Șarpe


Inteligent si intelept, tenace si viclean, semnul Sarpelui e considerat ca oferind cel mai mare procent de oameni puternici, dintre toate semnele zodiacului chinezesc. Animal mistic si imprevizibil, pregatit in orice moment pentru orice (desi aparent senin si fara griji), nu este niciodata unul peste care sa poti trece usor. El gandeste foarte clar si foarte rapid, iar reflexele-i sunt pe masura. Modul sau de a fi comporta un anume magnetism intens, o putere hipnotica cu ajutorul careia isi atinge adesea scopurile sale (care sunt foarte numeroase).

Sarpele are mult tact si bun simt, un spirit ager si patrunzator si mult umor foarte gustat de catre ceilalti - ceea ce-l va face daca nu placut, in orice caz remarcabil in mediile in care se afla. Simtul frumosului este la el deosebit de dezvoltat, toate lucrurile sale fiind de cea mai buna calitate si de cel mai desavarsit bun gust.

Se spune despre acest semn ca este cel mai profund si mai misterios dintre toate. Impenetrabil in ceea ce priveste gandurile sale, plin de secrete, mereu hotarat si avand incredere doar in gandirea proprie, isi urmareste implacabil si imprevizibil (dar consecvent) telurile pe care si le perfectioneaza tot timpul. Din aceasta cauza este putin izolat de ceilalti, dar reuseste totusi cel mai adesea sa-i incante prin personalitatea sa calda, prin prezenta de spirit, finetea in remarci si prin aplomb. Prudent si sceptic, el trece cu lejeritate prin diferitele imprejurari, mai mult sau mai putin fericite (ori tensionate), mereu elegant si seducator. Aceasta nu inseamna catusi de putin frivolitate, caci nu agreaza in nici o ocazie un astfel de comportament, ci doar usurinta in a se adapta si in a invata foarte rapid tot ce e de stiut in situatia respectiva. El nu va ramane niciodata prea mult in urma fata de ceilalti (intr-un sens sau altul), ci va recupera distanta ce-l desparte de ei cu o viteza ametitoare.

Atunci cand in calea sa se ivesc mari obstacole, Sarpele se mobilizeaza cu mare eficienta si nu are scrupule in a le darama, chiar daca prin aceasta pericliteaza situatia celorlalti. Daca i se face vreo nedreptate, razbunarea sa poate fi cumplita, fatala chiar pentru imprudentul adversar. Ura sa devine atunci devastatoare si cu atat mai groaznica cu cat e mai rece si mai calculata. Tipurile negative vor fi orbite de putere si de bogatie si vor deveni lacome, avare si deosebit de dure pentru interesul lor. Serpii au de asemenea inclinatii foarte puternice catre nevroza si paranoia, indeosebi datorita fondului lor de suspiciune nativa.

In general, generos cu apropiatii sai in ceea ce priveste finantele, foarte responsabil in ceea ce face si plin de gratie, Sarpele nu va avea conflicte pagubitoare pentru el cu nimeni de prin preajma si cu atat mai putin cu alte persoane. Viata sa este insa destul de periculoasa si de agitata, desi va cauta intotdeauna caile cele mai eficiente de realizare a scopurilor sale.


Vezi mai detaliat, în funcție de element.

Șarpe de Foc
Șarpe de Pământ
Șarpe de Metal
Șarpe de Apă
Șarpe de Lemn

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole