Julio Iglesias


23 septembrie 1943 11:00 (GMT+2) 40°25’N 3°42’V
Madrid, Spania

Înălțime 185 cm
Zodiac european Fecioară
Zodiac chinezesc Oaie de Apă
Zodiac aztec Iepure
Zodiac arboricol Tei
Zodiac egiptean Bastet
Zodiac floral Iris
Zodiac indian Rândunică
Zodiac grecesc Himeră
Temperament sanguin-coleric
Număr destin 22 / 4
Număr psihic 5

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Julio Iglesias (n. 23 septembrie 1943, Madrid) este un cântăreț spaniol. Este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie. De asemenea, se numără printre primii zece artiști cu cele mai numeroase vânzări din istorie, conform Sony, care în decembrie 2011 i-a conferit, la Madrid, două premii ce confirmă aceste realizări de excepție.

Părinții lui, Dr. Iglesias Puga și Maria del Rosario au avut grijă ca fiul lor, Julio, să studieze Dreptul la Universitatea Complutense din Madrid, dar viața nu l-a lăsat să-și termine studiile din cauza unui accident de mașină ce l-a lăsat paralizat pentru un timp în care a realizat că cea mai bună metodă de a-și canaliza durerea morală ṣi fizică e să se închidă în minunata lume a muzicii. Totul a început atunci când într-o zi când era internat în spital, a primit o chitară de la medicul care-l îngrijea. Așa, pe scurt, a început fulminanta sa carieră care se întinde pe o periodă respectabilă de 40 de ani, încununați cu numeroase albume răsplătite cu aur, platină și numeroase distincții, uneori unice în lume. În anul 1971 s-a însurat cu Isabel Preysler Arrastria cu care a avut 3 copii: "Chabeli" Marĺa Isabel(1971), Julio Iglesias Jr. (1973) și Enrique Iglesias (1975), ultimii doi alegând să calce pe urmele tatălui lor.

La începutul anilor 1990, și-a unit destinul cu Miranda Johanna Maria Rijnsburger cu care are 5 copii, ultimul născându-se în 2007. Primul album al artistului se numește La Vida Sigue Igual (1969), iar cel mai recent "Julio Iglesias 1" (2011).

După lovitura de stat a lui Augusto Pinochet, muzica lui Julio Iglesias a fost folosită în Chile pentru a-i tortura pe deținuții politici. Aceștia erau obligați să asculte non-stop și cu volumul la maximum piesele lui Julio Iglesias, pentru a-i face să cedeze psihic.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Scorpion
Are spirit de observatie, o fire inclinata spre critica si disputa, mult curaj, de multe ori mergand pana la impudenta si un comportament imprevizibil. Este foarte intuitiv si sesizeaza repede cele mai ascunse aspecte ale problemelor. Isi apara intodeauna drepturile, fara sa se supuna vreodata la ceea ce i se impune, in timp ce calca fara rusine drepturile altora.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Săgetător
Succesul social ii va veni dintr-o profesie sau printr-o companie de import-export care va face afaceri cu tari straine.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Capricorn
Nimic nu este lasat la voia intamplarii, totul este calculat, disecat incet si metodic, masoara de doua ori pentru a taia odata, in pace si liniste cu el insusi. Este introvertit si nu vorbeste despre planurile lui pana cand acestea nu sunt pornite.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Vărsător
Va parasi caminul natal de tanar. Ii place libertatea, isi doreste o viata originala, neobisnuita si bineinteles acest punct de vedere nu corespunde cu cel al parintilor.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Pești
Cu sentimente inalte, este plin de tandrete si sentimentalism. Posibila dragoste cu o persoana casatorita, sau prea tanara, ori dintr-un alt gen de familie ori strat social, cu care va dori sa plece impreuna in cel mai mare secret, asteptand sansa de a se legaliza situatia in liniste, fara probleme. Aceasta atitudine il va face melancolic. Din aceasta unire va rezulta o familie frumoasa.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Berbec
Abilitate pentru a comanda. Stie cum sa-si asume responsabilitati in munca. Punct vulnerabil: migrene, febra.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Taur
Casatoria poate fi o afacere de dragoste dar si una financiara. Mai bine amandoua.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Gemeni
Daca este scriitor, pictor sau implicat intr-o alta arta si nu ajunge faimos in timpul vietii, atunci recunoasterea va fi postuma. Mici mosteniri de la apropiati. Punct vulnerabil: plamanii Este recomandabil sa nu fumeze (de fapt asta-i valabil la oricine).

