Cine rupe boxele? Alege și votează!

Aici găsești toate fotografiile sau desenele trimise până acum.Te invit la o cafea

Cafea cu lapte, cu 2 lingurițe de zahăr, sau cafea amară și neagră ca noaptea ce tocmai trece. Ceașcă mare, ceașcă mică, important e să fie și să ne țină cu ochii deschiși...


14 voturi
5 voturi
5 voturi
5 voturi
4 voturi
4 voturi
3 voturi
3 voturi
3 voturi

Ce spune juriul

Iată că a luat sfârșit primul concurs foto. De fapt nu este atât un concurs cât o expunere de fotografii, nu contează atât de mult să câștigi cât să participi. Sunt sigur că toți aveți fotografii frumoase, sau dacă tematica este puțin mai dificilă puteți face o fotografie interesantă.
Dar să mergem mai departe pe firul poveștii. Tematica "Te invit la o cafea" presupune din start cel puțin 2 cești. Una a mea, cealaltă a ta. Dacă e doar una, atunci ori e a mea și tu nu ai, ori e a ta și eu nu am. Dezechilibrul trebuie evitat (cu toate acestea am ales o fotografie doar cu o ceașcă, deh). Ce observ în imaginile trimise este că un viciu nu vine niciodată singur. Iată că apar și țigările alături de cafeluțe. Oh my gosh! O fi oare bine? Doar noi suntem ființe pure!
Nu, nu suntem. Suntem oameni ca toți oamenii, cu bune și cu rele. Este adevărat că ne putem băga capul în nisip, crezând că în acest fel am scăpat de toate relele lumii. Nu trebuie să facem asta, alfel vom avea de înfruntat o realitate ce nu numai că este alta decât ne-o închipuim, dar ne lovește ca mărfarul de Galați încărcat cu materiale feroase via Germania.
Așa că, după ce trecem de faza denial, să vedem ce am ales.

Am ales imaginea trimisă de Ophelia! Probabil cu Ophelia, oricum o doamnă elegantă și cochetă, cu un zâmbet cald. Dragă Ophelia, am ales fotografia ta pentru că nu ai uitat că elementul uman este primordial. Nu contează cafeaua, sucul sau friptura. Contează mereu Omul. Felicitări pentru câștigarea primului concurs foto!

Mulțumesc tuturor celor ce au trimis fotografii, nu voi mai spune asta pe viitor, se va subînțelege.


Te invit la o cafea...
Cărți interesante

Sinele tău extrasenzorial

Melissa Alvarez

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Alegeri dificile