Cine rupe boxele? Alege și votează!

Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
21 ianuarie 2019, 7:04:49 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Jupiter în sextil cu Luna (0°08)
Indica integrarea valorilor educative, religioase si spirituale in viata de familie. Relatiile cu femeile si calatoriilor lungi sunt favorizate. Acest tranzit redinamizeaza amintirile fericite legate de experientele trecute. Confera optimism, generozitate si altruism ajutand la redobandirea echilibrului emotional. Fiinta este mult mai compasiva fata de cei loviti de soarta. In aceasta perioada se manifesta multiple oportunitati in domeniul afacerilor conducand la prosperitate materiala.

Uranus în careu cu Mercur (0°33)
Acest tranzit este caracterizat de idei nepractice, lipsa continuitatii mentale, decizii impulsive, inabilitate sau lipsa vointei de a aplica ideile in practica. Problemele neasteptate pot interfera de asemenea cu indivizii bine organizati si disciplinati. Nervozitatea, impulsivitatea, ingamfarea intelectuala si asocierea cu oameni excentrici sau neseriosi va pot face ineficient atat in idei cat si in indeplinirea sarcinilor. Trebuie sa evitati tendinta de a trage concluzii fara a avea informatii suficiente. E posibil ca sfaturile bune sa fie ignorate datorita opiniilor sau atitudinilor fixe. Oscilatiile mentale in raspunsul la parerile prietenilor, vecinilor, fratilor, surorilor si colegilor pot deveni o problema. Evenimentele neasteptate pot intrerupe planurile, va puteti pierde brusc slujba. Nu e o perioada favorabila pentru a cauta de lucru sau pentru a-si schimba serviciul. Este necesara o grija in formularea contractelor si a intelegerilor sau in realizarea unor planuri privind prieteni, grupuri sau organizatii, se vor ivi probabil dificultati care nu pot fi anticipate. Pot aparea de asemenea dificultati neasteptate privind banii in comun, asigurarile, taxele, pensia alimentara si mostenirile. E posibil ca echipamentul electronic, cum ar fi calculatoarele, telefoanele, radiourile si televizoarele sa functioneze prost in aceasta perioada. Trebuie sa conduceti masina foarte atent in timpul acestui tranzit. Circulatia neregulata sau spasmodica a sangelui poate afecta sanatatea. Tranzitul indica o perioada de confuzie mentala si dificultati.

Soarele în careu cu Saturn (1°12)
Determina limitari in manifestarea vointei proprii si creativitate stanjenita. Responsabilitati solicitante pot duce la epuizarea rezervelor vitale, sanatatea fiind slabita. Tranzitul se anunta nefavorabil tratativelor cu autoritatile sau actiunilor cu caracter politic. In general, este un tranzit nefavorabil activitatii sociale si romantice. Poate sa apara o perioada de singuratate ca urmare a lipsei de simpatie pe care o adoptati fata de ceilalti. Tendinta de a adopta o atitudine apasatoare si rigida este de obicei rezultatul unui mecanism de aparare a egoului. Aceasta rigiditate, uneori, poate lua forma aderentei oarbe la atitudini si credinte traditionale, retrograde. Munca grea, disciplina si organizarea sunt necesare pentru a dobandi recunoasterea eforturilor creative personale. Copiii cu acest tranzit se simt adesea neiubiti sau tratati aspru de parinti. Adultii cu acest tranzit tind sa adopte o atitudine severa, neintelegatoare, fata de copii. Tranzitul marcheaza o lunga perioada de testari si incercari.

Luna în careu cu Saturn (1°19)
Tranzitul indica dificultatea de a trai in prezent, frustrare si raceala emotionala. Exalta tendinta de izolare emotionala de ceilalti iar pentru barbati dificultati in relatiile cu femeile. Este genul de tranzit care conduce la cristalizarea a ceea ce se cheama complex de inferioritate. Problemele financiare, profesionale, casnice si dificultatile in afaceri sunt de natura sa creeze suparari, anxietate si depresii grave. Este bine ca in aceasta perioada sa nu se ia nici o hotarare iar actiunile importante sa se amane pentru o perioada mai propice. Amintirile subconstiente dureroase tind sa inhibe raspunsul prezent. In concluzie, perioada de influenta a tranzitului este marcata de numeroase probleme care merita toata atentia, de greutati, lipsa de vitalitate si depresie emotionala. Fiinta trebuie sa invete sa traiasca in prezent si sa adopte o gandire pozitiva.

Soarele în careu cu Jupiter (1°31)
Acest tranzit exalta tendintele megalomane si conduce la exacerbarea egoului. Indica teatralism si falsitate, propaganda si interese meschine in spatele unor propuneri generoase. Este nefavorabil speculatiilor sau inceperii unor proiecte de anvergura, datorita riscului de faliment. Autoindulgenta, lipsa atentiei la detaliu si lipsa economiei sunt caracteristice acestui tranzit. Atitudinile nepractice privind religia, filozofia si educatia superioara pot provoca probleme in situatiile sociale, romantice, politice, administrative si de afaceri. Generozitatea si caritatea sunt nuantate de dorinta de recunoastere si mandrie personala. Extravaganta si prostul gust sunt frecvent manifestate in arta, muzica, distractie si activitate sociala.

Luna în careu cu Jupiter (1°38)
Acest tranzit este caracterizat de un optimism nejustificat si de extravaganta financiara. Adesea problemele apar ca urmare a diferentelor de opinii. Exista o tendinta de a fi prea ingaduitor. Fiinta este supusa tendintelor bazate pe conditionarile familiale, culturale, educative si religioase. Aceste tendinte iau adesea forma unor prejudecati familiale, de clasa, religioase, rasiale sau nationale. Nevoia de securitate emotionala se poate dovedi extenuanta. Ea sta adesea la baza atasamentelor fata de ceilalti, mai ales d femei. Inertia sau sentimentalismul tind sa afecteze profunzimea judecatii rationale. Sperantele nerealiste in afaceri pot provoca dificultati. Proiectele casnice se dovedesc a fi mai costisitoare decat s-a anticipat. Trebuie evitate promisiunile fara acoperire. De asemenea este necesar sa se evite excesele culinare, deoarece fiinta este predispusa la ingrasare.


Cărți interesante

Sănătatea perfectă privită din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Michael Jackson

Alege astrograma corectă!

Forum

  • Despre carne
  • Mey, aici el...
  • de Mihnea
  • acum 6 ore 26 minute
  • Qi Gong
  • Okie, de mâine...
  • de Mihnea
  • acum 7 ore 36 minute
  • Muzică 2019
  • Sa ne relaxam...:).....
  • de nufar alb
  • acum 8 ore 28 minute
  • Cel mai
  • Mey, într-o...
  • de Nick
  • acum 12 ore 37 minute
  • A Star is Born
  • Uau. Mi-a plăcut....
  • de Mihnea
  • acum 15 ore 32 minute

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Christian Dior [789]
Placido Domingo [705]
Telly Savalas [834]

Mâine

Francis Bacon [754]
Grigori Rasputin [692]
Lord Byron [777]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
3
4
8
9
11
13
16
18
22
26
28
29
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

21 ianuarie 2019 5:04 (GMT)
00° 51' 03"
00° 44' 00"
25° 01' 45"
14° 37' 32"
13° 35' 11"
15° 48' 58"
13° 44' 39"
28° 41' 24"
14° 35' 21"
21° 16' 28"
26° 46' 49"
11° 19' 29"
28° 43' 10"

Quiz

Cât de deștept ești?