Tom Felton


22 septembrie 1987 12:00 (GMT+1) 51°31’N 0°08’V
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Londra, Anglia

Înălțime 185 cm
Zodiac european Fecioară
Zodiac chinezesc Iepure de Foc
Zodiac aztec Cuțit
Zodiac arboricol Tei
Zodiac egiptean Mut
Zodiac floral Albăstrea
Zodiac indian Rândunică
Zodiac grecesc Himeră
Temperament -
Număr destin 11 / 2
Număr psihic 4

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Thomas Andrew Felton (n. 22 septembrie 1987) este un actor englez. Este cunoscut pentru rolul său din seria Harry Potter.


Ora nașterii este necunoscută. Nu se pot calcula pozițiile Caselor în semne și nici pozițiile planetelor în Case.


Soarele

Soarele în Fecioară
Este o combinatie intre influentele Soarelui, ale lui Mercur si ale Casei a VI-a. Ea il indica pe intermediarul fericit intre producator si consumator. Subtil, extrem de cunoscator si rapid in a vedea ce ii va fi mai avantajos pentru avansarea propriilor afaceri, are o dispozitie placuta, sociabila, amicala pentru toti cei de la care spera sa obtina profit, dar autoritar fata de inferiorii si egalii sai; bun vorbitor, fara a fi neaparat inselator. E interesat doar de propria sa persoana. Soarele in Fecioara da chimistii, infirmierii, infirmierele si doctorii de calitate pe care nu trebuie sa-i confundam cu cei ce cred in medicamente... mai ales in mare cantitate.

Soarele în conjuncție cu Luna (7°41)
Indica o fire subiectiva, care doreste armonia in viata, are stari periodice de depresie, tinde sa se suprasolicite fizic, are un caracter echilibrat; calitati multiple ce-i permit realizarea cu succes in orice domeniu; o promovare rapida, ajutor din partea unor persoane influente. Casa in care are loc aceasta conjunctie este foarte importanta in viata nativului, deoarece aici se manifesta calitati deosebite, mergand pana la emotivitate si sensibilitate maxima, atingand genialitatea in creatie. In primii ani ai vietii exista o pozitie critica care, pentru a fi benefica, trebuie sa fie sustinuta de un aspect favorabil cu Marte sau Jupiter.

Soarele în careu cu Uranus (6°00)
Indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Soarele în sextil cu Lilith (0°05)
Sansa de trezire la constiinta de sine in urma depasirii unor temeri sau trairi obscure, dureroase, prin incredere si iesirea din autohipnoza negativa. Luciditate, sete de absolut, spirit analitic, sprijin secret, originalitate in creatie, magnetism. Tata autoritar. Pentru femei: atractie pentru barbatii Lilith. Transformare.

Soarele în careu cu Chiron (0°13)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Luna

Luna în Fecioară
Luna in Fecioara exalta calitatile mentale, daca este bine aspectata; da atunci o memorie minunata, iubirea pentru studiul stiintelor sau a ocultismului si ambitia de a excela. Chimia este stiinta favorita a acestor subiecti; se autodepasesc ca igienisti si dieteticieni. Sunt mai degraba calmi si rezervati in modul lor de a fi si detesta sa flateze sau sa fie flatati dupa cum nu suporta nici manifestarea ostentativului. Daca nu se dedica dieteticii, reusesc mai bine ca subalterni sau angajati decat intr-o afacere personala.

Luna în conjuncție cu Soarele (7°41)
Indica o fire subiectiva, care doreste armonia in viata, are stari periodice de depresie, tinde sa se suprasolicite fizic, are un caracter echilibrat; calitati multiple ce-i permit realizarea cu succes in orice domeniu; o promovare rapida, ajutor din partea unor persoane influente. Casa in care are loc aceasta conjunctie este foarte importanta in viata nativului, deoarece aici se manifesta calitati deosebite, mergand pana la emotivitate si sensibilitate maxima, atingand genialitatea in creatie. In primii ani ai vietii exista o pozitie critica care, pentru a fi benefica, trebuie sa fie sustinuta de un aspect favorabil cu Marte sau Jupiter.

Luna în conjuncție cu Marte (1°41)
Fortifica sanatatea si vitalitatea, mai ales in nativitatea unei femei. In cea a unui barbat, indica o casatorie cu o femeie robusta, cu un temperament imperios, cu un caracter urat. Indica o depravare sexuala, mai ales daca Venus ocupa si ea Scorpionul. Firea este nelinistita si agitata, caci in ea se combina cele doua elemente: foc si apa. In zodiile de apa persoana va fi inclinata sa bea.

Luna în careu cu Saturn (5°45)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Luna în careu cu Uranus (1°40)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Luna în careu cu Chiron (7°27)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Mercur

Mercur în Balanță
Mercur in Balanta, cand e bine plasat, da idei largi, un intelect foarte echilibrat, iubirea de arta si de muzica, o foarte mare usurinta de exprimare. Prevesteste succesul ca orator public, uneori ca si cantaret. Cand Mercur este afectat in Balanta, indica neplaceri provenind din procese intentate de asociati sau de un partener infidel.

Mercur în opoziție cu Jupiter (5°50)
Indica posibile tulburari digestive, posibil diabet sau boli ale pancreasului. Nativul este intolerant, isi provoaca multe necazuri prin comportament contradictoriu, calomnie si minciuna. Manifesta intoleranta, incapatanare, neclaritate in gandire, avand o fire indiscreta, sovaielnica, tinzand mereu sa exagereze, si neavand rabdare, fapt care genereaza multe schimbari neasteptate in viata sa.

Mercur în sextil cu Uranus (0°49)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Mercur în careu cu Lilith (6°54)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Mercur în trigon cu Chiron (6°35)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Venus

Venus în Balanță
Venus in Balanta zodia Casei a VII-a, este in mod esential elevata si puternica. Este una din pozitiile care sunt dovada unei casatorii fecunde si prospere sau a unei asociatii banoase. Ea da o inclinatie artistica si muzicala si face persoana populara in viata publica. Ca si cantaret sau ca si orator, acest aspect va asigura subiectului un auditoriu fervent de fiecare data cand va aparea in public.

Venus în careu cu Neptun (1°51)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Venus în opoziție cu Nodul Nord (4°43)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Marte

Marte în Fecioară
Marte in Fecioara, in aspectele bune, da o fire ambitioasa, o inteligenta treaza, capabila de a prinde o idee si de a o analiza pana la capat. Fortifica calitatile mentale si le da o turnura specifica, cu simtul aplicativ al acestor capacitati, fie spre o munca stiintifica, fie spre afaceri. Persoanele cu acest aspect sunt energice, intreprinzatoare; finetea si vivacitatea inteligentei lor le asigura succesul si avansarea in meseriile aflate in raport cu bolnavii, asa ca cele de infirmieri, doctori, chimisti, igienisti, dieteticieni, etc. Daca persoanele care au Marte in Fecioara, se afla ele insele sub imperiul bolii, aceasta pozitie le va da posibilitatea de a-si reface repede forttele si le face mai putin predispuse bolilor cronice, cum se intampla adesea nativilor din Fecioara. Marte afectat in Fecioara, predispune mentalul la neliniste, la iritare si da o tendinta in a trece prin sita de nenumarate ori necazuri pur imaginare. Oricare ar fi munca sau locul in care acesti oameni lucreaza, isi critica intotdeauna camarazii sau patronii, sunt nemultumiti de tot ceea ce este legat de munca lor, au o fire putin cinstita, nu li se poate incredinta nici un post de responsabilitate. Aceasta pozitie predispune la lacomie si, in consecinta, la probleme intestinale.

