Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
19 ianuarie 2021, 9:52:9 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Soarele în conjuncție cu Mercur (0°12)
Indica buna focalizare mentala asupra telurilor urmarite constient. Determina impuls pentru orientare mentala si volitiva catre spiritualitate. Creativitatea mentala este acum ghidata de intuitie si credinta. Abundenta de energie la nivel mental, curiozitatea, acuitatea perceptiilor, forta in exprimare (elocventa) si in afirmarea capacitatilor intelectuale, hotararea, puterea de convingere, sunt caracteristice acestui tranzit. Se anunta o perioada favorabila concentrarii asupra studiului si imbunatatirii memoriei, asupra ambitiilor profesionale. Amplifica puterea de vizualizare creatoare. Perceptiile sunt mai vii si intuitive.

Soarele în sextil cu Neptun (0°26)
Tranzitul indica creativitate inspirata si putere de vizualizare creatoare. Dezvolta umilinta, bunavointa si bunatatea. Confera imbold de a apela prin rugaciune sau meditatie Gratia si ajutorul divin. Vointa este acum ghidata de intuitie si compasiune. Se anunta o perioada favorabila practicii spirituale. Initiativele inspirate, grija fata de prieteni sunt caracteristice acestei influente astrale. In timpul acestui tranzit exista sanse de a primi ajutor nesperat, sunt stimulate facultatile intuitive, creative si imaginative. Inspiratia va poate face sa va asumati rolul de conducator in relatiile culturale. Acest tranzit aduce adesea aprecierea artei si a frumusetii. Favorizeaza munca in domeniul artei, cinematografiei si fotografiei. Creativitatea imaginativa este manifestata adesea prin imbunatatirea mediului casnic. Intuitia si clarviziunea influenteaza adesea procesul gandirii. Este un tranzit prielnic meditatiei si rugaciunii. Valorile spirituale sunt impartasite fratilor, surorilor, vecinilor si asociatiilor de grup. Activitatile sociale si romantice in timpul acestui tranzit tind sa aiba un aspect exotic.

Venus în sextil cu Marte (0°50)
Acest tranzit este caracterizat de tendinta de a lua initiativa in afaceri, in exprimarile sociale, romantice si artistice. Este o perioada favorabila armoniei sexuale in casatorie si relatiilor romantice. Femeilor care doresc sa ramana insarcinate, acest tranzit le este prielnic. Afacerile, activitatile sociale, artistice si romantice adesea aduc scurte calatorii si comunicari. Puteti avea idei de exprimare creativa in distractii si activitate sociala, aceasta din urma implicand dansul sau alte manifestari fizice. Este o perioada favorabila activitatilor care implica afaceri, bani in comun, corporatii financiare, taxe, asigurari, pensie alimentara, arta, muzica, distractiile si obiectele luxoase.

Marte în trigon cu Venus (0°59)
Acest tranzit este caracterizat de activitate romantica si atractie sexuala. Femeile care doresc sa ramana insarcinate sunt capabile sa faca aceasta, in afara de cazul cand conditiile fizice fac acest lucru imposibil. Este o perioada excelenta pentru actori, muzicieni si interpreti artistici.Va puteti exprima de asemenea o mai mare creativitate in ceea ce intreprinde si in afaceri. Este mult mai usor sa se obtineti bani prin treburi personale creative, mai ales daca ele sunt legate de arta, muzica si distractie. Va simtiti activ in activitatea sociala si puteti castiga financiar prin contacte sociale. Darurile, fondurile si favorurile obtinute de la altii sunt toate posibile, perioada fiind favorabila investitiilor financiare, in afaceri sub forma de corporatii.

Mercur în trigon cu Luna (1°01)
Acest tranzit este caracterizat de un acces facil la obligatiile (treburile) zilnice. Veti acorda o mare parte din timp conversatiilor telefonice, vizite, comunicare stransa cu membrii familiei, vecini, prieteni si asociatii de lucru. Se contureaza un interes catre realizarea propriei vestimentatii, igienei personale si familiale, curatenie si ordine in gospodarie. Este o perioada favorabila pentru o verificare psihica obisnuita, si de o informare a propriei persoane in materie de dieta, igiena si medicina. Se dezvolta adesea un interes catre imbunatatirea mediului inconjurator, a conditiilor ecologice. Este posibil aveti inclinatia de a imbunatati activitatea educationala a copiilor. Aceasta perioada favorizeaza comenzile de afaceri realizate prin posta, cu precadere cele care se refera la lucruri tiparite, imbracaminte, mancare, produse si servicii gospodaresti. Comunicarea cu acestea in transformarea mediului inconjurator este mult imbunatatita. Veti avea idei privitoare la imbunatatirea eficientei si metodologiei de lucru. Este de asemenea o perioada favorabila pentru relatii de munca publice si reclama.

Saturn în careu cu Jupiter (1°23)
Acest tranzit este caracterizat de probleme legale, de afaceri si profesionale. Indeplinirea sarcinilor profesionale si de afaceri tinde sa fie defectuoasa. Nu este o perioada favorabila pentru a incepe schimbari in afaceri si pe plan profesional. Sunteti pesimist, aspiratiile nu au o baza reala.E necesara o grija in desfasurarea afacerilor pentru a fi evitate datoriile. Poate aparea somajul sau incetinirea activitatii de afaceri. Se pot ivi conflicte intre responsabilitatile familiale si profesionale sau intre problemele familiale si domestice.Puteti fi confruntat cu o criza morala privind deciziile etice, religioase si culturale. Exista tendinta de a oscila intre extremele de optimism si pesimism si de a neglija responsabilitatile importante sau de a compromite principiile de dragul rapiditatii. Veti resimti probabil dificultati in primirea ajutorului de la institutii oficiale si de la cei in pozitii influente si de autoritate. Reputatia poate suferi in aceasta perioada datorita greselilor si inadvertentelor trecute.

Jupiter în trigon cu Uranus (1°40)
Acest tranzit este caracterizat de beneficii neasteptate din intelegeri, asigurari, finante comune, bani in comun, fonduri guvernamentale si mosteniri, concomitent cu sanse neobisnuite pentru dezvoltarea afacerilor. Se pot ivi oportunitati neasteptate de calatorie sau de educatie inalta. Noile descoperiri privind istoria veche sau vestigii va pot uimi. Veti manifesta generozitate si veti avea o imagine mai ampla, mai cuprizatoare fata de oamenii din toate domeniile vietii. Puteti stabili noi prietenii interesante prin calatoriile sale sau prin asocierea cu organizatii educationale, culturale, religioase, stiintifice sau oculte. Aceste prietenii si asocieri organizationale sau de grup pot avea un efect de elevare spirituala. Acest tranzit aduce adesea capacitati intuitive si de clarvedere latente si poate conduce la anumite revelatii si patrunderi spirituale senzationale. Este un tranzit excelent pentru studiul si practica astrologiei. Puteti avea viziuni profetice asupra tendintelor si dezvoltarii culturale viitoare si poate ajunge la o intelegere oculta sau stiintifica a legilor spirituale. Practicile spirituale sau oculte cum ar fi meditatia, astrologia sau studiul parapsihologiei sau a conceptelor metafizice noi ii poate aduce beneficii individului in timpul acestui tranzit. Sunteti deschis si receptiv la idei noi. Acest tranzit poate aduce o mult asteptata oportunitate de a va exprima geniul sau talentul personal. Este o perioada propice pentru afaceri legate de tehnologie avansata si electronice si pentru a incepe noi afaceri sub forma de corporatii sau pentru speculatii financiare in comun.

Saturn în careu cu Saturn (1°42)
Acest tranzit este caracterizat de grija, anxietate si atitudini negative, pesimiste. In aceasta perioada se ivesc de obicei frustrari, obstacole, blocand ambitiile profesionale si politice. E posibil ca responsabilitatile profesionale si de afaceri sa creasca si sa devina apasatoare. Puteti intra chiar in somaj si sa fiti confruntat cu dificultati financiare. Tranzitul indica stres,munca grea,recul general insa daca stiti sa faceti fata acestor dificultati, veti castiga in maturitate. Pot exista conflicte cu guvernul sau cu autoritatile. Pot apare probleme legale, perioada nefiind favorabila afacerilor cu averi si proprietati imobiliare. Va puteti asuma responsabilitatea persoanelor in varsta. Parintii sau alte persoane cu autoritate va pot restrange. In aceasta perioada lipsa popularitatii cu prieteni, grupuri si asociati poate fi de asemenea o problema. Pot sa apara dificultati de sanatate ce vizeaza oasele, dintii si pielea.

Uranus în trigon cu Venus (1°45)
Este o perioada de inspiratie creativa neobisnuita pentru artisti, muzicieni si interpreti.Va bucurati de formele de arta neobisnuite. Este caracteristica acestui tranzit o viziune emotionala vesela, fericita, stralucitoare. Este probabil sa aiba loc numeroase activitati sociale privind prietenii, grupurile, organizatiile. Este o perioada favorabila activitatilor legate de grupuri, prieteni, organizatii, distractie, arta, muzica, obiecte luxoase, electronica si afaceri in comun. Adesea apar in timpul acestui tranzit prietenii, contacte sociale si oportunitati romantice neasteptate si tulburatoare. Sunt posibile oportunitati de asociere si maritale dovedind premisele din horoscopul natal pentru astfel de uniuni. In general, fiinta se bucura de o mai mare libertate emotionala, financiara si sociala, pentru a cauta in felul ei fericirea.

Luna în careu cu Soarele (1°58)
Aspect nefavorabil pentru afaceri, relatii amoroase, intalniri, petreceri, conferinte, calatorii. Pot sa apara probleme care sa se intensifice pe parcurs. Inclina catre dispute violente, polemici, actiuni lipsite de logica. Nu este o perioada prielnica pentru intalniri familiale sau activitati sociale. Copiii pot fi mult mai razvratiti in aceasta perioada.


Căutare VIP

Ce zodie este?

Vincent Cassel

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Edgar Allan Poe [2063]
Janis Joplin [2137]
Logan Lerman [2001]

Mâine

Aristotle Onassis [2393]
David Lynch [2287]
Federico Fellini [1928]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

19 ianuarie 2021 7:52 (GMT)
29° 27' 26"
12° 33' 14"
16° 59' 27"
13° 22' 55"
05° 58' 00"
07° 03' 09"
03° 46' 05"
06° 43' 56"
18° 53' 39"
24° 47' 42"
19° 06' 23"
12° 04' 30"
05° 28' 23"

Quiz

Cine te iubește în secret?