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Rac
Imaginatie fertila. Este foarte usor influentabil. Ii plac calatoriile, mai ales croazierele.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Leu
Are toate calitatile de lider: autoritate, simt al organizarii, initiativa, inteligenta, sprijinul celorlalti. Este un luptator.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Fecioară
Prietenii trebuie sa-i semene. Oricine are idei diferite sau alta maniera de a se manifesta, nu-i poate fi prieten.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Balanță
Mariajul nu merge prea bine.


Soarele

Soarele în Fecioară
Este o combinatie intre influentele Soarelui, ale lui Mercur si ale Casei a VI-a. Ea il indica pe intermediarul fericit intre producator si consumator. Subtil, extrem de cunoscator si rapid in a vedea ce ii va fi mai avantajos pentru avansarea propriilor afaceri, are o dispozitie placuta, sociabila, amicala pentru toti cei de la care spera sa obtina profit, dar autoritar fata de inferiorii si egalii sai; bun vorbitor, fara a fi neaparat inselator. E interesat doar de propria sa persoana. Soarele in Fecioara da chimistii, infirmierii, infirmierele si doctorii de calitate pe care nu trebuie sa-i confundam cu cei ce cred in medicamente... mai ales in mare cantitate.

Soarele în Casa XI
Este un semn bun, caci sperantele, dorintele si aspiratiile subiectului se vor realiza. Aceasta pozitie ii atrage oameni care prin pozitia lor, sunt capabili sa-l ajute si inclinati sa o faca.

Soarele în careu cu Saturn (3°04)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Luna

Luna în Rac
Luna in Rac da un caracter amabil, sociabil, simpatic dar indolent, dusman al oricarui efort fizic, moral sau mental. Acestor persoane le place sa fie dusi de curent si doar biciul necesitatii poate sa le stimuleze. Sunt adesea sensibile la conditiile psihice, mai ales daca Luna este in conjunctie cu Neptun sau cu Uranus: natura acestui aspect decide atunci daca influenta este sau nu favorabila. Aceasta pozitie da si iubirea de caminul familial si de confortul sau. Activeaza digestia si, in consecinta, actioneaza intr-un mod favorabil asupra sanatatii, daca aspectele sunt bune; daca sunt rele, va cauza tulburari digestive.

Luna în Casa IX
Luna in Casa a IX-a, in bune aspecte, da subiectului o inteligenta clara, serioasa, cu tendinte religioase, legale sau filosofice, dupa natura aspectului. Prevesteste calatorii lungi ce aduc castiguri si placeri; uneori, notorietate. Subiectul este inclinat spre reverie, viziuni, mai ales daca Luna este in configuratie cu Neptun. Daca Luna este stresata, subiectul va fi impulsiv si irational, spre marele sau detriment. Daca intreprinde calatorii, va fi expus la a suferi multe neplaceri. Va fi de asemenea susceptibil de a-si schimba religia, intr-un mod negandit, ceea ce ii va atrage numeroase critici.

Mercur

Mercur este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Mercur în Balanță
Mercur in Balanta, cand e bine plasat, da idei largi, un intelect foarte echilibrat, iubirea de arta si de muzica, o foarte mare usurinta de exprimare. Prevesteste succesul ca orator public, uneori ca si cantaret. Cand Mercur este afectat in Balanta, indica neplaceri provenind din procese intentate de asociati sau de un partener infidel.

Mercur în Casa XI
Mercur in Casa a XI-a da un mare numar de cunostinte printre scriitori, savanti sau persoane avand o ocupatie mercuriana; totusi, nici una nu va fi destul de stabila, pentru ca nativul sa poata conta pe ea, doar daca Mercur nu este bine plasat. Aceasta pozitie da o tendinta spre critica si cinism. Ea ascute fara indoiala inteligenta si da o mare facilitate de elocutie.

Mercur în trigon cu Uranus (6°35)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Mercur în conjuncție cu Neptun (0°30)
Indica o fire senzitiva, cu o puternica imaginate. Individul poate deveni subiect al autoamagirii, trecand deseori prin stari de confuzie interioara si avand nevoie de mult timp pentru odihna si refacere. Are o mare doza de inspiratie si este tentat sa exploreze domenii necunoscute sau ciudate, fiind atras de literatura de aventura, identificandu-se uneori cu marii eroi si marii descoperitori, avand atractie pentru calatorii pe apa. Este dornic sa schimbe mereu starea de lucruri existenta si sa caute ceva nou si misterios.

Venus

Venus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Venus în Fecioară
Venus in Fecioara zodia Casei a VI-a, induce o empatie profunda pentru cei care sufera, iar persoanele care au acest aspect sunt excelenti infirmieri. Aceasta pozitie favorizeaza de asemenea si profesia de chimist sau dietetician. Daca persoana are salariati sau subordonati, relatiile sale cu ei vor fi intotdeauna agreabile si va fi bine servita.

Venus în Casa X
Venus in Casa a X-a este unul din cele mai bune semne de prosperitate generala, cand astrul este bine plasat. Persoana este foarte cautata, mai ales de sexul opus, si se va inalta pe scara sociala prin casatoria sa. Acest aspect da o mare abilitate in a evita grijile existentei si in a extrage chintesenta din orice placere, in orice situatie posibila. Norocul care ii va surade va intretine optimismul sau fata de toate lucrurile. Dar daca Venus este stresata in Casa a X-a, persoana este rau privita de cei din anturajul sau si, orice ar face pentru a se introduce in acest cerc inchis, nu va primi decat dispret si insulte. O casatorie in graba si irational va invenina lucrurile si o va impinge mult inainte in discreditare.

Venus în careu cu Uranus (4°08)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Venus în conjuncție cu Chiron (3°13)
Conectarea nativului este legata de nevoia de a atrage, de a seduce, de talentul artistic si de constiinta estetica. Are farmec. Iubirile reprezinta o parte importanta a cercetarii sale, ca si cautarea frumusetii si a armoniei. Este foarte sensibil la nevoile altuia. Isi ofera iubirea, fara sa ceara nimic in schimb si aceasta il face vulnerabil. Este idealist in dragoste.

Marte

Marte în Gemeni
Marte in Gemeni, bine aspectat, da o natura ardenta, activa, alerta. Persoanele care au Marte in aceasta pozitie sunt foarte directe, oneste si discrete, spun exact ceea ce gandesc, poate putin prea direct. Le plac dezbaterile oratorii, de aceea aceasta pozitie asigura succesul in materie de lege sau literatura. Reusesc in profesiile de ingineri, caci spiritul lor este ingenios, plin de resurse; le plac muncile mecanice, au o aptitudine remarcabila de a invata, de a gasa repede solutia unei probleme. Marte afectat in Gemeni, face ca nativul sa fie cinic, ii da un spirit caustic inclinat spre critica ceea ce-l face de temut si evitat de toti din cauza caraterului sau dezagreabil; este de asemenea nehotarat si incapabil sa ia o decizie. Nu putem deci sa ne incredem in el, nici sa ne bazam pe promisiunile sale deoarece nu-si respecta angajamentele decat accidental. Are mereu ceva de impartit cu fratii, surorile sau vecinii sai, risca sa aiba accidente in calatorie. Aceasta configuratie predispune la bronsite, la inflamarea plamanilor, la pleurezie, la pneumonie.

