjuncție cu Neptun (6°11)
Indica inspiratie in domenii artistice, muzicalitate excelenta, intuitie, predispozitie pentru a fi inselat in dragoste, tendinta de a idealiza o relatie afectiva si de a o trai mai mult la nivel imaginativ, decat real. Nativul este foarte sensibil, tinde sa se autoamageasca, priveste viata in mod idealist.

Venus în careu cu Chiron (6°47)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Marte

Marte în Săgetător
Marte in Sagetator, bine aspectat, da placerea argumentatiei si cea a discutiilor pe subiecte de natura serioasa cum ar fi legea, filosofia, religia. Va face ca persoana sa fie candida si deschisa in toate realatiile sale, plina de entuziasm, de ambitie, doritoare sa iasa in avantaj in mediul sau, desi putin inclinata a se ralia la concepte care nu se acorda cu ideile sale de probitate si de dreptate. Aceste persoane fac pe interesantele, vorbareti ideali, mai ales in ultima parte a vietii lor, caci, placandu-le sa calatoreasca, si fiind observatori fini, au un bagaj de subiecte instructive si atragatoare pe care sunt intotdeauna dispuse sa le impartaseasca auditoriului lor. Le plac de asemenea si sporturile, in care exceleaza de altfel, si exercitiile in aer liber. Marte bine aspectat in Sagetator, este o pozitie ideala pentru un om al legii, caci ascute si anima facultatile mentale si oratorii. Marte afectat in Sagetator, da o limba ascutita si un caracter certaret cu o trasatura de necinste; de aceea gasim ca astfel de persoane sunt in general detestate in mediul lor, dar mai ales in cercurile sociale unde par intotdeauna a fi in opozitie cu ideile si opiniile celorlalti si par a adopta o atitudine de dispret suprem fata de cei care nu sunt de parerea lor. Aceste persoane sunt predispuse la a avea accidente in calatorie si numeroase fracturi.

Marte în Casa IV
Marte in Casa a IV-a, atunci cand este bine aspectat, da o constitutie viguroasa, care se va mentine chiar si la o varsta avansata. Sunt bune mai ales functiile digestive; sanatatea si vigoarea sunt de asemenea robuste. Acest aspect face persoana foarte agresiva in eforturile sale de a-si umple sacul si de a tezauriza in vederea batranetii si a zilelor negre. Exista posibilitatea de mostenire din partea parintilor. Este o pozitie foarte favorabila mai ales daca Marte este in Berbec, Leu sau Capricorn; dar daca Marte este slab, ca in Rac sau in Pesti, si afectat de un careu sau de o opozitie, tulburari digestive sau o viata imprastiata vor distruge vitalitatea, iar persoana va deveni din ce in ce mai certareata si dezagreabila. Exista pericolul de accident prin incendiere in casa; febra si boli inflamatorii de asemenea. Persoanele cu Marte in Casa a IV-a ar trebui sa-si paraseasca locul de nasstere pe cat de repede posibil si sa incerce astfel sa inlature pericolele.

Marte în sextil cu Soarele (0°00)
Indica energie, dinamism, actiune, spirit intreprinzator, actiuni calculate si ordonate, abilitati de conducere, fizic puternic depasind orice problema de sanatate. Persoana are tact, vitalitate, curaj, incredere in fortele proprii, talent pentru sport, perseverenta, tenacitate in urmarirea scopurilor, putand sa ajunga rapid in functii importante, posibil in aparatul de stat; este apreciata pentru forta sa, fiind un adversar de temut.

Marte în trigon cu Luna (2°21)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Marte în careu cu Neptun (2°14)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Marte în opoziție cu Chiron (1°38)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Jupiter

Jupiter în Scorpion
Jupiter in Scorpion da o natura ardenta, agresiva, increzatoare in ea insasi, un spirit entuziast, inventiv, plin de resurse, avand curajul de a infrunta fara a slabi toate circumstantele posibile ale vietii; capacitatea de a-si asigura succesul prin ocupatii practice. Anunta o mare familie si mijloacele de a furniza din plin necesarul. Aceasta pozitie duce spre cercetarile oculte. Dar Jupiter afectat in Scorpion, indica depravarea sexuala si gustul pentru o hrana prea grea; in consecinta, pronosticheaza pierderi de bani, probleme grave si boli.

Jupiter în Casa IV
Jupiter in Casa a IV-a, in bune aspecte, este prevestitorul celei mai reusite fericiri familiale, mai ales in ultima parte a vietii. Persoanele care au Jupiter in aceasta pozitie vor reusi mai bine in locul lor de nastere decat in orice alta parte. Vor primi un mare ajutor din partea parintilor si probabil o mostenire venind de la ei. Afacerile lor se vor sprijini pe o baza solida si se vor desfasura fara piedici, in asa fel incat la sfarsitul vietii, ele vor fi adunat o avere considerabila in raport cu situatia lor si oportunitatile oferite de anturajul lor. Zilele lor vor trece in pace si vor sfarsi in mijlocul unui cerc de prieteni in bogatie si prosperitate. Dar cand Jupiter este afectat in aceasta casa, subiectul va trebui sa-si paraseasca orasul sau natal, devreme in viata, caci acolo conditiile ii vor prejudicia succesul. Excese, cheltuieli extravagante, iubirea de fast si alte tendinte costisitoare, ii vor epuiza resursele si-l vor impinge la ruina. Intre altele, un fals orgoliu il va impiedica sa intreprinda reforma radicala genului sau de viata, chiar si atunci cand se va gasi in fata faptului care ar trebui sa-l oblige si cand isi va da seama ca singur mod de a iesi din aceasta ar fi sa-si incerce norocul in alt oras.

Saturn

Saturn este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Saturn în Pești
Saturn in Pesti, atunci cand este bine plasat, tinde spre succes pe o cale calma, intr-o situatie linistita in care nativul, nascut sedentar, nu va fi in contact cu publicul: lucrari de laborator, de cercetare sau slujbe in institutii de supraveghere sau chiar tutela unei comunitati. Dar cand Saturn este stresat in aceasta zodie, exista pericolul inchiderii in inchisoare sau a retragerii ca urmare a unei boli cronici. Persoana isi va face multi dusmani care o vor persecuta fara incetare si fara mila.

Saturn în Casa VII
Saturn in Casa a VII-a, atunci cand e bine amplasat, denota un partener dotat cu virtuti saturniene: castitate, discretie, tact, prudenta, economie, care vor fi de un mare ajutor nativului pentru a-i asigura succesul, atat din punct de vedere social, cat si in materie de finante: este deci o pozitie favorabila bogatiei. Saturn in Casa a VII-a afectat, nu indica obligatoriu si intotdeauna moartea prematura a partenerului. Daca este stresat, mai degraba indica un partener cu o dispozitie sumbra, cu un caracter taciturn, gata intotdeauna la a contraria sau la a contrazice si ale carui Nu fa asta revin pe buze in fiecare clipa. Este si o prevestire de neplaceri si pierderi ca urmare a litigiilor. Persoanele cu acest aspect in tema lor astrologica nu ar trebui sa recurga niciodata la lege, nici sa intre in asociatie, caci vor fi intotdeauna expuse la a fi inselate.

Saturn în trigon cu Mercur (3°31)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Saturn în opoziție cu Venus (5°13)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Taur
Uranus in Taur da o natura foarte intuitiva, dar incapatanata si voluntara; de aceea, atunci cand aceste persoane au hotarat ceva nimic in lume nu poate sa-i faca sa se razgandeasca: se ataseaza de scopul lor, de ideea lor cu o determinare calma si o constanta pe care nici persuasiunea, nici amenintarile nu o pot misca. Daca Uranus este afectat, persoana va fi banuitoare, geloasa; ea va fi de asemenea predispusa la pierderea averii brusc si pe nepusa masa. Cu Uranus bine aspectat, putem dimpotriva sa ne bazam pe conditii financiare satisfacatoare.

Uranus în Casa IX
Uranus in Casa a IX-a da un spirit progresist, independent, un mod de a vedea lucrurile original si inventiv, mergand uneori pana la geniu, intuitia fiind foarte dezvoltata; aceste persoane se complac in a visa la constructii capabile sa transforme lumea. Ar fi posibil cu timpul, cu conditia, bineinteles, ca Uranus sa fie bine aspectat. Totusi, ele sunt considerate ca fiind dezechilibrate, caci ideile lor sunt atat de utopice si atat de inaintea stadiului nostru actual de evolutie incat persoanele cu o inteligenta comuna nu pot sa le priceapa. Daca Uranus este afectat in Casa a IX-a, mai ales de catre Marte, aceste persoane devin niste anarhiste salbatice care nu vor da inapoi nici chiar in fata varsarii de sange, pentru a atinge ceea ce ele cred a fi idealul: sunt fanatice, in orice cauza pe care o imbratiseaza. Aceasta pozitie a lui Uranus indica de asemenea neplaceri in calatorie, mai ales pe mare, precum si pericole de accidente comune. De regula, aspectarea ii da pe pionieri si pe exploratori.

Uranus în opoziție cu Mercur (3°33)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Uranus în trigon cu Venus (5°11)
Indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale. Indica popularitate, inventivitate, simt artistic, noroc in speculatii financiare. Persoana traieste schimbari benefice, este dornica de libertate si aventuri romantice. Posibila iubire in afara casatoriei, talent creator in muzica si cinema, manifestari bruste ale sentimentelor. Beneficiaza de multe sanse, pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati.

Neptun

Neptun în Fecioară
Mercur, planeta intelectului, logicii si a ratiunii este exaltat in Fecioara, iar Neptun, planeta oculta, profetica, spirituala, religioasa si muzicala este octava lui Mercur; in consecinta, amestecul de calitati mercuriene si neptuniene, produs de Neptun in Fecioara, da capacitati mentale excesiv de rafinate, de inspiratie profetica, devotamentul fata de un ideal si mai inalt atunci cand Neptun este intr-o configuratie buna, caci atunci Neptun adauga caldura si simpatie racelii lui Mercur. Totusi astfel de persoane au idei stranii, mai ales in ceea ce priveste casatoria pe care o considera ca fiind pur platonica. Daca Neptun este afectat in Fecioara, le da tendinte de ipohondrie si mania de a-si descoperi tot felul de boli de care aud vorbindu-se, ceea ce le face viata mizerabila. Aceasta pozitie indica o tendinta de a deveni jucaria spiritelor-control, nu numai ca medium, ci prin obsesie directa; atunci cand aceasta calamitate a aparut, este foarte dificil sa eliberezi corpul de entitatea obsedanta.

Neptun în Casa II
Neptun in Casa a II-a, bine aspectat asigura castiguri in toate lucrurile in care apa sau ocupatiile mistice si oculte, joaca un rol principal, cat si in materiile mistice si oculte. Dar daca Neptun este afectat, bugetul persoanei este mereu intr-o stare haotica, nesigura.

Neptun în conjuncție cu Venus (6°11)
Indica inspiratie in domenii artistice, muzicalitate excelenta, intuitie, predispozitie pentru a fi inselat in dragoste, tendinta de a idealiza o relatie afectiva si de a o trai mai mult la nivel imaginativ, decat real. Nativul este foarte sensibil, tinde sa se autoamageasca, priveste viata in mod idealist.

Neptun în careu cu Marte (2°14)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Pluton

Pluton în Rac
Aici a fost Pluton intre 1914 si 1939. Pozitia stimuleaza transformarile profundeprin crize emotionale si prin reconsiderarea traditiilor sau prin proliferareaaspectelor nationaliste. A corespuns cu primul razboi mondial, cind multe statenationale au aparut in Europa dupa dezmembrarea Imperiului Austro-Ungar, iar in Rusias-a schimbat complet sistemul, si apoi a continuat cu dezvoltarea miscarilornationaliste si dictatoriale in Germania, Italia, Spania. Indica devotament familial, atentie deosebita pentru satisfacerea partenerului, atractie deosebita pentru ocultism, intuitie, vigoare sexuala deosebita, forta creatoare, artistica, cultivarea ceremonialului, tenacitate extrema, revalorificarea traditiilor, interes si abilitate pentru magie.

Pluton în Casa XII
Indica hipersenzitivitate, o fire sensibila, capabila de trairi emotionale intense. Cel in cauza poate fi acuzat de gelozie, se considera un neinteles si este mereu gata sa riposteze la cel mai mic afront. Este atras de ocultism, de domenii secrete (spionaj), cercetari in domeniul psihic; posibile boli ciudate, cronice, tangenta cu spitalele.

Nodul Nord

Nodul Nord în Capricorn
Nativul mai multe vieti la rand s-a impotrivit maturizarii sale, personalitatea sa fiind cea a "copilului vesnic" care se impotriveste duritatii vietii. Sarcina sa actuala este dobandirea responsabiliattii si a autocontrolului. I se cere maturizarea si asumarea raspunderii pentru faptele sale.

Nodul Nord în Casa V
In viata anterioara imaginatia si iventivitatea nativului au facut minuni. Pentru a-si realiza dorintele si proiectele s-a folosit de prietenii sai. In aceasta viata va avea probleme in relatiile cu prietenii, existand riscul de a fi inselat si escrocat de acestia. Trebuie sa se bazeze pe munca sa, sa dezvolte o activitate de creatie si sa realizeze ceva important prin fortele sale proprii.

Nodul Nord în careu cu Soarele (0°24)
Predispune la incercari care tind sa distruga egoismul nativului, provocind frustrari si amanari in tentativele sale de ridicare sociala sau de creatie, pana cand el isi descopera un sens altruist si isi dirijeaza activitatea in folosul celorlalti. Dorinta de afirmare sau ambitiile vor trebui sa fie reconstruite pe un fond de constiinta superioara fata de rolul pe care il joaca nativul in societate. Arata ca personalitatea individului (latura sa egotica, mai precis) reprezinta un obstacol in calea realizarii menirii sale existentiale. Depasirea egoului, altruismul sunt necesare in procesul evolutiei.

Nodul Nord în careu cu Luna (1°56)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Lilith

Lilith în Balanță
Este amplificata sfera sentimentala si manifestarile poetice ale nativului, care simte o mare nevoie de a seduce.

Lilith în Casa II
Nativul intampina obstacole si dificultati in obtinerea veniturilor. Exista tendinta de a castiga bani prin metode incorecte.

Chiron

Chiron în Gemeni
Cercetarea spirituala poate fi legata de schimbul informatiilor (comunicarea sub diverse forme) si a bunurilor.

Chiron în Casa X
Individul este foarte original, activ si dur cu sine insusi. In cariera sa, el utilizeaza metode originale si de avangarda. Isi alege teluri foarte dificile. Reusita poate motiva cercetarea asidua si rabdatoare.

Chiron în trigon cu Soarele (1°37)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Chiron în sextil cu Luna (0°43)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Chiron în careu cu Venus (6°47)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Chiron în opoziție cu Marte (1°38)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Junon

Junon în Berbec
Se cauta un partener puternic, hotarat si impulsiv, care sa controleze si sa dirijeze aceasta viata mai indecisa. O posibila lupta constanta, care face parte din placerea provocarilor si atingerea unor reusite mai dificile.

Junon în Casa IX
Nativul este atras de un partener aventurier, iubitor de calatorii sau de un esoterist si spiritualist care il indruma.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2754]
James Franco [2746]
Kate Hudson [2595]

Mâine

Adolf Hitler [8412]
Carmen Electra [3016]
Carol I Rege al României [3773]
Miranda Kerr [2930]

Articole

Quiz

La ce vârstă vei găsi adevărata dragoste?