Ora de naștere

Rectificarea orei de naștere este un procedeu prin care se găsește o oră a nașterii ce corespunde mai bine cu evenimentele petrecute în trecut. Este necesar să știi ora nașterii cu o aproximație de +/- o oră sau două. Ora poate fi aflată studiind evenimentele anterioare care s-au petrecut în viața ta. Va trebui să-mi trimiți cel puțin cinci evenimente importante din viața ta, de exemplu data pentru o boală majoră, un accident, începuturi sau sfârșituri de relații, căsătorie, divorț, nașterea copiilor, schimbări importante ale serviciului, mutări cu locuința, moartea unor persoane apropiate sau chiar a unor animale de companie iubite. Trebuie să cunoști cel puțin luna și anul petrecerii evenimentelor. Doar precizarea anului nu este de ajuns. Este important să știi cu aproximație ora nașterii. Pot rectifica ora nașterii tale dacă știi că te-ai născut undeva la amiază, dar este dificil de găsit ora nașterii dacă nu știi decât că te-ai născut într-o zi de luni.

Găsirea orei de naștere presupune faptul că nu ai idee care ar fi ora nașterii tale. Procedeul de căutare a orei de naștere este unul laborios și necesită o comunicare intensivă cu clientul.


Astrologie natală

În cadrul analizei hărții natale va trebui să precizezi ce anume te interesează să afli. Nu poți spune doar că vrei să știi despre tine în general, sau despre ce va fi în următorul an. Va trebui să furnizezi informații care să conducă analiza spre domeniul ce te interesează, dând detalii scurte despre situația în cauză. Prin această analiză poți înțelege mai bine ce se întâmplă acum în viața ta, și poți primi ajutor pentru a lua decizii corecte în viitor. Dar singura persoană responsabilă cu schimbarea vieții tale, dacă dorești așa ceva, ești doar tu.

Interpretarea psihologică a hărții natale îți va arăta cu ce tendințe native ai venit pe acest pământ, care sunt părțile tale bune și care cele rele, la care mai trebuie să lucrezi. Schimbându-ți gândirea în anumite domenii poți schimba viața ta.

Analiza aptitudinilor așa cum rezultă din hărta natală se face prin prisma talentelor native și a profesiei spre care te poți îndrepta. Îți va arăta ce domeniu este mai bine să alegi pentru cariera ta, ținând cont de aptitudinile tale naturale.

Interpretarea hărții natale a copilului tău îți va arăta ce tendințe de comportament există și ce trebuie să corectezi sau să încurajezi în personalitatea lui. Știind ce predispoziții există poți lua din timp măsurile necesare, pentru o dezvoltare armonioasă a copilului tău.

Interpretarea hărții natale din punct de vedere erotic îți va arăta ce îți dorești și cum te manifești într-o relație, din punct de vedere sexual. Această interpretare NU îți va spune cum arată cel cu care te vei căsători, ce zodie este sau ce culoare au ochii lui.

Interpretarea hărții natale din punct de vedere karmic se face punând accent pe elementele karmice din hartă, interpretând karmic așezarea planetelor în semne și case. Acest lucru îți va da o idee mai bună asupra menirii tale în această viață, asupra drumului pe care îl ai de străbătut, și îți atrage atenția asupra comportamentului ce trebuie schimbat pentru ca lucrurile să evolueze pozitiv.

Interpretarea hărții natale a unui animal de companie se referă la aptitudinile și felul de a fi a unui câine sau pisici. Pentru a afla caracteristicile principale ale personalității câinelui sau pisicii tale este nevoie doar de data nașterii. Nu este nevoie de oră și localitate. Analiza ia în seamă doar poziționarea planetelor în semne, nu și în Case.


Astrologie relațională

Sinastria semnifică suprapunerea a două hărți astrologice. După poziția în Case și aspectele formate între planetele din cele două hărți, poți vedea gradul de înțelegere dintre cei doi parteneri. Această analiză îți arată unde te înțelegi și unde trebuie să mai lucrezi cu tine, pentru a-l accepta pe celălalt așa cum este. NU îți spune dacă te vei căsători cu el.

Analiza sinastriei karmice îți arată ce relații au fost între voi în viețile anterioare și ce datorii karmice trebuiesc plătite în această viață.

Harta compusă se realizează prin medierea pozițiilor planetelor din hărțile a doi parteneri. Această analiză este o completare la analiza sinastriei, și arată în principal cum evoluați ca un cuplu, după un anumit timp de conviețuit împreună.


Astrologie previzională

Previziunile generale implică analiza tranzitelor planetelor lente pentru o perioadă de un an.

Analiza Revoluției Solare îți arată evenimentele probabile și stările tale de spirit într-o perioadă ce începe de la ziua ta de naștere, până la următoarea zi de naștere de anul viitor.


Astrologie electivă

Alegerea unei date optime se referă la alegerea unui moment optim pentru începerea unei activități sau demararea unui eveniment. Poți vedea de exemplu care este data optimă pentru căsătorie, începerea unei afaceri sau construcția unei case.


Divinații

Astrologia orară răspunde la cele mai variate întrebări. Este o metodă rapidă și simplă prin care poți afla răspunsul care te interesează.

Întrebările pot fi foarte diverse, despre diferite domenii din viață. Cele mai comune întrebări ce mi se pun sunt poate ceva de genul: "Ce simte despre mine?" sau "Să mă mut la alt serviciu?" sau "Când voi avea un copil?". Ce este foarte important este ca întrebarea ce o pui să fie exprimată foarte clar. Uneori clienții întreabă despre un lucru când de fapt sunt interesați de cu totul altceva. De exemplu, poți întreba "Serviciul va decurge bine în continuare?" dar gândul tău poate fi la noul coleg, dacă te va invita în oraș. Dacă pui o întrebare despre slujbă, nu vei primi un răspuns despre viața ta sentimentală.
Pentru acest tip de analiză nu este nevoie de data nașterii. Harta astrologică se ridică în momentul când primesc întrebarea, acesta fiind momentul nașterii ei.
Poți pune o singură întrebare, sau două întrebări dacă există o legătură între ele, fără un cost suplimentar. De exemplu întrebarea principală se poate referi la viitorul relației cu un bărbat, dar poți să fii curioasă și dacă acesta se va înțelege bine cu fiul tău. Nu poți pune două întrebări ce nu au legătură una cu cealaltă, de exemplu "Voi primi acest job?" și "Când o să mă căsătoresc?".
Poți întreba despre lucruri ce au importanță pentru tine la momentul respectiv, dar nu trebuie să pui întrebări repetate despre același subiect. Poți repeta o întrebare doar dacă între timp au apărut evenimente semnificative ce pot influența răspunsul dat anterior.

Cărțile de Tarot sau Lenormand îți pot da răspunsul la orice problemă. Este necesar să-mi spui și data ta de naștere, pentru că în analiză combin cărțile cu astrologia.

Chiar dacă practic de multă vreme meseria de astrolog, nu înseamnă că nu greșesc niciodată. Dar în marea majoritate a cazurilor răspunsurile ce le dau sunt bune.





Poți citi și aceste întrebări generale referitoare la analizele comandate.