Lino Ventura


14 iulie 1919 9:30 (GMT+2) 44°48’N 10°20’E
Parma, Italia

Înălțime 174 cm
Zodiac european Rac
Zodiac chinezesc Oaie de Pământ
Zodiac aztec Maimuță
Zodiac arboricol Ulm
Zodiac egiptean Bastet
Zodiac floral Iris
Zodiac indian Țestoasă
Zodiac grecesc Sirenă
Temperament coleric-melancolic
Număr destin 5
Număr psihic 5

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Lino Ventura (născut Angiolino Joseph Pascal Ventura la 14 iulie 1919 – d. 22 octombrie 1987) a fost un actor italian de film.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Fecioară
Are un bun spirit de observatie, fiind atent la cele mai mici detalii. Este foarte corect, chiar maniac in a respecta regulile si poate deveni birocrat. Are inclinatii practice, fiind o fire pragmatica. Este o persoana activa, vioaie, invata cu usurinta dar cand este ranita de critica poate fi cinica, rece, ranchiunoasa. Vesnic nemultumita, are darul de a se certa cu toata lumea.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Fecioară
Nu va castiga bani prin munca directa.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Balanță
Cauta lumea rafinata si fara probleme, cu care va avea lungi discutii, pe ton domol si amabil.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Scorpion
Este gelos, snob, irascibil. Se va certa frecvent cu familia. Este foarte probabila dobandirea unei mosteniri.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Capricorn
Exemplul absolut al tipului "serios". Totul este calculat, cel mai mic risc este analizat, rabdarea fiind una dintre calitatile principale. Una sau doua aventuri sentimentale, casatoria, familia, toate fara sa-i puna probleme, ii daruiesc calmul cu dragoste si intelepciune.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Vărsător
Se va dedica unei cariere sau invatamantului. Punct vulnerabil: circulatia sangelui.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Pești
Pericol de haos material si spiritual, adulter, viciu. Tendinta spre relatiile umane bazate pe simpatie si nu pe ratiune. Simt practic scazut. Dorinte vagi. Idei morbide si nostalgii romantice planeaza asupra asocierilor si casatoriei.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Pești
Discutie asupra unei mosteniri. Pericol de inec.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Berbec
Calatorii riscante si pline de aventuri.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Taur
Incredere in munca. Ocupatie in legatura cu pamantul, constructiile, finantele etc.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Rac
Prietenii sincere si pe viata. Oricum, familia este pe primul loc.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Leu
Cateva probleme cu autoritatile sau cu cineva in exercitiul functiunii.


Soarele

Soarele în Rac
Racul este a patra zodie, este guvernat de Luna, astfel incat Soarele in Rac este un amestec de influente ale Soarelui, ale Lunii si ale Casei a IV-a. In horoscopul fundamental in care Berbecul este la Ascendent, Racul este la nadir, iar vitalitatea este in procentul sau cel mai slab; de aceea subiectul al carui Soare este in Rac este inclinat spre indolenta, chiar daca nu este deloc bolnav, e lipsit de rautate, evita certurile. In familie se arata de un caracter linistit si amical, atata vreme cat nu i se cere sa lucreze prea mult. Acesta pozitie a Soarelui face prima parte a vietii sterila, dar aduce succesul in ultimii ani. Racul este un semn psihic; de aceea, cand Soarele se gaseste in el, nativul are o tendinta spre ocultism si adesea sa faca experiente psihice.

Soarele în Casa XI
Este un semn bun, caci sperantele, dorintele si aspiratiile subiectului se vor realiza. Aceasta pozitie ii atrage oameni care prin pozitia lor, sunt capabili sa-l ajute si inclinati sa o faca.

Soarele în conjuncție cu Jupiter (4°57)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Soarele în trigon cu Lilith (4°56)
Sansa de trezire la constiinta de sine in urma depasirii unor temeri sau trairi obscure, dureroase, prin incredere si iesirea din autohipnoza negativa. Luciditate, sete de absolut, spirit analitic, sprijin secret, originalitate in creatie, magnetism. Tata autoritar. Pentru femei: atractie pentru barbatii Lilith. Transformare.

Luna

Luna în Vărsător
Luna in Varsator, intr-o configuratie buna, da o imaginatie vie, cu puterea de a-si reprezenta imagini in spirit incat par aproape tangibile. In rest, aceste persoane nu se bazeaza pe capacitatea lor de rationare caci intuitia lor este extrem de bine dezvoltata. Caracterul este sociabil, amabil si politicos; ca urmare isi atrag multi prieteni si sunt foarte cautate in anturajul lor. Sunt ajutate de prieteni in masura aspectelor favorabile ale Lunii. Pe de alta parte, Luna stresata da un spirit excesiv de vagabond.

Luna în Casa V
Luna in Casa a V-a si intr-o zodie comuna sau o zodie cardinala indica o persoana foarte inconstanta in afectiunile sale, pasionata de joc si placeri. Este de asemenea o prevestire de fertilitate in casatorie, mai ales in Scorpion. Chiar intr-o zodie sterila, ca Leul de exemplu, Luna va favoriza totusi procreatia, daca este plasata in Casa a V-a. Aceasta chestiune trebuie totusi sa fie judecata prin examinarea temelor celor doi viitori parinti, caci daca unul este complet steril, Luna in Casa a V-a, in Leu sau in Fecioara, de la cealalta tema nu va fi o pozitie suficienta pentru a aduce rezultatul anuntat.

Luna în opoziție cu Neptun (4°59)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Luna în sextil cu Nodul Nord (0°28)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Luna în sextil cu Chiron (3°36)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Mercur

Mercur în Leu
Mercur in Leu da un ideal nobil, aspiratii inalte; o inteligenta vie, pozitiva, perseverenta careia ii repugna sa se dedea la acte urate sau meschine si dispretuieste orice echivoc. Nativul este brusc, violent, spune franc ceea ce gandeste; dar este bun si simpatic. Persoanele care au Mercur bine aspectat in Leu au excelente capacitati de organizare si sunt lideri capabili. Iubesc copiii, sunt pasionati de placeri (divertismente). Cand Mercur este afectata in Leu, face persoana zburdalnica si inconstanta in afectiunile sale, ghinionista in jocurile de noroc, in speculatii si da o natura josnica si senzuala.

Mercur în Casa XII
Mercur in Casa a XII-a, bine plasat, da un intelect inclinat spre cercetari secrete, misterioase sau oculte. Acesta va fi mai ales cazul in care Mercur este situat intre Soare si M.C. (Mijlocul Cerului), adica daca Mercur se afla inaintea Soarelui (rasare inaintea acestui luminator), caci, in acest sens, lumina spiritului straluceste puternic si da persoanei o inteligenta clara si alerta. Este o buna pozitie si pentru investigatii politiste, cercetari stiintifice sau oculte. Chimisti de o mare abilitate au acest aspect in nativitatea lor, caci propriu acestor persoane este sa analizeze in cele mai mici detalii lucruri care ar parea nesemnificative altora. Daca Mercur este stresat in Casa a XII-a, mai ales de Saturn sau de Marte, sau daca este in combustie - inainte si dupa - Soare, exista pericolul ca intelectul sa se intunece si sa rezulte nebunia. Trebuie sa remarcam de asemenea ca factorul stresant variaza in functie de natura planetei in aspect cu Mercur; daca este Marte sau Uranus, subiectul va putea fi extrem de violent; daca este Saturn, va deveni melancolic; dar oricare caz ar fi, daca Mercur este stresat in Casa a XII-a, orice forma de limitare va restrange inteligenta, caci Casa a XII-a indica restrictia, constrangerea. Surzenia este de asemenea rezultatul acestei pozitii a lui Mercur atunci cand e grav afectat de Saturn.

Mercur în careu cu Lilith (1°15)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Venus

Venus în Fecioară
Venus in Fecioara zodia Casei a VI-a, induce o empatie profunda pentru cei care sufera, iar persoanele care au acest aspect sunt excelenti infirmieri. Aceasta pozitie favorizeaza de asemenea si profesia de chimist sau dietetician. Daca persoana are salariati sau subordonati, relatiile sale cu ei vor fi intotdeauna agreabile si va fi bine servita.

Venus în Casa I
Venus in Casa I prevesteste o copilarie fericita. Da subiectului un caracter amabil, dispozitii sociabile si serviabile, care il vor face iubit de toti; iubirea de muzica, de arta si de divertisment. Aceasta pozitie poate fi considerata ca fericita, deoarece il face pe subiect atragator pentru toti cei cu care vine in contact, ceea ce ii asigura un succes general in viata. E buna si din punctul de vedere al sanatatii.

Venus în sextil cu Marte (2°10)
Indica tandrete, instinct erotic manifestat timpuriu, sexualitate excesiva, inclinatii artistice, simt al culorii, ritmului si masurii, capacitati creatoare. Persoana va avea parte de succes in societate, de o casatorie fericita, de popularitate, acordand o mare importanta vietii sentimentale. Cheltuieste foarte mult cu sexul opus, putand avea legaturi afective cu persoane de conditie joasa.

Venus în opoziție cu Uranus (4°46)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Venus în sextil cu Pluton (0°35)
Indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romantism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Venus în careu cu Nodul Nord (3°03)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Marte

Marte în Rac
Marte in Rac, bine aspectat, da o fire independenta si curajoasa, cu tendinta de a se revolta impotriva oricarei constrangeri, iubirea fata de camin. Face ca persoana sa fie foarte ingenioasa (indemanatica), ambitioasa in a aduna tot ceea ce constituie confortul si luxul si de a avea grija de acestea: nativul este deci, in toate cazurile, un bun sustinator material pentru casa. Dar, in acelasi timp, cel care are acest aspect in nativitatea sa, tinde sa exercite o autoritate absoluta asupra oamenilor si lucrurilor din cercul intim al familiei. Aceasta pozitie face caracterul mai degraba nehotarat si da tendinta si dorinta de a schimba ocupatia, astfel incat persoana nu se opreste niciodata la o linie de conduita, ci intreprinde un numar mare de lucruri pentru a le abandona brusc. Marte afectat in Rac, va suscita neplaceri domestice, certuri frecvente, scene violente in casa, cu tendinta de a schimba adesea resedinta; bolile inflamatorii de stomac, tulburarile digestive, accidentele prin foc (incendiu in casa datorita neglijentei) sunt de temut.

Marte în Casa XI
Marte in Casa a XI-a da liderii de cercuri sociale, entuziasti in urmarirea placerilor si atragand numerosi prieteni, recrutati dintre martieni si atletici. Acest aspect da energia si ardoarea pentru a realiza dorintele, sperantele si aspiratiile. Dar daca Marte este afectat in Casa a XI-a, aceste persoane vor fi susceptibile, extrem de iritabile pentru prietenii lor si, in consecinta, nepopulare si predispuse la a-si face rau lor insasi, prin dorinta lor ardenta de a-si realiza ambitiile.

Marte în sextil cu Venus (2°10)
Indica tandrete, instinct erotic manifestat timpuriu, sexualitate excesiva, inclinatii artistice, simt al culorii, ritmului si masurii, capacitati creatoare. Persoana va avea parte de succes in societate, de o casatorie fericita, de popularitate, acordand o mare importanta vietii sentimentale. Cheltuieste foarte mult cu sexul opus, putand avea legaturi afective cu persoane de conditie joasa.

Marte în trigon cu Uranus (2°35)
Indica un spirit original, practic, minte agera si vioaie, vointa puternica, spirit vesel, optimist, ironie si critica distructiva. Este un individ inclinat spre cercetare si spre tot ce este nou, fiind o fire stiintifica, originala, inventiva. Are o mare incredere in sine si beneficiaza de o mare energie mentala si fizica. Capacitati bioenergetice mari, dar care pot ramane nefolosite.

Marte în conjuncție cu Pluton (2°45)
Indica o fire temperamentala, exploziva, indaratnica. Persoana se tortureaza singura, avand tendinte distructive. Poseda o mare forta creatoare, energie fizica si mentala care, in functie de natura Zodiei unde se afla, se poate afirma intr-un domeniu artistic, sportiv, intelectual, ocult sau pragmatic.

Marte în careu cu Chiron (3°12)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Jupiter

Jupiter în Rac
Influenta lui Jupiter, fie in bine, fie in rau, nu se va face niciodata simtita pe de-a-ntregul inainte de mijlocul vietii si mai ales in cazul in care este plasat in zodia a patra sau in Casa a IV-a. Bine aspectat, da un caracter extrem de linistit, binevoitor si politicos fata de toti; o imaginatie vie, fertila in proiecte imaginare care nu se vor finaliza niciodata; un gust pronuntat pentru ocultism si pentru misticism. Exista totusi o latura practica in natura subiectului, iar acest aspect il face ambitios sa ajunga la succese materiale. Va fi norocos in plasamentele sale de case, pamanturi sau mine, in asa fel incat va aduna avere si va trai bine, mai ales in a doua jumatate a vietii sale. Aceasta pozitie indica de asemenea ca persoana va primi mult ajutor de la parintii sai in timpul vietii lor si o mostenire dupa moartea lor. Jupiter in Rac face ca persoana sa fie inclinata spre placerile mesei, daca acest astru este in aspecte bune, persoana va sti sa se abtina si sanatatea sa nu va avea de suferit, dar daca Jupiter este afectat, duce spre un exces de mancare, care - eventual - va afecta sangele si va cauza boli si excrescente nocive.

Jupiter în Casa XI
Jupiter bine aspectat in Casa a XI-a anunta prieteni bogati si influenti pe care nativul va putea sa conteze pentru a-l ajuta sa-si realizeze sperantele, dorintele si ambitiile sale. Aceasta pozitie da de asemenea un caracter sociabil si iubirea de placeri. In nativitatea unui barbat, inseamna ca mariajul va fi fecund si ca copiii sai il vor onora si ajuta; totusi, inainte de a emite o parere in acest sens, e bine sa examinam nativitatea femeii pentru a vedea daca ea merge in acest sens, altfel pronosticurile trebuie sa fie modificate. Atunci cand Jupiter este afectat in Casa a XI-a, persoana va intalni prieteni buni si sinceri in dorinta lor de a o ajuta, dar vor fi incapabili sa o faca sau isi va atrage prieteni care vor veni spre ea cu un scop egoist. In ambele cazuri, putin ajutata de catre prienteni, va trebui sa se bazeze pe propriile sale resurse pentru a-si atinge scopul.

Jupiter în conjuncție cu Soarele (4°57)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Saturn

Saturn în Leu
Saturn in Leu, atunci cand e bine aspectat, asigura favoarea persoanelor cu o conditie sociala mai inalta si da sansa de a obtine slujbe publice unde sunt cerute calitatile saturniene: tact, diplomatie, spirit de sistem, discretie, onoare, abilitate organizatorie. Constitutia fizica a subiectului lasa de dorit, dar va putea totusi sa-si mentina sanatatea conservandu-si energia, calitate pe care i-o asigura Saturn. Cand Saturn este afectat in Leu, persoana este cruda, violenta, geloasa, fara scrupule si se injoseste la manevre nelegale pentru a-si satisface ambitia. Aceasta pozitie indica de asemena tulburari cardiace.

