Muriel Robin


2 august 1955 15:30 (GMT+1) 45°36’N 4°03’E
Montbrison, Franța

Înălțime 175 cm
Zodiac european Leu
Zodiac chinezesc Oaie de Lemn
Zodiac aztec Ploaie
Zodiac arboricol Chiparos
Zodiac egiptean Sekhmet
Zodiac floral Bujor
Zodiac indian Vânător
Zodiac grecesc Sirenă
Temperament coleric
Număr destin 3
Număr psihic 2

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Muriel Robin este o actriță franceză.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Săgetător
Este foarte corect, idealist si influentabil. Nativul poseda aproape intodeauna un puternic scrupul. Are o dubla fire: idealista si animalica in acelasi timp. Una ii va imbia catre lucruri sublime, si alta catre instinctul brutal.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Capricorn
Obtinerea succesului in viata profesionala va presupune un drum lung si laborios. Continuand sa-si vada perseverent de munca va obtine in final recunoasterea universala a succesului.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Vărsător
Este totdeauna in fruntea progresului. Ii place orice este nou, original si ingenios. Ii place viata plina de schimbari si intalniri.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Pești
Este foarte influentat de starile celor din jurul lui. O educatie dura il poate marca pe viata. Cand este copil trebuie sa i se acorde protectie, incredere.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Berbec
Manifesta foarte multa initiativa. Actioneaza in forta, cu vigoare, pentru a-si atinge telurile. Se manifesta la fel si in viata sentimentala.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Taur
Are incredere deplina in munca. Stie sa pastreze un secret si este de o onestitate ireprosabila. Punct vulnerabil: gatul.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Gemeni
Se casatoreste de tanar si mai tarziu divorteaza. Al doilea mariaj va contine mai putina pasiune si mai multa prietenie. Frica de a ramane singur la batranete.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Rac
Mici mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Leu
Este tolerant, accepta diferentele de opinii si le respecta. Este onest si loial.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Fecioară
Orice munca medicala, paramedicala sau sociala ii este recomandata.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Balanță
Isi cauta prietenii printre cei bine plasati social.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Scorpion
Lucreaza in politie, ii place sa investigheze viata privata a altor persoane.


Soarele

Soarele în Leu
Soarele in Leu da o natura imperioasa, o mare stapanire de sine, un simt treaz al onoarei si o integritate incoruptibila. Subiectul aspira sa domine, dar i-ar repugna sa-si insuseasca cel mai mic avantaj sau sa faca altora ceva ce nu ar fi in acord cu regula de aur: Ce tie nu-ti place, altora nu face. Legaturile afective sunt profunde, durabile. Persoanele care au Soarele in Leu sunt aparatori puternici ai celor pe care ii iubesc, dar sunt la fel de ardenti in aversiunile lor. Leul este zodia care guverneaza inima. Cei care au Soarele in Leu fac ceea ce intreprind cu o concentrare de efort care aduce succesul. Sunt prieteni veritabili, iar ca dusmani sunt cei mai onorabili si mai generosi.

Soarele în Casa VIII
Casa a VIII-a este unghiul sub care actioneaza toate fortele ce privesc moartea; cum Soarele este distribuitorul vietii, este evident ca aceasta pozitie este extrem de dezavantajoasa in ceea ce priveste vitalitatea subiectului. O viata ce da mari sperante se termina adesea prematur. Se intampla adesea si ca atunci cand un geniu a fost neinteles si a trecut obscur poarta mortii, o celebritate postuma si imortalitatea ii sunt rezervate datorita acestei pozitii a Soarelui. In timp ce Casa a II-a semnifica situatia financiara a persoanei si arata utilizarea pe care o da banului castigat, Casa a VIII-a arata ceea ce persoana capata in afara propriilor sale eforturi, adica prin mostenire, prin casatorie etc. Deci, Soarele in Casa a VIII-a indica o crestere a averii dupa casatorie, cat si o tendinta a perechii de a fi prea generoasa si a-si imprastia resursele.

Soarele în conjuncție cu Mercur (3°29)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Soarele în conjuncție cu Marte (4°40)
Indica, in functie de pozitia in Zodie, energie si dinamism, sau risipirea acestora in scopuri inutile, distrugeri prin exces de zel. Persoana are vointa, forta, impetuozitate si poate sa depaseasca orice obstacole, fiind usor impulsiva si agresiva, gresind prin faptul ca vrea prea mult, iar nu atat cat este necesar.

Soarele în conjuncție cu Jupiter (1°11)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Soarele în careu cu Saturn (5°08)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Soarele în trigon cu Lilith (1°58)
Sansa de trezire la constiinta de sine in urma depasirii unor temeri sau trairi obscure, dureroase, prin incredere si iesirea din autohipnoza negativa. Luciditate, sete de absolut, spirit analitic, sprijin secret, originalitate in creatie, magnetism. Tata autoritar. Pentru femei: atractie pentru barbatii Lilith. Transformare.

Soarele în opoziție cu Chiron (7°10)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Luna

Luna în Capricorn
Luna in Capricorn cand este bine aspectata asigura nativului ajutorul persoanelor mai sus pe scara sociala, in asa fel incat oricare ar fi succesele obtinute in viata, le va avea prin ceilalti caci este prea timid pentru a inainta singur; in plus, avand o stare de spirit melancolica, va fi excesiv de sensibil la esecurile reale sau imaginare. Daca Luna este stresata, expune la defaimare, meritata sau nu. Aceasta pozitie are si un efect nociv asupra digestiei. Persoanele cu Luna in aceasta pozitie au adesea o teama irationala de a cadea in saracie, de aceea devin avare refuzandu-si orice confort pentru a pune de o parte (pentru a economisi) pentru zilele negre. Au putina mila pentru ele insele si deloc pentru altii.

Luna în Casa II
Aceasta pozitie prevesteste fluctuatii financiare, doar daca nu e fortificata de aspecte bune cu Jupiter, planeta opulentei, sau cu Venus, planeta atractiei. Aspectele bune ale Soarelui fac lucrurile mai stabile.

Luna în opoziție cu Uranus (2°59)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Luna în careu cu Neptun (0°04)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Mercur

Mercur în Leu
Mercur in Leu da un ideal nobil, aspiratii inalte; o inteligenta vie, pozitiva, perseverenta careia ii repugna sa se dedea la acte urate sau meschine si dispretuieste orice echivoc. Nativul este brusc, violent, spune franc ceea ce gandeste; dar este bun si simpatic. Persoanele care au Mercur bine aspectat in Leu au excelente capacitati de organizare si sunt lideri capabili. Iubesc copiii, sunt pasionati de placeri (divertismente). Cand Mercur este afectata in Leu, face persoana zburdalnica si inconstanta in afectiunile sale, ghinionista in jocurile de noroc, in speculatii si da o natura josnica si senzuala.

Mercur în Casa VIII
Mercur in Casa a VIII-a, daca e bine plasat, asigura castiguri prin agentii literare, stiintifice sau alte ocupatii din domeniul lui Mercur, cu conditia sa fie cu titlu de asociat. Aceasta pozitie indica si o mostenire si succesul financiar al casatoriei. Dar daca Mercur este stresat, pozitia sa in Casa a VIII-a prevesteste probleme financiare aduse de partener si, probabil, o afacere litigioasa relativ la o mostenire facuta nativului.

Mercur în conjuncție cu Soarele (3°29)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Mercur în conjuncție cu Venus (4°39)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Mercur în conjuncție cu Jupiter (4°41)
Indica optimism, capacitati intelectuale, abilitate oratorica si stiintifica, inclinatie spre filozofie si spiritualitate, o fire toleranta, dar cu un usor complex de superioritate. Persoana poseda un caracter cinstit, o buna cunoastere a firii oamenilor, intuitie dezvoltata, o mare capacitate de sinteza, buna coordonare si strategie a ideilor, imaginatie vie cu aplicabilitate mare, aptitudini pentru comert sau literatura. Ii lipseste ambitia si are tendinte de automultumire. Poate fi un bun magistral sau om politic.

Mercur în trigon cu Lilith (5°28)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Mercur în opoziție cu Chiron (3°40)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Venus

Venus în Leu
Venus in Leu este toata iubire, caci Leul guverneaza inima, iar cel care are aceasta pozitie va avea inima foarte tandra. Contrar ideilor acceptate de obicei, exista in Leu o trasatura cruda dar, cand acolo se afla Venus, nu exista in Zodiac o zodie mai tandra si mai iubitoare. In plus, Leul fiind o zodie fixa, Venus in aceasta pozitie da o stabilitate fara egal afectiunilor si o fidelitate infailibila pentru cei iubiti. Leul, fiind a cincea zodie, Venus in Leu asigura succesul in intreprinderile legate de divertismentul de toate felurile sau raportate la educatie. Stralucirea luii Venus amestecata cu stralucirea solara atrage favoarea celor care sunt deasupra nativului pe scara sociala.

Venus în Casa VIII
Venus in Casa a VIII-a va aduce avantaje prin casatorie, prin asociere sau prin mosteniri, daca astrul este bine aspectat; dar daca este stresat, cauzeaza pierderi pecuniare, deceptii in dragoste sau o casatorie extravaganta, neplaceri de ordin legal relativ la un testament.

Venus în conjuncție cu Mercur (4°39)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Venus în opoziție cu Chiron (0°58)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Marte

Marte în Leu
Marte in Leu, bine aspectat, da o fire muncitoare, cinstita, intreprinzatoare si independenta, sentimentul onoarei si al responsabilitatii, ceea ce duce repede la ocuparea unui post de incredere in afacerile publice sau private. Aceste persoane sunt entuziaste si energice, atat in munca, cat si in distractie; le plac in general sporturile si momentele agreabile; au o admiratie foarte ardenta pentru sexul opus si curteaza obiectul inflacararii lor cu o intensitatea care aboleste dificultatile, ia totul si ajunge la o consumare rapida. Aceste persoane nu se ascund niciodata dupa deget pentru a a spune ceea ce gandesc si o fac intr-un mod brutal, care este adesea extrem de jenant. Argumentele lor sunt puternice si transante pentru sau impotriva a ceea ce spun, sau contesta, de unde rezulta vii opozitii din partea interlocutorilor lor cu opinii diferite. Acesti oameni sunt foarte aventurosi si se lauda cu riscurile la care s-au expus fie in placeri , fie in afaceri. Marte afectat in Leu, da un temperament de foc, foarte violent, predispus febrei, bolilor inflamatorii, palpitatiilor inimii, crizelor biliare, halucinatiilor. Exista riscul legaturilor ilegale, neplaceri in timpul logodnei, pierderi de copii, pierderi financiare prin speculatii. Un Marte afectat in Leu da aceeasi indrazneala ca atunci cand este bine aspectat, dar pericolul de accidente este mai mare, deoarece persoana care are planeta afectata aici, este cutezatoare si irationala.

Marte în Casa IX
Marte in Casa a IX-a, bine aspectat, da vederi liberale, largi, progresiste asupra tuturor problemelor vietii. Persoanele care au Marte in aceasta pozitie, ar putea imbratisa o cauza avand ca obiectiv inaltarea sociala si spirituala a omenirii, ar putea deveni adepti entuziasti ai cultului care le va fi trezit simpatia. Acestor persoane le place viata vagabonda si obtin profit din schimbari, mai ales in tari straine. Au un spirit clar, patrunzator, prompt, un fel angajant in a-si expune parerile; astfel devin misionari excelenti, oricare ar fi bransa de propaganda in care se angajeaza. Daca Marte este afectat in Casa a IX-a, aceste persoane vor fi bigote, fanatice, adevarati energumeni care ii vor soca pe toti cei pe care vor incerca sa-i ralieze ideilor lor, religioase sau atee. Ar trebui ca aceste persoane sa nu calatoreasca niciodata, ci sa ramana in locul de nastere, vor fi mereu expuse la accidente de calatorie; desi ar putea fi detestate in locul lor de nastere, ele ar fi mult mai prost primite in tarile straine.

Marte în conjuncție cu Soarele (4°40)
Indica, in functie de pozitia in Zodie, energie si dinamism, sau risipirea acestora in scopuri inutile, distrugeri prin exces de zel. Persoana are vointa, forta, impetuozitate si poate sa depaseasca orice obstacole, fiind usor impulsiva si agresiva, gresind prin faptul ca vrea prea mult, iar nu atat cat este necesar.

Marte în conjuncție cu Jupiter (3°28)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Marte în careu cu Saturn (0°28)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Marte în trigon cu Lilith (2°41)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Jupiter

Jupiter în Leu
Jupiter in Leu da o fire directa, combinand bunavointa cu curajul, fermitatea cu fidelitatea, vointa cu compasiunea, mila cu dreptatea. Indica, intre altele, un model de virtuti care nu poate fi intrecut in alta parte . Da o abundenta de vitalitate si o constitutie puternica: de aceea indica un leader din punct de vedere fizic, moral si spiritual. O astfel de persoana nu se multumeste niciodata doar sa supravietuiasca, ci se indreapta spre posturi de incredere, de mare responsabilitate, iar cele mai inalte ii par cele mai bune. Intotdeauna la inaltimea sarcinii sale, nu abuzeaza nciodata de increderea celor care i-au incredintat-o. Se arata generoasa, extrem de inteligenta, se pasioneaza de tot ceea ce tinde spre inaltarea omenirii; este o natura profund religioasa, sincera. Aceasta pozitie prevesteste succesul in plasamente speculative. Atunci cand Jupiter este afectat in Leu, persoana este cruda, senzuala, pasionata de placeri si predispusa la pierderi prin plasamente proaste, speculatii si jocuri de noroc.

Jupiter în Casa VIII
Jupiter in Casa a VIII-a, bine aspectat, indica castiguri prin casatorie, prin asociatie sau prin mostenire; o moarte linistita. Dar atunci cand Jupiter este slab sau afectat, indica procese si pierderi de bani.

Jupiter în conjuncție cu Soarele (1°11)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Jupiter în conjuncție cu Mercur (4°41)
Indica optimism, capacitati intelectuale, abilitate oratorica si stiintifica, inclinatie spre filozofie si spiritualitate, o fire toleranta, dar cu un usor complex de superioritate. Persoana poseda un caracter cinstit, o buna cunoastere a firii oamenilor, intuitie dezvoltata, o mare capacitate de sinteza, buna coordonare si strategie a ideilor, imaginatie vie cu aplicabilitate mare, aptitudini pentru comert sau literatura. Ii lipseste ambitia si are tendinte de automultumire. Poate fi un bun magistral sau om politic.

Jupiter în conjuncție cu Marte (3°28)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Saturn

Saturn în Scorpion
Saturn in Scorpion, cand este bine amplasat, da o capacitate extraordinara pentru mecanica,o mare ingeniozitate in cazurile cele mai dificile, un curaj de nestavilit si o rabdare perseverenta gratie careia sunt rezolvate problemele cele mai dificile. In consecinta, astfel de persoane devin ingineri foarte experti si pionieri de mare valoare; ei imbina focul lui Marte cu prudenta - cu prevederea lui Saturn - ceea ce ii face invincibili. Isi maresc averea prin mosteniri, prin cumpatarea lor, prin spiritul lor de economie. In plus, resursele lor pecuniare cresc dupa casatorie. O buna sanatate si o viata lunga sunt si ele indicatii ale acestui aspect. Dar daca Saturn este stresat in aceasta zodie, partenerul va fi sarac, taciturn, egoist, exigent, preocupat si susceptibil de boala. Constipatia si hemoroizii sunt cauzele fundamentale care afecteaza in acest caz nervii si organismul intreg.

Saturn în Casa XII
Saturn in Casa a XII-a predispune la o viata solitara sau o slujba care va tine persoana in afara oricarui contact cu publicul. Bine aspectat, este un indiciu de succes intr-o sarcina oficiala intr-o institutie publica: azil, spital, inchisoare, etc. Daca este stresat, arata un semn de pericol de a sta la pat ani lungi sau de a fi inchis, eventual indica un functionar intr-un post subaltern.

Saturn în careu cu Soarele (5°08)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Saturn în careu cu Marte (0°28)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Uranus

Uranus în Rac
Racul este un semn psihic, si, atunci cand in el se afla Uranus, indica o persoana senzitiva, acordata la vibratiile psihice si capabila de a cultiva aceste puteri, fie pentru bine, fie pentru rau, in functie de aspecte. Daca Uranus este afectat, va exista tendinta la indigestii nervoase, caci Racul guverneaza stomacul si, daca nu suntem atenti, putem sa ne asteptam la o afectiune grava a stomacului. Aceste persoane sunt expuse la a fi separate de familiile lor, adesea impotriva vointei lor; din cauza spiritului lor versatil, a caracterului lor iritabil si nerabdator, sunt in general singurele responsabile de izolarea lor pe drept.

Uranus în Casa VIII
Uranus in Casa a VIII-a este de un bun augur, deoarece indica, atunci cand viata a ajuns la sfarsit, ca acesta va sosi repede, scutind astfel persoana de suferintele lungi si triste care insotesc atat de des trecerea din lumea fizica in lumile spirituale. Stiind aceasta, este bine ca aceste persoane sa aiba afacerile in ordine, astfel incat moartea sa-i gaseasca pregatiti. Aceasta pozitie aduce adesea, prin partener, o mostenire neprevazuta, daca Uranus este bine aspectat; daca aceasta planeta este afectata, persoana se poate gasi amestecata in litigii legate de o proprietate a unei persoane decedate. Oamenii care il au pe Uranus in Casa a VIII-a arata adesea un mare interes pentru lucrurile oculte si devin foarte mistice. Aceasta pozitie predispune la vise si la experiente psihice ciudate.

Uranus în opoziție cu Luna (2°59)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Neptun

Neptun în Balanță
Neptun in Balanta, bine aspectat, da un temperament muzical, poetic, artistic si indica o uniune de o natura inalt spirituala care va asigura fericirea persoanei. Neptun afectat in Balanta anunta o tendinta spre relatii clandestine, ilegale, neregulate, fie din partea persoanei in cauza, fie din cea a partenerului, in functie de natura aspectelor lui Neptun. Subiectul va fi slab de caracter, superemotiv, ceea ce va aduce, pe drept cuvant, animozitatea anturajului sau apropiat.

Neptun în Casa XI
Neptun in Casa a XI-a, bine aspectat, denota o persoana dotata cu inalte aspiratii spirituale si capacitatea de a atrage la ea alte persoane de natura asemanatoare care o vor ajuta sa-si realizeze dorintele, sperantele si ambitiile. Neptun afectat in Casa a XI-a indica deceptie, tradare din partea persoanelor care, dandu-se drept prieteni, vor cauza neplaceri si pierderi. De aceea, cei care au aceasta pozitie in tema lor astrologica trebuie sa fie foarte circumspecti pe cine frecventeaza si foarte grijulii in alegerea celor pe care ii admit in intimitatea lor.

Neptun în careu cu Luna (0°04)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Pluton

Pluton în Leu
Aici a fost Pluton intre 1939 si 1958. Pozitia stimuleaza conflictele de orgoliu sitendintele de impunere a autoritatii pe baza unei superioritati mai mult sau maiputin reale, prin cultivarea vointei de a invinge in orice conditii. Perioada corespundemarii confruntari din Al Doilea Razboi Mondial si apoi inceputului Razboiului Rece. Indica legaturi sentimentale cu final trist, lipsa copiilor sau posibilitatea de a-i pierde in copilarie, mare incredere in sine, mare simt al proprietatii asupra ideilor si sferelor de influenta, tendinta de a se simti ca un rege, respect pentru guvern si autoritate.

Pluton în Casa IX
Indica inclinate spre calatorii, o fire idealista, religioasa, mistica, cu tendinte spre fanatism, dar si atrasa de reforme si de studiul fenomenelor subtile sau de cercetarea stiintifica. Puternic talent artistic; posibilitate de a deveni faimos prin creatiile sale deosebit de originale.

Nodul Nord

Nodul Nord în Săgetător
In viata anterioara nativul si-a dezvoltat o mare capacitate intelectuala. In aceasta viata repeta aceeasi greseala si acest lucru il impiedica sa-si realizeze misiunea. Trebuie sa invete sa se impuna si sa nu mai depinda de altii. Solutia o poate gasi numai pe cale afectiva, sentimentala si prin renuntarea la mintea prea cerebrala. In a doua parte a vietii poate descoperi credinta.

Nodul Nord în Casa I
In trecut nativul s-a sprijinit prea mult pe altii. Acum trebuie sa invete sa actioneze cu incredere de sine, sa-si corecteze spiritul justitiar spre corectarea propriilor actiuni, sa-si afirme punctul de vedere, sa-si dezvolte spiritiul de initiativa si independenta.

Lilith

Lilith în Săgetător
Sentimentele sunt blocate si anihilate, nefiind lasate sa se exprime liber. Exista probleme afective, ascunse sub o masca a multumirii afisate.

Lilith în Casa I
Sexul are o mare importanta in viata nativului. Pot apare crize datorita neimplinirii sexuale.

Lilith în trigon cu Soarele (1°58)
Sansa de trezire la constiinta de sine in urma depasirii unor temeri sau trairi obscure, dureroase, prin incredere si iesirea din autohipnoza negativa. Luciditate, sete de absolut, spirit analitic, sprijin secret, originalitate in creatie, magnetism. Tata autoritar. Pentru femei: atractie pentru barbatii Lilith. Transformare.

Lilith în trigon cu Mercur (5°28)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Lilith în trigon cu Marte (2°41)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Vărsător
Nativul poseda un suflet fratern. Motivatia actiunilor sale si-o afla in viitor, fiind un vizionar inspirat. El cauta sa-si manifeste viziunea sa creatoare a unei noi ere de pace si iubire. Nu-i intelege pe aceia care refuza sa evolueze.

Chiron în Casa II
Satisfacerea dorintelor nativului este ceea ce-l motiveaza cel mai mult. El poate sa-i ajute pe cei stramtorati. Este senzual si atras de putere. Are o lectie de invatat in privinta banilor si posesiunilor.

Chiron în opoziție cu Soarele (7°10)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Chiron în opoziție cu Mercur (3°40)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Chiron în opoziție cu Venus (0°58)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Junon

Junon în Scorpion
Nativul cauta un sot misterios, magnetic si foarte senzual. Comunicarea este foarte mentala, intima si sensibila.

Junon în Casa XI
Nativul este atras de un partener care este mai ales prietenul lui si care are o fire foarte independenta.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2754]
James Franco [2743]
Kate Hudson [2592]

Mâine

Adolf Hitler [8410]
Carmen Electra [3012]
Carol I Rege al României [3769]
Miranda Kerr [2927]

Articole

Quiz

Ce poreclă ți se potrivește?