Marte în conjuncție cu Luna (1°41)
Fortifica sanatatea si vitalitatea, mai ales in nativitatea unei femei. In cea a unui barbat, indica o casatorie cu o femeie robusta, cu un temperament imperios, cu un caracter urat. Indica o depravare sexuala, mai ales daca Venus ocupa si ea Scorpionul. Firea este nelinistita si agitata, caci in ea se combina cele doua elemente: foc si apa. In zodiile de apa persoana va fi inclinata sa bea.

Marte în careu cu Saturn (4°03)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Marte în careu cu Uranus (3°22)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Berbec
Jupiter in Berbec da o fire mandra si energica, ambitioasa, intotdeauna la curent cu noile metode utilizabile pentru inaintarea (avansarea) operei mondiale; este adevaratul pionier, nici prea conservator, nici prea impulsiv, cu caracter reflexiv, simpatic, onest, sincer, demn de incredere, de inclinatie mai degraba religioasa. Da aptitudini pentru legislatura sau literatura; gustul pentru jocuri in aer liber; asigura popularitatea in mediile de afaceri si cercurile sociale. Dar daca Jupiter este afectat, starea de spirit nu va fi nici la fel de conservatoare, nici la fel de bine echilibrata. Va exista o tendinta spre actiunile temerare, impulsive, spre nerabdare si manie in fata circumstantelor adverse antrenand, in consecinta, pierderea stimei publice si a popularitatii.

Jupiter în opoziție cu Mercur (5°50)
Indica posibile tulburari digestive, posibil diabet sau boli ale pancreasului. Nativul este intolerant, isi provoaca multe necazuri prin comportament contradictoriu, calomnie si minciuna. Manifesta intoleranta, incapatanare, neclaritate in gandire, avand o fire indiscreta, sovaielnica, tinzand mereu sa exagereze, si neavand rabdare, fapt care genereaza multe schimbari neasteptate in viata sa.

Saturn

Saturn în Săgetător
Saturn in Sagetator, atunci cand este bine aspectat, da o fire caritabila, filantropica si o dorinta de a ajuta omenirea sa se inalte din ea insasi sub legi drepte si sub o independenta hotarat religioasa. Imbina toate virtutile saturniene binevoitorului spirit de aspiratie al lui Jupiter, in asa fel incat subiectul vizeaza sa lucreze pentru binele public pe masura capacitatilor sale si situatiei sale sociale. De aceea este respectat, onorat, cautat pentru functii in care sunt cerute aceste calitati, intr-un cerc fie social, fie religios. Dar Saturn afectat in Sagetator, face ca subiectul sa fie fals, cinic, sarcastic, ambitios in a atinge posturi de onoare si de incredere doar in vederea interesului sau; susceptibil de a avea probleme cu justitia si de a suporta mari pierderi. Aceasta pozitie afecteaza plamanii si ar trebui sa aiba mare grija sa nu raceasca.

Saturn în careu cu Luna (5°45)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Saturn în careu cu Marte (4°03)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Uranus

Uranus în Săgetător
Uranus in Sagetator indica o capacitate intuitiva foarte dezvoltata, cu tendinta spre visare, viziuni, si o imaginatie foarte vie. Aceasta pozitie da o puternica inclinatie spre o credinta heterodoxa si spre practica artelor oculte. Atunci cand planeta este bine aspectata, aceasta pozitie da capacitatea de a intelege problemele zilei in ceea ce priveste religia si educatia, cu dorinta filantropica de a lucra la dezvoltarea si la avansarea omenirii; gustul pentru calatorii pentru cunostintele care se obtin si succesul asigurat prin aspectele favorabile ale nativitatii progresate. Atunci cand Uranus este afectat, da o mentalitate instabila si excentrica, mai ales in ceea ce priveste legea si religia, spiritul de revolta impotriva conditiilor sociale, sursa de neplaceri cu autoritatile, o dorinta de a impune lumii vederile personale, in ciuda protestelor si cu orice pret, de unde discreditarea si defavorizarea.

Uranus în careu cu Soarele (6°00)
Indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Uranus în careu cu Luna (1°40)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Uranus în sextil cu Mercur (0°49)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Uranus în careu cu Marte (3°22)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Neptun

Neptun în Capricorn
Neptun in Capricorn, bine aspectat, da o natura serioasa, contemplativa, capabila de a se concentra asupra oricarui subiect: de aceea, astfel de persoane sunt oameni de afaceri fericiti, avizati, clarvazatori, care lucreaza in general pe o scara larga. In cazul in care natura celorlalte aspecte ii poarta spre muncile secrete, spre ocultism, sunt excelenti politisti, capabili de a rezolva problemele cele mai complicate; sunt buni cercetatori in domeniul psihic: pe scurt, acesti oameni exceleaza in orice ocupatie in care gandirea sau concentrarea sunt cheile succesului. Neptun afectat in Capricorn, face ca firea sa fie melancolica, inchisa si adesea inselatoare si da in general niste retrasi care evita societatea (compania) semenilor lor.

Neptun în careu cu Venus (1°51)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Pluton

Pluton în Scorpion
Aici a fost Pluton intre 1985 si 1996. In numai 11 ani, sistemele sociale din Europa de Est au cunoscut o transformare dramatica. Pozitia stimuleaza crizele regeneratoare la toate nivelurile, chiar cu sacrificii sau cu pierderi de vieti umane, pentru restabilirea sensurilor si gasirea unor directii de mers cu semnificatie mai profunda. Indica fecunditate, impuls erotic mare, atractie pentru stiintele oculte, mister si secret; exista pericolul periclitarii sanatatii prin abuzuri sexuale. Nativul isi va aprofunda cunoasterea de sine prin educatie si prin dezvoltarea capacitatilor psihice de care dispune. Favorizeaza cercetarea si studiul ocultismului si a spiritualitatii. Posibile boli ale organelor intime, in cazul in care este afectat de alte Planete.

Nodul Nord

Nodul Nord în Berbec
In viata anterioara a fost un om comod, problemele personale le atribuia altora si cand se afla in situatii dificile era incapabil sa ia decizii. A facut multe compromisuri, isi dorea armonie si nu era capabil sa spuna NU. In aceasta viata trebuie sa-si dezvolte vointa si constientul. Misiunea lui este sa actioneze independent si sa-si realizeze ideile personale.

Nodul Nord în opoziție cu Venus (4°43)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Lilith

Lilith în Rac
Nativul este imaginativ si sensibil. Trairile erotice sunt amplificate, existand tendinte spre adulter si infidelitate.

Lilith în sextil cu Soarele (0°05)
Sansa de trezire la constiinta de sine in urma depasirii unor temeri sau trairi obscure, dureroase, prin incredere si iesirea din autohipnoza negativa. Luciditate, sete de absolut, spirit analitic, sprijin secret, originalitate in creatie, magnetism. Tata autoritar. Pentru femei: atractie pentru barbatii Lilith. Transformare.

Lilith în careu cu Mercur (6°54)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Chiron

Chiron în Gemeni
Cercetarea spirituala poate fi legata de schimbul informatiilor (comunicarea sub diverse forme) si a bunurilor.

Chiron în careu cu Soarele (0°13)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Chiron în careu cu Luna (7°27)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Chiron în trigon cu Mercur (6°35)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Junon

Junon în Vărsător
Casatoria nu este foarte favorabila pentru nativ, el cauta un partener care sa fie mai mult un prieten decat sot. Este extremist, original si cauta pe cineva de admirat.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Al Pacino [4036]
Ella Fitzgerald [2753]
George Pădure [3097]
Guglielmo Marconi [2802]
Renée Zellweger [3053]

Mâine

Channing Tatum [3020]
Jet Li [2959]
Rudolf Hess [2733]

Articole

Quiz

Ești drăguță sau fierbinte?