Cărți de Tarot la un preț bun!

Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
25 octombrie 2020, 18:00:36 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Venus în conjuncție cu Pluton (0°17)
Acest tranzit este caracterizat de intense experiente emotionale, sexuale si estetice. Relatiile sociale si romantice au un efect transformator asupra Dvs, in bine sau in rau. In timpul acestei perioade, exista o nevoie de regenerare a atitudinilor privind relatiile personale stranse. Daca conjunctia primeste aspecte stresante din partea altor planete in tranzit, trebuie evitate gelozia si manipularile necinstite. Acest tranzit aduce inspiratie intuitiva pentru artisti si muzicieni. Este probabil sa aveti relatii financiare legate de finante in comun, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara. Acestea sunt adesea legate de afaceri conexe cu relatiile publice, distractie, obiectele luxoase, muzica si arta. Numeroase persoane manifesta un interes in gasirea unor noi intrebuintari pentru obiectele vechi si nefolositoare si pentru renovare in general.

Soarele în conjuncție cu Jupiter (0°19)
Tranzitul confera putere a vointei in plina expansiune, incredere in fortele proprii si dispozitie generoasa. Este favorabil expansiunii si succesului in afaceri. Interesul personal sau coordonarea preocuparilor educationale, culturale, religioase sau filozofice apar de asemenea ca fundal de actiune. Se anunta o perioada excelenta apropierii de cei aflati in pozitii de putere si autoritate. De asemenea, sunt favorizate investitiile si speculatiile financiare rezonabile, activitatile sociale si romantice, preocuparile artistice si alte eforturi creative. Arta poate fi folosita ca mijloc de a convinge, de a impune noi idei religioase sau filozofice. Este o perioada favorabila pentru relatiile cu copiii si pentru ghidarea spirituala si educatia lor. Adesea sunt asociate acestui tranzit graviditatea sau nasterea. In timpul acestei perioade femeile se inteleg usor cu barbatii si beneficiaza din relatiile cu ei. Sunt de asemenea favorizate comertul, tranzactiile, afacerile de lunga durata, calatoriile lungi, acestea din urma fiind placute, instructive si profitabile. Din punct de vedere fizic se remarca reala armonizarea corporala si insanatosire in caz de boala.

Mercur în conjuncție cu Jupiter (0°32)
Caracteristic acestui tranzit sunt planurile de lunga durata, activitatea educationala, calatoria, expansiunea in munca si optimismul mental. Gandirea pozitiva care este incurajata de acest tranzit poate directiona energia spre canale care conduc la realizari care merita efortul, la un mai mare succes si prosperitate. Individul poate dezvolta interesul intelectual in religie, filozofie, culturile straine sau studii inalte. Este o perioada favorabila pentru admiterea la colegiu sau universitate, si pentru conceperea planurilor de expansiune pe termen lung. Aceasta este de asemenea o perioada buna pentru a scrie, a preda, a lectura, a prezenta un manuscris pentru publicare sau de a avea relatii cu mijloacele mass media si ziarele. Este o perioada favorabila pentru a da anunturi in ziare, de a face publicitate, pentru formularea de contracte si intelegeri. Favorabile sunt acum atat calatoriile scurte cat si cele lungi. Acestea pot fi incepute din motive de munca, educationale, de sanatate, religioase sau pot fi vizite la prietenii sau membrii familiei. Tranzitul indica o perioada sustinuta de dezvoltare mentala, comunicare armonioasa si imbogatire culturala si intelectuala. Este caracterizat de o intensificare a intereselor religioase, filozofice si educationale si este in special favorabila pentru profesori, scriitori, cititori, studenti, comentatori, avocati, ministrii si reporteri.

Soarele în opoziție cu Saturn (0°38)
Acest tranzit este caracterizat de atitudini egoiste rigide, mecanisme de aparare a egoului si de ambitie egoista. Cei aflati in functii de conducere trebuie sa se pazeasca in aceasta perioada de atitudinile opresive nerationale. Aceste atitudini autoritare rigide sunt bazate cel mai adesea pe sentimentele de teama si insecuritate. Desi ele pot fi justificate uneori in numele legii si ordinii, este probabil ca ele sa trezeasca resentimente si opozitie. Tranzitul indica lupta pentru putere, pentru statut si suprematie in afaceri sau profesiune. Se anunta o perioada dificila din punct de vedere profesional. Castigurile modeste in afaceri necesita multa munca, disciplina si cooperare. Tendinta conservatoare impiedica se opune acceptarii metodelor progresiste. Este indicata asumarea responsabilitati curente si sa se astepte o perioada mai favorabila pentru a demara noile actiuni. Responsabilitatile in afaceri pot slabi vitalitatea si restrictiona activitatile sociale si romantice. Lipsa oportunitatilor sociale este caracteristica acestui tranzit. Lipsa increderii in sine si inhibitia sociala il fac adesea pe individ sa se simta singur si neiubit. Responsabilitatea pentru copii poate deveni apasatoare, acestia putand fi tratati la modul sever. Problemele de sanatate nu vor intarzia sa apara, spatele, inima, oasele, pielea si dintii fiind afectati.

