Robert Plant


20 august 1948 15:05 (GMT+1) 52°31’N 2°00’V
West Bromwich, Anglia

Înălțime 185 cm
Zodiac european Leu
Zodiac chinezesc Șobolan de Pământ
Zodiac aztec Crocodil
Zodiac arboricol Cedru
Zodiac egiptean Geb
Zodiac floral Bujor
Zodiac indian Urs
Zodiac grecesc Grifon
Temperament coleric
Număr destin 5
Număr psihic 2

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Robert Anthony Plant, cunoscut mai ales ca Robert Plant (născut la 20 august 1948), este un muzician, cântăreț (în registrul tenor), compozitor și instrumentist englez faimos pentru apartenența sa de 12 ani la grupul englez de rock Led Zeppelin, al cărui vocalist a fost, precum și pentru cariera sa ulterioară solo plină de succes.

Apartenența sa ulterioară la numeroase acte muzicale, așa cum ar fi grupurile muzicale Band of Joy, Rockestra, The Honeydrippers, Page and Plant și Strange Sensation au completat armonios profilul acestui muzician extrem de talentat. Relativ recent, asocierea muzicală a lui Robert Plant cu solista americană de folk și bluegrass Alison Krauss, a condus la lansarea unui album extrem de bine primit și premiat, Raising Sand.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Săgetător
Este foarte corect, idealist si influentabil. Nativul poseda aproape intodeauna un puternic scrupul. Are o dubla fire: idealista si animalica in acelasi timp. Una ii va imbia catre lucruri sublime, si alta catre instinctul brutal.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Capricorn
Obtinerea succesului in viata profesionala va presupune un drum lung si laborios. Continuand sa-si vada perseverent de munca va obtine in final recunoasterea universala a succesului.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Vărsător
Este totdeauna in fruntea progresului. Ii place orice este nou, original si ingenios. Ii place viata plina de schimbari si intalniri.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Pești
Este foarte influentat de starile celor din jurul lui. O educatie dura il poate marca pe viata. Cand este copil trebuie sa i se acorde protectie, incredere.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Berbec
Manifesta foarte multa initiativa. Actioneaza in forta, cu vigoare, pentru a-si atinge telurile. Se manifesta la fel si in viata sentimentala.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Taur
Are incredere deplina in munca. Stie sa pastreze un secret si este de o onestitate ireprosabila. Punct vulnerabil: gatul.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Gemeni
Se casatoreste de tanar si mai tarziu divorteaza. Al doilea mariaj va contine mai putina pasiune si mai multa prietenie. Frica de a ramane singur la batranete.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Rac
Mici mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Leu
Este tolerant, accepta diferentele de opinii si le respecta. Este onest si loial.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Fecioară
Orice munca medicala, paramedicala sau sociala ii este recomandata.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Balanță
Isi cauta prietenii printre cei bine plasati social.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Scorpion
Lucreaza in politie, ii place sa investigheze viata privata a altor persoane.


Soarele

Soarele în Leu
Soarele in Leu da o natura imperioasa, o mare stapanire de sine, un simt treaz al onoarei si o integritate incoruptibila. Subiectul aspira sa domine, dar i-ar repugna sa-si insuseasca cel mai mic avantaj sau sa faca altora ceva ce nu ar fi in acord cu regula de aur: Ce tie nu-ti place, altora nu face. Legaturile afective sunt profunde, durabile. Persoanele care au Soarele in Leu sunt aparatori puternici ai celor pe care ii iubesc, dar sunt la fel de ardenti in aversiunile lor. Leul este zodia care guverneaza inima. Cei care au Soarele in Leu fac ceea ce intreprind cu o concentrare de efort care aduce succesul. Sunt prieteni veritabili, iar ca dusmani sunt cei mai onorabili si mai generosi.

Soarele în Casa IX
Aceasta pozitie face intelectul stralucitor, inspira subiectului un ideal inalt si mari ambitii, il face generos, tolerant cu parerile celuilalt, nobil si binevoitor. Cu nevoia innascuta de a invata de ce-ul si cum-ul lucrurilor, intelectul se intoarce firesc spre filosofie, religie si lege. Cum excelam intotdeauna in ceea ce iubim, persoanele care au Soarele in Casa a IX-a devin oameni de Stat, jurisconsulti sau preoti excelenti. Stralucesc in orice cariera intelectuala sau stiintifica. Misiunea lor ii antreneaza adesea in tari straine.

Soarele în conjuncție cu Saturn (1°07)
Indica tenacitate, pesimism, dar si un caracter echilibrat. Cel in cauza invata din lovituri grele, isi reprima emotiile si sentimentele, este patruns de responsabilitate, seriozitate, gust pentru munca, canalizandu-si vointa in vederea unor scopuri constructive.

Soarele în sextil cu Uranus (2°13)
Indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Luna

Luna în Pești
Luna in Pesti da un intelect receptiv, o imaginatie fertila, un caracter indolent, instabil cu tendinta de a-si plange de mila. Persoana va fi inclinata mai degraba spre reverie decat spre actiune, de unde neplacerile si deceptiile care o vor asalta pe drumul vietii. Aceasta pozitie conduce adesea la mediumnitate, mai ales daca Neptun are un aspect advers, caci aceste persoane sunt foarte sensibile in a cade sub influenta spiritelor-control si le place tot ceea ce le excita emotiile. Sunt de asemenea foarte locvace. Daca un aspect bun al lui Venus sau al lui Mercur le da inclinatia spre muzica, ele vor canta cu mult sentiment si inspiratie. Daca Luna este stresata in Pesti, probleme de iubire vor putea aduce suferinte. Pestii sunt pe culmea celei de a XII-a Case, iar Luna in aceasta casa indica din partea parintilor o tendinta spre betie, care ii va face sa-si neglijeze copiii si acestia vor putea fi in sarcina institutiilor caritabile pana la majorat.

Luna în Casa III
Luna in Casa a III-a indica gustul spre studiu, o imaginatie vie si fertila, o inclinatie spre ocupatii intelectuale, mai ales daca acestea nu cer continuitate, de exemplu reportajul si redactarea in ziare unde trebuie sa fii in alerta pentru a aduna vestile si sa ratacesti ici si colo pentru a le aduna. Acestor persoane le plac lucrurile concrete; daca Luna este intarita de aspecte bune ale lui Mercur, persoanele pot ajunge la o pozitie inalta.

Luna în opoziție cu Mercur (0°40)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Luna în trigon cu Venus (5°36)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Luna în sextil cu Nodul Nord (0°40)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Luna în conjuncție cu Lilith (1°49)
In cazul unui barbat, acest aspect afecteaza imaginea femeii interioare (arhetipul femeii ideale), acesta fiind atras (la nivel sufletesc) de femei stranii, demoniace, dezechilibrate psihic, prostituate, vrajitoare, obsedate sexual etc. Dificultati in relatia cu mama sau sotia (moarte prematura, divort, tensiuni). Pentru o femeie, indica o manifestare extremista a laturii feminine a personalitatii (obsesii sexuale, duritate, porniri distructive, refuzul feminitatii, sensibilitate fata de tot ce este straniu, malefic, aberant, morbid).

Mercur

Mercur în Fecioară
Mercur in Fecioara este la zenitul puterii sale, caci acolo este exaltat. In consecinta, daca este bine plasat, da persoanei o inteligenta clara, logica; un spirit stiintific, elocventa si usurinta de a se exprima in mai multe limbi; o perspectiva vasta si judicioasa asupra vietii; concluziile sale sunt in general practice si la obiect, deoarece Mercurul Fecioarei, ca cel al Taurului, este prudent inainte de a sari. In rest, aceasta caracteristica a lui Mercur este aplicabila, la un anumit grad, tuturor zodiilor de pamant. Mercur afectat in Fecioara face nativul iritabil, violent, egoist, avand intotdeauna ceva de comentat. Persoanele cu Mercur in Fecioara sunt dieteticieni si chimisti excelenti; sunt de asemenea dotate cu o dexteritate putin obisnuita.

Mercur în Casa IX
Mercur in Casa a IX-a, bine plasat, inspira iubirea de religie, de stiinta, de litere, de drept. Da un spirit studios, capabil de a scruta profund problemele vietii; tendinte filosofice si filantropice, dorinta de a calatori departe, daca e necesar, pentru a-si mari cunostintele. Aceasta pozitie faciliteaza scrierea si asigura succesul in religie, filosofie, drept sau stiinta. Spiritul este larg, flexibil, adaptabil: din acest fapt, persoana este susceptibila de a-si schimba de mai multe ori parerea asupra diverselor subiecte ce le va fi studiat - ceea ce va avea intotdeauna o buna cauza. Daca Mercur este stresat in Casa a IX-a, nativul va avea un spirit extrem de instabil, schimbandu-se ca o girueta in tot ceea ce intreprinde si in toate activitatile sale. Nu va ramane niciodata atasat destul de mult timp de un lucru pentru a-l simti; din aceasta cauza, se va indrepta spre o serie de dezastre toata viata sa. Va calatori probabil dintr-un loc in altul in cautarea succesului, dar nu-l va intalni pana ce nu va fi invatat a-si concentra intreaga energie asupra unui singur obiectiv. Aceasta pozitie indica si o sursa permanenta de neplaceri cu legea sau afaceri judiciare.

Mercur în opoziție cu Luna (0°40)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Mercur în trigon cu Nodul Nord (1°21)
Sanse de reusita in viata in domenii mercuriene, legate de comunicatii, publicatii, transporturi si calatorii, sau prilejuri de succes prin folosirea inteligenta a informatiilor de larga circulatie. Capacitate de a intelege importanta lucrurilor pe care le afla in diferite imprejurari.

Mercur în opoziție cu Lilith (1°09)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Venus

Venus în Rac
Venus in Rac prezinta amestecul caracteristicilor lui Venus, celor ale Lunii si ale naturii psihice a Racului. De aceea aceasta pozitie da persoanei o imagintie foarte fertila si o face apta sa intre in contact cu locuitorii lumilor invizibile sau, cel putin, sa se afilieze la vreo moda de religie mistica. Totusi, aceasta nu este lipsita de pericol, caci Venus este negativa si atrage spre ea fara sa aleaga sau sa distinga, de unde rezulta ca nativul poate deveni prada spiritelor controloare si sa suporte pericolele date de mediumnitate.

Venus în Casa VIII
Venus in Casa a VIII-a va aduce avantaje prin casatorie, prin asociere sau prin mosteniri, daca astrul este bine aspectat; dar daca este stresat, cauzeaza pierderi pecuniare, deceptii in dragoste sau o casatorie extravaganta, neplaceri de ordin legal relativ la un testament.

Venus în trigon cu Luna (5°36)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Venus în careu cu Neptun (1°15)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Venus în trigon cu Lilith (7°26)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Venus în trigon cu Chiron (6°56)
Nativul daruieste multa iubire. El este un artist original si creator. Are har. Doreste sa-l ajute si sa-l protejeze pe altul.

Marte

Marte în Balanță
Marte in Balanta, bine aspectat, da o fire ardenta, demonstrativa, iubitoare, foarte atrasa de sexul opus, predispusa deci la o casatorie timpurie. Da de asemenea o placere entuziasta pentru frumusete si arta sub toate manifestarile ei; asigura popularitatea publica si sociala; este o pozitie excelenta pentru un om al legii, caci il va favoriza in acest sens. Este, in general, indiciul unei bune sanatati. Marte afectat in Balanta face ca persoana sa fie foarte nepopulara, predispusa opozitiei si criticii; o expune pericolului unui scandal public, a urmare a infidelitatii in relatiile amoroase, deoarece Marte in Balanta produce intotdeauna o atractie puternica pentru sexul opus, si, daca este afectat, firea este aprinsa si zburatoare, din care rezulta neplaceri inevitabile pentru ca s-a jucat cu afectiunea celuilalt.

Marte în Casa X
Marte in Casa a X-a, bine aspectat este de bun augur si de succes in viata, caci da o fire ambitioasa si entuziasta, cu un fond inepuizabil de energie, astfel incat, oricare ar fi obstacolele plasate in drumul sau, persoana le va depasi. Acest aspect pronosticheaza aptitudianea de a conduce si abilitatea de executie. Aceste persoane reusesc mai bine in ocupatii martiene in care focul, fierul, uneltele ascutite trebuie sa fie folosite cu abilitate, ca cele de inginer, mecanic, taietor sau de chirurg. Atunci cand Marte este afectat in Casa a X-a, da aceeasi energie, aceeasi ambitie ca aspectele bune, dar persoanei ii va lipsi discernamantul; va vrea sa se supradepaseasca, si, din aceasta, va suscita in jurul ei dusmanii care ii vor provoca caderea si vor duce la pierderea reputatiei sale, de unde viata sa va fi plina de opozitii, de lupte, de nenorociri pana cand va fi invatat sa se stapaneasca, sa tina cont de drepturile celuilalt, sa abandoneze atitudinea sa autocrata si sa se corecteze de egoism. Aceasta pozitie predispune de asemenea la accidente si la defaimare.

Marte în sextil cu Jupiter (1°48)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Jupiter

Jupiter în Săgetător
Jupiter in Sagetator, daca este bine aspectat, anunta bogatie si succes; un spirit larg, filosofic, filantropic; da respect fata de lege si religie; astfel, persoanele avand aceasta configuratie se ridica la functii inalte fie in Biserica, fie in Stat, fie in intreprinderi comerciale, fie in institutiile stiintifice sau filosofice. Jupiter afectat in Sagetator face ca persoana sa fie imprastiata, indragostita de un fast vulgar (galagios, inselator, fals), extravaganta si gata sa-si incerce norocul la orice joc; cauzeaza pierderea situatiei sociale, neplaceri cu legea si dificultati financiare. Spiritul, daca este inclinat spre religie, este ingust, sectar.

Jupiter în Casa I
Jupiter in Casa I, atunci cand e bine aspectat, e semnul unei sanatati bune si, in general, semn de prosperitate. Da o fire buna, un caracter amabil, o fire care respira cordialitatea, onoarea si cinstea. Nativului ii plac distractiile, mai ales sportul si calatoriile. O abilitate mare in executie, il va face cautat pentru pozitii eminente. Va avea tendinta sa devina foarte puternic in ultimii ani de viata. Jupiter afectat pe Ascendent indica abandonul intr-o pasiune oarecare, determinata de zodia in care este plasat. In Rac , va insemna un mancacios inveterat facand din stomacul sau un zeu cu rezultatul inevitabil, de-a lungul anilor, al unei ingrasari exagerate si a hipertrofiei ficatului. In Sagetator, prezice un jucator inrait care si-ar risca si sufletul pe cap sau pajura. In Pesti, pronosticheaza un betiv incurabil. In Scorpion, un senzual de cea mai rea specie, si asa mai departe in toate celelalte zodii. Putem spune de asemenea ca atunci cand Jupiter este afectat pe Ascendent, sanatatea se altereaza printr-o intoxicatie a sangelui.

Jupiter în sextil cu Marte (1°48)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Saturn

Saturn în Leu
Saturn in Leu, atunci cand e bine aspectat, asigura favoarea persoanelor cu o conditie sociala mai inalta si da sansa de a obtine slujbe publice unde sunt cerute calitatile saturniene: tact, diplomatie, spirit de sistem, discretie, onoare, abilitate organizatorie. Constitutia fizica a subiectului lasa de dorit, dar va putea totusi sa-si mentina sanatatea conservandu-si energia, calitate pe care i-o asigura Saturn. Cand Saturn este afectat in Leu, persoana este cruda, violenta, geloasa, fara scrupule si se injoseste la manevre nelegale pentru a-si satisface ambitia. Aceasta pozitie indica de asemena tulburari cardiace.

Saturn în Casa IX
Saturn in Casa a IX-a, atunci cand este bine aspectat da un spirit profund, grav, meditativ, cu gustul pentru studiu, pentru jurisprudenta, pentru stiinte, filosofie, fizica si metafizica. Este o configuratie splendida pentru un presedintele unei corporatii sau directorul unui colegiu, un judecator, un preot. Astfel de persoane isi fac intotdeuna drum in viata; intinderea succesului lor depinde, bine inteles, de aspectele temei si de calea aleasa de ele ca si camp de actiune. Saturn afectat in Casa a IX-a da un bigot cu spirit ingust, critic si sarcastic; predispune de asemenea la necazuri si la pierderi prin procese; la pericole in calatorii; la neplaceri in tari straine.

Saturn în conjuncție cu Soarele (1°07)
Indica tenacitate, pesimism, dar si un caracter echilibrat. Cel in cauza invata din lovituri grele, isi reprima emotiile si sentimentele, este patruns de responsabilitate, seriozitate, gust pentru munca, canalizandu-si vointa in vederea unor scopuri constructive.

Uranus

Uranus în Gemeni
Uranus in Gemeni da o natura extrem de originala, intuitiva si versatila, pasionata de studiile stiintifice in general, mai ales pentru electricitate, aviatie sau alte subiecte mai putin obisnuite. Acesti oameni au spiritul larg, progresist: sunt pionieri in toate lucrurile noi si moderne. Au, printre altele, un gust pronuntat pentru ocultism si astrologie. Sunt foarte iubiti de fratii si surorile lor, de vecinii lor, cu conditia ca Uranus sa fie bine aspectat; dar daca Uranus este afectat, subiectul este excentric, plin de fantezii, ceea ce face din el un flagel, un dezechilibrat, detestat de toti, si mai ales de fratii si surorile sale, de vecinii sai. Aceasta pozitie pronosticheaza necazuri si posibilitati de accidente in calatoriile scurte.

Uranus în Casa VII
Uranus in Casa a VII-a indica o casatorie romanesca, brusca si irationala; uneori o legatura libera. Adesea perechea este o persoana cu care nu s-ar fi gandit ca se va casatori niciodata daca raza lui Uranus nu ar fi constrans la casatorie sub impulsul momentului. Persoanele avand Uranus in Casa a VII-a sunt de obicei nefericite in casatorie, pentru ca partenerul, de natura uraniana spasmodica, inconstanta, independenta, revoltandu-se impotriva oricarei constrangeri, nu poate ramane fidel nici unei persoane si se lasa sedus sau antrenat in relatii clandestine ce duc la divort. Aceasta pozitie face adesea loc unui scandal public sau mortii partenerului, amandoua determinate de natura aspectelor. Persoanele care au Uranus in Casa a VII-a, ar trebui sa evite ajungerea in justitie, caci, oricat de dreapta le-ar fi cauza, vor fi contracarate si vor esua din cauza unei circumstante bruste, stranii, neprevazute, care ii va face sa-si piarda cauza. Ar trebui de asemenea, sa nu accepte o functie publica, caci oricat de oneste ar fi, ar putea fi amestecate in probleme si scandaluri in ceea ce priveste profesiunea lor. Insumand, aceasta pozitie nu este buna nici pentru relatiile de orice fel cu publicul si nici unde este implicata legea sau asocierile de orice fel.

Uranus în sextil cu Soarele (2°13)
Indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Neptun

Neptun în Balanță
Neptun in Balanta, bine aspectat, da un temperament muzical, poetic, artistic si indica o uniune de o natura inalt spirituala care va asigura fericirea persoanei. Neptun afectat in Balanta anunta o tendinta spre relatii clandestine, ilegale, neregulate, fie din partea persoanei in cauza, fie din cea a partenerului, in functie de natura aspectelor lui Neptun. Subiectul va fi slab de caracter, superemotiv, ceea ce va aduce, pe drept cuvant, animozitatea anturajului sau apropiat.

Neptun în Casa X
Neptun in Casa a X-a, bine aspectat, semnifica inalte aspiratii ale subiectului spiritual dotat, care va putea ajunge la dirijarea afacerilor, la celebritate, la onoruri, fie in vreo societate mistica, fie ca urmare a cercetarilor stiintifice. Aceasta pozitie a lui Neptun indica si un accident, probabil pe apa a unuia dintre parintii subiectului copil fiind, in cazul unei configuratii rele; atunci cand planeta este bine aspectata, o mostenire vine adesea. Neptun in Casa a X-a in trigon cu Soarele sau cu Luna este un semn de capacitate de dezvoltare a viziunii spirituale in aceasta viata, un mare numar de clarvazatori bine cunoscuti au acest aspect. Atunci cand Neptun este afectat in Casa a X-a, indica fraude, deceptii, furturi care, cu timpul, isi vor aduce retributia lor de necazuri, de neplaceri, de scandaluri.

Neptun în careu cu Venus (1°15)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Pluton

Pluton în Leu
Aici a fost Pluton intre 1939 si 1958. Pozitia stimuleaza conflictele de orgoliu sitendintele de impunere a autoritatii pe baza unei superioritati mai mult sau maiputin reale, prin cultivarea vointei de a invinge in orice conditii. Perioada corespundemarii confruntari din Al Doilea Razboi Mondial si apoi inceputului Razboiului Rece. Indica legaturi sentimentale cu final trist, lipsa copiilor sau posibilitatea de a-i pierde in copilarie, mare incredere in sine, mare simt al proprietatii asupra ideilor si sferelor de influenta, tendinta de a se simti ca un rege, respect pentru guvern si autoritate.

Pluton în Casa VIII
Indica un puternic instinct erotic, atractie pentru ocultism, pentru studiul fenomenelor subtile ale vietii si ale mortii. Persoana este tentata de preocupari morbide, distructive, traind crize periodice de factura diversa, fiind capabila sa-si transforme personalitatea intr-un mod radical. Posibilitate de accidente, necazuri cu legea, posibile boli rare.

Nodul Nord

Nodul Nord în Taur
In viata anterioara s-a interesat de tot ce este ocult si secret. A trait cautand puterea si placerea, si a abuzat de acestea. In aceasta viata va trebui sa puna in planul doi patimile si dorintele de dominare. Trebuie sa se straduiasca sa-si gaseasca linistea si seninatatea si sa le realizeze in mediul sau apropiat. Misiunea sa karmica este de a fi un sprijin solid pentru ceilalti.

Nodul Nord în Casa V
In viata anterioara imaginatia si iventivitatea nativului au facut minuni. Pentru a-si realiza dorintele si proiectele s-a folosit de prietenii sai. In aceasta viata va avea probleme in relatiile cu prietenii, existand riscul de a fi inselat si escrocat de acestia. Trebuie sa se bazeze pe munca sa, sa dezvolte o activitate de creatie si sa realizeze ceva important prin fortele sale proprii.

Nodul Nord în sextil cu Luna (0°40)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Nodul Nord în trigon cu Mercur (1°21)
Sanse de reusita in viata in domenii mercuriene, legate de comunicatii, publicatii, transporturi si calatorii, sau prilejuri de succes prin folosirea inteligenta a informatiilor de larga circulatie. Capacitate de a intelege importanta lucrurilor pe care le afla in diferite imprejurari.

Lilith

Lilith în Pești
Nativul este inclinat catre o viata duplicitara, secreta, avand tendinta de a se sacrifica in relatia sa.

Lilith în Casa III
Sentimentele sunt privite la modul estetic si teoretic. Nativul gandeste mult partea relationala, este demonstrativ si nu se poate pune baza pe declaratiile lui de dragoste.

Lilith în conjuncție cu Luna (1°49)
In cazul unui barbat, acest aspect afecteaza imaginea femeii interioare (arhetipul femeii ideale), acesta fiind atras (la nivel sufletesc) de femei stranii, demoniace, dezechilibrate psihic, prostituate, vrajitoare, obsedate sexual etc. Dificultati in relatia cu mama sau sotia (moarte prematura, divort, tensiuni). Pentru o femeie, indica o manifestare extremista a laturii feminine a personalitatii (obsesii sexuale, duritate, porniri distructive, refuzul feminitatii, sensibilitate fata de tot ce este straniu, malefic, aberant, morbid).

Lilith în opoziție cu Mercur (1°09)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Lilith în trigon cu Venus (7°26)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Chiron

Chiron în Scorpion
Cercetarea spirituala poate fi legata de remodelarea religioasa a sistemului de valori. Poate fi un cercetator dibaci al adevarului inclusiv cu ajutorul stiintelor oculte. Sublimarea senzualitatii, a energiei sexuale in perimetrul spiritual.

Chiron în Casa XII
Nativul are tendinta de a se replia in sine, pentru a cerceta adevarurile si cunostintele ascunse. El poate sa se sacrifice pentru cercetarea sa. Transformarea sa trece printr-o cufundare in tenebre, de unde va iesi total transformat. Isi inconjoara viata personala cu un val de ceata.

Chiron în trigon cu Venus (6°56)
Nativul daruieste multa iubire. El este un artist original si creator. Are har. Doreste sa-l ajute si sa-l protejeze pe altul.

Junon

Junon în Berbec
Se cauta un partener puternic, hotarat si impulsiv, care sa controleze si sa dirijeze aceasta viata mai indecisa. O posibila lupta constanta, care face parte din placerea provocarilor si atingerea unor reusite mai dificile.

Junon în Casa IV
Partenerul aduce o mare stabilitate emotionala.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Barbra Streisand [3012]
Kelly Clarkson [2655]
Shirley MacLaine [3141]

Mâine

Al Pacino [4011]
Ella Fitzgerald [2732]
George Pădure [3070]
Guglielmo Marconi [2779]
Renée Zellweger [3027]

Articole

Quiz

Ești vânător sau vânat?