Ora de naștere

Rectificarea orei de naștere este un procedeu prin care se găsește o oră a nașterii ce corespunde mai bine cu evenimentele petrecute în trecut. Este necesar să știi ora nașterii cu o aproximație de +/- 2 ore. Ora poate fi aflată studiind evenimentele anterioare care s-au petrecut în viața ta. Va trebui să-mi trimiți cel puțin cinci evenimente importante din viața ta, de exemplu data pentru o boală majoră, un accident, începuturi sau sfârșituri de relații, căsătorie, divorț, nașterea copiilor, schimbări importante ale serviciului, mutări cu locuința, moartea unor persoane apropiate sau chiar a unor animale de companie iubite. Trebuie să cunoști cel puțin luna și anul petrecerii evenimentelor. Doar precizarea anului nu este de ajuns.

Găsirea orei de naștere presupune faptul că nu ai idee care ar fi ora nașterii tale. Procedeul de căutare a orei de naștere este unul laborios și necesită o comunicare intensivă cu clientul.


Astrologie natală

Interpretarea psihologică a hărții natale îți va arăta cu ce tendințe native ai venit pe acest pământ, care sunt părțile tale bune și care cele rele, la care mai trebuie să lucrezi. Schimbându-ți gândirea în anumite domenii poți schimba viața ta.

Analiza aptitudinilor așa cum rezultă din hărta natală se face prin prisma talentelor native și a profesiei spre care te poți îndrepta. Îți va arăta ce domeniu este mai bine să alegi pentru cariera ta, ținând cont de aptitudinile tale naturale.

Interpretarea hărții natale a copilului tău îți va arăta ce tendințe de comportament există și ce trebuie să corectezi sau să încurajezi în personalitatea lui. Știind ce predispoziții există poți lua din timp măsurile necesare, pentru o dezvoltare armonioasă a copilului tău.

Interpretarea hărții natale din punct de vedere erotic îți va arăta ce îți dorești și cum te manifești într-o relație, din punct de vedere sexual. Această interpretare NU îți va spune cum arată cel cu care te vei căsători, ce zodie este sau ce culoare au ochii lui.

Interpretarea hărții natale din punct de vedere karmic se face punând accent pe elementele karmice din hartă, interpretând karmic așezarea planetelor în semne și case. Acest lucru îți va da o idee mai bună asupra menirii tale în această viață, asupra drumului pe care îl ai de străbătut, și îți atrage atenția asupra comportamentului ce trebuie schimbat pentru ca lucrurile să evolueze pozitiv.


Astrologie relațională

Sinastria semnifică suprapunerea a două hărți astrologice. După poziția în Case și aspectele formate între planetele din cele două hărți, poți vedea gradul de înțelegere dintre cei doi parteneri. Această analiză îți arată unde te înțelegi și unde trebuie să mai lucrezi cu tine, pentru a-l accepta pe celălalt așa cum este. NU îți spune dacă te vei căsători cu el.

Analiza sinastriei karmice îți arată ce relații au fost între voi în viețile anterioare și ce datorii karmice trebuiesc plătite în această viață.

Harta compusă se realizează prin medierea pozițiilor planetelor din hărțile a doi parteneri. Această analiză este o completare la analiza sinastriei, și arată în principal cum evoluați ca un cuplu, după un anumit timp de conviețuit împreună.


Astrologie previzională

Previziunile detaliate implică analiza tranzitelor planetelor rapide pentru o perioadă de o lună.

Previziunile generale implică analiza tranzitelor planetelor lente pentru o perioadă de un an.

Analiza Revoluției Solare îți arată evenimentele probabile și stările tale de spirit într-o perioadă ce începe de la ziua ta de naștere, până la următoarea zi de naștere de anul viitor.


Astrologie electivă

Alegerea unei date optime se referă la alegerea unui moment optim pentru începerea unei activități sau demararea unui eveniment. Poți vedea de exemplu care este data optimă pentru căsătorie, începerea unei afaceri sau construcția unei case.


Divinații

Astrologia orară răspunde la cele mai variate întrebări. Prin această metodă nu este necesară cunoașterea datei de naștere, dar este de ajutor pentru un răspuns mai complet.

Cărțile de Tarot îți pot da răspunsul la orice problemă. Este necesar să-mi spui și data ta de naștere, pentru că în analiză combin tarotul cu astrologia.


Prețuri

Rectificarea orei de naștere - 150 lei
Găsirea orei de naștere - 300 lei
Astrograma natală, interpretare psihologică - 100 lei
Astrograma natală, aptitudini profesionale - 100 lei
Astrograma natală, îndrumare bebeluș - 80 lei
Astrograma natală, interpretare erotică - 60 lei
Astrograma natală, interpretare karmică - 100 lei
Sinastrie - 100 lei
Sinastrie karmică - 150 lei
Harta compusă - 100 lei
Previziuni detaliate pentru o lună - 100 lei
Previziuni generale pentru un an - 100 lei
Revoluție solară - 120 lei
Alegerea unei date optime - 150 lei
Întrebare astrologie orară - 90 lei
Întrebare tarot - 90 lei
Poți citi și aceste întrebări generale referitoare la analizele comandate.

Cărți interesante

Cum să cunoști și să lucrezi cu ghizii spirituali

Ted Andrews

Căutare VIP

Reclamă

MuzicăLife is Strange

Jurnal

Aniversări noiembrie

Nu ești autentificat

Galerie foto


Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!