Saturn în Casa XII
Saturn in Casa a XII-a predispune la o viata solitara sau o slujba care va tine persoana in afara oricarui contact cu publicul. Bine aspectat, este un indiciu de succes intr-o sarcina oficiala intr-o institutie publica: azil, spital, inchisoare, etc. Daca este stresat, arata un semn de pericol de a sta la pat ani lungi sau de a fi inchis, eventual indica un functionar intr-un post subaltern.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Pești
Uranus in Pesti, bine aspectat, indica un gust pronuntat pentru artele oculte si facilitatea de a face mari progrese pe aceasta cale. Indica de asemenea prieteni si asociatii care vor favoriza aceste studii. Aceasta planeta prost aspectata provoaca mediumitatea, obsesia si chiar dementa, daca este favorizata tendinta de a coresponda cu spiritele. Aceasta pozitie face ca subiectul sa fie indolent si susceptibil de a trai nefericiri neprevazute, scandal sau sinucidere, chiar daca norocul ii surade, chiar daca cerul este fara nori, va fi bantuit de teama unui pericol din umbra.

Uranus în Casa VI
Aceasta casa guverneaza programul si serviciul, sanatatea si bolile, si de aceea nervosul si spasmodicul Uranus in Casa a VI-a predispune la boli avand o natura stranie, la afixie, la boli mentale si nervoase ca epilepsia. Chiar daca Uranus este in aspecte bune, aceste tendinte nu sunt pe de-ntregul suprimate; in toate cazurile, o persoana avand Uranus in aceasta pozitie va fi foarte nervoasa, foarte senzitiva, foarte iritabila. In ceea ce priveste raporturile sale cu patronii sau prietenii sai, toti cei care au vre-o legatura cu munca sa, ea a fi directa si, in consecinta, predispusa la neplaceri cu programul sau sau cu angajatii. Aceasta pozitie da o tendinta spre mediumitate si duce la faze nedorite de experiente psihice. Daca Uranus este foarte afectat, exista de asemenea pericolul obsesiei si alienarii mintale.

Uranus în opoziție cu Venus (4°46)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Uranus în trigon cu Marte (2°35)
Indica un spirit original, practic, minte agera si vioaie, vointa puternica, spirit vesel, optimist, ironie si critica distructiva. Este un individ inclinat spre cercetare si spre tot ce este nou, fiind o fire stiintifica, originala, inventiva. Are o mare incredere in sine si beneficiaza de o mare energie mentala si fizica. Capacitati bioenergetice mari, dar care pot ramane nefolosite.

Neptun

Neptun în Leu
Neptun in Leu, bine aspectat, da un caracter generos, simpatic, cordial, o natura sociabila, gustul pentru placeri (distractii) si pentru studiile artistice. Aceste persoane reusesc in cariera educativa unde prezinta un mare talent pentru ca au o intelegere intima a naturii celorlalti, dar si capacitatea de a le inocula stiinta pe care o poseda. Sunt fericite in problemele lor amoroase. Neptun afectat in Leu da o natura suprasenzuala si din acest fapt, o face susceptibila de a trai deceptii in iubire. Aceste persoane sunt guvernate mult mai mult prin impulsuri decat prin ratiune; le lipseste energia pentru a face fata circumstantelor; sunt lase, capricioase, inconstante, nu se poate conta pe ele; sunt, in general, detestate.

Neptun în Casa XII
Neptun in Casa a XII-a, in configuratie buna, asigura succesul in muncile de cercetare stiintifica sau oculta, munci indeplinite in secret. Indica o unire de suflete, secreta, onorabila, de un mare avantaj celor doi prieteni din care unul este adesea in lumea spiritelor; legatura, in acest caz, este mult mai stransa decat ar putea fi intre prieteni locuind in planul fizic. Neptun afectat in Casa a XII-a indica posibilitatea de a face inchisoare sau de a fi internat intr-un spital sau un azil ca urmare a manipularilor unor dusmani secreti dar puternici; prevesteste de asemenea boala cronica, alienare mentala sau dementa datorate practicilor corupte.

Neptun în opoziție cu Luna (4°59)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Pluton

Pluton în Rac
Aici a fost Pluton intre 1914 si 1939. Pozitia stimuleaza transformarile profundeprin crize emotionale si prin reconsiderarea traditiilor sau prin proliferareaaspectelor nationaliste. A corespuns cu primul razboi mondial, cind multe statenationale au aparut in Europa dupa dezmembrarea Imperiului Austro-Ungar, iar in Rusias-a schimbat complet sistemul, si apoi a continuat cu dezvoltarea miscarilornationaliste si dictatoriale in Germania, Italia, Spania. Indica devotament familial, atentie deosebita pentru satisfacerea partenerului, atractie deosebita pentru ocultism, intuitie, vigoare sexuala deosebita, forta creatoare, artistica, cultivarea ceremonialului, tenacitate extrema, revalorificarea traditiilor, interes si abilitate pentru magie.

Pluton în Casa XI
Indica idei vizionare, influenta asupra maselor, popularitate, spirit reformator, castiguri si beneficii de pe urma prietenilor, ajutor in situatii critice. Nativul se angreneaza cu entuziasm in actiuni umanitare, dar poate fi deturnat de la scopurile curate de altii.

Pluton în sextil cu Venus (0°35)
Indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romantism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Pluton în conjuncție cu Marte (2°45)
Indica o fire temperamentala, exploziva, indaratnica. Persoana se tortureaza singura, avand tendinte distructive. Poseda o mare forta creatoare, energie fizica si mentala care, in functie de natura Zodiei unde se afla, se poate afirma intr-un domeniu artistic, sportiv, intelectual, ocult sau pragmatic.

Nodul Nord

Nodul Nord în Săgetător
In viata anterioara nativul si-a dezvoltat o mare capacitate intelectuala. In aceasta viata repeta aceeasi greseala si acest lucru il impiedica sa-si realizeze misiunea. Trebuie sa invete sa se impuna si sa nu mai depinda de altii. Solutia o poate gasi numai pe cale afectiva, sentimentala si prin renuntarea la mintea prea cerebrala. In a doua parte a vietii poate descoperi credinta.

Nodul Nord în Casa IV
In viata anterioara nativul a dispus de autoritate si putere, si si-a creat o karma relationala cu membrii familiei. In aceasta viata nu are voie sa-si neglijeze familia datorita responsabilitatilor sociale si profesionale.

Nodul Nord în sextil cu Luna (0°28)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Nodul Nord în careu cu Venus (3°03)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Lilith

Lilith în Scorpion
Instinctele erotice sunt puternice, sexul avand o importanta deosebita in viata nativului. Pot exista tendinte sadice, distructive.

Lilith în Casa III
Sentimentele sunt privite la modul estetic si teoretic. Nativul gandeste mult partea relationala, este demonstrativ si nu se poate pune baza pe declaratiile lui de dragoste.

Lilith în trigon cu Soarele (4°56)
Sansa de trezire la constiinta de sine in urma depasirii unor temeri sau trairi obscure, dureroase, prin incredere si iesirea din autohipnoza negativa. Luciditate, sete de absolut, spirit analitic, sprijin secret, originalitate in creatie, magnetism. Tata autoritar. Pentru femei: atractie pentru barbatii Lilith. Transformare.

Lilith în careu cu Mercur (1°15)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa VIII
Individul va trebui sa invete sa-si stapaneasca instinctele de agresivitate si sexualitate excesiva. Dispune de o mare energie pe care trebuie sa o canalizeze in folosul lui. Este un cercetator rece si disciplinat.

Chiron în sextil cu Luna (3°36)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Chiron în careu cu Marte (3°12)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Junon

Junon în Fecioară
Nativul va cauta un sot discret, organizat, metodic si precis.

Junon în Casa XII
Nativul este sedus de un partener inspirat, creativ si misterios cu care va imparti o cercetare interioara. Este o pozitie delicata.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8421]
Carmen Electra [3022]
Carol I Rege al României [3780]
Miranda Kerr [2939]

Mâine

Elisabeta II [4708]
Iggy Pop [2558]
James McAvoy [4650]

Articole

Quiz

Cât de deștept ești?