Balanță


Pentru oamenii care sunt renumiti ca au nenumarate dificultati in a se hotari, nativii din Balanta cu siguranta ca nu se pot mandri cu o cantarire indelungata in probleme de dragoste. Daca partenerii lor dau semne ca isi doresc ceva serios de la o relatie, atunci acestia vor petrece mute ore rupand petale de trandafir si murmurand "ma iubeste... nu ma iubeste", si te poti astepta la telefoane in mijlocul noptii sa-ti spuna ca si-a gasit "alesul". Pentru Balanta fiecare prima intalnire are potentialul unei fericiri nuptiale, ea ia in serios fiecare relatie. Balantele nu sunt fericite cand duc o viata solitara. Asteapta tot timpul sa apara cineva. Daca o relatie devine searbada, dau impresia ca au pe cineva care le asteapta. Sunt, totusi, binecunoscute ca trec la o relatie mai inainte ca cea dinainte sa fie trecuta la capitolul "ex". O casnicie fericita este idealul lor si nimic nu le face mai fericite decat gandul de a fi jumatate dintr-un cuplu fericit. Ele cred ca viata lor se va imbunatati dupa casatorie. Cel putin prima data. Este un lucru foarte des intalnit sa se casatoreasca cu iubitul sau iubita din liceu. Nu se pot abtine sa nu priveasca faptul de a fi necasatorit ca un fel de stigmat social. Le place sa aiba pe cineva in jur si sunt nefericite cand sunt singure.

Daca traiesti cu o Balanta, trebuie sa te astepti sa fii in centrul vietii sociale. Ele dau cele mai bune petreceri, cu cea mai buna mancare, cea mai buna muzica si toate detaliile puse la punct. Pentru ca Balantele adora persoanele din domeniul artistic, pictorii si poetii nu vor fi respinsi atata timp cat vor fi credibili. Calitatea inseamna totul pentru ele, si in general aleg dupa criterii serioase pe cei cu care isi vor petrece timpul. Prietenii Balantelor au de povestit o multime despre alesii lor, chiar daca relatia nu a durat decat o singura zi. Ele vor sa creada atat de mult ca noua dragoste este cea potrivita, incat devin prea dornice sa multumeasca. La baza eforturilor lor de a se potrivi si de a se face placute, se afla nevoia de a fi impreuna cu cineva si oroarea de lipsa de armonie din casa. Originile sunt (ca de obicei) in copilarie. Multe Balante se nasc in case unde mama si tatal nu se prea potrivesc sau se cearta pe tot parcursul copilariei lor. Au simtit probabil ca pacea este un produs fragil si pretios si din cauza asta nu fac nimic care sa ameninte echilibrul emotional de acasa. Constient sau inconstient, ele au tendinta de a se transforma in personele pe care cred ca partenerii lor le-ar dori. Sunt o multime de Balante care sunt pregatite sa faca schimbari radicale in stilul lor de viata pentru a incerca sa convinga barbatul sau femeia cu care se intalnesc in acel momente, ca si ele sunt "alese". Daca marea dragoste nu infloreste, ajung sa-si dea seama ca erau amandoi singuri si isi doreau o relatie.

Un alt lucru care li se poate intampla prietenilor Balantelor este sa-si dea seama ca atunci cand dragostea pluteste in aer, prietenii trec pe locul doi. In aceste momente sunt in stare sa-si sune amicii pentru a amana cina din cauza intalnirii. "Stiam ca ai sa intelegi..." spune Balanta plina de tact. Bineinteles, prietenii inteleg o data sau de doua ori. A fi intelegator cu oamenii, in general, dar atat de suspicios in probleme ce tin de inima, este o alta contradictie a nativilor.

Balanta este un semn de aer, si toate semnele de aer traiesc mai mult prin minte decat prin sentimente. Deseori ea iese invingatoare prin faptul ca nu incearca sa se impuna, ci face tocmai contrariul. Cand apar neintelegeri, intodeauna subliniaza ca intelege si punctul de vedere al celuilalt. Este in natura ei sa fie concilianta si cooperanta. "Sunt de partea ta. Stiu prin ce treci", te asigura Balanta. In tot acest timp se apropie mai mult de obtinerea lucrului pe care si-l doreste. Ea lasa impresia ca o confruntare este imposibila. Ai impresia ca trebuie sa fii alaturi de ea si in cele din urma sa fii de acord sau cel putin sa faci un compromis. Mai tarziu s-ar putea sa te gandesti ca nu asta vroiai sa faci si sa-ti dai seama ca Balanta te-a manevrat usurel sa faci cum vrea ea.

Cand Balantele intentioneaza sa termine o relatie atunci pot fi la fel de crude ca si semnul lor opus Berbecul. Cand isi indeplinesc visul de a-si gasi perechea, siguranta si fericirea in casatorie, atunci nimic nu mai e o problema. Vor sa se daruiasca in intregime celuilalt. Chiar daca asta inseamna ceva din propria viata. Ea isi pune relatia cu partenerul inaintea oricarui lucru, inclusiv a carierei, a prietenilor, a familiei. Nu ca interesele personale nu ar conta pentru ea, doar ca relatia ei este intodeauna prioritatea numarul unu. Balantele pot crede despre casatorie ca este un paradis, dar sunt primele care accepta ca ea trebuie traita pe pamant. Odata casatorite, sunt gata sa inceapa o munca sustinuta. Sunt persoane care iti spun "o relatie buna cere efort, iar casatoria este un lucru pentru care trebuie sa muncesti". Sotul sau sotia Balanta vor face casa un fel de paradis, in care te poti intoarce, chiar daca este vorba de un apartament cu o singura camera. Va fi la fel de frumos pe cat permite creditul acordat de banca. Din moment ce toate Balantele sunt niste decoratori innascuti, chiar si cele care au un buget mic vor avea numai lucruri bune.

Balantele stiu ca sexul este o forma de arta si ca o casatorie incepe si se termina in pat. Sunt niste iubiti atenti, care sunt constienti de pericolul de a-si face partenerul sa sufere. Pentru Balante este foarte usor sa se identifice cu partenerii, ajungand astfel sa se vada nu ca o pereche, ci ca o singura persoana. Chiar cand partenerii lor nu sunt prezenti, ai impresia ca vorbesti cu doua persoane, nu cu una. Poate fi chiar plictisitor cand nu pot lua o decizie sau fara sa spuna ceva de genul "stai sa vorbesc cu jumatatea mea mai buna". A invata sa fii propria-ti persoana este una dintre cele mai mari incercari pentru ele. Destul de frecvent, destinul Balantelor are de castigat printr-o casatorie. In interior acest avantaj poate duce la pierderea identitatii. Co-dependenta este capcana clasica a Balantelor.

In vremurile in care a face un legamant cu cineva pare sa fi devenit un lucru dificil, Balanta, mai mult decat oricine altcineva, va face acest legamant. O relatie durabila si bazata pe dragoste este ceea ce cauta ea.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole