Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
22 ianuarie 2018, 0:43:43 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Neptun în conjuncție cu Marte (0°05)
Acest tranzit este caracterizat de actiune secreta sau ascunsa. Adesea activitatea este desfasurata in secret pentru a evita opozitia si dezaprobarea celorlalti. Dorintele si sentimentele subconstiente pot fi stimulate in aceasta perioada scotand la iveala impulsuri necontrolate. Capacitatile psihice si intuitive, potentialul Dvs. de a primi vindecare spirituala sunt activate. Va puteti implica in activitati legate de religii si culte mistice sau organizatii. Artistii si interpretii creativi vor gasi acest tranzit ca un ajutor in exprimarea imaginatiei lor creative intr-un mod dinamic. Exista adesea o dorinta de calatorie si aventura. Trebuie sa fiti precaut in afaceri si in relatii financiare si in toate propunerile Puteti fi expus unor pericole prin droguri, alcool sau medicamentatie. Poate sa apara o proasta anestezie, spre exemplu, in timpul unei operatii.

Soarele în careu cu Saturn (0°12)
Determina limitari in manifestarea vointei proprii si creativitate stanjenita. Responsabilitati solicitante pot duce la epuizarea rezervelor vitale, sanatatea fiind slabita. Tranzitul se anunta nefavorabil tratativelor cu autoritatile sau actiunilor cu caracter politic. In general, este un tranzit nefavorabil activitatii sociale si romantice. Poate sa apara o perioada de singuratate ca urmare a lipsei de simpatie pe care o adoptati fata de ceilalti. Tendinta de a adopta o atitudine apasatoare si rigida este de obicei rezultatul unui mecanism de aparare a egoului. Aceasta rigiditate, uneori, poate lua forma aderentei oarbe la atitudini si credinte traditionale, retrograde. Munca grea, disciplina si organizarea sunt necesare pentru a dobandi recunoasterea eforturilor creative personale. Copiii cu acest tranzit se simt adesea neiubiti sau tratati aspru de parinti. Adultii cu acest tranzit tind sa adopte o atitudine severa, neintelegatoare, fata de copii. Tranzitul marcheaza o lunga perioada de testari si incercari.

Marte în sextil cu Pluton (0°13)
Acest tranzit este caracterizat de intensificarea vointei in actiune si de dorinta pentru aventura.Va puteti dezvolta interesul pentru investigarea subiectelor stiintifice sau oculte. Tranzitul favorizeaza implicarea in politie si armata. Puteti de asemenea actiona constructiv in afaceri sub forma de corporatie treburi profesionale si chestiuni legate de finante in comun, taxe si mosteniri. Este un tranzit favorabil autodezvoltarii fizice si proiectelor care necesita un efort fizic sustinut.

Soarele în careu cu Jupiter (0°32)
Acest tranzit exalta tendintele megalomane si conduce la exacerbarea egoului. Indica teatralism si falsitate, propaganda si interese meschine in spatele unor propuneri generoase. Este nefavorabil speculatiilor sau inceperii unor proiecte de anvergura, datorita riscului de faliment. Autoindulgenta, lipsa atentiei la detaliu si lipsa economiei sunt caracteristice acestui tranzit. Atitudinile nepractice privind religia, filozofia si educatia superioara pot provoca probleme in situatiile sociale, romantice, politice, administrative si de afaceri. Generozitatea si caritatea sunt nuantate de dorinta de recunoastere si mandrie personala. Extravaganta si prostul gust sunt frecvent manifestate in arta, muzica, distractie si activitate sociala.

Mercur în careu cu Luna (0°45)
Tranzitul determina fluctuatii ale gandirii si dispersia energiilor mentale. Se manifesta tendinta catre nervozitate. Subconstientul poate interveni prin imaginatie, amintiri sau temeri nejustificate in procesul ratiunii, producand subiectivism, comportament nehotarat si logoree. Perioada este defavorabila calatoriilor existand pericolul accidentelor la drumuri scurte. Problemele emotionale interfereaza cel mai adesea cu responsabilitatile practice.

Saturn în conjuncție cu Venus (1°12)
Acest tranzit este caracterizat de o viziune emotionala rezervata,de implicatii sociale, romantice sau de afaceri cu persoane mai mature sau varstnice. Majoritatea fiintelor isi dezvolta un comportament formal, precaut, rezervat. Creste totodata dorinta de securitate emotionala si financiara incepandu-se colaborari de afaceri sau profesionale. Aceasta perioada coincide adesea cu intalniri critice in relatiile romantice: acestea sau se racesc sau sunt cimentate intr-o intelegere mutuala permanenta. Vechi relatii romantice, de afaceri sau de cuplu pot fi reinnoite in timpul acestui tranzit. Va puteti asuma responsabilitati practice privind problemele emotionale ale celorlalti. Singuratatea sau lipsa oportunitatilor romantice poate fi o problema. Cei care au treburi artistice vor descoperi ca se li dezvolta simtul proportiei (structurii). Oricum, responsabilitatile serioase pe plan financiar, de afaceri sau profesional pot interfera cu realizarile artistice, sociale sau romantice. Activitatile de afaceri, sau cele profesionale sunt adesea legate de arta, muzica, distractie sau obiecte luxoase. Greutatile financiare si limitarile apar adesea desi ele pot fi un stimul constructiv. Daca conjunctia primeste aspecte stresante de la alte planete in tranzit, rezultatul poate fi singuratatea si deprimarea.

Luna în opoziție cu Pluton (1°27)
In timpul acestui tranzit, individul nu are consideratie pentru starile si nevoile emotionale ale celorlalti. Confruntarile emotionale si despartirile pot sa apara in relatiile familiale ca rezultat al incercarii de dominare emotionala al membrilor familiei sau de refacere a ambelor. E posibil sa apara in aceasta perioada confruntari emotionale cu femei. In viata individului apar schimbari drastice sau transformari domestice, adeseori ca rezultat al fortelor ecologice, geologice, politice, economice sau culturale dincolo de controlul individului. Acest tranzit poate coincide cu moartea unui membru al familiei sau cu schimbari fortate ale resedintei sau ale afacerilor. In unele cazuri exista o nevoie de a dezvolta eficienta, siguranta mediului casnic iar cheltuielile legate de acestea pot fi o necesitate. Se pot ivi dificultati financiare, din finantele in comun, banii corporatiei, asigurari, taxe si pensii alimentare. Fortele subconstiente ies la suprafata si necesita regenerare in aceasta perioada. Individul poate primi influente psihice perturbatoare sau nedorite. Aceasta nu e o perioada favorabila preocuparii lipsite de discernamant pentru practici oculte si psihice. Aceasta perioada poate fi folosita constructiv daca individul se debaraseaza de obiceiurile si atitudinile vechi necorespunzatoare si nefolositoare. Tranzitul indica necesitatea unui efort sustinut de regenerare a aspectelor emotionale, domestice si financiare.

Saturn în trigon cu Saturn (1°42)
Acest tranzit este caracterizat de o crestere a simtului onestitatii si integritatii. Aveti preocupari serioase, folositoare. Se poate face un progres stabil in realizarea scopurilor si obiectivelor pe termen lung. Este de asemenea o perioada favorabila pentru recunoasterea experientei trecute. Sunteti harnic, bine organizat si constiincios in indeplinirea indatoririlor sale.


Cărți interesante

Karma privită din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Vanessa Hudgens

Alege astrograma corectă!

Reclamă

MuzicăChristmas Song 2017

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
4
6
7
9
13
14
16
19
21
23
26
28
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

21 ianuarie 2018 22:43 (GMT)
01° 50' 51"
25° 55' 30"
15° 12' 00"
04° 52' 15"
27° 10' 16"
20° 04' 27"
03° 46' 19"
24° 43' 55"
12° 27' 21"
19° 29' 23"
14° 57' 14"
28° 26' 46"
25° 19' 22"