Taur


Se spune despre contrarii ca se atrag. Dar, cand vine vorba de Taur, lucrurile nu stau chiar asa. Lucrul pe care il cauta intr-o prietenie, si mai mult intr-o relatie intima, este asemanarea. Cineva care sa fie exact ca el. Cineva loial, constant, pe care te poti baza. Cineva care nici sa nu-l promoveze in ierarhia sociala, dar nici sa nu-l lase balta. Cineva care sa nu-l faca de rusine in public sau care sa ii faca vreo surpriza neplacuta. Cineva cald si plin de afectivitate.

Taurul nu este interesat de prieteniile trecatoare. Cu siguranta nu va dori sa-si piarda timpul cu oamenii a caror viata este dezorganizata si care, si mai rau, nici nu dau semne ca ar vrea sa o puna la punct. Dar Taurul conservator are, totusi, tendinta de a judeca o carte dupa coperta. Unii dintre nativii acestei zodii sunt cu adevarat snobi si chiar si cei mai buni dintre ei au tendinta de a imparti oamenii dupa categorii. Daca simti nevoia sa iti porti geaca de piele si cizmele de motociclist, imediat o sa fii etichetat ca derbedeu. Nici sa nu iti treaca prin cap ca diploma in literatura si cartea de Tolstoi pe care o ai in buzunarul din spate or sa mai salveze din aparente. Contradictiile nu prea se potrivesc cu Taurul. Nu le gaseste deloc interesante, ci doar ciudate. El se simte bine cu prietenii care ii impartasesc gusturile si atitudinile. La modul general, flirturile si aventurile de o noapte nu sunt genul Taurului. El cauta o relatie de lunga durata.

Daca cauti romantism, atunci sugestiile obisnuite de genul "sa mergem la o cafea" sau "sa luam o pizza" nu o sa iti ofere deloc ok-ul initial al Taurului. Invita-l la restaurant unde stii ca mancarea si serviciile sunt impecabile. Daca vrei sa faci din prietenie ceva mai puternic, atunci trebuie sa faci dovada acasa. Aici vei fi cu adevarat masurat. Daca primesti invitatie la cina de la un Taur, gandeste-te bine ce cadou ii duci. Pune foarte mare accent pe aceste gesturi. Asa ca nu lua orice agrafa jigarita. Un singur trandafir rosu poate fi primit cu o multumire tacuta si poate provoca imediat o scadere a temperaturii. O sugestie: minimum treisprezece trandafiri, daca esti serios. Cu toate ca sunt condusi de Venus, nativii acestui semn nu sunt niste romantici bolnaviciosi. Nu sunt tipul de oameni care sa-si fixeze un ideal al dragostei. Daca partenerul este disponibil si dornic, si trecutul si atitudinea lui sau ale ei au fost controlate si aprobate, atunci Taurul nu va mai pierde timpul sa caute pe altcineva. Fiind evaluati cu incapatanare, s-ar putea sa fii surprins de ritmul evenimentelor. Nu-i place sa se joace si i se va parea imposibil sa nu treaca la o relatie fizica. Atingerile sunt ceva normal pentru el. O data ce a gasit ce ii place, se va misca foarte repede. Taurii sunt pasionali dar intr-o maniera animalica. Este unul dintre semnele zodiacale care are putere pentru un adevarat weekend de dragoste.

Taurului nu ii sta in fire sa traiasca intr-o lume fantastica, aici fiind vorba de sex. El vrea numai realitate. Nudul este un puternic excitant si pentru femeile si pentru barbatii Taur. Privelistea carnii dezgolite este un ingredient principal in meniul lor sexual. Ideea lor despre relatia sexuala nu este de "una mica" pe un coridor intunecos. Este mai degraba o experienta languroasa intr-un pat moale si pufos. Taurul nu are un comportament de mironosita. Nu are nici un fel de aversitate pentru obscen si vulgar.

Un avertisment pentru fantezisti. O data ce a petrecut prima noapte cu tine si i-a placut, probabil ca va veni si in noaptea urmatoare, si in fiecare noapte de acum inainte. Cei care au iubiti in zodia Taurului trebuie sa se gandeasca atent (si destul de repede) la relatia lor unde vor sa ajunga. Dupa cum se stie, pentru Taur proprietatea, posesia e lucrul numarul unu. Iubirea neconditionata nu este un concept cunoscut Taurului. El pune conditii.

Se asteapta sa te tii de cuvant. Trebuie sa te pricepi la bani si la repartizarea lor. Sa ii vizitezi familia si sa te intelegeti cu mama, sa fii un partener si un parinte devotat. Daca exista ceva asupra caruia nu cadeti de acord, atunci cel mai bine ar fi sa discutati din timp, inainte de fi dezradacinat. Nu uita niciodata, nativii Taur sunt dependenti de obisnuinte. Daca lucrurile merg intr-o anumita directie, atunci cu siguranta se vor multumi sa le lase asa. Asa ca daca esti o persoana careia ii place sa ramana deschisa la noi posibilitati sau care prefera sa faca lucrurile dupa ureche, ar trebui sa discutati o multime de probleme, indiferent cat de mici ar fi, inainte ca ele sa devina majore. Cea mai importanta este problema banilor. Daca va veni vreodata vremea cand, indiferent de motiv, vei fi dependent financiar de partenerul tau, atunci acest fapt ii va da dreptul sa fie sef. Taurul mai tine inca la impresia ca cel care aduce paine in casa e seful. La primul semn sau atitudine care te calca pe nervi spune-i acest lucru, deoarece pentru Taur o problema neridicata este o problema inexistenta. Nativii nu raspund la mesaje subtile pe care le face cineva iritat. Si, pana la urma, cum ar putea sa faca asta daca sunt inconjurati de o aura impenetrabila in fata oricarui sentiment nedorit?

Comunicarea este o cale cu doua sensuri. Este o idee foarte buna pentru parteneri de a-i incuraja pe nativii Tauri sa discute orice dificultate pe care ar putea sa o aiba in relatie. Ei isi doresc atat de mult linistea caminului si armonia lui, incat vor incerca sa evite orice confruntare directa, preferand sa ascunda toate micile neintelegeri sub presul emotiilor. Ei au impresia ca stapanesc mai bine situatia daca mentin un calm aparent, cu toate ca de fapt aceasta nu face decat sa le erodeze linistea interioara. Si nu numai a lui, ci si a partenerului. Aceasta e o dilema des intalnita printre nativii acestui semn. La fel si consecintele. Mania si frustrarea nu pot fi ascunse la infinit. Trebuie ca odata si odata sa iasa la suprafata. Si cu siguranta atunci va fi o explozie de furie. Si de obicei se intampla fara a prinde de stire. Intr-o clipa, calmul lor proverbial se evapora, si imediat te afli in fata unui taur infuriat. Aceasta revarsare a temperamentului este in general nepremeditata, dar poate fi cu adevarat inspaimantatoare. In asemenea momente, Taurul, care de altfel este un iubitor de pace, va da drumul la tot veninul, incat vorbele lui taioase vor face rani adanci intr-o relatie personala, care s-ar putea sa nu se mai vindece niciodata. Cand furia Taurului este la momentul ei maxim, e inutila incercarea de a dezarmorsa situatia cu vorbe de impacare. Dupa ce praful iscat de batalie se va fi asezat la loc, calm, dar ferm, trebuie sa scoti in evidenta ca ar fi cel mai bine pentru relatie ca asemenea lucruri sa nu se mai intample. Aceasta e fata ascunsa a binevoitorului Taur. Nu iese la suprafata prea des, dar si atunci cand se intampla este de neuitat.

O alta serie de probleme poate naste si faptul ca este foarte posesiv. Exista tendinta ca el sa aiba impresia ca "detine" pe membrii familiei. Pentru cei care nu vor sa fie "posedati" si care cred ca rolul partenerului nu include conducerea propriei vieti, aceasta poate fi o problema reala. Cea mai buna lectie pentru un Taur ce vrea sa-si pastreze o relatie este sa-si aminteasca de zicala "Uneori primesti dand". Reversul este faptul ca partenerii Taurului stiu ca sunt doriti si ca ca sunt pretuiti. Orice zi de nastere sau de sarbatoare este tinuta minte cu sfintenie. Cand un Taur suna sa spuna ca e in drum spre casa, poti fi sigur ca va sosi repede. Casa, familia, banii sunt lucrurile care se situeaza pe primul loc. Nu va da niciodata bir cu fugitii la primul semn de dificultate. Taurul are rabdarea si simtul angajarii pentru a ramane pe pozitie pana cand problema se rezolva, deoarece este foarte hotarat sa-si pastreze caminul si familia; o relatie trebuie sa fie cu adevarat pe butuci pentru ca un Taur sa plece. Cu o asemenea persoana, stii intodeauna in ce situatie te afli. Stii ca oricand te poti bizui pe sprijinul ei. Daca ai avut o zi grea la serviciu, Taurul va pregati singur cina si daca va fi nevoie, va si spala. Daca ai racit, cu siguranta se va duce degraba la farmacie si va veni incarcat cu pastile. Taurul crede ca dragostea se bazeaza pe hotarare. El ia obligatiile morale in serios. Deci, atunci cand Taurul spune "La bine si la greu" crede cu adevarat ce spune si se tine de promisiune si dupa zece ani. Casnicia cu un Taur poate fi o casnicie in care a 50-a aniversare este de aur... in adevaratul sens al cuvantului.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole