Louis Vuitton


4 august 1821 3:00 (GMT+0:19) 45°45’N 4°51’E
Lyon, Franța

Înălțime -
Zodiac european Leu
Zodiac chinezesc Șarpe de Metal
Zodiac aztec Ploaie
Zodiac arboricol Plop
Zodiac egiptean Sekhmet
Zodiac floral Albăstrea
Zodiac indian Vânător
Zodiac grecesc Sirenă
Temperament sanguin-coleric
Număr destin 6
Număr psihic 4

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Louis Vuitton (Lavanse-sur-Valouse, 4 august 1821-27 februarie 1892) a fost un antreprenor francez care a fondat în 1854 la Paris firma de pielărie Louis Vuitton Company. Firma aparține companiei multinaționale Moët Hennessy Louis Vuitton SA (LVMH) și este marca cea mai importantă a acesteia. Vuitton s-a născut în Cons-le-Sannier, în Franța. În 1837 a ajuns la Paris, unde a început sǎ lucreze ca și ucenic pentru fabricantul de valize Monsieur Marechal.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Rac
Are un temperament retras, o predispozitie pentru traditie si visare. Isi exprima si apara convingerile cu tarie. Isi foloseste mai mult imaginatia si intuitia. Este un diplomat perfect si are o abilitate fantastica de a se adapta la orice situatie obtinand ceea ce doreste. Dragoste pentru familie, tendinta de a iubi puternic si de a fi iubit.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Leu
Succesul financiar va fi atins foarte usor gratie sprijinului unor persoane influente. Tendinta de a cheltui mai mult decat castiga.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Leu
Este un foarte bun organizator. Totul este atent studiat, explicat si prompt executat.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Fecioară
Va fi un bun tata. Vegheaza asupra copiilor, facand nopti albe la capul copilului bolnav, ingrijindu-l cu multa rabdare. Il poti cunoaste dupa perfectiunea din casa, dupa cum iese din dificultati gratie simtului practic si inteligentei.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Scorpion
Va fi orbit si imbatat de dragoste; totul se invarte in jurul dragostei lui. Pasiunile lui sunt furioase, exclusive si este de la sine inteleasa aparitia certurilor familiale. Viata sentimentala fertila.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Săgetător
Il atrag serviciile ce presupun deplasari, pe distante cat mai mari. Punct vulnerabil: circulatia sangelui.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Capricorn
Pericol de raceala, greutate, austeritate inflexibila, moralism. Relatii sporadice. Ambient inconjurator melancolic. Viata retrasa, insensibilitate si suspiciune intrinseci in casnicie, si in general in toate asocierile.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Vărsător
Mostenire neasteptata.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Vărsător
Este inovativ si original in profesie. Ii place sa calatoreasca, sa comunice cu diferiti oameni.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Pești
Succes profesional in profesii solitare. Arhivist, librar, istoric etc.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Taur
Ii place sa fie inconjurat de prieteni inimosi si plini de franchete.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Gemeni
Anxietate, preocupat de iubita lui.


Soarele

Soarele în Leu
Soarele in Leu da o natura imperioasa, o mare stapanire de sine, un simt treaz al onoarei si o integritate incoruptibila. Subiectul aspira sa domine, dar i-ar repugna sa-si insuseasca cel mai mic avantaj sau sa faca altora ceva ce nu ar fi in acord cu regula de aur: Ce tie nu-ti place, altora nu face. Legaturile afective sunt profunde, durabile. Persoanele care au Soarele in Leu sunt aparatori puternici ai celor pe care ii iubesc, dar sunt la fel de ardenti in aversiunile lor. Leul este zodia care guverneaza inima. Cei care au Soarele in Leu fac ceea ce intreprind cu o concentrare de efort care aduce succesul. Sunt prieteni veritabili, iar ca dusmani sunt cei mai onorabili si mai generosi.

Soarele în Casa II
El pronosticheaza ca nativul va obtine favoruri pe langa persoane capabile sa-l ajute sa-si mareasca prosperitatea si isi va asigura cu ajutorul lor o existenta confortabila. In acelasi timp aceasta pozitie da si o tendinta spre risipire dupa cum zice si preceptul: ceea ce se castiga fara truda se cheltuie fara grija. Doar daca acest instinct nu se indreapta va aduce dificultati financiare, caci nu atat ceea ce castigam conteaza, ci ceea ce cheltuim. Vom fi saraci daca avem un venit de doua milioane si cheltuim tot doua.

