Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
19 octombrie 2018, 7:17:01 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Saturn în conjuncție cu Venus (0°59)
Acest tranzit este caracterizat de o viziune emotionala rezervata,de implicatii sociale, romantice sau de afaceri cu persoane mai mature sau varstnice. Majoritatea fiintelor isi dezvolta un comportament formal, precaut, rezervat. Creste totodata dorinta de securitate emotionala si financiara incepandu-se colaborari de afaceri sau profesionale. Aceasta perioada coincide adesea cu intalniri critice in relatiile romantice: acestea sau se racesc sau sunt cimentate intr-o intelegere mutuala permanenta. Vechi relatii romantice, de afaceri sau de cuplu pot fi reinnoite in timpul acestui tranzit. Va puteti asuma responsabilitati practice privind problemele emotionale ale celorlalti. Singuratatea sau lipsa oportunitatilor romantice poate fi o problema. Cei care au treburi artistice vor descoperi ca se li dezvolta simtul proportiei (structurii). Oricum, responsabilitatile serioase pe plan financiar, de afaceri sau profesional pot interfera cu realizarile artistice, sociale sau romantice. Activitatile de afaceri, sau cele profesionale sunt adesea legate de arta, muzica, distractie sau obiecte luxoase. Greutatile financiare si limitarile apar adesea desi ele pot fi un stimul constructiv. Daca conjunctia primeste aspecte stresante de la alte planete in tranzit, rezultatul poate fi singuratatea si deprimarea.

Mercur în trigon cu Marte (1°10)
Acest tranzit este caracterizat de energie inteligent dirijata, hotarare si capacitate de a planifica actiuni efective. Sunteti capabili sa va coordonati gandurile si actiunile fizice. Sunteti intreprinzatori si eficienti in munca. Manifestati initiativa in studiu, scris si cercetare sau in domeniile comunicatiilor, strategiilor de afaceri, stiintei sau ingineriei. Este o perioada excelenta pentru a dobandi indemanare manuala in folosirea uneltelor, pentru a formula si semna intelegeri contractuale. Este un tranzit favorabil discutiilor politice, dezbaterilor si planificarii strategiei militare. Sunt favorizate activitatile politiei si armatei. E probabil ca sanatatea Dvs sa sporeasca prin exercitii si programe de armonizare fizica (fitness). Marcheaza o perioada de initiativa mentala sustinuta si creativitate.

Uranus în conjuncție cu Saturn (1°18)
Acest tranzit este caracterizat de responsabilitate crescuta fata de prieteni, grupuri si organizatii. Va implicati adesea in grupuri sau organizatii profesionale si va dezvoltati interesul pentru aplicarea noilor metode si tehnologii moderne in treburile profesionale. Activitatile profesionale in timpul acestui tranzit sunt adesea legate de inginerie, mestesugarie, cercetare si dezvoltare in special in industria electronica. Puteti fi preocupat de conducerea afacerilor si activitatilor profesionale legate de aceste domenii. Exista adesea o motivatie sporita de a realiza scopurile si obiectivele si obiectivele personale. Apar schimbari in functie de incarcatura karmica, subite sau neasteptate. Acestea trebuie sa se armonizeze cu nevoia de stabilitate. Este o perioada favorabila pentru munca stiintifica si matematica serioasa si pentru aplicarea practica a ideilor originale si a inspiratiilor intuitive.

Neptun în conjuncție cu Marte (1°30)
Acest tranzit este caracterizat de actiune secreta sau ascunsa. Adesea activitatea este desfasurata in secret pentru a evita opozitia si dezaprobarea celorlalti. Dorintele si sentimentele subconstiente pot fi stimulate in aceasta perioada scotand la iveala impulsuri necontrolate. Capacitatile psihice si intuitive, potentialul Dvs. de a primi vindecare spirituala sunt activate. Va puteti implica in activitati legate de religii si culte mistice sau organizatii. Artistii si interpretii creativi vor gasi acest tranzit ca un ajutor in exprimarea imaginatiei lor creative intr-un mod dinamic. Exista adesea o dorinta de calatorie si aventura. Trebuie sa fiti precaut in afaceri si in relatii financiare si in toate propunerile Puteti fi expus unor pericole prin droguri, alcool sau medicamentatie. Poate sa apara o proasta anestezie, spre exemplu, in timpul unei operatii.

Uranus în opoziție cu Jupiter (1°37)
Acest tranzit este caracterizat de idealism nepractic si relatii cu persoane fara importanta si excentrice.Va lipseste simtul practic sau echilibrul. Puteti face promisiuni goale, manifestatti agitatiei sau incapacitate de a mentine un efort sustinut si disciplinat. Exista o tendinta de a astepta proiecte si sarcini nerealiste. Faceti promisiuni si intelegeri cu prieteni, grupuri si organizatii, insa va va fi dificil sa le indepliniti. Va simtiti incapabili sa va angajati constant si ferm pe o cale spirituala. Incercati sa gasiti solutii la intrebarile Dvs apeland cand la organizatie spirituala, cand la un invatator insa sunteti inconstant si nu simtiti ca acumulati experienta sau ca v-ati imbogatit spiritual. Posibil sa participati la activitati religioase si de cult cu o valoare dubioasa. Se pot ivi dificultati in relatiile cu spitale si universitati, biserici si institutii culturale. Pot aparea conflicte cu privire al asigurari, taxe, pensie alimentara, bani in comun, mosteniri, procese si speculatii in afaceri instabile.Chestiunile financiare e probabil sa fie impredictibile si instabile in timpul acestei perioade. In timpul acestui tranzit trebuie evitate mai ales modalitatile de imbogatire rapida deoarece factori neasteptati si nebanuiti pot perturba planurile si modalitatile obisnuite. Calatoriile fara folos va pot risipi timpul si banii. In timpul lor se pot ivi dificultati neprevazute. In timpul acestui tranzit e probabil ca prietenii sa fie bine intentionati dar nefolositori si excentrici.

Marte în trigon cu Luna (1°43)
Acest tranzit este caracterizat de energie si vitalitate marita, de actiune constructiva in locuinta. E posibil sa simtiti nevoia de a fi direct si cinstit in exprimarea sentimentelor.Sentimentele care va sunt ascunse pot fi clarificate intr-un mod placut fara a intampina prea multe obstacole. Pe perioada acestui tranzit pot fi depasite cu usurinta prudenta emotionala si timiditatea. Aplanarea conflictelor familiale, care au loc adesea se poate dovedi benefica pentru ambele parti. In timpul acestei perioade interactiunea dinamica si armonioasa cu femei va produce realizari constructive. De asemenea este o perioada favorabila pentru proiecte personale si activitate fizica sustinuta, pentru munca fizica ce implica schimbarea locuintei si pentru participarea familiala la sporturi si jocuri. Tranzitul va ofera un surplus de ambitie care se manifesta cu precadere in afaceri si pe plan profesional. Sunt indicate afaceri legate de masini, constructii, hrana, agricultura, proprietati imobiliare, produse si servicii domestice.

Saturn în trigon cu Saturn (1°55)
Acest tranzit este caracterizat de o crestere a simtului onestitatii si integritatii. Aveti preocupari serioase, folositoare. Se poate face un progres stabil in realizarea scopurilor si obiectivelor pe termen lung. Este de asemenea o perioada favorabila pentru recunoasterea experientei trecute. Sunteti harnic, bine organizat si constiincios in indeplinirea indatoririlor sale.
Cărți interesante

Ghizii spirituali și îngerii păzitori

Richard Webster

Căutare VIP

Ce zodie este?

Mireille Darc

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări octombrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Auguste Lumière [672]
Claudia Pavel [887]
Sylvia Browne [864]

Mâine

Cristofor Columb [537]
Dannii Minogue [710]
Viggo Mortensen [751]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
3
5
7
11
13
14
18
19
21
26
28
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

19 octombrie 2018 4:17 (GMT)
25° 43' 48"
22° 00' 37"
13° 43' 32"
07° 21' 20"
14° 13' 56"
25° 39' 21"
03° 59' 27"
00° 45' 16"
14° 03' 38"
18° 50' 15"
02° 10' 35"
04° 03' 01"
29° 00' 08"

Quiz

De ce ești singur?