Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
26 aprilie 2018, 6:33:25 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Uranus în careu cu Mercur (0°19)
Acest tranzit este caracterizat de idei nepractice, lipsa continuitatii mentale, decizii impulsive, inabilitate sau lipsa vointei de a aplica ideile in practica. Problemele neasteptate pot interfera de asemenea cu indivizii bine organizati si disciplinati. Nervozitatea, impulsivitatea, ingamfarea intelectuala si asocierea cu oameni excentrici sau neseriosi va pot face ineficient atat in idei cat si in indeplinirea sarcinilor. Trebuie sa evitati tendinta de a trage concluzii fara a avea informatii suficiente. E posibil ca sfaturile bune sa fie ignorate datorita opiniilor sau atitudinilor fixe. Oscilatiile mentale in raspunsul la parerile prietenilor, vecinilor, fratilor, surorilor si colegilor pot deveni o problema. Evenimentele neasteptate pot intrerupe planurile, va puteti pierde brusc slujba. Nu e o perioada favorabila pentru a cauta de lucru sau pentru a-si schimba serviciul. Este necesara o grija in formularea contractelor si a intelegerilor sau in realizarea unor planuri privind prieteni, grupuri sau organizatii, se vor ivi probabil dificultati care nu pot fi anticipate. Pot aparea de asemenea dificultati neasteptate privind banii in comun, asigurarile, taxele, pensia alimentara si mostenirile. E posibil ca echipamentul electronic, cum ar fi calculatoarele, telefoanele, radiourile si televizoarele sa functioneze prost in aceasta perioada. Trebuie sa conduceti masina foarte atent in timpul acestui tranzit. Circulatia neregulata sau spasmodica a sangelui poate afecta sanatatea. Tranzitul indica o perioada de confuzie mentala si dificultati.

Saturn în careu cu Uranus (0°22)
In timpul acestui tranzit intalniti obstacole in aplicarea practica, a ideilor creative. Se pot ivi dificultati neasteptate si intoarceri ale norocului in afacerile sau cariera Dvs, in special daca motivatiile trecute au fost egoiste, acestea aducand de asemenea pagube subite si neasteptate in reputatia si statutul personal. Va simtiti frustrat in eforturile de a realiza scopurile si obiectivele. Unii indivizi iau atitudini fanatice si inconsistente fata de treburile profesionale si politice. Nu este o perioada favorabila pentru munca sau activitati cu grupuri si organizatii, fiind probabil sa se iveasca factori neasteptati. Exista o probabilitate ca Dvs sa fiti inselat sau dimpotriva sa inselati pe cineva. Exista un conflict intre dorinta de a va stabiliza si necesitatea de a va adapta noilor conditii de viata. Sunt posibile procese si dificultati legale conexe cu partenerii de afaceri, bani in comun, afaceri colective, asigurari, chestiuni profesionale, contracte, taxe, pensie alimentara sau mosteniri. Apar problemele de sanatate cum ar fi oasele rupte, dificultati de circulatie, probleme dentale, iritatii ale pielii si probleme nervoase. Exista o tendinta catre inconsistenta si obiceiuri de a munci in salturi cat si de a cere libertate fara responsabilitate, ceea ce poate provoca, de asemenea, probleme.

Mercur în opoziție cu Uranus (0°34)
Acest tranzit este caracterizat de idei impractice, nervozitate, iritabilitate, intreruperi neasteptate ale rutinei de munca si discutii cu persoane excentrice sau neinteresante. Este un tranzit nefavorabil pentru a lua decizii privind finantele in comun, mostenirile, asigurarile, taxele sau pensia alimentara. Se pot ivi probleme de transport neasteptate. Comportamentul neatent, imprevizibil la volan din partea Dvs. sau a altora poate fi o sursa de pericol. Discutiile nepractice si convulsive cu frati si surori, vecini, prieteni, asociati si colegi pot fi sursa de confuzie. Puteti primi de asemenea stiri nefavorabile neasteptate .Cooperarea sensibila si realista cu ceilalti este necesara in timpul acestui tranzit iar abordarea sensibila si practica este utila mai ales in indatoririle si studiile stiintifice, oculte si astrologice. Problemele de circulatie proasta la nivelul plamanilor si debilitatea datorata nervozitatii sunt posibile in timpul acestui tranzit. Tranzitul indica confuzie intelectuala si schimbare radicala a viziunii mentale.

