Victoria Silvstedt


19 septembrie 1974 12:00 (GMT+1) 64°45’N 20°57’E
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Skellefteå, Suedia

Înălțime 179 cm
Zodiac european Fecioară
Zodiac chinezesc Tigru de Lemn
Zodiac aztec Cerb
Zodiac arboricol Tei
Zodiac egiptean Mut
Zodiac floral Floarea soarelui
Zodiac indian Rândunică
Zodiac grecesc Himeră
Temperament -
Număr destin 4
Număr psihic 1

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Karen Victoria Silvstedt (n. 19 septembrie 1974 în Skellefteå) este un fotomodel, actriță, cântăreață și prezentatoare la televiziunea suedeză.

Victoria Silvstedt s-a născut în Skellefteå și a fost crescută într-o familie de cinci persoane în Bollnäs. Ea are o soră mai mare, Veronica și un frate mai mic. Ea a fost pasionată de călărie și a vrut să devină un medic veterinar.

Tatăl ei a fost căpitanul unei echipe locale de schi, și a început de schi alpin de la vârsta de cinci ani. Cu toate acestea, a suferit un accident în decursul unei competiții de schi, a fost rănit la umăr și a încheiat cariera de schi competitiv la vârsta de 16 ani.

Victoria Silvstedt vorbește fluent limbile suedeză, engleză, franceză și italiană.



Ora nașterii este necunoscută. Nu se pot calcula pozițiile Caselor în semne și nici pozițiile planetelor în Case.


Soarele

Soarele în Fecioară
Este o combinatie intre influentele Soarelui, ale lui Mercur si ale Casei a VI-a. Ea il indica pe intermediarul fericit intre producator si consumator. Subtil, extrem de cunoscator si rapid in a vedea ce ii va fi mai avantajos pentru avansarea propriilor afaceri, are o dispozitie placuta, sociabila, amicala pentru toti cei de la care spera sa obtina profit, dar autoritar fata de inferiorii si egalii sai; bun vorbitor, fara a fi neaparat inselator. E interesat doar de propria sa persoana. Soarele in Fecioara da chimistii, infirmierii, infirmierele si doctorii de calitate pe care nu trebuie sa-i confundam cu cei ce cred in medicamente... mai ales in mare cantitate.

Luna

Luna în Scorpion
Luna in Scorpion da un caracter curajos, independent, energic. Persoana care va avea aceasta configuratie nu va permite sa se intervina in planurile sale si nu va suporta nici o constrangere. Este adesea foarte brusca in manierele si cuvintele sale, iute la manie, indiferenta la amenintari, dar sensibila la bunavointa. Are o vointa puternica si incapatanata, cu hotararea bine stabilita de a-si atinge scopurile, orice ar face. Aceasta pozitie da si o mare atractie spre stiintele oculte, dar daca este stresata, predispune la dezmat si atrage neplaceri cu femeile. Cauzeaza dificultati la nasteri.

Luna în sextil cu Venus (2°51)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Luna în trigon cu Jupiter (0°20)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Luna în trigon cu Saturn (6°31)
Indica o persoana demna de incredere, modestie, spirit practic, capacitate de a ocupa pozitii de raspundere, prudenta, diplomatie, tact, abilitate executiva, rabdare, economie, sanatate buna, stapanire de sine. Nativul poate sa-i influenteze pe cei din jur, este abil, increzator in propriile forte de respectul public.

Mercur

Mercur în Balanță
Mercur in Balanta, cand e bine plasat, da idei largi, un intelect foarte echilibrat, iubirea de arta si de muzica, o foarte mare usurinta de exprimare. Prevesteste succesul ca orator public, uneori ca si cantaret. Cand Mercur este afectat in Balanta, indica neplaceri provenind din procese intentate de asociati sau de un partener infidel.

Mercur în careu cu Saturn (2°09)
Indica rigiditate, o minte unilaterala, fixism, incapatanare, tendinte de critica excesiva, inhibitie, frustrare, vorbire repezita si violenta. Persoana este nelinistita, inconstanta, capricioasa, egoista, si are o moralitate indoielnica. Poate fi geloasa, certareata si poate avea prieteni inselatori.

Mercur în conjuncție cu Uranus (6°42)
Indica o fire originala, inventiva, schimbatoare si imprevizibila, intuitiva, cu inclinati spre metafizica si ocultism. Persoana manifesta independenta intelectuala, este atrasa de tendintele de reforma si innoire, dispunand de talent in literatura sau stiintele psihologice. Are prieteni intelectuali, poate face calatorii neasteptate, manifesta o mare atractie fata de vehicule de sport, aviate etc.

