Cameron Diaz


30 august 1972 2:53 (GMT-7) 32°43’N 117°09’V
San Diego, SUA

Înălțime 175 cm
Zodiac european Fecioară
Zodiac chinezesc Șobolan de Apă
Zodiac aztec Cutremur
Zodiac arboricol Pin
Zodiac egiptean Geb
Zodiac floral Papucul doamnei
Zodiac indian Fecioară
Zodiac grecesc Grifon
Temperament melancolic
Număr destin 3
Număr psihic 3

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Cameron Michelle Diaz (n. 30 august 1972, San Diego, California) este o actriță și fost fotomodel american. Este cunoscută în mare parte datorită rolurilor sale din The Mask și Îngerii lui Charlie.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Rac
Are un temperament retras, o predispozitie pentru traditie si visare. Isi exprima si apara convingerile cu tarie. Isi foloseste mai mult imaginatia si intuitia. Este un diplomat perfect si are o abilitate fantastica de a se adapta la orice situatie obtinand ceea ce doreste. Dragoste pentru familie, tendinta de a iubi puternic si de a fi iubit.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Leu
Succesul financiar va fi atins foarte usor gratie sprijinului unor persoane influente. Tendinta de a cheltui mai mult decat castiga.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Fecioară
Desface totul in bucati, analizeaza si critica. Nu porneste niciodata nimic fara o examinare pro si contra. Este foarte atent pana la a fi maniac, nu face nimic fara o analiza la cel mai mic detaliu.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Balanță
O viata simpla, un camin modest nu sunt pentru el. Daca nu are un serviciu bine platit sau nu si-a dobandit confortul financiar printr-o casatorie din interes, probabil va fi nefericit. Ii place confortul luxuriant, iesirile, petrecerile. Accepta in anturaj doar lume rafinata, poate uneori un pic prefacuti, si cu slujbe bune.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Scorpion
Va fi orbit si imbatat de dragoste; totul se invarte in jurul dragostei lui. Pasiunile lui sunt furioase, exclusive si este de la sine inteleasa aparitia certurilor familiale. Viata sentimentala fertila.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Săgetător
Il atrag serviciile ce presupun deplasari, pe distante cat mai mari. Punct vulnerabil: circulatia sangelui.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Capricorn
Pericol de raceala, greutate, austeritate inflexibila, moralism. Relatii sporadice. Ambient inconjurator melancolic. Viata retrasa, insensibilitate si suspiciune intrinseci in casnicie, si in general in toate asocierile.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Vărsător
Mostenire neasteptata.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Pești
Ii plac crozierele pe mare. Uneori are idei stralucite care vin de nicaieri.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Berbec
Dispune de toate calitatile de lider: autoritate, energie, initiativa, carisma si bineinteles inteligenta.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Taur
Ii place sa fie inconjurat de prieteni inimosi si plini de franchete.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Gemeni
Anxietate, preocupat de iubita lui.


Soarele

Soarele în Fecioară
Este o combinatie intre influentele Soarelui, ale lui Mercur si ale Casei a VI-a. Ea il indica pe intermediarul fericit intre producator si consumator. Subtil, extrem de cunoscator si rapid in a vedea ce ii va fi mai avantajos pentru avansarea propriilor afaceri, are o dispozitie placuta, sociabila, amicala pentru toti cei de la care spera sa obtina profit, dar autoritar fata de inferiorii si egalii sai; bun vorbitor, fara a fi neaparat inselator. E interesat doar de propria sa persoana. Soarele in Fecioara da chimistii, infirmierii, infirmierele si doctorii de calitate pe care nu trebuie sa-i confundam cu cei ce cred in medicamente... mai ales in mare cantitate.

