Cine rupe boxele? Alege și votează!

Aici găsești toate fotografiile sau desenele trimise până acum.Mere

Mărul, fructul cunoașterii, trebuie să fie personajul principal din poza ta. Poate să fie roșu, verde sau altă culoare, important este să fie. La câte mere am în curte, să tot fac poze. Uite ce frumos povestește Neculai Fântânaru: "Am cules fructul din Pomul Cunoaşterii. Am turnat peste el o lingură de esenţă pură de lună, şi cinci picături de raze de soare. În compoziţia nou rezultată am adăugat zece grame praf de stele. Apoi, după circa douăzeci de minute, păstrat la rece, la o temperatură constantă pentru a asigura viabilitatea agentului care determina sporirea stabilităţii reţetei, am gustat din preparatul magic cu o savoare inepuizabilă cu care nu eram obişnuit."


14 voturi
9 voturi
9 voturi
9 voturi
8 voturi
8 voturi
8 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
4 voturi
4 voturi
4 voturi
4 voturi
3 voturi
3 voturi
3 voturi
3 voturi
1 vot

Ce spune juriul

Am ales poza căștigătoare din luna ce a trecut. A durat un pic mai mult din lipsă de timp, dar iată că am reușit într-un final. Și câștigătorul din luna august este...

Lullaby!!!

Într-adevăr, telefonul și calculatorul pot fi instrumente ale comunicării și cunoașterii. Dar și ale așteptării nesfârșite, dezinformării sau manipulării. Depinde cine este la celălalt capăt al firului, văzut sau nevăzut.

Florile de lângă aparate aduc indicii importante acestui puzzle. Orhideele sunt simbolul dragostei și atașamentului profund. Pot semnifica atât perfecțiunea cât și fertilitatea și virilitatea, iar culoarea mov arată admirație și respect. O mulțime de semnificații, după cum vezi. Iar toate acestea te duc cu gândul departe. Atât de departe încât nu-ți vine să crezi că toate au existat cu adevărat.

Mulțumesc lullaby!

Mulțumesc și celorlalți ce au pus imagini pentru acest concurs!


Merele cunoasterii si ale comunicarii.
Cărți interesante

Purificarea egoului negativ

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Cum se numește personajul din film?