Peter O'Toole


2 august 1932 0:15 (GMT+1) 52°59’N 6°05’V
Wicklow, Irlanda

Înălțime 188 cm
Zodiac european Leu
Zodiac chinezesc Maimuță de Apă
Zodiac aztec Ploaie
Zodiac arboricol Chiparos
Zodiac egiptean Sekhmet
Zodiac floral Bujor
Zodiac indian Vânător
Zodiac grecesc Sirenă
Temperament echilibrat
Număr destin 7
Număr psihic 2

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Peter Seamus Lorcan O'Toole (2 august 1932 - 14 decembrie 2013) a fost un actor englez de origine irlandeză, cunoscut pentru rolurile sale memorabile de film, de scenă și de voce.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Taur
Este ferm, perseverent, metodic, gelos, traditionalist, muncitor, avand o mare atractie spre placerile de tot felul. De obicei, este receptiv doar la lucrurile concrete si palpabile. Este foarte incapatanat si este ferm convins ca are dreptate. Isi mentine directia aleasa si nici un argument nu il poate face sa devieze. Isi apara ideile pana in panzele albe. Are o mare atractie pentru muzica si bijuterii.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Gemeni
Succesul financiar va fi atins gratie activitatilor variate, schimband des activitatea sau locul de munca.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Rac
Singurele calatorii pe care va dori sa le faca vor fi vizitarea familiei si prietenilor. Familia si persoana iubita sunt foarte importanti pentru el, acestia pot conta totdeauna pe el cand vor avea dificultati sau necazuri.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Rac
Ii place viata de familie, copiii avand un loc aparte in inima sa. Are o natura calma, afectuoasa, delicata si tandra.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Leu
Poate sa iubeasca doar o persoana onesta, cinstita si inteligenta. Ii place sa-si admire partenerul. O dragoste sincera, stabila si fidela. Educatie rafinata.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Fecioară
Muncile in mediul medical sau paramedical ii vor fi cele mai potrivite. Punct vulnerabil: nervii si intestinele.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Scorpion
Pasiuni, pasiuni. Infierbantat si imbatat de dragoste. Intepaturi, discutii, dispute in dragoste.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Săgetător
Moartea va surveni intr-o tara straina sau intr-o calatorie mai lunga. Cu toate aceastea va fi o moarte linistita dupa o viata lunga, cand corpul este prea istovit pentru a continua. Moarte usoara.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Capricorn
Respecta religia in care s-a nascut, statornic in credinta. Ii place justitia si loialitatea.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Capricorn
Incredere totala in munca. Respectabil, ireprosabil in munca si in ce priveste calitatile morale, scrupulos si demn de toata lauda.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Vărsător
Ii place sa reconstruiasca lumea impreuna cu prietenii sai. Aceste discutii pot dura toata noaptea si cu aceasta lume nou creata, se va retrage la culcare.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Pești
Contradictii si neplaceri.


Soarele

Soarele în Leu
Soarele in Leu da o natura imperioasa, o mare stapanire de sine, un simt treaz al onoarei si o integritate incoruptibila. Subiectul aspira sa domine, dar i-ar repugna sa-si insuseasca cel mai mic avantaj sau sa faca altora ceva ce nu ar fi in acord cu regula de aur: Ce tie nu-ti place, altora nu face. Legaturile afective sunt profunde, durabile. Persoanele care au Soarele in Leu sunt aparatori puternici ai celor pe care ii iubesc, dar sunt la fel de ardenti in aversiunile lor. Leul este zodia care guverneaza inima. Cei care au Soarele in Leu fac ceea ce intreprind cu o concentrare de efort care aduce succesul. Sunt prieteni veritabili, iar ca dusmani sunt cei mai onorabili si mai generosi.

Soarele în Casa IV
Aceasta pozitie este, intr-un anumit sens, dintre cele mai nenorocite deoarece priveaza individul de ajutorul influentei solare in cea mai mare parte a vietii sale care devine, din aceasta cauza, o lupta constanta si grea. Totusi, cum Casa a IV-a guverneaza sfarsitul vietii, e consolant sa stii ca ultimii ani ai subiectului vor fi iluminati de Soarele succesului. Aceasta certitudine va face sarcina mai usor de purtat.

Soarele în conjuncție cu Luna (5°24)
Indica o fire subiectiva, care doreste armonia in viata, are stari periodice de depresie, tinde sa se suprasolicite fizic, are un caracter echilibrat; calitati multiple ce-i permit realizarea cu succes in orice domeniu; o promovare rapida, ajutor din partea unor persoane influente. Casa in care are loc aceasta conjunctie este foarte importanta in viata nativului, deoarece aici se manifesta calitati deosebite, mergand pana la emotivitate si sensibilitate maxima, atingand genialitatea in creatie. In primii ani ai vietii exista o pozitie critica care, pentru a fi benefica, trebuie sa fie sustinuta de un aspect favorabil cu Marte sau Jupiter.

Luna

Luna în Leu
Luna in Leu lumineaza inteligenta si da un caracter puternic, increzator in sine, o natura indrazneata, temerara si un rar talent ca organizator. Este motivul pentru care persoanele care au Luna in aceasta pozitie ajung de obicei sa dirijeze persoanele din imediata lor apropiere. Sunt de o probitate absoluta, atat in materie financiara, cat si sociala; sunt nobile si generoase in raporturile lor cu ceilalti si sunt de asemenea foarte cautate.

Luna în Casa IV
Luna in Casa a IV-a, daca este bine aspectata arata conditii fericite in casatorie si viata familiala, mai ales spre sfarsitul vietii; dar daca Luna este rau aspectata, prevesteste contrariul. Aceasta pozitie da si o tendinta spre experiente psihice, mai ales daca Luna ocupa zodia sa proprie, Racul, sau Pestii, alt semn de apa. Ea indica si numeroase schimbari de resedinta, care vor fi fericite sau nefericite, in functie de celelalte aspecte ale Lunii.

Luna în conjuncție cu Soarele (5°24)
Indica o fire subiectiva, care doreste armonia in viata, are stari periodice de depresie, tinde sa se suprasolicite fizic, are un caracter echilibrat; calitati multiple ce-i permit realizarea cu succes in orice domeniu; o promovare rapida, ajutor din partea unor persoane influente. Casa in care are loc aceasta conjunctie este foarte importanta in viata nativului, deoarece aici se manifesta calitati deosebite, mergand pana la emotivitate si sensibilitate maxima, atingand genialitatea in creatie. In primii ani ai vietii exista o pozitie critica care, pentru a fi benefica, trebuie sa fie sustinuta de un aspect favorabil cu Marte sau Jupiter.

Luna în opoziție cu Saturn (3°13)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Mercur

Mercur în Fecioară
Mercur in Fecioara este la zenitul puterii sale, caci acolo este exaltat. In consecinta, daca este bine plasat, da persoanei o inteligenta clara, logica; un spirit stiintific, elocventa si usurinta de a se exprima in mai multe limbi; o perspectiva vasta si judicioasa asupra vietii; concluziile sale sunt in general practice si la obiect, deoarece Mercurul Fecioarei, ca cel al Taurului, este prudent inainte de a sari. In rest, aceasta caracteristica a lui Mercur este aplicabila, la un anumit grad, tuturor zodiilor de pamant. Mercur afectat in Fecioara face nativul iritabil, violent, egoist, avand intotdeauna ceva de comentat. Persoanele cu Mercur in Fecioara sunt dieteticieni si chimisti excelenti; sunt de asemenea dotate cu o dexteritate putin obisnuita.

Mercur în Casa V
Mercur in Casa a V-a concentreaza intelectul pe educatie, amuzamente, flirturi si copii. Daca Mercur este bine dispus, are aspecte bune cu Saturn si cu Jupiter, da profunzime inteligentei, asigura succesul in intreprinderi, avand legatura cu educatia, publicatiile, distractiile publice. Aspecte bune ale lui Marte sau ale lui Venus, dau succese in dragoste, dar aspecte adverse fac persoana rea (cruda), inconstanta in afectiunile sale; predispusa la a se nelinisti pentru chestiunile ce privesc copiii sai; superficiala ca invatatoare (educatoare, institutoare). Totusi, un aspect bun venind de la Soare, conjunctie sau paralela, este un excelent indiciu de succes intr-o slujba guvernamentala sau intr-o capacitate pedagogica.

Mercur în sextil cu Venus (0°15)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Mercur în conjuncție cu Neptun (4°53)
Indica o fire senzitiva, cu o puternica imaginate. Individul poate deveni subiect al autoamagirii, trecand deseori prin stari de confuzie interioara si avand nevoie de mult timp pentru odihna si refacere. Are o mare doza de inspiratie si este tentat sa exploreze domenii necunoscute sau ciudate, fiind atras de literatura de aventura, identificandu-se uneori cu marii eroi si marii descoperitori, avand atractie pentru calatorii pe apa. Este dornic sa schimbe mereu starea de lucruri existenta si sa caute ceva nou si misterios.

Venus

Venus în Rac
Venus in Rac prezinta amestecul caracteristicilor lui Venus, celor ale Lunii si ale naturii psihice a Racului. De aceea aceasta pozitie da persoanei o imagintie foarte fertila si o face apta sa intre in contact cu locuitorii lumilor invizibile sau, cel putin, sa se afilieze la vreo moda de religie mistica. Totusi, aceasta nu este lipsita de pericol, caci Venus este negativa si atrage spre ea fara sa aleaga sau sa distinga, de unde rezulta ca nativul poate deveni prada spiritelor controloare si sa suporte pericolele date de mediumnitate.

Venus în Casa II
Venus in Casa a II-a este o indicatie de succes financiar. Oamenii care o au pe Venus in aceasta Casa sunt in general indragiti de prietenii lor, care ii ajuta sa obtina pozitii lucrative. Totusi Venus in Casa a II-a are o tendinta in a face persoana risipitoare, generoasa, ceea ce o face sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Banul este in general cheltuit nebuneste pe toalete, pe podoabe, pe bijuterii pentru ea, daca e o femeie, pentru o iubire, daca e un barbat. Adesea aceasta configuratie duce la excese care submineaza sanatatea. Venus in Casa a II-a prevesteste si succesul si norocul in comertul cu lucruri guvernate de Venus, ca stofele, bijuteriile, muzica etc.

Venus în sextil cu Mercur (0°15)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Marte

Marte în Gemeni
Marte in Gemeni, bine aspectat, da o natura ardenta, activa, alerta. Persoanele care au Marte in aceasta pozitie sunt foarte directe, oneste si discrete, spun exact ceea ce gandesc, poate putin prea direct. Le plac dezbaterile oratorii, de aceea aceasta pozitie asigura succesul in materie de lege sau literatura. Reusesc in profesiile de ingineri, caci spiritul lor este ingenios, plin de resurse; le plac muncile mecanice, au o aptitudine remarcabila de a invata, de a gasa repede solutia unei probleme. Marte afectat in Gemeni, face ca nativul sa fie cinic, ii da un spirit caustic inclinat spre critica ceea ce-l face de temut si evitat de toti din cauza caraterului sau dezagreabil; este de asemenea nehotarat si incapabil sa ia o decizie. Nu putem deci sa ne incredem in el, nici sa ne bazam pe promisiunile sale deoarece nu-si respecta angajamentele decat accidental. Are mereu ceva de impartit cu fratii, surorile sau vecinii sai, risca sa aiba accidente in calatorie. Aceasta configuratie predispune la bronsite, la inflamarea plamanilor, la pleurezie, la pneumonie.

Marte în Casa II
Marte in Casa a II-a, atunci cand este bine aspectat, indica o natura liberala, generoasa in materie de bani. Este indiciul unei imbogatiri rapide, al unui mare succes financiar in orice intreprindere de natura martiana, adica intelegand folosirea focului, uneltelor sau a masinilor de fier. Este si o indicatie de bani prin casatorie sau mostenire. Totusi, desi bogattia vine cu usurinta si rapid, persoana nu va economisi, caci va fi foarte generoasa, si ii vor placea confortul, placerile. Atunci cand Marte este afectat in Casa a II-a, banii vor veni la fel de repede ca si sub aspectele bune, cand face aspectari rele vor duce persoana la o extravaganta nebuna, la o indrazneata temeritate in materie de bani cu rezultatul inevitabil de mari pierderi si poate al unei saracii complete. Bunastarea poate fi obtinuta si pierduta de mai multe ori. Aceste persoane nu se descurajaza totusi niciodata, iar atunci cand se afla in fata unui dezastru financiar, se ridica imediat pentru a-si reedifica situatia pe ruinele celei vechi, in general reusesc din nou; dar cum nu pot invata niciodata sa fie mai circumspecte, mai putin extravagante, sunt mereu supuse la noi naufragii financiare.

Marte în sextil cu Jupiter (0°04)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Marte în sextil cu Lilith (3°05)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Jupiter

Jupiter în Leu
Jupiter in Leu da o fire directa, combinand bunavointa cu curajul, fermitatea cu fidelitatea, vointa cu compasiunea, mila cu dreptatea. Indica, intre altele, un model de virtuti care nu poate fi intrecut in alta parte . Da o abundenta de vitalitate si o constitutie puternica: de aceea indica un leader din punct de vedere fizic, moral si spiritual. O astfel de persoana nu se multumeste niciodata doar sa supravietuiasca, ci se indreapta spre posturi de incredere, de mare responsabilitate, iar cele mai inalte ii par cele mai bune. Intotdeauna la inaltimea sarcinii sale, nu abuzeaza nciodata de increderea celor care i-au incredintat-o. Se arata generoasa, extrem de inteligenta, se pasioneaza de tot ceea ce tinde spre inaltarea omenirii; este o natura profund religioasa, sincera. Aceasta pozitie prevesteste succesul in plasamente speculative. Atunci cand Jupiter este afectat in Leu, persoana este cruda, senzuala, pasionata de placeri si predispusa la pierderi prin plasamente proaste, speculatii si jocuri de noroc.

Jupiter în Casa V
Jupiter in Casa a V-a, in configuratie buna, va creste numarul copiilor care vor fi pentru parintii lor o sursa de incantare si profit; asigura popularitatea, buni prieteni care vor fi de mare ajutor nativului. Aceasta pozitie, da un caracter sociabil si iubirea de divertismente, o mare inteligenta. Pronosticheaza castiguri prin speculatia succeselor in educatie, publicatii si ziaristica. Nativul va fi un profesor excelent si va avea o maniera convingatoare de a prezenta lucrurile. Jupiter afectat in Casa a V-a, mai ales in Sagetator, da pasiunea jocului, gustul de sporturi, aversiunea fata de munca. Indica neplaceri cu copiii.

Jupiter în sextil cu Marte (0°04)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Saturn

Saturn este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Saturn în Vărsător
Saturn in Varsator, bine dispus da inclinatii filantropice, un caracter amabil si simpatic, un mod clar si deliberat de a se exprima si un spirit patrunzator in afaceri; astfel nativul isi face prieteni printre persoanele in varsta, bogate, intelectuale, in masura sa-l ajute sa se ridice pe scara sociala. Dar cand Saturn este afectat in aceasta zodie, caracterul este viclean, folosindu-se de subterfugii, gata sa se agate de ceilalti ca de o prada, seducandu-le increderea si prietenia; subiectul cade deci obligatoriu pe ultima treapta a societatii. Aceasta pozitie da si o tendinta spre boli de inima si spre varice.

Saturn în Casa X
Saturn in Casa a X-a da o natura energica, increzatoare in ea insasi, ambitioasa, cu rabdarea si perseverenta care caracterizeaza persoana destinata sa se inalte in viata prin munca proprie. Este o semnatura a propriului crez creator, culegand succesul virtutilor saturniene in esenta: tact, previziune, cinste, interes sistematic pentru afaceri. Aceasta pozitie da sefii de industrie, presedintii de banci, persoanele exersand o functie avand mari responsabilitati. Atunci cand Saturn este stresat sau slab prin zodie, va da persoanei aceeasi capacitate de a se inalta, dar va fi un adept al manevrelor clandestine, cu ajutorul metodelor abjecte sau cel putin indezirabile. Saturn in Casa a X-a aduse caderea lui Napoleon.

Saturn în opoziție cu Luna (3°13)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Berbec
Uranus in Berbec da o fire originala, independenta, plina de energie si ambitie, ingenioasa, plina de resurse, capabila sa infrunte toate dificultatile, mai ales cele de natura mecanica sau electrica. Felul de a fi spontan si direct al acestor persoane, care totusi nu sunt rau intentionate, cauzeaza rani si resentimente in jurul lor. Rar satisfacute sa ramana in acelasi loc, ele calatoresc mult, schimbari de loc sau de situatie le sunt adesea impuse de modul lor direct de a vorbi, mentionat mai sus.

Uranus în Casa XII
Uranus in Casa a XII-a indica pierderea reputatiei, exilul, departarea de casa, un numar mare de boli, in momente diferite ale vietii, inchiderea in spitale, daca Uranus este fara configuratie, sau chiar daca este bine aspectat. Dar daca este serios afectat, va duce la inchisoare sau la internarea intr-o casa de sanatate precum si multe necazuri cauzate de actiunile ipocrite ale dusmanilor secreti. Bine aspectata planeta aduce succesul pentru tot ceea ce are raport cu artele si cu institutiile oculte sau cu procedeele chimice pe care autorul lor - din pacate - le pastreaza ascunse, in loc sa le protejeze printr-un brevet. Aceste persoane sunt bantuite toata viata de o vaga teama de un pericol amenintator.

Neptun

Neptun în Fecioară
Mercur, planeta intelectului, logicii si a ratiunii este exaltat in Fecioara, iar Neptun, planeta oculta, profetica, spirituala, religioasa si muzicala este octava lui Mercur; in consecinta, amestecul de calitati mercuriene si neptuniene, produs de Neptun in Fecioara, da capacitati mentale excesiv de rafinate, de inspiratie profetica, devotamentul fata de un ideal si mai inalt atunci cand Neptun este intr-o configuratie buna, caci atunci Neptun adauga caldura si simpatie racelii lui Mercur. Totusi astfel de persoane au idei stranii, mai ales in ceea ce priveste casatoria pe care o considera ca fiind pur platonica. Daca Neptun este afectat in Fecioara, le da tendinte de ipohondrie si mania de a-si descoperi tot felul de boli de care aud vorbindu-se, ceea ce le face viata mizerabila. Aceasta pozitie indica o tendinta de a deveni jucaria spiritelor-control, nu numai ca medium, ci prin obsesie directa; atunci cand aceasta calamitate a aparut, este foarte dificil sa eliberezi corpul de entitatea obsedanta.

Neptun în Casa V
Neptun in Casa a V-a, puternic si bine aspectat prevesteste logodna fericita, de o natura inalt spirituala; succese ca profesor de subiecte mistice; castiguri prin plasamente in afaceri dominate de Neptun, acolo unde elementul lichid apare, cum ar fi sporturile acvatice, etc.

Neptun în conjuncție cu Mercur (4°53)
Indica o fire senzitiva, cu o puternica imaginate. Individul poate deveni subiect al autoamagirii, trecand deseori prin stari de confuzie interioara si avand nevoie de mult timp pentru odihna si refacere. Are o mare doza de inspiratie si este tentat sa exploreze domenii necunoscute sau ciudate, fiind atras de literatura de aventura, identificandu-se uneori cu marii eroi si marii descoperitori, avand atractie pentru calatorii pe apa. Este dornic sa schimbe mereu starea de lucruri existenta si sa caute ceva nou si misterios.

Pluton

Pluton în Rac
Aici a fost Pluton intre 1914 si 1939. Pozitia stimuleaza transformarile profundeprin crize emotionale si prin reconsiderarea traditiilor sau prin proliferareaaspectelor nationaliste. A corespuns cu primul razboi mondial, cind multe statenationale au aparut in Europa dupa dezmembrarea Imperiului Austro-Ungar, iar in Rusias-a schimbat complet sistemul, si apoi a continuat cu dezvoltarea miscarilornationaliste si dictatoriale in Germania, Italia, Spania. Indica devotament familial, atentie deosebita pentru satisfacerea partenerului, atractie deosebita pentru ocultism, intuitie, vigoare sexuala deosebita, forta creatoare, artistica, cultivarea ceremonialului, tenacitate extrema, revalorificarea traditiilor, interes si abilitate pentru magie.

Pluton în Casa IV
Indica puternice legaturi ereditare, tendinte dictatoriale, trecand prin transformari bruste si radicale in sfera domestica, persoana trebuind sa invete sa coopereze cu membrii familiei. Nativul are tendinta de a fi stapan la el in casa, uneori depasind limitele si putand deveni despotic sau cicalitor fata de ceilalti. El trebuie sa invete sa coopereze cu cei din familie sau din mediul sau de viata, sa devina mai tolerant si sa nu impuna altora mai mult decat pot face. Poate fi un reformator al vietii din propriul camin, dar trebuie sa dea dovada de tact si de o putere de convingere care sa nu fie persuasiva. Poate trai drame legate de familie, sau evenimente care transforma profund viata familiei sale, ajutandu-l sa se regaseasca si sa-si asume responsabilitati fata de altii.

Nodul Nord

Nodul Nord în Pești
In viata anterioara si-a dezvoltat capacitatea intelectuala ajungand la o gandire practica si logica, s-a interesat de subiecte rationale incercand sa gaseasca explicatii pentru tot ce exista. In aceasta viata trebuie sa se deschida intuitiei si sensibilitatii, sa acorde mai multa importanta intamplarilor si lucrurilor inexplicabile.

Nodul Nord în Casa XI
In viata anterioara nativul a trait numeroase istorii de dragoste doar pentru a-si satisface egoul. A fost orgolios si tiranic cu altul. In aceasta viata trebuie sa invete valorile prieteniei. Sa renunte la mandria egoista si sa accepte viata asa cum este.

Lilith

Lilith în Berbec
Personalitatea este puternic marcata de sexualitate, nativul avand nevoie sa-si exteriorizeze sentimentele si instinctele erotice. Nativul cauta mereu ceva nou si interesant intr-o relatie, existand pericolul de a se plictisi.

Lilith în Casa XII
Nativul are o viata erotica duplicitara, ascunsa. Exista tendinta de izolare, datorita educatiei rigide primite.

Lilith în sextil cu Marte (3°05)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Taur
Nativul va avea nevoie de siguranta materiala. El poseda un simt unic al valorilor. Va trebui sa stie ce vrea si sa actioneze in consecinta.

Chiron în Casa I
Cercetarea nativului este principala sa motivatie. Tipul de nativ mai evoluat este un ghid bun, cu un spirit foarte deschis. El poate deveni un vindecator, un om de spirit, un indrumator, un instructor, iar uneori un Guru.

Junon

Junon în Fecioară
Nativul va cauta un sot discret, organizat, metodic si precis.

Junon în Casa V
Nativul este atras de calitatile creative si ambitiile partenerului sau. Are nevoie sa-l admire si sa impartaseasca cu el o latura creativa.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

John Cena [2538]
Shirley Temple [2735]
William Shakespeare [3103]

Mâine

Barbra Streisand [3010]
Kelly Clarkson [2653]
Shirley MacLaine [3139]

Articole

Quiz

Poți spune ce carte este, doar după copertă?