Soarele în Casa II
El pronosticheaza ca nativul va obtine favoruri pe langa persoane capabile sa-l ajute sa-si mareasca prosperitatea si isi va asigura cu ajutorul lor o existenta confortabila. In acelasi timp aceasta pozitie da si o tendinta spre risipire dupa cum zice si preceptul: ceea ce se castiga fara truda se cheltuie fara grija. Doar daca acest instinct nu se indreapta va aduce dificultati financiare, caci nu atat ceea ce castigam conteaza, ci ceea ce cheltuim. Vom fi saraci daca avem un venit de doua milioane si cheltuim tot doua.

Soarele în conjuncție cu Marte (2°39)
Indica, in functie de pozitia in Zodie, energie si dinamism, sau risipirea acestora in scopuri inutile, distrugeri prin exces de zel. Persoana are vointa, forta, impetuozitate si poate sa depaseasca orice obstacole, fiind usor impulsiva si agresiva, gresind prin faptul ca vrea prea mult, iar nu atat cat este necesar.

Soarele în careu cu Neptun (4°33)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Luna

Luna în Taur
Taurul este zodia de exaltare a Lunii, iar efectul sau este, in consecinta, foarte puternic in bine, daca acest astru este liber de constrangeri si daca este bine plasat, caci natura fixa a Taurului tempereaza atunci instabilitatea Lunii care se amesteca si cu raza lui Venus si face astfel caracterul mai bland, amabil, desi hotarat si increzator in sine. Aceasta pozitie da perseverenta, previziune, bunatate - ceea ce ii atrage persoanei toate fericirile vietii: sanatate, avere, prieteni, familie, case si proprietati cu posibilitatea de a se bucura din plin de toate aceste daruri, caci este sociabila, ospitaliera, prietena distractiilor sanatoase, a artelor, muzicii si a tot ceea ce face frumusetea vietii.

Luna în Casa XI
Luna in Casa a XI, in configuratie buna, da subiectului numerosi prieteni, mai ales printre femei; dar daca este stresata, cei care vor veni la el cu masca prieteniei o vor face in speranta de a obtine de la el un profit personal.

Luna în careu cu Mercur (2°16)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Luna în sextil cu Venus (0°55)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Luna în trigon cu Nodul Nord (2°57)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Mercur

Mercur în Leu
Mercur in Leu da un ideal nobil, aspiratii inalte; o inteligenta vie, pozitiva, perseverenta careia ii repugna sa se dedea la acte urate sau meschine si dispretuieste orice echivoc. Nativul este brusc, violent, spune franc ceea ce gandeste; dar este bun si simpatic. Persoanele care au Mercur bine aspectat in Leu au excelente capacitati de organizare si sunt lideri capabili. Iubesc copiii, sunt pasionati de placeri (divertismente). Cand Mercur este afectata in Leu, face persoana zburdalnica si inconstanta in afectiunile sale, ghinionista in jocurile de noroc, in speculatii si da o natura josnica si senzuala.

Mercur în Casa II
Mercur in Casa a II-a anunta castiguri provenind din ocupatii mercuriene, mai ales daca persoana este platita de altcineva, caci aceasta ii va pune in evidenta capacitatile sale guvernate de Mercur ca agent, mesager, cleric, scriitor etc.

Mercur în careu cu Luna (2°16)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Mercur în sextil cu Saturn (0°21)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Mercur în sextil cu Uranus (3°47)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Mercur în trigon cu Chiron (3°17)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Venus

Venus în Rac
Venus in Rac prezinta amestecul caracteristicilor lui Venus, celor ale Lunii si ale naturii psihice a Racului. De aceea aceasta pozitie da persoanei o imagintie foarte fertila si o face apta sa intre in contact cu locuitorii lumilor invizibile sau, cel putin, sa se afilieze la vreo moda de religie mistica. Totusi, aceasta nu este lipsita de pericol, caci Venus este negativa si atrage spre ea fara sa aleaga sau sa distinga, de unde rezulta ca nativul poate deveni prada spiritelor controloare si sa suporte pericolele date de mediumnitate.

Venus în Casa XII
Venus in Casa a XII-a, bine aspectata, arata ca persoana va beneficia de avantajele inerente acestei case: slujbe in inchisori, in spitale, in institutiile caritabile, lucru intr-un laborator sau chiar o ocupatie retrasa, fara legatura cu publicul. Aceasta pozitie favorizeaza de asemenea studiul si practicarea stiintelor oculte si indica o tendinta spre o iubire secreta, clandestina care se va derula fara piedici, daca Venus este bine plasata. Dar daca Venus este slabita datorita zodiei in care se afla sau stresata in Casa a XII-a, va cauza neplaceri din gelozie, divort, scandal, sau chiar nasteri dificile din cauza unei proaste perceptii a sexului ca organ al placerilor si simturilor, situatie des intalnita cand Venus este situat in Scorpion, zodie care guverneaza organele genitale, sau Taurul care produce acelasi efect prin actiune reflexa, adica depravarea sexuala.

Venus în sextil cu Luna (0°55)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Venus în careu cu Uranus (5°09)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Venus în opoziție cu Nodul Nord (3°53)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Venus în careu cu Chiron (4°39)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Marte

Marte în Fecioară
Marte in Fecioara, in aspectele bune, da o fire ambitioasa, o inteligenta treaza, capabila de a prinde o idee si de a o analiza pana la capat. Fortifica calitatile mentale si le da o turnura specifica, cu simtul aplicativ al acestor capacitati, fie spre o munca stiintifica, fie spre afaceri. Persoanele cu acest aspect sunt energice, intreprinzatoare; finetea si vivacitatea inteligentei lor le asigura succesul si avansarea in meseriile aflate in raport cu bolnavii, asa ca cele de infirmieri, doctori, chimisti, igienisti, dieteticieni, etc. Daca persoanele care au Marte in Fecioara, se afla ele insele sub imperiul bolii, aceasta pozitie le va da posibilitatea de a-si reface repede forttele si le face mai putin predispuse bolilor cronice, cum se intampla adesea nativilor din Fecioara. Marte afectat in Fecioara, predispune mentalul la neliniste, la iritare si da o tendinta in a trece prin sita de nenumarate ori necazuri pur imaginare. Oricare ar fi munca sau locul in care acesti oameni lucreaza, isi critica intotdeauna camarazii sau patronii, sunt nemultumiti de tot ceea ce este legat de munca lor, au o fire putin cinstita, nu li se poate incredinta nici un post de responsabilitate. Aceasta pozitie predispune la lacomie si, in consecinta, la probleme intestinale.

Marte în Casa II
Marte in Casa a II-a, atunci cand este bine aspectat, indica o natura liberala, generoasa in materie de bani. Este indiciul unei imbogatiri rapide, al unui mare succes financiar in orice intreprindere de natura martiana, adica intelegand folosirea focului, uneltelor sau a masinilor de fier. Este si o indicatie de bani prin casatorie sau mostenire. Totusi, desi bogattia vine cu usurinta si rapid, persoana nu va economisi, caci va fi foarte generoasa, si ii vor placea confortul, placerile. Atunci cand Marte este afectat in Casa a II-a, banii vor veni la fel de repede ca si sub aspectele bune, cand face aspectari rele vor duce persoana la o extravaganta nebuna, la o indrazneata temeritate in materie de bani cu rezultatul inevitabil de mari pierderi si poate al unei saracii complete. Bunastarea poate fi obtinuta si pierduta de mai multe ori. Aceste persoane nu se descurajaza totusi niciodata, iar atunci cand se afla in fata unui dezastru financiar, se ridica imediat pentru a-si reedifica situatia pe ruinele celei vechi, in general reusesc din nou; dar cum nu pot invata niciodata sa fie mai circumspecte, mai putin extravagante, sunt mereu supuse la noi naufragii financiare.

Marte în conjuncție cu Soarele (2°39)
Indica, in functie de pozitia in Zodie, energie si dinamism, sau risipirea acestora in scopuri inutile, distrugeri prin exces de zel. Persoana are vointa, forta, impetuozitate si poate sa depaseasca orice obstacole, fiind usor impulsiva si agresiva, gresind prin faptul ca vrea prea mult, iar nu atat cat este necesar.

Marte în careu cu Neptun (7°12)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Jupiter

Jupiter în Săgetător
Jupiter in Sagetator, daca este bine aspectat, anunta bogatie si succes; un spirit larg, filosofic, filantropic; da respect fata de lege si religie; astfel, persoanele avand aceasta configuratie se ridica la functii inalte fie in Biserica, fie in Stat, fie in intreprinderi comerciale, fie in institutiile stiintifice sau filosofice. Jupiter afectat in Sagetator face ca persoana sa fie imprastiata, indragostita de un fast vulgar (galagios, inselator, fals), extravaganta si gata sa-si incerce norocul la orice joc; cauzeaza pierderea situatiei sociale, neplaceri cu legea si dificultati financiare. Spiritul, daca este inclinat spre religie, este ingust, sectar.

Jupiter în Casa VI
Jupiter in Casa a VI-a da o sanatate buna si succes in ingrijirea si vindecarea bolnavilor; servitori fideli, respectul si stima persoanelor care vor fi in contact cu subiectul in cursul ocupatiilor sale. Dar Jupiter afectat in Casa a VI-a prezice tulburari hepatice, hipertrofia ficatului, obezitatea si alte neplaceri produse de excesele la masa.

Saturn

Saturn în Gemeni
Saturn in Gemeni, atunci cand este in buna configuratie, da un spirit profund, ordonat, stiintific, capabil de a se adapta circumstantelor si sa infrunte toate dificultatile vietii; iubirea de matematica este in general foarte pronuntata si, daca persoana are vocatia de scriitor, subiectele cele mai serioase, ca industria si mecanica, vor fi preferatele sale. Atunci cand Saturn este stresat in Gemeni, persoana va fi susceptibila de avea neplaceri cu fratii si surorile sale, cu legea si de a fi in pericol in timpul calatoriilor de scurta durata. Acest aspect prevesteste si o tendinta spre boli pulmonare, de aceea nativul ar trebui sa aiba grija sa nu raceasca.

Saturn în Casa XI
Saturn in Casa a XI-a, cand e bine aspectat, aduce din randul persoanelor in varsta, un anumit noroc, dar si prieteni care vor fi pretiosi nativului, ajutandu-l sa-si realizeze ambitiile; dar daca Saturn este stresat subiectul va trebui sa nu-si caute prieteni mai in varsta decat el, caci acestia vor cauta sa se serveasca de el pentru scopuri personale si se vor indeparta de el de indata ce nu va mai putea sa le serveasca la nimic.

Saturn în sextil cu Mercur (0°21)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Uranus

Uranus în Balanță
Uranus in Balanta bine aspectata da capacitati literare si artistice de o natura in acelasi timp originala, dar si iesita din comun, ceea ce va duce ca persoana sa imbratiseze o cariera complet independenta, adesea in raport cu ocultismul. Aceasta pozitie da o intuitie foarte ascutita, o personalitate atragatoare, o imaginatie ardenta, ea indica si o asociatie, o uniune sau o casatorie cu cineva dotat cu un caracter uranian concurand la un camin foarte fericit. Uranus afectat sau dispus prost in Balanta aduce suferinte, neplaceri, dificultati domestice sau moartea partenerului de o boala sau intr-un accident straniu si brusc; sau mai mult, uniunea va fi desfacuta printr-un divort, caci persoanele avand temperamentul pe care il da un Uranus afectat, in Balanta, nu pot ramane fidele unei singure persoane. Aceasta pozitie indica de asemenea dificultati cu publicul sau cu autoritatile tarii din cauza actelor excentrice, socialiste sau anarhiste.

