În funcție de data de naștere, se poate calcula vibrația specifică a anului în curs, a lunii și a zilei de astăzi, așa cum o recepționezi în mod particular.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
21 mai 2018, 17:39:58 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România
Anul personal 4 (1 ianuarie 2018 - 1 ianuarie 2019)

Dintre cei noua ani, acesta va fi cel mai bun pentru cariera ta, deci vei vrea sa profiti din plin de el. Din nefericire, acest lucru ar putea insemna ca viata ta amoroasa va trebui sa treaca acum pe locul doi. Va trebui sa te straduiesti sa echilibrezi responsabilitatile carierei si sa iti faci timp pentru partenerul tau. Daca esti singur, sansele de a intalni pe cineva ar putea fi mai slabe, deci unde ai mai mari posibilitati de a intalni iubirea? Poate in jurul automatului de cafea de la birou sau intr-un spatiu dedicat profesiei. Ar putea fi persoana de langa tine. Evenimentele legate de locul de munca sunt de asemenea favorabile stabilirii unor contacte care s-ar putea dovedi pretioase pentru succesul tau in acest ciclu. Ti-ar putea creste, de asemenea, veniturile. Daca vei castiga mai multi bani, aceste castiguri se vor datora eforturilor depuse pe plan profesional.

Luna personală 9 (mai 2018)

Este o luna de reevaluare in care vei trece in revista ultimele 9 luni si te vei descotorosi de lucrurile care nu iti mai sunt de folos. Nu va fi usor si poate fi o activitate dureroasa si dificila. Dar iti vei scruta viitorul, incercand sa iti dai seama incotro sa te indrepti de acum inainte. Ti se pot oferi mai multe piste inselatoare, dar spre sfarsitul lunii, iti va deveni mult mai clar in ce directie doresti sa te indrepti.

Ziua personală 3 (21 mai 2018)

Se prevad intalniri neasteptate, poti sa iti faci prieteni noi. Aceasta cifra iti poarta noroc in chestiunile legate de acte, studii, hobby sau comunicare. Atuul este comunicarea. Rudele, fratii si prietenii foarte apropiati pot ajuta. Este o zi lipsita de griji, placuta.
Cărți interesante

Cum să îți dezvolți clarviziunea cu ajutorul cristalelor

Ted Andrews

Căutare VIP

Reclamă

Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
3
5
6
10
11
13
17
19
23
25
26
28

perioade VOC -> 7 planete