Mercur în trigon cu Lilith (0°08)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Mercur în opoziție cu Chiron (3°53)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Venus

Venus în Fecioară
Venus in Fecioara zodia Casei a VI-a, induce o empatie profunda pentru cei care sufera, iar persoanele care au acest aspect sunt excelenti infirmieri. Aceasta pozitie favorizeaza de asemenea si profesia de chimist sau dietetician. Daca persoana are salariati sau subordonati, relatiile sale cu ei vor fi intotdeauna agreabile si va fi bine servita.

Venus în sextil cu Luna (2°51)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Venus în opoziție cu Jupiter (2°31)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Venus în sextil cu Saturn (3°39)
Indica loialitate, ratiune, logica deductiva, responsabilitate, modestie, calm, siguranta, caracter puternic, stapanire a instinctelor si a senzualitatii. Nativul este econom, prevazator, are gusturi rafinate, abilitate in afaceri, stiind sa traga foloase din orice. Posibila casatorie cu persoana mai in varsta, care are o pozitie inalta pe scara sociala. Sentimente constante, fidelitate, batranete fericita, maturitate in manifestari inca de la o varsta frageda.

Venus în careu cu Neptun (6°32)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Venus în careu cu Nodul Nord (0°11)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Marte

Marte în Balanță
Marte in Balanta, bine aspectat, da o fire ardenta, demonstrativa, iubitoare, foarte atrasa de sexul opus, predispusa deci la o casatorie timpurie. Da de asemenea o placere entuziasta pentru frumusete si arta sub toate manifestarile ei; asigura popularitatea publica si sociala; este o pozitie excelenta pentru un om al legii, caci il va favoriza in acest sens. Este, in general, indiciul unei bune sanatati. Marte afectat in Balanta face ca persoana sa fie foarte nepopulara, predispusa opozitiei si criticii; o expune pericolului unui scandal public, a urmare a infidelitatii in relatiile amoroase, deoarece Marte in Balanta produce intotdeauna o atractie puternica pentru sexul opus, si, daca este afectat, firea este aprinsa si zburatoare, din care rezulta neplaceri inevitabile pentru ca s-a jucat cu afectiunea celuilalt.

Marte în sextil cu Neptun (2°47)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Marte în conjuncție cu Pluton (1°57)
Indica o fire temperamentala, exploziva, indaratnica. Persoana se tortureaza singura, avand tendinte distructive. Poseda o mare forta creatoare, energie fizica si mentala care, in functie de natura Zodiei unde se afla, se poate afirma intr-un domeniu artistic, sportiv, intelectual, ocult sau pragmatic.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Pești
Jupiter in Pesti da o fire caritabila, simpatica si ospitaliera, placandu-i sa-i ajute pe paria societatii. Aceste persoane sunt adevarati ingeri de compasiune, ocupandu-se cu solicitudine de toate suferintele corpului, ale sufletului si ale spiritului. Bolnavii si prizonierii ii cunosc bine. Fiind dotati cu o mare sensibilitate si predispusi influentelor lumii invizibile, au adesea manifestari psihice si devin adepti ai ocultismului. Le place muzica, artele, literatura, si daca Jupiter este in buna configuratie cu Venus in Pesti, indica o mare abilitate de executare. Jupiter afectat in Pesti da un spirit nehotarat, o natura apatica, lasa, se complac in viciu si in depravarea cea mai rusinoasa; ei sunt parazitii societatii.

Jupiter în trigon cu Luna (0°20)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Jupiter în opoziție cu Venus (2°31)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Saturn

Saturn în Rac
Saturn in Rac este intotdeauna slab si, in consecinta, calitatile pe care le confera se manifesta dificil in aceasta pozitie. Totusi, da o abilitate si o judecata sanatoasa in ceea ce priveste casele, terenurile, minele si, daca persoana face plasamente de genul acesta, va castiga. Cand Saturn este bine aspectat in aceasta in aceasta zodie, favorizeaza calitati de frugalitate, de economie in casa, care vor asigura linistea, pacea, bunastarea in ultima parte a vietii. Saturn stresat indica necazuri domestice: persoana va fi blocata de un partener taciturn, incruntat, care va pune intotdeauna un obstacol la ambitiile sale cele mai legitime. Pe masura ce viata va inainta, vor creste grijile, necazul, dezamagirile carora li se vor adauga o sanatate proasta, caci Saturn in Rac indica un stomac slab si gingii predispuse la endem aftos, cauza unei digestii dificile. De asemenea, doar daca persoana nu are suficienta forta si vointa pentru a-si invinge lacomia, va fi victima indigestiilor cronice. Saturn in Rac indica si o tendinta spre mila si o inclinatie pentru studiul stiintelor oculte.

Saturn în trigon cu Luna (6°31)
Indica o persoana demna de incredere, modestie, spirit practic, capacitate de a ocupa pozitii de raspundere, prudenta, diplomatie, tact, abilitate executiva, rabdare, economie, sanatate buna, stapanire de sine. Nativul poate sa-i influenteze pe cei din jur, este abil, increzator in propriile forte de respectul public.

Saturn în careu cu Mercur (2°09)
Indica rigiditate, o minte unilaterala, fixism, incapatanare, tendinte de critica excesiva, inhibitie, frustrare, vorbire repezita si violenta. Persoana este nelinistita, inconstanta, capricioasa, egoista, si are o moralitate indoielnica. Poate fi geloasa, certareata si poate avea prieteni inselatori.

Saturn în sextil cu Venus (3°39)
Indica loialitate, ratiune, logica deductiva, responsabilitate, modestie, calm, siguranta, caracter puternic, stapanire a instinctelor si a senzualitatii. Nativul este econom, prevazator, are gusturi rafinate, abilitate in afaceri, stiind sa traga foloase din orice. Posibila casatorie cu persoana mai in varsta, care are o pozitie inalta pe scara sociala. Sentimente constante, fidelitate, batranete fericita, maturitate in manifestari inca de la o varsta frageda.

Uranus

Uranus în Balanță
Uranus in Balanta bine aspectata da capacitati literare si artistice de o natura in acelasi timp originala, dar si iesita din comun, ceea ce va duce ca persoana sa imbratiseze o cariera complet independenta, adesea in raport cu ocultismul. Aceasta pozitie da o intuitie foarte ascutita, o personalitate atragatoare, o imaginatie ardenta, ea indica si o asociatie, o uniune sau o casatorie cu cineva dotat cu un caracter uranian concurand la un camin foarte fericit. Uranus afectat sau dispus prost in Balanta aduce suferinte, neplaceri, dificultati domestice sau moartea partenerului de o boala sau intr-un accident straniu si brusc; sau mai mult, uniunea va fi desfacuta printr-un divort, caci persoanele avand temperamentul pe care il da un Uranus afectat, in Balanta, nu pot ramane fidele unei singure persoane. Aceasta pozitie indica de asemenea dificultati cu publicul sau cu autoritatile tarii din cauza actelor excentrice, socialiste sau anarhiste.

Uranus în conjuncție cu Mercur (6°42)
Indica o fire originala, inventiva, schimbatoare si imprevizibila, intuitiva, cu inclinati spre metafizica si ocultism. Persoana manifesta independenta intelectuala, este atrasa de tendintele de reforma si innoire, dispunand de talent in literatura sau stiintele psihologice. Are prieteni intelectuali, poate face calatorii neasteptate, manifesta o mare atractie fata de vehicule de sport, aviate etc.

Neptun

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Neptun în careu cu Venus (6°32)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Neptun în sextil cu Marte (2°47)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Pluton

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Pluton în conjuncție cu Marte (1°57)
Indica o fire temperamentala, exploziva, indaratnica. Persoana se tortureaza singura, avand tendinte distructive. Poseda o mare forta creatoare, energie fizica si mentala care, in functie de natura Zodiei unde se afla, se poate afirma intr-un domeniu artistic, sportiv, intelectual, ocult sau pragmatic.

Nodul Nord

Nodul Nord în Săgetător
In viata anterioara nativul si-a dezvoltat o mare capacitate intelectuala. In aceasta viata repeta aceeasi greseala si acest lucru il impiedica sa-si realizeze misiunea. Trebuie sa invete sa se impuna si sa nu mai depinda de altii. Solutia o poate gasi numai pe cale afectiva, sentimentala si prin renuntarea la mintea prea cerebrala. In a doua parte a vietii poate descoperi credinta.

Nodul Nord în careu cu Venus (0°11)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Lilith

Lilith în Vărsător
Nu exista conventii morale sau reguli in exprimarea erotismului. Pot exista excese erotice ce pot inrautati sanatatea.

Lilith în trigon cu Mercur (0°08)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în opoziție cu Mercur (3°53)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Junon

Junon în Pești
Nativul va cauta un sot sensibil, sentimental, tandru si evoluat spiritual care sa participe la viata lui interioara.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Jennifer Garner [2639]
Maynard James Keenan [2904]
Victoria Beckham [3197]

Mâine

David Tennant [3057]
Kourtney Kardashian [2859]
Zazie [3144]

Articole

Quiz

Fostul prieten încă te iubește?