Uranus în Casa IV
Persoanele care au aceasta pozitie ar trebui sa-si paraseasca locul de nastere de indata ce lucrul acesta este posibil, caci acolo nu vor avea succes. Parintii lor, vecinatatea si anturajul lor le vor fi ostili. Daca parintii sunt bogati, vor incerca sa dezmosteneasca copilul care va avea Uranus in Casa a IV-a. Chiar si atunci cand Casele a VII-a si a VIII-a ar fi foarte bine fortificate, e indoielnic ca procesul sa fie castigat de copil si sa obtina partea sa de patrimoniu, deoarece opinia publica in locul sau de nastere, unde procedura va fi avand probabil loc, ar fi atat de impotriva lui incat ar sfarsi prin a-si pierde cauza. Ar fi de asemenea dezastruos ca aceasta persoana sa se casatoreasca si sa-si creeze un camin, caci pacea, buna armonie nu pot exista acolo unde se afla nervosul si schimbatorul Uranus, atunci cand este afectat. Daca Uranus este bine aspectat, e putin probabil ca persoana sa se gandeasca vreodata sa se casatoreasca, tendintele sale vor fi prea vaste, ele o vor lansa intr-un camp de activitati mai intinse, pe o scara mai universala. Aceasta pozitie da de asemenea o mare atractie pentru stiintele oculte.

Uranus în sextil cu Mercur (3°47)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Uranus în careu cu Venus (5°09)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Neptun

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Neptun în Casa V
Neptun in Casa a V-a, puternic si bine aspectat prevesteste logodna fericita, de o natura inalt spirituala; succese ca profesor de subiecte mistice; castiguri prin plasamente in afaceri dominate de Neptun, acolo unde elementul lichid apare, cum ar fi sporturile acvatice, etc.

Neptun în careu cu Soarele (4°33)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Neptun în careu cu Marte (7°12)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Pluton

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Pluton în Casa III
Indica un mental activ, inclinat spre cercetare, un spirit de observatie deosebit; atractie pentru calatorii, ocultism si mister. Subject al unor gelozii puternice in familie, tendinta spre cinism, o fire foarte senzitiva, intuind mereu ce gandeste cel din fata sa si avand un limbaj mult prea expresiv uneori.

Nodul Nord

Nodul Nord în Capricorn
Nativul mai multe vieti la rand s-a impotrivit maturizarii sale, personalitatea sa fiind cea a "copilului vesnic" care se impotriveste duritatii vietii. Sarcina sa actuala este dobandirea responsabiliattii si a autocontrolului. I se cere maturizarea si asumarea raspunderii pentru faptele sale.

Nodul Nord în Casa VII
In viata anterioara nativul a fost foarte independent, autoritar, violent si egoist. Si-a creat o karma relationala. In aceasta viata trebuie sa invete devotamentul fata de altul, sa acorde o importanta deosebita relatiei cu partenerul si sa faca totul pentru a-l face fericit.

Nodul Nord în trigon cu Luna (2°57)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Nodul Nord în opoziție cu Venus (3°53)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Lilith

Lilith în Balanță
Este amplificata sfera sentimentala si manifestarile poetice ale nativului, care simte o mare nevoie de a seduce.

Lilith în Casa IV
Educatia sexuala primita in familie cantareste greu in viata nativului. Acesta are tendinta de a fi autoritar si violent sau sa suporte aceaste manifestari.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa X
Individul este foarte original, activ si dur cu sine insusi. In cariera sa, el utilizeaza metode originale si de avangarda. Isi alege teluri foarte dificile. Reusita poate motiva cercetarea asidua si rabdatoare.

Chiron în trigon cu Mercur (3°17)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Chiron în careu cu Venus (4°39)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Junon

Junon în Balanță
Nativul va cauta un sot artist, inteligent, sociabil care sa-i aduca un echilibru. Doreste armonie in casatorie.

Junon în Casa IV
Partenerul aduce o mare stabilitate emotionala.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8421]
Carmen Electra [3022]
Carol I Rege al României [3780]
Miranda Kerr [2939]

Mâine

Elisabeta II [4708]
Iggy Pop [2558]
James McAvoy [4650]

Articole

Quiz

Cât de deștept ești?