Aici poți vedea poziția planetelor progresate suprapuse peste harta ta natală. Planetele progresate se mișcă extrem de lent, Soarele înaintând cu un grad într-un an, iar Luna cu 13 grade. Din acest motiv nu se analizează decât poziția primelor 5 planete progresate, la care ar trebui adăugat Ascendentul progresat, Mijlocul Cerului progresat și Punctul Norocului, la fel de progresat.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
22 mai 2018, 5:38:12 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta progresiei


Aspectarium

Harta suprapusă


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele progresate sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este progresată, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Luna în careu cu Saturn (0°05)
Dacă Saturn este afectat la naştere, aceste aspecte vor marca o perioadă foarte rea, mai ales în ceea ce priveşte sănătatea şi condiţiile căminului. Vor putea provoca o problemă trecătoare în mental, iritabilitate, preocupare şi tendinţă spre pesimism şi spre disperare. Afacerile financiare vor suferi şi ele, va trebui să nu facă nici o schimbare sau vreun plasament de fonduri în acel moment. Singurul remediu este de a încerca să păstreze o atitudine filosofică pe cât posibil, să vadă partea bună a lucrurilor şi să înveţe lecţiile pe care trebuie să i le dea această perioadă.

Soarele în careu cu Neptun (0°10)
Dacă Neptun ar fi afectat la naştere, aceste direcţii vor indica o perioadă critică pentru cei care pot răspunde influenţei sale spirituale. Vor fi atunci hipersenzitivi, capabili să cadă într-o stare nedorită de clarviziune involuntară şi să fie obsedaţi de entităţile lumii invizibile, care caută un medium pentru a-şi satisface dorinţele de obicei urâte. Subiectul poate deveni astfel victima uşoară a unui hipnotizator şi să aibă neplăceri ca urmare a fraudei, înşelătoriei, a schimburilor dezavantajoase, a pierderilor prin speculaţie în marile afaceri în care capitalul este supraevaluat.

Luna în careu cu Jupiter (0°14)
Dacă Jupiter este afectat în tema natală, trebuie ca persoana să fie foarte atentă la regimul său pe durata acestor aspectări deoarece există tendinţa spre excese care vor cauza boli provocate de toxinele infiltrate în sânge. Trebuie ca accesele de mânie să fie evitate cu grijă deoarece, dacă tema natală sugerează pericol de apoplexie, este aproape sigur că manifestarea acestei crize va avea loc mai degrabă sub aceste influenţe astrale, decât în alt moment. Este deci foarte indicat să-şi păstreze cumpătul şi să evite orice hrană sau orice băutură excitantă, să nu întreprindă speculaţii cu nici un preţ pe toată durata acestor direcţii deoarece insuccesul este sigur, existând în plus riscul de a fi înşelat sau păgubit. Aceste aspecte prevestesc şi necazuri domestice, pierderi în urma proceselor sau a afacerilor analoage. Prestigiul social va suferi din cauza ţinutei mândre, preţioase sau autoritare a subiectului: subiectul să încerce aşadar, să fie circumspect, moderat în toate şi să se autocontroleze.

Venus în sextil cu Mijlocul Cerului (0°26)
Şansă în carieră şi în viaţa familială.
Cărți interesante

Mesaje de la Maeștrii Ascensionați. O misiune importantă: România – Vol. I

Maria Cristina Stroiny

Căutare VIP

Ce zodie este?

Lourdes Leon

Alege astrograma corectă!

Reclamă

Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat

Planete acum

22 mai 2018 2:38 (GMT)
00° 58' 40"
00° 20' 24"
14° 28' 24"
03° 03' 40"
02° 12' 20"
16° 43' 07"
08° 14' 57"
00° 20' 18"
16° 16' 53"
21° 04' 56"
08° 24' 15"
24° 37' 29"
01° 36' 06"