Soarele în conjuncție cu Mercur (3°38)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Soarele în trigon cu Chiron (4°58)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Luna

Luna în Balanță
Luna in Balanta procura un mare numar de prieteni si favoarea publica caci face ca persoana sa fie amabila, simpatica, serviabila, optimista si iubitoare de placere si de societate. Aceasta pozitie procura un bun rationament si o capacitate de a judeca sanatos lucrurile. Persoanei ii vor placea artele, muzica, va avea uneori un mare talent ca artist si aspecte bune il vor ajuta.

Luna în Casa IV
Luna in Casa a IV-a, daca este bine aspectata arata conditii fericite in casatorie si viata familiala, mai ales spre sfarsitul vietii; dar daca Luna este rau aspectata, prevesteste contrariul. Aceasta pozitie da si o tendinta spre experiente psihice, mai ales daca Luna ocupa zodia sa proprie, Racul, sau Pestii, alt semn de apa. Ea indica si numeroase schimbari de resedinta, care vor fi fericite sau nefericite, in functie de celelalte aspecte ale Lunii.

Luna în trigon cu Marte (5°22)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Luna în opoziție cu Saturn (6°59)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Luna în conjuncție cu Lilith (6°05)
In cazul unui barbat, acest aspect afecteaza imaginea femeii interioare (arhetipul femeii ideale), acesta fiind atras (la nivel sufletesc) de femei stranii, demoniace, dezechilibrate psihic, prostituate, vrajitoare, obsedate sexual etc. Dificultati in relatia cu mama sau sotia (moarte prematura, divort, tensiuni). Pentru o femeie, indica o manifestare extremista a laturii feminine a personalitatii (obsesii sexuale, duritate, porniri distructive, refuzul feminitatii, sensibilitate fata de tot ce este straniu, malefic, aberant, morbid).

Mercur

Mercur este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Mercur în Leu
Mercur in Leu da un ideal nobil, aspiratii inalte; o inteligenta vie, pozitiva, perseverenta careia ii repugna sa se dedea la acte urate sau meschine si dispretuieste orice echivoc. Nativul este brusc, violent, spune franc ceea ce gandeste; dar este bun si simpatic. Persoanele care au Mercur bine aspectat in Leu au excelente capacitati de organizare si sunt lideri capabili. Iubesc copiii, sunt pasionati de placeri (divertismente). Cand Mercur este afectata in Leu, face persoana zburdalnica si inconstanta in afectiunile sale, ghinionista in jocurile de noroc, in speculatii si da o natura josnica si senzuala.

Mercur în Casa I
Mercur la Ascendent sau in Casa I, da persoanei un spirit viu si transant, in acord cu natura semnului Ascendent si aspectele pe care le primeste de la celelalte planete. Semnele de foc si semnele de aer au, sub acest raport, cea mai puternica influenta. In Berbec sau in Leu, este mai agil, decat atunci cand rasare in Sagetator; dar cele mai bune semne sunt Gemenii, Balanta si Varsatorul. Cand Mercur rasare intr-un semn de apa, cum ar fi Racul, Pestii, intelectul este somnolent, dar daca rasare in Scorpion in care este inflamat (chiar incendiat) de energia martiana a guvernatorului acestei zodii si inarmat cu acul otravitor al Scorpionului, are o influenta aproape asemanatoare cu cea a lui Marte, desi mai putin pronuntata.

Mercur în conjuncție cu Soarele (3°38)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Mercur în trigon cu Chiron (1°19)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Venus

Venus în Fecioară
Venus in Fecioara zodia Casei a VI-a, induce o empatie profunda pentru cei care sufera, iar persoanele care au acest aspect sunt excelenti infirmieri. Aceasta pozitie favorizeaza de asemenea si profesia de chimist sau dietetician. Daca persoana are salariati sau subordonati, relatiile sale cu ei vor fi intotdeauna agreabile si va fi bine servita.

Venus în Casa III
Venus in Casa a III-a are, in mod particular, un efect benefic asupra calitatilor spiritului: persoana este vesela si inclinata sa vada totul in roz. Aceasta configuratie da iubirea de muzica, de arta, de literatura, de tot ceea ce are o influenta de rafinament; o capacitate extraordinara de a se exprima intr-o maniera corecta, fie in oral, fie in scris. Da placerea calatoriilor de care persoana se va bucura si va beneficia enorm. Asigura buna intelegere a subiectului cu fratii si surorile sale, vecinii sai, prietenii si cunostintele din sfera sa imediata de activitate.

Venus în trigon cu Neptun (0°30)
Indica inspiratie artistica, rafinament, o fire susceptibila, numeroase afaceri sentimentale, atractie pentru aventura. Persoana beneficiaza de calitati psihice deosebite, popularitate, romantism si sentimentalism. lubeste natura; fire emotionala si influentabila, putand avea mai multe casatorii. Deosebit talent muzical. Poate deveni un idol pentru multime.

Venus în opoziție cu Nodul Nord (3°36)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Marte

Marte în Gemeni
Marte in Gemeni, bine aspectat, da o natura ardenta, activa, alerta. Persoanele care au Marte in aceasta pozitie sunt foarte directe, oneste si discrete, spun exact ceea ce gandesc, poate putin prea direct. Le plac dezbaterile oratorii, de aceea aceasta pozitie asigura succesul in materie de lege sau literatura. Reusesc in profesiile de ingineri, caci spiritul lor este ingenios, plin de resurse; le plac muncile mecanice, au o aptitudine remarcabila de a invata, de a gasa repede solutia unei probleme. Marte afectat in Gemeni, face ca nativul sa fie cinic, ii da un spirit caustic inclinat spre critica ceea ce-l face de temut si evitat de toti din cauza caraterului sau dezagreabil; este de asemenea nehotarat si incapabil sa ia o decizie. Nu putem deci sa ne incredem in el, nici sa ne bazam pe promisiunile sale deoarece nu-si respecta angajamentele decat accidental. Are mereu ceva de impartit cu fratii, surorile sau vecinii sai, risca sa aiba accidente in calatorie. Aceasta configuratie predispune la bronsite, la inflamarea plamanilor, la pleurezie, la pneumonie.

Marte în Casa XII
Marte in Casa a XII-a, atunci cand este in bun aspect, poate aduce subiectului beneficiul tuturor lucrurilor semnificate de catre aceasta casa: spitale, inchisori, institutii de binefacere, fie ca e gardian, fie ca e chirurg; ca administrator al unei proprietati sau ca agent al politiei secrete. Cu Marte afectat in Casa a XII-a, persoana va fi predispusa la a suferi necazuri, neplaceri si vicisitudii toata viata. Va fi expusa dusmaniilor anturajului sau, va putea fi inchisa in inchisoare sau intr-un azil de alienati. Daca Racul sau Pestii se gasesc pe cuspida Casei a XII-a, Marte va conduce la betie sau la risipire. Daca Scorpionul se afla pe cuspida, vitalitatea va fi distrusa de abuzul de placeri senzuale sau de onanism. In amandoua cazurile, Marte afectat in Casa XII-a da un declasat, doar daca alte configuratii in horoscop nu rascumpara aceasta pozitie.

Marte în trigon cu Luna (5°22)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Marte în sextil cu Saturn (1°37)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Marte în opoziție cu Uranus (4°33)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Marte în careu cu Pluton (4°34)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Marte în trigon cu Lilith (0°43)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Jupiter

Jupiter în Berbec
Jupiter in Berbec da o fire mandra si energica, ambitioasa, intotdeauna la curent cu noile metode utilizabile pentru inaintarea (avansarea) operei mondiale; este adevaratul pionier, nici prea conservator, nici prea impulsiv, cu caracter reflexiv, simpatic, onest, sincer, demn de incredere, de inclinatie mai degraba religioasa. Da aptitudini pentru legislatura sau literatura; gustul pentru jocuri in aer liber; asigura popularitatea in mediile de afaceri si cercurile sociale. Dar daca Jupiter este afectat, starea de spirit nu va fi nici la fel de conservatoare, nici la fel de bine echilibrata. Va exista o tendinta spre actiunile temerare, impulsive, spre nerabdare si manie in fata circumstantelor adverse antrenand, in consecinta, pierderea stimei publice si a popularitatii.

Jupiter în Casa X
Jupiter in Casa a X-a, bine aspectat prevesteste o viata eminenta, prospera si virtuoasa, mai ales daca este in buna configuratie cu Saturn, Soarele si Luna deoarece atunci persoana se va ridica la o inalta pozitie in Biserica, Stat sau jurisprudenta si va castiga bogatie, onoare si stima publica. In plus, isi va merita toate aceste avantaje caci caracterul sau va fi de cea mai inalta noblete. Dar Jupiter slab sau afectat, mai ales de catre Saturn sau luminatori indica un caracter putin onorabil. Persoana va putea sa se ridice pe scara sociala, dar actiunile sale rele o vor demasca si o vor face sa resimta rasturnari financiare sau pierderea prestigiului sau.

Saturn

Saturn în Berbec
Saturn in Berbec este slab si, in consecinta, incapabil de a-si exprima cele mai bune calitati in intreaga lor intindere, chiar daca este bine dispus. Da, fara indoiala, desi intr-o masura mai mica, ponderatie, incredere in sine, discretie, tact, iubirea de munca, rabdare, perseverenta. dar daca Saturn este afectat in acest semn, persoana se infurie repede; tine ranchiuna, e geloasa, malitioasa si razbunatoare.

Saturn în Casa X
Saturn in Casa a X-a da o natura energica, increzatoare in ea insasi, ambitioasa, cu rabdarea si perseverenta care caracterizeaza persoana destinata sa se inalte in viata prin munca proprie. Este o semnatura a propriului crez creator, culegand succesul virtutilor saturniene in esenta: tact, previziune, cinste, interes sistematic pentru afaceri. Aceasta pozitie da sefii de industrie, presedintii de banci, persoanele exersand o functie avand mari responsabilitati. Atunci cand Saturn este stresat sau slab prin zodie, va da persoanei aceeasi capacitate de a se inalta, dar va fi un adept al manevrelor clandestine, cu ajutorul metodelor abjecte sau cel putin indezirabile. Saturn in Casa a X-a aduse caderea lui Napoleon.

Saturn în opoziție cu Luna (6°59)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Saturn în sextil cu Marte (1°37)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Săgetător
Uranus in Sagetator indica o capacitate intuitiva foarte dezvoltata, cu tendinta spre visare, viziuni, si o imaginatie foarte vie. Aceasta pozitie da o puternica inclinatie spre o credinta heterodoxa si spre practica artelor oculte. Atunci cand planeta este bine aspectata, aceasta pozitie da capacitatea de a intelege problemele zilei in ceea ce priveste religia si educatia, cu dorinta filantropica de a lucra la dezvoltarea si la avansarea omenirii; gustul pentru calatorii pentru cunostintele care se obtin si succesul asigurat prin aspectele favorabile ale nativitatii progresate. Atunci cand Uranus este afectat, da o mentalitate instabila si excentrica, mai ales in ceea ce priveste legea si religia, spiritul de revolta impotriva conditiilor sociale, sursa de neplaceri cu autoritatile, o dorinta de a impune lumii vederile personale, in ciuda protestelor si cu orice pret, de unde discreditarea si defavorizarea.

Uranus în Casa VI
Aceasta casa guverneaza programul si serviciul, sanatatea si bolile, si de aceea nervosul si spasmodicul Uranus in Casa a VI-a predispune la boli avand o natura stranie, la afixie, la boli mentale si nervoase ca epilepsia. Chiar daca Uranus este in aspecte bune, aceste tendinte nu sunt pe de-ntregul suprimate; in toate cazurile, o persoana avand Uranus in aceasta pozitie va fi foarte nervoasa, foarte senzitiva, foarte iritabila. In ceea ce priveste raporturile sale cu patronii sau prietenii sai, toti cei care au vre-o legatura cu munca sa, ea a fi directa si, in consecinta, predispusa la neplaceri cu programul sau sau cu angajatii. Aceasta pozitie da o tendinta spre mediumitate si duce la faze nedorite de experiente psihice. Daca Uranus este foarte afectat, exista de asemenea pericolul obsesiei si alienarii mintale.

Uranus în opoziție cu Marte (4°33)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Capricorn
Neptun in Capricorn, bine aspectat, da o natura serioasa, contemplativa, capabila de a se concentra asupra oricarui subiect: de aceea, astfel de persoane sunt oameni de afaceri fericiti, avizati, clarvazatori, care lucreaza in general pe o scara larga. In cazul in care natura celorlalte aspecte ii poarta spre muncile secrete, spre ocultism, sunt excelenti politisti, capabili de a rezolva problemele cele mai complicate; sunt buni cercetatori in domeniul psihic: pe scurt, acesti oameni exceleaza in orice ocupatie in care gandirea sau concentrarea sunt cheile succesului. Neptun afectat in Capricorn, face ca firea sa fie melancolica, inchisa si adesea inselatoare si da in general niste retrasi care evita societatea (compania) semenilor lor.

Neptun în Casa VI
Neptun in Casa a VI-a, bine aspectat, denota capacitati psihice latente care vor putea fi dezvoltate avantajos din punct de vedere spiritual; in timp ce Neptun afectat predispune la prostitutia capacitatilor spirituale prin mediumitate, etc., subiectul putand deveni astfel prada spiritelor-control si sa fie expus la mari pericole obsesionale. Aceasta pozitie prevesteste neplaceri si pierderi datorita angajatilor, boli cronice aducand diformitati, in general, aceste tendinte sunt mai accentuate de o fire senzuala si imprastiata.

Neptun în trigon cu Venus (0°30)
Indica inspiratie artistica, rafinament, o fire susceptibila, numeroase afaceri sentimentale, atractie pentru aventura. Persoana beneficiaza de calitati psihice deosebite, popularitate, romantism si sentimentalism. lubeste natura; fire emotionala si influentabila, putand avea mai multe casatorii. Deosebit talent muzical. Poate deveni un idol pentru multime.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Pești
Aici este Pluton intre 2043-2066. Este o perioada de profunde transformari ale credintelor si sistemelor religioase. Emotiile vor atinge un apogeu, prin crizele individuale si relationale generate de experiente psihice si mistice sau de trairi contradictorii intr-o lume instabila. Cei care vor avea o credinta solida, vor putea trece pe ea puntea catre noul ciclu. Indica schimbari subtile in dezvoltarea psihica si spirituala, atractie spre cercetare, descoperirea de noi surse de energie, tendinta de a aborda viata nestiintific, mai aproape de mistic si ocult. Pot aparea schimbari de idealuri, de morala, religie, accentuandu-se tendintele mistice si fanatismul, sau doar idealismul.

Pluton în Casa X
Indica fire independenta, autoritara. Persoana sufera de complexul puterii, schimba multe ocupatii, este inclinata spre metode dictatoriale si duritate, poate avea numeroase scandaluri; posibila pierdere a reputatiei. Posibila pozitie de conducere in a doua parte a vietii.

Pluton în careu cu Marte (4°34)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Nodul Nord

Nodul Nord în Pești
In viata anterioara si-a dezvoltat capacitatea intelectuala ajungand la o gandire practica si logica, s-a interesat de subiecte rationale incercand sa gaseasca explicatii pentru tot ce exista. In aceasta viata trebuie sa se deschida intuitiei si sensibilitatii, sa acorde mai multa importanta intamplarilor si lucrurilor inexplicabile.

Nodul Nord în Casa IX
In viata anterioara nativul a trait superficial. In aceasta viata va trebui sa abandoneze informatiile superficiale si anturajul superficial in favoarea unor idealuri, sa-si perfectioneze echilibrul psihic in special prin studiul informatiei spirituale.

Nodul Nord în opoziție cu Venus (3°36)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Lilith

Lilith în Balanță
Este amplificata sfera sentimentala si manifestarile poetice ale nativului, care simte o mare nevoie de a seduce.

Lilith în Casa IV
Educatia sexuala primita in familie cantareste greu in viata nativului. Acesta are tendinta de a fi autoritar si violent sau sa suporte aceaste manifestari.

Lilith în conjuncție cu Luna (6°05)
In cazul unui barbat, acest aspect afecteaza imaginea femeii interioare (arhetipul femeii ideale), acesta fiind atras (la nivel sufletesc) de femei stranii, demoniace, dezechilibrate psihic, prostituate, vrajitoare, obsedate sexual etc. Dificultati in relatia cu mama sau sotia (moarte prematura, divort, tensiuni). Pentru o femeie, indica o manifestare extremista a laturii feminine a personalitatii (obsesii sexuale, duritate, porniri distructive, refuzul feminitatii, sensibilitate fata de tot ce este straniu, malefic, aberant, morbid).

Lilith în trigon cu Marte (0°43)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa X
Individul este foarte original, activ si dur cu sine insusi. In cariera sa, el utilizeaza metode originale si de avangarda. Isi alege teluri foarte dificile. Reusita poate motiva cercetarea asidua si rabdatoare.

Chiron în trigon cu Soarele (4°58)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Chiron în trigon cu Mercur (1°19)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Junon

Junon în Capricorn
Partenerul trebuie sa aiba o anume reputatie si calitati de sef.

Junon în Casa VII
Nativul este atras de un partener artist, inteligent si care sa stie sa-l indrume in viata sociala.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Barbra Streisand [3037]
Kelly Clarkson [2668]
Shirley MacLaine [3157]

Mâine

Al Pacino [4028]
Ella Fitzgerald [2744]
George Pădure [3087]
Guglielmo Marconi [2795]
Renée Zellweger [3042]

Articole

Quiz

Poți spune ce carte este, doar după copertă?