Săgetător


Cei nascuti in zodia Sagetatorului sunt atat de prietenosi si de usor abordabili, incat nu e de mirare ca atrag atatia oameni. Acestia parca stiu pe toata lumea sau cel putin pe cei interesanti. Le place sa petreaca timpul cu persoanele active, amatoare de fapte extraordinare. Ei pot deschide o lume noua prietenilor lor. Niciodata nu a existat o persoana mai buna care sa te duca la restaurant, sau la un club de jazz mai retras, sa te prezinte verisoarei din strainatate sau persoanelor din lumea artei. Nativii semnului sunt invitati oriunde. Si daca nu sunt, isi vor imagina ca este doar o scapare si ca o ocazie va aparea oricum. Urasc sa rateze evenimentele importante. Exprima-i un interes oarecare, si ei vor fi cu siguranta capabili sa te prezinte cuiva din domeniul respectiv, iar daca nu, iti vor vinde un pont.

Daca iti place sa calatoresti, vor fi cu siguranta capabili sa-ti dea cateva puncte de reper si adresele unor persoane care te pot ajuta. S-ar putea chiar oferi voluntar sa mearga si ei. Agenda lor ar putea fi foarte incarcata, dar realitatea este ca multe persoane carora Sagetatorul le spune prieteni sunt ceea ce alti ar numi cunostinte. Lor le place sa organizeze petreceri la scara mare, si acest lucru nu se poate face cu sase, sapte persoane. Sinceri si deschisi in a-si arata afectiunea, calzi, ei te vor lua de mana sau mai degraba te vor forta daca dai semne ca devii prea introspectiv in coltul tau, in compania bauturii si propriilor ganduri, perfect multumit ca faci parte din cadru. Nu exista nici o scapare pentru cei care au atitudini de ezitare atunci cand Sagetatorul este "incins" in mijlocul societatii si s-a transformat din extrovertit si sociabil in galagios si coplesitor. Pana la nivelul in care Centaurul o ia la galop, el a pierdut controlul efectului vocii sale asupra celorlalti. Exista un tip definit de Sagetator care reuseste sa ridice volumul cu cativa decibeli ori de cate ori intra intr-o camera. Una dintre cele mai fascinante si mai enervante paradoxuri ale Sagetatorului este ca pasiunea lui pentru cauze nobile poate fi insotita de nedreptate, si cand vine vorba de receptivitate reala, adesea el e pe dinafara. Daca de exemplu te simti inca fragil dupa divortul furtunos, prietenul tau din Sagetator, in ciuda inocentei, te-ar putea intreba despre bunastarea "fostului". Nativii acestui semn adesea nu reusesc sa se puna in acord cu nevoile si sensibilitatile altor oameni si nu vad aspectele subtile. Cu toata popularitatea si multimea de prieteni, cu toata caldura si camaraderia lor, ei pot fi foarte critici in aprecierea slabiciunilor altor persoane si putin precauti cu adevarata intimitate. Cand si-au dat seama ca au intrecut masura, provocand rani emotionale, ar merita sa-si concentreze faimoasa lor onestitate asupra lor insisi. Acesta este la urma urmelor un semn al adevaratului cautator. E posibil ca distratul prieten, care soseste la usa la ora doua dimineata cu o poveste trista, sa aiba intr-adevar nevoie de vreun pic de intelegere si grija. Sagetatorii par sa uite ca si ei au avut zile proaste si partea lor de timpuri grele. Sunt ocazii cand ar trebuie sa reziste nevoii de a spune "trebuie sa te aduni" sau tentatiei de a tine o predica despre puterea gandirii pozitive.

Daca interesul tau pentru un anumit Sagetator pare ca se indreapta dincolo de schimburile reciproce de carti, discutiile filozofice si berea bauta in fundul curtii, restul anatomiei Sagetatorului nu va ramane ascuns mult timp. Daca esti putin ingrijorat cu interpretarea corecta a caracteristicilor, o buna modalitate de a afla este sa duci Sagetatorul pe ringul de dans. Dansul te va lumina in curand daca esti privit ca o proprietate "fierbinte". Nimic nu ridica mai repede pulsul Sagetatorului decat vederea unui corp in miscare. Pe masura ce temperatura creste, incearca sa arati rotunjimea unui muschi acoperit de sudoare. Sagetatorul este serios excitat de muschii transpirati. Chiar si in chestiunile senzitive ale inimii, nativii in Sagetator gandesc cu soldurile. Ei sunt fara rezerve din punct de vedere sexual, entuziasti pentru oricine le accepta fanteziile.

Destul de putini barbati (dar mai multe femei) par sa sufere de complexul Don Juan. Sagetatorii considera aproape imposibil sa isi infraneze dorintele ca sa poata continua. Cred ca viata este prea scurta ca sa fii subtil si nu pierd timpul cu avansuri inutile si nici nu vor insista prea mult asupra intrebarii daca ar trebui sau nu ar trebui. In iubire si senzualitate, impulsivitatea minunata a Sagetatorului este cheia succesului lui. El obtine adesea ce vrea, pur si simplu, pentru ca este destul de indraznet ca sa faca primul pas. Daca este interesat de cineva, nimeni nu ii va interpreta gresit intentiile. Numai pentru ca abordarea lui este directa, sa nu crezi ca ii lipseste tehnica. Sexul pentru Sagetator este o forma de arta, arta creativa. Ceva asemanator cu dansul cosmic al zeului indian.

Patimasii nativi in Sagetator vor ca spontaneitatea si entuziasmul pe care il cauta in alte domenii ale vietii sa se extinda si in dormitorul lor. Sa nu crezi ca dragostea cu un Sagetator va fi in mod normal restransa la dormitor. In fiecare indragostit se afla o nuanta de genul Tarzan si Jane. O poteca cu vegetatie suficient de deasa, sau o fasie de plaja suficient de pustie sunt locuri foarte apreciate. Dar Tarzan si Jane se simt ca acasa si la Hilton. Hotelul luxos cu patul imens, bazinul cu jeturi de apa sub presiune si sampania fac parte din repertoriul Sagetatorului. Cand persoanele nascute in acest semn se afla intr-o stare complet jupiteriana, autoindulgenta, decadenta dobandeste o cu totul alta semnificatie. Minunata lor spontaneitate poate sa le aduca necazuri. Ceea ce pentru ei este spontaneitate pentru alti oameni ar putea fi o atentie nedorita. Cand increderea lor este pozitiva, ei admit ca nu au nimic de pierdut. Trebuie sa le incredintezi lor problema ta. Sunt suficient de curajosi ca sa riste respingerea. Nu risc nimic, nu pierd nimic, gandeste Sagetatorul indragostit. Cand Sagetatorul se indragosteste, e la fel de capabil de fidelitate ca orice alt semn. Dar daca focul arde pana la cenusa atunci Sagetatorul tau nu va astepta prea mult sau nu isi va testa constiinta prea tare, inainte sa se uite in alta parte. Daca tu vei fi acela care va decide ca e destul si trebuie sa faceti ruptura, fii pregatit pentru repercursiuni. Daca Sagetatorul este alungat sau parasit, el nu va intampina retineri in a raspandi versiunea sa despre ce anume a mers prost si pacatele tale generale (inclusiv neindemanarea la pat). Discretia si demnitatea nu se afla in fruntea listei calitatilor Sagetatorului. Indaratnicul Arcas poate obtine o mare satisfactie din a-si ascuti inteligenta, transformand-o in sageti inmuiate in vitriol. Sagetile ascutite pot lasa rani adanci. Usor abordabilul Sagetator poate deveni ingrozitor de furios si indignat daca simte ca a fost inselat in dragoste. In principiu, poate accepta greu faptul ca este infrant. In ciuda naturii lui filozofice, nu este el cel care sa cantareasca daca a avut vreo parte in vina ruperii relatiei.

Daca un Sagetator poate ajunge la concluzia ca o relatie este o responsabilitate si ca usurinta cu care trece in comportamentul insensibil, dominant, nu il va ajuta sa castige vreo inima, atunci se poate spune ca a facut cu adevarat un pas inainte.

A pune pirostriile nu este ceva ce toti nativii semnului viseaza sa faca, in mod oficial. Daca traiesc cu cineva pe care il iubesc si relatia evolueaza bine, s-ar putea sa nu vada rostul legalizarii uniunii. A-i duce la altar poate fi ca o provocare. Aminteste-ti, libertatea este o comoditate a lui. Secretul este sa ii demonstrezi ca doi oameni pot fi legati unul de altul fara sa inceteze sa fie liberi. El nu este tipul posesiv. Vrea sincer sa ramai tu insuti si sa te bucuri de libertatea pe care el o pretuieste atat de mult. Si ce dovada de dragoste mai mare poate exista?

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole