Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
20 iulie 2018, 7:28:44 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Uranus în opoziție cu Jupiter (0°02)
Acest tranzit este caracterizat de idealism nepractic si relatii cu persoane fara importanta si excentrice.Va lipseste simtul practic sau echilibrul. Puteti face promisiuni goale, manifestatti agitatiei sau incapacitate de a mentine un efort sustinut si disciplinat. Exista o tendinta de a astepta proiecte si sarcini nerealiste. Faceti promisiuni si intelegeri cu prieteni, grupuri si organizatii, insa va va fi dificil sa le indepliniti. Va simtiti incapabili sa va angajati constant si ferm pe o cale spirituala. Incercati sa gasiti solutii la intrebarile Dvs apeland cand la organizatie spirituala, cand la un invatator insa sunteti inconstant si nu simtiti ca acumulati experienta sau ca v-ati imbogatit spiritual. Posibil sa participati la activitati religioase si de cult cu o valoare dubioasa. Se pot ivi dificultati in relatiile cu spitale si universitati, biserici si institutii culturale. Pot aparea conflicte cu privire al asigurari, taxe, pensie alimentara, bani in comun, mosteniri, procese si speculatii in afaceri instabile.Chestiunile financiare e probabil sa fie impredictibile si instabile in timpul acestei perioade. In timpul acestui tranzit trebuie evitate mai ales modalitatile de imbogatire rapida deoarece factori neasteptati si nebanuiti pot perturba planurile si modalitatile obisnuite. Calatoriile fara folos va pot risipi timpul si banii. In timpul lor se pot ivi dificultati neprevazute. In timpul acestui tranzit e probabil ca prietenii sa fie bine intentionati dar nefolositori si excentrici.

Soarele în sextil cu Pluton (0°02)
Acest tranzit confera forta creatoare si determina regenerare rapida. Vointa puternica este sustinuta acum de o stare vitala buna, ceea ce favorizeaza transformarile majore si depasirea blocajelor karmice. Intelegerea scopului fundamental al vietii poate motiva fiinta pentru eforturi sporite si actiune constructiva, cat si pentru dezvoltare spirituala, mentala si fizica. Este o perioada prielnica pentru abordarea tehnicilor ce vizeaza transmutarea si sublimarea potentialului sexual in forme superioare de energie. Poate exista implicarea in grupuri si organizatii oculte. Unele persoane resimt o crestere a interesului pentru stiinta si pentru tehnologie, manifestandu-se ingeniozitatea in refolosirea obiectelor invechite. In situatiile de urgenta fiinta poate manifesta mult curaj. Este o perioada favorabila pentru a rezolva problemele legate de finantele comune, asigurari, taxe, mosteniri sau bunurile mostenite. Tranzitul creeaza o atmosfera favorabila pentru inceperea noilor afaceri sau pentru a face investitii financiare in activitati stiintifice colective.

Luna în opoziție cu Saturn (0°17)
Acest tranzit este caracterizat de vitalitate scazuta, digestie lenesa, singuratate si depresie emotionala. In relatiile familiale e posibil sa apara raceala fiind stimulate amintirile subconstiente dureroase. Exista adesea o lipsa de simpatie si intelegere catre sau din partea femeilor si a membrilor familiei. Nu este o perioada favorabila relatiilor cu femei, cu persoane mai in varsta, cu autoritatile sau cu cei puternici. Pot exista dificultati specifice in relatiile cu parintii si femeile in varsta. Adeseori, dificultatile in relatiile familiale in aceasta perioada sunt rezultatul unui conflict intre responsabilitatile profesionale si casnice sau al limitarilor financiare. Adeseori, depresia emotionala si lipsa increderii in sine au un efect paralizant asupra individului. Nu este o perioada favorabila afacerilor, mai ales celor legate de proprietati imobiliare, cladiri, agricultura, hrana, produse si servicii domestice. Relatiile publice si politice nu sunt favorizate. Pot sa apara dificultati in agentiile guvernamentale sau cu oficialitatile publice. Dificultatile asociate acestui tranzit pot fi depasite daca individul cultiva o viziune fericita, optimista si coopereaza intr-un mod rational cu cei la putere si cu autoritatile.

Uranus în conjuncție cu Saturn (0°21)
Acest tranzit este caracterizat de responsabilitate crescuta fata de prieteni, grupuri si organizatii. Va implicati adesea in grupuri sau organizatii profesionale si va dezvoltati interesul pentru aplicarea noilor metode si tehnologii moderne in treburile profesionale. Activitatile profesionale in timpul acestui tranzit sunt adesea legate de inginerie, mestesugarie, cercetare si dezvoltare in special in industria electronica. Puteti fi preocupat de conducerea afacerilor si activitatilor profesionale legate de aceste domenii. Exista adesea o motivatie sporita de a realiza scopurile si obiectivele si obiectivele personale. Apar schimbari in functie de incarcatura karmica, subite sau neasteptate. Acestea trebuie sa se armonizeze cu nevoia de stabilitate. Este o perioada favorabila pentru munca stiintifica si matematica serioasa si pentru aplicarea practica a ideilor originale si a inspiratiilor intuitive.

Venus în trigon cu Soarele (0°34)
Acest tranzit este caracterizat de exprimare artistica si de activitate romantica si sociala. Confera o viziune fericita si optimista asupra vietii. Crestere farmecul si atractia personala, fiind prielnic planificarii evenimentelor sociale. Fiinta manifesta respect pentru nevoile celorlalti, bunatate si intelegere fata de copii si fata de nevoile lor emotionale. Acest tranzit poate aduce oportunitati romantice si maritale. Perioada se anunta prielnica pentru toate tipurile de expresie artistica creativa, pentru proiecte implicand muzica si distractia si pentru a cumpara obiecte de arta sau obiecte luxoase. Este de asemenea o perioada propice pentru a cauta favoruri sociale sau financiare, cat si pentru relatiile de afaceri si cele legale.

Luna în conjuncție cu Jupiter (0°36)
Tranzitul determina echilibrarea planului emotional (posibilitatea de expansionare) si de aici capacitatea de autoobiectivare. Indica generozitate si altruism. Perioada este favorabila din punct de vedere financiar si familial. Calatoriile lungi sunt de asemenea favorizate. Caminul devine adesea locul unor activitati educative, religioase si culturale. In unele cazuri este posibila comutarea domiciliul departe de casa, fiind o perioada favorabila pentru schimbarea locuintei. Acest tranzit trezeste sentimentele patriotice sau religioase care au fost insuflate in timpul copilariei. Dorinti sa aplicati principiile spirituale in viata de zi cu zi. Atitudinile emotionale pozitive, blandetea, bunavointa si intelegerea emotionala fata de membrii familiei si fata de cei care au nevoie de ajutor, caracterizeaza aceasta perioada. De regula, in aceasta perioada poate sa creasca prosperitatea financiara. Sunt sustinute afacerile legate de hrana, agricultura si serviciile casnice, relatiile cu femeile si activitatile conexe cu educatia, respectiv cu cultura. Daca conjunctia este afectata de celelalte planete individul e posibil sa simta o tristete sentimentala si sa faca excese in mancare si bautura. Jupiter in tranzit conjunctie cu Luna, incluzand miscarile retrograde si directe, se produce odata la fiecare doisprezece ani si aceasta indica o perioada marcata de oportunitati privind imbunatatirea conditiilor familiale si a situatiei financiare.

Saturn în conjuncție cu Venus (0°43)
Acest tranzit este caracterizat de o viziune emotionala rezervata,de implicatii sociale, romantice sau de afaceri cu persoane mai mature sau varstnice. Majoritatea fiintelor isi dezvolta un comportament formal, precaut, rezervat. Creste totodata dorinta de securitate emotionala si financiara incepandu-se colaborari de afaceri sau profesionale. Aceasta perioada coincide adesea cu intalniri critice in relatiile romantice: acestea sau se racesc sau sunt cimentate intr-o intelegere mutuala permanenta. Vechi relatii romantice, de afaceri sau de cuplu pot fi reinnoite in timpul acestui tranzit. Va puteti asuma responsabilitati practice privind problemele emotionale ale celorlalti. Singuratatea sau lipsa oportunitatilor romantice poate fi o problema. Cei care au treburi artistice vor descoperi ca se li dezvolta simtul proportiei (structurii). Oricum, responsabilitatile serioase pe plan financiar, de afaceri sau profesional pot interfera cu realizarile artistice, sociale sau romantice. Activitatile de afaceri, sau cele profesionale sunt adesea legate de arta, muzica, distractie sau obiecte luxoase. Greutatile financiare si limitarile apar adesea desi ele pot fi un stimul constructiv. Daca conjunctia primeste aspecte stresante de la alte planete in tranzit, rezultatul poate fi singuratatea si deprimarea.

Jupiter în trigon cu Marte (0°55)
Acest tranzit este caracterizat de actiune constructiva, expansiva, entuziasm, incredere in sine si dragoste de aventura. Puteti realiza un progres semnificativ si o expansiune in afaceri si profesiune. Este o perioada favorabila rezolvarii problemelor cu legea si proiectelor de dezvoltare a locuintei. Este probabil sa puneti in practica mai mult decat de obicei credintele si idealurile religioase. Tranzitul favorizeaza organizatiile culturale, educationale sau religioase si proiectele lor. Contactul cu strainii si cu culturile straine sau calatoriile in strainatate va pot aduce beneficii. Este un tranzit favorabil sporturilor sau activitatilor in aer liber. Aveti aspiratii spirituale, cultivati principii privind onoarea si cinstea.

Venus în opoziție cu Marte (1°23)
Acest tranzit este caracterizat de gelozie si reactii emotionale extreme in relatiile intime. Relatiile romantice din aceasta perioada e probabil sa fie motivate mai mult pe necesitati sexuale decat de implinirea comuna a scopurilor in viata. Incompatibilitatea sexuala, agresivitatea sexuala pot cauza probleme. Individul tinde sa nu fie constient de nevoile si sentimentele celorlalti si aceasta poate conduce la resentimente emotionale si contradictii. Exista o tendinta de a fi egoist si o probabilitate de a intra in relatie cu persoane egoiste pe plan romantic, marital, sexual si financiar. Extravaganta financiara poate avea un efect negativ asupra acestor relatii. Se pot ivi conflicte cu privire la banii in comun. Acest tranzit nu e favorabil afacerilor importante.

Soarele în opoziție cu Mercur (1°48)
Acest tranzit este caracterizat de identificarea cu propriile puncte de vedere. Confruntarile egotice apar din discutiile sau ideile care interfereaza cu perceptia impartiala a faptelor. Tranzitul indica oboseala mentala care indispune persoana fata de munca sau studiu. Apar dificultati in comunicarea cu cei aflati in functii de conducere. Este o perioada nefavorabila pentru a cere favoruri angajatilor sau autoritatilor, cat si pentru a semna contracte sau a formula intelegeri. Sunt necesare respectul si diplomatia in comunicarea cu fratii, surorile, vecinii si colegii. Apar amanari si confuzii in mai toate domeniile vietii. Acest tranzit aduce dificultati in comunicarea cu copiii.
Cărți interesante

Dezvoltarea personală privită din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Patti Smith

Alege astrograma corectă!

Reclamă

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări iulie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
2
4
7
9
15
17
21
24
28
29
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

20 iulie 2018 4:28 (GMT)
27° 26' 00"
01° 45' 35"
22° 00' 13"
11° 09' 06"
06° 00' 15"
13° 28' 47"
04° 15' 30"
02° 25' 17"
16° 14' 24"
19° 49' 58"
05° 56' 31"
11° 57' 52"
02° 19' 29"