Marte în Casa VIII
Marte in Casa a VIII-a, bine aspectat, aduce avantaje financiare prin casatorie sau prin mostenire. In afaceri, aceasta pozitie este de asemenea buna si indica castiguri prin asociatii, procese castigate sau alte afaceri indicate de Casa a VIII-a. Atunci cand Marte este afectat in Casa a VIII-a, bogatia este periclitata dupa casatorie din cauza cheltuielilor excesive ale sotului. Asociatiile, procesele ar trebui evitate, nativul va pierde sigur. Cei care il au pe Marte in aceasta pozitie, nu ar trebui sa amane realizarea testamentului, caci moartea ii va surprinde brusc si pe neasteptate.

Marte în sextil cu Jupiter (3°18)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Marte în conjuncție cu Uranus (5°55)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Marte în sextil cu Nodul Nord (0°23)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Marte în careu cu Chiron (6°50)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Jupiter

Jupiter în Leu
Jupiter in Leu da o fire directa, combinand bunavointa cu curajul, fermitatea cu fidelitatea, vointa cu compasiunea, mila cu dreptatea. Indica, intre altele, un model de virtuti care nu poate fi intrecut in alta parte . Da o abundenta de vitalitate si o constitutie puternica: de aceea indica un leader din punct de vedere fizic, moral si spiritual. O astfel de persoana nu se multumeste niciodata doar sa supravietuiasca, ci se indreapta spre posturi de incredere, de mare responsabilitate, iar cele mai inalte ii par cele mai bune. Intotdeauna la inaltimea sarcinii sale, nu abuzeaza nciodata de increderea celor care i-au incredintat-o. Se arata generoasa, extrem de inteligenta, se pasioneaza de tot ceea ce tinde spre inaltarea omenirii; este o natura profund religioasa, sincera. Aceasta pozitie prevesteste succesul in plasamente speculative. Atunci cand Jupiter este afectat in Leu, persoana este cruda, senzuala, pasionata de placeri si predispusa la pierderi prin plasamente proaste, speculatii si jocuri de noroc.

Jupiter în Casa X
Jupiter in Casa a X-a, bine aspectat prevesteste o viata eminenta, prospera si virtuoasa, mai ales daca este in buna configuratie cu Saturn, Soarele si Luna deoarece atunci persoana se va ridica la o inalta pozitie in Biserica, Stat sau jurisprudenta si va castiga bogatie, onoare si stima publica. In plus, isi va merita toate aceste avantaje caci caracterul sau va fi de cea mai inalta noblete. Dar Jupiter slab sau afectat, mai ales de catre Saturn sau luminatori indica un caracter putin onorabil. Persoana va putea sa se ridice pe scara sociala, dar actiunile sale rele o vor demasca si o vor face sa resimta rasturnari financiare sau pierderea prestigiului sau.

Jupiter în sextil cu Marte (3°18)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Saturn

Saturn în Gemeni
Saturn in Gemeni, atunci cand este in buna configuratie, da un spirit profund, ordonat, stiintific, capabil de a se adapta circumstantelor si sa infrunte toate dificultatile vietii; iubirea de matematica este in general foarte pronuntata si, daca persoana are vocatia de scriitor, subiectele cele mai serioase, ca industria si mecanica, vor fi preferatele sale. Atunci cand Saturn este stresat in Gemeni, persoana va fi susceptibila de avea neplaceri cu fratii si surorile sale, cu legea si de a fi in pericol in timpul calatoriilor de scurta durata. Acest aspect prevesteste si o tendinta spre boli pulmonare, de aceea nativul ar trebui sa aiba grija sa nu raceasca.

Saturn în Casa VIII
Saturn in Casa a VIII-a, atunci cand este intr-o configuratie buna sau plasat intr-una din propriile sale zodii, Capricornul sau Balanta, indica castiguri prin casatorie sau prin mostenire, cu aptitudinea de a veghea cu grija asupra averii obtinute. Este si un semn de viata lunga si de moarte naturala; dar daca Saturn este strsat in Casa a VIII-a sau slab prin zodie, mai ales in Berbec sau in Rac, indica rasturnari negative de avere si pe de alta din punct de vedere al sanatatii, o debilitate cronica.

Saturn în careu cu Soarele (3°04)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Gemeni
Uranus in Gemeni da o natura extrem de originala, intuitiva si versatila, pasionata de studiile stiintifice in general, mai ales pentru electricitate, aviatie sau alte subiecte mai putin obisnuite. Acesti oameni au spiritul larg, progresist: sunt pionieri in toate lucrurile noi si moderne. Au, printre altele, un gust pronuntat pentru ocultism si astrologie. Sunt foarte iubiti de fratii si surorile lor, de vecinii lor, cu conditia ca Uranus sa fie bine aspectat; dar daca Uranus este afectat, subiectul este excentric, plin de fantezii, ceea ce face din el un flagel, un dezechilibrat, detestat de toti, si mai ales de fratii si surorile sale, de vecinii sai. Aceasta pozitie pronosticheaza necazuri si posibilitati de accidente in calatoriile scurte.

Uranus în Casa VIII
Uranus in Casa a VIII-a este de un bun augur, deoarece indica, atunci cand viata a ajuns la sfarsit, ca acesta va sosi repede, scutind astfel persoana de suferintele lungi si triste care insotesc atat de des trecerea din lumea fizica in lumile spirituale. Stiind aceasta, este bine ca aceste persoane sa aiba afacerile in ordine, astfel incat moartea sa-i gaseasca pregatiti. Aceasta pozitie aduce adesea, prin partener, o mostenire neprevazuta, daca Uranus este bine aspectat; daca aceasta planeta este afectata, persoana se poate gasi amestecata in litigii legate de o proprietate a unei persoane decedate. Oamenii care il au pe Uranus in Casa a VIII-a arata adesea un mare interes pentru lucrurile oculte si devin foarte mistice. Aceasta pozitie predispune la vise si la experiente psihice ciudate.

Uranus în trigon cu Mercur (6°35)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Uranus în careu cu Venus (4°08)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Uranus în conjuncție cu Marte (5°55)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Neptun

Neptun în Balanță
Neptun in Balanta, bine aspectat, da un temperament muzical, poetic, artistic si indica o uniune de o natura inalt spirituala care va asigura fericirea persoanei. Neptun afectat in Balanta anunta o tendinta spre relatii clandestine, ilegale, neregulate, fie din partea persoanei in cauza, fie din cea a partenerului, in functie de natura aspectelor lui Neptun. Subiectul va fi slab de caracter, superemotiv, ceea ce va aduce, pe drept cuvant, animozitatea anturajului sau apropiat.

Neptun în Casa XI
Neptun in Casa a XI-a, bine aspectat, denota o persoana dotata cu inalte aspiratii spirituale si capacitatea de a atrage la ea alte persoane de natura asemanatoare care o vor ajuta sa-si realizeze dorintele, sperantele si ambitiile. Neptun afectat in Casa a XI-a indica deceptie, tradare din partea persoanelor care, dandu-se drept prieteni, vor cauza neplaceri si pierderi. De aceea, cei care au aceasta pozitie in tema lor astrologica trebuie sa fie foarte circumspecti pe cine frecventeaza si foarte grijulii in alegerea celor pe care ii admit in intimitatea lor.

Neptun în conjuncție cu Mercur (0°30)
Indica o fire senzitiva, cu o puternica imaginate. Individul poate deveni subiect al autoamagirii, trecand deseori prin stari de confuzie interioara si avand nevoie de mult timp pentru odihna si refacere. Are o mare doza de inspiratie si este tentat sa exploreze domenii necunoscute sau ciudate, fiind atras de literatura de aventura, identificandu-se uneori cu marii eroi si marii descoperitori, avand atractie pentru calatorii pe apa. Este dornic sa schimbe mereu starea de lucruri existenta si sa caute ceva nou si misterios.

Pluton

Pluton în Leu
Aici a fost Pluton intre 1939 si 1958. Pozitia stimuleaza conflictele de orgoliu sitendintele de impunere a autoritatii pe baza unei superioritati mai mult sau maiputin reale, prin cultivarea vointei de a invinge in orice conditii. Perioada corespundemarii confruntari din Al Doilea Razboi Mondial si apoi inceputului Razboiului Rece. Indica legaturi sentimentale cu final trist, lipsa copiilor sau posibilitatea de a-i pierde in copilarie, mare incredere in sine, mare simt al proprietatii asupra ideilor si sferelor de influenta, tendinta de a se simti ca un rege, respect pentru guvern si autoritate.

Pluton în Casa IX
Indica inclinate spre calatorii, o fire idealista, religioasa, mistica, cu tendinte spre fanatism, dar si atrasa de reforme si de studiul fenomenelor subtile sau de cercetarea stiintifica. Puternic talent artistic; posibilitate de a deveni faimos prin creatiile sale deosebit de originale.

Nodul Nord

Nodul Nord în Leu
Nativul in viata anterioara a trait inconjurat de oameni care probabil il ajutau pentru rezolvarea problemelor sale. Nu a avut curaj de a rezolva ceva de unul singur si se simtea in siguranta numai sub protectia prietenilor. In aceasta viata misiunea lui este de a-si dezvolta creativitatea si aceasta numai prin forte proprii.

Nodul Nord în Casa X
In viata anterioara nativul a avut probleme relationale cu familia sa, fiind nerecunoscator. In aceasta viata el trebuie sa stabileasca bune relatii cu cei apropiati. Va trebui sa invete sa se maturizeze si sa actioneze in afara dizarmoniei familiale, pentru a-si capata simtul demnitatii.

Nodul Nord în sextil cu Marte (0°23)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Lilith

Lilith în Leu
Nativul are o vointa puternica, putand trece usor peste sentimentele celorlalti. Partenerul este tratat violent, nativul avand tendinta de a-l domina.

Lilith în Casa IX
Aventurile erotice pot fi imbracate sub o forma spirituala, gen Tantra Yoga. Poate exista vise erotice puternice, putandu-se ajunge la obsesii.

Chiron

Chiron în Fecioară
Nativul cauta adevarul absolut. Incearca sa se stapaneasca si sa lupte impotriva a tot ceea ce i se pare gresit. Va trebui sa inteleaga ca nimeni nu poate sa controleze pe altul si ca o prea mare siguranta poate sa conduca la deziluzie.

Chiron în Casa X
Individul este foarte original, activ si dur cu sine insusi. In cariera sa, el utilizeaza metode originale si de avangarda. Isi alege teluri foarte dificile. Reusita poate motiva cercetarea asidua si rabdatoare.

Chiron în conjuncție cu Venus (3°13)
Conectarea nativului este legata de nevoia de a atrage, de a seduce, de talentul artistic si de constiinta estetica. Are farmec. Iubirile reprezinta o parte importanta a cercetarii sale, ca si cautarea frumusetii si a armoniei. Este foarte sensibil la nevoile altuia. Isi ofera iubirea, fara sa ceara nimic in schimb si aceasta il face vulnerabil. Este idealist in dragoste.

Chiron în careu cu Marte (6°50)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Junon

Junon în Capricorn
Partenerul trebuie sa aiba o anume reputatie si calitati de sef.

Junon în Casa III
Nativul este atras de cunostintele intelectuale ale partenerului.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Al Pacino [4038]
Ella Fitzgerald [2755]
George Pădure [3099]
Guglielmo Marconi [2806]
Renée Zellweger [3055]

Mâine

Channing Tatum [3023]
Jet Li [2962]
Rudolf Hess [2736]

Articole

Quiz

Cine te iubește în secret?