Soarele în trigon cu Venus (0°53)
Acest tranzit este caracterizat de exprimare artistica si de activitate romantica si sociala. Confera o viziune fericita si optimista asupra vietii. Crestere farmecul si atractia personala, fiind prielnic planificarii evenimentelor sociale. Fiinta manifesta respect pentru nevoile celorlalti, bunatate si intelegere fata de copii si fata de nevoile lor emotionale. Acest tranzit poate aduce oportunitati romantice si maritale. Perioada se anunta prielnica pentru toate tipurile de expresie artistica creativa, pentru proiecte implicand muzica si distractia si pentru a cumpara obiecte de arta sau obiecte luxoase. Este de asemenea o perioada propice pentru a cauta favoruri sociale sau financiare, cat si pentru relatiile de afaceri si cele legale.

Mercur în careu cu Soarele (1°17)
Tranzitul influenteaza negativ concentrarea si ingreuneaza comunicarea cu mediul inconjurator. Determina nervozitate si neliniste motorie. Exista pericolul de a fi gresit inteles sau de a intelege ceva gresit. Discutiile sunt mult mai greoaie. Hotararile legate de investitii mari este bine sa fie amanate. Extravaganta sau prostul gust in imbracaminte si in igiena personala dau nastere adesea comentariilor sau dezaprobarii.

Saturn în conjuncție cu Soarele (1°29)
Tranzitul determina orientare materialista, fiind stimulate ambitiile profesionale si politice. Confera forta de concretizare, putere de impunere a vointei in directia implinirii propriilor idealuri si constiinciozitate. Se resimte o crestere a capacitatii de autodisciplinare, organizare si avansare in cariera. Exista o preocupare mare pentru responsabilitatile serioase pe scara larga ale vietii. Acest tranzit aduce adesea onoare si recunoastere pentru munca bine facuta. Vitalitatea scazuta, responsabilitatile apasatoare si dificultatile in relatiile cu agentiile guvernamentale sau cu cei la putere ori cu autoritatile pot acompania de asemenea acest tranzit. Atitudinile egotice sau dogmatice se pot evidentia ele insele in comportamentul individului, daca aceasta conjunctie este afectata. Acest tranzit tinde sa va faca precaut, rezervat si predispus la indoiala. Autoexprimarea creativa poate fi frustranta in cazul unei aspectari negative. Responsabilitatile profesionale pot interfera cu placerea sociala sau romantica. Copiii pot deveni o grea responsabilitate in acesta perioada. Puterea, rabdarea si tenacitatea vor fi testate sau, in functie de horoscopul natal, frustrarile determinate de neimplinirea ambitiilor personale pot descuraja sau intari hotararea individului.
Cărți interesante

Dezvoltarea personală privită din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

François Fillon

Alege astrograma corectă!

Reclamă

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Channing Tatum [391]
Jet Li [341]
Rudolf Hess [336]

Mâine

Arielle Dombasle [507]
Ferdinand Magellan [337]
Ulysses S. Grant [320]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
3
5
6
10
11
13
17
24
26
28

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

26 aprilie 2018 3:33 (GMT)
05° 51' 49"
17° 42' 49"
09° 17' 45"
01° 46' 04"
21° 08' 01"
19° 57' 51"
09° 05' 44"
28° 55' 05"
15° 43' 52"
21° 17' 03"
11° 09' 07"
15° 31' 32"
00° 27' 49"