Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
17 noiembrie 2017, 21:14:24 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Venus în trigon cu Marte (0°23)
Acest tranzit este caracterizat de activitate romantica si atractie sexuala. Femeile care doresc sa ramana insarcinate sunt capabile sa faca aceasta, in afara de cazul cand conditiile fizice fac acest lucru imposibil. Este o perioada excelenta pentru actori, muzicieni si interpreti artistici.Va puteti exprima de asemenea o mai mare creativitate in ceea ce intreprinde si in afaceri. Este mult mai usor sa se obtineti bani prin treburi personale creative, mai ales daca ele sunt legate de arta, muzica si distractie. Va simtiti activ in activitatea sociala si puteti castiga financiar prin contacte sociale. Darurile, fondurile si favorurile obtinute de la altii sunt toate posibile, perioada fiind favorabila investitiilor financiare, in afaceri sub forma de corporatii.

Marte în conjuncție cu Luna (0°28)
Mania si pierdere echilibrului emotional sunt caracteristice acestui tranzit. Sunt posibile certuri in familie si probleme casnice si in afaceri. Se inregistreaza o activitate energica in propria casa. Este o perioada buna pentru punerea in aplicare a proiectelor casnice, dar este important sa se respecte masurile de protectie. Nevoile financiare ale familiei motiveaza ambitiile profesionale si de afaceri ale persoanei. Sunt posibile preocuparile de afaceri in legatura cu hrana, proprietatile imobiliare, in domeniul agriculturii. Nu este o perioada favorabila pentru relatiile cu femeile. Pot sa apara situatii tensionante. In general este important sa existe control asupra emotiilor si in acelasi timp sa existe sensibilitate la nevoile si cerintele celorlalti. Tulburarile emotionale pot provoca indigestie in timpul acestui tranzit. Daca conjunctia este afectata de celelalte planete sunt posibile incendii sau accidente.

Mercur în sextil cu Luna (0°35)
Favorizeaza luarea deciziilor si manifestarea bunului simt in relatiile cu ceilalti. Indica cooperare buna intre constient si subconstient. Va puteti adapta rapid gandirii constructive si sugestiilor pozitive. Sunt favorizate comunicarea verbala sau in scris si calatoriile scurte. Activitatea intelectuala poate fi legata de camin. Persoanele cu acest tranzit tind sa fie mult mai practice si rationale, lucru confirmat de raspunsul automat la stimulii exteriori. Perioada este favorabila pentru a ne ingriji de imbracaminte, igiena si dieta, precum si de celelalte treburi domestice. Tranzitul favorizeaza afacerile si comenzile prin corespondenta, mai ales cele legate de necesitatile si gusturile femeilor. Este o perioada buna pentru reclama si relatiile publice. Ideile practice vizeaza imbunatatirea afacerilor si eficacitatea muncii.

Neptun în sextil cu Soarele (0°53)
Tranzitul indica creativitate inspirata si putere de vizualizare creatoare. Dezvolta umilinta, bunavointa si bunatatea. Confera imbold de a apela prin rugaciune sau meditatie Gratia si ajutorul divin. Vointa este acum ghidata de intuitie si compasiune. Se anunta o perioada favorabila practicii spirituale. Initiativele inspirate, grija fata de prieteni sunt caracteristice acestei influente astrale. In timpul acestui tranzit exista sanse de a primi ajutor nesperat, sunt stimulate facultatile intuitive, creative si imaginative. Inspiratia va poate face sa va asumati rolul de conducator in relatiile culturale. Acest tranzit aduce adesea aprecierea artei si a frumusetii. Favorizeaza munca in domeniul artei, cinematografiei si fotografiei. Creativitatea imaginativa este manifestata adesea prin imbunatatirea mediului casnic. Intuitia si clarviziunea influenteaza adesea procesul gandirii. Este un tranzit prielnic meditatiei si rugaciunii. Valorile spirituale sunt impartasite fratilor, surorilor, vecinilor si asociatiilor de grup. Activitatile sociale si romantice in timpul acestui tranzit tind sa aiba un aspect exotic.

Neptun în conjuncție cu Marte (1°04)
Acest tranzit este caracterizat de actiune secreta sau ascunsa. Adesea activitatea este desfasurata in secret pentru a evita opozitia si dezaprobarea celorlalti. Dorintele si sentimentele subconstiente pot fi stimulate in aceasta perioada scotand la iveala impulsuri necontrolate. Capacitatile psihice si intuitive, potentialul Dvs. de a primi vindecare spirituala sunt activate. Va puteti implica in activitati legate de religii si culte mistice sau organizatii. Artistii si interpretii creativi vor gasi acest tranzit ca un ajutor in exprimarea imaginatiei lor creative intr-un mod dinamic. Exista adesea o dorinta de calatorie si aventura. Trebuie sa fiti precaut in afaceri si in relatii financiare si in toate propunerile Puteti fi expus unor pericole prin droguri, alcool sau medicamentatie. Poate sa apara o proasta anestezie, spre exemplu, in timpul unei operatii.

Saturn în careu cu Pluton (1°05)
Atitudinile grele, lipsite de simpatie si austere caracterizeaza acest tranzit. Puteti fi implicat in lupte pentru putere si conspiratii economice, politice sau profesionale. De asemenea, puteti fi supus constrangerii, santajului sau amenintarilor in treburile profesionale si politice. Taxele, finantele comune, interesele colective, asigurarilor, pensia alimentara si mostenirile pot fi sursa de conflict. Va puteti lupta impotriva coruptiei si lipsei de onestitate iar reputatia si cariera poate suferi ca rezultat al acestor probleme. Orice incercare de a folosi mijloace neonorabile de a obtine avantaje personale poate conduce la prejudicii atat in cariera cat si in reputatia personala. Puteti avea probleme sexuale. Paranoia si teama de moarte sunt asociate adesea cu acest tranzit dar si reincarnarea si viata dupa moarte va poate interesa in aceeasi masura. Tranzitul determina probusirea a tot ceea ce nu este in concordanta cu legile si vointa divina.Datoriile karmice amanate sunt acum platite. Ambitiile si dorinta de putere se pot manifesta violent. Este o perioada delicata, marcata de evenimente ce provoaca schimbari radicale.

Pluton în careu cu Luna (1°30)
Acestui tranzit ii sunt caracteristice declansarea problemelor emotionale profunde, latente. De un real pericol este dominatia psihologica din partea unei femei. Conflictele de autoritate din familie se nasc din incercarile de a domina emotional si de a produce schimbari in membrii familiei. Uniunile financiare, mostenirile, taxele, asigurarile, pensiile alimentare si bunurile mortilor sunt adesea sursa problemelor financiare familiale. Poate aparea nevoia renovarii casei, cauzand o intrerupere a activitatilor casnice normale. Linistea din casa si stabilitatea emotionala a va sunt adesea intrerupte de o forta care actioneaza pe scara larga. Acest tranzit coincide adesea cu moartea unui membru din familie.(Acest lucru este mult mai probabil sa apara cand Pluto tranziteaza, in cuadratura Luna natala). Experiente psihice neplacute pot aparea.De asemenea acest tranzit aduce o dorinta de separare dintre vechile trairi si legaturile de familie cat si o tendinta de a elimina sau regenera conditionarile,aptitudinile si obisnuintele emotionale mai vechi. In aceasta perioada aveti ocazia de a va transforma emotional si domestic si trebuie sa aveti in vedere ca acest tranzit apare doar o singura data in viata.


Cărți interesante

Limbajul animalelor

Ted Andrews

Căutare VIP

Ce zodie este?

Alicia Keys

Alege astrograma corectă!

Reclamă

Forum

    • Muzica
    • ...
    • de Nick
    • acum 4 zile 1 oră

More Topics »

MuzicăLife is Strange

Jurnal

Aniversări noiembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Jeff Buckley [331]
Rachel McAdams [325]
Sophie Marceau [296]

Mâine

Chloë Sevigny [231]
Corneliu Baba [341]
Kim Wilde [288]
Owen Wilson [327]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
8
9
11
13
15
17
20
25
27
28
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

17 noiembrie 2017 19:14 (GMT)
25° 37' 52"
17° 57' 43"
16° 33' 20"
12° 56' 03"
16° 25' 34"
08° 17' 53"
26° 18' 03"
25° 24' 24"
11° 28' 19"
17° 27' 46"
19° 01' 05"
27° 11' 55"
24° 27' 34"