Gemeni


Cu siguranta Gemenii stiu cum sa-si faca intrarea. In timp ce nativul din Gemeni se scuza pentru ca a intarziat, asa cum de fapt ii sta in fire, atmosfera incepe sa se incinga, iar cina cu multi invitati incepe cu adevarat. Te poti intreba, cine este acest nou venit interesant atat de inteligent, prezentabil, atragator. Dar trebuie sa ai grija, si tu poti fi remarcat si e posibil sa fi fost evaluat si categorisit ca demn sau nedemn de atentie. Cu o camasa nepotrivita cu blugii, sau cu o figura obosita si un par nearanjat, ai picat testul inca de la inceput. Nimeni care arata in acest fel nu poate fi privit ca o persoana interesanta. Daca totusi ai trecut testul, atunci cu siguranta ca te-ai prezentat ca o persoana cu minte stralucita intr-un corp perfect. Si nu va mai trece mult timp inainte ca el sa treaca la o investigatie mult mai amanuntita a capacitatilor tale. S-ar putea, totusi, ca acest nativ in zodia Gemenilor sa nu vrea decat sa te adauge printre prietenii lui. Are o multime de prieteni de ambele sexe si daca isi noteaza numarul tau de telefon in agenda lui, s-ar putea sa ai parte de clipe minunate petrecute impreuna si de multa distractie. Reteaua de prieteni il face sa intre in legatura cu o multime de oameni interesanti de-a lungul timpului. Persoanele nascute in zodia Gemenilor pot relua vechile prietenii din punctul in care au fost lasate, indiferent de cat de multi ani au trecut intre timp. Si se intampla foarte des sa spuna "inca data de dragul vremurilor apuse", cand se intalnesc din nou cu un fost iubit sau o fosta iubita. Nu le place sa lase nici o oportunitate tentanta sa treaca pe langa ei. Daca Gemenii se gandesc la o intalnire de gradul trei, imediat iti vei da seama de intentiile lor. Sunt directi, dulci la vorba, atat de dulci, incat e dificil sa te simti ofensat. Din contra, o sa te simti de parca ai fi cea mai importanta persoana din lume. Gemenii sunt fermecatori in a dezarma un viitor amant, exact in momentul in care atmosfera promite ca se poate intampla orice. Exista un alt scenariu pe care il prefera Gemenii si care te va face sa oscilezi intrebandu-te "ma iubeste, nu ma iubeste"? Seara este al tau, atent la tot ce ai de spus. in dimineata urmatoare suna pentru a contramanda intalnirea de la pranz. A aparut ceva neasteptat.

Daca un nativ al acestei zodii a reusit sa dea nastere la primul frison sexual in inima ta atunci cu siguranta o va sti. Dar ramai calm! S-ar putea ca acest fapt sa-i excite pe Gemeni, dar pe de alta parte, s-ar putea totusi sa fie o greseala sa te dai greu prins. Asta nu te face mai mult atractiv. Gemenii sunt mult prea nerabdatori pentru a pune la cale o cucerire de lunga durata. Ei bat fierul cat e cald. In acelasi fel, daca tu nu esti excitat sau excitata de avansurile Gemenilor, exprima-ti asta cu un zambet. Stiu cum sa primeasca un raspuns negativ si nu vor pierde timpul, cautand ceva imposibil. In general Gemenii au foarte putin respect pentru cei care aleg sa traiasca drama unei iubiri neimplinite cand sunt o multime de alte optiuni. Daca esti inteligent, cel mai bine ar fi sa abandonezi regulile standard de curtare si sa te lasi purtat de vraja momentului. Asa fac Gemenii. Ei vor sa vada daca te poti masura cu capacitatea lor de a fi indrazneti. Un semn discret cu ochiul si o atingere subtila cu mana pot fi o invitatie de buna-credinta la o noapte de pasiune si placeri carnale. Au un simt al pacatului revigorant si ofera un fior de lucru interzis, dar cu atat mai interesant.

Modul in care arata viitorul partener este foarte important pentru Gemeni. Dar trebuie accentuat ca ei nu vor fi incitati decat daca exista o comuniune a mintilor. Sexul pentru cele patru semne de aer, dar in special pentru Gemeni si Varsator, este 98% mental. Mintea este mai importanta decat zona erogena. In dormitor, o sa afli ca nu sunt deloc exagerate coordonarea si miscarile Gemenilor. Ce pot face ei cu mainile provoaca fiori. Conversatia dinainte, din timpul si de dupa actul sexual este o parte importanta a experientei sexuale cu Gemenii. Cu siguranta nu vei fi lasat cu ochii in soare, nestiind ce sa faci. Unele persoane care au avut amanti din aceasta zodie pot spune ca s-au aflat in pat cu un manual de instructiuni. Dar aceasta discutie poate fi foarte umanizata. Cel putin, nu sunt genul care mormaie, gem si se rostogolesc. Mai sunt si vorbele de duh ale Gemenilor. Putin umor nu strica niciodata in dormitor. Acesta este semnul fulgerului. Butoanele de "on" si "off" ale Gemenilor se activeaza foarte repede. Poti descrie raspunsul lor sexual mai degraba urgent decat languros. Sa fi fost Gemenii care au inventat "un numar scurt"? Daca nu, atunci cu siguranta au facut o arta din el.