Mercur în opoziție cu Saturn (0°51)
Acest tranzit este caracterizat de ingrijorare, o viziune mentala negativa, lipsa vointei de a accepta ideile celorlalti. E posibil ca unii oameni, mai ales aceia in pozitii autoritare si care sunt la putere sa reactioneze negativ la ideile Dvs. Ei va pot critica, se pot comporta necooperant sau pot impune sarcini de munca grele. Toate acestea pot duce la devitalizare si deprimare. Va puteti chiar imbolnavi datorita acestei munci exagerate sau riscului profesional. E posibil ca problemele de sanatate sa fie legate de piele, oase, dinti, genunchi, glezne, nervi, intestine si aparat digestiv. Amanarile in corespondenta si livrare pot interfera de asemenea cu munca si afacerile. Birocratia si fatarnicia pot interfera cu munca si cu rutinele obisnuite. Procesele, dificultatile legale pot produce depresii. Aceasta este o perioada nefavorabila de a semna contracte legale sau angajamente. E necesar ca deciziile importante sa fie luate mai tarziu, intr-o perioada mai favorabila. Este probabil ca publicitatea adversa sa va afecteze statutul sau reputatia. Poate exista o instrainare temporara de frati si surori, vecini, prieteni, grupuri asociate sau colegi. Lipsa de inspiratie va poate face sa fiti insensibil intr-un anumit domeniu. Un punct de vedere mental negativ pot face ca lucrurile sa apara mai rele decat sunt in realitate. Tranzitul indica ingrijorare si mari responsabilitati in munca. Este o perioada dificila in special pentru studenti sau pentru aceia angajati in profesiuni care necesita munca mentala.

Saturn în trigon cu Pluton (1°28)
Acest tranzit este caracterizat de cresterea concentrarii si a vointei. Este o perioada favorabila indeplinirii scopurilor si ambitiilor de larga perspectiva datorita vointei sustinute si atitudinii severe, utile, harnice, aduse de acest tranzit. Va puteti dezvolta luciditatea fata de intrigile si luptele de putere din interiorul organizatiilor guvernamentale sau corporatiilor pe scara larga sau din interiorul structurii proprii de afaceri si profesionale. Este un tranzit favorabil pentru disciplina spirituala si meditatie. Puteti avea patrunderi in legile stiintifice si spirituale profunde, concomitent cu o constientizare a nevoii de a adera strict la legile divine. Este o perioada favorabila pentru a rezolva problemele legale si pentru a dirija investigatiile secrete. Manifestati adesea o mare ambitie profesionala si numeroase resurse in promovarea ambitiilor politice si profesionale. Se poate dezvolta dorinta de a transforma institutiile politice, economice si de afaceri existente si structurile puterii. Este un tranzit favorabil pentru cei care sunt implicati in indatoriri stiintifice, matematice si tehnice si pentru medici, judecatori, oameni de stiinta si ingineri. Sunteti mai eficient in munca si gasiti metode de a creste aceasta eficienta.

Uranus în trigon cu Soarele (1°39)
Tranzitul confera creativitate ingenioasa, capacitate de a sesiza modalitati originale de punere a vointei proprii in slujba unor adevaruri impersonale, posibilitatea depasirii unor limitari individuale, vointa ferma, revolutionara. Este favorabil cercetarilor pasionante si inventiilor. Poate fi dezvoltat interesul pentru stiinta, inginerie, electronica, astrologie sau subiecte oculte. Este o perioada prielnica pentru a le insufla copiilor concepte stiintifice si metafizice. Tind sa apara oportunitati neobisnuite si stimulante pentru activitati sociale, formandu-se adesea noi prietenii sau asocieri de grup. Oportunitatile romantice se pot ivi prin prietenii, prin grupuri si organizatii. Sunt favorizate afacerile colective fiind si investitiile speculative legate de inventii. Tranzitul marcheaza o perioada importanta in fructificarea potentialului creativ original.

Marte în opoziție cu Luna (1°43)
Impulsivitatea emotionala, lipsa de consideratie pentru sentimentele celorlalti si conflictele emotionale familiale sunt tipice acestui tranzit. Senzitivitatea emotionala fata de ceilalti este amplificata, respectul pentru sentimentele lor este marit urmarindu-se evitarea conflictelor. Aceasta este valabil mai ales in situatiile familiale si de afaceri, casatorii si relatiile cu femei. Exista o tendinta de a fi nerabdator si suparat. Agresivitatea sexuala poate provoca manie si resentiment in relatiile romantice si maritale. E probabil sa apara conflict in responsabilitatile domestice si profesionale. Este indicat sa va cultivati diplomatia in afacerile legate de femei astfel incat sa evite publicitatea nefavorabila si incalcarea moralei. E probabil ca cheltuieli impulsive sa aduca in aceasta perioada dificultati financiare. Puteti suferi de indigestie cauzate de tulburari emotionale, sentimente de manie sau mancaruri fierbinti, condimentate. Este necesara protectia impotriva incendiului, calomniei, accidentelor in casa sau in locurile de desfasurare a afacerilor. Trebuie manuite cu grija uneltele, armele de foc si chimicalele periculoase.
Cărți interesante

Karma privită din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Serena Williams

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări octombrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
7
8
12
18
20
22
25
27
29
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

25 octombrie 2020 16:00 (GMT)
02° 41' 55"
27° 16' 23"
02° 55' 24"
27° 05' 38"
17° 41' 25"
20° 12' 03"
25° 54' 49"
08° 55' 48"
18° 29' 00"
22° 35' 49"
21° 16' 11"
15° 06' 14"
06° 02' 42"

Quiz

Cât de mult te displac oamenii în secret?