Cine rupe boxele? Alege și votează!

Aici găsești toate fotografiile sau desenele trimise până acum.Dragoste

Luna aceasta avem două sărbători ale dragostei, Valentine's Day și Dragobetele. Este normal ca tema din această lună să vizeze acest domeniu. Cum vezi dragostea în imagini? Trimite o fotografie sau desen ce simbolizează dragostea. În fond ea este singurul lucru ce contează pe această lume.


17 voturi
14 voturi
8 voturi
7 voturi
5 voturi
4 voturi
4 voturi
3 voturi
2 voturi
2 voturi
1 vot

Ce spune juriul

Luna dragostei și a iubirii, în care se găsesc Valentine's Day sau Ziua îndrăgostiților și Dragobetele neaoș. Cine a impresionat juriul (adică tot eu)? Ladybug. Felicitări pentru această fotografie frumoasă.

Ce vedem aici este imaginea unui viitor pe care ni-l dorim cu toții. El și ea, un cuplu nins de trecerea anilor, se țin mână de mână și se ajută unul pe celălalt. Ea cară poșeta și plasa cu cumpărături. Nu-i nimic, și el a cărat o viață întreagă, este importantă înțelegerea și ajutorul acordat celuilalt, mai ales la această vârstă. Îi așteaptă încă o primăvară frumoasă. Imaginea este luată din spate, așa încât ne trebuie un minim efort de imaginație pentru a ne transpune în locul celor doi. Depinde doar de noi să ajungem ca ei.


our love is forever!
Cărți interesante

Purificarea egoului negativ

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Ești drăguță sau fierbinte?