Pentru ca au nevoie sa promita o legatura emotionala serioasa in schimbul unui raspuns la avansurile sexuale, atitudinea lor fata de romantism este detasata. Sexul cu un strain ar putea fi fantezia perfecta pentru un nativ in zodia Gemenilor. Reversul medaliei este ca posesivitatea nu este o problema a Gemenilor. Si nici ei nu vor sa fie posedati. Vor un partener ca sa fie acolo pentru ei, dar nu sa fie impreuna 100%. Din cauza aceasta, nu o sa gasesti nativi care sa aiba o relatie simbolica durabila. Realizarea unui echilibru intre libertatea personala si timpul petrecut in doi este un lucru esential intr-o relatie cu o persoana din zodia Gemenilor.

Este important pentru partenerii Gemenilor sa-si faca propriul program si sa nu faca greseala sa si-l organizeze in functie de al lor. De asemenea, ar putea aparea probleme daca nativii acestui semn s-ar simti prinsi intr-un orar strict. Cand ei dau acele binecunoscute semne de agitatie, nu incerca sa-i retii. Daca ceea ce cauti sunt o stabilitate perfecta si o rutina confortabila, gandeste-te de doua ori inainte de a te muta cu cineva din zodia Gemenilor. Alt lucru pe care-l poti face pentru a mentine armonia in relatia cu un Geaman este sa dezvolti o adevarata politica referitoare la cum si unde va intalniti. Nu accepta niciodata sa va intalniti la un colt de strada sau oriunde altundeva unde ai putea fi lasat balta, inghetat, insetat si clocotind de furie. Cei care s-ar infuria daca li s-ar spune ca sunt "dependenti de obiceiuri" sunt de fapt si cei care au prostul obicei de a intarzia aproape tot timpul. Este un lucru lipsit de logica si suparator, avand in vedere natura Gemenilor. Partenerii lor sunt sfatuiti sa inlature aceasta tendinta inca din fasa. Repede. Prima data cand intarzie, ar fi bine sa pleci. Ar putea fi o pierdere de vreme confirmarea intalnirii cu o ora inainte prin telefon. Asta daca vorbesti cu el la telefon. De altfel nu prea pot sta prea mult timp departe de sursa lor de stimuli (telefonul) intrucat ar fi in stare sa innebuneasca. Gemenii au nevoie sa ia parte la tot ce se intampla si sa fie acolo unde se intampla. Le place sa dea o raita prin librarii si sa faca in mod serios cumparaturi. De fiecare data cand au bani ii cheltuie. Si asta nu pentru ca li se pare ca a strange bani e ceva dificil. Dar nu se pot lipsi de placeri prea mult timp. Cheltuirea fara rost intr-o perioada alterneaza cu o zgarcenie nemaintalnita.

Daca relatia nu merge, nu te astepta sa fii parasit cu un discurs plin de intelesuri despre ce si de ce nu a mers bine, ce persoana esti si cat de mult te respecta. Faimosul stil de a disparea ca magarul in ceata i-a luat prin surprindere pe multi fosti iubiti ai Gemenilor. Chiar si intr-o relatie pe termen lung, latura rece a lor ii face sa-si paraseasca partenerul, care se simte ingrozitor din punct de vedere emotional. Pot deveni distanti si neintelegatori daca incep sa apara probleme intr-o relatie. Toti care sunt mai apropiati de o persoana din zodia Gemenilor vor fi facuti sa sufere la un moment dat de ceea ce pare a fi sau chiar este o insensibilitate incredibila. Inteligenta lor poate deveni incisiva in momentul in care simt ca cineva incepe sa-i controleze. Compasiunea si dulcegariile nu sunt punctul lor forte. Gemenilor nu le place sa "balteasca" intr-o stare emotionala. Dar daca sunt cinstiti cu ei insisi, ar trebui sa stie ca nu-i deranjeaza deloc sa fie serviti cu ceva compasiune si dulcegarii.

Exista ceva la iubitul nascut in zodia Gemenilor despre care nu se prea vorbeste. Nativul este un idealist romantic. Samanta acestui idealism ar putea fi localizata intr-o legatura amoroasa formativa, ce a avut loc in tinerete pe care nu a uitat-o niciodata. Mai batran si mai intelept, isi va da seama ca nu-i convine sa se aseze in banca lui cu un partener "potrivit". Indiferent cat de potrivit ar fi, daca nu este atins de dragoste, stie ca nu e bine sa treaca la o legatura serioasa. Dar cand este atins de acest microb, poate fi innebunit de dragoste, si nimic nu e indeajuns de romantic pentru el. La fel ca un adolescent indragostit lulea, va trimite zeci de trandafiri si de cutii cu bomboane de ciocolata in fiecare saptamana. Este un lucru serios atunci cand Gemenii incep sa aiba rabdare, sa faca compromisuri si sa gaseasca scuze pentru orice defect al partenerului. Se dedica intru totul ca relatia sa mearga. Cand Gemenii isi intalnesc sufletul pereche, pot fi la fel de loiali si de seriosi ca orice alt semn zodiacal. Daca esti acest suflet pereche, iti va arata profunzimea zodiei lor, pe care nu le-a fost greu sa o ascunda. Daca ai cucerit inima unei persoane din zodia Gemenilor, ai reusit doar pentru ca la fel ca si ea, pui mare valoare pe independenta ta, dar doresti si intimitate. Iti vei putea urmari interesele, dar intodeauna deabia astepti sa te intorci acasa. Iti place sa te intalnesti cu prietenii comuni, dar te vei bucura in continuare de vechii prieteni.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole