Vărsător


Cu nimeni nu este mai usor sa te faci prieten decat cu cineva nascut sub semnul care guverneaza prietenia. Pentru Varsatori are mare valoare timpul petrecut cu prietenii. Datorita firii lor deschise si primitoare, sunt o companie placuta pentru ceilalti. Una dintre cele mai atragatoare trasaturi ale Varsatorilor este ca le place sa comunice cu tot felul de oameni, plecand de la ideea unei adevarate egalitati. Nu vei fi un prieten mai putin important daca esti un student ambitios sau daca esti presedintele propriului tau imperiu. Nu te va judeca dupa haine si nici nu te va desconsidera daca ai un schelet sau doua in dulap. Fiecare ciudatenie te va face mai interesant. Bogatia nu ii impresioneaza in mod necesar.

In calitate de prieten al unui Varsator, vei face parte dintr-un cerc care apartine altui cerc mai larg. Reteaua prietenilor se extinde in toate directiile. Chiar daca un prieten pleaca peste hotare timp de 10 ani, va tine legatura cu el. Pot fi cei mai entuziasti corespondenti. Varsatorul este un semn de aer. O intalnire a mintilor este un preludiu necesar oricarui gen de relatii. Canalele de comunicare trebuie sa fie deschise. Nu este nimic care sa nu fie dicutat cu prietenul tau Varsator si deasemenea putine sunt lucrurile de care nu este interesat sa discute. Conversatia va pleca de la speculatii asupra continuitatii in timp si spatiu, pana la riscurile renasterii fasciste, ajungand la fel de usor la relatiile personale. Cu Varsatorul, discutiile niciodata nu vor deveni plictisitoare si nu se va ajunge la starea vremii. Cel putin, plictiseala nu este o stare in care vei cadea, indiferent ce gen de relatii ai cu el.

In cei mai multi nativi ai acestui semn exista un gust definit pentru viata boema, desi s-ar putea sa traiasca in suburbii si sa calatoreasca cu autobuzul spre oras, cinci zile pe saptamana, impreuna cu oamenii pe care ii considera "anonimii" acestei lumi si isi spun tot timpul ca nu fac cu adevarat parte dintre ei. Se pricep cel mai bine sa se distreze cu un buget de austeritate. Daca se pune la cale o petrecere, vor dori sa fie prezenti. Varsatorii sunt unii dintre cei mai petrecareti ai zodiacului. Deci, daca vrei sa i te alaturi, fii pregatit sa stai toata noaptea treaz si sa te duci singur acasa. Ceasul corpului Varsatorului are un timp propriu.

Daca intentiile tale sunt mai serioase decat "iesitul impreuna", atunci va trebui sa descoperi ca atitudinea lui fata de dragoste si romantism e unica. In Varsator, ai intalnit pe cineva care iti va tine interesul treaz. Aerul de nonsalanta este o parte a caracteristicilor enigmatice care-l fac pe Varsator atat de atractiv. Stilul de curtare al persoanelor nascute in aceasta zodie poate fi o experienta nemaiintalnita pentru cealalta parte, dar metoda "accepta sau renunta" nu da niciodata gres. Cocteilul de mesaje poate incita si pe cei mai retinuti admiratori. Chiar cand crezi ca atmosfera se incinge si recunosti ca e timpul sa sugerezi o intalnire intima, intr-o seara de duminica la tine acasa (gandindu-te ca ti-ai rezervat intreaga dupa-amiaza pentru prepararea desertului), Varsatorul te va anunta ca din intamplare ca el si-a facut deja planuri. Bineinteles, va considera ca nu e nevoie sa explice care sunt aceste planuri, ceea ce te face sa ai impresia ca nici nu trebuie sa intrebi. Nu este surprinzator ca vei incepe sa ai sentimente de paranoia si sa te intrebi "exista, oare, altcineva? Am inteles eu gresit semnalele?" Poate ca ai inteles gresit. Tuturor semnelor de aer le place sa joace un joc al mintii. Un sfat ar fi sa oferi atat cat primesti. In momentul in care vei considera ca flirtul nu mai este distractiv, poate ca ar trebui sa cauti un alt semn solar. Necazul este ca odata ce te vei lega de un Varsator, poate fi foarte greu sa pleci. Adesea, acest lucru se datoreaza faptului ca este minunat.

In cadrul unei relatii, nativii acestei zodii se lasa atrasi de o persoana, dar se retrag brusc cand lucrurile par ca devin prea "serioase". Ii enerveaza sa stie ca cineva si-a croit un drum prea larg in spatiul lor mental. Ei nu vor sa fie posedati, organizati sau controlati de cineva. Daca cineva devine prea patimas, interpreteaza acest lucru ca o amenintare serioasa la libertatea lor personala. Prea multe emotii sau pasiunea coplesitoare ii pot face sa o ia la fuga.

Cea mai buna modalitate (de fapt, singura modalitate) de a tine aproape un Varsator este de "a nu-l tine deloc". Ofera-i Varsatorului compania stimulatoare pe care o doreste si spatiul de care are nevoie si vei fi cea mai atragatoare fiinta de pe planeta. Preludiul preferat al Varsatorului este intalnirea creierelor. Deci daca petrece noaptea discutand despre tot felul de lucruri, poti considera ca relatia ta a inceput. Daca decide ca relatia merita sa continue, va fi la fel de nerabdator ca oricare alt nativ sa se casatoreasca. Varsatorul este un semn fix si odata ce ia o hotarare, de obicei o face pentru totdeauna.

Dupa ce vei incepe viata de zi cu zi alaturi de un Varsator, lucrurile s-ar putea dovedi ca nu sunt atat de facile si armonioase cum ti-ai imaginat. A trai cu un Varsator inseamna a inchide ochii in fata cutiilor cu hartii si ziare, care zac tacute in colturile intregii case. La originea versiunii fata de treburile casnice, se afla teama lui ca acestea ar putea sa-i invadeze viata pentru totdeauna. Latura pozitiva a casatoriei este ca Varsatorul va fi sotul tolerant, care doreste sa demonteze un motor pe masa din bucatarie, sau sotia care incepe sa planteze noaptea diferite flori sau doreste sa inlocuiasca tapetul la ora unsprezece seara. Daca nu esti casatorit cu unul dintre acei tipi rari, care sunt foarte curati si ordonati (au cu siguranta luna in Fecioara sau Pesti, sau Ascendentul in Balanta sau Capricorn), vei descoperi ca sunt destui care nu-si pot aduce aminte unde este tinut aspiratorul. Nu te astepta ca Varsatorul sa tina minte unde se afla toate lucrurile necesare intr-o casa. Exista multi nativi care privesc petrecerea unui timp prea mare in bucatarie ca o violare a drepturilor omului.

Varsatorii par sa aiba propria lor interpretare a ceea ce crezi ca sunt concepte universal acceptate. "Cina", de exemplu, poate avea o semnificatie noua pentru ei, care pot manca la orice ora din zi si din noapte. Unii celibatari nativi ai semnului iau regulat "micul djun" la ora unu dimineata si la fel de bine s-ar putea bucura de cina de sambata seara, cand toti ceilalti se pregatesc pentru gustarea de duminica. Orele de masa variate nu par sa le afecteze metabolismul. Alte lucruri care au nevoie sa fie redefinite sunt "vin devreme acasa" (pe care Varsatorul le traduce "nu sunt sigur cand, dar cel mai probabil peste trei ore") si "hai sa plecam in vacanta" (in traducere "aranjeaza tu totul si mai vedem cum ma simt cand se apropie timpul"). De ziua ta, daca Varsatorul spune "este ziua ta - lasa totul in seama mea", ceea ce gandeste aduce cu "o sa cumpar un buchet de flori la intoarcerea acasa". Daca reusesti sa nu iei aceste lucruri prea personal si esti fericit sa te multumesti cu un trai nestructurat, atunci ar putea fi partenerul perfect.

Cea mai obisnuita plangere indreptata spre "prietenosii" Varsatori este lipsa afectiunii spontane. Partenerii lor doresc uneori o apropiere de moda veche, cum ar fi tinutul de mana in timpul filmului. Semnele carora le place sa ii tina pe oameni la o anumita distanta pot fi uneori destul de reci. Varsatorul nu este un semn recunoscut pentru escaladarea inaltimilor pasiunii sau pentru plonjarea in adancimile erotismului. Si cum ar putea fi asa cand ii sta in fire sa fie dezinteresat si detasat? Exista multi Varsatori care au ceva probleme in a intelege ca o relatie cu un iubit este o categorie cu totul separata de o relatie cu un prieten sau cu oricare persoana.

Nu este deloc neobisnuit pentru un Varsator sa intampine un strain intr-un mod familiar, incat poti vedea oamenii facand vizibil un pas inapoi. Scena pare foarte nepotrivita, pentru ca niciodata nu ti l-ai imaginat atat de debordant. El insusi nu-si da seama ca purtarea lui este putin exagerata si nepotrivita din punct de vedere social. Este modalitatea lui de a fi prietenos.

In relatiile intime (pe care le aduce, inevitabil, casatoria) Varsatorul poate avea serioase probleme. Este o persoana cu gandirea clara, dar cand subiectul discutiei se refera la sentimente sau, Doamne fereste, probleme emotionale serioase, comunicarea ar putea fi dezastruoasa. Cand partenerul lui incearca sa abordeze profunzimile si semnificatiile, vede ca devine vizibil nelinistit, deci niciodata nu va putea sa vorbeasca despre ceea ce il framanta si prin urmare renunta.

Persoanele nascute in aceasta zodie care incearca cu adevarat sa inteleaga nevoile altor oameni si admit ca opiniile lor ar putea sa nu fie intodeauna adevarate, vor constata ca relatia personala se va desfasura mult mai lin.

Daca o relatie nu merge bine, Varsatorul nu se va grabi sa faca ruptura. Semnele fixe nu fac acest lucru. Daca drumurile li se despart insa, el va fi capabil sa se desparta atat de complet, incat partenerul devine cineva parca dintr-o viata anterioara. Daca ideea ta de casatorie e desprinsa dintr-un roman de dragoste, exista alte semne solare mai potrivite. Varsatorul este un semn putin probabil sa se potriveasca descrierii fetei care a renuntat la totul pentru dragostea ei, sau cavalerului intr-o armura stralucitoare care te va adora si proteja pentru totdeauna. Daca esti insa suficient de matur, stii ca astfel de lucruri se intampla numai in povesti. In cazul in care cauti pe cineva care iti poate asigura o relatie bazata pe egalitate si respect reciproc, atunci ar fi cel mai bine sa te apropii de un Varsator.

Cand esti casatorit cu un nativ al acestei zodii, vei sti ca apartii cuiva, dar nu te vei simti dominat. Varsatorul va intelege nevoia ta pentru spatiu si libertate, pentru ca el insusi are nevoie de acestea. Daca te vei indragosti de un Varsator, intodeauna vei putea sa ramai tu insuti. Un lucru va fi sigur: viata cu el nu va fi plictisitoare.

Orice Varsator care stie ceva despre astrologie (si sunt destui care stiu) isi da seama ca "cea de-a saptea casa" este cea a casatoriei. Si multi oameni casatoriti cu un Varsator cred ca dragostea lor a fost scrisa in stele.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole